alla dessa livestunder

Ibland, eller egentligen alltid, så måste man älska liveskivor. Visst, alla gillar studiolåten bäst (för att dom är så äckligt perfekta), men live är mer ÄKTA. Och det är så jävla stämning med publikens jubel och med mellansnacket. Några asbra liveskivor i världen: Concert in centralpark med Simon & Garfunkel, Unplugged in New York med Nirvana, en med Bob Dylan som heter typ Before The Flood. Hur som helst: Stämning!

Åhnej shit nu ringer den där texaskillen igen! Jag dissade. Historien i långa, men förkortade, drag:

Jag var ute och cyklade sommaren 2007, skulle till Linnéa.M och chilllaaaa. Plötsligt märker jag att nåt random cyklar bredvid mig, och vi börjar prata. Han kommer från Texas visar det sig, och ber mig och kompisen jag ska till att komma till Hamnmagasinet på kvällen, på bred Texasiska. Eftersom han verkade "reko" och eftersom jag vet att Hamnis är ett normalt ställe så gick jag och Linnéa dit. Väl där hade vi astrevligt och spelade spel, det vara massa folk där (de flesta över 20) och det var kul, men plötsligt: "Nu ska jag predika om Jesus" och det visade sig att dom var missionärer from the U.S som vill få ungdomar att bli kristna.

Men vi fortsatte att träffa honom den sommaren, men även nästa sommar (emma har träffat dom as well). Får se hur man gör nu, för alla är verkligen jättetrevliga! Men det är fortfarande konstigt på något sätt. Måste ringa Linnéa

Från A till B till C; det finns en ny yoghurt med smak av äpple&litchi och den är cpgod!!!!! Ät den.

Även kul igår: Vad är Centerpartiets förkortning? - Öhh, cp....?



Kommentarer
Postat av: TTTTTTTTTTTTT

Äkta dig att kamma en amerikansk kristen(Texasbo till och med) missionär.

2009-06-15 @ 15:38:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0