Tisdag 31/3-09

"Kom som du e
som du var
som jag vill att du ska va
som en vän, som en vän
som en gammal fiende
ta din tid
skynda dig
valet e ditt
bli inte sen
vila lite
som en vän
Som ett gammalt minneeee, minneeeee, minneeee"
Ja, när Hanna är sjukis så får jag underhålla mig med översatta texter på egen hand (come as you are - Nirvana). Som sagt så blir det en bok sen!! Håll utkik i välsorterade bokhandlar om 5 år, den kommer ägaaaa. Vad som ägt idag var att:

1. Jessica tog med sig skorna.
2. Emma kunde hjälpa mig att snöra om dom
3. Att jag äntligen kommit igång med K-ung, även om tavlan för tillfället e uglyyyy men det kommer fixar sig.

Vad som sög var:
1. Hanna var sjuk :( (Haha du är ju trots allt inte längst ner på listan som i din roliga (mar)dröm :D:D:D)
2. Jag känner på bara en timme hur min sjukhet förvärras, nu har jag ont samt är svullen i  halsen. JAG FÅR INTE BLI SJUK!!!!
3. Inget mer, för allt äger och solen skiiiner!

Ikväll äre DH, missa inte ni som följer det. Hoppas man får se vad psykot hittar på nu när Edie dumpat honom, juste juste juste<! Snart kommer bror hit på middagsmat, ändå trevligtttt azzååå. Nu ska jag komma på fler sätt att kurera sig bortsett från att knarka skållhett te med honung, förjagvillblifrisk.nu. Dela gärna med dig av  tips om du bär på en massa!

Bye

PS. akta er för dryga jävlar som luras imorrn de är första april lol. DS

PLUS ATT JAG HATAR T9 MEST AV ALLT I HEEELA VÄRLDEN CP

Söndag 29/3-08

Juste juste juste, förrut hatade jag söndagar så jävla mkt, men de är faktiskt heeelt ok egentligen. Sov först till 10.00 och tänkte:  "Jag är sjuk - behöver sömn och vad fan ska jag gå upp för?" så jag somnade om och vips var klockan tio i tre. Eller vänta nu, jag hade ju inte ställt om min digitala väckarklocka vid det laget, då innebär det att jag sov till tio i fyra!!!!!! Så jävla chill, no wonder I'm not tired yet. (fast iofs så sov jag ju inte en timme mer för det, men men)


Tinika kanske hatar denna bild but I don't give a shit

Sova äger är min slutkommentar i det området.  Och min sjukhet smyger sin kos. Vad som närmar sig med stormsteg däremot är mitt prov i Matematik B som nalkas om ca 9 h och jag har inte pluggat alls. Boken är inte ens här och då är det lite svårt. Jag skulle kunna säga att det ska bli spännande att se resultatet på provet om det inte vore för att jag redan vet vad betyget (eller snarare icke-betyget...) kommer bli :----)

Men jag har iaf umgåtts med Vilhelm & Amandus idag/ikväll och det ägde, trots att Vilhelm är randóóóm när han argumenterar och kommer alltid att vara. Kände mig för att vara ödmjuk så jag bakade en kladdis åt de, det uppskattades. Blev nog en schmula över som jag kanske bjuder snälla klassisar på, som för att fira hur bra matteprovet kommer att ha gått :D:D:D:D

Det här är överskattat och nu ska jag duscha, så  herrrrå

födelsedagsfikaaaa

Tidig men mysig kväll hos The Twins, numera namngivna "artonåringarna". Gofika, fest-på-slottet snack och en timmes mörkhet i Emmas rum (Earth Hour). Trevligt trevligt! När jag och Monica vandrade hemmåt så var det en bil som tutade på någon av oss (en vit volvo?) och jag blev seriöst hur jävla rädd som helst för det var oväntat och biltutor låter riktigt högt i den annars så tysta vinternatten. Hur som helst - det är så drygt när man råkar ut för folk på moppe eller i bil som tutar, för när det sker vet man inte vem det är, och i efterhand får man heller aldrig veta, för personen i fråga säger ju aldrig:  "Åh hej jag såg dig förrut då tutade jag lol hej då". Fett ovärt egentligen.


För att han är dank. Plus att Bandit och Bibi borde ha ungar, de skulle bli asgölliga juuu

Nu ska jag nog ta och sova snart, känns som bästa kuren mot den kommande förkylningen som jag ska försöka motverka. Går inte att vara sjuk i helgen, det vägrar jag! I refuse to be - sick.  Glöm inte att den totalt meningslösa samt omoderna (fast egentligen är det en hyffsat modern företeelse. Men principen känns omodern) sommartidsställningen som sker inatt. Och hur var det nu - jo på sommarn ställer man fram utemöblerna. Så jävla onödigt....

Te med honung, godernatter!

Lördag 28/3-09

Chillar hos Hanna för tillfället. Har varit på stan i drügväder, ätit memma för första gången i mitt liv och sett Antikrundan på deras nyanya coola, stora, snygga tv :) Dagens hemskaste var kanske när en unge inne på Nicole tappade sin heliumballong så den flög upp i taket. Gråtet expanderade med tiden och på några sek så storgrät hon, det var hur hemskt som helst!!! Vi hade nyligen gått in i butiken men man kan inte stå ut med ett barns hemska gråt, det var så himla synd om den stackars flickan! Så jag och Hanna sprang ut ur butiken, det var för hjärtskärande helt enkelt. Det var säkert barnets första heliumballong som hon dessutom bara hunnit ha i 5 minuter.... Lilla vän :( :( :( :(Och memma, denna finska påskefterrätt som fascinerat mig i flera år (säljs alltid på Ica/Konsum) har äntligen smakats. En brun klet/sörja som smakar.... typ sött rågbröd. Det var kladdigt, sött och beskt med rågsmak på samma gång. Låt mig uttrycka frasen: "Det var.... speciellt... och annorlunda!"Haha, jajuste, nu ska jag glida vidare och hjälpa till med maten så Hanna slipper göra allt själv, fairtrade. Senare bär det av mot Sofiehome och 18årsfika.

Byeee!

They say it's your birthday!

Nu ligger det till så här va att världens bästaste tvillingar Emma & Elin kliver in i vuxenvärlden exakt i detta nu, så  jag kan  bara säga detta:

GRATTIS älskade vänner!!! Körkort, tatueringar och folle, världen ligger framför era fötter!

    

See you in the castle next week (men även om ca 20 h)

Fredag 27/3-2008

Jag har sällan varit lika glad för helg, trots att jag ikväll bara tar det lugnt. Men det kanske är just det, att äntligen få chansen att viiiillllaaaa och chilla (eller jag chillar hela tiden det är mitt andranamn men nu menar jag chilla som i chilla på riktigt chill. Fattaru?), så N-I-C-E. Taggar underbar sömn när den infinner sig!

Trevlig dag med trevligt folk as usual, och bra timing när jag kom på nere vid kafeterian att jag glömde min påtårskopp uppe på bilden och Lova plötsligt står där med en kopp, ödet heter det!
 Hoppas att alla som är på Open har askul. Om 1½ h spelar Fever Ray, om 3½ h Frida Hyvönen, and I won't see them. Imorrn för exakt ett år sedan var jag på Umeå Open och hade kulkulkul. Idag för en månad sedan var jag i Sthlm och hade kulkulkul. Nu sitter jag här. Hmmm, det lät depp. Men jag har inte tråkigt :---)

Och ett tips till sjukismickis är att du bör watch out för dina motståndare i Last Man Standing:

Utanför körsalen, äckligt sent, idag:
Random naturarenare 1: Går Mikaela S i pluskören?
Jag: Nej
Random naturarenare 2: Jo det gör hon!
Jag: Nej, det gör hon inte, hon går i min klass och är inte med här
Random 1: Då myttar ni, ni har teamat med klassen och skyddar varann!
Sofia: Nej, hon går inte kör och är sjuk sedan en vecka tillbaka
Random 2: Det är därför vi inte sett till henne
Jag: Så är det, det är synd om henne! (för att hon är sjuk menar jag)

De ger med sig, inte riktigt troendes på oss varpå den ene vänder sig och säger: Det är inte synd om henne!

? ok ok if you say so, randóóóm. Men det är visst synd om henne :( sjukhet suger.

Så nu ska jag kolla upp vad de heter och varna mikaela. Även kul idag när någon trodde att Hanna var med i LMS och försökte eliminera henne med kudde: "Jag är inte den ni tror att jag är!". Undrar hur länge detta kommer hålla sig? Sjukt värt med iPod för den som vinner dock!!!

Torsdag 26/3-2009

Är bloglovin nedlagt eller varför har ingen uppdaterat sin blogg på typ 10 h???? Jag vill åtminstone kunna läsa bloggar medan jag misslyckas med att skriva mitt KuHiarbete.  Var sjukt otaggad på denna dag när jag vaknade äckligt trött imorse, men det lönade sig i slutändan för med låga förväntningar så blir allt oftast över förväntan! Fotodag var inte så drygt som jag trodde, även om jag frös i min skinnis pga missbedömning av dagens temp. But I'm happy anyway. Tired, but happy.

  
Från dagens temadag i FotoA. Gissa var??????????????????

Dagens bästa var för övrigt efterlsyningen av Leon som "hemlig" satt upp runtomkring på Midgård, sjukt kul! Nu jag ska jag bete mig som en akademiker och inhämta mer information till arbetet i nationalencyklopedin samt Bonniers musiklexikon. Kunskap är makt, heter det ju.

Bra att det gick nice Hanna! Du kommer att äga allesammans skulle jag gissa! Taggar memma i helgen

d-r-y-g-t

Varför är jag så dryg för? Har försökt åtminstone skriva en rad på det äckliga arbetet under typ 3 h men har hittills åstadkommit nada. Jävla äckelarbete, och jävla dryga kandiderande lärare som verkligen INTE bryr sig om våra åsikter... : "Ja, fast nu har vi (vi? Du menar dig själv fast i plural? retard...) bestämt att det ska vara så här, och det går inte att ändra på...". Lägg märke till att hon säger så även om saker som inte har varit bestämda sen tidigare, t.ex redovisning på fredag som ingen vetat om... c-p you arrrre!

Nu ska jag fortsätta att lyssna på musik. Det behöver man iaf inte anstränga sig för.


Onsdag 25/3-2009

Från Für Elise till The Knife, från att spela till att lyssna alltså, ändå värt. Det är nåt speciellt med varma drycker, can't describe it (för tillfället syftar jag på kaffe, men te asäger också). För att kommentera kommentaren på förra inlägget:

Postat av: Anonym

men facebook, lol, tööönt:)

så måste jag säga att jag håller med till fullo! Sidan är för övrigt onödigt komplicerad, jag fattar fan inget av den...Hjälp? Lika bra det iofs,  'cause it's as boring as I thought it would be you know! Men jag chillar ändå. Och lille Mietekgubben idag, vad hemskt och rörande det var. Kommer aldrig uppleva en lika tyst aula i mitt liv, skulle jag tro.

Hade jag haft tid och ork skulle jag börjat läsa på hans bok som jag köpte: "De flesta bruka signera med 'Med Vänliga Hälsningar...' , men jag brukar skriva 'Kram' " (vad sööööt!). Men det vankas äckel KuHiuppgift som ska lämnas in och redovisas på fredag. Sjukt drygt för jag har verkligen inte lust att göra den, ingen inspiration. Morgondagens fotolektion kommer också suga...

Nej, ge mig helg tack, det skulle sitta fint. Visst skullere, va va va? Jag avundas de som ska på Umeå Open plus är taggade på det. Jag skulle själv kunnat fara dit om det hade funnits endagsbiljetter plus om det hade varit värt 300 riksdaler (vilket det inte är). Är sjukt sugen på konsert.  Men konserterna är inte lika sugna på mig helt enkelt, så jag får gilla läget (gilla läget, så jävla ugly uttryck... använd det aldrig!) helt enkelt.

Kul för övrigt att jag inte ätit våfflor idag... det är ju trots allt vårfrudagen och allt. I helgen, då jävlar

onsdag 24/3-09

Lol, nu har jag fallit för grupptrycket och skaffat Facebook. Nu återstår att se om det är så ovärt som jag misstänkte! Men men, man måste ju följa med tidens tand eller vad det heter I guess. Sitter här och förbereder mig mentalt inför föreläsningen imorrn, gissar på att de blir väldigt gripande/rörande/intressant. Är glad över att få tillfället att se den, hur som helst. Är bloggandet en vana som man fastnar i och också lätt kan släppa, eller varför blev jag sjukt otaggad på att skriva nu när jag inte skrivit på en dag (en dag är extremt jättelite, men jag är ju dryg så jag brukar i vanliga fall uppdatera varje dag)? Maybe it's time to stop, I don't know?!

Och det stör mig att temat "beröring" är så enkelt samtidigt som det är assvårt (för motiv på en tavla alltså). Men jag tror jag har fått lite nya idéer, positive eftersom den förra sög. Juste! ÅHHHH vad jag vill ha en ny stereo samt mp3, jag lider. Det är inte synd om mig, för matrealism skall man förakta, men jag lider ändå. Nej, nu ska jag läsa allt gott som finns på bloglovin för min del nu, det är kanske 1000 ggr roligare att läsa andras bloggar än att skriva själv nämligen.

Hejs

onice, ja!!!!

Okej, nu vill jag bara säga att nu tror jag på spöken på riktigt, så jävla obehagligt!!!!!!!!! Jag letade efter min concealerpensel som jag vet att jag använde igår, tvättade, samt lade där den ska ligga. Nu har jag letat efter den i 10 min ÖVERALLT, inkluderat där den alltid ligger, där letade jag noggrannast såklart, eftersom det logiska är att den ligger där. Jag blev skitsur för att jag inte hittade den, och gav upp. Sedan, 2 min senare, när jag blickar mot hyllan, SÅ LIGGER DEN DÄR, fullt synlig, ingen har varit i närheten för jag stod bredvid stället exakt hela tiden. Grejen är att den ligger så jävla tydligt och jag VET att den inte låg där, för jag kollade hur noga som helst! Man vet det man vet bara, och jag är så jävla säker... Jag ska fan aldrig gå in i mitt rum mer, tur att jag ska ut nu iaf...

Och nu tror jag till 100% på det Hanna sa förrut

Söndag 22/3-09

Av någon anledning är jag alltid så jävla osugen på kaffe vid frukosttid. I hela mitt liv har jag druckit kaffe till frukost en gång. Tänkte bara så att intresseklubben får något att anteckna! Och varför får påven uttala sig officiellt hela tiden när allt han säger är helt fucked up? Han anser att kondomer inte skulle hjälpa mot Aidsspridning i Afrika, att homosexualitet är lika hemskt som naturkatastrofer och så "förlåter" han John Lennon för Lennons uttalande om att Beatles är större än Jesus, han förlåter alltså John Lennon 27 år efter hans död. Varför ska han prata om han bara säger helt sjuka, idiotiska grejer? Som om han hade någon talan, eller makt....Nice att vara leeeediiiig imorrn. Slumdog Millionaire är för övrigt en bra film, rekommenderas. Har inget mer att tillägga nu; so I'm outta here!

Lördag 21/3-09

And even though I read maps to avoid them
They change location every day
And somehow all of my traces they vanish
But shall one stay put
Shall one lay low
Shall one not go
Just to avoid this hole


Jag vet att folk oftast vill väl, men det känns som att de hånar en med flit när de placerar ut dricksglas OCH vinglas till middagen när de vet att det är 33 veckor kvar till min 18årsdag, those bastards.... Men det var god mat så jag förlät dem. Det känns som att det har varit 33 veckor kvar hur länge som helst, antingen är det jag som har räknat fel flera veckor i rad, eller så är det denna vecka som varit sjumilalång. Båda alternativen stämmer nog för jag suger på matte och den här veckan har varit äckligt lång. Så som så e de!

Vill påminna er om hur vatten ser ut. Det var som ett tag sedan man såg det, men våren nalkas och det Ä-G-E-R


Nu ska jag dricka mitt kaffe, göra mig i ordning medan jag lyssnar klart på denna BeatlesLP för att därefter bege mig mot tvillingarna på slottet, för att träffa gänget och prata om fekke på slottet 4/4. "Tvillingarna På Slottet" låter för övrigt som en intressant dokusåpaidé så här i gamla Robinsontider (premiär ikväll?). Jag kanske skulle lägga fram idén och få den lanserad. Om det inte vore för att jag H-A-T-A-R tv och speciellt dokusåpor.Fredag 20/3-2009

Jag hatar bilar egentligen, men det är så värt att slippa fara hem typ 22.00 på grund av anpassning av buss. Så i sådana situationer är bilar ganska ok! Hanna the driver körde på finfint. Tänk, om bara några månader kommer jag även kunna åka bil med Linnizz, Emma, Elin och Lova när de väl fått sina körkort, kommer bli lite lustigt. Jag själv kommer dock inte ta körkort på ett bra tag. De får komma när det kommer.

Älskar bra humor, som t.ex  när man kommer till Sävar och där finns en vägskylt för att informera att man är i centrum. Det roliga är att någon har förbättrat skylten så att det står  "Centrum" istället för Centrum. Haha, men det är ju inte helt obefogat heller, man kan ju diskutera benämningen på  vad ett centrum är. Men det skola jag icket göra nu.


Min katt är jääävligt dank


Har haft kul iaf, nice med Guitarhero osv mm etc orkar inte skriva mer men det var chilllll. Det var så fint när vi åkte buss idag och det kom 3 (!) pappor med barnvagnar. Alltså oberoende av varann. Det ser man faktiskt inte varje dag, tråkigt nog. Det var fint därför att de trots att de inte kände varann typ hjälpte varann med att fixa fast barnvagnarna och bla bla, kändes kul att se att det faktiskt finns många pappor som tar sin roll som förälderrr.

Kul med UFmässa och det fanns många roliga affärsidéer. Var där imorse med Emma, och efteråt drog vi till skolan för hon skulle ha lektion och jag skulle hämta en grej plus spendera tid innan Hanna och Elin kom till stan. När jag väl kom till skolan kändes det jävligt mysko att INGEN i min klass var där. Jag satt ju med kompisar så det gjorde inget för den skull, men det var lite tom känsla. Kind of random

Plus att jag är jävligt less på att tvingas gå på dåliga utställningar hela tiden. Låt mig slippa.

Torsdag 19/3-2009

Don't you know that I'll be around to guide you
Through your weakest moments to leave them behind you
Returning nightmares only shadows
We'll cast some light and you'll be alright for now

Ok fotolektionen sög så den tänker jag inte ens nämna, fast nu har jag redan gjort det visst... men det var kul att ha klädbytardag, bilder ses nedan. Kändes mysko men spännande, samt nice när vi bytte tillbaka - då var man hemma igen! Annars har vi suttit på skolan i flera timmar trots att vi hade slutat, för man har ju nästan behov av det när man knappt haft några lektioner denna vecka. Mys med morotskaka, kaffe, musik och chill med klasskompisar är ju aldrig fel så det är förståeligt att vi stannade, enligt mig.

              
Elin i Hannakläder, Hanna i Filippakläder, och slutligen Tinika 'cause she know's how to strike a pose!

Jag och Linn tänkte få tag i 'Om jag kunde drömma''  åt mig, eftersom man gärna läser böckerna bakom filmer man sett, men den dissade oss. Råkade då av en slump se The Tales Of Beedle The Bard stå där, ropandes på mig (ok alla HPnördar vet vad det är för bok ni andra kan besöka gamla hederliga wikidiki om ni av någon anledning bryr er) och den är på lovely brittish english så jag lånaren va. Det är helt ok, den är typ 100 s. också så det känns inte som en kraftansträngning att läsa den.

Kom underfund med idag att jag har gått på min sista pianolektion. Pallar inte att betala pengar för lektioner som ständigt uteblir utan info innan, plus att min asbästaste lärare inte undervisar nu ett tag. Orkar verkligen inte byta, eller visst var ersättaren trevlig men vafan. Nej, vill man något tillräckligt mycket kan man lära sig själv. Det blir ett piano i mitt rum framöver (måste förstås göra plats först), och det ska fan i mej vara stämt.

Taggad på långhelg imorrn kaaaanske. Fast jag är typ inte det, förklarade för några klasskompisar hur mkt det suger att vi inte ses förren på tisdag. De delade inte mina tankar, those bastards... men jag fick de att gå med på en fikaschväng på söndag, blir trevligt. Nu ska jag snabbstäda lite innan besöket arrivar, lite heder i behåll vill man kanske ha


Byeeee

Onsdag 18/3-2009

Hey, what did you hear me say
you know the difference it makes
what did you hear me say
Yes, I said it's fine before
But I don't think so no more
I said it's fine before
I've changed my mind
I take it back
Erase and rewind
'cause I've been changing my mind

Första glassen på apberget idag, solen stekte i ansiktet  och det var N-I-C-E! Kom relativt nyss hem från Hannis, jag och Elin har chillat där idag/ikväll med brädspel som för övrigt är underskattat (men jag förlorar ALLTID vad fan vill du Hanna????) och annat. Mycket trevligt fast vi har nog lite brain damages allihopa skulle jag tro... men glada är vi i allafall och det är huvudsaken. :---)


dålig bild men jag orkar inte leta upp nån annan, så det får ni vackert tåla!

Och den här veckan är kanske lite för slapp, igår var det inga lektioner, inte idag heller, imorrn bara foto och på fredag är det inte heller några lektioner alls i princip. Man tackar och bockar. Då kan man spendera mer tid i vårvädret innan vintern kommer tillbaka (för det gör den alltid, man blir lurad varje år), positive! AHHH vad trött jag är, nu ska jag gå och lägga mig och förbereda mig mentalt inför klädbytardagen som jag, Hanna och Elin ska ha imorrn (Filippa --> Hanna --> Elin --> Filippa).

För övrigt nice trumföreställning på NorrlandsOperan idag, äckligt duktiga var de! It was kind of funny, yeeees it was. Hejrrrrråå

P.S tagga att fota imorrn på fotolektion, ingen dryg redigering, nej nej nej! D.S

The Pianist

Okej jag såg nyss en så sjukt bra film så jag måste bara tipsa er som mot förmodan inte sett den ännu. The Pianist. Handlar om Wladyslaw Szpilman (har funnits i verkligheten), en känd pianist vars öde är dödsdömt eftersom han är jude och levande under andra världskriget. Filmen är en väldigt hemsk men gripande skildring av judeförföljelsen i Polen. En av de niceigaste scenerna var definitivt när han i sällskap med en tysk soldat, spelar sjukaste pianostycket (alltså jag menar ett riktigt äckligt jävla cpsvårt stycke) med världens känsla, när han inte spelat piano på typ 3 år pga omständigheterna. Touching.Se den! Nu ser jag så fram emot Mietek Grochers föreläsning nästa onsdag. But there will be tears, det säger jag bara. De jag känner som såg föreläsningen förra året vittnar om hur många som grät i Valhalla. Men hur kan man göra annat när det är så hemskt?

Nu ska jag begrunda detta lite till, och chilla vidare till sömnens värld snart. Nice med sovmorron imorrn.

Se filmen! Nighty night

Tisdag 17/3-2009

Obladi oblada life goes on bra
Lala how the life goes on
Obladi Oblada life goes on bra
Lala how the life goes on.

Desmond takes a trolly to the jewellers stores
Buys a twenty carat golden ring
Takes it back to Molly waiting at the door
And as he gives it to her she begins to sing.


Promenix Nydala runt idag som sagt, eller vi gick väl inte runt hela... men det var en promenad iaf! Och idag arrivade våren till Umeå, sjuuukt gottgottogott väder. Har stekt med skinnis idag och inte frös man något, chilllll.

 

Kul även att träffa Linnizz för första gången på länge :) Det ägde, så att säga. Efter friluftsdagen så drog Emma, Linnizz & moí till Haga (vår gamla högstadieskola) och hälsade på. Tror inte jag har varit där på typ ett år? Länge sedan iaf, det var trevligt att träffa alla sköna gamla lärare igen; Ullis, Ellinor och Magnus. Vi stannade fan där länge också. Så trevligt varrrreee!

 

 

Vi schtékeeeer


Det roliga är att man slås av väldigt mycket känslor när man går längs korridoren. Allt ser nästan likadant ut, men det är inga människor av de man känner i närheten, bara massa -93 , -94,  -95or. Typ ostämning…. Högstadiet var mestadels nice, men jag längtar inte tillbaka. Haha, vi fick även vara med på en del av en biologilektion och se Hjärnkontoret med några sjuor, kind of funny. Lärde mig så sjuuukt mycket, alltså ni fattar inte!!! Det ägde.

 

Nu ska jag spendera min spare-time på roligare och viktigare saker. Hejssss

 

P.S Taggar Fekke på slottet om 2 helger!!!! It's gonna be a laaaat af  faaan! D.S


Måndag 16/3-09

One day you'll find that I have gone
But tomorrow may rain,
so I'll follow the sun
But tomorrow may rain,
so I'll follow the sun

Seriöst, jag åt middag för 2 jävla timmar sedan och jag mår fortfarande illa!!! Vi har haft födelsedagsfirande för 21-åriga sudden och det var gomaaaat (därav att jag åt så mycket vilket ledde till mitt nuvarande fysiska mående). Illa mår jag, men lika glad för det är jag - men gladast e nog räven skulle jag tro. För vet du vad? Nu har jag inga mer äckeluppgifter till skolan på ett bra tag! Låtom mig illustrera:

1. Redovisning Droger, Sve B - Finito
2. Inlämning av Debattext om Droger, Sve B - Finito
3. Arbete om Mahatma Gandhi och Imperialismen, Hi A - Finito
4. Arbete om de olika psykologiska förklaringsmodellerna, Psy A - Finito
5. Hemprov, Ma B - Finito
6. Boken Flyga Drake, Sve B - Finito
7. Alla äckliga tryck, Bild - Finito
8. Arbete om Musik, KuHi A - inte påbörjat, men ett simpelt arbete

Fattar ni hur tillfredsställande det är att titta på den här listan??????? JAG KAN ANDAS, jag ska få sova inatt! PLUS att det inte är nån dryg bildlektion med irritationsobjekt nummer ett imorrn, nämligen friluftsdag och således promenad runt Nydalasjön för min del. Promenad med mina fina vännnnnnner :) :) Blir heelt ok!

SNART

Idag har jag lagt märke till att jag svarar: "Ahjuste. Ah juste!" på det mesta folk säger. Eller jag svarar så när jag håller med samt känner igen deet de pratar om. Jag måste lägga ner det fort som satan för det låter helt cp. Eller hur? Ahjuste!

Kul födelsedagsfirande, kul att träffa bror för första gången på 3 veckor. Även kul att träffa Hillevi. Det såg lustigt ut för både hon & Jonas var bandagerade, banderade, vad fan heter det??? Båda hade iaf bandage; Hillevi på handen för AJ vad kniven skar henne, och Jonas runt sitt snaggade huvud pga slag mot örat (tränar boxning).

Nu ska jag fortsätta lyssna på The Kniiiife samt C-H-I-L-L-A, med all rätt!!!!

Söndag 15/3-2009

I had a sister named Emma
Missisippi is a river that floats in the states
just like the memory and the wisdom of the water
our souls were connected in so many ways
Even though we haven´t talked in a while
I´m still waiting for the day to come when you will arrive
I´m sorry if I ruined happy times we´ve been through
but know I wonder, if I can spend my days without you and

Hade fan glömt Johnossi, men eftersom jag använder min gamla mp3 nu (som jag trodde var sönder) när min riktiga dissar mig, så får jag höra alla gamla låtar. Blir ledsen i ögat när jag tänker på att det inte blir nåt Open i år, är taggad på konsert. Men vad göra när arrangörer inte verkar veta vad publiken vill ha?

Allt kretsar kring psykologi just nu. I och med att jag skriver detta arbete så blir det automatiskt att man analyserar varför man är den man har blivit. Kind of interesting! Har hatat psyk.kursen fram till nu, men när jag skriver detta arbete så förstår jag varför jag valde kursen från första början.

Weeell yeeeees. Det här arbetet plus boken som jag INTE kommer hinna läsa ut kommer ta upp min kväll, ändå chill ändå nice ändå värt? Tål att tänkas på. Idag fyller iaf min bror Amandus 21 år, grattis på honom (han läser dock inte blogg, och det vill jag inte att han ska göra heller så det är lika bra. Han föraktar bloggar, med all rätt)! Det blir dock firande med familjen imorgon, eftersom han är upptagen med att spela in en skiva med ett av sina två band.Rolig bild för han ser så jävla emo ut. But he's not. ¡Feliz cumpleaños!

Nu ska jag känna mig rysk och äta borsjtj (försök uttala det om du vill... you will not succeed). Hejs

sweet sunday imorrn

I'm a diamond that is tired of all the faces I've acquired
We secure the shadow ere, the substance fadesRåkade skriva blogg.es istället för .se när jag skulle logga in, och då kom jag in på en spansk bloggsida minsann. Det var fnissigt. Men jag kan inte spanska, så en spansk blogg har man inte vidare nytta av. So I went I away, really.

Kväll'n har spenderats hos brunhåriga Hanna, och gud vad fint håret blev! Hon passar verkligen bra i det. Bilder finns på bdb, juste. Har haft mycket trevligt iaf, med brädspel, kortspel samt Sin City. Behövde inte heller gå Umedalen-Mariehem heller som tur var, för bilen är fixaddd nu. N-I-C-E lixomm!!!!


På tal om español; bilden är från sista riktiga spanskalektionen i mitt liv, nämligen från nian. Spanskan i gymnasiet mördade ju Dimmy, inte en nyhet. Säger tack än en gång, bastard....

Helgen har varit mycket angenäm så att säga, och morgondagen ser fan lovande ut. Har nämligen ca 300 sidor i en bok till svenskaredovisning att läsa ut, plus ett psykologiarbete som jag inte ens börjat på, som ska lämnas in imorgonkväll 00.00. It's gonna be a lat af fan you knooow. Ungefär i samma utsträckning som A cop for a Day. But I'll manage. Du som är läxfri - njut av vilodagens (nej jag är inte kristen och bibelns tankar är inget jag förespråkar) ljuva sötma till fullo.

Kikade för övrigt på gamla blogginlägg från i höstas, och ni som fortfarande klagar på längden på mina inlägg gör det fan inte befogat, jag skriver ca 3 ggr så lite nu jämfört med då. Åtminstone hälften. Har lärt mig att frasen kvalitet framför kvantitet även gäller i bloggvärlden.

Men nu ska jag bege mig mot en bättre värld (jämfört med bloggvärlden, alltså.) , nämligen John Blund's ställe. That's gonna be a lat af fan for real.

Godernatter


Lördag 14/3-2009Som jag srkev igår så gick min älskade Creative sönder utan anledning. Men jag provade att försöka få igång mp3'n som gick sönder i somras i ren desperation trots att jag vet att den är paj. Lite tur kanske man kan ha - för den funkar nu! Trots att den varit under vatten och trots att jag försökt få igång den so many times. Jag tackar och tar emot! Nu slipper jag lida på kommande bussresor.

Lite kul att se vad jag hade för musik för ett år sedan, när jag använde denna. Det är en viss skillnad, men det är kul att höra. Idag sov jag till 14.00 då Lova ringde och väckte mig (dock bra att hon gjorde det, annars hade jag sovit bort hela dagen) och därmed känner jag mig ytterst utvilad! Även om jag lät neg. igår så var faktiskt gårdagen kind of funny, både skolan, chilla med Lova, middag hos mamma, våra fina bilder på pundar-Pinga (se bilddagboken framöver). Hade trevligt på teg också, det enda dryga med denna dag var väl all stress mellan alla ställen.


Snart kommer Linnizz hem!!! (Asäcklig bild på mig för övrigt but I don't give a shit)

Idag har jag inte gjort ett jävla skit, sjuuukt skönt. Eller jag har lärt mig den muntra delen i Für Elise, det ägde. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe samt göra mig i ordning för att bege mig mot Alley Of Promises och således även Hanna m. fästman, kanske också att Elin och Mikaela behagar närvara? Det hoppas jag på! Ha en trevlig lördagskväll för imorrn är det söndag och det innebär äckelplugg. Well yeeeees

låt mig få sova
Idag har jag upplevt den tröttaste dagen i mitt liv. Jag kan helt enkelt inte beskriva i ord hur sjukt, äckligt jävla trött jag är, det är abstrakt. Ända sedan första millisekunden av vakenhet vid ca 06.45 imorse har jag bara kännt  "AHHHHHH!!!!!" och ändå har jag gått på äckelpsykologi med äcklig störd lärare, haft äckelbild då jag BARA skar passpartouer i 2 ½ h konstant, KuHi då jag iaf fick spela kort med Hanna, samt en sjuuuuukt ovärd körlektion eftersom vi sjöng Gospel (igen, till min förtret). Låtar med religiösa budskap är INTE min grej för er som inte vet.

Hur som helst, slutade så jävla sent, tog mig till stan för att köpa nytt månadskort då det förra tog slut idag. Kom hem typ halv sex, då Lova väntade i mitt rum. Fanns ingen tid att vila, chilla, eller ens andas ut - för klockan 18.00 skulle vi äta middag hos mamma. Drog dit, åt, var där ett tag. Gick därefter till Emma på Sofiehem och chillade med Emma, Jessica, Monica, Molly & Nils. Sen blev folk taggade på fest hos Eve på teg. Var inte jätttetaggad, och Molly & Nils följde itne med. MEn vi drog dit och det var helt ok. Hade förmodligen vart mkt roligare om jag inte vart så trött.....

Just nu vill jag bara sova, sova, sova och ser fram emot en morgondag då jag ska göra INGENTING, och en morgonkväll (ologiskt ord, men ni fattar vad jag menar) då jag får se Hannas nya hår : hon har börjat en ny era som brunett!!!!

Exempel på min trötthet idag :

1. Blåste påe tt glas imorse när jag skulle släcka ett ljus på matbordet.
2. När kassören på Ultrastationen frågade om min ålder (pga av månadskortsköp) så svarade jag att jag var 16 år. Det tog 20 min innan jag kom på att jag faktistk är 17. Och ävendå blev jag tvekis om huruvida jag var 16 eller 17 år, men kom underfund med att nästa födelsedag innebär 18 år, alltså drog jag slutsatsen att jag är 17 år.

Min mp3 gick sönder idag utan att jag gjorde något. Jag har itne gjort något, och det går ändå inte att sätta på den. Vissa förstår det inte, men jag KAN inte leva utan mp3, och jag hade dessutom ny musik på den som jag intelagt in på datorn ännu. Jag har inga pengar att lägga på en ny.

Jag är ordet trött personifierad. Och äckligt less. Tur att Beatles finns.

Torsdag 12/3-2009

Sometimes in the weekends
we meet up at our favourite cafe
I'll order a chai tea and you will have the usual au lait
and when the place get crowded
then they freak out
and they play the techno louder
yes, when the place get crowded
then they freak out
and they play the techno louder

Lyssnar på The Knife, de e nice. Ibland måste man lära sig att lyssna på musik, dvs lära sig att tycka om den. Första gången tänker man "Hmmm...". Efter 3 ggr tänker man "Mmmmm!!". Och det är jävligt värt det i slutändan. jag lovar att jag skulle kunna lära alla er att lyssna på The Knife för de e chillll.

Insändaren jag skrev om Upphovsrätts- och fildelningslagen kom alltså med, och trevlig respons fick jag från mina kamrater! : "Jag har en insändare i VK idag." "Igen????". Hahah lol, jag hoppas bara att det är nån dryg medelålders som tycker att jag är dum i huvudet och som skriver ett riktigt mad svar på min insändare. Det vore kul.Och snälla, låt mig slippa inget-kaffe-huvudvärk sammanfogat med aslång dryg skoldag plus inga pengar till mackor(= ingen energi). Fyfan vad jag inte gillar det alltså. Men imorrn vankas helg iaf, och det kan man faktiskt inte alls klaga på, inte alls! Måste genomleva lite passpartouskärningar imorrnbitti först, men sen äre grönt serru.

Jag önskar att jag inte hade psykologi imorrn, att jag fick börja på K-ung istället för att trycka och skära skiten, att jag bodde i ett hus med en flygel (jävligt stämd ska den vara också...) och att jag kunde slutföra  Für Elise i denna sekund, en gång för alla. För det är inte långt kvar. Men drömmar är till för att... drömmas?

Boken "Vad optimisten vet & du kan lära dig" verkar intressant, ska nog kanske låna den om den finns.

Och snälla, snälla (inte läskiga Caroline af Ugglas jag syftar på, bara ett uttryck), vem fan bryr sig??? Jag vill spy.Onsdag 11/3-2009

when I watch you sing
along with that song
I love the way you move
Kylie wouldn't mind to
dress you like a king
you hate those masquerades

Taggade Promise lite. Min mp3 är fullproppad med godheter, men den som vinner Last Man Standing kommer kunna ha dubbelt så mycket musik på sin skinande nya iPod. Ibland älskar man som sag Midgård. Alla blir sjukt paranoida av denna tävling (som går ut på att du får en lapp med ett namn på en person skrivet, som du ska eliminera/ "döda". När du gjort det, tar du denne persons lapp och "dödar" nästa. Till slut är det bara en kvar) och man riktigt ser skräcken i folks ögon, och misstänksamheten är riktad mot alla.

Har vart på stan med Hannaaa idaaag, skönt att sluta halv 3 för en gångs skull (min tidigaste dag, lol...). Det asägde och vi är jävligt konstiga... hittade en del trevliga saker, ska köpa nya jeans när jag får pengar igen. Blir niiice. Sen drog jag hem och åt matmatmat, efter det stack jag till Hillevi. Har varit där hela kvällen, och på slutet tvingade hon med mig på powerwalkpromenad (inte ovanligt iofs) och kylan börjar komma tillbaka. Hoppas den inte infinner sig under morgondagen bara.


Hillevis kissemissar, tråkig bild i brist på annat. (Victor till höger är för övrigt Bibi's "son")

Det var så jävla nära att jag slingade blonda slingor i håret ikväll (är pank, vill jättegärna färga håret och Hillevi har slingfärg hemma). Så här i efterhand undrar jag vad jag tänkte på, och jag är glad att jag inte levde ut mina impulser, because I would have changed my mind you see.

Tråkigt (jävligt tråkigt) nog så börjar jag 8.25 imorrn, har dessutom Foto.... Det hade varit kul om det inte varit "redigeringslektion" (vi redigerar varannan lektion, fotar varannan). Snälla, någon måste ha musik på i datasalen för jag avlider av tystnaden som ibland infinner sig när alla är lite för koncentrerade...

Taggar även ettornas projekt imorrn, hoppas de lever upp till mina förväntningar.
Nu jag dissa denna skit ska. Hej da

syndförmig@hotmail.com

Okej jag vet att jag är liiite bara liiite för taggad i bloggen nu, men ofta jag GLÖMDE se Desperate Houswives??? Det enda, absolut enda jag ser på tv, och något jag följt sen jag gick i sjuan, dvs några år. Äsch skitsamma, ska  kika på inspirerande tatueringsbilder istället.

Någon som såg kanske kan berätta om vad som hände i dagens avsnitt, i korta drag?

tjuvlyssnattt

Haha, ibland älskar jag Tjuvlyssnat! Läste denna nyss:

"Baan Thai, Luleå

Två tjejer ~17 står i kassan och ska beställa bord.
Tjej 1: Får man sitta där inne?
Kassörskan: Det är en spegel."

 

Så jävla ägda, det är typiskt något som skulle hända mig dessutom. Chillll. Lyssnar på bandet som Tatania Häggschtromskij TYP hatar (she doesn't know anything... not anything about this...) och som jag har ganska så tvärtom känslor om. Well well well,  funder på att läsa i 'Flyga Drake' till svenskan så att jag slipper sitta i 7 h i sträck på söndagsnatten (det kommer nog sluta där ändå. Mitt motto är trots allt: "Gör inget idag som du kan göra imorgon, lol"). Till Emmas förtret märker jag nu att jag börjat med parenteser nu igen (Det gillar du va gummsan? Btw styr i helgen!!)

 

Jag saknar Linnizz och vill att hon ska komma hem från landet med cpstark mat, hur brun hon än kommer att vara (och det kommer hon vara, tro mig). Tur att det snart är den 16:e, men först vankas en ny Fredag den 13:e, som om man inte fått nog sedan förra månaden! Hmmm, well we'll make it through somehow. Somehow.

 

Hejrå

P.S Hoppas ni lägger märke till att jag stoltserar med mina nyblivna länkkunskaper. D.S


Tisdag 10/3-2009

The grabbing hands grab all they can
All for themselves - after all
The grabbing hands grab all they can
All for themselves - after all
It's a competitive world
Everything counts in large amounts

Ojojoj, hur gick denna dag då? Denna så kallade "snälla dag" som jag, Hanna och Elin infört då jargongen mellan oss vanligtvis är hetsk, fylld av elaka kommentarer och en jävla massa svordomar. Jag har fått hindra mig så många gånger idag för att säga elaka saker (vi har dessa konversationer på ett komiskt sätt, ingen tar åt sig), och när jag väl sagt dåliga saker har jag fått börja om om och säga det på ett snällt istället. Hanna tycker dock att allt vi säger blir väldigt onormalt och med sarkastisk underton... vi är så elaka!


Hittade denna bild på Molly & Leon, tagen i nian utanför Hagaskolan. Den är mys och det är så somrigt :)

Väl inne på grafiken så kunde jag dock inte hejda mina hatramsor. Fyfan vad äckligt less jag är på tryck just nu, det är så otroligt tråkigt att det inte går att beskriva i ord. Men snart, snaaaart är det över och även cppasspartouerna är utskurna inom snar framtid. Då ska vi börja med K-ung i centrum (konsttävling, årets tema: beröring) och då blir det måla. Underbart med omväxling.

Hanna hjälpte mig (okej hon räknade hela...) med mitt hemprov i matte efter skolan så now it's finally done! Nu kan jan inte klaga alls. Ska baka en kaka åt henne som tack för hjälpen, och som tack för att hon står ut med mitt fantastiskt dryga jag! Att hon gör det är för mig ett djupt mysterium.

Snart kommer Vilhelm hit, har inte träffat han på 2½ vecka ungefär, så det blir funny. Sen är det DH ikväll 21.00, chill nice värt kallas det.

Vill fylla arton nu för jag är så jävla sugen på tatuering och piercing så det fiiiinns iiiiinte. Tagga noviembre! Nu ska jag avnjuta mitt sweet coffeee.

Jag hatar köksskåpsluckorBlev jag medelålders (och därmed virrig/tankspridd) på en sek. eller varför slår jag huvudet i kökskåpet? Fan vad ont det gör....! Jaja, ikväll har jag gjort det. Det oförlåtbara. jag har kollat på tv. Och det sög! Jag ångrar mig inte, men jag kommer inte göra om det. Alla bortskämda äckelungar på Sweet Sixteen kan jag faktiskt vara utan. Dock är det DH imorrn, vilket inte bör missas speciellt med tanke på att jag hängde med dåligt i förra avsnittet.

Varför ska det vara så svårt? Försöker skriva ett arbete, det kunde gått bättre. Försökte spela piano, inte min dag. Nu vill jag ha lust till att baka, så att jag gör det och därefter kan ånjuta det mina händer har skapat (med hjälp av ingredienser och ugn). Men det får nog bli en annan dag.

Mitt huvud känns som stoppat med bomull, är lite yr samt illamående. Den där bulan på min panna smider onda planer tror jag bestämt. Jävla köksskåpsdörr, varför ska du finnas?

Tänker även påminna Hanna om att uppdatera sin bloggjävel!!! (Jag tar ut mina aggressioner idag, för imorrn ska vi ha snälla dagen = inga elaka kommentarer till varann på hela dagen. Det kommer bli tufft)

Måndag 9/3-2009

"I read the news today oh, boy
About a lucky man who made the grade
And though the news was rather sad
Well, i just had to laugh
I saw the photograph
He blew his mind out in a car
He didn't notice that the lights had changed
A crowd of people stood and stared
They'd seen his face before
Nobody was really sure if he was from the house of lords"

Första dagen efter lovet och psykologilärarinnan trodde att vi hade paltkoma, men hon insåg inte att vår tysthet berodde på hennes tråkighet. Tycker synd om hennes nära för hon har förmodligen berättat allt personligt om de vid det här laget som finns att berätta. Seg lektion. Töntig film om tonåringar "Ja, alltså jag kan ju typ skrika åt mina föräldrar att jag hatar dem, fast egentligen gör jag det ju inte. Alltså man blir bara typ så arg så man måste skrika". Lol på den trettonåriga tjejen.

AHHHH vad gör jag åt sommarjobbsproblemet? Varför agerar jag inte nu? Varför sitter jag här, när jag kan skriva ett CV, eller vara ute på stan och lämna ut CV'et? Kommer sitta där i sommar, pengalös. Dock lycklig och med extra fritid, plus sovmornar! Hmmmm....!Oavsett om det blir jobb eller ej så ska det bli N-I-C-E med sommar. Hoppas på festival! Och mycket chill. Men först skall vi genomlida den sista av dessa evinnerliga vintermånader. Är det inte våffeldag i Mars också? Det vore göttgöttgött.

Och värst vad upprörda folk blev över att jag inte behagade närvara vid Matematik B imorse, men ni har bara inte förstått hur otroligt lite livet på matematikens äng tilltalar mig. Jag och Emma diskuterade för övrigt fildelningslagen idag, ett alltid lika intressant ämne. Jag brukar dock bli irriterad ibland på hur otroligt korkad den ena parten i frågan är. Ni får gissa själva var jag & Emma står, men kan tillägga att all musik på min mp3 är nedladdad.

Hejhejhej!

Söndag 8/3-2009

Nu sitter jag här vid Jennys köksbord, hon pluggar matte på engelska och det är fan hög nivå! Jag själv har ett ogjort hemprov i matte i min väska, men samtidigt ett 100% färdigställt Gandhi-imperialismarbete på det ickefysiska fronter, och en mätt mage och en lugn  känsla efter det asgoda (ASGODA) teet vi drack. Det heter "Grönt e skönt" och det var verkligen gottgottgott!

Nu ska jag chilla lite till för att strax göra klart mitt arbete om drugs, those  fucking drugs. Hunden är söt men taggad som få. Drygt att inte sova ut imorrn, men det ska bli kul att träffa alla igen faktiskt. He tyck' ja! Ska bli kul att chilla i caffan once again (that's where I belong) med billigt kaffe och goda mackor. Det är en hatkärlek jag känner gentemot Midgård, men just nu kärlek.


Jag fattar äntligen hur man gör länkar!!!!!!!! Bevisas nedan

Slå ett slag för miljön, även du som vanligen inte bryr dig! Klicka på länken för mer info:

Rädda miljön även du!


Ikväll kommer Hanna hem, det asäger och det ska bli kul att ses imorrn :---) Besök hennes ickeuppdaterade blogg:

pokerhanna.blogg.se

Nu ska jag fortsätta med det jag gjorde, dvs att inte plugga. Ha en nice söndagskväll!


Grape än en gång

He's a real nowhere Man,
Sitting in his Nowhere Land,
Making all his nowhere plans
for nobody.

Doesn't have a point of view,
Knows not where he's going to,
Isn't he a bit like you and me?
Nowhere Man, please listen,
You don't know what you're missin',
Nowhere Man, the world is at your command.Trevligt trevligt, men synd att twinsen inte behagade närvara. Jag hoppas dock att de hade en finfin kväll iaf :) Vi såg Gilbert Grape med världens snyggaste Johnny Glad och av någon anledning gillade jag filmen mest någonsin av alla gånger jag sett den. I nian hatade och ratade jag den, men nu förstod jag allt, jag förstod stackars Gille (Gilbert alltså). Men Lova hade inget medlidande för tjockmamman och det tycker jag var lite elakt... Vi har även kommit överrens om att aldrig mer äta chips, fyfan vad äckligt det är!!! Jag har mått äckligt (Jessica sa att man inte kan MÅ äckligt, men det kan man fan visst!) i två timmar nu... äckelchips. No more!

  


Imorrn ska jag va så underbart pluggis att jag drar till Jenny för att plugga matte. Hon vet dock inte att det bara är ett svepskäl för mig att få komma till henne och chilla, dricka gott te samt klappa Miltongubben. No more mathematics!

Jag hade även en icke-beatles-period (som innebar att jag inte lyssnade på de varje dag, hemska tanke...) under hela februari typ, men ibland måste man vara ifrån något för att kunna uppskatta det ännu mera sen - så nu är vi close like this |---| igen. Asvärt!

Gonatt

Lördag 7/3-2009

I'd rather be a forest than a street.
Yes I would.
If I could,
I surely would.

I'd rather feel the earth beneath my feet,
Yes I would.
If I only could,
I surely would.


Sitter här och väntar på att Lova, Leon och Molly samt Jessica ska komma hit. Emma och Elin kom inte tyvärr, men nästa helg ska vi styra upp riktig gängträff, eller nej förresten Linnizz kommer hem från Thailandet den 16:e... då får vi ta det nästnästa helg istället.

Fatta hur mycket tid man spenderar på att vänta?? Tänk så oändligt många timmar man stått utanför Åhléns t.ex, det är ändå slöseri med dyrbar tid möjligen. Men sådant får man leva med helt enkelt!

Idag har jag och Lova varit busiga, vi gick först till Maxi i det otroligt underbara vädret (det var fan vår där ett tag!!!) med solens varma strålar smekandes våra kinder. Väl på Maxi chillade vi runt och provsmakade frukter som Lova inte hade koll på (Är det här en Mango? Nej, Lol! Är det här Syfilis? Physalis!) och hängde där ett tag. Lova kom även på den briljanta idén att införskaffa en grön pulka. Så så blev det, och vi vandrade därifrån med pulkan samt godis & chips inför ikväll.Väl ute ur affären så gick vi ner till isen, det var första gången jag gick på älven så det var lite spännande! Lova åkte pulka i en minimal backe, vi fotade, gjorde snöänglar och fotade ltie till. Tänk vilka barn det bor inom en! Let it go through, just do it. Och jävlar vad blöta skor jag fick, kalltkalltkallt KALLT och varför bor man i Norrland? Hem för att förtära grönt te mums.

Nu ska jag bespara er både tid och lidande (två flugor i en smäll liksom, asvärt!) och avsluta detta nu. Ha en N-I-C-E lördagskväll

bloggbloggenblogg.blogg.se

Inne i värmen
finns mina vänner
inne i värmen
kunde vi va'


Det tog ett tag, men nu har jag följt Jessica till sjukhuset, väntat där i 30 min på bussen (vi missbedömde alla tider ja) samt vandrat hemmåt igen. Nattpromenader äger, speciellt med underbar musik i öronen. Har alltså chillat med Jessica ikväll, och det är det som är det bästa med lov; man får tid till att träffa folk som man annars inte umgås med så ofta. Hoppas det blir fler imorrn!

Jag har iaf hjälpt Jessica att fixa en blogg med det fyndiga namnet www.bloggbloggenblogg.blogg.se (jag fattar fan inte hur man infogar/länkar sidor LOL!!!!! Misslyckas alltid cp...), och nu hoppas jag att hon uppdaterar den ofta framöver. Hon har även lärt mig tvåmans whist och japansk whist = strategiska kortspel, så nu kan jag ännu en gång lägga till fler kortspel på listan. Kortspel äger, speciellt när jag spelar mot Hanna för hon vinner alltid! Eller jag vann i vändtia en gång men då var förutsättningarna annorlunda så att säga, så det räknas ej. En trevlig kväll hare vart iaf, och det hoppas jag på imorrn också :)


Jessica en gång i tiden, då snön inte existerade (för tillfället)

Det här lovet går läskigt fort och det kan man tyvärr inte göra något alls åt. Men jag tänker att varje dag som går är en dag närmare vår, vilket även är en dag närmare sommar, och då känns det helt jävla ok måste jag säga! Idag (ja, i fredags alltså) så var det Ebbadagen och namnsdagar är inget spec anser jag själv, men däremot påminner det en om de extra namnen man har som man annars aldrig tänker på. Ebba är helt ok, men jag undrar vad det betyder? Ska kolla upp det nu. Jaha, så här står det alltså:

Ebba är ett kvinnonamn som förmodligen är en feminin kortform av Eberhard (som betyder starkt vildsvin) eller andra forntyska namn på Eber-.

Aha? Finfint, Ebba betyder alltså vildsvin och Filippa betyder hästvän. Vilken djurvän jag är, är det inte fantastiskt?

Nu ska jag dricka upp mitt asgoa te. Hejs!

Onsdag 5/3-2009

Vad händer med min musiksmak? Idag har jag bara lyssnat på Depeche Mode och för tillfället på en samlingsskiva med konstiga låtar från 70- och 80-talet. Ingen Beatles, ingen Nirvana, ingen Promise and The Monster, ingen The Knife. Ingenting, bara konstigheter.

But it's funny anyway! Just nu känner jag en underbar doft av Escadas Moon Sparkle som var jävligt populär i somras (sålde slut 24/7 på Kicks osv) och den e niiice. Tänkte köpa en i somras, men Hillevi hann före (syskontelepati att vi ville ha samma parfym av hundratals dofter...?) så jag dissade den. Men ikväll har jag vart med Linnéa och fick därmed låna lite av hennes, smells g-g-g-reat! Bättre än tjejen bredvid mig på bussen som hade använt The Body Shops Bodybutter med apelsindoft.... olidlig bussresa, det var fan hemskt!!!!

Hade iaf astrevligt med Linnéa, och jag fick även träffa hunden som hennes familj helt plötsligt skaffat sig! Jättesnäll och lugn Jämthund, vid namn Sacko. Jag brukar inte vara ett fan av hundar som vissa vet men han fick mig att ändra på mig. Det mer så att jag ogillar idioter som skaffar hundar och uppfostrar de dåligt. Det är aldrig en hunds fel om den beter sig jättekonstigt eller är odiciplinerad, det är ägarens. Som sagt en nice dag, hoppas jag får träffa henne snart igen.Nu ska jag chi-chi-chi-chilla och andas ut för första gången på en vecka. Det är nämligen inte förren nu som jag sitter hemma asocial på detta lov. Men det är ju kul att umgås så det är på det viset man ska ha det! Nu ska jag passa på att göra sådant som jag aldrig hinner annars, och det är ändå ganska bra.

Hoppas även att Hanna har det mycket trevligt på ön ovanför Gotland som inte heter Öland, utan   ....  ! Suger dock att vi är borta när den andre är hemma detta lov, men that's life I guess

Depeche

Words like violence
Break the silence
Come crashing in
Into my little world
Painful to me
Pierce right through me
Can't you understand
Oh my little girl

Stal lite Depeche Mode av Lova, kände att jag var tvungen att få mer koll på de då vi eventuellt far tll Arvika (?). Hur som helst, de är fan chill! Blir glad av det. Inatt somnade jag vid 08.00 av någon jävla anledning, sjukt drygt för jag behöver verkligen vila nu  innan jag bryter ihop av trötthet. Ska gå och lägga mig efter detta, när emonagellacket torkat till 100%.

Trots lite sömn släpade jag mig iväg till stan med mor där vi även träffade Hillevi (syster), det ägde. Fikade en asgod ickesöt chokladkaka och rättvisemärkt bistrokaffe på kaféet vid DNA. Där berättade Hillevi  om idioter, och jag blir så sur på vissa människor, men man ska inte låta sig slås ned av dessa sjukheter. Man ska vara stark. Det var en trevlig eftermiddag och jag fick välja en växt på buketten (mamma är SJUKT taggad på blommor) och det är rätt trevligt, eftersom jag gillar miljö så är det kul att ha en bit natur i sitt rum. Växten är av arten fikus och den sorten heter kinky, fucked up namn? Haha lol!

På tal om miljö så går det åt 16 000 liter vatten för att producera ETT kg kött, pga all utfodring till djuren osv. 16 000!!!!! Jag skriver det med bokstäver för att förtydliga denna hemska summa; SEXTONTUSEN. Lyssnade på ett radioprogram (har alltid p1/p2 på i vårt kök pga av pappa) där de berättade om hur skadligt köttproduceringen/konsumtionen är för miljön. Jag fick mina åsikter styrkta av det programmet. Men pappa som annars verkligen är den klokaste människan jag känner är ändå halvt emot vegetariaism. Synd för honom att jag blir vegetarian snart.

Har för övrigt haft en trevlig kväll med Emma, vi såg Saw III, fett chill!


jaSåg den här bilden på Emmas blogg och känner bara en sak. Vi måste ses.
(emma är fotograf och därmed inte med på bilden)

trött?

Alla sömnlösa nätter
Allt rotlöst klamrande
Fast till allt som är konstant
Och allt som en gång var ditt

Och tänk om du hade gått en annan väg
Eller inte varit så korkad och gått ute själv
Du kanske hade fel kjol
Eller kanske gick för sakta
Det måste va' ditt fel
Det var aldrig ditt fel

Dom jävlarna ska skjutas

Hemvandrad från Umedalen once again. Det tog ett tag men nu sitter jag här. Är jävligt trött som kan gissas, blev inte mycket sömn inatt. Men jag föredrar att vara social framför att sova, så därför är det som det är. Riktigt trevlig kväll iaf, bilder finns på bilddagboken för den som är intresserad, med samma nickname som bloggen.  Känns skönt att ha flera lovdagar framför sig, det ska jag njuta av. Men först ska jag dricka en jävligt god kopp te. Hejz

sömn

Tiden är ur led, ur led är tiden. Jag har ingen jävla aning om var jag är men jag bryr mig inte heller så det är lika bra. Sveriges geografi är inte min avdelning så även om jag får en benämning gör det ingen skillnad. Hade glömt att Säkert var så fint, svenska är vackert som  Linnizz sade. Undrar vad hon gör nu, vad klockan är i thailandet? Denna resa hade verkligen varit olidlig om musik inte hade funnits, kan konstateras. Dock så hade även livet varit olidligt då också, så jag tackar och tar emot för att det är som det är. Sömneten infinner sig halvt, men jag+transportmedel+sömn funkar oftast inte har jag lärt mig under några år nu. Lika bra det, ska man sova ska man göra det bekvämt utan risk för att bli väckt var femtonde minut, då kan det lika gärna vara. Ingen här verkar hålla med för alla sover jävligt gott. Lucky bastards. Funderar på huru jag skola spendera den sista beståndsdelen av batteriet på bästa sett. Family Guy eller film? Kanske något annat. Kanske inget.

Kryp ner i din varma säng och sov i 10 h du som kan, det är inte alla förunnat. God natt


"men det är ju så jävla låg volym att jag fick ont i öronen för att jag inte hörde nånting." Min bror angående dålig kvalitet på spelningarna på Idun under helgens House Of Metal. Han är jävligt skön.


En bussresa att längta efter

Well hello there folks! Sitter nu på bussresan hem mot Umeå. Hatar allt som oftast tekniken men just nu kan jag bara älska den. Har nyss sett lite Family Guy och försökt hålla mig för skratt eftersom endast motorerna i bussen hörs och skall så förbli. Taggar Beatles och mp3 är den bästa uppfinningen alla gånger, så enkelt äre med det va. Helgen har varit sjuuukt kul och jag hann knappt komma till Eija innan jag skulle hem, men det har varit värt.

Så natten igenom blire nog musik, feels kind of nice. Jag slipper åtminstone ta del av snöovädret ute och det är ett plus. Ge mig vår snart, p-p-p-leeaaaase! Imorrn kommer jag förmodligen sova på dagen för att på kvällen bege mig mot Hanna The Man och drinkkväll med några tjejer i klassen, it's gonna be funny I tell ya'll! Nej, nu ska jag se mer Family Guy, asnice.

Plus att jag nyss upptäckt att ananaschips är gott. Sådant har vi inte i Umeå! Men vi har en massa björkar dock, det kanske överväger, vad vet jag. Drick en kopp te åt mig nu, är sjukt sugen.

Bye bye bye

Isn't it good, Norwegian wood?


Mind the gap when leaving the train!

Det är så töntigt att de säger alla saker på tunnelbanan på engelska också, fast iofs bra för de som inte kan svenska. En sak som dock är läskigt  är hissen i Eijas lägenhetshus, för den pratar! Jag blir lika rädd varje gång då den yttrar, med sin jävligt fucked up, nästan ohörbara, ljusa, konstiga tjejröst; "Hiss för nedfärd - dörr stängs". Det ovärda är att det är fett irrelevant fakta också, man vet ju hur det går till att åka hiss? Man vet att den ska nedåt om man trycker på nedåtknappar? Plus att den säger "Hiss för nedfärd" även om den ska uppåt! Cphiss...

Och vem är jag alltså? Jag kommer glömma bort mina personuppgifter snart, jag heter Lova Öberg nu när jag använder hennes dator och således även hennes skoldatauppgifter, och mitt personnummer är 1991-11-28 (dock skiljer det sig inte mycket från mitt egentliga) när jag lånar Eijas kompis Mickans buss/tunnelbane/pendeltågperiodkort.

Jag måste lyda Mufasas visdomsord till Simba: "Glöm ej, vem du är. Du är min son, och så också näste kung....". LOL. Idag har jag sett målningar av Rembrandt (riktiga allstå, originalen!), John Bauer, Renoir, Carl Larsson mfl. Det var faktiskt jävligt nice, du vet man måste vara kulturell ibland också. Åt middag på Pizza Hut med smärre toaincidenter.  Vi har även vandrat i bushen, eller det som kallas bush här i Estocolmo, men jag tycker nog att Elins hemby (Sävar) var lite bushigare... Nej, nu ska vi se film, vet ej vilken, och tjocka oss som fan. Men först ska vi dricka te. Hejs!


RSS 2.0