Onsdag 11/3-2009

when I watch you sing
along with that song
I love the way you move
Kylie wouldn't mind to
dress you like a king
you hate those masquerades

Taggade Promise lite. Min mp3 är fullproppad med godheter, men den som vinner Last Man Standing kommer kunna ha dubbelt så mycket musik på sin skinande nya iPod. Ibland älskar man som sag Midgård. Alla blir sjukt paranoida av denna tävling (som går ut på att du får en lapp med ett namn på en person skrivet, som du ska eliminera/ "döda". När du gjort det, tar du denne persons lapp och "dödar" nästa. Till slut är det bara en kvar) och man riktigt ser skräcken i folks ögon, och misstänksamheten är riktad mot alla.

Har vart på stan med Hannaaa idaaag, skönt att sluta halv 3 för en gångs skull (min tidigaste dag, lol...). Det asägde och vi är jävligt konstiga... hittade en del trevliga saker, ska köpa nya jeans när jag får pengar igen. Blir niiice. Sen drog jag hem och åt matmatmat, efter det stack jag till Hillevi. Har varit där hela kvällen, och på slutet tvingade hon med mig på powerwalkpromenad (inte ovanligt iofs) och kylan börjar komma tillbaka. Hoppas den inte infinner sig under morgondagen bara.


Hillevis kissemissar, tråkig bild i brist på annat. (Victor till höger är för övrigt Bibi's "son")

Det var så jävla nära att jag slingade blonda slingor i håret ikväll (är pank, vill jättegärna färga håret och Hillevi har slingfärg hemma). Så här i efterhand undrar jag vad jag tänkte på, och jag är glad att jag inte levde ut mina impulser, because I would have changed my mind you see.

Tråkigt (jävligt tråkigt) nog så börjar jag 8.25 imorrn, har dessutom Foto.... Det hade varit kul om det inte varit "redigeringslektion" (vi redigerar varannan lektion, fotar varannan). Snälla, någon måste ha musik på i datasalen för jag avlider av tystnaden som ibland infinner sig när alla är lite för koncentrerade...

Taggar även ettornas projekt imorrn, hoppas de lever upp till mina förväntningar.
Nu jag dissa denna skit ska. Hej da

Kommentarer
Postat av: Monica

VI MÅSTE TAGGA FREDAG! :D

2009-03-12 @ 01:16:46
Postat av: Anonym

inte blonda slingor

2009-03-13 @ 14:33:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0