Winston

Trots att jag ibland gärna påpekar hur bred musiksmak jag har osv (det är nu Lova säger: "Åh men du är så cool."), så händer det emellanåt att man blir less på den mesta musiken. Eller snarare så att man inte hittar den perfekta musiken för tillfället. Sådana tillfällen är underbara egentligen, det är nämligen då jag brukar passa på att hitta nya artister/band. Dagens nya blev således Jenny Wilson. Jag gillar det jag hör. Hennes röst är lite lik Ane Brun's på något randomsätt. Muy buen.

Såg Billy Elliot idag, en film jag inte sett på tusen år. Hade glömt hur fin den är! Åh, älskar Billy 4ever (L) Och hans bögkompis. Utan vidare recensionsyttringar här, så blir mitt tips: se den. See it, you must.Istället för att genomleva sådana här ovärda deppmåndagar (alla deppade idag) i pissväder, så kan ni väl bju på liiite snö? Bara lite. För trevnads skull. Det är för fan Gammlia Julmarknad på söndag, kul att besöka den i lervälling...

PS Jag var på Ica idag och var fan tvungen att införskaffa en chokladkalender, trots att jag egentligen hatar choklad och jul. Vad är det för fel på mig, undrar man då. DS

fashion

HELVETE:

"Ljusmätning på ISO 200, F 16, 1/60s - du vill överexponera två steg och behöver både snabbare tid och mindre bländare. Hur ställer du in kameran?"

Detta framkallar (blev visst en ordvits i analogt stuk men det var ej meningen) ångestkänslor likvärdiga med matte. TRODDE MAN SKULLE SLIPPA DEN SKITEN NU!!!!

Jag tror jag ger upp innan jag ens har börjat :):):):):):):):):):):):):)

(har alltså fotoprov imorrn. gissa hur det går :):):):) )


Skulle hellre vara i mitt esse istället (det som bilden visar, med andra ord (alltså fikandes (på station om du inte fattar)))

Fly to me, words of wisdom!

Jag är ett, max två, ord ifrån att slutföra min Gardelltext om religionens plats i samhället. Det är ganska frustrerande, med tanke på att jag ej finner dessa ord. Det faktum att min fotknöl nyss dog, lyfter inte upp stämningen det heller. Men jag vet vad som råder bot på dessa problem: Julmust!PS Den fula bilden är ett aktivt ställningstagande emot fotokursens tyranni mot oss stackars elever. In your face dumma kurs!! DS

PPS Hatar inte foto egentligen, kursen är faktiskt askul men jag hatar som sagt teorin. DS


Tack för en trevlig kväll, ma' lovely people

Middagen hos Mollsan igår var riktigt trevligt, och gud så fint det var. Det gjorde du asbra vännen! Vaniljpannacottan med hallon&mango på toppen, var verkligen den gyllene pricken över i:et, LOVELY. Blev dock så sjukt jävla mätt, eftersom jag varit sjuk och därmed knappt ätit på typ 3 dagar innan, så det tog emot att förfekka och konsumera vissa speciella drycker.

Efter en trevlig stund med lite mer people, begav vi oss alla till Krogen Krogen. Det var första gången jag var där, och det var ungefär som jag trodde att det skulle vara, men det var faktiskt kul! Haha och killerbasen inne på toan var inte direkt mild: "BOOM-BOOM-BOOM-BOOM!!!!", men schtémning ändå.

Det sög dock riktigt mycket att Hannas inträde sket sig. Det hade varit så kul om hon varit med också....well well life's a bitch sometimes, isn't it?

När jag senare vandrade hemåt i vinternattens halvkyliga, stjärnspäckade atmosfär, så fick mina öron äntligen smekas av The Knife och Depeche Mode, som kvällen tyvärr tidigare bjudit för lite på (no offence, molly), det ägde. Det var också fint att se den orangea old-school julstjärnan hänga i mitt fönster och sprida sitt varma sken, vilket den inte gjorde när jag senast varit hemma. (Jag hatar inte julen utan och innan, nämligen)

Jaja, min bror har klippt sig för övrigt. Sjuttiotalsfrilla osv, men han passar i det. Tänkte att det är av yttersta allmänintresse, och har jag inte rätt så säg?

Vill även tillägga att jag fullkomligt H-A-T-A-R fototeori, finns det något mer meningslöst????  Är man ett naturligt geni kan man för fan ta snygga bilder ändå. Helvete (jag har prov imorrn i det, därav mina halvt överdrivna aggressioner)

hej då äckelblogg må du brinna någon gång i ett helvete jag inte tror på

ramlar

Lyssnar till partylistan vi gjorde igår, painting ma nails och diverse andra grejer, samtidigt som taggen inför ikväll växer enormt!!! Min sjukhekt har minskat drastiskt (så jävla bra, tack!!!), och min hals är verkligen on the g, medan kroppen i övrigt mår cpprima :):):) Blir typ aslycklig över att denna helg som jag befarade skulle förstöras, tydligen blir asbra istället (L)

Har taggat "Palace Station" (Melody Club) överdrivet mkt, det beror nog på att jag glömt bort att den överhuvudtaget existerade, att jag älskade den när jag var liten, alternativt att låten är bra på riktigt. Vem veeet???

Fast man måste inte veta. Nu blir jag typ asstressad av tiden också, better be leaving!

(jättetråkigt inlägg osv men jag var tvungen att få utlopp för min tagghet helt enkelt!)

PS Vad fan är felet med tjejen i "Spasm eller Orgasm"grejen på VK Ung idag; hur fan kan man på riktigt tycka att julafton är årets BÄSTA dag, om man är äldre än 10 år?????? Don't get it... DS

Juraparken

Okej eelie drog nyss hem och hanna innan dess. Jurassic Park är härmed utnämnd till komedi, med tanke på hur mkt skratt den bidrog till:

 • Kommentaren/ordvitsen "Do-you-think-he-saurus Rex?" översattes underbart bra (= dåligt) till "Tror-du-att-han-såg-ossaurus?" HAHA älskar översättare <3<3<3
 • Alla som helt plötsligt haltade, inklusive den överstönande kvinnan
 • Killen som porrade sig helt utan anledning???
 • "FNYYYYYYS!!!"
 • "I prefer to be called a hacker!" (obs sagt av en tönttjej/unge på typ 12 år)
 • Gubben som härmar Tinika: "Yahoo!"

Och rent allmänt denna tankegång som genomsyras av gänget: "Åh hej vi är asskeptiska till att återuppföda dinosaurier eftersom det är emot naturens principer men tar ändå den stora risken att dö bara för att få kolla på dem på äckligt nära håll"

SE DEN IGEN!!!!!!

PS fick min must till slut, det ägde!! ASGOTTTTTTT PS

CHILL, NICE, VÄRT

THE KNIFE FINNS ÄNTLIGEN PÅ SPOTIFY, LOVELY!!!! IOFS BARA SILENT SHOUT SOM JAG HAR I FYSISK FORM, MEN SKITSAMMA!!!!!!!!!!!!!!


gör en partylista på spotten, det äger ;););)

Elin & Hanniz är här, vi ska strax se Jurrasic Park (typ första gången på 10 år) och dricka julmussssst.

Lyssnar på 90-tals musik osv, schtééémning!!!

Heta politiska diskussioner vid matbordet (standard) och jag blir så ganska förbannad när folk inte kan förstå vissa saker. Synd att Amandus inte bor hemma, annars hade han varit på min sida (men det kanske är karaktärsstyrkande att få stå upp för sin egen sak ensam förvisso, inget dumt som inte för nåt gott med sig menar jag)

Lista på bästa kryddningen i mat:

 • Vitlök 4 evaaaah (minst 4-5 klyftor, beroende på mängd mat)
 • Örter, helst färska. Mina favvisar = timjan, dragon, basilika
 • röd currypasta
 • sambal oelek
 • soja
 • honung (tro det eller ej, äger)
 • svartpeppar
 • SALT
osv. Dock inte allt tillsammans kanske, eller i viss mån gåre ganska bra.

För första gången på 3 dagar är jag mätt, goood!

Hejz27/11

"Music is the soundtrack of our lifes"

Mmmhmmm, mmm, visst är det så. Egentligen.

Skillnaden mot igår är jag idag precis ska till att laga mat själv, som jag utsvultet kommer äta med nöje. Jämfört med igår, då jag obehagligt frysande petade i mig lite, oengagerat, och halvt svarade på tilltal pga rustillståndet (obs icke självvalt rus, utan ett sjukdomsbidragande sådant.)

En stor skillnad. En bra skillnad.


Mat hej då

PS Det finns få saker jag älskar så mycket som att vara vegetarian. Det är fan det bästa någonsin. Just love every second of it! DS

PPS Någon borde styra julmust ikväll. DS

vad väljer man; Jurassic eller Oliver and tha Gang?

Less. Lol. FML. osv

Blir vårdcentralen imorrn vid tiotiden. Hoppas det inte är strepto som gripit tag i min arma kropp med sina fruktansvära köttklor; i så fall får jag snarast excorsismissera skiten (hurra, hittade på ett nytt ord!!!!)

Fan vad tråkigt det är att vara hemma och asocial, så sjukt ovärt. Har iaf sett Dumbo & Bowling For Columbine idag, ägde.


Nej nu ska jag fortsätta min självömkan och snart sovááááá


Den här bilden är fin. Egentligen borde man göra nåt med den (efter att man cs'at lite, förståss). Men mitt hufvud står dock stilla, så jag kan ej drista mig till att komma på vad. Drömde för övrigt om jessigotten 2 night. Drömde att vi hälsade på henne unannounced i Paltlandet, och att hon var fett tystlåten. Hon satt bara på golvet och smålog emellanåt, typ.

Det som suger mest med att vara sjuk är att man har noll anledning till att tagga morgondagen

Abyssus abyssum invocat

Jag fryser så fruktansvärt mycket, trots att jag har tjockt täcke plus 2 filtar. Kan jag aldrig sluta frysa bara? Jävla nordiska omständigheter och sjukisbakterier....


För övrigt HATAR jag Sporifyreklamen från BlåBands Ungdomsförbund. Har inget emot nykterister egentligen, men reklamen är bara så sjukt annyoing, speciellt  när man hör den för 175 000'e gången samma dag. Usch.


When I think it's great,
You say I'm forgetting stegosaurus.
When I think the sun is bright,
"Now you forgot Betelgeuse."
When I say I love you,
You look accordingly skeptical.
The correct term would be "fucked up"
And it precedes procreation.jävla vita prickar

Free äger. Riktigt mycket.

Har mest sovit hela kvällen, är sjukt seg i skallen och mina halsmandlar har åtminstone dubblat i storlek. Börjar misstänka att jag har streptokocker nu också; eftersom att jag till skillnad från i våras då jag var sjuk 3-4 ggr på ett halvår (alla ggr med halsmandlarna inblandade); nu har vita fläckar på mina halsmandlar.

När jag var på vårdcentralen sist jag var sjuk innan sommarlovet, så bemötte de mig som om jag var typ hypokondriker eller nåt, därav känner jag mig inte astaggad på att dra dit. Plus att man lär ju behöva vänta typ en vecka innan man får en tid.

Men okej, nu blir jag typ rädd och paranoid. Leave ma kidney's alone!

Har iaf sett en asintressant dokumentär om Eritreas/Etiopiens historia, och jag lärde mig mer än vad jag gjort på hela Sam. B kursen, ungefär. Ganska intressant (förstås väldigt förfärlig också...) konflikt: krigisk rustning mellan världens då två fattigaste länder; varav Etiopien fick stöd från båda sidor av Kalla Kriget, under olika perioder.

Nu ska jag sova bort febern. ¡Ciaó!


Men var håll du hus gubbsen? Är du ute i det otrevliga vädret?

PS Om du inte är en likgiltig, oempatisk människa som inte inser innebörden av etik & moral, så kan du läsa sida 8 i dagens VK (25/11) DS

PPS Sjukt ovärt att vara sjuk när man istället kunnat chillat på Pipes i glada vännerz lag. FML. DS

ÅH NÄR SKA JAG SLUTA BLOGGA, SNÄLLA NÅGON????

Internetbank är typ den bästa uppfinningen sen.....internet och banker? Ascoolt osv iaf! (Och nej, nyhetens behag har ännu ej lagt sig. Älskar fortfarande åldern som pumpar i mina ådror)

För er som inte märkt det än, så är Facebookchatten farlig: håller ideligen på att logga ut, för man tänker ju inte på att de man skriver till inte är på standarden msn, utan på den där jävla hemsidan. Dissade exempelvis Hanna en gång utan att jag ens tänkte påre.

Fast kanske har det ett samband med att jag igår höll på att slänga gamla skisspapper i tvättkorgen, typ dumpar min viktigaste usb-sladd på randomplace, håller på att ställa in yoghurt i skafferiet, säger "Kul att du ringde iaf!" till personer jag själv ringt upp, får för mig att jag och Hanna är på väg att ta en öl på en TISDAGSeftermiddag när vi i själva verket skulle dricka kaffe på Barista, samt blandar ihop sovmorgornar med fel dag?

Fråga till övre påstående: Håller jag på att bli en ny ETQ? Fast det här är mer extremt, kanske att jag blir senil i förtid eller nåt, det kan hända alla inklusive Uncle Sam.En gång tattade jag godis från alla i mitt sällskap istället för att köpa eget. Det var bra för alla parter: de behövde bara bidra med ca 3-4 var, och jag kände mig tillfreds med den sammanlagda inkasseringen. Everybody wins!
jag läste i en bok idag

Idag kom pappa till mig med en bok som jag tydligen beställt från biblioteket, som jag helt hade förträngt. Den heter "I hederns skugga" (av Dilek Baladiz), och handlar om unga svenska män med rötter i olika länder/kulturer och hur deras syn på hederskulturen är. Intervjuerna är riktigt intressanta, och boken dömer än så länge ingen, utan berättar på ett objektivt sett om hur de intervjuade tycker, samt om föräldrars och landsmäns syn, krav och förväntningar är på de unga killarna och tjejerna i dessa familjer.

Ett ytterst intressant, och mycket viktigt ämne. Boken är för övrigt inte alls jobbig att läsa, som ett tips!

En annan fråga som boken får mig att tänka på; är varför vi inte har någon slags genuskunskap i grundskolan? Även om Sverige är överlägset många länder vad gäller jämställdhet, så kan allting fortfarande förbättras: det är fortfarande ett mansdominerat samhälle vi lever i. Att lära barn vikten av ett gott samspel mellan olika individer, oavsett kön, är verkligen något som borde ligga högre i kurs än vad det gör.

 

Jaja, better be leaving; måste skriva klart nån skituppsats om ”Den manliga blicken” till NuKon. Och tro mig, det är inte så intressant som det eventuellt låter…


överskattat fo sho!

Det är något fel på mig. Jag vill inte ha kaffe på maten, and what's more crazy than that?

Idag har jag:

 1. Misstagit mig för att ha sovmorgon och därmed kommit typ 1½ h försent
 2. Insett hur otroligt tråkigt det måste vara att vara delaktig i elevrådet
 3. Än en gång kommit till insikt i hur bra Julia Wiberg skriver på VK Ung (en av två bra skribenter, om ni frågar mig)
 4. Druckit peruanskt bistrokaffe
 5. Lärt mig en del om Livets Ord (Och Carola har tydligen gått ur! Men det faktum att hon fortfarande är radikalt kristen samt en jävla diva får mig att behålla min åsikt om henne)
Samt hatat pissvädret lite till. Åh vad nice det vore om det var midsommar eller valborg som nalkades, istället för jävla jul eller nyår. Jag hatar inte julen utan och innan: jag älskar att det ger mig möjlighet att umgås med min kära familj lite extra. Men det är ungefär det enda jag gillar med det. Vad beträffar resten:

Maten: Sjukt överskattad
Musiken: Kul och stämning typ första 5 h, sen räcker det tills nästa år
Pysslet: Är ingen pysselmänniska....
Presenterna: Snälla, låt mig slippa denna kapitalistiska högtid, fatta att överkonsumtion är sinnesjuk och att vi själva kommer lida av konselvenserna från vårt leverne!
Den religiösa undertonen: Tillåt mig att skratta, hahahahaha :)))

Fast fikat är faktiskt nice. Älska knäck (socker+fett, MMMMM!!!), must, glögg, lussebullar osv!


Jag tror dessutom att jag älskar Frida Hyvönen

Och icket att förglömma:  Grattis till Tinika som kirrade körkortet idag! Mycket duktiiiigt!


birdsbirdsbirds

Alla låtar som inkluderar ordet Bird i titeln är fan asbra. Det måste vara för att fåglar är så fina och flyger så bra, beundransvärt.

¡Una orquesta, por favor!

Dagens

Nyupptäckta band = Camel (finns på spotten, ja)

Artist = Frida Hyvönen

Ord = Korruption

Frågeställning = Vad fan ska vi göra imorgon på temadagen? Det verkar lagom meningslöst

Dryck = Egenpressad apelsinjuice utan någonting i, Mmmmmmm!

Sysselsättning = Måla

Goda gärning = Skicka krya-på-dig-kort till sjuk mormor

Bästa fråga = "Vad händer i helgen då?"

Skratt = Nemi, skrattade högt för mig själv in public <333

Ogillade person = Irritationsobjekt nr 2

Taggande = Lördaaaag!!!

Hatsida = Facebook (fast det är det iofs alltid, men men!)

En gång var jag, Monka och Emma och såg en symfoniorkester spela. Dirigenten var för övrigt filf, det tyckte alla.

(Hahah Emma, minns du Dirrens dotter som såg så sjukt nöjd ut??? Askul!)

ÅDELLSSöt fågel
Dricka
Äntligen köpte pappa en prästost istället för annan sort. Jag blir typ gråtfärdig när jag tänker på hur fantastiskt gott det är (fuck alla tråkiga & smaklösa, typ hushålls- och herrgårds-)

Mourning Sad Morning

Men helvete, ska de börja borra nu också. Det är den största, eventuellt enda, nackdelen med att bo i lägenhet/radhus. Jävla människor...

Jag har märkt ett mönster i mitt liv: nästa uteslutande varje dag när jag vaknar, så har jag en låt på hjärnan. Imorse var det The Crystal Ship med The Doors. Så min följdfråga blir således: inkluderas musik i ens drömmar, eller är det bara jag som taggar musik så mkt att den finns där 24/7?

Skulle vara intressant att få ett svar.
Det var evigheter sedan jag lade över bilder till datorn sist, och nu när jag tänkte göra det igen så upptäckte jag till min förtret att rätt USBsladd var borta!!! Jag hittade 4 andra, varav ingen passade.... Tänkte att "sådant här händer alltid andra, men fan inte mig!", jag menar, hur fan tappar man bort den: man tar ju aldrig ut den ur sitt rum liksom?

But it sure was gone, fick låna Emanuels dock som tur var. Så det blir lite publicering av fula bilder av dålig kvalitet framöver, tagga <3<3<3

Lennart Holmlunds röst är exakt lika ful som hans anlete. Hemska människa (ok sorry om jag ratar mänskligheten i detta inlägg men nån gång ska väl det göras också)


Ofta det här var en månad sedan??? I dont believe ya!!!!!

Men gräms ej; om 29 dagar kommer ljuset åter till vår kalla nord.

drygt test

Efter påtryckningar från diverse håll (dvs ETQ) så gör jag denna lista i brist på annat.


1. Tre namn jag lyssnar till:
Filippa, Fillie, Filippen

2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Att jag har mycket åsikter om det mesta, är medgörlig och vältalig (när jag känner för det dvs)

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Att jag dankar för mycket (fast det kan fan aldrig bli för mycket!) Att jag ibland blir helt uppriven om saker och ting inte går som jag tänkt

4. Detta är jag rädd för:
Höga höjder finner jag ganska obehagligt

5. Tre saker jag vill ha varje dag:
Musik i flera timmar minst, att bli glad i mina vänners närvaro, fika 4 evvaaaahh <3

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
Förstå trångsynta människor som inte accepterar andras åsikter, äta kött, vara utan musik

7. Detta tycker jag om att göra:
Vara med underbara människor som får en att må bra, spela musik, lyssna på musik, gå på en asjävla bra konsert, fika med vänner i flera timmar, skriva, måla/rita, se BRA filmer, vara på fest med mina bästa vänner, sova, laga och njuta av fantastisk god mat osv osv osv

8. Detta vill jag göra just nu:
Ingenting egentligen. Sitta där jag sitter och lyssna på den musiken jag lyssnar på. Känner mig inte på ett "Hej-jag-vill-aktivera-mig"humör eftersom att det är söndag

9. Bästa känslan:
Eufori, belåtenhet, kärlek, samt alla känslor som musik frambringar

10. Värsta känslan:
Depression, ilska, uppgivenhet, lesshet

11. Följande egenskaper ser jag gärna att min partner har:
Intressant som person, insiktsfull, social, vänlig, respektfull, musikintresserad

12. Är jag kär just nu:
Nej

13. Jag vill gifta mig:
Giftermål är inte enligt mig det ultimata beviset på kärlek och således inte något som måste finnas med i mitt liv. Men det är svårt att svara nu hur man tänker om 15 år.

14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:
Resa, skaffa familj, umgås med mina underbara vänner och lära känna fler nya, vara delaktig i ett band

15. Min käraste ägodel:
Jag är inte materialist och är därmed inte speciellt brydd om saker. Men om jag måste svara: min gotlandsring, mp3 och mina BeatlesLP

16. Något jag vill ha i present:
Inget

17. Detta har jag på mig just nu:
Klädeeeeer tråkig fråga hej då

18. Favoritkläder:
Inget av det jag har lol

19. Favoritdjur:
Katt!

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
Rock, Pop, Indiepop, Hårdrock, Blues/Rock, Progg, Punk, Electropop, Klassiskt, Singer/Songwriter osv osv osv

21. Tre av mina favoritlåtar för tillfället:
American Pie - Don Mclean
The Boy With The Thorn In His Side - The Smiths
42 - Coldplay
Scheisse - Ebba Grön
The Needle And The Damaged Done - Neil Young
The Captain - The Knife
(kunde inte välja bara tre oki???)

22. Skola - roligaste/tråkigaste ämne:
Roligast: Svenska, KuHi var också, men kursen e sluuut va. Tråkigast: Arbetsmiljökunskap för helvete, PA100

23. Stjärntecken:
Skorpiooooon

24. En bok jag gillar:
Läser inte så mycket nuförtiden av tidsbrist, men Khaled Hosseinis böcker och  HPserien såklart

25. En film jag gillar:
Sweeney Todd, Edward Scissorhands, Amelie From Monmartre, A Clockwork Orange, Chocolate,  Shawshank Redemption, DISNEYKLASSIKER

26. TV-program jag gillar:
Desperate Housewives, Family Guy, men jag kollar aldrig på tv bortsett från DH en timme i veckan

27. Favoritdoft:
Nymalt kaffe, skog, nytvättade lakan, en parfym i perfekt kombo med bäraren, god mat

28. Detta äter jag gärna:
Frukt

29. Dricker helst:
Beror på tillfälle, men kaffe, te, öl och vatten går alltid hem

30. Favoritgodis:
Saltlakrits

31. Hit vill jag gärna åka på semester:
London (dit jag ska i jannnnnn), Moskva/St. Petersburg, Galapagosöarna, något land i Afrika, Israel

32. Färgen på mina ögon:
Blå-grå-brun-melerade

33. Min längd:
167 cm

34. Jag tror på:
Kärlek, att allt inte alltid sker av en slump

35. Jag spelar:
Piano främst

36. Person jag beundrar:
John Lennon

37. Så här bor jag:
Lägenhet

38. Antal döda krukväxter i hemmet:
Inga

39. Det här tänder mig:
Utåtriktade, intressanta och självsäkra personer, med nice stil, mörkt hår och cleana ansiktstdrag

40. Det här gör mig avtänd:
Dryga människor, fula tänder

41. Favoritfärg:
Röd

42. Favoritcitat:
"Optimisten ser lösningar i problem - pessimisten ser problem i lösningar", "Sörj ej det du saknar - utan gläds åt det du har" och  "Cogito ergo sum"

43. En hemlighet jag vet:
Om jag förtäljde dem vore det inte längre en hemlighet????

44. Den bästa present jag fått:
Inget jag har reflekterat över

45. Senast köpta skiva:
Några LPskivor på Myrorna

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
Mina ögon, käkben, min piercing

47. Det jag är minst nöjd över med mitt utseende är:
Jag tänker inte i de banorna

48. Udda förmåga/egenskap:
Jag har bra lokalsinne, är bra på att hitta lösningar på problem, samt på att styra upp saker. Dock är detta inte udda, så frågan är ganska konstigt ställd

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
En katt fo sho!

50. Två personer jag vill ska göra detta test:
Ingen eftersom det här suger, men känner du dig manad så kör i vind!

det står en kandelaber i mitt rum

Idag har jag spelat piano för första gången på typ 1 ½ mån (trots att det står ett i mitt rum). Det kändes så bra. Ville skriva: "Åh musik är det bästa som finns bla bla", men även om jag älskar ord, så räcker de ibland inte till för att beskriva. Därför skippar jag det.

Snart kommer Amandus & Ville hit på middag, vi ska äta tacos och jag är fruktansvärt taggad av någon outgrundlig anledning. Måste ha varit längesedan jag åt tacos eller nåt, men jag minns faktiskt inte. Ska bli GOTT och treeevligt. Tänker även dissa plugget och se film med my bro's istället. Det lockar mer


Sharpen my body like a pen

Snögubben på min handrygg vittnar om att jag besökt Scharinska a.k.a Scharren för första gången "på riktigt" i mitt liv. Utan att ens ha varit på andra krogar bortsett från puben Pipes, så kan jag garren berätta att det KLÅR ALLT!!! Musiken, interiören, människorna, ALLT ALLT ALLT.

Jag och Hanniz hade best evening ever på jääääävligt länge  och det ägde så hårt. Kiwi Maddogs spelning var sjuuukt bra, och volymen var så underbart skadande hög att det kittlade i öronen, energin på scen var helt enkelt g-g-g-reaaat.

ÄLSKA SCHARREN ORKA VÄNTA TILL TJUGO?????


Squarepusher

"Det är typ ingen skillnad på tonårspojkar och utvecklingsstörda"

we were - were - wear? - Queer - Cher - Madonnnnnnnna!!

London calling

Lay lady layyyy!!!!!


Nu är det faktiskt bekräftat, biljetterna är bokade och allt är klartttt inför LONDON. Har inte förstått förrens nu, att jag faktiskt ska dit. Ska bli så sjukt fruktansvärt jävla kuuuuul med min kära kamrat Lova, och taggen kan ej beskrivas i oooooord!!!!!!!!!

Det här behövde jag så jävla mycket, ÅH SÅ NICE, och även SCHTÉMNING!!!!!!!!

Strax ska vi dricka kaffe och chilla lite, maila personen vi ska bo hos osv. Senare drar vi på stan; Lova på bio med Karin och jag ska fika med Hannizz på Station. LOVELY, ISN'T IT???

det blir att råplugga engelska i december


ciao!

kom hit kom hit mr blund

Varsågod
Har jag missat nåt, eller vad fan är NTI-Gymnasiet, Praktiska Gymnasiet och Yrkesgymnasiet????? Aldrig hört talas om måste jag säga


fan vad jag hatar att blogga, jävla beroendeframkallande skit


hej då

hbdbfsbj,abl

Älskar talet som Janis håller i slutet av Ball And Chain - Liveversion. Kloka människor är fint.

helg snart igen dååå, hej och hå

Åh, hör på Madonnas cover av American Pie för första gången på typ 7 år. Jag gillade låten och musikvideon mycket när det begav sig, vid 2000. Nostalgiii. Oh, those happy MTV/ZTV-times, bring 'em back! (nog för att originalet är så mycket bättre, men som sagt: nostalgi)

Jag är så dank. Men jag gillare

Nu har jag återigen fått mina Stockholmssaknadskänslor, som alltid kommer då och då. Det är inte det att jag misstrivs i Umeå, för det gör jag inte. Men ibland är det bara så skönt att dra iväg, om än bara  några dagar. Får alltid en sådan underbar lyckokänsla när jag vandrar förbi CW Scheeles Apotket, på väg mot sergels och queenstreet och man ser allt folk, känner. Eller varför inte när man hör alla frukthandlare skrika ut sina säljrop på Hötorget, likväl som känslan av Gamla Stan alltid är lika fin, gemytlig varje gång man besöker den delen.

Jag älskar second-handbutikerna på Söder, IKEA Kungens Kurva, att besöka muséer som inte ens kan jämföras på något vis med Umeås utbud. Att se historian. Att upptäcka nya delar man ej besökt och planlöst vandra runt i timmar, för att till sist upptäcka ett nytt, fint, mysigt kafé man aldrig besökt förrut. Jag älskar t.o.m den inspelade rösten på T-banorna "Tåget går mot: Farsta Strand. Se upp för avståndet mellan vaaagn och plattform, när du stiger av." "Mind the gap - when leaving the train"

Kort sagt så älskar jag Stockholm

Och varför blev jag inte exalterad över skolkatalogens ankomst? Har jag blivit vuxen och tråkig och likgiltig? Fuck that i så fall....

torsdaaag den nittondeeee

Inatt drömde jag att Lova åt en tiokronorsmacka på Midgård, med ost & skinka på. Jag blev fett upprörd och bara: "Lova, du äter KÖTT!!!???" haha men hon blev typ sur och fortsatte smaska vidare. Hoppas du njöt av det rökta liket, kamrat :)

Sen drömde jag även (mina drömmar hade en slags veggotouch denna natt, beror nog på att jag aldrig drömt nåt som anknyts till vegmat förrut) att vi åt middag några stycken friendz. Pappa hade lagat soppa och den var asgod, och allt var frid och fröjd. TILLS: jag finner att det simmar runt små grodor i den, levande, som man ska äta???? Det var bara jag som förstod hur äckligt och inte minst barbariskt det var, medan alla fortstatte sörpla i sig, Mmmmm Mmmmm!

Sen minns jag inga fler drömmar.

Igår hittade jag en fet plånka på pipes som jag gav tillbaka till dess rättmätiga ägare. Hon blev blev sjukt glad (förståeligt) och gav mig en stor kram etc. Jag tycker dock att det är synd att man ens ska behöva bli så glad; det är ju en självklarhet att man lämnar tillbaka saker som man själv inte äger? Tråkigt nog så är det många som inte tänker så...Dumma värld

Nu ska jag skriva någon dryg skoluppgift, har ju ändå typ 5 att välja mellan (L)(L)(L) *valmöjlighet förnöjer*

au revoir

dont let it bring you down

"Åh vad jag önskar att någon kom med en kaffa kanne till mig just i detta nu"

Jag fick ingen kaffa kanne, men däremot bjussa Monka på en kaffekopp <3

Folk kommer inte kunna skriva sen

Nationella gick helt ok, känner mig nöjd! Mitt sista nationella för livet är nu förbiiiiii <3<3<3<3

Nu blire projekteeeeeet, schtééémning!!!

Diverso tempore, diversa fata

Ofta de har bytt modell till gina tricotreklamen??? Den förra tjejen har typ just blivit snuvad på världens bästa kontrakt??? (att som ensam modell verka för en hel kedja i ALL reklam med nya bilder varje vecka = mucho dineros osv)

Fast egentligen bryr jag mig ju inte ett  skit eftersom jag hatar tv, reklam, och framförallt reklam på tv

Note to self: trots i egenskap av ickematerialist så måste jag drista mig själv till att införskaffa en ny börs, eller som man säger i södra Sverige: Plånbok (så jävla gay). Det håller inte att ha en typ 10 cm tjockis pga alla kort och skit. Must... find... new..... one

Måste dra till Piteå snart. Riktigt snart. (På bilden sjutton år och oförstörd)

Bye then!

jag och mitt kaffe

Talet gick fan bra för mig och mina klasskamrater, ämnet var ju absolut det bästa att hålla tal om (relationer). Av någon konstig anledning så var jag inte nervös heller innan. Till skillnad från förra talet som gick så sjukt dåligt så kändes det här bra.

Redovisningen med TEAM SAM (dvs hannizz, nils unt me) gick fan bra! Skrattade inte, vilket vanligtvis brukar vara ofrånkomligt/standard när jag och Hanna redovisar tillsammans. Dock väldigt kul när grupperna skulle diskutera frågor som vi höll i, och sista gruppen sade:

"Vi tycker samma som dom andra.". Detta är ju det stereotypa svaret som alla hjärndöda ointresserade fjortisar alltid säger, och vi hade även skämtat OM att de skulle säga så, FUNNY YES!

Då kunde jag minsann inte hålla mig för att le.

Idag fick jag mitt VISAkort och har även lärt mig hur internetbanksinloggningen går till, simpelt as hell. Jag njuter fortfarande så mycket över varje handling jag är berättigad att göra som artonåring <3<3<3

Imorrn:
Skriftligt Sve Nationella i cirkus 4 h, Därefter SCENISKA PROJEKTET (taggar asmkt!!!), middag hos mor och eventuellt utgång till Pipes! It's gonna be good, so good

Nu ska jag kirra en del grejer innan DH börjar, så au revoir!!!!

PS Läste kissies blogg för första gången på ett halvår. Jag ska aldrig mer någonsin läsa den igen, jag blir bara så jävla arg. Hatar kändisbloggar. Hatar kändisar DS

Den här pennan är röd . Är du?

Nu är det inte ens roligt längre:

 • Svenska B Nationella Tal
 • Samhällskunskapsredovisning á 30 min om Obama som Fredspristagare
 • Svenska B Nationella Skriftligt
 • Individuell skrivuppgift utifrån grupparbetet/redovisningen i Arbetsmiljökunskap (Kemiska Hälsorisker)
 • Individuell skrivuppgift Samhälls. om Obama som Fredspristagare (=seriös uppsats)
 • Individuell skrivuppgift om Monacos statsskick som jag aldrig kommer sluta att skjuta upp
 • Den slutgiltiga portfolion i Fotokursen, innehållandes 10 asbra bilder
 • Foto teoretiskt prov (kan tillägga att jag inte kan ett skit om sånt)
 • NuKo skriftlig uppgift "Den manliga blicken"
 • PA100 som jag knappt påbörjat
 • Uppgift Islam/Kristendom - Jonas Gardell - Religion
 • Ett nytt grupparbete i religion (vet ej vad det handlar om, dissade den lektionen) med 20 min redovisning
 • Fördjupningsuppgift i bild som är avgörande för betyget i en 100poängskurs
Och innan det här har det varit likartad skit hela jävla hösten!!!!! LÅT MIG SLIPPA


Nu går jag och spyr

Men först ska jag skriva klart talkorten....


instrumentalt

MMmmmmmm, coff

Idag har jag gjort 2 vuxna grejer: Skaffat svart bibliotekskort (förseningsavgifter here I come!) samt bytt bort äckelHalebop till abonnemanget Telia Max 25. Var sjukt smidigt att byta samt kostar inget, så det är något jag tipsar er om. Man ringer gratis både till Telia och Halebop = asvärt + 5000 gratis sms VARJE månad

Fast jag undrar om min 7åriga telefonsvarare är bevarad? Måste checka det sen. Man vill ju inte gärna dissa: "Hej! Du har kommit till Filippas mobil. Jag kan tyvärr inte svara just nu, men lämna gärna ett meddelande efter tonen. Trevlig Sommar!" med en tioårig Filipparöst efter så många år.Storkisse poserar glatt för mina bloggläsare en dag i Augusti, Americas Next Cat Model osv... l00000l orka internet??????

Jag är för övrigt så smart som har gjort en instrumentallista på Spotify. Mycket klassiskt, men även filmmusik, och randomlåtar från band som inte är instrumentala i vanliga fall. Ägigt och kul!

Jag kan med andra ord lyssna på musik medan jag repeterar in talet. Vilket jag ska göra nuuuuu (ÅH som jag längtat!!!!!!.....)

Bye


Ett uppgång och fall

Idoltove är här idag wooooaaaaaah!!!! *ångrar att jag inte fotade henne och bad om autograaaaf*

Undrar var HannaMontana håller lägenhet idag?

Lurre på G, I like

hejdå

MEN KAN DU HÅLLA KÄFTEN SPOTIFYCP?!!!!! snälla ge mig premium NÅGON


 

(ni förstår väl att jag bara bloggar för att skjuta upp allt det jag egentligen måste göra?)


bullllllarrrrr och allt

Klappa takten alla bagarbarn - Bullfest, bullfest hela da'n!

Jag ska fan styra bullfest till mina klassisar efter att all äcklig skolskit är överstökad. Fast just det, jag glömde ju - Det tar ju aldrig slut eftersom att detta är ett neverending brinnande helvete

Men bullar är gott.

Mest av allt i hela världen så önskar jag att jag var på Peace & Love exakt just nu; med världens bästa sällskap, med goda drycker, perfekt väder och med huuur bra musik som helst. Orka vänta 6 månader...

Med denna bild skickar jag också alla mina hälsningar till min kära vän ETQ som olägligt nog blir sjuk nu, precis innan sceniska och allt. KRYAAAAAA KAMRAT (L) (L) (L) pussss

Michelle

Om du tycker att uppfödning av djur i syfte att mörda dem på ett sätt likartat med tortyr, för att sedan göra kläder av päls, är oetiskt, så kan du kika här och bidra med din åsikt.

 

”Fram till Maj 2010 kommer Djurens Rätt samla in minst 100 000 namnunderskrifter för att visa att vi är många som vill förbjuda pälsfarmningen. Skriv under namninsamlingen och tipsa andra att göra detsamma”

 

"After chillin' at home" kan ju låta som det bästa levernet!

 

Fuck Sve B Tal, fuck PA100 och alla annan jävla äckelskit som svärtar ned mitt liv. DÖ

 

Åh lördag blir fiint <3


Rubber Soul

Plugg idag med Hanniz och Nizze, och trots 2 h's fikande och "chill @ Maximaxi" (med drömmar om delikatesser) så gick det faktiskt oväntat bra: and we did finish the work! Vår redovisning kommer äga ashårt och jag ska fan i mig inte skratta (får se till att inte titta på den flinande pedofilgubben som är med i Nobelkommitténs filmklipp bara)

Jag valde världens sämsta skor för dagens väder; vilket resulterade i vatten överallt, plask plask. När vi drog hem så matchade inte bussjävlarna med varann (föga otippat...) så jag fick gå från NUS med redan cpblöta + kalla fötter. Ungefär likvärdigt med att vada barfota i isvatten, MMMMMM I LIKE

Men det har jag rådit (kan man säga rådit? Råda, rådit, rått???? öhhhm....) bot på nu med ett nice nice fotbad och grejer, var t.o.m så ambitiös att jag målade naglarna röda :)

Nu ska jag ÄTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

And the biking-times was from now on over, until March or something

PS idag fick jag en "aha"upplevelse så nu är jag 100% på det klara med hur min första tatuering kommer att se ut och placeras, värde. DS

Det står ARKIV X på min hand

Idag är en riktig dankardag, sov till 13.50 och det var det bästa på länge, mmmm! Egentligen borde jag plugga så mycket på all skit, men motivationen infinner sig inte riktigt (fast gör den någonsin det?)

Emma, Monka och jag drog som bekant till Holmsund igår, för första gången på 3 ½ år. Det kändes rätt konstigt att besöka skithålan once again, men det var typ roligt (?) av någon underlig anledning. Det fanns till och med nöje i att stå och glo på Lillsjövägens gula 22:a medans snön yrde och händerna blev rödare och rödare för varje sek.

Inhandlade även mitt livs första legala folle på Statiol Holmsund, ett minne för livet <3 Haha, men kvällen var nice och Plector ägde alla (t.o.m bandet med ett djurskelett som mickstativ...) och folket var trevligt och det var happy times helt enkelt

Nu ska jag skriva färdig skittalet och invänta den förhoppningsvis mycket gastronomiskt korrekta middagen.

Sen ska jag träffa Tha Gang, kommer ÄGA

Hejz


Nytt inlägg

Vin i mat är så underskattat och SÅ gott!!! Har inte fått utlopp för min matlagningskreativitet på tusen år och dar, och nu har jag precis cook something up so Im kinda happy yeeeees! TAGGA FOODIE

Lyssnar på heavy-metal, som mjuk uppvärmning för all den death-metal som kommer passera mina trumhinnor this night. Tagga tinnitus <33345

Ha en bra fredagskväll! Hejz

Chocolate

Hej hej hallå där dagboken!

Äntligen freeeedag: Veckans bästa dag!

Här sitter jag och dricker varm choklad. Jag är verkligen så långt ifrån varm-choklad-typen man kan komma, men jag får ryck ibland och då måste jag dämpa mina cravings. Exempelvis kalla dagar/regniga dagar; det är då "I.Must.Have.Chocolate!!!" -känslan infinner sig.

ÅH vad god och varm den ÄRRRR.

Så här gör man asgod choklad:


1. Ta fin (gärna ekologisk) kakao, ca en halv deci + en liten schkvätt mjölk i en kastrull.
2. Tillsätt en msk socker, en tsk vaniljsocker (OBS vanillin förbjudet!!!), en nypa salt, lite kanel, lite chilikrydda alternativt peppar. Samt en sked med honung
3. Vispa som om ingen morgondag fanns och låt skiten koka upp.
4. Tillsätt önskad mängd mjök, typ 2 deci
5. Värm tills det är freakin' hot

DRICK, NJUT och kirra gärna grädde på toppen också (men riktigt så ambitiös orkade jag inte vara)

Oj, nu fick jag en spinnande kisse upphopppad i knät, mys. Nu ska jag läsa VK

PS
Idag har jag fixat internetbank samt VISAkort; c00lvuxen_tjej_91@hotmail.com. Det var även en jävla stekar-brat inne på SEB som yttrade ordet "Sweet!" lite för många gånger för att jag skulle kunnat acceptera hans existens. DS


Ebbaebbaebbaebbaebbaebbaebbaebba

orka


Såg Ebba The Movie nyss, så sjukt underskattat band. Jag har alltför länge velat leva på åttiotalet. Eller varför inte sextiotalet? Men även sjuttiotalet. Hata 2000- ....

MUF besökte Midgård idag. "Ta gärna lite förfriskande godis så här på eftermiddagen. Eller det kanske är förmiddag nu?"

Jag vill inte ha ert jävla moderatgodis, det kan ni fan äta själva era svin. Ät och spy. Sen kan ni dra

Jag har inte varit i Holmsund sen klockan 04.00 då sista flyttlaset begav sig därifrån, en augustinatt 2006. Imorgon ska jag dit igen, trots mitt löfte om att "Aldrig mer i mitt liv besöka denna jävla skithåla!"

Vet ej om det känns bra eller dåligt. Det känns inget. Orkar inte känna något.

Nu ska jag sova

lill-lördag

Minns när jag var på en irländsk pub, Black Sheep Arm's, i Visby (ma' hometown) förra sommaren med la familia. Eftersom jag var 16 fyllda och i sällskap med min familj, så fick jag bittert sippa på en pepsi (typ äckligaste läsken dessutom...).
Jag njöt av musiken, eftersom den var akustisk och asstämning; men tänkte: "Fan vad äckligt länge det är kvar tills jag fyller arton. Vill kunna gå på pub när helst jag känner för det, orka nuet!!!"

Och idag var det alltså dags. Emma, Monica, Sofia, Lova, Hanna och jag begav oss till Skottlands Pipor och hade oss. Åt så sjukt jävla god mat, är fortfarande mätt! Det var garren den godaste vegburgaren jag ätit och kommer att äta i hela mitt liv. Värd varenda jävla krona. Vi drack även goood öl och lyssnade på den skönsjungande duon som spelade covers.

Deltog också i Musikquizet, men trots bra insats så vann inte. Men vi blir ju Onsdagsklubben/ After-School-Club så nästa vecka, då jävlar!!!!

Jag älskar pubar.


Nu ska jag sova, kommer sitta sjukt fint.

Imorrn har vi bögbild, dö (ofta man sätter upp en utställning på oljemålningar som dels inte är klara, och som än värre - inte ens är torra??? cp)

ad lib

Med risk för att låta töntig så är frasen "Dina vänner är mina vänner" ett ytterst bra uttryck.

Jag måste se A Clockwork Orange, Sweeney Todd och Amelie From Monmartre snart igen.

Nu: VK och rättvisemärkt rooiboste med björnbärssmak

Strax: Sömn, ovanligt

snö

Jag hatar när inre aggresioner kommer ut. Men ibland har de ingen annan stans att ta vägen. Ändock väldigt onödigt.

Nu har vi haft besök på Midgård två dagar i rad. Fint!

A-strängen på min bas gick av. Pianot är ostämt. Men ändå rör det mig inte i ryggen av någon underlig anledning. Måste finna svaret på frågan.


Jag hatar:
1. Pipiga, gälla, stressande signaler. Så som micro, fasta telefoner, brandlarm etc
2. Vildis falafel, som har förstört gillandet av alla annan falafel som egentligen är god
3. Sms
4. Kallt kaffe
5. Överskattade traditioner
6. Reklam på alla sätt och vis
7. TV
8. Facebook

Med alla påtryckningar från gänget kanske jag skulle fundera över huruvida jag skall bli absolutist eller ej?

Berlin Berlin

Hade planerat att se film, käka popcorn och bärsa ikväll, men har hindrats från talskrivandet - som också det gick i stöpet. What can I say, being social on the web lockar mer (om det nu kan kallas socialt att konversera via internet, tvekis....)

MEN FUCK TALET BLIR PIPES PÅ ONSDAG IAF, hör av dig om du är på!!!!


Janis Joplin äger mücket

Filippa and the Chocolate Factory

Tänka sig, här sitter jag med kaffe och VÄRLDENS godaste chokladpraliner; nämligen ChokladFabrikens lakritskola doppad i mörk choklad, toppade med flingor av havssalt. Eijis gav mig ett sådant fint paket av diverse teer etc, och hon slog verkligen huvudet på spiken när hon inkluderade dessa ljuvliga ting av arom och konsistens

Jag brukar alltid försöka ta mig till Söder och Le Chocolate Fabriqué när jag är i Estocolmo för att inhandla dessa gottingar.

Men nog om detta. Min crazy fotolärare fick klassen att sjunga för mig, och jag undrar fortfarande hur han visste att jag fyllde år? Galééét. Hur som, kul att Eija deltog på skolan. Hon fick vara med om lastvagnsåkande i korridoren (Tinika & Elin kör som galningar...), Family Guytittande, kafeteriabesökande och målande i ateljén, för att nämna lite av allt. Midgård äger!

Idag är det 20 år sedan Berlinmuren föll, inte för att jag tror att det undgått någon. Ska man välja något/några tillfällen i historien som man kunnat bevittna, så hamnar ju denna händelse lätt topp 5.

Slutligen: Finns det något sorgligare program än AFV? Folk med dålig humor skrattar åt hemmafilmade barn och djur som gör sig illa (?). I have never and will never get the point


Talskrivande! Bye

asnice osv

Just nu: The Knife och snus (har inte blivit snusfull eftersom jag är så cool = asägigt. men det kommer inte bli min grej I tell yall)

To Do List:

 • Gå på krogen
 • Gå på pub
 • After work (school lol)
 • Öl närhelst jag känner för det!!!
 • Tattoo i sinom tid (typ i vår efter London)
 • Kanske någon piercing närhelst jag känner för det?
 • Skaffa SVART bibliotekskort <333
 • Internetbank! Typ imorrn!
 • Scharren när nån av mina bröder kan fixa in mig
 • LEVA LIVET SOM MYNDIG YEAHHHHHH!!!!!!!!
HEJ DÅ


18

vad fan tog jag inte några bilder alls under hela fekken för????  jag hade med mig kamerajäveln men icket


Bjurra på bilder ni som tog (dvs mollsan och hanna osv!)

TACK ALLA FÖR EN ASBRA KVÄLL!!!

politikerna vill pracka på oss euro

ps har rökt mina 3 första legala cigaretter nu. jag skrattade så mycket efter jag vart på statiol öbacka, nice känsla! ds

nu ska vi sovelisova (dock inte så länge, städning imorrn = MmmmmmmmmmmMmmmmmm!)

Hejra

D-Day

Sitter här med en tårtbotten i ugnen och ett hål i magen som skall fyllas om cirkus 1 ½ h, TAGGA MAT OCH VIN

tagga fekke???

Snart kommer Eija hit, ska bli fint att få se henne. Får icket glömma att köpa plastmuggar = bra att ha. Jag omges av fantastiska, goda matvaror; såsom champinjoner, ostar, grädde, rökt lax (kanske Lova som rökt den i Norum vem vet???), rödlök osv osv osv mm etc.

Fick även tulpaner nyss <3 Det finns få människor som uppskattar blommor så mkt som jag gör, tror jag, och ändå får jag det sällan. Isn't it ironic, don't you think?Påminner än en gång: KOLLA I VK IDAG SIDA 37

Vi ses ikväll


tagg

Lyssnar på en asbra spotifylista. Den borde delas med alla, så bra är den. Inte jag som gjort den dock, ledsnar alltid på mina egna listor men vill samtidigt inte radera dem, vilket resulterar i att jag har ca 30 listor, varav typ 5 är värda...

Det var mys ikväll, middag på three crowns with tha gang minus Linnizz som tyvärr inte kunde (tråkigt gumsan, saknade dig! :(:(  ). Blev t.o.m bjuden på min mat <333 Sen drog jag och Lova vidare till stället man alltid hamnar på i slutändan, oavsett tid, dag, situation: Station. Lova frågade om jag ville hänga med på feeekKKKKkkKKkKeeeEE, men jag kände mig cptrött och otaggad så jag tackade nej

Bespar mig till imorrn istället, om man säger så!!!!

Vill även påpeka att jag förstör ALLA Hannas & mina redovisningar; och idag var fan värst. Jag KUNDE inte sluta skratta!!! Haha man har ju lite issues någonstans

Nu ska jag slutföra min kopp te och måla ännu ett lager black on ma nails (ledtråd: det är inför min utklädnad)

Vin till middagen med familjen imorrn, coolt, nice, chill, gott????

Checka VK imorrn, I'll be there någonstans på familjesidorna!

Hejzzzz

otroligt meningslöst inlägg

Ibland är det så rätt att lyssna på andras musik. Som omväxling. Är tacksam för Spotify's dela-med-sig-av-listor-funktion

Det blir full tupp (min brors roliga ordvits, haha?) hela helgen, men jag gillare.

Nu: Dammsuga, våttorka, osv osv osv osv!!!!

Note to self: Ring Hillevi, packa ner den asviktiga sladden

Fråga: Vill man ha snö nu, vill man vara utan, eller är man likgiltig? Finner inget svar.

LaterrrPS Tror att min och Tinikas julstämningsspridning (trots att jag ogillar jul) via körsång i städrummet @ Ateljén uppskattades mycket av våra klassisar. Vi ska fan styra en skiva innan studenten -09!!!! DS

trött_tjej_91@hotmail.com

"Hur skulle du beskriva marknaden och börsen som person?" (vad får man ens ut av svaret?). Media pumpar i oss så jävla mycket skit, bara en tidsfråga innan öronen trillar av. Fast det är ju samtidigt det bästa som finns, så hur ska vi förhålla oss till detta??? Hmmmm, vi kan i alla fall konstatera att USA suger oavsett

Efter några dagars otagg är mina känslor inför fekken äntligen på G igen, så let it be saturday sooooon! Vet även vad jag ska ha för utklädnad nu också, men det är hemlighetsstämplad information tills vidare

Sömn, at last! (om man vågar hoppas på det, dvs)

hejz

PS Skulle städa inför Eijas helgvisit (HON KOMMER HIT SNART TAGGA!!), men det slutade med jag sorterade mina LPskivor istället. Som om det ens spelar någon roll för henne om Janis Joplin, Rolling Stones, Dylan och Beatles ligger huller om buller i min hylla eller ej? Ibland förstår jag inte min hjärna. Men det kanske inte är så nödvändigt att göra det heller? DS

42

Skandinavien som union är en högst intressant idé och diskussion.
Jag måste styra ryskalärandet någon gång. Man måste ju kunna några fraser innan man besöker Moscow, menar jag

Fuck this nu ringer jag Lova istället

(måste radera denna skit snart. ytterst dåligt tidsfördriv, egentligen)


well bye, then!

Sie Liebt Dich

There is a place,
Where I can go,
When I feel low,
When I feel blue.
And it's my mind,
And there's no time when I'm alone.

Lyssnar på den enda Beatles-LP'n jag lyckats införskaffa i mitt liv. Det är alltid så svårt att få tag i LPskivor av kändare artister/band, vilket är förståeligt. Tur att man får ärva lite av far'n sin, minsann. Vet inte om jag älskar eller hatar "She Love's You" på tyska, en kombo av båda förmodligen!

Blit pumpasoppa till middag, kan vara gott. Hmmm, "vi får väl se" (som en kär Paola brukar säga).

PS taggar  tisdag den syttende november då vi har Sve B Nationella tal PLUS en halvtimmes redovisning på Sam. B. Great day, indeed! DS

Fast i verkligheten taggar jag lördag liiiite mer :))))

In my mind there's no sorrow,
Don't you know that it's so.
There'll be no sad tomorrow,
Don't you know that it's so.


jävla drygis-filippa!!!!

HELVETE vad fan ska jag har jävla äckeltema på min fest för????  Färgade linser kostar tusen miljarder så där sprack min plan B... kan tillägga att det ej finns någon plan A heller för den delen

ÅH jag hatar mig själv, drygis


bajs

"tiden går fort när man har roligt"

det sista jag skrev var "men istället får jag sömn". ack så fel jag hade

drügtIdag 6 månader utan kött, Mmmmmm!!!!!

Det ska jag fira med att... inte äta kött!

those neverending spotifieeeyyy commercial's

"Hej. Det här är Peder från Deportees. Om du klickar på BANNERN på den här sidan, så kan du köpa vårt nya album Under The Pavement - The Beach som DOWNLOAD här på Spotify"

Obs varken dissar eller hissar deportees, tycker bara han lägger kraften bakom randomord (mord? ord!) i reklamen.

Minns Deportees på peace, det var chill, nice, värt

Här är en bild som tagg inför juni/juli 2010:okej asliten bildjävel men jag hittar fan ingen större. helvete

jag vill ha kaffe. men istället för jag sömn. inte dåligt alls dock!

nighty

sweet dreams are made of this?

Inatt drömde jag ca 1000 minidrömmar, alla självklart lika konstiga.

Bl.a så bad min pappa mig om att få en cigarett, vilken han rökte i köket med balkongdörren på 1cm glänt (kan tillägga att han ej rökt på 20-30 år).

Senare kom två hatobjekt (gissa vilka) från min högstadieklass  och satte sig bredvid oss i matsalen/vildis av någon outgrundlig anledning, och började prata med oss. De sa inget dumt, men jag fick likväl damp och skrek på dem allt jag förmådde, ägigt och kul <333

 

Därefter var man i Midyard’s kaffa, där en elev åkte runt i någon slags rullstol/permobil med hyllor på sidorna. I hyllorna skulle folk ställa kaffekoppar och fika och dylikt, sen kom denna person rullandes med fikabeställningen man givit, och man slapp röra sig en milli!!!!

 

Det fanns även något om ”Baka med Bamse” (världens starkaste björn alltså), men jag minns desvärre inte var, när, hur, eller varför. Kanske någon återkommande receptserie i någon tidning?

 

En inte speciellt spännande men ack så konstig natt, med andra ord

 

Well well, better be cooking something up for dinner, soon. Åh jag älskar den här låten. Spenatsoppa var längesedan???? Underskattat maträtt 4sho!

 

Söndag=dankdag

 

6 days to go

 


RSS 2.0