jävla vita prickar

Free äger. Riktigt mycket.

Har mest sovit hela kvällen, är sjukt seg i skallen och mina halsmandlar har åtminstone dubblat i storlek. Börjar misstänka att jag har streptokocker nu också; eftersom att jag till skillnad från i våras då jag var sjuk 3-4 ggr på ett halvår (alla ggr med halsmandlarna inblandade); nu har vita fläckar på mina halsmandlar.

När jag var på vårdcentralen sist jag var sjuk innan sommarlovet, så bemötte de mig som om jag var typ hypokondriker eller nåt, därav känner jag mig inte astaggad på att dra dit. Plus att man lär ju behöva vänta typ en vecka innan man får en tid.

Men okej, nu blir jag typ rädd och paranoid. Leave ma kidney's alone!

Har iaf sett en asintressant dokumentär om Eritreas/Etiopiens historia, och jag lärde mig mer än vad jag gjort på hela Sam. B kursen, ungefär. Ganska intressant (förstås väldigt förfärlig också...) konflikt: krigisk rustning mellan världens då två fattigaste länder; varav Etiopien fick stöd från båda sidor av Kalla Kriget, under olika perioder.

Nu ska jag sova bort febern. ¡Ciaó!


Men var håll du hus gubbsen? Är du ute i det otrevliga vädret?

PS Om du inte är en likgiltig, oempatisk människa som inte inser innebörden av etik & moral, så kan du läsa sida 8 i dagens VK (25/11) DS

PPS Sjukt ovärt att vara sjuk när man istället kunnat chillat på Pipes i glada vännerz lag. FML. DS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0