snart noviembre!!!!!!

Lärdom: Converse All Star Light håller verkligen inte såhär på höstkanten/vinterkanten/alla jävla kalla kanter

Is!

Måste slutföra sorteringen av LPskivornaoch det är exakt en vecka kvar till min FeKkEeeeEeee, kan tilläggaströttthe knife ägermmmm

oki

29/10-2009

är hos hillevi nu, vi ska strax laga foodie sen ska jag följa henne till tåget. därefter blir det chill with ma friendzzz, blir nog nice men tråkigt att att ta avsked av jessigotten förstås... jaja hon kommer ju tillbaks till SJUNDE NOV IAFFFF!!!


serri, jag känner en sådan oro, det känns som att jag känner/vet vilka som var med i bilkraschen. det är så himla hemskt, tragiskt, obeskrivligt att så många ungdomar ryckts bort alltför tidigt, nu på senaste tiden. världen är för hemsk, orättvis... kan inte annat än skänka tankar till familj och vänner

och apberget fortsätter lysa av hedrande ljus

11

dank

!!!!!!!!!!

"Karin Dreijer Anderssons soloäventyr som Fever Ray verkar vara slut snart.  I en intervju med brittiska The Guardian säger hon  att den sista konserten blir i London i början av december, och sedan är det över. Vad hon ska göra istället är inte helt klart, men det blir troligen en ny The Knifeskiva"

(TT Spektra)

Förstår ni vad detta, om det blir verklighet, kan innebära????? ATT MAN KANSKE KAN SE THE KNIFE LIVE I SITT LIV

PS

vill även tillägga att jag hatar Basshunter

försvinn, jävla tingest

Jag hatar traktorer så jävla mycket. De är fula, låter skadligt/jobbigt mycket, de gav mig mardrömmar som liten (drömmar som inkluderar en traktor som kommer upp ur en toalettstol; man är inlåst på toaletten och har en säker död till mötes då fordonet strax kör över en) och framförallt i dagarna nu; de då håller mig vaken varje jävla morgon….STICK VA

 

 


Lista på för mig icketilltalande jobb:

 

  1. traktorförare -obviously
  2. optiker - har ni varit inne hos en optiker? tyst som i graven, ingte PART-A här inte...
  3. slaktare - är det inte uppenbart?
  4. något som kan kopplas till Vildis på ett eller annat sätt - även chefsposition ty vem vill vara ansvarig till denna verksamhet?
  5. sportkommentator - hur exalterad kan man egentligen bli av sport?

 

Lyssnar på två för mig nya Lykke Li-låtar. ”Everybody but me” och ”Possibility”, varav den sistnämnda är soundtrack till New Moon. Jag gillar det jag hör.


27 Oktttt -09

Igår var en händelserik men ack så trevlig dag. For till Hillevi till att börja med, drack te och mitt hår fick sig en välbehövlig färgning minsann. Sen drog jag till Kafé Station (ganska otippat ändå för att vara mig) med ETQ och förtärde kaffe och chokladbollar, fast chokladbollar är överskattat kom jag till insikt med.

Därefter begav jag mig till Å-hem where the party is about to be set, träffade Ville och Gurra, och planerade lite inför festen. Loligt:

V: "Hmmm, har du bjudit så många?"
Jag: "Vi är lugna, och vi spårar inte!"
V: "Rolig fest som inte spårar..."

osv osv osv JAG ÄR TAGGAD OKI

sen drog jag till Grubbe och inväntade det filmhyrande, fokispanande, bilåkande gänget och vi glodde filmen de valt, @ Lovas. Filmen sög btw (no offence). Fan vad less jag är på alla asdåliga skräckfilmer, dåliga storys, skådespelare och framför allt: man blir fan aldrig rädd!!! Bara fejkrädsla typ: "Oj en gardin ryktes undan snabbt, shit!!!"

Dagen i all ära har bedrivits med ingen mindre än Linnea Mattfolk samt hennes svullna fot (stackarn). Vi träffas allt för sällan, change is needed! Hoppas verkligen hon kan komma den sjunde. Vore ägigt och kul, som frasen lyder


Amandus har en rävmössa

Dagens tips: Håll aldrig i en katt vars svans samtidigt  blir biten av en hund. Den blir garanterat förskräckt och du får sår.

Imperials?

Chillar, ÄR SÅ JÄVLA MÄTT  och Amandus is visiting us. Jag, Emma och Monka besökte NUS (Norrbottens Ungdoms Symfoniorkester) konsert på NO och det var sjukt bra! Av den 2 h långa konserten hade jag garren gåshud under ½ tiden, för det var så fruktansvärt vackert. Musik är livet, liv är musik. And that's all I can say about that - för att citera gamle Forrest Gump.

Köpte som jag sade 3 LPskivor igår, varav 2 på lite vinst och förlust. Den ena av dem - med bandet The Imperials, lyssnas på just nu och det är chill! Är typ gospel kom vi fram till, men det låter inte som den stereotypa gospeln, utan this is some nice shit skall ni vetaTill min stora glädje så skall Varmbadhuset ej rivas, och så inte heller Rosa villan som ligger ganska nära Scharinska. Ägda ni blev, jävla M och KD... Bevara kulturarvet!


Ikväll går det en dokumentär om Berlinmurens fall, på TV4 fucked up (a.k.a TV4 Fakta), kl 22.15. Den 9/11 är det exakt 20 år sedan den föll, myeeeees.

Jaja, ska kasta mig ut i regnet nu

BYE

Comptine D´Un Autre Ete L´ Apres Midi

Lyssnar på världens bästa filmmusiklista på spotten. Filmmusik är underskattat, eftersom det är likartat med klassisk musik (förutsatt att det är en sådan sorts melodi samt att den är inspelad med symfoniorkester)

Lova är här, vi är mätta och danka. Känns gött med loooov. Vi drog en andrahandsaffärrunda idag, och lovely news: Kupan tar kort f.r.o.m nu! Dvs no more biking to InterSport för att kirra kontanter.

Inhandlade LPskivor och ett stycke Moulin Rouge (dvd 35 spänn värt) på min hatbutik Myrorna.  Är sugen på skivorna nu, men får spara dem till sedan, eftersom vi nu skall bege oss mot Sofiehome och the twins. Får se vad quell'n vill bju på.

PS kolla i VK lördagen den sjunde nov på familjesidorna, I will be there (dock bara liten notis men ändå :----) ) DS

det är bara så det är, helt enkelt

En sak som aldrig någonsin slår fel är att Linnéa ALLTID är hos sin mamma när jag ska möta henne/cykla med henne någonstans/vara hos henne, samt att hon ALLTID är hos sin pappa när vi följs åt hem efter att ha varit någonstans. Utan  något som helst undantag någon gång, I'm not kidding.

Kommer ni ihåg förresten när Elin hade sin "I'm kidding!" period och sa det heeela tiden, typ i femman? Likaså Emma's "diskret"period då hon alltid glänste med att hon visste vad ordet betydde och flikade in det, typ; "Lova, du var ju inte direkt diskret!"

Happy times

Im off

Bye  Ziggy Stardust

överskattat

"Somewhere Over The Rainbow" måste fan vara den låt som det har gjorts flest covers på i världshistorien. Har hört ca 50 000 tolkningar av den, i typ alla genres. Låtjävlen är ju inte ens bra! Bortsett från orginalet då, där Judy Garland sjunger. Den är fin.

Längesedan man såg Wizard of Oz, på tal om detta.

Over to the land of mr Blund. Nighty night!

22 oktober 2009

Find me in my field of grass--mother nature's son
Swaying daises sing a lazy song beneath the sun.

Mother nature's son.

År och dagar sedan jag lyssnade på B-sidan av The White Album. Synd, eftersom den är mycket lyssnandsvärd.

Blev extremt sugen att plöja igenom hela HPserien igen då jag såg en av filmerna ikväll. Det lär nog dröja, tid för sträckläsning är ju det man får prioritera sist av allt just nu känner jag, with all this school-crap hanging around. Pity.

Lov imorgon, och jag ska passa på att träffa folk jag sällan träffar, plus dom jag träffar ofta såklart också, och det kommer bli så lovely. Hoppas lovet inbjuder till mycket sömn, fika, chill,  samt en halloweenfest.
Måste även börja planera inför min egen fest nu, eftersom jag insåg idag att den närmar sig med stormsteg, medans jag själv inte planerat mer än att den skall äga rum, ungefär. ~Gästlistan~ börjar skrivas till helgen/veckan, so any suggestions - Then give me a call!


ser talgoxar hela tiden och de är fina, så här får ni en (tack hasse falklind-random som tar fina bilder och publicerar på internet)

18 dagar kvar tills hon blir 18, va?

Jag har kommit på placeringen till min första tatuering, och jag har snart bestämt mig vad själva motivet blir. Great times! Kommer typ inte bli cpdyrt heller (eftersom den ej är stor) = possi.

Rent allmänt så låter inte Stalinkaféet som en angenäm plats, fast det hade varit kul att prova på, däruppe i Verkligheten (detta låter jättekonstigt men det är bara vi bildare som har insiderinformation som förstår vad jag talar om)

Visste ni förresten att en riksdagsledamot nominerade Hitler till Nobels Fredspris år 1939? Efter flertalet klagomål från andra ledamöter så drog han dock tillbaka sin nominering några månader senare.

Nu ska jag dricka grönt te och läsa poesi. Vilken jävla estet jag är

PS. Häng med mig och kika på Jessica och hennes classmates symfoniorkesteruppträdande på NorrlandsOperan, nu på söndag klockan 15.00!!!! Det är gratis kan tilläggas. DS


19 days to go

Skriver en debatterande text om slöjor. Religionsfrihet eller relgionstvång?

ÄLSKAR SEMIKOLON;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

nu ska jag visa rodchenkobilden på Elin för Elin. Myeeeeeeeees

DH ikväll!

19 oktttober

Här sitter jag och ser bra ut. Eller, det hade kunnat varit det som jag skulle ha sagt om jag hade varit narcissist osv, men så är ju inte fallet. Nej, jag ser BRA. Efter ett år i dimma så är jag tillbaka till linsträsket som inte är ett träsk utan ett heavenly heaven and it feels great. Funderar på att sätta mig asmånga meter från tv'n och se på något skitprogram bara för att jag kan. Fast vid närmare eftertanke.... näe. Jag ska nog dra och laga wok istället, Mmmmm! Och vi har finally röd currypasta hemma igen; älskekryddan <333 (fast inte min favvo för det är färska örter & vitlök i kombo, Mmmmm)

Idag när jag och far min handlade förnödenheter på Coop Forum (fast Obs!) så upptäckte jag till min förfaran att de säljer Halalkött där. Jag trodde faktiskt inte att detta brutala och oetiskt handskande av djur var något som svenska, seriösa livsmedelskedjor uppmuntrade. Skandalöst. Älskepappa blev också irriterad så till den grad att han klagade argt hos kundtjänsten (som för övrigt behandlade vårt klagomål med svalt intresse, bitch)

För mig är all hantering av djur som skall bli en produkt via köttindustrier omoraliska och oetiska; men jag tycker att butiker inte borde främja detta djurplågeri, det räcker väl med allt annat kött som redan säljs?

utdrag från wikipedia:


"Halalslakt (arabiska dhabiha) är den slaktmetod som måste användas för att köttet från djur (förutom fiskar) ska vara halal. Slaktmetoden som används är skäktning, vilket innebär att djuret utan bedövning avlivas genom att halspulsådern skärs av. För att slakten ska vara halal krävs också ett religiöst innehåll, nämligen att slaktaren innan han avlivar djuret yttrar basmalan "I Guds, den barmhärtige Förbarmarens namn!" (بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ, bismillāh, i-rahman, i-rahīm) eller en alternativ religiös fras.""Metoden innebär att man skär av slaktdjurets hals med en mycket lång och vass kniv utan andra åtgärder som till exempel att slå djuret i huvudet med klubba eller yxa eller att driva in en stålbult i hjärnan med en penetrerande bultpistol. Detta har till följd att slakten genomförs utan att djuret bedövas."

almost cut my hair.

Surprise surprise så dök både Amandus och Vilhelm upp till middagen, great fun! Även om de pikar mig för allt som min existens utstrålar och innebär, men jag gillarom ändå. Och tydligen hade pappa lovat V att jag skulle klippa hans head-bangerslånga hår. Done and done. Fast det tog fan längre tid än jag trodde

Men men nu äre gjort, så nu äre bara min tur snart azzå. Colour and cut, Mmmhhhmmmmm!

Men först ska jag påbörja det äckliga hemprovet om Modernism. Nutida Konst; vilken jävla skitkurs. Hade jag gått musik hade ju den kursen varit drömmen, men so er ikket fallet.

Mors!

PS inte oväntat så dissade A&V temat till min födelsedagsfest till en början, men nu är de införstådda med att det är "ingen utklädnad - ingen äntring till festen", som gäller. Även om de råkar bo där. Hårda bud. DS

super sweet sunday

Lyssnar på The Libertines och kollar igenom gamla videor som jag filmat med la cámara, och det  fanns mycket smått och gott. Bl.a filmer från Iron Maidenkonserten på  Sthlm Stadion -08, cpfilmen som jag, Hanna och Elin gjorde när vi var så onyktra fast nyktra @ Elins' place in Saevarrr (de dansade och hade sig, great fun!), en fiiin film från peace och Dohertykonserten på Utopia, samt ca 15 st 5 sek's filmer där jag filmat av misstag när tanken var att jag skulle ta kort; där man hör mig yttra "Men vad fan filmar jag för...!!!" i början av varje film

Det är kul med filmer.

Nu ska jag döda mitt befintliga naggellack (jag råkar alltid skriva naggellack när jag ska skriva nagellack så nu behåller jag det så), 'cause there will be some new tonight.

Sen blire tillagning av käk. Får se vad fantasin bjuder mig på!!!!!!Hoppas ETQ hade en trevlig visit till Finlandet. Och att Pinga fick följa med på äventyret.

så ere va lixxom

bloggdesign är fan en hel jävla vetenskap

så fort jag fixat cs4 på skoldataaan ska jag kirra ett collage med bilder jag tagit på friendz, kaffe, fika och ibland mig själv, på Station. collaget lär bli välfyllt, tro mig

min kropp strejkade förrut ikväll, ytterst obehagligt. jag måste därmed sova, NU

plugg imorrn, yeeey....

ps.sket sig med klassträff'n, men monka kom hit med gorra & vi glodde the prinse of egypt, chilllllll! ds

syttende oktober

Trevlig kväll med tha gang igår, jag blev så satans mätt och hemgjord pizza är minsann underskattat (m. beasås på, mmmMMMMMM!!!!). Pinsamt nog kan jag medge att jag faktiskt taggade att se Idol igår (vilket vi också gjorde), mina vänner har manipulerat mig. Men det gör inget!

VK var väldigt intressant idag. Jag tror jag läste varenda jävla sida, nästan. Idag är det Edge Day, för er Straight Edgare (jättekul att min syster var det på 90-talet; de svartkryssade handryggarna syntes medvetet och tydligt på någons axlar på skolfotot). But I'm not

Nu ska jag sluta danka, finisha min gigantiska + goda frulle, göra mig i ordning och bege mig mot mor och fika. Sedan ska jag möta en söndertränad Lova på stan och.... just det; fika. Ikväll ska jag träffa classmates (eller just det; ni är ju inte mina klasskompisar: ni är mina vänner!) och.....fika! Skämt åsido. Fast det kanske blir fika ändå????? Den som lever får se!


HEy do

rebel rebel

Okej, jag scoreade ju med att få bäst skoldator: 4 h's batteritid (medan vissa hade 15 min batteritid, FULLADDAD)!!!!

Nu sitter vi med varsin dator, precis som de som vi föraktat innan (dvs ettorna och tvåorna) och är allmänt asociala osv. Fast ändå sociala. David Bowie!

Lol regn...

Nu ska jag återgå till mitt coff. byeee

Svaneprinsessen?

Filmen jag såg har jag inte sett sedan 1998, förmodligen ännu fler år sedan. Det är så mycket som filmen vars titel, även är Elins namn i Emmas mobiltelefonbok; nämligen Svanprinsessan.

Inte i Disneyklass, men ändock en nostalgitripp i alla fall. Bäst är the old retarded lady/witch (ganska random osv?), Sprutt (sköldisen) som säger "Hjääälp mig." och namnet Jean-Bob. För övrigt är Lunnefågeln en koppad karaktär från Den lille havfrue, det är ju ingen mindre än Måsart fast med annat utseende??????

Oj, jag glömde att jag hatar internet. Im off!


fina vovvis :)

Oh thank the heavens it's friday tomorrow! Fredag = min favvodag. Jag föddes t.o.m på en fredag, så jävla bra är den dagen. Jag skiter i om det blir Idoltittande som jag misstänker att the gang kommer förespråka, det är skönt att göra vad som helst bara man får tare lugge.

Idag har varit en chill dag på skolan; och trivs man inte jävligt väl om man frivilligt stannar kvar typ 2 h efter man slutat, som vi gjorde några st idag? Chill vare iaf, även om våra dialoger är hätska, men ack så humoristiska. Såg även en jättefin vovvis idag utanför vildis. Beskåda:

(lägg märke till att han posear som fan, tog typ 10 likadana bilder)

"Men du hatar ju hundar!!!" var allas kommentar. Fast jag hatar egentligen inga djur (Hej veg.), dock så taggar jag inte deras attentionwhore-ande samt deras övertaggande. Men fina kan de vara ändå <3 Men mest så ogillar jag rent allmänt dryga hundägare som skäller på sina hundar eller knappt låter de få stanna och lukta/revirmarkera ute osv. Sånt tål jag icket.

Var även på stan en liten schväng med ryssen idag (Tatiana) och hon hade ju ett bra svar till den obligatoriska The Body Shopfrågan som man utan undantag alltid får där: "Behöver ni hjälp med något?" "Nej, vi luktar bara på krämerna."

Man svarar ju "Nej tack, vi kollar bara" eller dylikt, hahahaa crazy times (fast inte so crazy)

Ännu en bra kommentar från mig: "Jag tänker mig tanken att folk tänker att...". Sen kom jag inte så mycket längre, blev för förrvirrande

Och inte kommer jag längre här heller, 'cause Im about watch some good movie myeees indeed

.

okej nu är jag less på riktigt

.

okej nu är jag less på rikigt

endless seventeen

Okej, föreställ er scenariot:
Det är en relativt händelselös onsdagskväll. Du är less på skolans alla krav och vill mest av allt bara göra något socialt, och kul, som att gå ut med vänner. Du har pengarna, du har tiden, taggen, och du skiter i om morgondagen blir seg (som en konsekvens), och framför allt: du har friendzen som skall fullfölja denna plan. MEN, du är inte fucking 18 ännu, för det är 25 äckliga dagar bort!!!!!!!!!!!!!!!!!! FAN så ovärt...

Jaja, unnar mina klassisar en trevlig kväll på O'learys... utan mig... *snyft*

Jag har iaf gjort klart pa1000 (för det känns som ett tusentimmarsarbete för mig)mallen nu, om det skulle råka vara positivt. Fast när blir plugg någonsin positivt?

Helgen blir kalas iaf, så något har man att se fram emot!

har förresten lyssnat på Rolling Stones idag, för första gången på ett år. det var chill!

Byez

ps. filmen med kungen som smygröker var ju en av dagens bästa ds

na na na na-na-na na, na-na-na na, hey jude

tänkte bara påminna om att det snart är vinterimorrn blir en till: "oj, jag tror jag fick sovmorgon". göttt!

fröet som spann som en duva

Åh. Det bästa är ju att få ont i öronen när man lyssnar på cpbra musik på hög volym <3

Idag har jag kommit underfund med att jag hatar att hålla tal. Jag trodde att denna tankegång var passé för min del, sedan jag gått ut högstadiet åtminstone, men fel hade jag. Jag kan bara inte förstå varför det ska vara så himla jobbigt? Det spelar ingen roll vem som är i publiken eller hur liten den är. Det är bara den där grejen: att stå framför sittande folk och veta att alla koncentrerar sig på vad just jag säger

När jag gick hem från skolan, (och jag går väldigt ofta istället för att cykla nuförtiden, eftersom jag kommit fram till att hösten är till för att gås på) så var det så otroligt vackert solljus överallt. Det finns få saker som är lika vackert som solljus liggandes på lövträd i alla dess färger. Jag var tvungen att stanna ovanför östrabacken (passade på att chilla på pakethållaren när mamma ringde = det är drygt att dra en cykel och prata samtidigt ibland) och beskåda naturens under, med risk för att låta töntig

Beautiful indeed.

För övrigt kan jag meddela att Sesam nu mött sin överman; döden. Veterinären var tydligen en idiot också. Gör inte saken bättre. Otroligt tråkigt käre kissen, hemskt. Men nu slipper du lida i alla fall lilla vän

Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band på repeat (B's bästa album)

Filippa: 18 - 27 dagar

Okej, nu börjar dessa Supersalta Boyarder kännas som rakblad i min gom (för mycket hård saltlakrits på samma dag). But... I...can't....stop....eating!! It's so tasty!!!!

Jag funderade i cirkus 6 h på att börja skriva på talet. Nu har jag kommit fram till att jag hellre vill måla akvarell istället. Det är nu ni som alltid brukar, skall säga: "Vad cool du är, Filippa!". Och visst är det väl så ibland

Apropå min nya header: ja, den är tagen från nåt randomställe här i ~~~cyberrymden~~~ men vad kan man göra när man inte varit i Londontown själv någon gång. När jag far dit i Jan. ska jag dock ta en mycket schnüggarééé bild själv och ha som header <3333 Happy times.

Serri, The Smiths ÄR bra! Har du spotten, then check this out: "Sound of the Smiths"

How soon is now?

Varför kan man inte byta den satans fittprofilbilden för??!!!!!! Det är sådant här som gör mig ARG


bloglovin suger, blogg.se suger. Skitsidor. Ska fan bojkotta dem för all framtid f.r.o.m nu. Eller ännu bättre; bojkotta internet eftersom DET SUGER

Ok är egentligen bara sur för att jag är stressad, tare inte personligt oki?

The Smiths är kanske hur sköna som helst. Att upptäcka för en själv ny musik är ju på topplistan över bästa.

Bara en fråga: är det konstigt att man är stressad när man har 10 (tio!) viktiga uppsatser/prov/målningar/arbeten/grupparbeten som skall lämnas in på två veckor?nu ska jag läsa VK

PS. Råkade kika på bilder från dagen jag piercade mig. Det ser så smärtsamt ut, mår typ dåligt av att se bilderna. DS

dolce vita filippa

Varför börjar jag skriva på talet nu när jag haft åtminstone två veckor på mig? Ordet disciplinering existerar inte i min värld.

Imorgon är det måndag, dessutom...
te


chillllll, niiiiice, väääärt

Efter 40 mins jävla cyklande i Sveriges höstkyla så är jag äntligen framme hos Hannis. Dricker kravmärkt vin, very delicious; "Dolce Vita Monica" (nice namn haha) och har underton av lakrits, mmmm! Vi ska snart se film osv, får se vad Voddler har att erbjuda. Hoppas på antingen Burton, Kubrick eller Tarantino 

"Så här mycket? Fan vad lite!!"

Ibland är tjuvlyssnat för braImorrn blir det plugg. Jag ska lyssna på "Jag hatar söndagar" av Ebba Grön all day long


ännu ett långt jävla inlägg

"Lay Lady Lay" och "The Needle And The Damaged Done" måste vara två av världens finaste kärlekslåtar, om än skildring av två olika sorters kärlek. Dylan och Young, så rätt.

Nyss hemkommen från stan. Idag har jag sovit i 12 h, dankat, varit på stan med Monka och i hufvudsak fikat på älskade Station. Vi diskuterade Barack Obama, USA, USA's politik, konservatism, invandringspolitik, framtiden, livet, livet efter studenten till 30, drömmar, ambitioner och tusen andra grejer. Great times!

Två bra favoritsysslor: att fika med vänner och att diskutera intressanta ämnen.

Kan fortfarande inte riktigt förstå valet av fredspris i år, som gick till Obama. Visst, han förespråkar fred och håller tal i ämnet osv; men en person som ändå bedriver två krig borde inte få fredspris? Visserligen var det inte han som startade krigen, men en person som får fredspriset tycker jag ska ha arbetat aktivt för fred, inte bara "drömt" om det. Isådannafall kan ju vem som helst få fredspris; för vem önskar inte fred?

Man såg på honom att han blev förvånad över valet, och yttrade således också själv "Jag tycker att det finns andra personer som förtjänar detta pris mycket mer än vad jag gör"

Jag tror att Norge gjorde ett pinsamt misstag där. Inte för att jag inte gillar Obama, missförstå mig inte. Det finns få människor som lämpar sig så bra som Amerikas president såsom han gör, och han verkar vara en sympatisk person med fötterna på jorden.

Jaja, nu ska jag laga mat, äta den, dricka kaffe mm, och cykla en mil till Alley Of Promises (= Umedal'nnn).
Nice!

Ha en trevlig lögardagskväll, eller nåt.

Och ni som ska till Krogen Krogen: funny times!

ninth of october, myeees

Åh, jag älskar fan Gucci's parfym Flora. Den kommer bli nästa vänta-jag-ska-bara-ta-lite-parfym varje gång man slinker förbi parfymhyllor på diverse butiker.

Nu äre helg, solen skiner, men jag kan verkligen inte känna lugnet. Tack kära skola, för att du förstör min fritid. Jag fick veta nu, att det finns en internationell hädelsedag; den 30 september. Lustigt att det en finns en sådan dag, men det är ett bra initiativ, egentligen

Filmen Soraya M har premiär idag. Vill se den och "This is it" på bio. Taggar även nästa Saw och Alice In Wonderland (som iofs kommer om ett år typ haha) (L)

Men nu ska jag inte drömma om film, nu ska jag tillbaks till den stressiga verkligheten. Lol

Blir iaf Idol ikväll hos Leonpeon med tha gang minus 2 st, funny funny.Som sagt: ska alltid råka umgås med folk som prompt ska se sådana där program.... men det kanske är bra för uppdateringen om inte annat

Nu har jag lyssnat riktigt mycket på Doors, sjukt bra! Gillar Alabama Song (Whisky Bar) mucho. Älskar psykedelisk rock. Älskar 60- och 70-talsmusik lite för mycket. Fast det kan fan inte bli för mycket.

Well better be going, ska duscha och paint my naiiiiillllls (som jag inte hann igår för att plugget höll mig sysselsatt konstant i 3 h HATAHATATHATATAHATAHAGTATHGAGATAGAGSgvavdjsavjvJVVd jshVLHV)

hej

8/10-2009

jag märker en dålig vana arta sig: jag har börjat skriva äckligt långa inlägg igen. detta är dock inget om man jämför med de inläggen jag skrev hösten -07; för de var fan låååånga.

hur som helst; jag måste tänka på det. man blir trött av att överblicka inläggen!


åt nyss ett svenskt äpple, och det ligger garanterat på topp-tre över godaste äpplena jag ätit i mitt liv.

nu blire plugg hela kvällen boooooooooooooooooooooooooooooooooooooring

PS ska jag vara med i vilhelms musikvideo eller inte? inspelningen är på lördag... hmmmm. i helgen spelar även amandus & co: in sin första skiva!!! DS

jävla oktober

Lyssnar på Doors och äter goa grejer plus dricker TE. Älskar te varje dag på året, men på hösten passar det fan extra bra. Hösten äger (har jag sagt det någon gång förrut?)

Igår blev jag så jävla uppfylld av stress. Skolan kommer bränna ut mig, anytime, I know it. Jag var så jävla otaggad på denna dag imorse, men som tur var så förgyllde mina kära klassisar dagen och den blev rikigt nice till slut. Jag och Hanna blir typ nostalgiska över klassen redan nu, trots att studenten inte är förren om 8 månader

och om EN MÅNAD, FRÅN IDAG, FYLLER JAG MYNDIG COOOOLT ELLER ALLTZÅ VAAAA???


Jag märker nu att The Doors är sjukt nice. You should listen to them, yeees.


Snälla, kan någon få tiden att gå fortare, kommande veckor känns så fruktansvärt meningslösa. Inte får man fara till fucking Piteå nästa helg heller, som jag hade sett fram emot. Kan det inte bara bli november? Den månaden kommer att äga:

helgen v.45 - jag fyller år: det blir mucho fika, firande samt fekke på Å-hem med alla underbara människor
helgen v.46 - Louise snackade om någon fest på krogen krogen (någon ska typ hyra den?). verkar kul och vi är på!
helgen v.47 - Mollsan fyller myndig, förhoppningsvis fikande och mys with tha gang (vet ej vad hon planerar :) )
plus att Amandus band Kiwi Mad Dog har releasefest på Scharren. Säger en sak: Gästlista. TAGGAAAA

Så följdfrågan blir således: Varför måste vi vara stuck in Octobre?

Nu ska jag skriva klar uppsatsen om "Vad är konst". ORKAR INTE HEJ DÅ

The rakes of Kiloare

Sitter här hos min idag 23-åriga bro' och har diskat så att mina händer blevo skrynkliga (visst är jag en snäll syster???). De har börjat med lammsteken. Det doftar ljuvligt, men jag ångrar ändå icket min val av kost, eller snarare min bortval av viss kost. Snart kommer resten av la familia, men alla är ju så jävla sega så det lär ju inte bli middag förren typ sju-åtta... but I'll manage!

jag är hungrig, men fick ett glarre rödvin innan mamma kom så det är iaf positivt :)))) Nästa födelsedagsmiddag så får även jag dricka alkohol till middagen. Jävla töntiga regler.....Egentligen.

Nu ska jag gitta, herrrrråp

PS plectors nya skiva är fan skitsnygg! DS

Sitting in an english garden, waiting for the sun

ursäkta att jag stör igen men det här är ju bara för bra: klockren.nu
nu ska jag fastställa vad konst är, tough road
imorrn kommer en prälle till midyard

hejz

bein for the benefit of mr kite


Because the sky is blue, it makes me cry
Because the sky is blue.......aaaaaaaahhhh


En ganska intressant dag må jag säga. Vi såg bl.a en pårökt elev på skolan, fick se ett spädbarn skrika av smärta (på en dokumentär alltså), försvara ett statsskick som jag absolut inte förespråkar (ofta bara minoriteten med infödda ska ha rösträtt???), och konstigt nog ätit goda potatisbullar på Vildmannen. Eller, Restaurang Umestan som det nu så vackert heter. Men vi luras inte av fasaden; det är ju trots allt "same shit different name" ni vet.

Fast ändå, otippat nog så var pbullarna goa. Det är kanske en av högst tio ggr på tre år som jag känt mig belåten av maten på Wildman. TRE ÅR

Vi har även läst lite i bibeln idag, på rellen. Lite olika avsnitt men bl a gamla testamentet och Paulus jävla brev. Jag har länge tänkt att jag ska ta och läsa de moneteistiska heliga skrifterna (bibeln, koranen, tora osv osv) men nu blir jag fundersam. För grejen är, att jag blir ARG när jag läser i bibeln. Det står så sjuka grejer där som får mig att bli illamående.
Varför skulle man någonsin vilja tro på något; där jag är underställd inte bara alla män, utan dessutom en fiktiv, auktoritär person? Och varför är det en självklarhet att människan står som överherre på jorden och kan bestämma hur som helst med naturen och alla djur?


Jaja, bort med bitterheten nu. Nu intar jag äntligen dagens första kopp kaffe, som dessutom är inget mindre än Blå Mocca Mörkrost (= det godaste bryggkaffet), AHHHH

Ikväll vankas säsongspremiär av DH, TAGGGGGGGGGGAAA!!!!!


would you like to write a letter please, yeees indeed?

Jag var så jävla nära på att uppdatera min bdb ikväll. Men då får jag bara den här otaggskänslan, när man tänker på hur otroligt meningslöst det är. Kanske har jag ändrat mig imorgon, well see about that. Hur som, så använde jag min kvarvarande ickeutnyttjade kreativitet till brevskrivande istället.

Sedan jag gick i sjuan har jag haft en tysk brevvän (tror jag fick tag i henne genom FunMagazine faktiskt, haha lol), och vi skriver fortfarande. Jag är dock extreeemt seg på att svara (det senaste fick jag i början på juli), ibland kan det gå ett halvår. Grejen är att det alltid tar minst 2 h för mig att skriva, för jag skriver så cpmycket. Därför hinner jag inte skriva så ofta.

Men det är alltid lika nice när man väl gjort det. Och framförallt är det nice när man får svaret, några veckor senare. Eftersom jag hatar moderna tider och teknik, så är det inte alls konstigt att jag gillar att konversera på gammeldags vis. Att få ett handskrivet brev kan inte alls på något vis jämföras med att få ett mail. Inte alls.

Breven blir som en slags dokumentation på nutid, men även på hur ens eget liv ser ut för tillfället; eftersom personen i fråga oftast kommenterar det man själv skrivit i det tidigare brevet.

Värt.


PS Emma hörde att Kent släpper nytt, nu är du väl happy_girl_1991@hotmail.com kan jag tro? :) DS


d.u.c.k

har precis läxat upp en skrytig, egocentrisk unge som ser ut som john lennon (han var  även lite för väl medveten om det själv...), ägigt och kul :)

Men vaddå "This view is not available in offline mode"????? HELVETE SPOTTEN, VARFO DU GÖRA SÅ HÄR?!!!!111

Mr Lapadite

Välkommen till mitt 446:e inlägg på denna jävla sida.

Sitter och dricker kaffe samt lyssnar på soundtracket till Inglourious Basterds. Just nu spelas bästa låten, som tydligen var en Bowielåt (?) och det märkte vi inte igår! Vi märkte bara att den var jävligt bra, och så här i efterhand var det ju inte oförståeligt med tanke på att det var han som var skyldig till låtens existens.

Filmen var iaf sjukt bra, mycket över förväntan! Så den rekommenderas starkt, även på bio. Efter filmen blev det fika på världens bästa kafé station, med oss plus lite fler spontant påhoppande människor, delightful indeed. Sen blevre broarna-runt-höst-kvälls-prommis med Linnizz, vilket även det ägde.

ÅH jag vill se filmen igen nu, varför har jag den inte??????

Istället får jag nöja mig med denna clementin och lite plugg, som jag förmodligen kommer att dissa (inte clementinen dock den är ju go).

Hanna & Nils var här i eftermiddag, och vi (okej nu glorifierade jag mig själv där, vi minus mig = den korrekta versionen) gjorde klar samskiten. Jävla Monaco. "The prince!". Men nu äre klart och Hannis bjöd oss på bullar eftersom det är KANELBULLENS DAG. Fett gott!Måste kanske medge att vi inte höll på alltför mycket med arbetet hela eftermiddagen... great times anyway haha!

still october

AJ min fingrar dog lite grann där ute, c-c-c-cold ya know

När jag inte bloggar vill jag blogga, när jag bloggar vill jag inte blogga. Dumma fenomen

Hillevi är bäst, det förgångna och framtiden i en salig blandning. Min bror spelade på Scharren. Jag är fortfarande 36 dagar bort från 18. Hare krishna hare krishna hare krishna nighty night

Can you take me back where I came from
Can you take me back
Can you take me back where I came from
Brother can you take me back
Can you take me back?

Måhända jag förmår mig till uppdatering på bilddagboken imorgon. Fast just det, det gick ju utför för den sidan för längesedan

PS jag taggar inte twilightserien men det är coolt att en låt av Lykke Li är med i New Moon. DS

isn't it ironic?

Me juste Emma, vad dumt av mig att jag skall vara med Hillevi ikväll: Du och jag borde ju istället ha varit på Framnäs på "Snygga festen" med Simon och han snygga vänner från Dorthytown! Fattar du vad vi missar denna kväll, kära ETQ?????????


Hmmmmmmmmm, Hmmmmmmm. HMMMMMM
frefrefre 2/10-2009

Sitter här, middagsmätt och lyssnar på kanhända det drygaste ljudet; nämligen slagborr mot betongvägg. Men vill väggen vara fin får mina öron lida pin, eller nåt. Äntligen ska den cpsnygga bilden jag köpte i Estocolmo uppuppupp!

Dagen har varit ytterst trevlig, med en något töntig bloggopera (symfoniorkestern ägde dock!!!) och chill på stan med Linn och även Hanna på slutet. Kaféfikande och chillandes vid kajen i det vackra höstvädret. Så ska en fredag se ut!

Nu ska jag snart äta chokladpudding & kaffeeeeeeee ( just det, jag ska ÄTAKAFFE) och bege mig mot Hillevis place. It's gonna be fun 'cause it's been quite a while. Igår såg jag, Lova & Karin på Idol och på deras klasskamrat Toves insats. Hon var riktigt duktig! Jag lyckas alltid umgås med folk de dagar när Idoltider vankas, vilket får till följd att jag tvingas se på ett program som jag egentligen ogillar skarpt.

Men det var rätt trevligt ändå, att se någon från Ume göra sin insats....But I still hate it though

Orka blogga egentligen??? Riktigt ovärt. Imorrn blir det eventuellt Inglorious Basterds. Det blir bio i alla fall. Och jag ska fan köpa popcorn för en gångs skull. NICE

52 snabba

Du heter: Filippa
Smeknamn: filippen, lippen, fillie
Låt som när du är ledsen sörjer till? Jag sörjer inte, jag lyssnar på Beatles och blir glad igen
Beroende av: kaffe, frukt
Vad behöver du mest just nu: vila, och en riktigt fet, jävla nice konsert
Vad tror folk om dig? Förmodligen att jag är dryg och hetsig, men det är iofs inte ett påstående, det är ju ren fakta :):):)
Vad får du oftast komplimanger för? Att jag är SMART
Vad säger du för att imponera på någon? Inget speciellt, det som känns bäst

Hur imponerar man på dig? Tillmötesgående, insiktsfull, intressant som person, allmänbildad, musikintresserad
Brukar du skratta för dig själv? Haha, kanske lite för ofta (är typ schitzo) när jag läser knäppa saker som mina vänner + andra skriver på bloggar etc
Var bor du? Umeee
Trivs du där: Well yeees, I most certainly do!
Äger du några converse: 3 par
Sprit, cider, vin eller öl: vin eller öl, beror på tillfälle
Vad har du för mobil: Sony Ericsson bla bla, inte speciellt intressant
Nästa mål i ditt liv: Ta studenten, leva livet!
Hur svarar du i mobilen: Hej det är Filippa/ Hallå
Vem ringde du senast? Hillevi
Antal timmar sömn inatt: 5-6
Sov du ensam: sisisi
Brukar du komma i tid: jag tänkte alltid att jag är en ”komma-i-tid”människa, och brukade vara stolt över den tanken, tills jag kom fram till att jag faktiskt är motsatsen…


När mår du bra: när jag är bland underbara människor, när jag lyssnar på/ spelar musik
När blev du fotad senast: idag
Hur känner du dig nu: trött, less, förkyld, hungrig, taggad på dusch, ont i huvudet, taggad på sömn, TAGGAD PÅ HELG + glad mitt i allt detta
Vanligaste färg på dina kläder: det har jag aldrig reflekterat över, det är nog lite blandat
Vad tycker du om fötter: ingenting speciellt
Vad saknar du: Stockholm, att spela i band, att ha en chill skolgång, sömn
Favoritdryck på morgonen: rött te, med honung i
Är du blyg? Det tycker jag inte
Sysslar du med någon idrott: Well no thanks?
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Det beror på vad man menar med kärlek, och om man tror på ytlighet
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: allt
Vad är det värsta du vet? Idioter, inskränkta människor, egocentriker, allmänhetens ignorans inför miljöproblemen, västvärldens förvrängda syn på lycka, våld
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Har ingen aning men åtminstone en-tre hunkor, olika
Vad längtar du till? London, min artonårsfest, tatuering

Har du bra vänner och äkta vänskap? Jaaaaa <333
Vad är det finaste du fått? Svårt, men min gotlandsring är en utav tingesterna
Om ett år?: Har förhoppningsvis flyttat hemifrån, jobbar, söker till folkhögskolor

Du samlar på: skivor
Vem ringer du när du är arg/ledsen: ingen, jag är emo så jag lyssnar på musik/promenerar
Har du strumpor på dig nu: jag HATAR fan ordet strumpor, så jävla fult!!! Ja, jag har SOCKAR på mig…
Är det okej att gråta: är det okej att vara människa?
När grät du senast: i somras vad jag kan minnas
Bär du glasögon eller linser: inte dagligen
Vill du gifta dig: nej
Vill du ha barn: ja
Är du bra på att laga mat: myeees
Är du flygrädd: nej
Vilken är din favoritglass: krossad choklad, eller hallonsorbet
Tror du på ett liv efter döden: jag är inte emot tanken, men det är inget jag går och tänker på dagligen
Bor dina föräldrar tillsammans: nej
Röker du: hmmm, mmmm?
Vad är det viktigaste i livet?: vänskap, kärlek, musik, lycka, att få utlopp för sin kreativitet, vetskap/kunskap


RSS 2.0