ännu ett långt jävla inlägg

"Lay Lady Lay" och "The Needle And The Damaged Done" måste vara två av världens finaste kärlekslåtar, om än skildring av två olika sorters kärlek. Dylan och Young, så rätt.

Nyss hemkommen från stan. Idag har jag sovit i 12 h, dankat, varit på stan med Monka och i hufvudsak fikat på älskade Station. Vi diskuterade Barack Obama, USA, USA's politik, konservatism, invandringspolitik, framtiden, livet, livet efter studenten till 30, drömmar, ambitioner och tusen andra grejer. Great times!

Två bra favoritsysslor: att fika med vänner och att diskutera intressanta ämnen.

Kan fortfarande inte riktigt förstå valet av fredspris i år, som gick till Obama. Visst, han förespråkar fred och håller tal i ämnet osv; men en person som ändå bedriver två krig borde inte få fredspris? Visserligen var det inte han som startade krigen, men en person som får fredspriset tycker jag ska ha arbetat aktivt för fred, inte bara "drömt" om det. Isådannafall kan ju vem som helst få fredspris; för vem önskar inte fred?

Man såg på honom att han blev förvånad över valet, och yttrade således också själv "Jag tycker att det finns andra personer som förtjänar detta pris mycket mer än vad jag gör"

Jag tror att Norge gjorde ett pinsamt misstag där. Inte för att jag inte gillar Obama, missförstå mig inte. Det finns få människor som lämpar sig så bra som Amerikas president såsom han gör, och han verkar vara en sympatisk person med fötterna på jorden.

Jaja, nu ska jag laga mat, äta den, dricka kaffe mm, och cykla en mil till Alley Of Promises (= Umedal'nnn).
Nice!

Ha en trevlig lögardagskväll, eller nåt.

Och ni som ska till Krogen Krogen: funny times!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0