likbrud

Dagen blev otippat nog inte hemsk alls, snarare tvärtom, konstigt nog. Det satt fint att sova ut, kind of ägde ya know. Det äger att måla i ateljén. Att måla med olja & kniv äger. Ä-G-E-R

Det brukar bli pianospelande titt som tätt, när vi har haft lektion i något klassrum innehållandes ett stycke piano. Igår var ett sådant tillfälle och Tatiana Häggschtromskij spelade bl.a Victor's Piano Solo, från Corpse Bride. Bortsett från att Tim Burtons filmer rent allmänt är bäst i världen, så är ju musiken (ofta gjord av Danny Elfman) alltid lika fantastisk. Således även denna låt. Så jag har försökt lära mig lite av den idag, kom en liiiten bit på väg men den är vacker so I'll manage it all somedayTill middag gjorde jag en så helvetes god champinjonsoppa, den var de-li-cious ni vet. Knepet var färsk timjan, minsann (färska kryddor = underskattat). Champinjoner är så fruktansvärt gott.

Nu ska jag städa bort bombnedslaget här. Sen ska jag promenixa, för hösten är till för det.

Kan någon tala om varför höll jag på att avsluta detta inlägg med xoxo för???? Så jävla inte Filippa...
Som Hanna idag: "Den där tavlan är så inte du - rosa, ljusblå och blommor!" haha, så sant så. Sååå sant så

Hejzzzzz

ps. Alla i världen borde se Edward Scissorhands, Sweeney Todd och Nightmare Before Christmas ds

Must be because I had the flu' for Christmas

Oj, hade helt förträngt att imorgon blir en jobbig dag för BL3. Vi ska nämligen konfrontera en problemskapande person. D-day, helt enkelt

Det är beklagligt att inte ha en bättre kamera när hösten är så fruktansvärt vacker. Måste. Spatsera. Mera.

Fredrik Reinfeldt blev bemött av ett tiotal syndikalistiska demonstranter under föreläsning han höll i Umeå igår. "Borgardjävel, stick från stan, bussen går från Vasaplan". När de blev utslängda sade han bl.a "Det är härligt att bo i ett land med yttrandefrihet". Jag älskar Sverige.ps. jag är absolut ingen hundmänniska. ds

HATAR illllll

Hela dagen har jag vandrat runt i en dimma (och inte den positiva dimman, utan den dåliga). Ända sedan sekunden jag öppnade mina ögonlock och ljus pressades in i genom linsen och glaskropperna så har jag bara velat stänga dem igen. TRÖTT as hell.

Men mina kära klassisar gjorde min trötta skoldag mycket värd ändå, of course bloody horse! Även om vissa diskussioner går överstyr emellanåt, samt the crazy-christ-name-dropping-game haha... orkar typ inte oss. Fast jo, det gör jag fan!

Känner att en dryg förkylning glider i luften ovan mig som en hök, väntandes på att få sätta sina enorma köttklor i mig. Jag hatar att vara sjuk och taggar det inte, men det finns nog inte så mkt att göra I g-u-e-s-sssss. Ska åtminstone ta mig en välförtjänt sovmorgon imorgon, jag vägrar stiga upp innan tio.

Sov i 2 h när jag kom hem, fucking wonderfull. Katten sov bredvid mig, sötgubben. Men vad är grejen med tassen på pannan 24/7? Sötiz

Well well well, nu vankas mat i kistan, sen ska jag dö eller nåtPå tal om något roligare: Elin ska till Estocolmo imorrn och jag hade så gärna gjort detsamma. Dragit ner och skita i plugget och bara hänga med Eijis. Tur att hon kommer hit till den sjunde nov iaf, it's gonna be fab'!


HeJrÅ

Na na na,

Jag har en evighetslång nysningsretning som vägrar ge med sig, trots att jag lyckas nysa ibland. Jävligt irriterande, egentligen


Ett av många bra skäl till att vara vegetarian är att man slipper krubba fucking falukorv. Jag menar är inte det heavenly så säg????

vidrigt....


Man kanske inte diggar mellanöstern supermycket pga deras ibland politiska inkorrekthet här och där; men jag måste säga att kulturen är sjukt fascinerande, och musiken likaså (ok antagligen eftersom musik är en del av kulturen men skitsamma). Jag menar vem gillar inte t.ex musiken till prinsen av egypten, där de faktiskt har med karaktäristiska melodier, instrument samt sång som är typisk mellanösternisch?

Hoppas pappa plockar fram den där LPskivan från Afghanistan.
Se/Läs Flyga Drake, du vill säkerligen besöka Afghanistan som det var innan 70-talet då kommunisterna tog över. Det verkar fan vara paradiset.

Nu ska jag skriva klart svenska/religionsuppsatsen i sista minuten, so I'd better be going now, yeeees?

Mors!


28 seeeep 09


Almost cut my hair
It happened just the other day
It's gettin' kind of long
I could've said it was in my way

But I didn't and I wonder why
I feel like letting my freak flag fly
And I feel like I owe it, to someone

Gillar att gitarren i låten är precis som den i "Oh Darling" med Beatles, det passar så jävla bra i vissa låtar nämligen.

Men vilken dag, vilken dag! Den bara asägde! Först och främst så var den bara allmänt chill. Sen så åt vi lunch på Great Eastern tillsammans nästan hela klassen, på lunchen. Vilket asägde och mättade kanske lite för mycket. Sedan en chill NuKolektion där jag fick lära mig om futurism och dadaism (för övrigt verkar futurism helt cp.  typ politiskt inkorrekt enligt mina värderingar?)

När skoldagen var slut för min del, så försökte jag övertala Elin att skolka NkB för att gå och fika med mig, men hon var inte speciellt medgörlig. Så jag ringde Hanna istället och hon kom som ett skott. Dock så visade det sig att Elin inte hade någon lektion (vad är oddsen?) så då joinade hon iaf. När vi väl var på stan så kom världens skyfall/snöblandade regn/hagel helt otippat, så vi smet in på Station illa kvickt.

Väl därinne värmde vi oss med varm choklad & vispgrädde, vilket är så icke-filippa-aktigt som det bara går, för jag dricker fan ALDRIG varm choklad, och aldrig på kafé dessutom! Men jag måste säga att den satt 100% fintKom även fram till att parfymen Flora av Gucci är N-I-C-E, en av mina 2 börjar ta slut och jag skall köpa/önska mig en ny. Fast 820 riksdaler för 30 ml är inte speciellt ok alls, så det blir nog inget. Synd för den var perfekttttt!

Och ÅHHH vad fiiiiiiiint klassfotot bleeeeev älskarrrr BL3 hej då (L)(L)(L)(L)(L)


Fyrtio? Well no thank's!


Blue, blue windows behind the stars,
Yellow moon on the rise,
Big birds flying across the sky,
Throwing shadows on our eyes.

2 tummar upp för den här helgen! Den har varit jävligt chill och det behövde jag. Att få träffa Jessica, samt middagen som jag plus fler människor från männsko'byn hade @ Vasaplanlägenheten igår var nog det bästa! Cpgod mat och gott vin och bra stämning, N-I-C-E med andra ord.

Idag har även Amandus & Vilhelm hälsat på här. Vilhelms hälsningsfras var: "Du ser ut som en avdankad, arbetslös fyrtioåring!", haha men det var fan inte omotiverat, var så jävla trött och seg och hade skabbkläder på mig. Men sådana dagar har man ju ibland ocksååååå

De försökte locka med mig på filmtittande vilket var så inbjudande, men tyvärr har jag massa plugg att göra... hatar att tacka nej till bra erbjudanden för att göra någonting som är tråkigare. Well that's life I guesssss!

Mitt rum är ett bombnedslag. Skitsamma. Lever efter filosofin: "Om man har lite stökigt så beror det på att man har bättre saker för sig än att städa = endast positivt". Men jag kan skylla på att jag varit borta hela helgen iaf?

Nu ska jag tvinga fram inspiration till sve+religionstexten som skall skrivas ikväll, om fundamentalism. Den ska bli jävligt bra hade jag tänkt, so I'd better start working on it now, yeeees?

Helpless, helpless, helpless


"ännu ett drygt inlägg, slutar hon aldrig elllllller????"

Vad fan hamnar jag här hela jävla tiden för???? Jag måste bojkotta internet f.r.o.m nu.... fast sen


Jag gillar hur känslorna blandas när jag spelar dessa tvspel på emulatorn, för från början så är jag lyrisk och nynnar med i låtarna osv. Men efter tio min så dampar jag över alla grejer i spelet som jävlas med mig. Det blir en del "Men vad fan vill du mig jävla äggstjälarhora?!!!!!" "Stick ditt lilla cpäckel!!!" "SKITSPEL!!!". Men jag njuter av varje sekund ändå, trots mina yttranden (eller gör jag det?)För övrigt så är det så chill när man bor här, imorrn ska jag t.ex möta Jessica (förhoppningsvis även Hannis :) ) på stan. Man kan ju sova så länge som är möjligt med tanke på att det är 1 min till Åhlénshörnet. No hurryhurrycurry med andra ord. Bra!

Nu ska jag läsa om Fundamentalism eftersom jag lever efter "cogito ergo sum" precis som berget. Det är en bra filosofi, precis som så många andra

Det äger att bo själv, synd att det inte sker så ofta som man önskar bara

chill, nice, värttt

Kan man bli kär i en skiva första gången man hör den? Detta fastställde jag för en halvtimme sedan. Jag höll på att fixa allt innan jag skulle bege mig mot Vasaplan där jag ska bo i helgen (ta hand om H's katter när hon är i Finland), och tänkte sätta igång musik att ha på under tiden, as usual.

Då hittade jag en LP som min far gav mig, från hans samling, som jag ännu ej hunnit lyssna på. Jag upptäckte dessutom att Neil Young fanns med på denna för mig okända skiva! Så jag placerade den på Lpspelaren, lade försiktigt på nålen och NJÖT

Detta är fan en av de bästa skivorna jag hört på så himla länge. Den heter iaf "Déjà vu" - Crosby, Stills, Nash & Young.

Problemet är som sagt att jag inte skall vara hemma ikväll,och Hillevi har ingen LPspelare. Hur ska jag kunna fara härifrån när jag inte kan ta skatten med mig??? Hoppas Spotify är så bra som det bör vara.

Blev iaf second-handrunda idag med mor, mycket trevligt! Fick tag på en silversäl som faktiskt är ett redskap, samt en skjorta. Jag hatar fortfarande Myrorna lika jävla mycket, jävla utsugande surisar är vad dom är.

Imorrn blire stan med Jessica och typ Hanna på dagen, sedan blir det middag @ Hillevis med några (vet typ inte 100 % vilka det blir ännu?), funny funny!

Åh jag älskar Neil Youngs jävla röst

"Vem......seeer.... ut som Gaston???"

Jag, Vilhelm och Emanuel har precis beskådat Skönheten och Odjuret. Hade inte sett den på tusen år, så det var rätt trevlig. Inte nog med att den är snyggt gjord (som alla dessa gamla Disneyklassiker, *ledsen-suck-för-att-de-tiderna-är-förbi*) och har niiiice musik; det är fan bra humor i den. T.ex:

(Belle om Gastons ickemoderna kvinnosyn samt machostil: - "Haha, Gaston, du är som från stenåldern"

Gaston: - "Åh, tack!"

Odjuret till Belle: - "Du ska äta middag med mig, och det är INGEN inbjudan!!!"

Haha säga vad man vill om Gaston men de har fan rätt det de säger i filmen; Han är vår man, Gaston! Det är ju ändå de äckligaste och drygaste karaktärerna som oftast är bäst. Dåligt blir till slut bra, helt enkelt!


Men VARFÖR måste odjuret vara ful som människa? Han ser så konstig ut på något sätt. Alla ansiktsdrag känns bara tillgjorda och underligt placerade. Eller vad tycks? :

"Det är inte bra att kvinnor ska hålla på och läsa en massa... då kan de få idéer och börja tänka!"


JAJA nu måste jag skriva pa100skiten (ofta man är ledig på sin fritid? Hmmm)

h-e-jk

The Captain


Denna dag var det äntligen dags för det vi längtat efter så länge: upproret emot irritationsobjekt nr 1 startade nämligen. I tre års tid har vi stått ut med hennes djävlighet och enough is enough! Kärringen ska UT!!!!!!!

Måste dock säga att klassen är den bästa i hela världen, och ingen jävla idiot ska fan förstöra vår goda stämning. Något måste göras åt denna situation som hon har satt oss i, och vad det blir får framtiden utvisa. Säger som Bowie: Ch-ch-ch-ch-Changes

Men det blir iaf en repris på Great Easternlunchen vi hade i våras, nu på måndag på långhålet. Myyyyys :)


Tittade i massa bilder på datorn och se vad jag fann, en av kissekattungarna som Linn hade i våras. Liten, sööööt?

En positiv grej den här dagen, även om den har genomsyrats av så mycket ilska att blodet kokat, och så mycket irritation (fast även mycket glada skratt och allsång på bilden), är iaf att min sista lön från i somras har kommit! Så nu är det minsann dags för Londonplanning, indeed! Måste göra upp någon slags budget så att man vet hur mycket mer som behövs.

Men jag taggar iaf, i dec eller jan!!!!!

Nu ska jag skissa, skriva brev och ÄTA

hejz

Free

Jag vill härmed hylla kaffebryggare tillverkade i termosmaterial! Man kan kila upp och ta påtår på påtår all night long, och ändå är kaffet alltid varmt!!!!! Kanske hur värt som helst.

Jag kom vidare i Yoshi's Island, väldigt roligt med banan som blir som en psykedelisk hallucination när Yoshi nuddar i vita, flygande tussar. Typ obehagligt men samtidigt entertaining!


Helg snart, helg snart, helg snart
Snart helg, snart helg, snart helg

"Jag var inte så delaktig i processen"

Hej då


Och varför laggar fejan exakt hela tiden?? Jävla överskattade skitsida....

Österns röda ros

Tjenarééé


Idag på väg hem från skolan såg jag en jättefin gul hund med ledsna ögon, liggandes på asfalten. Dess gula päls matchade nyansen på de vackra höstlöven på marken exakt. Hade tyvärr ingen kamera med mig för att bevara bilden, men jag får måla av det istället. Såg även en död/skjuten älg på en släpvagn, körandes förbi. Honom ska jag inte måla av, det var en ganska konstig vinkel. Dessutom gillar jag inte jakt.

Det händer flera gånger i veckan att jag går hem från skolan, trots att jag har cykel. Går med cykeln dragandes bredvid mig. Men jag kan inte låta bli, för hösten är verklgen världens bästa årstid. It's beautiful in every single way you know!

Visste ni förresten att typ 40-50 % av dödsfallen i Ryssland beror på alkohol? Sick. Jag gjorde ett alkoholtest på IQ.se. Det var tämligen ointressant och inte speciellt givande. Slöseri med tid, kan man också kalla det för. Ryska är fint.

NU BLIR DET SNES, JAAAAA!!!!!

(Serri jag är rädd att jag kommer utveckla ett beroende här framöver. Bara för att undvika detta så ska jag försöka att inte spela på hela helgen)

PS I helgen blir det att bo i Hillevis lägenhet, chill. Kom och hälsa på vettja! DS

sabbath bloody sabbath

Vissa låtar önskar man att de aldrig skulle ta slut. Changes - Black Sabbath är en i den kategorin.

Jag har nördat mig riktigt ordentligt och spelat SNESspel på datorn HELA eftermiddagen, tack vare världens bästa uppfinning usb som nu gör att spelen finns på min ordenador. Älskar känslan av att bli trött efter mycket tvspelande. Nostalgiskt!

Yoshi's Island, Donkey Kong Country, Diddy Kong, Legend Of Zelda, Asterix & Obelix, Asterix, The Lion King, Super Mario Allstars osv osv i all oändlighet! Jag överväger starkt att dissa sömnen inatt

Fast ändå inte, för sömn äger. Men dessa spel förknippas så otroligt starkt till barndomen. Vi hade flera konsoller med så många roliga spel, och redan vid 4 års ålder började man. En gång inbiten tvspelsfantast, alltid! Och musiken i spelen sen, så underbar!


Ännu ett fakta som bevisar att människan är världshistoriens dummaste varlese:

Idag produceras det dubbelt så  mycket mat i världen som det behövs för att alla människor skall kunna äta sig mätta. Ändå så  saknar ca 1 miljard människor tryggad tillgång till mat. I västvärlden slängs ca 20-40 % av all mat.

 

70 % av allt spannmål som produceras används till djurfoder, att föda upp djur som skall ätas. Foder som istället hade kunnat använts som spannmål & baljväxter (alltså mat) till en växande befolkning på jorden. Det idiotiska med detta, är att köttkonsumtionen ökar år för år, när utvecklingen istället borde gå åt andra hållet. För vår framtids säkerhet.

 

Jag tycker att det är upp till var och en och äta vad man vill, det rör inte mig. Men att välja ekologiskt/närproducerat i den mån man kan, att inte slänga mat i onödan och att konsumera mindre kött tycker jag att alla människor kan bidra med. Man måse inte äta kött till lunch och middag varje dag, varje vecka, varje månad, hela året. Vi behöver inte den mängden ens, rent biologiskt.

 

Vi i västvärlden är bara fast i dumma vanor och konstiga tankar om vad som är viktigt här i livet. Synd att så få bryr sig konsekvenserna bara

 

Nu ska jag plugga hinduism & buddhism, BYE


någon dag i september

Varför är det måndag när det lika gärna kunde ha varit helg? Det enda negativa med att ha riktigt jävla askul någon dag/kväll, är att vardagen känns jävligt grå efteråt. Speciellt den här veckan. Och jag ska aldrig mer åka buss 100, jävla exploateringslinje. Vaddå expresstillägg? JAG åker ju fortfarande exakt samma sträcka ändå? Skumt....

Lewis Hine är (kanske var, har inte wikat han ännu, so I couldn't know when he lived) en riktigt jävla nice fotograf. Har sett många av hans fotografier förrut, men aldrig vetat att han stod bakom kameran.

Nu får jag inte ödsla mer tid. Bokredovisningen imorgon tvingar mig att sträckläsa sista halvan av boken. Hatar det. Måste även skriva utkastet till svenskan. En rolig kväll, med andra ord

Men jag har iaf kaffe här bredvid mig och bra musik, så något positivt finns det väl I guessssss

Hejz

Han tuggar kex

Ligger här sängen med en kopp rött te - orientalisk kanel och en nygjord spotifylista samt lilla/stora kissen snusandes bredvid. Om min skinnjacka ligger på någon möbel brukar han alltid lägga sig på den. Hade jag varit en katt, hade jag också sovit på skinnjackor i mattes säng.

Idag har Hanna, Nils och jag "pluggat" på ett grupparbete om Monaco. Det blev dock mer fikande (kaffi & buelle), SNESspelande, Half-Lifespelande, lekande med kissekatten osv. Trevligt anyways. Och det är fan utan undantag alltid fint väder på söndagar. Jag lovar att 98% av alla söndagar har sol. Angenämt, liksom.

Idag var det kyrkoval. Jag lyssnade på Häng Gud av Ebba Grön.

Imorrn börjar "stressiga veckan". Av någon riktigt konstig anledning är jag inte speciellt taggad. But I'll live it
anywaz. Borde lägga in in bilder från Piteå. Orkar inte. Borde läsa ut jävla Jerusalem. Vill verkligen inte. Och varför har jag missat VARJE avsnitt av Top Models nya säsong? Stupido'

framnäset

Blir man inte alldeles lycklig när man är helt sjukt trött och sliten, och ens Pa' far och köper världens absolut godaste chips någonsin åt en? Lovely.

Jag och Emma kom alltså efter många om och men (orkar inte vår otur, samtidigt som jag ej förstår vår tur!) på bussen från Piteå till Umeå, otroligt jävla cpnöjda med gårdagen. Kan utan att överdriva absolut påstå att det var en av de bästa festerna jag varit på. Elevhemmet var fyllt av mysiga små lägenheter och området var naturskönt och hemtrevligt. (haha varför pratar jag som en äcklig mäklarannons för?)

Och ALLA var så himla trevliga där! Verkligen välkommande och pratsamma människor i blandade åldrar och från olika delar av Sverige (Mensträskkillen blev typ retad haha). Det fanns en fjortis-Hannes, raggar-Simon (USCH för honom, den enda irriterande personligheten.....), en rosa hiphopNadja, en Amandus-look-a-like

Och icke att förglömma Tre Meter Peter (världens bästa smeknamn för övrigt!!! han var dock "bara" 2.0 meter men men) som så vackert däckade i Jessicas säng, där efterfesten tog plats. Egentligen skulle vi käka nattmat och lägga oss vid 4, med Jessicas klasskompis Jonathan, men helt plötsligt ringer det på dörren och 10 pers till inrymmer lägenheten, och lämnade den inte förrän 07.00. Det är så folkhögskolelivet är och JAG GILLART.

Eftersom alla där var musikare så blev det många intressanta konversationer/diskussioner

Förlåt om jag överberättar men serri det var SJUKT kul!!!!

Nu ska jag typ lägga mig, sjukt trött.....

Byes (fniss)

PS Malibu cocosrom+cola = THE DEAL! DS
and the ciiircles come around

Holaaaa, befinner mig i paltlandet @ the moment. Vi kom hit till Framnäs för ca  2 h, har varit och handlat mat (thank the non-excisting god for frosen pizza!) och jag LÄNGTAR till ögonblicket då mozzarellan dansar på mina smaklökar och då vi knäcker bärsen. Blir iaf fekke här i huset (Fagotten heter det, alla elevhus har musiknamn såklart, fnissigt va?)

Kan inte fatta att det redan är fredag men jag njuter iaf av det.


Önskar även alla mina vänner i västerbotten en trevlig kväll, och även ni som befinner er på hösttttdroskan.


JAG ÄR HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNGRIGGGGG!!!!!!!!

tjarå

Du känner varken regn eller sol ner i din mörka grav

Hade glömt bort hur bra Cornelis Vreeswijk är, även om min brorsas kommentar i det ämnet är: "vafan, vissångare är ju bara jävla avdankade alkisar!". Förvisso sant, men så där är det ju ibland.  Saskia är så vacker.

Jag fick min kopp kaffe tillslut, hurra! Och fan vad jävla pissur jag blev när det dök fram en jävla kollekt under spelningen (min mor uppträdde med en man + andra, som sjunger kristna lovsånger. Hon är dock inte religiös själv men har en stor passion för musik!).

Det jag menar med detta är följande tankegång:

"Åh, nu kommer det fram en kollekt, nu ska vi lägga lite pengar i den och sponsra  kyrkan och känna glädjen av dagens bästa handling sprida sig. Det är ju så  bra att jag engagerar mig i världsliga bekymmer, för jag löser nämligen många problem med att skänka dessa ynka kronor till kyrkan för att sedan fortsätta konsumera och leva mitt äckliga kapitalistiska liv."

Om jag såg in i framtiden och såg mig be/döpa mina barn/delta själsligt i andakter osv så skulle jag fan börja gapskratta - så osannolikt är det, att jag inte ens skulle tro på det.

Ni som har fått valsedlar till kyrkovalet på söndag, något som jag inte fått eftersom jag ej är medlem i svenska kyrkan, hur som helst: ni ska inte tänka att "Åh nu måste jag rösta, jag är egentligen inte troende men man måste ju göra sin röst hörd"

Detta är riktigt dumt. Jag älskar att Sverige är demokratiskt, och att inte ta del av vår fantastiska möjlighet till påverkan via folkröstningar anser jag oftast vara helt idiotiskt, bortsett från detta fall. Är man inte på något vis religiöst lagd, så skall man INTE ta ställning och på så vis gynna en sådan verksamhet som svenska kyrkan.

Är man dock kristen så är ju saken en annan.

Det är lustigt hur man kan vara så fantastiskt intresserad av något som man hatar så mycket. Fascinerande, egentligen. Fast jag lär ju inte bli professor i teologi direkt men haha...

Nu ska jag läsa om Monaco inför imorgon, Adíos!


hatar rubriker så jävla mycket

Lyssnar denna halvt oseriösa, spontana men jävligt ägiga lista med "Tom Dooley" och "What Should We Do With The Drunken Sailor", alternativt "What Should We Do Do With The Drunken Filippa?" eller "What Should We Do With The Drunken Sailor(Moon)?" (älskar interna skämt)

Klockan tickar mot 19.00 snart och jag har fan inte fått en enda jävla kopp kaffe idag!
Men jag ska ner på Station och se mamma kompa något kristet band (ironiskt, jag vet, men det är american bluegrass precis som mamma+hennes sambo vanligtvis spelar, därför har de kommit ihop med dessa andra musiker, jaja skitsamma). Så kanhända att någon vänlig familjesjäl bjuder minstingen på en kopp svart? Well, I just can say that I hope so.

Kul med insparken idag, även om hela dagen blev lite stressad. Jag gillade Top Modelrummet lite för mkt, men alla hade lyckats mkt bra tycker jag. Sen tog Linnizz, Mollsan och jag bilen mot Myrorna & Kupan. Fann jättefina kristallvinglas (älska kristall, världens finaste, rena ton som håller i sig jättelänge) men jag har som bekant inte flyttat hemifrån ännu (orkar inte köpa sådana saker innan dess menar jag) och hade heller inga pengar ändå så det blev inget med det.

Men jag är glad ändå för det ska bli ägigt och kul att dra till Paltlandet imorrn och träffa Jessigotten imorrn (L)(L)(L)


Nu ska jag dra, har typ bråttom, kom jag på nu

Well, see ya!
PS Hoppas det funkar att länka spotifylistor, har aldrig provat innan nämligeeeeeeeeen DS

älska snes (L)

Seriöst, jag måste dra ned drastiskt på mitt bloggbevakande; jag blir stressad varje gång jag loggar in på bloglovin. Nu har jag t.ex inte vart inne på typ 15 h och det är fan över 60 nya inlägg...

Men nog om det! Idag har vi haft massa ovärda lektioner, det var som ni förstår ganska trist.  Jag har dock lärt mig en jättefin Beatleslåt på piano (hemma då, inte i skolan), det var ägigt och kul. Kanske ska tatuera in något citat från den låten, får se vad som händer. Nu har jag börjat brainstorma på riktigt inför mina kommande tatueringar FÖR JAG ÄR TAGGAD, COMPRENDE?

Imorrn blire inspark för bildettorna & tvåorna. Våran inspark kommer äga alla andras! Får inte glömma slipsar, skivor och spotlight LIKSOM BARA (jag älskar Sthlmsnatt lite för mycket ni vet)

På Sam B igår, så spelade Hanna, Nils, och jag gamla hederliga SNESspel som Nils har på sitt USB. Man kunde ta på den härliga nostalgiska atmosfären och de upprymda känslorna som uppkom där ett tag. Och vet ni? Jag fick spela ett av mina favoritspel från när jag var liten, ett spel som jag inte spelat på 13 år eftersom någon av mina  kära broderjävlar lånat ut spelet utan att ta tillbaka det... jag släpper aldrig den bitterheten.....

Hur som, det är väääärldens roligaste spel och jag måste få tag på det, jag betalar fan mycket för det!!! Så om nån av er känner någon som har en massa gamla supernintendospel som skall säljas, kontakta mig då ffs!

Ett lika äckligt bra/välgjort/roligt spel är jävligt svårt att finna!

 

Nu ska jag spendera min tid på mycket roligare saker :)

¡Ciaó!


Clementine

Albumet Motown - The Very Best Of The 60's rekommenderas starkt till er med spotten. Plus att vad FAN vill de när de gör mygelreklamer? Muse snackar bara "Åhhh köp Premium så får ni höra vårt nya album" (på engelska då) men jag råkade snoka reda på att man kan lyssna det albumet TROTS att man inte har premium!

Och ja, jag vet att de brukar släppa vissa album tidigare på premium än på vanliga, men då ska de fan inte göra reklam för premium när albument väl finns på vanliga.

Fast jag lyssnar inte på Muse så ur den aspekten så är detta helt ointressant. Men själva principen kan man allt ifrågasätta ändåIdag hade vi studentmössprovning på skolan. Det var lite stressigt och massa folk överallt och företaget försökte (och lyckades med många vilsna själar...) pracka på dessa extatiska taggade ungdomar en massa skitsaker för mången penningar.

Som om det inte räcker med att själva mössans pris kommer from hell? 580 kr kostar mitt kalas. Men mössan blev så fin iaf, blir aslycklig när jag tänker på den :):):)

Men jag vidhåller vid att det är lite valuta för pengarna. Man får mer nöje av att elda upp en hundralapp och titta på. Vilket jag och Eija snackade om att göra någon gång "som en protest mot kapitalismen" hahaha, vi ser hur det blir med det.

Nu ska jag se film (älska sovmorgnar (L)(L)(L))

are we there yet?????

Man ska börja en vecka med att planera helgen, om den inte redan är planerad, eftersom:

1. Det blir mindre stressigt på torsdagen
2. Man har något att se fram emot som gör att veckan går så hääääääääääääääär foooooooooort!

Därför är det nu fastställ att ETQ och jag och eventuellt någon till människa (typ L-O-V-A) beger oss till Jessigotten och Pitelandet på fre eftermiddag. Har inte vart i Piteå sedan jag var cirkus 5 år, så varför inte? Kommer iaf äga att träffa henne! Och även få träffa hennes trevliga folkhögskolevänner och festa!

Till sista sommardroskan: jag avundas inte dig längre!

Idag efter skolan upptäckte jag att jag hade punka på bakdäcket. Ni vet, sådant där som förgyller vardagen. Men man är väl ung fortfarande så det går ganska bra att gå, lite drygt dock när man vill hem fort.  Trots det så var det iaf värt det, eftersom jag fick vandra i torkade lövhögar och höra knastret (L)

Här kommer några redigerade bilder från foto A (uppgiften porträtt, jag och mikaela samarbetade som ni ser, vi e ett bra team :---P)Ibland känns det som att jag har varit 17 i tusen år. Jag vill tatuera mig.

Egentligen borde jag läsa ut "Jerusalem" med de sista 150 kvarvarande sidorna. Men jag tror jag hellre tar en promenad med Elliott Smith som sällskap.

jävla insekt

Kom att tänka på när jag var på Myrorna sist, och fann ett kap. Albumet Laleh (Laleh's första). Kände lyckan pulsera, för endast 15 riksdaler skulle denna källa till glädje kosta mig. Men när jag öppnade fodralet fann jag till min förtret att skivjäveln var utplockad. Då frågar jag mig: Vad är värst?:

1. Att lämna in ett tomt fodral till en second-handbutik istället för att slänga det.
2. Att någon eventuellt stal cd'n, utan fodral, istället för att stjäla hela skiten och motverka dystra miner för nästkommande kunder.
3. Att personalen tar betalt för produkter som de erhållit gratis, och som dessutom ofta är hutlöst dyra, utan att ens titta igenom varans fullständighet/kvalité.

Jag blev less. Och jag vill fortfarande ha albumet. Ska önska en fet beställning från Ginza när jag ökar min summa av ålder.Trots mitt agg jag hyser mot denna organisation (fast det beror mer på att de utger sig för att verka för välgörande ändamål när det snarare är motsatsen. De tillämpar desinformation med andra ord) så ska jag typ dit på torsdag. Men det kommer bli kul Linnizz, så frukta icket - jag har inte ångrat mig!Nu rullar iaf The Knife - Silent Shout, som för övrigt var det första albumet jag lyssnade på detta år (kl  06.00 1/1-2009, med andra ord). Ett mycket bra album det med!

Okej, boken var det ja.... den är fortfarande obläddrad. Men mina naglar är röda :):):)

hej då dumma blogg, du har förhäxat mig

imperiet

Den här helgen har gått så fort. Men den var så betydligt mycket bättre än den förra, så det tackar jag för. Det behövde jag.

Just det; Emma har nu tagit klivet in i vi-som-är-så-coola-att-vi-har-tatuering-klubben, och det äger riktigt mycket. Tatueringen blev sjukt bra, verkligen perfekt som första måste jag säga. Blev ännu mer taggad jag med, än vad jag varit tidigare minsannn! Så så fort jag fyllt arton, har ett perfekt motiv bestämt och även har det ekonomiska finansierat blir det underbar smärta i armen. UNDERBART.


ETQ några timmar innan bläcket fastnade i hennes läderhud. Now it's there - forever!

Det är förövrigt så genealiskt att göra musik med politiska budskap. Därför kan jag inte annat än älska progg och punk. Nu har jag även fallit för Elliot Smith, tack vare Amanduuus. Känns bra!

Idag har vi haft familjefika eftersom Hillevi blir asgammal imorgon (dvs min ålder + 8), och vi fick träffa Jonas familj för första gången. Sjukt trevliga må jag säga!

Hösten ägeeeeeeeeeeeeeeeeer

Nu ska jag påbörja en dryg bok som ska vara utläst till på tisdag, känner inte riktigt hoppet där måste jag säga... Men först ska jag go paint my nails!

(Till tha gang: Ni vet väl att jag ALDRIG tänker sluta blanda språk i mina inlägg? Så glöm era drömmar!)


11/9-09

Hej hej hej!

Den här dagen har varit chill med stort C, och jag älskar hösten. Har varit på stan, först med Emma, Elin (L alltså) och Linnizz. Sedan stack 2 och 1 tillkom; Monka. Vi strosade runt på stan och jag bevittnade en fantastisk grej som jag berättar om imorgon. Men det var ägigt och kul kan jag iaf berätta!
Fick även gratis kaffe från Hedvigs Hörna, GRATIS ÄGER

Nu sitter jag här med vegburgare i magggggen, och med en kopp svart och Twilight Time på spotten. Skall strax bege mig mot Alley of Promises där det blir en nice evening with Hannis, Eliee och även Micka (fan vad töntigt smeknamn är, finns inga gränser!). Blir äppelvin, äppelpaj, kanske chirre & dirre??? Typ film också.

Märk väl att jag INTE känner avundsjuka mot er som ska till sommardroskan!!! Men jag hoppas att mina vänner som ska dit får en trevlig kväll anywas :)

Ett av det roligaste idag var ju lätt fågeln som kastade mossa från taket, ner på gatan, på folk. Djur gör så konstiga saker ibland, men det är bara trevligt. Om man jämför med människor så är vi inte en speciellt normal art heller så.

Well well, better be going now. Have a nice evening, myeeeees indeed!

tors 10 ssssep -09

JAAA!!!! Äntligen finns Arctic Monkeys nya album på spotten, lovely. Mina arktiska aptider var egentligen förbi för längesedan, men lite nytt är alltid kul. Deras stil är trots allt unik och nice.

Friluftsdagen var helt ok, lite långdraget kanske, men mina fina klassisar gjorde det så värt det. Om ni svänger förbi NorrlandsOperan inom snar framtid så kan ni kasta ett öga på asfalten och beskåda vår streetart. Om ni är intresserade förstås, vilket är ytterst förståeligt om det skulle förefalla sig så att ni inte alls var det.

Nu har för övrigt allt Beatlesmaterial blivit digitalt restatuerat och har nyreleasats. Med andra ord ska det tydligen vara mycket bättre ljudkvalité osv. Kanske köper något av dessa album, får se. Idén är intressant och positiv, men personligen har jag inget emot den gamla ljudkvaliteten på inspelningarna. Det hör till, anser jag.Detta kalas går väl på några tusen I guess.

Dock hade jag så inte tackat nej till nya spelet till The Band-serien, med Beatles som tema. Sjukt kul!!! Synd att man inte har playstation bara, eller plastinstrumenten för övrigt. Och spelet också för den delen...

Imorrn händer något som jag är sjukt taggad på, ahhhh! Mer förtäljer jag icket här och nu.


Jag vill konsumera LPskivor och gamla, snygga jackor. Men jag hatar Myrorna. Vad gör man då?


090909

Don't let it bring you down
It's only castles burning


Nu har jag äntligen skrivit klart min insändare i debatten om rosorna rådhusparken; fuck Bill och alla andra jävla idiotiska kultursnobbar. Och nej, denna insändare är inte skriven till VK för er som tänker tanken, utan till NuKo'n, myeeees.

Idag har jag haft personlighetsklyvning (fast det har jag väl varje dag iofs) och det var en spännande upplevelse. Jag trodde dessutom att jag var för trött för att spela piano. Men av någon anledning provade jag ändå, trots att jag var på dåligt humör just då. Döm av min förvåning när det gick så jävla hundraprocentigt rätt. Älskar dem stunderna, som tyvärr är i minoritet.

Torsdag imorrn, betyder fredag i övermorgon which means SNART HELG. Tack.

Orka blogga, egentligen... such a waste of timeNu stupar jag.

AH, sovmorgon imorrn!

8/9-09

Hello you cccrazy peopleee! Whatza doiiin'?

Idag har jag:

Köpt tevatten för ett randigt mynt ("men de ska man spara juuue!"), recievat ett grekiskt armband med ögonstenar, fått förmaningar från Elin, lärt mig mer ingående om Hare Krishna, planerat helgen, blivit erbjuden fina förslag på teman till the seventh day, ätit torr falafel UTAN äckelaprikossås - märk väl, lyssnat på good good music samt played the piano unt so weiter mm etc osv

Idag blev Umeå Kulturhuvudstad 2014. Nu dansar Lennart Holmlund på borden. Men hans röst är fortfarande lika ful och icketilltalande för det, precis som han själv och hans idéer...

IDAG är det exakt 2 månader kvar till min 18årsdag, det börjar närma sig :):):) (hatar smileys, btw)

Nu har jag important stuff to do; men jag bjussar på en fin bild så länge:
Älskar hamster/cpbilden for ever <333

(märkte nu att jag borde ha beskurit den där uppe men skitsamma orkar inte hej dåååå)

is it really any wonder?

Throw my ticket out the window,
Throw my suitcase out there, too,
Throw my troubles out the door,
I don't need them any more
'Cause tonight I'll be staying here with you.

Jag gillar Bob Dylan. Mycket. Tack Amandus.

Chill dag idag, och nästan hela klassen samlades för att se Stockholmsnatt (med en ung, ful Paolo i huvudrollen som sig själv) på hålet, så jävla dålig men samtidigt kanske lite för bra film!!!! Seren!

Några quotes:

"Vare Mange som jiddra?"

Paolo: -"Vem vare?!!"
kille: - "Det var...NÅN!"

tjej: -"Tjena, läget?"
ful kille som typ är hermafrodit : - "Ah det e lunch!"

På fotot skulle vi ta porträtt. Ibland tar det så sjukt lång tid innan man kommer in i det, man  kan ta 200 skitbilder innan de riktigt bra börjar komma. Som små små guldklimpar i ett badkar fyllt av sand. Precis samma sak är det när man spelar (piano); man kan sitta cplänge och det går äckligt hackigt, men efter en stund flyter det på som smort. Jag gillar när man når målet.

Monka kom hit ikväll och vi såg Ringaren i Notre Dame, underbar fiiilm!!!! Roligaste citatet:

"Frollo var den enda som brydde sig om mig. Jag är ett monster förstår du."

Well actually Im leaving now, BYE


"ett stycke värsting!"

Åh, Emma och Elin kom hit helt hux flux efter middagen, har inte sett dem på mer än en vecka så det var ägigt och kul och även fint (L)(L)(L) Älska spontanitet! Som när man var liten; alla på bodde på ö-malm så man gick ju bara och ringde på folk om kvällarna. Nu måste man fan bestämma en vecka innan man ens ska ses.... hata moderna tider

Härmed hyllar jag spontanitet (L)(L)(L)(L)(L)(L)

och även Frida Hyvönen!

Imorrn blire schkola as always, och på 2 h 40 mins hålet ska vi kill some time och se Stockholmsnatt , för jag tror den kan vara lite FÖR BRAAA. Tinika will bring tha USB and I'll bring tha compuuuta!

Nu ska jag promenixa, för på hösten är det som ganska tacksamt med sådana aktiviteter. Taggar helgen och jag taggar framförallt SJUNDE NOVEMBER HEJ DÅ!!!!!Achtung bitte!

Oj, jag glömde ju att även Scheisse är veckans låt. Ebba Grön äger, unt ich heise Ebba.


Fan vad icke tilltalande tyska är, fast det var ju ingen nyhet. Tacka vet jag ryska!

Stan ägde, det var trevligt och Station 4evahhh typ lixom ba! Det var mucho personas överallt på gatorna och torgen, Lova hade en fin jacka och vi bjöds på medeltida danser, bondens marknad och VIPgalan. SHIT känns nästan som att jag bor i Estocolmo näre händer så mkt i centrum!!!!


Nu ska jag gå och emoa mig lite. Hej då
2 dagar kvar till Tinikasssss!

yes sir, I can boogie!

fast det kan jag inte. Igår fikade jag med Hannis på Station och det ägde, för man hade ju fan inte varit där på tusentals år! Sedan fick vi 500 000 parfymprover av Avril Lavinge nya (som jag förövrigt redan hade parfymprov på, hemma, sedan innan) och "Kapten Kid och det oändliga sommarlovet" faller mig fan inte i smaken, för att uttrycka mig milt.

Snart ska jag möta mr Lova Lova på stan, gissa VAD jag ska göra där????


(Pssst; det börjar på F och slutar på ikkka)

När kommer mina finisar hem??????? RING

VECKANS LÅT:
Heart of Glass - Blondie.
Den skall spelas på min 18årsfekke tillsammans med alla andra asbra låtar, så därför tänker jag på den kommande festen när jag hör den :D:D:D:D:D:D
(jag är kanske lite för taggad på nåt som händer om typ 8 veckor but I dont giva a fucking shit)


du gå nu? jag gå.

torsdag 3/9 2009

Jag är så fruktansvärt trött så jag vet inte vart jag skall ta vägen. Man märker när kroppen blir på gränsen till skadligt uttröttad: När man skall berätta saker eller argumentera för något eller kommentera något, och glömmer bort nyckelorden för att sammanhanget skall bli förståeligt och själva poängen kan läggas fram. The brain doesn't work the way it should

Redovisning om vår utställning, aggressioner mot M&E (speciellt M idag men jag hatar båda ändå), besöka utställning på bildmuséet, vara med om mitt sista riktiga skolfoto i livet. Idag kom jag ännu mer till insikt över hur otroligt underbar min klass är. Den är bäst, theres no doubt about it och jag uppskattar det så jävla mycket

Jag har även kommit fram till att det finns olika sätt till självkritiskhet, men det tänker jag inte gå in på här :) Jag är så filosofisk av mig emellanåt... och även ekosofisk!

Kvällen spenderades hos mina bröder och de är fan bäst i världen. När vi handlade mat och beställde pizza på Å-hem Centrum (kl var mkt och vi var danka) så var det nåt nollningstjaffs som pågick. Lärarstudenter som hade på sig fula orangea klädnader och som lekte nån töntig lek och skrek som fan. Depp att veta att man har cirkus 10 jävla pluggår framför sig, som om det vore något att fira? Tycker synd om dem...

Sen såg vi 12 Angry Men, SJUKT bra, se den! Jag och Amandus bytte musik med varann (älskar att vi delar musiksmak i hög grad), och nu har jag Neil Young, Sam ApplePie, Elliot Smith, ännu mer Dylan och Ebba Grön unt so weither vilandes i  min mpthree


SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖMN SEN HELG HEJDÅ!!!

lol PA100ukastet???? Vad fan sak jag skriva??? Löser det imorrn nu stupar jag

äppeläpple????

Efter alltför lång tid har jag äntligen fått reda på av en New Yorker varför NY kallas för The Big Apple.


Thank you Omegle you saved ma day indeed!

 

Utställning på Bildmuséet imorrn och där har vi fan varit en gång för mycket.... å mina egna och mina klasskamraters vägnar yttrar jag dessa ord:

AAAAAHHHHHHHHHHH NEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!

 

nu ska jag finelina klart en influensagris :)

 

PS det finns faktiskt bättre tidsfördriv än att läsa denna blogg. try to find them instead! DS

mrsa? no no no!

Jag är för dank för mitt eget bästa.

Det är fekke i mitt rum med kaffe, Depeche Mode, Blondie, Amy Winehouse och snart ska Jessica ringa. Har pratat ca 2 min med henne sen hon flyttade till Piteå förrförra söndagen, så det är på tiden att vi konverserar!

Älskar hösten så otroligt mycket, och nu när den äntligen är här så förstår jag verkligen varför jag så gärna önskade detta i utbyte mot det ibland lite för allvarsamma sommarlovet som rådde. Det är det här jag behöver.

När jag språkat med damen ska jag ut. Kommer äga. Imorrn är det skolfoto och vår klass är för bra för att komma på briljanta idéer men för dåliga på att genomföra dem, så vi får se hur årets BL3bild kommer att arta sig.

Utställningen blev klar idag; har du vägarna förbi the green room - then go visit it!

Adiós.

PS inga elaka antibiotikaresistenta bakterier lever i min kropp! Dö! DS
Update: Jessican hann ringa innan jag han publicera detta, och jag kanske ska dit i helgen hihihihihfnisss!!!!!

Vi skae te Denmark!

Hej hej hallå dagboken

Fast jag är ju inte Bert iofs???

Idag behagade Hanna socialisera sig med oss i skolan trots hennes sjukhet; en eloge OCH en stående ovation för det! Krya på dig för övrigt!

Ideg her vi snakke masse dansk i shkolen. Vi ka fra till aett vi vil faer ti Denmark på Klaessrese. Vi skae ti Denmark å kæke pølse å snakke dansk å røke horse å drikke Tuborg. So jevle dejlet!

På tal om Tuborg: Följde med min mor ned till matkällaren i lägenhetshuset hon bor i, och där skådade mitt högra öga (och mitt vänstra också, förvisso) genom gallret till ett skåp (låst, till min förtret) , en gammal Tuborgburk. Som både ma' n' da' minns från the old times. Kolla på skönheten, vill ha den!!!!!!!(Klicka på den för att se större, orka inte ha en cpstor bild som täcker hela sidan nämligen)

Det står i pratbubblorna:

" Du Perikles - Ka' Di sige mig - hvornaar smager en Tuborg bedst?"

" Hvergang!"

SÅ JÄVLA KLOCKREN TRADERA & E-BAY HERE I COME!!!!
Ok innerst inne vet jag att jag bara gör detta i ett försök att skjuta upp Modernismuppsatsen ytterligare närmare deadlinegränsen. HATA M&E (fast mest E)

"Nu får vargen ta dig!"

RSS 2.0