Hector was the first in the gang with a gun in his hand

Vet ni vad essentialism och socialkonstruktivism innebär i genussammanhang? Va, va, va? Älskar att bli smart(are).


Alltså varför är inte denna kurs obligatorisk för alla människor, fy fan så rätt det hade varit.


Och varför blev min blogg en universitetsstudentblogg? Ber om ursäkt för det - it's just a period, I promise."Sjjjchhhhhwwwwwwchhhhhhh"

Börjar inse att det faktiskt är lite småjobbigt med tinnitus nu. Undrar när jag fick det egentligen? Skulle kunna ha varit ett år sedan, skulle kunna ha varit tre. But it's totally worth it. (Mitt snedvridna synsätt säger en del om hur stor passion musik är in ma life. Och det är ju positivt!)Note 2 self 4 tha rest of ma life: Ta med öronproppar för faaaaaan

"När jag blir stor ska jag bli...clown!"

Idag har jag fått lära mig att Rigmor Robert är en heeeelt jävla lost och pinsamt inskränkt person. Om ni vill få blodet att koka av ilska rekommenderar jag att se hennes dokumentärfilmer om mannen/kvinnan från -95. Helt jävla absurt.

En positiv skillnad från gymnasiet var att alla verkligen deltog på riktigt i diskussionerna, så sjukt roligt! Hade aldrig i mina vildaste fantasier kunnat tro att skola och utbildning kan vara så intressant på den nivån.

No offence mot världens bästa BL3 - hade 3 fantastiska år med denna världens underbaraste klass, men själva skolupplägget är så mycket bättre på universitetet. Vidbehåller min åsikt om att gymnasiet är en jävla lekskola. Det känns fortfarande ovant att gå runt bland alla studenterna för att köpa kaffe eller värma lunchlådan i microrummet, med vetskapen om att "Jag är en av dem" liggandes i bakhuvudet. Så knasigt och konstigt. Men så JÄVLA RÄTT!
Kom på nu att jag fyller 19 om ett tag. Närmare bestämt 69 dagar. 19 är ju en värdelös ålder, är det ens värt att fira?! "Ah de e tvekmacka på den!".
Bilden är från min 18-årsfekke (världens bästa!!!!) och paradoxalt nog var jag utklädd till Lisbeth Salander DÅ när jag fan är likare henne nuförtiden - with allt that short, black hair 'n' stuff.

Eller vänta det var en blandning mellan Lisbeth och Nemi? Jaja, avsaknaden av svart hår förstör ju oavsett.

Men Hannas dressing var ju klockers iaf!

Nu ska jag läsa om "Den aktive mannen och den passive kvinnan: Föreställningar kring kön och makt i historien" och äta avokado.
Tjing tjing!


PS. Jättekul att jag trodde att min dator höll på att säcka ihop, när det var fel på datamusen istället, hahaha *hej teknisk chey* . Problemet korrigerat nu iaf! DS


konsten att tala med sig själv

Hahahaha satt och tänkte på Emma, som idogt försökte lära sig att prata med sig själv. Jag pratar ofta för mig själv när jag är ensam, att man är ensam är en dålig anledning till att vara tyst! Prata äger. (okej jag konverser inte med mig själv, snarare säger mina tankar fysiskt). Orka tystnad.

I alla fall, scenariot:

Emma sitter och kollar på TV (ovanligt) ensam.
Becel Pro-Active reklamen kommer, en gammal.
De säger något i stil med: "Becel - för att du älskar ditt hjärta"

Emma, spontant försökandes lära sig konsten att prata med sig själv: "Jag hatar mitt hjärta."


Oki varför skriver jag ens interna skämt på den här horsidan, ingen kommer ens dra på mungiporna. Men skitsamma det var jätteroligt i alla fall!!!


Oj, ska upp om 6 h, scheisse, är ej van med dessa nya studievanor.

FOODIE<3

hej genus

Fantastisk dag!  Nya intryck, nya vanor, nya människor, ny studieteknik, nya lokaler - men allt känns riktigt jävla bra. Studentlevernet verkar vara angenämt på många vis; och detta ger mig en otrolig längtan efter att börja ett fullständigt program i framtiden.


Det var en konstig men härlig, och samtidigt obeskrivlig känsla att cykla förbi campus och veta att JAG tillhör det, jag är en del av helheten!

Det var skolfeeling i korridorerna, väldigt blandade sorters människor, övervägande majoritet unga människor ändå. Ser fram emot en mycket intressant termin med mina nyblivna kurskamrater! (vilket för övrigt även är det töntigaste ordet men vad fan skall man annars kalla dem?)


Har fått mina piercingar, mitt röstkort, en kopp kaffe och nu skall jag skriva , måla - samt läsa en artikel till seminariet imorgon.


PS Vi blev bjudna på middag, pastasallad. De hade två st vegetariska lådor och en innehållandes kyckling, så som det skall vara :) Hade inte ens anmält vegetarisk kost liksom. Maten var något annat än vildis kan jag även förtälja - men det var väl införstått redan för alla parter. Asgott! DS

Mvh/ En lycklig UNVIVERSITETSstudent!

30/8-2010

Time killing. Killing time.


Kom på den perfekta facerapen mot mig själv. Synd att jag är jag, för då kan jag ju inte göra den.gammbild från gammtiderImperiet, minsann

~

Hahahahaha insåg precis hur töntigt av mig det är att göra värsta
~~nostalgiska högstadieinlägget~~. Töntigt eftersom att jag kom på varför min hjärna fick för sig att skriva detta. Självfallet är det förmodligen för att jag börjar universitet imorgon. Min hjärna, undermedvetet, bara: "Åh en ny period i mitt liv börjar, nu måste jag blicka tillbaka till gångna tider först, innan jag fortsätter färden framåt".


HAHA lol. Mig lurar du inte, hjärnjävel.
Fågel, söt. Kolobrier är fantastiska, har jag kommit underfund med

så ligg he till

När jag gick i högstadiet hatade jag Broder Daniel så fruktansvärt mycket. Ord kunde inte beskriva allt förakt jag kände gentemot den gnällpopiga musiken liknande: "Hej jag är så ledsen ååååh det är så synd om mig" och allt vad deras subkultur stod för.

Jag hade skrattat otroligt mycket om någon hade sagt till mig att jag skulle komma att lyssna på dem frivilligt 5 år framåt i tiden. Jag vet inte vad som hände. Kanske breddades min musiksmak (för att den är jävligt bred skall gudarna som inte existerar veta), kanske insåg jag storheten i Henrik Berggrens texter och melodier, eller är det kanske bara på grund av ren nostalgi.

För nostalgin är den största anledningen till att jag gillar den musiken, lyssnar på den. Jag tänker på Hagaskolans runda bord i den ändlösa korridoren, Sofiehemsvägen, kladdkaka, tacomiddag med chokladmousse till efterrätt, deeptalk, hetsiga diskussioner, sanslösa skratt, Hamnis, second-hand. Helt enkelt gänget under högstadietiden.

ÅH VAD JAG SAKNAR DEM! Tur att vi ska ha den första renodlade gängträffen sedan våras snart, i september. Då ska jag fan välja musik (vilket jag vanligen inte får eftersom att: "Du väljer ALLTID musik Filippa, denna gång får du fan inte!!!") och jag ska välja Broder Daniel.
Sjukt vackra 2006 typ

everyday is like sunday

älskar morrissey


så jävla mycket.

deutschland deutschland über alles

Talar med en glad bror på fbchatten (varför man använder fbchatten när den suger är ju annars en bra följdfråga. men det skippar jag att besvara nu). Plector ägde tydligten Tyskland med t-shirtförsäljning, 200 pers i publiken, autografskrivningar, fans som kunde låtarna, mosh pits pch fan och hans moster!

På g inför nya rockstarslevernet, kanhända? Fan så roligt, önskar att jag hade varit där. Dock så är jag för evigt fobisk inför fenomenet mosh pits, så den delen hade jag kunnat vara utan (hej mes). Hade jag haft långt hår hade jag dock head-bangat längst fram vid scenen, trots att det är det fulaste signumet från alla subkulturer totalt.

Kommer fan gå jävligt bra för dem i USA, är övertygad om det! Sjukt kuuuuuuuuuul!!!

Stadiga Plectorsupporters på spelning på Scharren (Hanna hade till och med Plectortishan kvällen till ära)

Se mer: Plector

Finns även på Spotten.

orkar inte fantisera ihop en rubrik.

Serri var FAAN är den?! Nu blir jag cpjävla lack på riktigt, ÅHHHHHH


 

Skivan på bilden alltså. Gone with the wind osv. HATAAAATATATATATTAATATATATTATA

 

Imorgon får jag i alla fall mina piercingar jag beställde, roliiigt! Rekommenderar denna sida, coalcreek , starkt för er som vill köpa billiga piercingar smidigt, man får dem på bara en/två dagar.

 

Kan även informera om att min dator är en hora. Ska leta efter en yxa, mitt temperament kommer snart behöva ett verktyg av det slaget.

 

PS Yxa är för övrigt ett nice ord upptäckte jag nu. Säg det högt. Det är hårt och kraftfullt, kort och koncist. DS


tomorrow's the day!

Seriöst. Jag är så sjukt nervös inför morgondagen, och jag förstår inte ens varför. Jag är inte blyg på något vis, jag har inga fobier inför att tala inför grupper, jag är intresserad av ämnet, jag vet hur man hittar rätt i byggnaden, jag älskar att lära känna nya människor, jag har inte svårt för att klara studier. Innan jag började gymnasiet kände jag inte ens en tiondel av den nervositeten jag känner nu.

Varför? Jag är sällan nervös inför saker, brukar sällan oroa mig. Men det känns bara så konstigt att börja Universitetet. Så vuxet. Nyss lallade jag runt i Midgårds kaffa, drack kaffe över lektionerna, vi skjutsade runt varandra i bildvagnen i korridorerna, sprang runt och var äckligt estetiska.

Och nu ska man helt plötsligt äntligen få studera på riktigt.

Jaja ska sluta noja mig nu, är faktiskt astaggad!!!
En annan gång då jag var töntigt nervös var när jag piercade läppen, den 15 April 2009. Det var första gången jag piercade mig dessutom, och jag trodde att det skulle göra så ontontont. Vilket det självfallet inte gjorde. Bilden är tagen från fikat direkt efter, minns hur random det var att dricka ur ett glas när man hade en ömmande läpp med skrot hängandes i vägen.

Men i alla fall: oro är den onödigaste känslan, den leder ingen jävla vart. Den bara gnager utan mening.

Ska sluta upp med de fasonerna, that I promise.

Oki har slutat nu!

PS Fy faan vad fult jävla hår jag hade förut, vad fan sade ni inte till för?!?!?!?! Schyst....DS

eh ändå....kung med fekke?!?!?!??

Mitt vokabulär innehar en del vackra guldklimpar som tas fram när situationen är rätt (vilket den är relativt ofta), såsom den numera Norgeboende Linnslickepinn alltid uttryckte det: "Du pratar så fint! Ibland förstår man inte hälften, men det är fint!".

Härmed vill jag dock understryka:

De två absolut största, mest värdefulla, mest skinande och karatvänliga guldklimpar i förrådet är utan tvekan kung och fekke. Vad FAN vore jag utan dessa ord?! En strand utan sand. Samt en massa andra rimmande liknelser som jag ej bemöda mig att komma på i detta nu.

Låtom mig ge exempel:

Sällskapet säger en kommentar/berättar en anekdot/en betraktelse/en händelse eller dylikt.

I många av dessa sammanhang, om ett positivt svar är passande, så duger det så fint att bara säga:
"Så jävla kung!" "Haha, kung!" "Ah, fan vad kung!" eller "Ändå kung!"

Det är så det skall vara. Man ska inte behöva säga 1000 ord när ett enda, som har mycket kraft bakom sig, räcker.

Och fekke behöver vi inte ens diskutera! Fest låter rätt...alldagligt, trist. Ferre ska vi fan inte tala om!!!! Men fekke, åh, ljuva ljuva fekke. Det låter gemytligt, och underbart! Det bästa av allt är att alla hatar ordet, men använder det likväl!

Oj, hur gick det med tillbakavändningen av dygnet egentligen....orkaaaaa


Ps

Glömde säga att jag och Lovajäveln såg Pulp Fiction. Har velat se den cplänge så nu var det äntligen dags, då jag turligt nog fann den för 15 riksdaler på The Ants igår (heja VHS).

Trodde att den skulle vara speciell och bra. Jag hade nästan rätt. Den var speciell och mycket bra. Det godaste betyget en film kan få av mig är att jag, direkt efter att jag sett den, vill se den igen omgående. Den känslan fick jag nu.

Älskar filmer med fram/tillbakablickar, när man får "Aha!" -upplevelser och förstår sammahanget allteftersom under filmens gång. Märker ett tydligt mönster i Tarantinos filmer. Ett mönster som faller mig i smaken, minst sagt. Det är en monologfilm, men jag gillar det.


Och introlåten är ju så jävla underbar!

Tarantinos filmer har alltid bra musik. Mycket viktigt!


Bilden symboliserar inte Tarantino utan mina Kretavistande vänner Emma, Leon, Linniz och Mollsan. Ni får själva välja vem som är vem på bilden (den överflödiga personen på bilden är väl någon dryg jävel som tappert försöker ragga på snygga svenskor, alternativt en nyfunnen vän).

Fick för övrigt sms från Kretizpletiz. Blir så glad av sådant. Mina pussinussisar! <33345

02:18

Dricker English Breakfast en svensk natt - how crazy of me! Lyssnar på hårdrock och hiphop omlott - så mångfacetterat utav mig.


Har sett grisen Holmlund hålla ett av flera invigningstal till Botniabanans invigningsceremoni. Det bortgår mitt förstånd hur man kan vara en sådan otroligt skamligt dålig retoriker när man har sådan lång karriär som politiker bakom sig. En gång skrattade till och med publiken för att han stakade sig så mycket. Innehållet var platt och meningslöst.

Maud Olofssons och självklart kungens tal var desto bättre. Kungen hade haft sitt yrke säkrat som komiker om han inte hade fötts till just kung. Han tappade hammaren på scenen, tänkte skaka hand vid fel tillfälle, drog skämt och var allmänt kung. Kunde inte sluta säga det trots meningens förvirring: "Kungen är fan kung!!!"

Symfoniorkestern spelandes Star Wars var fan en win-win situation, så jävla bra. Lisa Miskovsky var mycket nice hon med.

När jag bor i London ska jag lätt besöka Royal Albert Hall och gå på konsert med Londons Symfoniorkester. Så jävla nice. Ska även besöka London Live (för övrigt genom det som jag upptäckte White Lies). Sedan ska jag gayklubba i SoHo och öla på pubar och känna friden i Westminster Abbey, smeka muren utanför Abbey Road Studios, vandra runt på alla 19 broar och en massa andra trevligheter.

London har allt.

Umeå inget.

Men nu bor jag här och majoriteten av mina vänner (ni som inte gör: är ledsen över det oki!!!) och alla björkar och universitetet börjar på måndag och oki man får göra det bästa av situationen så jag gör det nu herråååå

27:eeeeeeeeeeeeeee 2000tieeeeeee

Åhhhh Midgårdsträdet....!


Midgård återvänder aldrig. Tur att hösten gör det, i alla fall. Lucky lucky lucky...strike?

lite om materialism


Idag konsumerade jag massa. Jag skriver det som att det vore något - därför att det är något. Jag känner ingen som köper så lite konkreta saker som jag (det skulle väl vara Amandus då, fast han har fan köpt massa nice clothes på second hand på sistone). Jag lägger uteslutande ALLA mina små slantar på nöjen, fika, resor, trevliga upplevelser helt enkelt. Livsglädjande ting, som jag tänker.

Anledningen till att jag gör det, är för att jag någon gång strax efter högstadiet tappade lusten till materialism. När jag var liten så älskade jag att köpa småsaker som jag absolut inte behövde, och kläder och allt möjligt. Men sedan av diverse skäl, bl.a politiska, så ändrade jag uppfattning.

Jag älskar kläder, men det är sällan jag lägger pengar på det. Jag har tur och brukar få kläder av folk, det äger. Sedan köper jag på second hand när jag har pengar över och andan faller på.

Idag var en sådan dag när de båda tu stämde in. Jag hittade:

 1. Ett par asnice skinnskor (har velat ha skinnskor jätteeeelänge)
 2. En flatflanell (den satt grejttt)
 3. En jeansskjorta (har velat ha lääääänge)
 4. En fin rödvinsfärgad halssduk
 5. Filmerna Pulp Fiction & American Beuaty
 6. En BRA ögonbrynspenna, har tvingats att använda H&M's vidriga ett tag, den är fan en jävla kladdkrita KÖP EJ!!!!
 7. Blabla tråkiga nödvändigheter som; ansiktscreme, deo, mascara osvJag är glad för mina fynd, speciellt skorna (love them), men jag känner aldrig någon glädje/eufori/tillfredsställelse av att köpa saker. Däremot mår man ju bra av att vara snygg och snyggt klädd, så de positiva känslorna kommer väl i efterhand I guess.

Det enda jag verkligen verkligen verkligen vill köpa, och kommer känna enorm lycka utav, är en bra systemkamera. Longing for that day, I do.

fredagen som inte slutade som den borde

Vill supa i gott sällskap och dansa till elektro.

Varför gör jag inte det för?!?! Ehhhh kanske för att jag bor i en stad med DÖTT alternativt uteliv, det skulle kunna vara en liten förklaring.


Hatar schitzospotify, de tar bort Arcade Firealbum samt asmånga låtar från Justice, och lägger till, och tar bort. Just i denna sekund finns gladeligen 2 (!) Arcade Firealbum samt hela Justice. Man får passa på att njuta för det lär garren vara borta imorgon eller så.

 

Imorgon skall jag och denna tönt beskåda den historiska invigningen utav Botniabanan, vid Umeå Östra. Jag skriver tönt som hämnd för den hemska skrämningen hon lät mig genomlida i eftermiddags, då hon helt plötsligt stod i den mörka halljäveln tyst som ett cp när jag gick ur mitt rum. Seriöst, har fan aldrig blivit skrämd någon gång i mitt liv! Det var onekligen en traumatisk upplevelse.

Efter några min hade mitt hjärta och psyke återhämtat sig dock. Så då for vi och konsumerade.

 

Men apropå invigningen av tågbaniz; ni förstår väl att jag beger mig dit för att få den stora äran att trycka H.M Konungens värdefulla hand? Jag är så mycket royalist som man kan bli. Fast nu skojade jag jättemycket, jag hatar monarki och vill bara ha gratisfika (vem tackar nej till gratis kaffe?!). Kommer äga!


La música es....muy buen!

Alltså  man undrar ju
Varför har jag missat W.A.S.P hela mitt liv?

Man kan bli förälskad musik. Jag tycks ha blivit det återigen.Klagar alltid på hur synd jag tycker att det är att jag inte enhetligt tillhör en enda subkultur. Men ibland är jag rätt glad över att det bor en liten hårdrockarsfrälst, en punkarjävel (haha höll på att skriva pundare, freudian mindslip!!!), indietyp, popsnöre, en gammjazzare, en bluesdank, en elektronörd osv etc mm inom mig. Varför vara en när man kan vara allt!

Jag har således accepterat min plats i sammanhanget.

ägd du blev, dumma bloggpausfenomen

Aja fuck bloggpausen - jag älskar ju att skriva, rimligen är det ren och skär idioti att inte göra det. Idag har jag deltagit i en intervju för VK som handlade om att vara förstagångsväljare. Eftersom att jag är mycket intresserad av politiska frågor samt funderar mycket över valet så var det en mycket trevlig intervju.

Så håll utkik i VK kommande dagar, kamrater kära kamrater. Det är en oskriven regel att man blir asful när man publiceras på bild för allmänheten, så jag hoppas det blir en extra ful bildjävel :----P :::)


På måndag börjar jag universitetet. Medger att jag känner rätt stor nervositet, men även nyfikenhet. Kommer bli awesome.

Imorgon får jag lön, och jag funderar över att dra en second-handrunda och jag planerar även att hitta asnice fynd (om jag säger att jag ska hitta, så gör jag!). Problemet är bara att alla mina vänner antingen:

 1. Är på väg till Kreta
 2. Går i skolan
 3. Jobbar
 4. Har flyttat ifrån Umeå....


Ska alltså gå själv, och ska även passa på att fika på kafé ensam vilket jag alltid velat göra. Ska sitta där ensam och se svår och estetisk ut. Det är bara djupa människor (typ författare och dylikt) som går på kafé ensam. Sitta där med sin svarta kaffekopp och sitt block och bläckpenna (alternativt laptop men det förstör idyllen lite) och titta frånvarande ut genom det smutsiga fönsterglaset och se de grå, regntunga molnen bre ut sig över himlavalvet.


Jaja snart kommer Krillboy hit, ska se Into The Wild. Han är för övrigt ännu en jävel som ska flytta. Varför flyttar alla utom jag?!?!! STOP IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!25/8-10

tänker behålla min ~~bloggpauz~~ men måste bara inflika med denna video.

förstår inte riktigt vitsen med att delta i en debatt om man inte ens har fungerande argument. allt han säger är en påhittad, otrevlig godnattsaga utan tillstymmelse till god moral, och han skämmer ut sig totalt.idiotin kommer aldrig sluta vara svårbegripligps valstugorna suger. de vet ingenting. läs på internet istället. ds

24/8-10

Som jag brukar säga; He e int lätt när he e svårt. Och det stämmer extra väl just nu. En positiv sak med att må dåligt är att man skriver sjukt mycket bättre poesi då. Det är nästan värt besväret.

Fast självfallet inte.


Folk ogillar nutid för att de känner stor nostalgi gentemot dåtid. Det förstår jag inte. Jag ogillar nutid för att jag inte ser någon mening på att vänta på framtiden, när den istället kunnat infinna sig nu istället. Fast då hade den självfallet varit nutid. Men det hade varit en bättre nutid, så den nutiden hade man kunnat acceptera. Inte för att jag förväntar mig att ni hänger med i resonemanget men.
Nu kommer jag inte skriva på ett tag, på riktigt. Så bemöda er ej med att besöka skiten, om ni inte vill beskåda gammalt gagg.

läs nemi istället

Blir ingen uppdatering på ett tag. Finns för lite och för mycket att säga. Citerar istället Boye;
Jag läste i tidningen att någon var död, någon som jag
kände till namnet.
Hon levde, som jag, skrev böcker, som jag, blev gammal,
och nu är hon död.

Tänk att nu vara död och ha lämnat bakom sig allt,
ångest, fasa och ensamhet, och den oförsonliga skulden.

Men en stor rättvisa ligger gömd på botten av tingen.
Alla har vi en nåd att vänta - en gåva som ingen rövar.
Här går nya vägar.
Låt oss vandra fromma.
Kom, låt oss söka
någon ny och vacker blomma.

Kasta det vi äger!
Allting nått och färdigt
livlöst oss tynger,
dröm och sång och dåd ej värdigt.

Liv är det som väntar,
det man ej kan veta...
Kom, låt oss glömma!
Låt oss nytt och fagert leta!
cha cha och sådär

Suger på att uppnå den perfekta fyllan. Det bli bara meserier alltför ofta. Om man suger på att bli full, vad fan är man bra på då? Det är en bra följdfråga. Satans att jag tappade mina sex sista, väl sparade cigg. Likaså kulan till min favoritpiercing. Men man kan ju alltid trösta sig med att du kunde varit värre, som tur är (?).


Ska bli DJ. Skojar inte. Jag ska bli det. JAG SKA. Alla andra suger ju så jag behövs faktiskt.oki?
bild från; nice

Dukeyboy

När jag öppnade Spotify så var albumet The Best Of Duke Ellington öppnat, utan att jag hade gjort något. Jag tog det som ett sign att detta var något som jag inte kan ha levt ett helt liv utan att ha upplevt. Således lyssnar jag igenom albumet. Jag gillar det jag hör.

Det är gammalt och underbart.

Allt jag älskar är gammalt och underbart, nästan.


Eller det är underbart för att det är gammalt.

Och jag älskar det för att det är underbart.

Här är mannen.

Älskar gammjazz men jag HATAR modernjazzens oändliga improvisationer. Tål inte den skiten.

Suburban Wars

Ska på Shape Up ikväll med trevligt, folkligt folk, och rådfrågade Amandus om vad det var för ett ställe. Vad det är för musik och vilka typer jag kunde förvänta mig att stöta på där. Detta ytterst tillfredsställande svar fick jag tillbaka;

"Det är väl nåt sånt därnt diskotek, electro, pop indie! Väldigt många killar med ray ban glasögon iaf..."

Kvällens följd äro given, vår lycka funnes införliven! Eller nåt


Googlade på indiepop. Detta fick jag upp:Vet fan inte vilka det är och tänker ej ta reda på det heller. De ser perfekt halvmelankoliska och svåra ut.


Snart kommer jessigotten hit, happy times!

Mitt te smakar te med mjölk i, trots att jag bara har förorenat det med honung och inget annat. Knasigt. Och ganska opassande med tanke på att jag ogillar mjölk. Men vad gör man.

tekniiiiik


Igårkväll, bland rödvinbärspaj, Earl Grey, tända ljus och trevliga människor diskuterades ett för oss 90-talister alltid lika intressant ämne: hur sinnesjukt fort all teknik förändrats under de förhållandevis få år vi levt. Vi pratade om internets uppkomst i de vardagliga hemmen, mobilens tekniska framfart och diverse annat.

Man är så dum som tror att inget mer är att komma. Om bara 10 år kommer det finnas helt sjuk teknik, än mer än idag, är jag övertygad om.

Måste dra till med denna ytterst nostalgiska ljudbild, som vi minns så väl från modemtiderna. När någon var uppkopplad på internet och man försökte ringa denne var detta det enda man hörde. Det lustiga är att man får glädjande, positiva känslor när man hör detta, typ "ljuva teknikbarndom" eller vad?

happhepphopp

Note to self: Lyssna igenom Heart, Santana, Fleetwood Mac


Ruccola är livet. The lovely life.


Hatar bibliotekets jävla system. "Hej; sök på en bok i vårat register så finner du antalet böcker inne/ ej inne, vilken hylla den står på och oj så BRA!" men ca 70% av ggr när det står att böckerna faktiskt finns inne, i flera exemplar till och med, så står de likväl inte i bokjävelshyllan.

"Fråga personal" tänker ni, och självfallet har jag inga problem med det. Det är bara det att jag inte finner det som angenäma biblioteksbesök om jag skall behöva fråga om hjälp VARJE gång jag ska låna böcker. Dessvärre är detta klagomål utan något bättre förslag på lösningar av problemet. Kände bara för att whinea lite.

Att den boken jag skulle låna igår, som fanns i 4 exemplar, ändå inte fanns inne ledde dock till att jag lånade Anne Franks Dagbok istället. Så om den boken är KUNG så kan jag tacka bibliotekets urkassa system som ledde till att jag lånade denna bok istället för den egentliga som jag planerat.

Inget dumt som inte för något gott med sig, menar jag!

cpgurl_91

fnissfniss busi ja e


kl 11:17   19/8-10


kl 01:26   20/8-10har ju något jävla spontanitetsfel


ps skulle tagit en bättre efter-bild men kamerahoran valde att dö innan det hann genomföras ds


NU SKA JAG LEVA UT MINA INRE DRÖMMAR SOM NYBLIVET EMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

walking the mile

Spotifygrön är från och med nu ett för evigt vedertaget begrepp.

Lyssnar på Kristian Anttila. Är det något man bör göra
Det är inget jag gjort
Men nu gör jag
Det känns helt ok


Märker ett mönster i mitt bloggande:
Bloggar sällan på dagen, så istället tar jag igen allt i flera inlägg på natten


Så jävla meningslöst
Fast kul ändå på något jävla vänster!


Herrå

asjävla tråkigt inlägg helt utan mening

Oumbärliga sidor i vardagen:

Ett

Två

Tre

Fyra


Fem

plus wikidiki då, men det är ju införstått.

(google är än mer införstått så det nämner jag inte ens. fast nu gjorde jag visst det i alla fall)

Det bästa av det bästa.

Vilken underbar kväll, säger jag. Kommer för alltid att älska BL3, det är obotligt. God mat, gott sällskap, god stämnig, bekymmerslöst. En bra kväll, med andra ord. Språkade även med Sofia angående skissen till min tatuering som hon skall göra. Hon är verkligen rätt person för det uppdraget, minst sagt! Det kändes verkligen som att hon förstod vad jag menade, så detta kommer bli kung! Hoppas innerligt att den pryder min arm i mars eller när det nu kan bli.

Folk kanske ifrågasätter valet av motiv och så där. Liknande; "Dumt att tatuera in något som har med ett band att göra, tänk om du inte gillar dem när du är vuxen? Är det inte bara en tonårsgrej...."

Jag ser det verkligen inte så. Jag minns fortfarande mina första tankar om Beatles (som tatueringen skall dedikeras till). Jag minns att jag som treåring, när vi bodde på Haga, av oförklarlig anledning älskade när låtar såsom "Here comes the sun", "Girl", "Baby you can drive my car", "Michelle", "All you need is love". Jag visste knappt vad Beatles var. Men jag visste att jag älskade det jag hörde.

När jag kom upp i mellanstadiet, så hade jag 2 st blandskivor med Beatleslåtar som Amandus & Ville bränt. Jag lyssnade alltid på dem hemma, men det var absolut ingenting som jag skulle ha sagt eller visat för någon besökande kamrat. Jag skämdes för att jag gillade gammal, "ohipp" musik. Man visste ju inte bättre än att inte vara stolt över den man var och de åsikter man hade. Man ville ju bara passa in.

Kom som tur var på bättre tankar sedan. På högstadiet kände jag mig mer och mer bekväm med min kärlek till världshistoriens bästa band. Men det var inte förrän i gymnasiet som jag till 100 % kunde leva ut mina känslor och tankar till The Beatles.

Och för evigt kommer dessa känslor att bestå. Musiken är odödlig, och bandet har till stor del format mig till den jag är idag. Jag har Beatles tatuerat i mitt hjärta och i själen allaredan sedan länge, och att inte tatuera det på huden vore av högsta idioti.

Jag längtar.

gammal goding och så där

Så rullar historiens Hjul
och spinner ett nät
av människors liv

Så etsar sig ögonblick fast
och bränner en bild
av förrunnen tid

Så bildas en gnistrande väv
som berättar om klassernas kamp

Så håller en tiggare fram
sin dåtid och nutid
i samma hand


Så börjar historien nu
och framtiden är idag, idag!

Vi äro tusenden
Som levt
i ofrihetens tid

Vi äro tusenden
som beslutat oss
ta strid

Varje droppe av vårt blod
som färgade den vita
jorden

Varje bråkdel av den tid
som bestulits oss av
livet

Ska vi erövra igen
Vi äro tusenden

saxarnas gissel
VAR FAN ÄR ALLA SATANS SAXAR!??!?!?!??!?!??!?!??!?!? PÅ RIKTIGT VAR ÄR DE?!?!?!
När jag flyttar hemifrån så accepterar jag endast saxar i inflyttningspresent. Spelar ingen roll om jag bjuder 35 pers till inflyttningsfekken och alla har med sig en saxjävel. Det är det enda jag vill ha. Så lägg det på minnet för fan!!!
Come live with me?

Nu ska jag köpa gummiost, och andra grilltillbehör. Sen blire f3kk3 BL3 4-ever.


Ha en angenäm höstafton kamrater kära kamrater

she's right you know!


Det bästa med att vara uppe länge/tidigt är att man kan läsa morgontidningen till kvällsfikat

nattbloggish

Imorgon skall jag införskaffa en BRA spray, är fan så less på alla skitsprayer som florerar överallt all the time. Då kan BlåVitthoran slänga sig i väggen. Borde egentligen tända eld på den. Fast det vore väl inte så smart med tanke på att det förmodligen leder till någon slags explosion

Vilket i och för sig är det enda rätta ödet åt den jäveln

Spelade ett demo på något skräckspel på PS3 denna afton. Fattar inte dealen med sådana spel; varför är det roligt när alarmet bara går, tiden tickar nedåt och man har ingen aning om hur, varför eller vad man skall göra åt det - samtidigt som man blir söndermejad av flygande ammunition och fula zombies?! Det blir bara: "NEEEEJ MEN VAAA, VAR FAN KOMMER DE IFRÅN VAD SKA JAG GÖRA HALLÅ VAD GÖR MAN JAG KAN INTE GÅ NÅGONSTANS DE FÖRFÖLJER JU BARA MEN HALLÅ NEEEEEEJ SLUTAAAAAAA!!!!!"

Var är nöjet? Kanske är jag som faktiskt BORDE ha fötts 1949 som jag alltid säger. Tekniskt relaterade prylar blir aldrig ma thang. (Vill dock bedyra att jag älskar NES och SNES oerhört mycket. Det bemästrar jag även!)

Men ETQ och Mollsan fick väl i alla fall ut någon form av nöje av det (eller kanske missnöje, rent utav)Nu ska jag ÄTA

04:29

Skulle kunna mörda för lite julmust. Om det inte vore för den mikroskopiska detaljen i sammanhanget; att jag råkar vara pacifist. Julmust är likväl livets dryck.JÄVLA

GOTT

!Jahapp. Sitter och funderar över hur jag lyckades med bravaden som kallas: "Hej jag lägger mig aldrig innan 05.00 av ren princip". Ok om man är ute och ränner hela nätterna och sysselsätter sig med viktiga saker såsom klottring/graffande, fekke, nattbadande, cruisande, beskådning stjärnorna eller vad fan som helst. Men jag kommer ju sällan hem efter 02.00 (om det inte är fekke på g). Följdfrågan blir således: är det rimligt att 3-4 h kastas iväg på en sekund åt internet varje natt?

Svaret är ett starkt, rungande ja. Fast nej. Fast ja ändå, men bara denna lilla period. Denna mellandel av livet.
Har äran att sällskapa dessa underbara crazypeople + några till imorgonkväll, inte en dag för sent! Åh älskade estetjävlar, vad jag har saknat er!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS Alla minus Hanna the man förstås, och det river i mitt hjärta gumzan, tack för det....DS

MEN ÅEEEEH

Okej lads var FAN är min The Knifeskiva och John Lennonskiva?!??!?! RAGE på det!!!!!!

Måste alltså kolla igenom 80 fodral och på alla hyllor, mellan alla kuddar i soffan och överallt. Please let them be somewhere, can't live without 'em!
Gubben var håll du hus?!

sockenvägen 52

Är trött, men vill inte sova. Vill sova, men är inte trött. Eller va, hur var det? Kommer Lykke Li släppa nytt? Kommer löven falla snart? Kommer Bibsen älska Winstonboy slutligen? Kommer jag att kunna jobba nästa gång de hör av sig? När fan får jag tillgång till en kamera? Var bor jag om ett år? Vad gör jag imorgon? Kommer jag klara av universitetslivet? När är det fekke?

Så många frågor, så många svar! Fast jag menar förstås så få.

Men fortfarande; är jag trött eller inte?!?15/8 2010

Var ute och promenixade runt Nydala denna afton. Det var rätt angenämt, men ett trist faktum drog ned känslan av välbehag lite; nämligen det faktumet att de huggit ned en stor del av träden som tidigare omgav gång/cykelbanan närmast Kolbäcksvägen (Hej Nya E4:an, osv). Ett jävla sätt, egentligen.

Hittade en liten grodis, inte större än en femkrona. Jättesöt! Så jag räddade denne från att bli ihjältrampad. Värre öde kan man ju knappt föreställa sig, menar jag.

Tänkte på att det börjar bli höst. Det var ej längre varma sommarfläktar som nuddade min hy, utan kyliga höstvindar. Händerna frös.

Och varför skall alla röka i min omgívning när jag inte har några dineros att införskaffa cigarrillos med?! Ytterst oacceptabelt och ohyffsat beteende. Fast mina lungor kanske är glada, det kan ju vara ett plus. Ett mikroskopiskt plus flytandes i en ocean av minus...

Men nu ska vi inte vara sådana :)

Ungefär så här såg minigrodis ut. Söt!

För exakt ett år sedan fyllde Eijagumzan 18 bast. Då festade vi i Sigtuna med en raggande DJ, butterflyknivar, brinnande, grön absint, öl och diverse andra minnen. För övrigt då som Eija träffade sin blivande och nuvarande boy för första gången. Fintttt! Grattis än en gång, gammgumman!

trött_chey91

Lyssnade på The Knife för första gången på riktigt länge, när jag denna natt cyklade hemåt på den stabila lånecykeln i den annalkande höstnatten. Fick mig än en gång att inse att mitt liv förmodligen inte blir fulländat förrän jag får se syskonen Dreijer live. Ett till album, en Sverigeturné. Sedan kan jag dö lycklig.PS Mollsan, spelar Arcade Fire under 2011 så joinar jag att se dem, spelar ingen roll vart i Sverige man kommer att behöva bege sig! DS


How soon is now?

Livet är en liten hora, heter det ju. Ibland är det mer sant än annars. Nu är det det förstnämnda. Har alltså suttit hemma HELA veckan och inte gjort ett skit (bortsett mina 3 Star Warskvällar, love 4-ever <3), och vad händer klockan 07.43 imorse? Sms: "Hej, vill du jobba delat pass idag? :)". Man bara, JAAAA JAAA JAAAAA! Fast Nej. För denna dag är den enda cpdagen som jag är upptagen, eftersom att jag ska till Nordmaling.

FAN VAD LESS MAN BLIR. Det är så det är att vara vikarie mina vänner, det suger riktigt ordentligt. Man väntar på att få jobba så jävla länge, och när tillfället själv ges så råkar man vara borta just den lilla dagen. Man bör alltså ha 0% liv för att få det att gå ihop.

Men att jobba med vikarieanställning är en nödvändighet för mig, eftersom att jag ska plugga i höst. Så jag klagar så klart inte på själva jobbet. Jag är oerhört glad över att jag har jobb överhuvudtaget, eftersom jag vet hur svårt det är att få. Sådana här tillfällen svider dock jävligt mycket.

Tur att jag värdesätter vänskap mer än pengar, annars hade ju detta varit rena rama katastrofen.

PS. Kastade en blick på Winstonboy när jag kom in i köket och då rann all bitterhet av mig. Älskade, fina! DS

lite trevligt och så där

Ok, fick den bästa avslutningen på denna kväll som kunnat bliva; Winstonboy hade valt att uträtta sina behov (ja, precis, plural...) längst in bakom sängen, närmast väggen. Kruxet är att det är småsvårt att komma åt där, eftersom jag inte kunde dra ut sängen så mycket just där. Men med lite list och ihärdighet så är det nu nyskurat och spritat och fan och hans moster där.

Kommer förmodligen vakna upp hög pga spritångorna. Totally worth it?

Frågade Lova vad man skulle kalla min frisyr (som Molly förbättrade denna afton tack så mycket gumman Lav ya <3), eftersom att den till synes inte har någon benämning. Hennes svar blev kort och gott Morrisseyfrill'. Och det är väl den närmaste beskrivning man kan nå.  Det är ju ändå ok likt, på denna porriga bild (som för övrigt var den enda profilbilden på honom!??!?!??!?! wtf)
Love Morrissey 4-ever. Hade det inte varit för att jag redan har min absolut största förebild i John Lennon redan, så hade fan Morrissey varit på god väg att toppa den listan, that's for sure.


Nu ska jag äta nattmat, mitt största nöje!!!! Herråp

drunk and djuuup

Ahhhhh! Om man inte fekkar själv en afton som denna kan man åtminstone roa sig åt andras fylleringningar! Love for ever, det är fan roligt! :----)

bryt upp, bryt av?

Idag såg jag en trädmarodör. Det värkte i hjärtat, men bekom nog inte känslorna å mänsklighetens dumhets vägnar. Varför är man ofrivilligt mitt ibland dem? Man borde sluta att vara. Men först en kopp te till frökens själ.930

Det enda jag vill ha är Station. Kanske är mycket begärt?

Nocturne nr 2

Det går lite nedåt. Kan i alla fall glädjas åt nyklippt = bra hår (äntligen är de förbaskade polisongerna historia), Star Wars Episode VI underbart färskt i mitt minne samt fina hösttankar i horisonten. Imorgon skall jag se om jag får tag i lite kurslitteratur.fino

Jahapp, då hade man en egen e-mailadress till universitetet aktiverat nu. En e-mailadress som alla studenter har. Är jag student? Ja, konstigt nog så är jag det. Det har inte riktigt gått upp för mig ännu, att jag inte ska lalla runt i Midgårds kaffa med kaffe och lakritsfudge i händerna denna höst.

Jag skall istället spendera tid i Samhällsvetarhuset med likasinnade. Kanoners!

Nu måste jag bege mig i sakta mak, skall göra mig i ordning för att träffa systra mi. Ska bli niiiice (:

Detta är inte min syster. Men jag hade ingen lättillgänglig bild på henne, så min bror får symbolisera henne tills vidare. Same shit eller


OCH ps: kan mina katter sluta hata varandra?! Får ju hjärtattack hära när de oprovocerat attackerar varandra så att skriken ljuden. Är inte partisk, det är synd om båda. Skall fixa det. ds

bloggishtipz

Ahhh, på god väg mot 1000 inlägg på denna jävla sida! Borde kanske dra en nio-till-fem och gå till ett konditori och fixa en blogghortårta. Usch. På tal om 9 to 5 så förstår jag inte varför jag envisas med att fortsätta följa bloggar som jag faktiskt ogillar. Eller jag gillar kanske bloggen en del, men ju mer man läser desto mer ogillar man personen bakom. Således slutade jag premunerera på en fotoblogg idag, som jag följt i ca 1 år.

Fan vad skönt att slippa skiten.

Den enda bloggen som gäller är ju denna, mina vänner: BRABLOGG , men även denna NICEIGA

Håll till godo.

älskade nörderier

Man är aldrig för gammal för att komma till insikt i nyupptäckta intressen (tro mig, jag vet) och mitt senaste tillskott är inte mindre än: Star Wars. Den för evigt hypeade och megagigantiska historiska del av filmhistorien, som jag självfallet sett någon enstaka gång innan. Ingen levande människa har väl undgått att åtminstone ha beskådat om inte hela filmerna så i varje fall 5 minuter av denna serie, alternativt catchat upp lite kända quotes från trilogin. Det är precis som med Kalle Anka och Elvis Presley; varje jävel i västvärlden är dömd till att inneha, kanhända oombedda, kunskaper samt vetskaper om dessa västerländska kulturella företeelser.

Hur som haver. Inte sedan 1997 har jag beskådat någon av filmerna. Nu, på två dagar, har jag sett Episode IV (Stjärnornas Krig) från 1977, samt Episode V (Rymdimperiet Slår Tillbaka) från 1980. Märk väl att jag skriver denna fakta utifrån huvudet - ty jag är så fast redan nu, att jag fan kan en del om skiten utantill! Luke Skywalker, Leia, Chewbacca, Han Solo, Yoda, R2D2 (som för övrigt stavas Artoo-Detoo i subtiteln, LOLISH), C-3PO är alla mina nyfunna vänner, eller något.

Taggar morgondagen då jag skall få se fortsättningen, nämligen Episode VI - Jedins Återkomst från 1983!!!!

 
"Use the force - you must!"

11/9-2010

Blir så himla ledsen i hjärtat när jag tänker på att filmen Boy's Don't Cry är baserat på en verklig händelse, verkliga personer, en verklig plats. Som en dolk i hjärtat.

Verklighetens Brandon Teena och Lana Tisdel:
Vill typ se filmen nu bara för att gråta.

10/8-2010

Älskar när man börjar må dåligt för att man dricker för mycket kaffe. Det är fan kung!!!
Dear Prudence, won't you come out to play
Dear Prudence, greet the brand new day
The sun is up, the sky is blue
It's beautiful and so are you
Dear Prudence won't you come out to play

Dear Prudence open up your eyes
Dear Prudence see the sunny skies
The wind is low the birds will sing
That you are part of everything
Dear Prudence won't you open up your eyes?

Look around round round
Look around round round
Oh look around

Dear Prudence let me see you smile
Dear Prudence like a little child
The clouds will be a daisy chain
So let me see you smile again
Dear Prudence won't you let me see you smile?

Dear Prudence, won't you come out to play
Dear Prudence, greet the brand new day
The sun is up, the sky is blue
It's beautiful and so are you
Dear Prudence won't you come out to play

förbenade communitys

"Då bilden inte är ett tydligt foto på ditt ansikte, eller är av naken/sexuell karaktär har vi tagit bort bilden. (Ansiktsbilden bör likna ett passfoto.)"


Ah, visst, det var porr. Jävla cp:n!!!!!

kniven

Tänk vad jobbigt att behöva bekymra sig över den nystagdade åldersgränsen på energidryck. Vissa har det inte lätt...Energidryck som inte ens är gott vad fan

bloggish bloggish nu föder jag dig med än mer text och än mer skit

Bara en av många guldklimpar man kan hitta ute i ~~cyberrymden~~ när man  ~~surfar~~ :

"Det är bättre att vara svart än gay,
för är du svart så behöver du inte
berätta för din mamma."
Sen kan jag väl rent allmänt bara påskina hur glad jag blir när jag tänker på den annalkande hösten. Hösten är min absoluta favoritårstid, alla gånger om. Blir som pånyttfödd eller dylikt. I höst ska jag promenera, spatsera, flanera fantastiskt mycket. Hösten är så vacker att man blir ledsen i hjärtat när man tänker på att man inte har någon ordentlig kamera att föreviga den med. Men någon gång.

oki
http://garfieldminusgarfield.net/

måndag, tradiga måndag.

Det här är en dålig dag som jag måste genomleva till synes utan anledning.
Men man kan ju i alla fall glädjas åt att då inte är nu

svordomar osv

Vill slå sönder något.


http://lesmokingimage.blogspot.com

8/8-2010

Igår fick jag prata om Beatles i en timme för en faktiskt ganska intresserad Karin. Jag hade kunnat prata i 10 h till. Insåg att det är synd att man sällan får prata om dem. Borde leta efter en fanatiker av lika hög grad som jag (om det finns, tveksamt) och prata endast Beatles och inget annat med denne. (Amandus är väl den som närmast platsar in i denna beskrivning). Kan inte bli annat än angenämt.


Her Majesty's a pretty nice girl but she doesn't have a lot to sayLördagen den 7/8-2010

Försökte power-nappa. Men tinnitusen satte lite stopp för det. Brukar aldrig störa mig annars, men det var som lite drygt nu. "Schhhhjjjjjjjjjjjjjjjjhhhhhhhhhhhhhh"

Så isället lyssnar jag på Radio Dept, skall tagga nagelfixning och tagga kvällen som kommer att bli AWESOME. Ska träffa min kära bror Amandus som jag inte sett på tusen år, grilla, sen drar vi på Plector och se min andra kungkungkungbror schpiele.

Men i alla fall, känner mig på snällt humör så här har ni två diktjävlar, den nedersta lite mer oseriös men det är fan niceig haha!

Hyllning till natten


När döda timmar

är som mest

Det är då man lever bäst.

Vindstilla magi,

likställd med fantasi.

Luftens fukt,

odygdens brist på tukt

Allt kan göras.

Allt kan skiras.

Allt kan införlivas!

Önskar ibland att

det för alltid fick förbli natt.

 

Kaffe


Varm porslin

Varm ånga

Mina smaklökars längtan du lyckats fånga

Så bitter i samband med svart beska,

sprider glädje utan att fjäska

Så renodlad och underbart perfekt.

Tillsammans blir vi fan en sekt!

För alltid så glad att jag fann dig,

tänk all den lycka du givit mig!

 

 


Nocturne Op. 9/1 in B flat minorHade nog planerat att bli full ikväll. Kanske kan bli kul. Kanske är ett nödvändigt ont.

Men Plector blir nice hur som helst

Nu ska jag göra en törnrosa känner jag, välbehövligt.

natt - än en gång är du kommen.

Ingen stund är såsom denna,
kvällens sista, tysta timma.
Inga sorger längre bränna,
inga stämmor mera stimma.

Tag då nu i dina händer
denna dagen som förflutit.
Visst jag vet: i gott du vänder
vad jag hållit eller brutit.

Ont jag tänker, ont jag handlar,
men du läker allt och renar.
Mina dagar du förvandlar
så från grus till ädla stenar.

Du får lyfta, du får bära,
jag kan bara allting lämna.
Tag mig, led mig, var mig nära!
Ske mig vad du sen må ämna!


(ok ignorerar det faktum att den syftar på bön, den e nize anywayz)

hatkärleken nr 1

Rastlös

Sysslolös

Lösaktig?!?!?!?!?!??!????!?!??!? NEJ
Igår tänkte jag: "Varför bor man i Umeå för när man kan bo i London?". Jag väntar fortfarande på svaret.munchiez utan föregående aktivitet

Vill ha:

Saltlakrits
Hallonmumrikar
GOTT lösviktsgodis (dvs det jag valt själv, ingen jävla lysmelk och sån skit)
Cream Cheese-chirre
Brieost
Bavaria Blue (blåmögelost)
Gräddädel (grönmögelost)
Saltiner
Honungsmelon
Nektariner
Gröna vindruvor
Ben & Jerka
Hårdkokt ägg
Färskpressad apelsinjuice
Prästost
Rödlök
Ruccola + Balsamvinäger
Stekt Halloumi
Sesamnuggets
Västerbottenspaj
Trocadero
Whisky
Laxlasagne (hej veg men jag skulle ju aldrig drista mig till att äta det som ni förstår)
Smörstekta champinjoner
Smörstekta kantareller
Blåbärspaj + vaniljvisp

Kul att jag inte har en endaste pinal av ovanstående i min ägo. Faktiskt väldigt kul!

GE MIG SALT, FETT OCH SOCKER!!!!!!!!!!!!!!!

You stopped making sense.

Sitter här och funderar över varför det tog 18 ½ år innan jag upptäckte Radio Dept. So stupid of me. Detta är magi.

Jag började 10.30 idag och keeps goin' until 10.30 imorgon - med vetskapen i bakhuvudet om att jag missar det ENDA tillfället med 18-gay-klubb i Umeås historia, samt Kiwi Maddogs sista spelning på Scharinska på ett bra tag.
 
Men jag bryr mig typ inte, är så lycklig över att jag har världens bästa och mest givande jobb, med världens bästa brukare och kolleger. Idag har jag: promenerat kring Å-hem centrum i solen, haft massa intressanta diskussioner om allt mellan himmel och jord, lagat god mat, städat, lyssnat på fin musik, läst Karin Boye högt (är typ poesiläsarN, får fan värsta inlevelsen haha), och massa annat chill. På JOBBET liksom.

LOVELY.Taggar höst, my favourite likzom ba

flyktsoda

Läser massa gamla dikter som jag en gång skrivit. Får mig att må både bra och dåligt. Bra för att jag inser vad jag är född till att göra resten av livet. Dåligt för att beskrivningen är alltför målande då alla känslor återupplevs än en gång.

Men det finns väl nog något positivt i det med, antar jag
tala vänligt.Det är våra liv som pågår just nu

något extraordinärt?

Vi blev visst coola kändisar på köpet under pridevistelsen, ser jag.
(För er som inte fattar va, så äre ju Bobby till höger, samt jag, Norris och Natta till vänster. Cool yo?!?!?)

Tackar Norea ödmjukast för din uppmärksamhet!

Jane

Hej hej hallå dagboken

Hemma från Stockholm, från Stockholm hemkommen. Hann t.o.m en oplanerad sista kväll med Hannizgurl igår i Farsta samt på Dovas, lav ya gumzan <3 Gillade även survaktens skepsis i ansiktet när han kikade på mitt leg. (för er som inte vet så ser jag ut som ett tjockt, fult miffo på det. sen är jag dessutom ynka 13 bast på det också så det säger väl en del)

Men jag kom in ändå såklart :)

Känner hur tröttheten sprider sig till varenda cell i min arma kropp. Men mitt sinne är på topp, själen ren och fin. Jag skall jobba mitt första riktiga jobbpass som personlig assistent imorgon, 22 h i sträck är det som gäller. Ser fram emot det, och jag hoppas att det går så fint som jag önskar.

SEN: ONSDAG -WINSTONBOY!

Gudis, vad jag längtar! Ska pussa på honom tills ingen morgondag funnes. Gosegubben!

RSS 2.0