Ps

Glömde säga att jag och Lovajäveln såg Pulp Fiction. Har velat se den cplänge så nu var det äntligen dags, då jag turligt nog fann den för 15 riksdaler på The Ants igår (heja VHS).

Trodde att den skulle vara speciell och bra. Jag hade nästan rätt. Den var speciell och mycket bra. Det godaste betyget en film kan få av mig är att jag, direkt efter att jag sett den, vill se den igen omgående. Den känslan fick jag nu.

Älskar filmer med fram/tillbakablickar, när man får "Aha!" -upplevelser och förstår sammahanget allteftersom under filmens gång. Märker ett tydligt mönster i Tarantinos filmer. Ett mönster som faller mig i smaken, minst sagt. Det är en monologfilm, men jag gillar det.


Och introlåten är ju så jävla underbar!

Tarantinos filmer har alltid bra musik. Mycket viktigt!


Bilden symboliserar inte Tarantino utan mina Kretavistande vänner Emma, Leon, Linniz och Mollsan. Ni får själva välja vem som är vem på bilden (den överflödiga personen på bilden är väl någon dryg jävel som tappert försöker ragga på snygga svenskor, alternativt en nyfunnen vän).

Fick för övrigt sms från Kretizpletiz. Blir så glad av sådant. Mina pussinussisar! <33345

Kommentarer
Postat av: Monica

Looooove pulpan! Filmen med tidernas bästa dialoger. Fast alla Tarantinos filmer har makalösa dialoger. Jag ryser när jag hör dem <3



Hahahha älskar bilden! Emma är ju lätt tjejen till höger. Råttminen forevah <333456

2010-08-29 @ 03:26:32
URL: http://monicaborlin.blogg.se/
Postat av: /innehavaren av denna blogg

ja, de ger filmerna ännu en dimension. jag gillar framförallt att vissa dialoger är totalt irrelevanta i sammanhanget egentligen, men finns med ändå. det gör att hela historien känns mer autentisk; för vanliga människor säger ju inte direkt alltid intressanta och finslipade kommentarer hela tiden?



HAHA, true that, true that!

2010-08-29 @ 03:45:11
Postat av: Emma The Queen

leon till vänster, sedan molly, sedan linnizz i knät på nån sexig grek, sedan jag till höger

2010-09-06 @ 21:53:37
URL: http://emmzangurl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0