så ligg he till

När jag gick i högstadiet hatade jag Broder Daniel så fruktansvärt mycket. Ord kunde inte beskriva allt förakt jag kände gentemot den gnällpopiga musiken liknande: "Hej jag är så ledsen ååååh det är så synd om mig" och allt vad deras subkultur stod för.

Jag hade skrattat otroligt mycket om någon hade sagt till mig att jag skulle komma att lyssna på dem frivilligt 5 år framåt i tiden. Jag vet inte vad som hände. Kanske breddades min musiksmak (för att den är jävligt bred skall gudarna som inte existerar veta), kanske insåg jag storheten i Henrik Berggrens texter och melodier, eller är det kanske bara på grund av ren nostalgi.

För nostalgin är den största anledningen till att jag gillar den musiken, lyssnar på den. Jag tänker på Hagaskolans runda bord i den ändlösa korridoren, Sofiehemsvägen, kladdkaka, tacomiddag med chokladmousse till efterrätt, deeptalk, hetsiga diskussioner, sanslösa skratt, Hamnis, second-hand. Helt enkelt gänget under högstadietiden.

ÅH VAD JAG SAKNAR DEM! Tur att vi ska ha den första renodlade gängträffen sedan våras snart, i september. Då ska jag fan välja musik (vilket jag vanligen inte får eftersom att: "Du väljer ALLTID musik Filippa, denna gång får du fan inte!!!") och jag ska välja Broder Daniel.








Sjukt vackra 2006 typ

Kommentarer
Postat av: Emma The Queen

älskar gänget 4ever (L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)

2010-09-06 @ 22:28:37
URL: http://emmzangurl.blogg.se/
Postat av: /innehavaren av denna blogg

(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)

2010-09-06 @ 22:56:10
Postat av: Linnéa

linniz tycker till:

NEEEEEEEEEJ INTE BRODER DANIEL SERIÖST JAG HATAR DOM FORTFARANDE (är arg på dig för att du sviker vår hata-bd-pakt som du förmodligen inte ens visste fanns)

2010-09-07 @ 17:54:47
URL: http://linniz.blogg.se/
Postat av: /innehavaren av denna blogg

HAHA gumman! Jag kan trösta dig med att jag vet hur det känns! Kanhända att även du snärjs in i BD-gemenskapen en annan gång framöver.



Hahaha, men nu när du påpekar det så känns det som att jag jag var medveten om den på den tiden! Men jag säger som Molle: "De dagarna är förbi - jag är jakthund nu"



Fast jag hatar hundar och jag hatar jakt, och jag hatar även Molle, men du förstår vart jag vill komma!



Är ledsen att jag svek dig gurl....hur ska jag kunna gottgöra det?

2010-09-07 @ 19:53:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0