blir arg ibland

Det finns mycket att läsa i VK. Personligen gillar jag bäst insändarsidorna, samt Lokal och Sverige/Världen-sidorna. Men framförallt just insändarsidorna är intressanta, eftersom det är otroligt varierad kvalité och åsikter bland alla insändare. Det är liksom vanliga människors röster, som får nås till fler än bara de närmaste vännerna. Yttrandefrihet är kanske vår viktigaste lag. Förmodligen ett skäl till varför Sverige är så pass mycket mer utvecklat än många länder vad gäller demokrati etcetera.

Men det inte sagt att man älskar alla insändare för det. Inte så överdrivet sällan så börjar blodet koka för att det finns så många idioter därute. Här är t ex någons åsikt angående den nytillförda varglicenslagen:

"Vargens naturliga byte är renar och älgar, samt sork, möss och andra smådjur. Men på grund av att vargarna varit så få, har de inte jagat i flock, vilket medfört att de ensamma individer som finns därute blivit tvungen att leta mat nära husen, och där ibland tagit hund eller andra husdjur. Men fanns det stora vargflockar som tog älgen, så blev våra älgjägare "arbetslösa" så det går kanske inte haha."

Vem fan skriver "haha" efter att ha öst ur sig sådana påståenden och yttringar? Jävla sadist.

Rovdjurspolitiken är fan sjukt snedvriden. I Sverige finns det ca 200 vargar, och ändå ska vi fortsätta skjuta fler? "Inavel av den egna stammen, plus att de skadar våra husdjur" är huvudskälen. Det idioterna inte förstår, är att det är människans eget fel att vi "måste hålla efter". Jag skäms över min art.

Men nu ska duscha sen blire Sofiehome I guess! Bye thennnnn

Kommentarer
Postat av: Monka

Det är tack vare djurarten VARG som vi har hundar som husdjur idag. Fint sätt att uppskatta det på. Det vore dessutom förödande att utrota arten helt. Dumma människor.

2010-01-05 @ 13:50:53
URL: http://monicaborlin.blogg.se/
Postat av: ELIN

Personligen gillar jag bäst insändarsidorna, samt Lokal och Sverige/Världen-sidorna = ALLTSÅ HELA TIDNINGEN

2010-01-05 @ 15:31:42
URL: http://emmzangurl.blogg.se/
Postat av: /innehavaren av denna blogg

Monka: Du har ännu en poäng där! Så visst är det synd att så många är trångsynta idioter, indeed... Men man börjar väl vänja sig vid det snart.



Emma: Va? Nej, det är inte hela tidningen, det är några sidor längst bak i del ett som är namngivna så, kolla längst uppe på sidorna innan du dumförklarar dina vänner!!!! Så du menar att Nöje, Sport, Serier, TV/Radio-tablån, Vädersidan, Ledarsidan, Familjesidan etcetera alltså INTE hör till tidningen? Gumzanmumzan, kika lite så förstår du vad jag menar :---)



PS För övrigt alltid kul att folk kommentarer irrelevanta delar av inlägget, men skippar innehållet...DS

2010-01-05 @ 16:52:09
Postat av: /innehavaren av denna blogg

Elin var det till förresten, men varför skriver du Emmas blogg btw när du själv skriver? :))))



Jaja skit samma ha kul på bion ikväll iaf hela högen!!!!

2010-01-05 @ 16:53:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0