see ya at the apple 2morrow, yez?

Frida H gästar mitt rum med sin vackra röst och fagra pianospelande. Längesedan jag lyssnade på hennes första, så det satt som fint, det.

Hade nästan glömt hur otroligt satisfieing det är att måla naglarna med ett sprillans nytt nagellack av ett bättre märke. ÅH så grannt det blir *I see a red nail and I want it into black*

Hoppas ni är nöjda för morgondagen nu, alla era lediga jävlar. Sov länge och väl! Så ska jag slita med måleri á la Pollock-style (har för övrigt bevittnat RIKTIGA Pollock's, på Tate Modern "alla-blir-exalterade-och-tycker-jag-är-ascool-vill-ta-på-mig") och sönderbrytning av en skitdålig LP-skiva (Genesis från -86, för ny för att vara bra helt enkelt)


Längtar tills imorrnkväll och HAMSTERDANSEN!!!!

Jag vet ej vad jag haft för issues idag. Har liksom bara väntat på den uppdykande läkaren som skall komma med ADHD-diagnosen ungefär. Men det skedde aldrig, konstigt nog. Dagens bästa var iaf:

1. När Tinika, Hanna, Linn, Norea och jag spelade Lady Gaga on tha piano (duktti tinika hest!!!) och sjöng för full hals i ett övergivet pianorum. Paparazzi, Pokerface unt BAD ROMANCE. Det är sådant man kommer sakna när man är utslängd i det hårda, karga arbetslivet för all framtid

2. När Emma, Lova och jag fikade på Station. Hade inte fikat på 50 år innan dess, så det satt så himla fint! Stations morotskaka ÄR det bästa. Speciellt de ggr det ligger en limeskiva uppe på som man kan pressa över glasyren *MmmmmMmmmmM*


Imorrn blire Over And Out, är TAGGIZZZ JAAAAA HERRÅPOJOJOJ nu sitter jag visst i klistret :S:S:S:S:S

Jag råkade prioritera att spela piano och sjunga hela kvällen samt fixa bilder till vårt kära BL3-student-collage istället för att plugga till Energiprovet till NkA imorrn. Jag råkade även sova bort/prata bort/skolka bort alla lektioner när detta ämne berördes SÅ JAG VET INTE ETT SKIT OM NÅGON SKIT

En positiv sak är åtminstone att jag kommit fram till att blandskivan jag köpte på SisterRay i Soho är sjukt jävla chill. Den skivan spelades inne i detta himmelrike till skivbutik, när jag och Lova hedrade dem med ett besök kring niotiden en fredagkväll, och vi blev så tagna att jag var tvungen att köpa den

Har dock aldrig lyssnat ordentligen på den förrän nu. Och den äger! Den är ett nice minne, indeed.Klada cheyer vid River Thames en mulen, kylig januarisöndag, diskuterandes en viktig fråga som vi nu har svar på.

ps även om mitt leende till synes är falskt så var mitt hjärta rent av glädje, fint va? ds

iafff

ps2 (och inte konsollen, alltzå): Om jag får läsa EN gång till att Ricky Martin kommit ut som gay blir jag fan cpless. Som om det var asotippat? Som om ingen tänkt tanken förut? L0000L på männschkorna!

äre ingen som fyller vavava?

Och ps: VARFÖR är vi den enda klassen som ska ha lektion på torsdag, när vi egentligen skulle ha kompledigt då men ej fick det?!?! Sjukt orättvist må jag säga...

På tal om fula bilder.
(den lockade dock fram ett hysteriskt gapskratt i min ensamhet, sådär härligt schitzo, så bildens existens känns fullkomligt berättigat!)

Facewall

Ah! böwakawa poussé, poussé


Om dagen började sämst så kunde den inte ha blivit speciellt mycket bättre när jag väl äntrade fina Midgård och den fina närvaron av mina fina klazzisar. Fint! Kika gärna på vårat klasscollage uppe på bilden också; det bjuder på några góbitar vill jag lova.

Inför detta collage fick jag även beskåda flertalet bilder från min "ljuva ungdom" som ful 16-åring. Det var ingen vacker syn vill jag påstå. Alla ba: "Va liiiten du är där, Filippa. Så himla annorlunda!" och TACK gode gud för det. FYFAN

Ahhh, låtsaslöning (dvs sturrebidrag) imorrn då, gött gött gött med dough osv. Ska eventuellt boka klipptid (?) och köpa bille till OAO. Blir kingen.

Hahaha tycker även synd om Matzieboy när jag, Nizze och Izze dissar hans finfina lektion, för att vandra runt på skolan och "leta efter en dator". Det spårade ur med jättar-på-Midgårdkonversation men det var kul, och ett gott skratt förlänger livet, så hur kan man klaga på det? Hellre ett längre liv än en ovärd Samlektion i bagaget, menar jag.

Har spelat Banjo & Kazooie (N64) idag, plus piano. Grejt fön, lixxom! Tänkte bara att det kan vara kul för er att anteckna något intressant, så.

Aja nu ska jag finna fler fula bilder på mig och mina klassisar, TJARÅÅÅÅ


tip of the day osv!!

Åhhh, vi såg nyss klart Princess And The Frog, och den var SJUKT bra! Verkligen, trodde aldrig för mitt liv att jag någonsin skulle komma att yttra dessa ord angående en nyutkommen Disneyfilm någon gång mer (föraktar nämligen alla dessa datoranimerade känslolösa nyfilmer enormt), men ack så fel man kan ha! Den hade verkligen den där genuina Disneykänslan i sig;

med ett bra manus innehållandes en fin men inte smörig sensmoral, blandade och passande karaktärer, fin musik och inte minst att den var så fruktansvärt välgjord och emellanåt så snygg att jag fick rysningar. Vi såg den på engelska, och alla dessa south-american-accents var så klockrena! Gillade även att en mörk tjej är prinsessa för första gången; även att hon som karaktär inte känns sådär typiskt mesig och svag som kvinnor tyvärr ofta porträtteras, utan snarare tvärtom en väldigt stark och målmedveten kvinnokaraktär.

Man känner även igen sig från flera andra Disneyklassiker när man ser filmen, jag och Hanna kunde refera till åtminstone Mulan, Peter Pan, Tarzan, Djungelboken, Anastasia (Dreamworks). Man känner barndomsnostalgi av att se den; trots att man ej vuxit upp med den.


ÅHHHH, TILL ALLA: SE DEN!!!!!
29/3-2010

För första måndagen på tusen år så var jag i schkolan denna vackra dag. Jag ägde på NkA-provet så nu kan ingen klaga på mina pluggförhalningar, för när jag väl gör något så gör jag det bra oki!!!!

Har även haft mitt livs sista utvecklingssamtal idag  med Janbanan *massa snyft osv*.
TAGGA STURREN

Ikväll har jag lärt mig spela Imagine på piano. Den var inte svår som jag trodde egentligen, men däremot så vacker. Imorgon ska jag sätta ihop den med sång. Hade nämligen spelat Comptine d'un autre eté l'après-midi (tror ni mig när jag påstår att jag INTE kollade på google/spotify efter rättstavning av titeln, förresten? Kan däremot meddela att jag ej vet 100 hur det uttalas, haha) sedan sju, och blev klar med Imagine nio. Vilket är tiden då jag MÅSTE sluta spela pga alla grannjävlar som dessvärre också bor här.

Men imorrn blir sången kirrad! Taggar cpmkt, myez

Nu ska jag och Hanniz se den BL3-hypeade "Princess and the frog" som är Disneys nya, och första tecknade film på åratal *tackar Tinika för filen*. Ska bli spännande att se om den är något att hänga i påskriset. Mitt medlemsskap i fb-gruppen "Jag är sugen på nåt, men vad?" känns för övrigt oerhört befogat i detta nu; ty jag är sugen på nåt, men vet inte vad????


Gorra? Chirre? Popcorn? Ost & Kex? Frukt? Läsk? Glarre? Kakor? Tårta? Chokladpudding? Öl? Te? Polkagrisar? Lakrits? NEEEEEJ, MEN VAAAD?!??!?!?!?


konstiga jävlar

när dankheten verkligen går överstyr

Man tänker göra så mycket men man gör så lite. Why is that? TELL ME

tell me people am I going insane?

Jag kontrade Monica rätt bra igårnatt på väg hem från Krogen K:

M: "Jag dör i min hora"
F: "Jaha, fan vad nice, då är du en horunge alltså? Ett dött horfoster?"

M: "Jag fryser som en hora!!!!"
F: "Ja, men det är ju ganska logiskt, horor är ju ofta lättklädda så?!"

Politiskt inkorrekt samt oempatiskt att dra sådana skämt, men ibland bör man ju. Eller bara helt enkelt gör man ju

(ps förmodligen inte askul att läsa detta nu, men ack vad vi skrattade då i den sinnestämningen ds)

jag i mitt hårdrocksesse jag alltför sällan får chansen att befinna mig i.


TAGGA KIWI MADDOG'S RELEASE-PARTY DEN NIONDE APRIL!!!! ALLA 20+ BE THERE OR BE...SQUARE!!!!vem vill väl vara rutig. min skjorta är rutig. den e fiiin hejza

chillaaaaA

Gumman klagade på att hon ej hedrades i förra inlägget, och även om jag tycker att jag hedrat henne igår, så kan man likväl aldrig hedra någon för mycket, så håll till godo:

Grattisss gumman (även nice att båda bilderna bjuder på fucked-up-icke-naturlig ansiktsfärg), och även grattis till ELINVÄNNEN som ej joinade igår dessvärre :( :( :( :( :( :( :( :( :(  PUSS på eeer <3

ÄLSKAR min nya flanellskjorta som jag fick av Jessica som hon fick av Emma som Emma fick av Lasse och som min mor sytt in. Gratis och hemgjort ÄR asgott!!!

Black Sabbath, myeze

milk, blood

Söndag = DankdagHar bestämt mig för att aldrig besöka Krogen K mer i mitt liv. Inte på ett jävla tag i alla fall. Att stå på dansgolvet relativt tillnyktrad och se alla dryga människor dansa till all äcklig skitmusik (det är nedvärderande mot begreppet Musik att kalla det där för musik, för övrigt) inbringar en insikt om det patetiska och tragiska i hela situationen och fenomenet. Därför: Aldrig mer.

Taggar att boka klipptid nästa veckaaaa. Fast jag kommer typ banga, det är ett radikalt beslut. NEJ ska görat, lovarrr

Nu skall jag tillaga god, hembakt vegpizza, MmmmMmMMMmMMmmMmmmM!
herr brevbärare

Ahhh, Scharren var lika asnice igår som alltid. Det är alltid så jävla skönt folk där, Krogen Krogen är fortfarande ett äckligt skämt i jämförelse. Vi lyckades även få in Amandus gratis sisådär halv ett. Kul att han dök upp, med sin "Olles Spår" -mössa.

Kvällen bjurra på god öl, en schväng till Pipes (älskar att vakten känner igen en så att man kom in trots åldersgränsen), röj vid Plectorscenen, snack med eine Berliner (inte bakelsen alltså), massa andra trevliga bekanta och avslutades med än mer dans till Punk i övre baren, ända tills lamporna tände. Fatta vad drygt att vara den anställde som tänder lamporna, att veta att man är The Party Pooper. Men men,  man kan ju inte festa i all evigheters evighet heller. Min nacke smärtar.

Nu ska jag duscha och bege mig till Emzangurl för att laga mat åt henne, så hon slutar med sitt självsvälteri. Taggar förfekke i mörker med levande ljus och akustisk gitarr!!!! See ya all på Krogen K zen. HerråppppFärjefekke?!?!??!?!?!?!?!??!?!?


Gruntalda's Lair

Haha, lyssnar på Donky Kong Country Sountrack (till SNES) och drar fan paralleller till The Knife. Inte asotippat eftersom det är elektro-pop men likväl ganska fascinerande. Tv-spelsmusik is the shit, faktiskt. Nostalgins översvämmande euforiska känslor vet ej några gränser, ÅH LJUVA BARNDOM!

Det måste vara sjukt kul att komponera tv-spelsmusik. I should try that some time.

Dagens bästa var ju för övrigt studentmössans ankomst, jaaaa! Den är så himla vacker. Alla bara: "den ekologiska är GUL och FUL!" men den var inte alls gul? Den är snarare naturvit, och den har precis den old-schoolstilen jag ville ha. Fiiiinis ären!

Dagens sämsta var att mina mp3-hörlurar som hängt med mig sen i...1:an (?) nu uttjänat sitt arbete. Att bara höra 50% av musiken fungerar ej. ASDRYGT, orkar inte lägga ner 400 kr på nya, jag hade ju tänkt klippa mig osv (ska göra piercningen nästa månad, taggar klippning mer). Kallas timeiiiiinge, kanhända

Kan verkligen inte tänka mig en obehagligare boss än denna fula ballongliknande sak. Den blir mer och mer avklädd ju fler Yoshiägg man beskjuter den med, och till sist blir den... OOOPS; naken! Naken, generad sen dör'en. Älska Yoshi's Island 4-evaAhahha

 

PS Bossen är ju som ni förstår inte obehaglig alls, det är det som är så komiskt. Den ser typ...snäll  ut? Ful också, för all del. DS


Vårfrudagen, indeed

It won't be long, yeah, yeah, yeah

Klämde i mig 3-4 frasiga, efterlängtade våfflor till middag, med massa grädde och sylt. Så här i efterhand är jag inte riktigt lika lycklig, känner mest ett icke-avtagande våffelkoma med allt fett rusandes i mina snart förkalkade artärer. Men det var likväl värt det!!!


Efter flera års politisk intresse och medvetenhet, men samtidigt med en överhängande skepsis mot alla riksdagsetablerade politiska partier, så har jag nu i alla fall bestämt mig att bli medlem i ett ungdomsförbund. Känns som ett bra beslut. Håller verkligen med min vän Lova att man inte behöver placera sig in i ett fack, och det tycker jag inte heller att man nödvändigtvis måste, men detta känns rätt så whyyy not liksom?

Scharren imorrn, blir kung. Har inte varit där sen 2:a januari så he' bli' schpénnande! Denna gång skola jag icket förglömma öronproppar.

Nu ska jag vara ducktig_hest och plugga äckelSam.Skulle kunna flytta till Gbg bara för att det finns sådana människor där som styr "planka" -grejen. Och för att de spelar Beatles på klubbarna.

tis 23/3-2010Satte förfäran i halsen när jag loggade in på spotten tidigare idag. Den enda rimliga förklaringen måste vara att någon hackat sig på min spott. Vem vare? Vem vare som kasta?!?!?!?!? Inte ok hur som!!!!!!!Idag låtsades jag och Hanna att det var vår. Kalv på grönbete (för att beskriva känslan litet). Gick modigt nog (idiotiskt kan också en åsikt vara) i vårjacka, solglarror (glajjor är fult - hittar på substitut) och äntrade Ica med Twister som mål. Jag frös men FAN VAD GOTT LÅTSASVÅR SMAKAR

Duschen nu, snyftföreläsning imorrn (Älska Mietekgubben 4-ever. All eloge till honom!)

ja?

Och ja, ja, jag är ett monster, jag är ett monster
Men jag kände att jag måste
Jag var ett monster, jag var ett monster
Men jag kände att jag måste

När du var liten grät du hela tiden
Och mamma sa det är värt att leva
Det är värt att leva
Se på din egen far
När alla hjältar är döda lever kungar kvar

PS Det där receptet var THE BEST, sitt töntiga namn till trots. Serri vill
bjuda alla mina käraste vänner på denna fantastiska kaka!!! DS

See me, feel me, touch me, hear me

Väntar på att min ~~Tyska Citronkaka~~ skall bli redo att tas ur ugnen. Bakar verkligen aldrig, men ibland rycker min kreativa ådra även inom bakområdet, och då äre bara att "köra i vind". Ska bli gött.Detta är definitionen av att SPELA LIVE enligt mig. Såg detta klipp första gången i vintras, då jag lånade den 4 h långa dokumentären "Woodstock 1969 - Director's Cut" och jag blev helt tagen. Paralyserad. Var tvungen att se om klippet 3 ggr för att smälta det. Det är så vackert. Så Perfekt.

Ni måste dessvärre se det med bättre ljud- och bildkvalité för att göra klippet rättvisa. Men oroa icket, ska köpa filmen sedan så då äre bara att kika pååå.

Har sagt det förr, och säger det igen: Kommer aldrig någonsin i mitt liv att sluta gräma mig över att jag föddes ca 39 år för sent för att ha kunnat deltagit under Woodstock 1969. Det hade utan tvekan varit den största upplevelsens i mitt liv, annars.

Men vad gör man

PS Om ni ser klippet, se HELA för fan. Allt eller inget. DS

LolololololololololLOLOLO! NA NA NAEn blivande idol, kanhända?

22 mars 2010

Jag har äntligen återkommit till en sådan där drömperiod som jag alltid hamnar i emellanåt; vilket mer specifierat innebär att jag minns allt jag drömt om under den gångna natten i typ 2 veckor.

Igår bjöd natten på en del:

Jag körde bil (farligt redan där). Det var inte meningen att jag skulle köra, men helt plötsligt satt jag i förarsätet lik förbannat. Mötte en bil vid någon korsning eller nåt, och jag visste inte vem som hade företräde först eller ens var jag skulle. Lova bara skrek "KÖR DÅ!!!". Ganska stressfullt faktiskt. Sen gasade jag påååå

Sedan knarkade jag C-vitaminbrus och drack typ 10 glas fastän jag inte ens tycker om det. Tror det var ett sign för dagen efter läste jag en notis i VK att just C-vitaminbrus skadar emaljen cpmycket.

Inatt drömde jag att jag såg Bob Dylan på stan. Jag kan förstå hur irriterande fans måste vara, jag gick självklart fram och pratade med honom, men visade respekt. Bad varken om autograf eller foto eller dylikt. Han var sjukt trevlig! Emellanåt så glömde jag bort att prata engelska och det var fan pinsamt när han såklart inte förstod vad jag sagt.

Och det mest lol var ju att jag tänkte under drömmen "Så jävla coolt att jag träffat Bob Dylan, detta ska jag göra en fb-statusuppdatering om!!!". Menar bara: LOOOOL

Sedan drömde jag att jag såg Plector live (ska göra det på fre i det "verkliga livet" nämligen), men det var bara Ville kvar och Erik och Björn hade hoppat av av en hemsk anledning. Och de nya medlemmarna sög så jävla hårt, och allt var bara ostämning...

Får se vad kommande natts drömmerier bjurrrrarrr på

do you, mr Jones?

Hahaha, känner att jag och Hanna blir terroriserade av folk @ the moment; hon genom randomkommentarer från någon Helsingforsbo (av ip-adressen att döma), jag av något ospårbart random via sms. Av sms:ets text att döma ("Hej sötnos! Singel?") så förmodar jag att någon av mina älskade vänner lånat nån annans mobil eller nåt. Och om så INTE var fallet, skulle jag fan bli rädd...

Så berätta nu! Vem skojas med mig?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!? Alla i gänget är huvudmisstänkta, för det är äkta gang-humor :))))

Har förresten bestämt mig att jag förmodligen spontanpiercar mig nu när studiebidraget kommer! Blir kung!

TAGAGGAGAGGAGAGGAGAGGAGAGGAGAGAGGAGGAGAGAGGAGAGGAGAGGAGAGGAGGAGAGGAGAGATAGGA

hej du äckliga projekt, kan du dö?

För att fortsätta på mitt internet-inspirerade-formulerings-sätt: OMFG VAD JAG HATAR DIG!!!!

(angående pa100 alltså)

För första gången på länge uppskattar jag denna skitsida. Här kan jag skriva vad fan jag vill, hur kravlöst som helst. Jag kan skriva när helst jag känner för det, vilken bullshit som helst, hur grammatiskt inkorrekt jag vill och det är så SKÖNT!!!

(Tar ut mina pa100-rapport-skrivar-aggressioner här och nu oki???)

Nu blir det fan inget mer skit. Tack du idiotiska kurs, för att du ledde till att jag missade denna assoliga ljuva söndags smekande varma strålar mot min hud. Helvete då.

ps, checka in detta! kändisssar på TC ds


Molly smygfotade mig, i yogasovsalen @ Emma's place i Dagsås. Vill även tillägga att en idol till mig sovit i samma säng  = VÄLDIGT COOLT.


Nu blire chirre utan dirre och en film med Hanniz!

it's a stupid song

Klippte nyss av mitt peacearmband. Jag känner  mig lika naken som Anden måste ha känt sig när han blev friiii och befriad från guldarmbanden. Lika fult är det också. Stupid arm. Men man vänjer sig.


Förhoppningen är att den skall prydas av tyg once again i augusti!

HEjzZ

honungssmak?

Ah, ljuva Beatles. Älskade LP. You you you.

Idag har jag erfarat en promille av hur det kan tänkas vara att leva i Universitetsvärlden. Blev sjukt taggad på Genusvetenskap, föga förvånande, så det ska jag läsa. Vilket program jag ska läsa är dock fortfarande ett olöst mysterium. Får se om det blir jurren eller samhällsvetarlinjen

Men det är ju några år kvar så att grämas över ovisshet behöva jag ej.

Oj! Fick just veta att jag får en Umeå Openbiljett 4 fr33. Antar att ingen annan ska dit så då pallar jag ej gå. Måste höra med Eliee.

Åh, är i en pianoperiod nu, det är nästan helt fantastiskt. Underbart!Nu ska jag tvinga min sambo att se "Boys don't cry" med mig. Jag blev ju så ägd; för  när jag köpte filmen (VHS, 15 pix på Ants) så trodde jag att jag köpte "Cry Baby" med Deppan. Älskar ju Deppan och ville se den filmen. Men Monka tipsade mig om mitt missförstånd.

Dock har jag hört att Boys don't cry också ska vara bra, så ingen skada skedd.


FILMTAJM ASSÅ BA

Jag är ett monster

Insåg just att jag aldrig lyssnat på albumet Prinsessor av Laleh, och nu går väl ändå skam på torra land. Råder bot på min hittills ofrivilliga diss nu, kvällen framöver.

Har lyckats spela piano 1½ h ikväll, så imorgon förväntar jag mig att bli helt klar med denna, at last. Har lagt den på hyllan några veckor, men nu äre daaags. Någon gång i mitt liv ska jag ha ett fantastiskt piano. Med perfekt motstånd i tangenterna, och underbart vacker klang. Drömmen.

Ganska funny att Amandus bandfriend numera även är kandidat hos oss på KoTi (M: "Men, känner ni varann??"). Världen är ju fortfarande lika liten som förrut, så föga förvånad blir man över livets kan tyckas otippade skeden. Guds vägar voro outgrundliga, om han hade funnits

Ni kan ju kika här, apropå övre stycke: Kiwi Maddog

snälla.

Saker som gör att livsglädjen ökar drastiskt: Att upptäcka att en gullemiss har spritt ut sitt kiss på ens säng. På fucking täcket. Mitt i natten. Jag är trött och har ont i magen, MEN OJ VAD LYCKLIG JAG ÄR ÄNDÅ!!!!!


skoja

Helpless, helpless, helpless, helpless

Filippa Norberg tycker att det borde finnas rehab för people-addicted-to-facebook som henne själv.


för ungefär en timme sedan  ·  Kommentera  ·  Gilla

Scatterheart

Lyssnar på Björk. Det är något väldigt tilltalande med "nyskapande" (är ju kanske inte så nytt längre men iaf inte traditionellt), experimintiell musik (såsom elektro-pop, psykedelisk-pop-rock etc). Vill även skryta med att Beatles är pionjärer vad gäller psykedelisk pop-rock; fast för att märka det måste man lyssna på deras senare (och bästa) album.

I like.

Någon gång i mitt liv SKA jag se The Knife live, om de så ska turnéra endast för mig.

Hade tänkt spela piano nu för första gången på cirkus 2 veckor, är cptaggad!!! Kliar i fingrarna liksom!

Idag gjorde vi ett bra val. Jag, Hanna, Nils & Isidor (även kallat Sam-gänget) plus Levi var 2-c00l-4-sch00l och gick hem till Nisse istället för MatZak's lesson och spelade Borderland, drack gott kaffe och jag och Hanna cepade oss samt att jag halvsov på slutet. Ibland måste man tänka lite för att förstå vilket sätt som är bäst sätt att fördriva tiden i sitt liv på, och idag gjorde vi det rätta aktiva valet.

Snart blir det DH, och Hanniz unt moí är sjuuuukt otaggade. Men likväl måste vi glo på skiten. Vafan då.

bloggfenomenet som tar över

Kommer på mig själv med att skriva ett totalt poänglöst, innehållsbefriat inlägg. Ni vet ett i kändis-blogg-stuket liknande: "Idag har jag bla bla bla. Nu ska jag bla bla bla"

Och då blir tankegången som följer: Varför blir man så beroende av att uppdatera äckliga internetsidor, att man skriver något bara för att, och inte för att det är givande för någon? För det är varken kul för mig att skriva det, likväl som det knappast tillfredsställer läsarnas läsartörst på ett värdigt sätt.

Jag uppmanar härmed till bloggtorka om folk inte har bättre saker att skriva!

Tror att en Beatlesperiod är på ingång. Det känns så. Det är bra!

PS Facebookskiten är fulländad nu när den efterlängtade gruppen äntligen skapats. Joina! DS

PPS Usch, fick Dèja Vú precis nu, det är så äckligt hatar det hej då DDS

måndag once again

Haha, älskar verkligen min ibland omotiverat överdrivna damp. Detta skulle blivit ett inlägg för 2 mån sen, men då hade jag inte internet så jag sparade det bara på datttan istället. Nu är det dags för publicering, håll till godo:

"Jag hatar självgoda jävlar som skall skriva sitt namn över alla fotografier de publicerar på internet. Det är ju införstått att de tycker: ”Jag är GRYM på att fota, alla vill stjäla mina bilder men den gubben går inte nu skall jag jävlaaaas eftersom jag har copyriiiight!!!!!!”


Orka överskatta sig själv…


Det roliga är, att de som är riktigt bra på att fotografera, alltså riktigt jävla bra, sällan gör på detta sätt. Tur är väl det, orka rapea bra bilder.......


Idioti."


Även om texten är cp håller jag fan med lite, sjukt störande när texten förstör hela bilden likzzzom. Aja, nu ska jag bege mig ur mitt bo och äta och tvaga mig. Är en slö jävel!!!!

när jag talade låtsasgöteborska lite för mycket lite för länge

Öhhh, hemma igen??? Nice??? Ja, till skillnad från hemkomsten efter Londonet, så känner jag ej känslor åt det deprimerande hållet denna gång. Älskar inte Umeå, men hatar det inte heller. Ska bli fint att se alla finizar imorrn igen också!

Lovet var KUNG. Barnvaktande, spavistande, Sticky-Fingers-dansande, Universeumshängande, chillin' in Gbg, chillin in Varberg, Gekåsbesökande, filmtittande. Mycket vare och nice vare. Dock så känner jag mig smått orolig för allt skolarbetsförhalande som denna vecka inneburit. Fast jag vill inte vara typen som oroar sig, så därför ignorerar jag dessa tankar.

Dagens bästa känsla: När vi väntat i några h på Bromma och fick beskedet att vi slapp stanna ännu en natt borta, utan kom meeed flighteeeen, JAAAA <3<3<3hjärtahjärta

Haha, lol - har haft asbra dygsnrytm hela lovet, och det första jag gör när jag kommer hem är att förstöra den. Men vad kan jag säga? Jag är ju trots allt jag.

'm back in town yeees I am!

8 Mars 2010

Idag firar Internationella Kvinnodagen 100 år. För mig är det rätt tragiskt att dagen ens ska behöva finnas till. Än mer tragiskt i, att den uppmärksammas för att problemen kvarstår; vore trevligare att uppmärksamma dagen som en historisk dag över hur kampen vunnits.

En bok som alla människor med sund människosyn borde läsa, är: "Det de inte sa: om hur jag blev feminist" av Lisa Lindén. Den är på intet sätt aggressiv eller anklagande; bara tydligt informerande, inspirerande och tankeväckande.

Bestämde mig för att bara lyssna på kvinnliga musiker denna dag, då musikbranschen är ett ypperligt exempel på hur ojämställdhet har sett ut och även ser ut än idag. Lykke Li, Hello Saferide, Laleh, Regina Spektor, Säkert, Promise And The Monster, Janis Joplin, Cat Power, Ane Brun mfl.
Chill. Nu ska jag dricka mitt kaffe och stressa med allt som ska hinnas innan jag drar till Mollsow. Stressa!!!!!

Ha ett fint sportlov alla älskade finisar, och sup skallen av er på Coroniz på tis ni som ska dit. TAGGA STURREN!!!

Herråp

Taggen, filmen...besvikelsen?

Ja, jag var som kanske bekant och bevittnade upphovet till mitt tvååriga tagg igår; nämligen Burtons nya förmodade succé "Alice In Wonderland". Den tecknade Disneyvarianten från 50-talet är jag väl bekant med, och tycker än idag att den är rätt obehaglig.

Med andra ord var min tankegång som följer: Ska någon regissera denna film än en gång, så är Burtonboy mer än perfekt för det jobbet! Handen i handsken!

Däremot stämmer inte ens förutbestämda idéer alltid så väl överens med det slutgiltiga resultatet. För det första så kändes filmen inte alls som en Burtonfilm: Var var känslan? Mystiken? Magiken? Gotiken? Det märktes att någon annan Lejonkungenbrud också chillat vid Burtons sida. Hade han fått egna, fria händer hade resultatet inte blivit detsamma, till min förtret.

Manuset var tamt och tråkigt. Det var klyschigt, förutsägbart och inte alls spännande. Det fanns inga starka minnesvärda scener, dialogerna stod man likgiltig inför, och den annars så fantastiska gripande känslan som Tim Burtons filmer alltid bjuder på, avsaknades. Man glömde inte tid och rum när man såg denna film. Man bara såg den. Och det var inte så mycket mer med det.

Jag är besviken.

Däremot så var Depp bra som alltid, inte hans mest övertygande karaktär kanske, men likväl fingubben. Gillade även Chess utseende. 3D var nice också.

Ja, vad säger man?

Hmmm....BL3 in ma heart 4-ever!

Lite sen va; men jag vill bara berätta att min klass fan i mig är K-Ung i Centrum azzå! Lördagen blev perfecto och det var mys och bys och det ägde att träffa Mickizgumman, det var fiiint (L) Vet ej vad det bästa med kvällen var, finns några att välja på:

När vi attackerade 2 nyktra tyskar vid busshållplatsen: "Guten Taaag!! Eine groche katzeee!! Deutschland Deutschland über alles AHHH!!!!!",
att smyga in med pluntis för första gången, gratis inträde, att det var härligt lite folk på Krogen K (tack för det!),

När jag skrek "Vars är Hanna????" till ett random vid toan som roligt nog svarade, "...Jag... vet inte?", När jag och Nizze förlöjligade alla boys som dansade med Lollo, bakom deras ryggar, när Hanna dök upp som från ingenstans på bästa låten på dansgolvet, När jag höll på att sätta mig bredvid 2 randoms i tron att det var Linn och Victoria


osv osv osv i all oändlighet! Bilder kanske kommer seb någon gång om jag pallar


Åhhh, ska styra detta så mycket mer denna term.

Men först ska jag till Varberg. Hejz

monkey-mountain ya know?

Tänkte även tillägga att idag behagade våren att äntra Umeå litegrann. Om detta vädertillstånd kommer att kvarstå eller ej återstår dock att se. Vill likväl påpeka att synen av människor häckandes på apberget var en fröjd för sommar-ögat. SNART

nere vid linjen

Åh älskade José, hur länge har jag inte dissat dig, helt utan anledning? Du som jag till och med konverserat med: "Mmm, och namnet?" "F..."

Aja. Just därför tillägnar jag detta nu till Gonzalez himself och In Our Naturear lite, den skivan som för övrigt är känd som ~~spökskivan~~ för mig. Den framkallade nämligen en övernaturlig händelse en gång. Men det skola jag icket tala om nuChilll kväll @ Lova's, med Linnizz och Emmzangurlll. Bortsett från chocktillstånds/hjärtklappnings-incidenter framkallade av en nästan-fallande-tv-en-deci-från-Lovas-huvud samt av en sönderbrakande säng som inte var stark nog åt 4 filmtittande tonåringar, så var kvällen toppen!

Poppade mina första poppisar på spis, c00lt, gott, chill. Såg även en svensk film som trots det faktumet (att den vare svensk, alltså) var bra, och sevärd. 'Prinsessa'

Imorrn blire f3kke 4 evah och det blir en kungkung kväll!

NU stupar jag, lyckligtvis inte i ett krig utan i min underbara säng (älskar dig för att du finns så min arma slitna kropp får sin välbehövliga vila, pusspuss)

Godernatter påder eder!

PS. Några BL3:are var minsann i VK idag 5/3, kika på oss vettja! DS

öh, skottlands pipor????

Ehhh, tydligen blir det onsdagsklubben ikväll igen, trots att jag är mäkta less på trubadurerna. Inte pga deras sätt att musicera, snarare för att jag inte känner någon rush av att se samma duo tusen ggr, spelandes på samma låtar (covers också)

Men jag jag ska hålla mig ~~vit~~ kan jag meddela mina annars så oroliga friendz; ty ölpriset är så högt dessa dagar och behöver spara my cash till LÖRDAG!!! OS-MEDALJEN ÄR FIXAD OCH KLAR, MYEEEZ!

Men: Det jag egentligen ville säga med detta inlägg är:

JAG SKA, EFTER TAGG SEDAN HT- 08, ÄNTLIGEN FÅ SE ÄNNU EN FANTASTISK BURTON+DEPP -KOMBO ONCE AGAIN!!!!!!!!


Taggar så SJUKT MYCKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


HEJ DÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


här får du ett till inlägg, jävla blogg

Lyssnar igenom gamla Spotifylistor jag inte lyssnat på på tusen år ungefär. Läser gamla deprimerande dikter som skrivits förr. Det är ganska intressant att analysera i efterhand, må jag säga. Jag och Hanniz ska göra en kung film till Konstnärlig Tillämpning (BL3 behöver sannerligen komma på en förkortning på den kursen, så jävla många långa oooord (oki 2 st men vafan)).

Den ska inte bli äckligt konstnärlig och överdjup liknande cpfilmen jag och Lova såg på Tate. Men den ska bli estetisk tilltalande och ~~vacker~~.

Nu ska jag tvinga med min sambo på kvällsfikiz.


gröna äpplet


100 daaar till sturren!

Lyssnar på 50-tals och 60-talsmusik för första gången på läääänge. Rocking around the clock osv. Säsongspremmen av DH var... speciell... och... annorlunda. Nämen serri det var fan under förväntan, bara massa töntigt tjaffs liknande: "Åh, tänk om det var så här istället, vilken tur att det inte blev så! Eller oj vad synd att det inte blev så - Åh neeej!!"

Skitavsnitt.

Jag är bitter för att jag är trött. Hoppas på sömn inatt i alla fall. Jag har ju åtminstone inte druckit en liter kaffe denna kväll och det är ju alltid positivt.

Det mest anmärkningsvärda denna dag var förmodligen att jag blev bjurrad på fika TWICE av olika människor (Tack så mycket gumzan och tack till din vän!) samma dag! Sensmoralen är: Stannar du på Station tillräckligt många timmar blir du bjurrad en gång till, och kaloritillskottet till din kropp veeeet ingaaaa grääänser!

Nu ska jag. Öh. DRA? Herråp


dance, dance, dance, dance, dance to the radio

Dagens (eller gårdagens, lol) lärdom: Drick aldrig en liter kaffe inom loppet av en och samma timme. Du mår crap resten av kvällen.

Tänkte infoga en kaffebild men tog en kafébild från i somras istället, tagen vid stans bästa kaféuteservering:
Kafé Göteborg

TAGGA SOMMAR OCH VÅR, JAAAA

Nu: Sömn, om inte koffeinet hindrar mig, dvs. Taggar att Jessigotten besöker Midyard 2m0rr0w, bli K-Ung i Centrum.

Vi sålde vår själ för Rock'n'Roll

Vad sker när jag dricker en hel liter kaffe ensam??? Det enda jag kan se fram emot nu är den äckliga kaffedarren som är en fruktansvärt ovärd livserfarenhet. Koffeinet pulserar friskt i mina ådror.

Fan vad jag hatar att vara ledig på måndagar. Jag vet att jag är cp som säger så; men jag blir bara så jävla slö och okreativ av att ha långhelg hela fucking tiden. Speciellt fre-mån. Det tappade sin charm rätt fort. Hoppas innerligt på ett jobb; så att man kan spendera tiden på ett bättre sätt och samtidigt göra sin framtid lite mera säker.

Känner bara att jag vill dra från Umeå nuuuuuu, kan det inte bli nästa måndag snart? Fy fan vad jag vill spy på hela Umeå. Fina fina Umeå, som har så stora ambitioner men som bara förstör för sig själv. Gamla, bekanta, nostalgi- och glädjefyllda Umeå. Hur mycket har jag inte uppskattat att växa upp i dina ramar? Men någonstans får det vara nog. Nu är nog.

Bla bla bla vill till Scharren och supa och lyssna på bra livemusik så att min tinnitus förvärras än mer eller nåt


Are you experienced?

Rätt chill: cha cha

Ian Curtis, Morrisey, Bowie, Van Morrison och några andra sköna jävlar!

Då var den välkända ~~~bloggpausen~~~ över, till allas förtret (även min, men plikten kallade typ lite). Man märker att man blivit hjärntvättad av den moderna människans leverne: Jag har under hela denna långa vecka TÄNKT i blivande blogginlägg säkerligen 5 ggr om dagen.

Som bekant gjorde jag ju dock inte verklighet av dessa tankar. Men nu är pausen över och nu börjar vi om med nya tag.

På lördag bjuder jag hem älskade klassisar för förfekke och utgång här hos mig och Hanna, och det blir väl veckans höjdpunkt, alltid kul med något att se fram emot bla bla bla. Blir kung hur som!

Sen, om exakteligt en vecka så breder vi ut våra vingar för att snudda vid södre grader, närmare bestämt så är Varberg mitt, Mollsans och Lovas mål. Älskar att komma bort ifrån Umeå, det är fan neccessary emellanåt. Så pass neccessary att jag förhoppningsvis inte bor här mer, om 1½ år.

Men det tar vi då. Nu ska jag läsa poesi, som den töntiga kulturnyttjare jag är. Zez!Snarttttt

RSS 2.0