moviemakahhhh

Efter diverse aggressionsutbrott igårkväll, samt inbrytning via balkongdörr, och flertalet vändor fram och tillbaka från Ålidhem - så fungerar äntligen allting med filmandet. Filmkameran, filavläsningen till dattan, redigeringsprogrammet.

Således har denna lördagsskväll tragiskt nog spenderats ensam med detta skolprojekt. Kan dock inte annat än le lite inombords ändå, eftersom att det verkligen är så sjukt lite tid kvar av dessa skoldagar inkluderandes sina helvetesprojekt.

Igår beträdde vi den årliga fysikgrändsfekkens glada marker för första gången. Jag var övertygad om att bevittna tragik och misär, och minst få en flaska kastad i huvudet. Jag fann till min glädje att mina förutfattade meningar ej stämde.

Det ägde, helt enkelt! Kung tradition med gamla anor (åtminstone 35 år eller nåt). Vi fick även besöka DJ-cribet, pga mannen med den svarta masken *V.I.P*. Härliga tider

Taggar redan nästa år (förutsatt att jag bor här då dvs)!

Idag deltog jag och Hillevi i en loppis. Jag tänkte innan: "Om jag får 50 spänn är jag fan ändå ok nöjd" eftersom jag misstänkte att det inte skulle bli alltför mycket besökare. Jag tjänade 30 kr. Vilket ger en timlön på ungefär 10 kr/h... :----)

Men det var trevligt ändå, fick ju lite quality-time med syster hur som så det övervägde ju helt klart

Blir deppad när Skid Row spelar ikväll och jag sitter här på någon jävla fårfilt med ett laggande Spotify. Helvete då

Jajaaaa nuuuu ska jag stupa i sängen

LJUVA SÖMN

Kommentarer
Postat av: molly

HAHA lol åt mig och nils :( jag fick ju ditt sms och tänkte dra på loppisen, eftersom att vi ändå var hos nils = asnära. MEn glömde fan bort det när vi väl kom ner på stan (tog lång tid). HAhhahah sämst :(

2010-05-30 @ 15:02:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0