the master himself


2010-09-29Fr.o.m nu hatar jag denna kväll. Jag hatar min idioska granne som fortfarande spelar techno på tusen deci, hatar att jag måste läsa romanen och hur fan ska jag ens kunna göra det om JAG INTE KAN KONCENTRERA MIG PGA TECHNOHORAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Seriöst, tycker synd om satar som har så enormt dålig musiksmak - och som dessutom gillar den smaken så mycket att de måste lyssna på den så att det hörs till ALLA grannar (och jag lovar er, mina vänner - för jag vet vad ni tänker, denna idiot har garanterat 3 ggr så hög volym som jag. Så inget ~karma~ snack tack).

Satan också. Och fan.


Lycka är alltid en flyktig fågel. Synd att man alltid hinner glömma bort det faktumet i sin dumdristighet.

EAT RAW ZUCCHINI


Vill strypa heteronormativiteten sakta och långsamt med mina bara händer, tills det att det upphör. STRYPA.


(Stackars 16-åringar)
Är så sjuuuukt jävla godissugen - jag som knappt gillar och än mindre äter godis. What's wrong with me?!?! Kommer för evigt hålla personen som bestämde Ica Mariehems öppettider svartlistad.

Till råga på detta ska jag läsa någon idiotisk roman till Uni. , vilken var tredje sida ungefär; innehåller ett ceeepeeeelångt stycke med HUR mycket text som helst - helt obearbetat och utan NÅGRA skiljetecken. Det står typ så här:


"Ja och sen sa han "Vi drar på ett fik" och visst kunde vi göra det för vem gillar inte fika och det är väl en bra täckmantel menar jag men egentligen undrar man ju hur alla tänker INNERST INNE för vad är ens acceptabelt att tänka när man har två barn och flera delar ur serien LACK hemma som fyller alla rums olika vrår och dessutom en gammal trasmatta som någons farmors mor vävt per egen maskin fast till och med utan maskin för vi vet ju att de hade det hårt och vi ska vara så jävla nöjda som har det så bra men vad fan betyder bra egentligen när man är fast i ett jävla system och barnen är lessa och vill ha lördagsgodis och alla tjatar och har tider att passa och vad fan ska man ta sig till egentligen när man bara BRYTER IHOP?"

Och ni fattar väl, att det är jävligt irriterande att läsa en sådan text? Stress är bara förnamnet!

Har alltid förkastat fenomenet bokbål, men i detta fall känns det som ett tämligen bra alternativ...

och det ackompanjerades till rysk folkmusik

Fråga: Vad lägger man helst ca 1500 sek på; en mobil eller en kompaktkamera? Min mobil suger JÄVLIGT men den är ju inte obruklig, den funkar faktiskt. Och jag är inte den som byter ut saker som ändå funkar. Min kamera dock - fungerar inte alls. Jag älskar att fota.

Okej, tack för hjälpen bloggen nu vet jag vad som är rätt val!!!!!!!!!!!!!Äter stark mat. Varför gör jag den så stark? Min tunga har väl brännsår strax.


Den lediga dagen har spenderats i sällskap av Krillboy som flyttar på torsdag. Alla jävlar bara flyttar hela tiden, schyrre?  En sista take away-kaffe i en ekande lägenhet känns mindre kul. Men sådant är livet, ni vet.


Nu ska jag äta klart elden/glöden och därefter slita i mitt anletes svett, det ryktades om att kanske detta pass delas med Leon? I hope so!


Herrå bloggish, min hatkärlek till dig är oändlig.
Så här såg jag ut en gång i tiden, när jag var en hamster (OBS originalet till the hamster pose, alla andra äro endast usla kopior!!!!)

tråkiga favvizarrr

Listor är ju till för att stjälasssss sååååå here ya go:


blomma
- orchidaceae phalaenopsis (kanske mer känd som orkidé), men även pelargoner för att det är så old-school
lösgodis - gillar inte godis egentligen, men saltlakrits isf
klädaffär - gillar mer att få kläder gratis!
makeup-märke - E. Funkhouser
plagg - jeans, passar vid de flesta tillfällen
klädmärke - köper inte märkeskläder
spel - SNES
sysselsättning - studerar genusvetenskap på umeå universitet / vikarierar som personlig assistent
skor - är jag tvungen att välja så säger jag ett par perfekt slitna converse
högtid - gillar inte högtider. tror mer på spontanitet än uppstyrdhet
artist/band - The Beatles, men gillar även enormt många andra ur de flesta genrerna
snacks - OLW Cream Cheese! Eller brie/mögelost+kex
parfym - Replay - intense
magasin - Djurens Rätt
film - just nu: boys don't cry, pulp fiction, edward scissorhands, american beauty, star wars-trilogin, persepolis
tv-serie - tv-serier är ett avslutat kapitel för min del
blogg - juveniledetention men självfallet mina nära vänners bloggar också ::::)
tecknad figur - läser inte serier så ofta längre, men Nemi är alltid kung
årstid - höst (L)
djur - katt
läsk - trocadero
bok - tusen strålande solar - khaled hosseini, lite spontant påkommet. är ingen bra boktipsare då jag sällan läser romaner
saft - gillar inte saft tillräckligt mycket för att ha en favvo. gillar INTE blandsaft iaf!!!!!
mat - den jag lagar ;);););)
dessert - tårta går fan alltid hem. med mycket grädde!
bröd - är ingen brödmännischka. men vad som helst som är hembakt
färg - RÖD
brunutansol - nej? jag är den enda västerlänningen som inte föraktar min naturliga vithet
bilmärke - hatar bilar
grönsak - rödlök, det är fan livet. eller ruccolasallad. om något av det klassas som grönsak?
resmål - England, Ryssland, Indien
bär - smultron
kroppsdel - händer
disneyfilm - måste fan säga Ringaren i Notre Dame eller Aristocats
parti - Vänsterpartiet
dialekt - göteborska antagligen!
restaurang - nåt indiskt
accessoar - festivalarmband, inbringar ljuva memoriez <33345

2010-09-27

Cha cha bloggiz. Ledsen att jag försummat dig så den senaste tiden, kanhända att livet kom emellan. Fast vid en andra betraktelse är jag inte ledsen utan GLAD över att dina glödande järnklor inte alltjämt har mig i sitt fasta grepp.


Lyssnar på Britta Persson, hon är fucking amazing - varför har jag missat henne hela mitt liv?
Känner mig nöjd och tillfreds med tillvaron för en gångs skull. Kanske beror på att jag har de underbaraste vännerna i världen, kanske beror på att det är höst, kanske beror på att winston är så fantastiskt sötdryg med sin multipla personlighetsklyvning. Kanske beror på att jag är ledig imorgon.Kanske beror på John Lennons existens (om än inte fysisk men på andra vis).


Fast måste man veta egentligen

lögardagen

Dagens bästa: När Jessigotten, på hemvändarbesök denna helg, kurerade mig mot min förfärliga bakishet med fika, musiksnack, politikdiskussioner, klädskänkande och quality time.  Aristocats och en Bertfilm på Emmaus för 2 kr sammanlagt. Gängets ~~cp-lap-dance~~ mot mig på Krillboyz golv.

Dagens rare:
Att tre personer oberoende av varandra kommenterade att jag klippt håret kort, när det var 2 månader sedan jag gjorde det. Undrar fortfarande hur länge jag kommer dras med att behöva berätta min ~~hårhistoria~~

Dagens insikt:
Det är sjukt värt att vara nästan nykter på fekke! Jag kände inte för att dricka då jag mådde skit tidigare idag, och känslan att komma hem nykter vid sina sinnens fulla bruk var jävligt awesome. Kommer skapa en distans till alkohol nu som tidigare ej fanns.

Dagens argumentation: Övertygade fyra hard-core-köttätare om den riktiga vegetariska ideologins egentliga, positiva, värdegrund. De höll med om mig (vill poängtera att folk snarare oftare reagerar motsatt, därav värt att påpeka).


Fan vad chill! Jag är nykter, och jag behöver således inte försöka nyktra till innan jag ska sova. Nu äre ba lägga sig och vänta på en dag imorgon som inte innebär dåligt mående och ångest.


5/5 toasters helt enkelt!

skitsnack as alwayz vafan trodderu

Glasen talar, fan vad crazy.
20 spänn vafan (la jaqueta militar alltså) och imorgon färgar jag väl håret igen säkert.


Undrar om vi för alltid och för evigt skall häcka i Humhuset fr.o.m nu? Ogillar det ej, men det är ju lite mer kombinerad högstadie-sjukhus-feeling över det hela. Önskar kändisspotta Annika Norlin all the time då jag vet att hon läser psykologi (hum. är således rimligen hennes hang-around-place). Vill ha hennes affe* !!!
* Ok förmodligen den sämsta spontana slangordsböjningen någonsin då det faktiskt redan är ett etablerat slangord för amfetamin. Men jag syftar självfallet på autograf ;;;)

persssepolisss

Men neeeeeejeeeeee - varför funkar inte facebook?!?!?!?!! Är det tacken för att man pluggizläst i 3 h, under ytterst asociala omständigheter vilket för mig är en uppoffring - och inte ens kan få socialisera sig i ~~cyberrymden~~ efteråt? Fan så ovärt.

Aja, ska se Persepolis nu, tog bara 7 dagar innan jag kom till skott. Tror den e nice:Kanske återkommer senare med recension om jag orkar.

Helg kära helg, så ljuvligt att du nalkas mig

2010-09-23

Någon gång i mitt liv skall jag lära mig Chopins Raindrop Prelude. Sedan skall jag spela det på en vacker, skön flygel. EJ en elektrisk, OBSOBSOBS!


Imorgon är det fredag för er som missat det. Det hade lika gärna kunnat varit jag som missat - ty vecka 36 var det 2 fredagar i rad, och vecka 37 var det 2 lördagar i rad. Very confusing. Men idag är det torsdag och imorgon är det fredag. Precis som de skäää vääää


Superfredag. Jag föddes på en fredag, och fredag är veckans bästa dag. Inga andra förslag godtagbara. Skola, fika med Hillevi, teatriz med ~~kurskamraterna~~ sen får vi hoppas på utgång (hatar att vara under 20 - ovissheten vet aldrig någon ände). Tagga supa!!!!!!!!!!!!!!! Skoja ;) Eller....?

Idag var jag på stan med Sofia G, sedan Sofia G + Eija, sedan Eija + Elin L, sedan Eija + Linnéa M. What a crazy day! Alla bara avlöste varandra, rätt slumpartat dessutom. Såg massamassamassa gamla högstadiepeople från Hagatiden. Alla såg så jävla vuxna ut. Varför är alla vuxna? Är jag vuxen?

Det är nästan så att man aldrig blir riktigt klok. Men vem fan vill vara jävla besserwisserUggla, egentligen....


Ehhh, pluggförhalning once again gissar jag på. Jävla odisciplinerade Jag.

kanske världens bästa genre, nästan

upptäcker för mig ny elektro. återkommer om jag finner något intressant och värdefullt att tipsa om. som det känns nu så lutar det åt det hållet.
Nu ska jag göra något som jag definitivt aldrig gjort tidigare; nämligen LÄSA. Ska bli mycket spännande att se hur det känns, att läsa tills ögonen fysiskt omöjligen kan hålla sig öppna av egen kraft...


SKOJA, läsa är det enda man gör nuförti'n *lite halvless men samtidigt kunskapsexpanderande chey*


Oh, detta låter nästan som Björk - interesting

sjukt c00lt eller hur

Är för närvarande med i två politiska ungdomspartier, vilken hycklare jag är.


Hur går man ens ur?!
En klassiker av en klassiker som är en favvo

hej molly...

....bra att du stödjer hbtq-kulturen gumman;

"...De som är bäst dokumenterade är Molly-husen i det tidiga sjuttonhundratalets London. »Molly» är ett slanguttryck som användes för feminiserade män som träffades i särskilda hus och på särskilda krogar. Dessa mäns genuspraktik omfattade transvetism, dans och anala samlag"

Hittade en smårutig flatflannel, längst bak i en garderob jag sällan använder i mitt rum. Sjukt värt eftersom att den är jättesnygg!!! Gratis är gott. Längtar till helgen eftersom att den är super. Jag menar lyssna bara (eller, ja - läs) :

 

 1. Fika med Hillevi fre. em.
 2. Teater med ~~klazzen~~ fre.kväll
 3. Ev. queerklubbning på Aschanska efteråt (där jag för övrigt aldrig satt min fot tidigare, schpénnande)
 4. Avskedsfekke för Krille på lördagkväll med förmodat folkligt folk
 5. Höstrea på Emmaus på söndag
 6. Improshow på Idun alternativt utbildning på Folkets Bio, söndag
Super liksom! Plus att man får dineros 25/9 också, aldrig fel. Funderar på vad man prioriterar mest utav: ljudkort, skrivare eller extern hårddisk med cpmkt Gb. Hatar att köpa tekniska saker, kan inte komma på något tråkigare att lägga pengar på..... HATE TECHNIC 4 EVAH


(I min underbara helglista har jag självfallet uteslutit alla tråkiga pluggtimmar som denna helg dessvärre också kommer att bjuda på. Listan såg mycket roligare ut utan!)taggande hälsningar/ fillieyo

pluggförhalarN

vill må dåligt så att jag kan skriva bra poesi.
kan jag sluta spamma min blogg eller?!??!?!?!? hej då!

MENINGSLÖS SKIT

Alltså hur faan äre tänkt att jag ska klara mig utan min honiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing


 

Te utan honung är som....spotify med förlorad internet-connection, pizza utan mozzarella, musik utan själ, höst utan färger, fekke utan bärz. Det är helt enkelt inte lika angenämt.

 

 

Som sagt, sade ju det: ingen inspi. Varken honung eller inspi - trots de dansande lågornas mjuka sken över de dunkla väggarna, och höstrusket här utanför. Vad skedde likzom

 

Z är min bäzta bokztavzkompizdet såg ut som snö men det vare inte

Se där, se där http://vk.se/Article.jsp?article=378751
(jag till vänster, åtföljt av mina kamrater kära kamrater)

Emma, Lova och jag är mina mest tidningsmedverkande kompisar. Alternativt kändizar.


Min lågenergilampa valde att sluta sprida sitt varma sken över mig. Nu sitter jag istället i mörker som lyses upp av brinnande stearinljus. Älskar min kandelaber för evigt. Han ska med när jag flyttar.


Saknar inspi. Återkommer när jag funnit den åter.

2010-09-20

oj. hade tänkt läsa/plugga hela kvällen men nu är klockan plötsligt 23.16


har fortfarande inte lyckats styra upp min nya disciplinära tillvaro. men mina naglar är röda och jag har mailat angående fredagens queerklubb i alla fall *håller tummarna*


grodan skulle kunna symbolisera SD. nu är den SD.


och som sagt; angående det kollektiva levernet: kissen, pianot.
PS love winston 4-ever, idag när jag kom hem insåg jag hur STOR han har blivit. gubben, han väger säkert ett kilo nu. han är så duktig <33334 pussinussi DS

dagen efter

Första tanken när morgonen startades i samma takt som ögonen öppnades: insikten. Fan.

Det är inte förlorat, men hoppets väg är övergrusad. Jag målade hitlermusch och snedlugg på Jimmie som stoltserande prydde HELA förstasidan av VK. Blev inte gladare av det.

Men jag säger som en klok människa uttryckte det idag, på apberget vid vår gemensamma demonstration emot rasism/SD/alliansen tidigare i eftermiddag, i allas vår björkstad:

"När jag vaknade imorse kändes allt som en enda stor begravning. Men så känns det inte nu, när jag står här. Nu känns det som ett vackert homobröllop!"

Och rätt hade hon. Det var fantastiskt att deltaga i denna gemensamma auktion, visandes att vi varken accepterar eller tolererar inskränkta, fördomsfulla, främlingsfientliga patrask fyllda med hat i auktoritära ställningar i vårat land.

Jag kommer att avsky rådande regering varje minut till den dagen den byts ut.

En positiv betraktelse dock: föga förvånande så var både min handläggande professor men även så många andra i klassen dystra denna morgon. Ty genuskunskapens jämställda värderingar går ej hand i hand med en allianspolitik.

Förstå det - Jan Björklund - att även en välutbildad äldre professor kan ha solidariska värderingar. Det äro ej bara lagt åt de "unga och dumma".


Alla är inte förtappade, bara för att du är det.


Grattis Sverige..........till fortsatt minkfarmning, utökad kärnkraft, förmodligen slopad alkoholmonopol, utförsäljning av sjukhus, ökad privatisering, minskad skatt för de som har mest, minskade möjligheter för de som har minst, minskad bensinskatt, ökade klassklyftor, sämre villkor för ungdomar och sjuka, avveckling av komvux. Dubbel sorg, dubbel förlust för Sverige denna afton.

Ni som önskar leva i ett egoistiskt, osolidariskt och ojämställt samhälle fick storvinsten denna kväll. Vi andra åkte på nitlotten.


Det blåser kyliga vindar över mitt vänsterhjärta denna kväll. Kampen är dock inte slut. Den har knappt börjat.Vill även kasta allt förakt på denna jord till Jan Björklunds än en gång idiotiska yttrande - angående det faktum att en stor majoritet av väljare under 29 år röstade rött: "...men det brukar rätta till sig när man blir äldre.".


Fuck you. Fuck SD. Var nu stolta alla väljare som valde fram detta resultat ikväll. Var stolta över den egoism och främlingsfientlighet ni har valt.

Sov gott.

bla bla genus bla bla litteratur bla bla bla

Lyckas på något sätt alltid förtränga denna hög:

Som faktiskt existerar på mitt nattduksbord av en anledning. Det ska läsas.


Mitt odisciplinerade jag har aldrig varit mera dansande aktivt. Vad gör man åt det liksom. Vill tillägga att det där EJ är allt som ska läsas innan oktober tagit vid: även en massa andra hundrasidiga texter tillkommer självfallet.

Read 'til you die. Och vilken smart döing man blev sen. Fett värt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111Aja man kanske skulle ta å.......pluggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?Eijapeijagumzilumzan!

Hade finaste 32 h med Eijagumzan. Vi hann med mycket. Inkluderar bl a ätandet av söt groda, visandet av Umeås ~~fantastiska ombyggnationer~~, fixande av ny stil till Eija med expertis från ~~SkjortbärarN~~ (= moí era puckon), införskaffande av ny slirre (yez!), ölförtärande, lyssnande på läzkig muzik, hängande med bror, chillande på pipes, baktalning av pipes-steroids-testosteron-grisen, osammanhängande meningsuppbyggnader av mig, äggstekning och diverse annat.

Det var kul!

Önskar att mina långväga vänner besökte björkstaden oftare. Men jag får åtminstone försöka ta mig till södre grader i november - that's ma goal.

dagen innan dagenSåg nyligen reprisen på slutdebatten. Den var mycket tillfredsställande anser jag; för en gångs skulle fick man höra ordentligt vad alla hade att säga - och det blev inte för mycket snack i munnen på varandra vilket debatter annars vanligen tenderar till.

Allt som jag hör och ser i livet, varje dag som går, alla intryck jag får - allt ökar bara min övertygelse om var jag står politiskt. Jag har varit intresserad av politik sedan slutet av högstadiet, men aldrig varit mer insatt eller säker som nu. Valet av vilket parti som får min röst är självklart. 100 % självklar.


Imorgonkväll förändras Sverige. Imorgonkväll får vi se om vi får åter fyra bakåtsträvande år eller fyra år för miljösatsningar, minskade klassklyftor och ökad jämställdhet i samhället.

Imorgonkväll gråter jag tårar. Om det blir av glädje eller uppgivenhet återstår att se.

DU kan påverka med din röst. Välj den väl och noggrannt. Varje röst är viktig.
Avslutar med en kung serieruta av Sara Elgeholm.

bästa covern ever på 21st century schitzoidmanMin älskade brors älskade band finns äntligen på älskade spotten för att lyssnas och älskas


Även om de gör sig bäst live såklart.


Brushan i mitten va.
Bild: Vk.seLikväl; lyssna på Kiwi Maddog


Kiwi Maddog är även ett äckligt b-vin men också en jättefin, underbar låt av finaste Elliott Smith. Rekommenderas det med.

massa skit igen å igen å igen

Men vafaaaaaaaaaandå - nu gjorde jag det igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Härmed tilldelas pris för mesta internetaddiction @ night, aaaaaaaaand it goes 2 *trumvirvel* : fillieeeeyo

Dukti chey bra chey ingen sömn de e för mesar


Men serri om ca 5 h kommer Eija hit - TAGGA!

Vi ska först och främst sova när hon äntrat min kungliga boning som på intet sätt är kunglig, för vad fan ska man göra på morgonen egentligen *nattmänniska*. Sedan ska vi nog promenixa till Marieberg och kika på lite second-hand - och ej att förglömma: fika på Kafé Victoria!


Usch jag skrev precis ett sådant blogginlägg som jag själv föraktar. Sjukt ointressant även för mig själv att läsa. Och vem är målgruppen syftad att vara då liksom? Typ Winston som ej heller kan konsten att läsa. Kompenserar detta riktiga rubbish med en fin bild iställetrå:
Konstaterade återigen ikväll det faktum att jag ser ut som ett barn på alla bilder tagna för ett år sedan eller mer. Det var en rolig insikt!


God natt!


(....eller????????????????????)

septiembre ehsiiii!

Cha cha bloggen, hej hej hallå dagboken


Idag är en bra dag! Det är det inte alltid. Men idag är. Vi har t.ex köpt biljetter till teatern "Om nu kärnfamiljen är så jävla fet - varför behöver den då så mycket propaganda?" några i ~~klassen~~. Tagga teater - jag och Lova brukade gå emellanåt när vi gick i högstadiet. Sedan svalnade det av. Sjukt underskattad kulturdel, egentligen.


Annars går jag mest runt och känner enorm nervositet inför söndagen. Valet äter upp min hjärna sakta men säkert inifrån. Fick dock spyönskan och kokande blod i mina vener när jag hörde Jimmie Åkessons äckliga röst på radion här nyss. Fan ta honom och allt han står för.


Nu ska jag proletera - därefter ska jag träffa mina älskade, underbaraste, finaste finisar och framförallt ELIIIIIIIIIIIIIIIN <33333333 ÅH VAD JAG TAGGAR!!!!!

barnarbete, en viktig del av den industriella utvecklingen. lågavlönade barn och kvinnor.

"Don't ask, don't tell" är väl bara ännu ett av miljardtals skäl till varför man bör hysa förakt till allt som har med Amerikas själva existens att göra. Vill nog gå och spy eller sådär. Bara namnet på lagen får mig att skämmas över att tillhöra arten människa.


För övrigt oschyst att Ohly inte fick säga sin sista, trevliga anekdot i debatten denna afton - för andra kvällen i rad! Haha, inte lätt med stränga tvtider. Hoppas att han hinner dela den med tvpubliken imorgon istället. Imorgon - då det vankas stor debatt på TV4 med ALLA riksdagens partiledare. Kan bli mycket hektiskt och hätskt! 21.00 för er som är (vilket alla borde vara) intresserade.

Fan att jag jobbar då. Eller det finns väl något TV4Play liknande I guess. Vad finns väl inte i dessa moderna tider.Nu ska jag ~~tänka på refrängen~~ , för det är ju ~~en dag imorgon också~~Nighty night on yall

BEAUTIFUL BLOGGER AWARD
"Regler:
Som Awardvinnare ska du kopiera in Awardbilden i din blogg, för att visa att du har fått den. Tacka och länka tillbaka till den du fick Awarden av.
När man får den så ska man skriva 7 intressanta saker om sig själv
och sedan ge awarden till 7 andra bloggare
(Skriv till dem att de fått award)."
Vill tacka syster Engbo för hennes enorma generositet i att tilldela mig detta fantastiska pris! Känner mig otroligt hedrad - och glädjetårarna vet inga gränser. Tack än en gång!7 MYCKET intressanta saker om Filliezzz (dvs den som skriver den här skiten) :


 • Har förmodligen beskådat Tim Burtons Sweeney Todd fler gånger än vad som är acceptabelt
 • Fick IG i matte B och brydde mig inte (kommer aldrig att läsa upp det och jag ska bevisa för er att man kan bli något ändå!)
 • Jag skriver poesi när andan faller på. Det blir bra ibland, ibland mindre bra.
 • Alltid när jag cyklar korsningen Nygatan-Fabriksgatan så ser jag scenariot för mitt inre att jag blir påkörd av en bil från höger. Funderar på om det kanske är en sannings-syn. Får la vänta och se!
 • Är sjukt taggad på valet och kommer gråta glädjetårar om "rätt" vinner
 • Vill inte gifta mig
 • Upptäcker minst ett nytt band/en ny artist varje vecka (Idag upptäckte jag indie-rockbandet Girls - tack Sofia!)


Jag delar ut detta utomordentligt fantastiska pris vidare till dessa väl valda personer:

Emma
Monica
Molly
Linniz
Hanna
Karin
Mikaelaenge kött här'ente

Hej igen. Det är jag och mina förkylningsbakterier här. Nu ska vi berätta om den goda omelett som vi förtärde till middag denna afton:


1. Stek lök, massa svamp samt paprika (röd eftersom det är min favvofärg)(den är även godast)(juste)

2. Knäck 2 ägg, vispa ihop med några skvättar grädde, salt, peppar, diverse örtkryddor (gärna färska!), pressad vitlök och en tsk honung.

3. Sprid ut allt det stekta så jämnt fördelat som möjligt i stekpannan. Använd helst en stekpanna med relativt stor diameter - annars tar det cplång tid att steka omeletten.

4. Häll över äggblandningen jämnt över stekpannan. Sänk värmen till 1 eller 2 (beroende på om du 6-gradig eller 12-gradig platta). MYCKET viktigt att det är låg värme obs!!!!!!!!!!!

5. Dutta ut några oliver om du vill. Klicka även ut några klickar naturell crème fraiche. Salta och peppra.

6. Stek tills det har ~~koagulerat~~. Känn med stekspaden längs kanterna, och gör gärna hack i mitten när det börjat stelna lite, så rinner flytande smet i hålen. Det går fortare då inbillar jag mig.

And then you wait. And then you eat.


Smaklig spis!


Crème fraiche är väl ungefär guds (som inte finns) gåva till mankind och sådär.

hur kunde jag förtränga det svarta guldets ljuva minnen
Satt nyss och kom underfund med att jag inte förtärt något kaffe idag. Sedan kom jag på att jag druckit både en termos på university OCH typ 4 koppar på Hillevis fika, haha disträchey_91. (Varför vill jag skriva 90 när jag är 91:a?)


(Kom på att det är för att jag vill på Scharren imorgon. Min just nu största dröm (L))

Kanske är disträ pga att jag är sjuk. Jag kanske får feberdrömmar! Hoppas. Fast man kanske måste ha feber först. Synd att jag aldrig får det.


Nu ska jag socialisera mig med en drunk n' djuup person.


Godernatter

SOVASOVASOVA TAGGA

Bil/Körkort/Sport/TV måste vara de i särklass tråkigaste samtalsämnena som existerar. Man känner bara hur hela ens inre sakta men säkert förmultnar av tristess när de kommer till tals i ens omgivning.

Nu är för övrigt jaktsäsongen igång. Glad mördartid på eder som bedriva den verksamheten. Jag önskar er inte lycka till.
Idag födelsedagsfikade vi å Hillevis vägnar. Jag kan härmed börja mobba henne för att hon kan gå på Fredagar på Rex, är inte det en milstolpe så säg? Som hon sade; "Minns när Fredagar På Rex kändes som hundra år framåt i tiden - och nu är man däääär"

Crazy thing that crazy time, isn't it?

Fbchatten säger: "PLOPP"

Min mage förnimmer hungerskänslor genom signaler som skickas till min grådaskiga, skrynkliga hjärna att tolkas.


Håller på att bli sjukiz. Eller är det redan. Det eskalerade medan jag skrev detta.


MENE JAG HAR SOVMORRON IMORRN SÅ KLAGAR ICKET


herråp

kriget med mig själv
Hoppas man får se Annika imorgon då

2010-09-13

Håller på att bli förkyld. Två tummar upp!


Annars tänker jag mest på att det bästa skälet med att bo i hus är att man då har möjlighet att spela piano på natten om man vill. Få förunnat.Nu börjar pluggdisciplinen avta, hur ska det gåååå imorgon. Fick jag en enda önskan uppfylld så skulle det vara att få sova nu. Och att vara ledig imorgon. Och att The Knife skulle turnera. Och att jag skulle flytta till London nästa vecka! Man kan ju drömma. Fast nej det kan jag inte - eftersom att jag inte får sova (är ingen dagdrömmare).


Men en positiv sak är i alla fall att jag återfann mina till synes borttappade skivor: The Knife och John Lennon. De hade chillat bakom dattan sedan i juli. Ett kärt återseende, I can tell you that

Hade inte tackat nej till lite festival nu. He had som sutti fint he!

JAAA ÄLSKADE LYKKE

SNÄLLA JOINA MIG PÅ LYKKE LI DEN 8:E NOVEMEBER 2010 I STOCKHOLM SE SÅ VACKER HON ÄR:


OCH HENNES MUSIK ÄR MINST LIKA VACKER LOVAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Seriöst jag köper fan biljett NU!!!

1000

Sitter här med världens finaste finis i knät. Din päls är så mjuk lille vän, ditt spinn så vänt. Jag och min bror har lagt märke till hur otroligt lik han är Storkisse på väldigt många plan, och även litegrann i ansiktet. Han har nästan samma underbara personlighet, fast på sitt eget underbara vis.

Tänker fortfarande på min älskade nummer ett varje dag, trots att han dog för flera månader sedan, gubben. Han var bara en i sitt slag, älskade finaste. Jag är väldigt glad över att ha Winstonboy.


Läste en bra tanke: Var den förändring du vill se hända.


Insup det.


Det här är för övrigt mitt tusende inlägg. TUSENDE. Bloggen startades en tråkig, ensam grådaskig augustieftermiddag på Sockenvägen Farsta, år 2007. Faktiskt på Hannas 18-årsdag (men jag visste ju inte om hennes existens då). Och Hanna hamnade ju i Farsta till slut, där bloggen började. Lustigt.

Det är väldigt stor skillnad på hur den var i början gentemot hur den är nu. Utveckling i takt med personlig utveckling, I guess.

Hedrar denna hatälskade skitsidas jubileum med denna otroligt vackra låt


Cha cha bloggen, hej då bloggen

t-j-a ere f3kk3 lr

Love soundtracket till American Beauty 4 everrr. Det är så otroligt vackert.


Ikväll ska jag vara en gubbe med stora pösiga gubbkläder, skägg, gubbkeps, pipa, hängslen och allt som hör till. Rom och Cola står på menyn. Blir nog rätt fancy (fast fancy är fel ord för jag menar egentligen bara roligt men fancy ser fancy ut därför skrev jagre)Han näst längst till vänster = M3  2 niGht

Lägg märke till min snygga musikaliska fru som är 35 år yngre än jag, min southernveranda, våra fula barn and most of all: min fantastiska gungstol.jaha jahopp

Insåg nu hur mycket man kommer att sakna uteserveringsfenomenet kommande 1000 månader - nu när det sämre halvåret tar överhand. Tagga snö och minus 30...........................?
Jag i mitt föredetta asfula hår, i gott sällskap med käraste borlängebon Monkaaa. Längtar tills du sätter din första fot på Umeåisk mark återigen <333345!!

(jag ser ut som ett barn, va hendeee)Blir för övrigt rädd för mitt Broder Daniellyssnande på riktigt nu. Se t.ex på mina toppartister på Last Fm:
(kan tillägga att jag haft mitt konto bara någon månad - därav de låga siffertalen på varje enskild artist)


Än en gång; VAD HÄNDE


Nu ska mina smaklökar få dansa lite euforiska koffeindanser så tjarå

2010-09-10

We are undergroooooundIdag har jag rökt pipa för första gången sedan första gången - vilket var sommaren 2009. Nu är det fuck cigarettes för resten av livet typ. Sedan har jag hållit på att bli uppäten av min lilla men mycket kaxiga kissemiss, gått runt i min nya tyvärr lite för naziliknande militärrock (ska försöka eliminera militärmärket) anno 1962, chillat hos Loviz, ätit äppelpaj hos bro' och lagat VÄRLDENS GODASTE PASTASÅS. Serri asjävla gott, här är receptet:


 1. Koka fusilli (skruvad pasta)
 2. Stek 350 gr färsk svamp, typ champinjoner, skogschampinjoner, kantareller, ostronskivling i smör och olja
 3. Hacka i lite vitlök som du låter fräsa med. Fräs tills all svamp är brun och god
 4. Häll i 4-5 deci grädde. Svampbuljongtärning i. Koka upp, låt därefter sjuda någon min tills det tjocknar lite.
 5. Smula ca 200-300 gr mögelost, och lägg i den i såsen. Låt osten smälta i den sjudande grädden.
 6. Smaka av med ev. salt och peppar, kanhända någon färsk ört
 7. Lägg i pastan i den färdiga såsen, rör om.
Voíla! ASGOTT och mycket enkelt.


Seriöst, dog av hur gott det var.


Så ät ba ät vänner och kamraterEller ni kanske ogillar bristen på lik i receptet? Well in that case I cant help ya - sorryyyyy

midyard4evah

Imorgon ska jag äntra Midgårdsskolans lokaler för första gången sedan 10:e juni. Hur känns det? Känns det? Sist jag var där bubblade hela kroppen av fantastisk eufori. Man kanske inte bör förstöra det sista minnet. Men likväl ska jag dit.

Mår dåligt av tanken på scenariot att sitta i kaffan med fairtradekaffet, lakritsfudgen, havrekakan och ett äpple, och bara blicka upp gång på gång - utan resultat. Inga BL3:are kommer. Det finns inte mer. Inga 91:or. Inget av det gamla. Allt förbytt.


Det är väl bara lite därför som jag tvekar.


Men jag far dit för Lovas skull.


Man kan ju inte bara tänka på sig själv menar jag

Så här såg vi ut för ett år sedan. Det var väl det första porträttmomentet tror jag. Tog en annan bild på Miakela som var riktigt fin, undrar var den bilden håller hus nu?


Jag längtar inte tillbaka till gymnasiet egentligen. Men jag saknar BL3Lyckan Lykke Langar

Vid närmare eftertanke kan jag inte lämna en sådan betydelsefull relation till en artist som Lykke Li oförklarad för er. Så jag gör en update angående föregående inlägg.

Första gången jag hörde Lykke Li var den 27:e mars 2008. Det var ett gäng vänner som skulle på en årlig inomhusfestival i popens tecken, i björkarnas stad. Det var ungdomlighet, tagg inför kvällens kommande konserter, det var första ring och det var i den gamla vännens gamla hem.

Plötsligt var jag mitt i en förfest. Ty ungdomligheten nöjer sig inte bara med att träffas innan konserten, utan man skall rusa sig också. Men det var bara spännande och roligt. Lykke Li - Youth Novels sattes på: "Lykke Li ska vi se ikväll!" och i samtid med skivans repeatrullande plockades en glasflaska fram. "Vill du ha?"

Ja, tack - varför inte.
Plastmuggar, ljuva toner, äldre soffa. Livets vatten blandat med färskpressad apelsin (det enda som fanns - mäkta säreget groggvirke). Annalkande dimma, glada skratt - kvällens glädje var snart här och även här i detta nu. Min första fylla ackompanjerades av Lykke Li.


Senare samma kväll såg jag henne live för första gången. Det var underbart. Om möjligt än mer underbart var det i Borlänge 2009. Fantastico.

Lykke Li inbringar Lycka.

2010-09-10

Vill bara börja med att säga att jag älskar Winston så otroligt mycket - he's the man of ma life!


Och sedan vill jag säga detta;


OMGOMGOMGOMG LYKKE LIIII SKA SLÄPPA NYYYYYYYTTT!!!!! FATTAR NI?!?!??!


Och sedan vill jag tillägga detta;


OMGOMGOMGOMG ANNIKA NORLIN SKA SLÄPPA NYYYYYYYTTT!!!!! FATTAR NI?!?!??!

Annika Norlin har Releasefekke på Scharinska på onsdag! Fuck 20 jag SKA dit!!!! Inträde 120 sek och man FÅR skivan på köpet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Så, nu har jag avreagerat mig.

Så hur har jag spenderat denna torsdag, som var en fredag i mitt psyke, då? Jag har varit på universitetet, hängt med syster, friendios,  förfasats över det faktum att Cheap Monday INTE säljs i Umeå (ännu ett skäl till att dra härifrån, ett jävla sätt....), köpt piptobak, ätit kanelbullar, köpt en militärkappa á la 1962 för 20 kr, köpt jeans (love them <3), och hittat ett nytt nice band.


Detta är alltså dagens musiktips, som jag fick av min kamrat Emil (han hade dock bara hört en låt, gissa vilken...)

LYSSNA BITCHES N' HOES


Trodde aldrig jag skulle få höra en sådana klockrena covers på Joy Division och Depeche Mode när det t.o.m är en helt annan genre än originalet. Så sjukt bra.

På riktigt ni måste lyssna


Nu ska jag föda min kropp med näring, även ofta kallat mat. Så att jag får känna energin stråla ut i mina fingertoppar! (Det är sant, min kropp är cp - har jag inte ätit på länge så KÄNNER jag verkligen hur energin åker ut i kroppen, cräjsy va)HERRÅP TAGGA LYKKE OCH ANNIKA NU VA

fyller NITTON om 2 mån omgomgomg!!!

Hahahahahha kollade igenom helgens (betydligt få) bilder, och upptäckte inte förrän nu komiken i underliggande:
Jätteroligt att Lova (omedvetet kan man anta) skymmer hela Karins ansikte. Även roligt att Karin trots det bara fortsätter att posea glatt där bakom ölN.

Även kul att ingen av ölen är Lovas.

Och också roligt att någon frivilligt dricker Norrlands Guld-pisset. Fast nej det var inte roligt, det var bara trist för den personen....TACKA VET JAG ILLERÖLEN (L) (L) (L) (L)


Den är god, billig OCH estetisk tilltalande till ett yttre perspektiv! Bättre kan det knappas bli.


Obs: rubriken är oserri, hatar siffran 19, fyfan vad ful den är. således är det inge större tagg inför den dagen

alla dessa feminismer

Man vet att man har hittat rätt om man efter 2,5 h plugg fortfarande är taggad på att fortsätta en timme till - för att ämnet är så intressant.

Det var längesedan jag läste denna sorts text så koncentrerat i denna mängd jag gör nu oftast på kvällarna. Det är som att man känner i hjärnan hur kunskapen tar mer och mer frisläppt utrymme. Många nya tankar blir sådda. Är det inte underbart så säg?


Har ikväll lärt mig allt om marxistisk feminism, liberal feminism, konservativ feminism, radikalfeminism, lesbisk feminism - och även om 60- 70-talets sexualrevolution och kvinnokampsrevolution. Har dock inte placerat mig själv i en av de feministiska kategorierna ännu. Fast i och för sig så är jag inte så för sporten kategorisering, det känns både onödigt och meningslöst. Huvudsaken är att man vet man tänker och tycker.

Lyssnar på Fleet Foxes, har inte gjort sedan i juli typ så he e som niiiiice! DAGENS/QUELLNS/NATTENS TIPZ

Nu ska jag måla naglarnaaaa så herråp

allallallallalla förortsbarn

Det finns tre punkter som försvårar alternativet att bo kollektivt med folk jag inte känner (dvs att man börjar hyra hos ett redan existerande kollektiv), och det är dessa tre:

 1. Piano (synth är EJ ett alternativ)
 2. Katt
 3. Musik -> Hög volym många h/dygn

Sååååeeeeh, min enda chans till kollektivt leverne är att bo med folk jag redan är vän med, som troligen kan acceptera ovanstående krav. Den som lever får se osv osv. Men likväl är det en boform man måste ha varit med om! Eller som jag måste ha varit med om!
Vad fan har jag för skit på min dator egentligen? Ganska ofta blir jag rädd för mig själv...


IMORGON ÄR JAG LEDIG. Åh ljuva sömn, som jag längtat efter dig, tänkt på dig, drömt om dig

älskar dreijer

Beundrar Emmas tillgivenhet som bloggläsare, som faktiskt plöjade igenom mina 10 000 inlägg jag skrivit under deras utlandsvistelse. Tack för bloggstödet, gumman - lav ya! Och grattis till saxen.

Som tack får du och alla andra jävlar som läser denna meningslösa skit njuta av ljuva toner á la Karin Dreijer:
(En cover på en låt av Peter Gabriel, sångaren från underbara Genesis)Min enda dröm är att The Knife återuppstår. Går inte det så får Fever Ray mer än gärna släppa nytt.

6/9-2010

Favoritcafé: I Umeå: Kafé Station. Annars så gillar jag Peace & Lovekaféet i Borlänge enormt! Och Kafé Tornet i Sthlm.
Favorittidning: Läser mest politiska tidsskrifter och dagstidningar, har ingen speciell favorit.
Byter gärna garderob med: Någon med NICE unika clothes i min storlek
Vanligaste färgen på mina kläder: Svart ellerrr?
Sminktips till allmänheten: Överdriv inte.
Mitt rum kan beskrivas som: Organiserad stökighet men ganska hemtrevligt ändå. Musik!
Mig själv med tre ord: Insiktsfull, dank, tillmötesgående
Jag ville bli när jag var liten: Veterinär eller journalist
Nu vill jag bli: Klok, frilansande skribent, samhällsdebattör
Är det nåt du absolut inte äter: Kött fifan
Hur många kuddar sover du med: Dos
Morgon- eller nattmänniska: NATT fattar du?!?!?!??!!!!
Sparare eller slösare: Inget av dem (alternativ)
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Vet inte om jag vill ha barn. Men om: fler än 3.
Största svaghet: Min disciplinära sida är inte alltid vad den borde vara, vilket kan få negativa konsekvenser.
Det här är jag bra på: Argumentera, skriva, laga mat.
När var du senast utomhus och vad gjorde du då? Cyklade hem ifrån min syster med bullar i magen. Lyssnade på musik.

Har du sett något konstigt på sistone? Man får se en hel del konstiga saker om man vistas kring Lindellhallen under nollningstider

Var i hela världen skulle du helst vilja befinna dig just nu? London


Vilket dubbelnamn skulle du ge dig själv om du var tvungen?
NEJ

Vad ser du som det största problemet vi har här i världen? Makthunger, patriarkat och kapitalism (varav de två sistnämnda visserligen är tillvägagångssätt för att stilla det förstnämnda)

Vilken saga är din absoluta favorit? Bockarna Bruse är väl king

Om du bara fick lov att klä dig i en färg resten av livet vilken skulle du välja? Svart

Hur många kjolar äger du? 27. Minus 27

Vilken bok ligger på ditt nattduksbord just nu? "Från Sapfo Till Cyborg - Idéer om kön och sexualitet i historien"

Vilken årstid tycker du allra bäst om? Hösten. Med andra ord är jag en lucky bitch just nu.


Varför känns det som att jag gjort exakt denna lista tidigare? Déja Vù all over och sådär. Skitsamma, nu är den gjord igen i så fall.


presleyguy

Bild från gårquellN:Tänkarn, filosofen, snuse, ny flatflannelen, tämligen ojämna ögonbryn, studenten, antistatistikern, kaffesörplarn, skeptikern, radikalisten


blaha blaha

Lyssnar på Elvis. Hur hände det ens? Mitt hår har dåligt inflytande på mig. Finner ingen annan förklaring.

lulisch

CSN är riktigt jävla sinnesförvirrande emellanåt, ett härligt irrationsmoment i vardagen. FATTA ATT JAG BEHÖVER KÖPA KURSLITTERATUR!!! Suck.

En jävligt boring lista som ni alla kan och kommer att koppa:

Har du pojkvän/flickvän? Niet
Är du kär? Well no
Hur tidigt stiger du upp? Olika beroende på schemat. Men typ kring 08.00
Vem/vilka vet mest om dig? Några, orkar inte skriva namn
Gillar du att slåss? Idiotisk fråga. Är pacifist

Vad ska du göra ikväll? Dryga framför dattan - vad annars gör man en danksöndagskväll?

När var du senast full? Igår
Har du utländska föräldrar? Min mamma är gotlänning?
Var har du ont? Ingenstans för tillfället *Lucky Me*
Är du bra på att måla? Lade nog av innan jag hann bli det. Det är ett ganska avslutat kapitel.
Vem kramade du senast? Lovisgurrrrl
Vad längtar du till? Framtiden
Vad heter dina husdjur? Winston (obs: inte efter Churchill!)
Har du körkort? Fattig antibilist - så nej

Favoritgodis? Gillar egentligen inte gorra, men saltlakrits då
Morgon- eller nattmänniska? Natt 4-everrr
Sparare eller slösare? Varken eller

Har du några homosexuella vänner? Ehhh, ofta jag skulle umgås med samhällskroppens cancersvulster?!?! Vad tror ni om mig????? SKOJA, självfallet har jag deeeet, flera därtill <33345

Bio eller promenad? Efter att SF fick monopol så blev själva biofenomenet tämligen ointressant. Så promenix
Är du kittlig? Det är alla?

Rädd för insekter? Är bara rädd för höjder
Anser du att du är stark? Hahahaha AHHVISST!


sepsepsep

15 inlägg 2 go innan 1000. Borde typ fira det eller?!?!?!?!?!??!?!? Det roliga är att jag säkerligen kommer glömma att jag skriver mitt 1000:e när jag väl gör det :) Precis som det ska vara.Diskuterar politik varje dag med olika människor nu såhär veckorna innan valet. Det är mycket intressant och givande, men det tar fan på krafterna att delta engagerat och aktivt  i en politisk diskussion - man känner efteråt hur slut man blir. Dock så värt det eftersom att ens åsikter stärks utav det.


Har läst litteratur i 3 h nu, tvunget inför föreläsningarna och seminariet imorgon. Men likväl är det så sjukt kul! Har aldrig varit med om att självstudier från skolan skulle kunna vara roligt. I was proved wrong.Min nya idol.

trött 4-ever

Rolig kväll. Blablablablabla imorrn ska jag på nå queerfika sen ska jag läsa tusenmiljarder sidor - vilket även innebär att jag skall utöka min kunskap radikalt! Sådant som alltid behövs.Herrååååååååååååååååååå
Varför i helvete lyckas jag alltid deltaga i politiska debatter på fyllan?! Such a waste of time, indeed...Men jag har ju mitt te iaf, alltid något.


Kan jag inte bara få bli Törnrosa?! Så jävla nice!

american beauty.

Såg nyss klart American Beauty, än en gång. Sist var med Monica och Jessica, i slutet av -08 tror jag? Så det var på tiden minsann.
Det är verkligen en speciell film. Den är rätt vickad, men samtidigt så himla vacker, berörande. Älskar filmer som blir bättre för varje gång man ser dem. Riktigt bra filmer brukar ofta te sig på det viset. Riktigt bra filmer kräver nästan att man ser dem ensam för att göra dem rättvisa. Så att man verkligen insuper hela filmens existens, och blir ett med det. Detta är ett filmtips, så det enda jag menar är egentligen: See it if you haven't already, you fools!


Free, det var längesedan. Så sjukt jävla bra. Rekommenderar deras självbetitlade album, finns nog på spotten?

Åt smörstekta kantareller tidigare i afton. Så jävla kulinariskt korrekt, dog lite tror jag

something in the waaaay

Lyssnar på Nirvana, det var sjukt längesedan sist. Minns faktiskt att jag visste vem Kurt Cobain var när jag var ca 6 år, jag visste även att han dog av en överdos (dock så visste man kanske inte vad fenomenet drogaddiction innebar men). Tackar mina bröder och min syster som fick upp mina ögon (öron) för Nirvana redan när jag var mini.

Nirvana och Beatles, det var det shit - tyckte fyråriga Filippa. Och även låten Molly Melon, haha.Idag har jag besökt ArmyShopen för första gången. När jag får el dineros nästa vecka blir det att bege sig dit återigen och införskaffa en del, de hade fan schysta grejer! Och eventuella militärmärken kan man ju alltid sprätta bort, om man inte vill stoltsera med sådana symboler. Butiken är i alla fall ett gott tips, för er som ej varit där tidigare!

Imorgon blire pride samt nicemiddag med nicefolke. Och öl!!!
Grunge är kanske för genialiskt.

av rika, med rika, för rika

Paret Reinfeldt tjänade 125 000 kr förra året pga sänkta skatter. Nu blir han utfrågad om detta på Karlavagnen på P4, har inte lyssnat på programmet själv ännu - men ni kan ju görat om ni er intresserad av att höra hans retoriskt inövade bortförklaringar:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3117&artikel=3968839

2010-09-02

Erhöll kanske världens bästa pin denna dag, på universitetsmässan. En pin med ett moderat-M och ett rött kryss över. Enkel symbolik betyda allt.Promenix


Clash

den enda levande pojken i new york

Fy fan så less jag ärSituationen förbättras ej av gängets frånvaro. Tur att Lovavännen är i staden iaf, tagga Pride! Saknar alla som ett cp. Hur hade jag tänkt att det skulle gå när man flyttar från Umeå, är ju en bra följdfråga. Hur fan ska man kunna lämna allt? Och hur fan ska man kunna bo kvar när det är det sista man vill?
Glada BL3minnen som alltid lyser upp! I like you guyyyzJaja, hoppas på en fin helg. Hela lördagen kommer bli awesome i alla fallallallallllllll.

mmm, the pain!

Har börjat märka senaste veckan att min helix är 98% färdigläkt (det tog bara ca 5 år). Och ni vet vad det betyder?! Att jag måste pierca mig igeeeeen, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <3


Vet ej var dock. Har funderat på industrial ett tag. Men egentligen är det tungan jag velat göra längst, det har jag tänkt i 1½ år. Problemet är bara att jag är en jävla mes. Jag äcklas av scenariot att någon ska trycka en kanyl genom den tjocka muskeln, huuuh!


Det är dock cpschnüggt så jag får la lägga tönttankarna åt sidan lite.

lmaoooo hela dan lång

Märker att man lär sig så sjukt mycket mer fakta på universitetet jämfört med gymnasiet. Min hjärna är bara som en svamp som suger åt sig all kunskap som vätska. Det är king! Sjukaste bilderna vi fick se på en föreläsning idag. Två bilder från 1700-talet föreställandes ett manligt skelett och ett kvinnligt; varav det kvinnliga hade typ en apskalle i jämförelse med mannens enorma (större skalle = större hjärna = smartare, enligt dåvarande tankesätt).


Ma brains.


Vi hade även rundvandring på ubibblan. Gillade runtviserskan rejält. Slutet var bäst, när hon skulle säga: "Om ni undrar över något är det bara att fråga, inga frågor är dumma" Men istället sade:

"Inga dumma frågor!"
. Seriöst, jag dog 4-ever!!!!

Sedan skrämdes jag ihjäl av automatiska häftklammerapparater (alltså hur jobbigt är det att trycka själv, jävla lata människor...), och vi lolade för evigt åt en tant på dagens fråga, alltså den bilden hahahahhahahahah!! Ska fota den och lägga upp här, läääääätt.

På tal om tidningen så är jag med i dagens VK, cool yo. Så check it out bitches n' hoes, sida 7.

(Skulle länka men tror dessvärre ej att det hamnar på internet :(  )Antikrundan kommer till Umeå imorgon - gå dit ni som kan!!


música de cine?!

Klassisk musik kan aldrig bli vad det har varit, och modern klassisk musik är inget jag föredrar. Själv gillar jag klassiskt från romantiken bäst, men även den tidigare wienklassicismen. Det som närmast faller mig i smak av dagens kompositörer, är i sådana fall filmmusikskompositörer (vilkas kompositioner visserligen även starkt kan jämföras med klassisk musik).

Två favoriter är Danny Elfman och John Williams. Båda två är riktiga genier på att verkligen fånga känslan i ögonblicket, och således så har dessa två förbättrat så många filmupplevelser otroligt mycket. Elfman samarbetar ofta med Tim Burton (som är en av mina favoritregissörer) - ta bara det magiska soundtracket till Edward Scissorhands; ett ypperligt exempel på vilka krafter han besitter. Jag får gåshud av introt till den filmen. Bilden och ljudet kombinerat är helt enkelt en fantastisk upplevelse.

John Williams, tillika gitarrist, har samarbetat med Steven Spielberg flertalet gånger, och han har soundtrack till storfilmer såsom Star Wars, Harry Potter, Indiana Jones och Jurassic Park i bagaget.

Här har ni en helt ok lista med filmmusik (de flesta låtar är instrumentala vilket passar perfekt om man lyssnar när man pluggar, delvis därför jag gjorderen)

Om det är något jag avskyr så är det filmer med skitdåligt soundtrack. Underbar filmmusik förhöjer verkligen en bra film till skyarna.

Blaha blaha herrå!


Och PS Vad fan vore Star Wars och Jurassic Park utan sina mainthemes?! Så sjukt mäktiga! DS

RSS 2.0