1000

Sitter här med världens finaste finis i knät. Din päls är så mjuk lille vän, ditt spinn så vänt. Jag och min bror har lagt märke till hur otroligt lik han är Storkisse på väldigt många plan, och även litegrann i ansiktet. Han har nästan samma underbara personlighet, fast på sitt eget underbara vis.

Tänker fortfarande på min älskade nummer ett varje dag, trots att han dog för flera månader sedan, gubben. Han var bara en i sitt slag, älskade finaste. Jag är väldigt glad över att ha Winstonboy.


Läste en bra tanke: Var den förändring du vill se hända.


Insup det.


Det här är för övrigt mitt tusende inlägg. TUSENDE. Bloggen startades en tråkig, ensam grådaskig augustieftermiddag på Sockenvägen Farsta, år 2007. Faktiskt på Hannas 18-årsdag (men jag visste ju inte om hennes existens då). Och Hanna hamnade ju i Farsta till slut, där bloggen började. Lustigt.

Det är väldigt stor skillnad på hur den var i början gentemot hur den är nu. Utveckling i takt med personlig utveckling, I guess.

Hedrar denna hatälskade skitsidas jubileum med denna otroligt vackra låt


Cha cha bloggen, hej då bloggen

Kommentarer
Postat av: mickisssss

Det ska du få göra! Hon är världens mysigaste :)



Och jaaa jävla moderater. Synd att det ser ut som att dom kommer vinna i år igen.



Åh jag längtar. Förhoppningsvis så jobbar jag veckan ut och så får jag havandeskapspenning från och med den 20/9. MEN, jag har inte fått svar från försäkringskassan ännu. Skickade in en ansökan för ca två veckor sedan, så jag vet att det var lite sent. Tiden går ju så fort att man glömmer bort sig lite. Men om dom nekar mig havandeskap så kommer jag bokstavligt talat brinna sönder. Så då ska jag överklaga. Nu är det bara att hålla tummarna!



Vad spännande! Det är kul när man hittar något som intresserar en :) Vars är det du läser det någonstans? Universitetet eller? :)



Kram på dig och ja, vi ska ses snart! Nästa vecka kanske? :)

2010-09-13 @ 00:35:10
URL: http://monko.blogg.se/
Postat av: Emma The Queen

gumman, fyfan vad många inlägg

2010-09-13 @ 01:35:29
URL: http://emmzangurl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0