redheadettttt

En annan färgade ju håret litegranna sådära v ahäromsistens va. En annan klippte det i brist på saker att göra i Stockholm också sådärva (billigt, billigt! och nej jag är ingen finländare). Tänkte att jag kunde visa det slutgiltiga resultatet som sen blev va:


(ser ut som en amerikansk rugbyspelare på ett skolfoto??? usch)


wääääh


ginger haru eld i håret vavaVA


[    ]


inspiration från den drabbade staden som ärade min visit häromsistens


nåväl visst är jag ny å fräsch å såntdära va inför hösten va? va??

Snart blir det verket, long time no see osv. Fick inte vårt beggade wii som vi köpte idag att fungera fullt ut. Har gjort allt rätt men ändå känner skitfan inte av kontrollen!! Upphov till irritation!!! Måste därför underkasta min kvinnlighet och därmed min fullständiga okunskap om allt vad teknik heter och knäböja mig inför Rositas kunskaper när hon kommer hem, hatar att vara handikappad.

Men, lite öle får mig att glöm'att!

HEJ då

om berliner-pilsnerrrrr

För första gången sedan jag startade bloggy så var det helt tomt under "senaste blogghändelserna" i bloggmenyn, haha deppen. Men livet börjar ju åter när höstan startar, så är det ju. Så nya tag kommer väl. Orkar inte blogga om Berlin nu, men jag kan skriva av anteckningar jag gjorde från första kvällen jag var där:

Berlinresan, 24/8 2011

Första dagen i denna fantastiska kultursjudande gryta.

Klotter och grafitti överallt, nya lukter, sovjetiska monument, storstadspulsens påtvingade starbuckssäljande, ignoranta tyskar som fortsätter prata tyska fastän man själv pratar engelska, kaféer i varje hörn, vego-feeling, KUL-TUR i var ände.

Trots lång resa och lite vila kämpade vi starkt (vi spelade djärvt!) och gick hela Kastanieallee, såg Brandenburger Tor, besökte Silent Room, åt JÄTTEgod kinesisk nudelwok, bevittnade en mindre bilolycka (paniken i "den skyldiges" ansikte var hemskt...stackarn....). Vi har gått vilse som satan i Tiergarten (vi gick bara en mils omväg för att hitta till homo-monumentet á la förintelsen).

Att gå till fots är absolut bästa sättet att upptäcka en ny stad.

Imorgon blir det Alexander Platz, Tv-tornet, East End Gallery, ev DDR-museum? Neues Musuem? Berliner Dom?

Den som lever får se!

Jag taggar dock mest gayklubb!!! Och elektroklubb!

Vill också shoppa en liten del, tishor osv, ev. skor.

Nu skall jag sova ordentligt för första gången på tre dygn. Kallas schént.

Saknar Rosen som satan, hon är det finaste jag har. All kärlek till henne <3
(min bloggkommentar om detta är: jag vet att jag är en tönty. Men en stolt sådan XD ;) :P:P :D :S :C :3 )

Min hals gör ont, mina fötter ömmar, mitt sinne är uttömt och överfyllt på samma gång.

Ser fram emot morgondagen!

Slafen sie gut!

Auf widerhesen Berlin!

Die Linke! Zer gut! Alles schön! Mit käse!! Die strasse ist enie kleine blümchen!

Byez


hudN

Hur fan ser livet ut utan Skins. Femte säsongen ÄGDE och uppföljaren släpps i januari ... fnjdsfsldhfdkjfjldsfdjöfdsj!!!!!

Den amerikanska var som väntat ett jävla plastfejkprojekt samt ett vidrigt hån mot originalet. Ännu en anledning till att hata Amerika! :):):):):):)


 

Nu skall jag äta mögelost med kex. Det krävs av Ostvägen


Isch heisse Fillzorr wie heissen Sie?

Använder google translate och lyssnar på översättningarna från svenska till tyska. Great fun eftersom att de pratar så jävla fult på översättningen + komiken i att allt blir grammatiskt inkorrekt! Vad vore väl livet utan google <3

Imorgon beger jag mig till Deutschland Deutschland Über Alles och smakar tysk öl och andas tysk luft och dansar till de tyska ljuden. En helt ny värld osv. Har haft fetaste resfebern ever och känner mig nojig/rädd/paranoid osv men försöker glömma detta och bara fokusera på TAGGEN.

Medan jag är borta kan ni själva lyssna på, TAGGEN:

http://open.spotify.com/user/filippen/playlist/0AaoIhiSZE0py9Buy6THl1

Kommer sakna alla mycket, speciellt min pappa, min katt och min ros. Och alla andra fina såklart <345

Inser att detta är första gången  jag och Rosita är borta ifrån varandra mer än 2-3 nätter i rad :,,,,( Kommer att avlida. Men det är väl en bra övning I guess..................... 

Får se om det  blir något bloggy väl i kulturmetropolen, skulle ej tro det men en ska aldrig säga aldrig. Hur som så stannar jag även i Sthlm några dagar efter att vi kommit tillbaka till Sverige. Kommer typ hem kring 1:a September, vet ej eftersom jag inte köpt billen hem än! ~~Living tha life of spontaneity osv~~

 

PS Någon som vet när Umeå Pride är? Tror att det är helgen 1-3 september? Men vet ej??? DS

 

 

PPS HA DE BA FINT HÖRRENINI DS


ze danzeMin bästa tagglåt från bästa Billy Elliot som bästa Anna tipzade om:

http://open.spotify.com/track/73RGpQg8Cxtly4QuHtNiOd

Inför rezy

Tänkte innan att: "I Berlin regnar det säkert sällan, kanske ska ta med mig skinnjackan då?"

Well, I was proved wrong hehe:Men skitsamma det är ju ändå varmt =det enda jag bryr mig om! *careface*

Observera ironin i att vi kommer dit på ONSDAG och far därifrån på SÖNDAG.

min bästa morrissey

Heifer whines could be human cries
Closer comes the screaming knife
This beautiful creature must die
This beautiful creature must die
A death for no reason
And death for no reason is MURDER
And the flesh you so fancifully fry
Is not succulent, tasty or kind
It's death for no reason
And death for no reason is MURDER
And the calf that you carve with a smile
Is MURDER
And the turkey you festively slice
Is MURDER
Do you know how animals die ?
Kitchen aromas aren't very homely
It's not "comforting", cheery or kind
It's sizzling blood and the unholy stench
Of MURDER
It's not "natural", "normal" or kind
The flesh you so fancifully fry
The meat in your mouth
As you savour the flavour
Of MURDER
NO, NO, NO, IT'S MURDER
NO, NO, NO, IT'S MURDER
Oh ... and who hears when animals cry?

fnsakjfajdsdölwkfaäfnö


dedikation till älsklingsfrankie<3

Vi började äntligen på Skins säsong fem igår (ogillade karaktärerna i trean och fyran även om avslutningen var bra), och med är världens bästa karaktär som både jag och Rosita fått en mini-crush på <3 Her name's Frankie, hon är väldigt queer och androgyn, och hon har två gosepappor till föräldrar. Hon är så liten och söt och snygg och har tyvärr halvtaskig självkänsla men samtidigt tar hon inte skit.

Övriga karaktärer är en bra blanding, tror att denna säsong kommer Ä-G-A!

Här är vår lilla gullesnäcka iaf:


Hon äger iaf. Bortsett från ännu mer Skinstittande idag har vi äntligen möblerat om i sovrummet, det blev mycket större! Äntligen skall jag börja skriva vid skrivbordet nu, när det flyttats till fönstret. Feels greajjjtjtjtjtjtj

En ännu greajjtjtjjtjtjt sak är att jag fick en pengacheck idag!! Randomskatteåterbäring jag inte visste ett skit om!! Måste alltid tro på ödet för det kan inte vara en slumpy att jag bara får randompengar när jag som mest behöver dem.

Följaktligen: Ikväll blir det Pipes!!!!! För första gången på 1000 år!!!!!!!!!!!!!!!! Så gammal är jag.

Åtminstone i sinnet. Men det skall jag förstöra/förbättra nu med alkohol, hiheheiiehehieheieheoheoeeoh!!!!!!

Hejz på dejz

PS. Ironin att vi nyss snackade om att våran gigantiska 80-talsmicro utan roterande platta duger: "alltså den värmer ju ändå bra, vi behöver inte byta ut den än på ett tag." och så dog den (permanent) en minut efter det. LOLZ. DS

Vad göra?

Halloj i stugan!

Jag är definitionen av fail. Detta är min andra kväll som fri från sommarschemats klor: Det jag längtat efter så jävla länge, och ändå sitter jag här och har tråkigt. Jag har nog jobbat för mycket för att minnas hur man gör när man är ledig. Vad gör man? Vilka hobbys har jag? Vem är jag??? Det enda jag på riktigt kan sätta fingret på är att jag älskar Beatles och att jag har en misstänksam smärta i axlar och rygg rätt ofta, den välkända ~~arbetsskadan~~

Så, med anledning av detta bloggar jag, för att få tiden att gå tills rosen kommer hem. Tänkte expandera sambofetman lite och *lyxa till det* med lite chirre (chepz) å dirre å då upptäcker man till sin förtret att man har 16 kr kvar på kontot. Det kostar att flytta hemifrån vet ni, go vänner (speciellt om man får en kass lön samma månad). Som tur var utökas den summan med det tusendubbla och än mer nästa vecka. Kan inte fatta vad jag skall göra med alla pengar, jag vet inte vad man gör med pengar. Jag har aldrig haft chans att lära mig det i mitt liv.

Men det kan jag tänka på sen, först skall Berlinresan upplevas, är så här:
|---------------------------------------------------------------------------------------------------|
taggad!!

Taggar gatukonst, fulkultur i alla hörn och gayklubberi. Kan bli WUNDERBAR


Så här ser en ut när en dricker varm choklad i sin barndoms favoritkopp, den man fick i åttaårspresent:*Slurpy*

Fortsatt Trevlig Quell önskar jag och NorlinarN

Tjingytjing~~

red red wine

Drömde inga mardrömmar som tur var. Dessvärre berodde det nog mer för att jag sov ytterst lite (3h, YEY). Samt att jag drömde om en OnePice???

Med risk för att låta som en ung kvinna med alkoholisttendenser (vilka jag starkt skulle vilja dementera därtill, kan räkna tillfällen jag druckit denna sommar på min ena hand, varav upphov till berusat tillstånd är än färre) så måste jag bara komma ut med denna starka känsla inom mig:

Vet ej om jag är skendräktig utan vetskap eller vad felet är men jag är så JÄVLA sugen på rödvin! Exakt hela tiden!!! Det var ca en månad sedan jag drack denna heliga ålderdryck sist, och går således bara runt och tänker på att det var längesedan samt att det skulle vara så fantastiskt jävla gott (förutsatt att det var ett bra vin, såklart) att förtära det i snar framtid, åter.

Vet ej om popsnöret inom mig skriker eller om det är författarsjälen som behöver gödas.

I vilket fall sitter jag här och håller tummarna för att någon bjurrar mig på vinkväll innan jag drar till Berlin (har inga egna pengar innan dess) *hint hint*. Lovar att jag bjuder tillbaka i september!! Och på ost också!!!!!

Nu ska jag sova och drömma om rödvinslullighetens ljuva livssötma

Tjingeling

En dag i augusti

För första gången sedan vi flyttade in är kylskåpet välfyllt, det tackar min hungriga mage och mitt kulinariska sinne enormt för. Tack <3 Jag (L) Mat 4-ever.

För första gången sedan vi flyttar in har jag bevittnat ca 15 fullbordade kattparningar under en och samma dag. Synen blir mer och mer oangenäm med tiden kan meddelas. Det förlorar liksom sin charm när man istället för en vacker VK med trycksvärtedoft som morgonnöje har ett jävla knullinferno framför planeten. Som Jessica sade: "Ert kollektiv borde heta Kattbordellen!". Jag skrattade gott. Men innerst inne tycker jag synd om de små krakarna.

(MEN LÄNGTAR TILL KATTUNGISAR I OKTOBER!!)

För första gången sedan vi flyttade in är jag ensam på en kvällskvist. Inget Zelda-spelande med andra ord, bara ensamdank och tråk. Blir en omotiverad dusch nu (älskar egentligen att duscha - är dock ingen miljödissande långduschare oki!!!!) och ett omotiverat kvällsfikande och en förhoppningsvis mardrömsfri sömn. Inatt drömde jag om terrorpsykopater på Mariehem. Roligare drömmar kan man ju ha än jävla Oslo-inspirerad skit menar jag.

Men träffar min ros efter 21.00 imorgon iaf <3 Ett sista ryck med jobbpass som går omlopp sedan får vi umgås igen <3 I VÅRT hem. Oslagbart

Nighty~~mystisk kafé-chey~~

Ickematerialisten talar

Denna afton erhöll ett ytterst angenämt kvällsbesök á la Jessica och Monica. Min Gästbok blir mer och mer ifylld, det gillas. Jag kom fram till många intressanta insikter efter trevliga och djupa diskussioner, men jag kom också till insikt till något betydligt plastigare än så:

Nämligen att jag funderar på detta:


Skarpt.

boeg :]

glömde bort att jag hade en bloggy


men orkar ej uppdatera så vetskapen gjorde ingen skillnad! hade nice inflyttningsfekke igår! det var nice!


nu ska jag dricka upp mitt ljuvliga kaffe och zen drar vi mot: WILLY:Szzzzzzzzzzzz
ciáo♥

~~för upptagen för att bloggy~~

Snart vankas jobbfria tider, går av ett pass imorgon samt avverkar ett kort på fredag; därefter är jag ledig fram till onsdag. Tog ledigt pga av Pride som jag dock inte ska på längre, men satan vad jag ska:

1. Sova
2. Äta assega frukostar
3. Dricka öl
4. Spela Zelda Ocarina Of Time
5. Göra ingenting
6. Idka värdelöst och innehållsfattigt facebookande
7. Pussa på rosita

Älskar att vara ledig!!! Det är det bästa jag vet!!!! Avundas alla som har betald semester. Vilken jävla välfärdslyx.
Efter onsdagen jobbar jag ca 5 dagar till SEDAN HAR JAG 2 VECKOR FRITID att slå ihjäl ::::))) 

Annars så trivs jag fett bra i ~lyan~, håller på med det mesta men vissa rum känns rätt klara. När jag är på jobbet längtar jag bara hem hela tiden för att jag trivs så bra där, en helt obeskrivligt fantastisk känsla.

Så, till er som care 2 join; See ya'll on saturday! Kommer ni så blire GRYMT

xoxo

RSS 2.0