Open -11

 

Taggelicious va


norlinarN

 

Ger Facit en redig chans återigen. Känner att jag gett upp varje gång innan albumkärleken nått mig. Men jag vet att såväl Hello Saferide som Säkert båda två är lika geniala, och att Norlin alltid levererar, och kommer så göra. Hon kommer att sluta innan det hinner bli en antydan till något av negativ karaktär. Det är förutbestämt. Därför kommer insikten om albumets storhet snart att nå mig.

 

Ska lära mig hela albumet nu; så att Opentaggen blir fullständig. Det blir femte gången för mig - som jag får beskåda denna undersköna, numera Umeåiska, ordkonstnär. Hela den gamla tonårsångesten personifierad. Ända sedan jag hörde Nothing Like You (When You're Gone) och hela Introducingalbumet för första gången sommaren till nian (2006?) har förhållandet till denna fantastiska musiker varit självklar. Ett förhållande jag halkade in på, av en slump. Det var jag, Lova - och stadsbibliokets skivavdelning. Och det slutade bra.

 

Och det fortsatte lika fint


2011-02-23

Jag hade fel. Ingen kunde mitt lösenord = Nu har jag bytt lösenord i onödan!!! :-( Skulle ha bytt på bloggy ist, för det är så jävla drygt att jag ALLTID skriver fel och måste skriva om det tep 7 ggr varje gång jag loggar in. Sådan tapperivrig bloggare är jag!

Drömde om kafébåtar, att bli bjuden på iskall, gräddskummig mörk stout (guinness) i små kaffekoppar av glas. Och en piercinglös Rosita. Det var så SJUKT längesedan jag drack en riktig, redig, fantastisk, underbart smakrik mörk fatöl. En sådan goding; där man kan dricka en under ett långt samtal, bara för att njuta av den otroliga smaken.

Känns så töntigt, som om man försöker "plocka vuxenpoäng" men fan, jag kan inte undgå att jag främst gillar alkohol för den gastronomiska njutningen det ger (obs syftar till goda röda viner, whiskysorter, mörk stöl - EJ likörer, cider och annat rysningsäckel).Ful bild på hur koppen i min dröm såg ut. Kanske är ett sign på att mitt kommande hem bör innehålla denna sorts koppar? Glasklirret kanske är vackrare än porslinets. Vem veeete.

Jag och Sofiegurrl har försökt pluggy ikv, gick rätt bra (bortsett från gångerna då samtalet steg över åt framtidsplaner, Umeå Open, katter/hundar, politiska ideologier etc) och nu känns begreppen särartsfeminism, likhetsfeminism, essentialism, konstruktivism, gynocentrism och psykoanalysen betydligt klarare. Plus massa blablablanamn och deras förhållningar till detta.

Det viktigaste för att förhöja sin kunskapsförståelse är att diskutera. Diskussioner är nyckeln till utökad medvetenheten, både som individ och som student.Arrrr


Bytte lösenord på FB för att en viss person kanhända har snokat fram det ~nämner inga namn~; och vad passar väl bättre då än att få glädjas på Piracy English benämning på fenomenet när man skall byta:

"Garr they discovered me secret code and I'll be needin a new one.:"
Piracy English på FB förbättrade mitt liv så sjukt mycket

njfhlfaöjdlsakärkjn

Råkade precis radera strax under 400 olästa inlägg på bloglovin', vilket innebär att jag manuellt måste sortera ut alla bloggar jag vill läsa....Hoppet


Men Håkan e nicnic

Vill att det ska bli friday för:

  1. Då kommer tenty vara avklarad (efter 12 då)
  2. Amandiz skall pierca septum hos Offer and I'm goin' 2 watch it, djeeeze
  3. Rosen har bara en föreställning (till skillnad från idag då hon spenderar TOLV h på skolan....) = vi kan umgås :----))))
  4. Utgång på quella med ~~genuzgänget~~
  5. Pengar = Umeå Openbille!!!

svar~~~~

Mitt svar till dig Monka på kommentaren till mitt ~~veganinlägg~~ blev så långt så jag gör det till ett enskilt inlägg istället :)

So, here it comez:::


Jag skrev "Varför är den frågan så självklar? Är den ens självklar?" i kattmetaforen. Det jag syftade till var INTE att jag höjer upp katten över människan, ty jag tror inte på att någon varelse står över någon annan. Det är min åskådning.

Jag håller med; men eftersom vi lever i ett globaliserat kapitalistiskt samhälle så är det så ALLT vårt konsumerande ser ut; så fort vi konsumerar något (i detta fall pratar du om grödor/bönor etc som veganer förtär), producerat i andra delar av världen, speciellt om det är billigt - så kan man med stor garanti var säker på att andra människor har fått slava för det. Och detta problem finner jag inte veganism endast vara ansvarig inför att bibehålla; snarare alla som lever och verkar inom ett kapitalistiskt samhälle (t.ex alla vi som bor i Sverige). ALLA kläder man köper på kommerseialiserade klädbutiker för billig penning HAR någon annan människa slavat för.

Jag vet inte svaret på den frågan; för jag tycker att hela systemet är så fruktansvärt avsmakligt att jag aldrig skulle vilja leva i det, om jag fick välja själv. Men nu lever jag i det, och mat måste man ha.
Men ekologiskt är såklart alltid ett positivt alternativ. Och ja; självfallet finns det ekologiskt kött men det var inte där jag lade frågan; ty djuren som dör "ekologiskt" har likväl fråntagits sitt liv, till någon annan människas konsumtion. Det är DEN etiska aspekten jag vill komma åt främst; vem har rätt att bestämma över andra individers rätt att leva eller inte leva?

En annan aspekt på det hela på tal om det du skrev ovan; är att det är ett faktum att om alla åt vegetariskt/veganskt, så skulle världssvälten kunna minimeras otroligt; ty det går åt otroligt mycket mer energi åt att producera köttdjur, än vad det gör att odla grödor. Till djuren måste man först odla mat, sen ska de växa under några månader etcetc. Skulle man bara odla grödor och fördela resurserna jämnt så skulle världssvälten kunna sänkas, drastiskt.

Världssvälten beror främst på kapitalismen; på att några tar sig friheten att leva liv i lyx och överflöd - när man samtidigt är medveten om att det kommer att gå ut över andra - men helt enkelt ignorerar det faktumet. Men också den lyxen i att ha kött på bordet varje måltid. Det är en oerhörd lyx som enfaldiga västerlänningar inte ens förstår sig på att uppskatta.

Fast jag tycker egentligen att det inte finns något svar på vad som är "mest etiskt eller mest korrekt"; det ligger nog hos varje individ ett enskilt svar. Men att det kapitalistiska samhället är oetiskt och omoraliskt behöver man inte fundera så länge över för att förstå.

Jag håller absolut med om det. Allt vi gör i våra levnadssätt, all konsumtion, är på bekostnad av andra individer. Det gäller tobak, kaffeplantage och t.o.m något så simpelt som bananodling (där många odlare blir sterila pga allt gift de får i sig genom arbetet). I alla dessa plantage/odlingar jag nämnt så arbetar förmodligen också barn. Det finns inget försvarbart argument till varför man skulle konsumera sådana produkter. Därför inser jag också att det är oetiskt av mig att konsumera tobaksprodukter. Det är fel, och det kan jag stå för. Vore man helt klok skulle man bojkotta allt, under förutsättning att man kunde odla all sin egen mat själv.

Det är sant, det finns inget utopiskt samhälle; och orättvisor kommer alltid att existera. Det faktumet kan man dock se på hur man vill; JAG tycker inte - att det faktumet att det alltid kommer att existera orättvisor - legitimerar förtryck av andra individer, oavsett om det handlar om människor i tredje världen eller djur i köttproduktion.

Man kan alltid göra saker för att förändra. Frågan handlar mer om vilken inställning man har till det.

bajz


Alla snabbkommandon revolutionerade min vardag *oteknisk chey*
dagen dagen


Alltså vad är upp med att man numer kan chatta trots att man bara är inloggad på hotmail och inte msn? Ska man inte ens kunna läsa sin jävla hormail (obs ej felstavning) utan att behöva bli stressad över att massa folk ska kontakta en hela tiden... Vill man chatta loggar man för fan in på msn........ SKARE VA SÅ SVÅRT ATT INSE *sänder arga telepatiska tankar till hotmail/msn-crew*

Träffade också på den sura busschauffören igen (eller vadå "den" i bestämd form, som om det endast funnits EN, löjligt...). Hen gjorde inte min dag, hatar omotiverad ovänlighet. Speciellt när de kör fel efteråt.

Annars har dagen varit bra, har sett 50 par bröst, ätit ~~snacks~~, ätit stekta champinjoner *längesedan*, varit smart och vältalig (Är i en period då jag känner att jag har språket i min makt. De kommer och går - beroende på hur mycket sömn jag får. Eller tar.), blivit bortrövad, beskådat mina fina vänner och pussat min vackra rorro med fetsmink på.

Nu ska jag pluggy ännu mer, tare aldrig sluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut?

det bästa av det bästa


Jobbigt underbar paltkoma och jag lyssnar på BD och Håkan med världens finaste människa. Har aldrig känt en sådan här lycka förut, och jag vill bara känna så i resten av hela mitt liv. Jag älskar dig så otroligt mycket mer än jag någonsin kan beskriva. Någonsin

2011-02-20

"Lesbiska har i historien en politisk existens genom att "inkluderas" som en kvinnlig variant av manlig homosexualitet"


Älskar att plugga genus. Så jävla mycket, trots allt pluggy. Betvivlar att någon kurs någonsin kan beröra en lika väl, djupt. Citatet ovan är hämtat från en av texterna jag läser just nu inför tisdagens seminarium. Tänkvärt, eftersom att det är sant.

Delvis därför som fler borde ha bojkottat gaygalan i lördags. Ta en kik på första delen av torsdagens Debatt på SVT (som Lova så vänligt tipsade om) som diskuterade just QX Gaygalan:

http://svtplay.se/t/103450/debatt

Håller fullständigt med om kritiken och finner den befogad. Priser på denna gala borde ges till folk som aktivt stöder/arbetar för/tydligt visar sitt engagemang till HBTQ-världen. Att ge priset "Årets Duo" till Victoria & Daniel är väl ungefär lika enfaldigt som när Barack Obama gavs Norges Fredspris fastän han ej ens hade hunnit arbeta aktivt för fred (no offence mot Obama, men valet av pristagare kan absolut diskuteras). Den politiska konturen blir allt för otydlig och suddig. Sorgligt med tanke på att man bör diskutera HBTQ ur ett politisk perspektiv i ett sådant sammanhang; pga på det förtryck och den ojämställdhet som råder mot dessa människor från samhället i stort.

Jag är själv medlem på QX egna community. Jag har själv min fot i HBTQ-världen. Jag VET att orden gay och homosexuell i alltför många sammanhang främst syftar till bögar; som om det vore något införstått och givet. QX känns dessutom inte helt könsneutral. Och inget konstigt i det egentligen; HBTQ-världen är likväl en del av det stora samhället också; följaktligen är det är naturligt att patriarkala strukturer uppstår och kvarstår även i den miljön; som färgat från den större omgivningen.

Men det kan, bör, och ska ifrågasättas. Det är dags att fokus slutar vara vinklat endast till bögar.


Plus att galor oftast bara är kommersiella jippon ändå, men det kan vi ta en annan gång.

r...i...p


innerst inne hatar jag nog att besöka midgård, nu efter man gått ut. blir så ledsamt töntsentimental av det.meneee jag har iaf min redbullllll~~~~~~~~~~~~~~~~~~

lörday 19thhhh


Tydligen kan mat lagad med mycket dampångest och lite chérlek bli lika gott det. Dagens tips från kökshoran: personligheten måste inte vara perfekt, vackert glänsande för att matN skall bli king. Älskar lasagne <3345


Nu blire ~~f3kk3~~ verkar det som. Imorgon blir Rosen kärring. Kan bli kul! Känner me som ~~lammkötte~~ men jag älskar lamm så int' mig emot

Idag har Winstonboy rymt 2 ggr :'-( Stackars gubben, vad rädd han måste ha varit. Min finaste älskade gos. Min ros och min gos; det bezta jag har (älskar att vara töntig, speciellt med flit :-) )


Fullmånliga hälsningar

/ Kökshoran

PS. Tycker att det är lite roligt att jag beskådat TRE stjärnor falla tillsammans med Rosita, med tanke på att jag, under mina hela 19 år, tidigare bara sett två i mitt liv innan jag träffade Rosita. IT'S A SIGN?????? Stjärnorna och löven faller för oss, tack Carola. DS

TipzarNhttp://open.spotify.com/album/3yfisavFdGTrjFf9Ecpbio

cheeezzzzecake

Upptäcker att det tar fett lång tid att göra cheesecake. Fast sen råkade jag välja ett jävla prettosatsigt recept också. HOPPAS DEN BLIR GOD BAAAA

Znart kommer Lovagumzan hit. Sen kommer Rozen *2 av mina favvocheyer*. Ska beskåda rap och massa annat sköjz ikväll på Beat Meet, kommer bli nnnnic nic
Int' min kakaaa *men hade kunnat vara*


Bajs nu ska jag göra chokoladebiskvieeeer

Önskar jag var Harry P

min tand gör ont

Det har fan gått för långt när man har en stor isklump på septumpiercingen efter en halvtimmes prommiz. HEJ DÅ NORRLANDSHORAN, hate U

Så här såg GmmN ut för exakt ett år sedan:Tur att då inte är nu, lolzzzzz......................................

Fördel med att vara hemma endat ca 50% av tiden:

Man kan läsa sådana här lappar: "Pga. av byte av huvudavstängning för inkommande vattnet kommer vattnet att stängas idag den 17:e februari mellan 1300-1500." och tänka NEJ DRYGGE men sen inse att det var igår. Igår då man inte ens var hemma. (plus att jag gillar dysse på lappen också, skrev av ordagrant)

NU SKA JAG BAKA FÖR ATT JAG ÄR EN SÅ ZNEL_FLICKVÄNS_HEST

heijiz

Veganism kontra vegetarianism – Hur långt bör moralen nå?

 

Det är snart två år sedan. Dagen då jag på riktigt bestämde mig, bestämde att min relation till kött för all framtid skulle bli förändrad. Avhållsamhet tycker en del. En symbolisk handling tänker jag. Med politiska undertoner. Fastän känslorna är det som i mitt fall är den starkast bidragande faktorn.

 

Jag talar om vegetarianism. Jag förtär inte några produkter innehållandes fisk eller kött; vare sig om det gäller köttbuljong eller kaviar. En tanke som länge figurerat under skallbenet mitt, är dock; ”Om jag vill vara vegetarian för att vara moraliskt riktig, varför är jag då inte vegan?”.

 

Det är rätt paradoxalt att vara vegetarian av etiska skäl, och sen inte gå fullt ut och leva som vegan. Jag bär skinnjackor, äter ägg, har husdjur, kollar inte alltid om hudvårdsprodukter jag konsumerar är djurtestade eller ej, jag äter gelatingodis och just i detta nu förtär jag en krämig fruktyoghurt á la Norrmejerier. Hur går detta hand i hand? Ett förtryck är alltid ett förtryck. Eller hur ska någon kunna göra någon åtskillnad på ägghönan som lever instängd på en minimal yta med flertalet andra artfränder, hela sitt liv – producerandes en onaturlig mängd ägg, jämfört med grisen - som inte bara slaktas till jul. Döden kommer alltid, det är bara frågan om hur lång tidssträckelse av tortyr som individen ifråga hinner uppleva innan den når fram till det slutgiltiga.

 

Om det är många som ser ned på vegetarianism så är det ännu fler som verkligen INTE förstår sig på veganism. Den stereotypa bilden av en vegan kan vara en smal, orkelös stackars radikalpolitisk straight-edgare som lever för och genom sina politiska ställningstaganden. För evigt förlorad i sin naiva revolutionära dröm. Jag håller inte med, inte någonstans. Inte bara för att man inte ska/bör generalisera, utan också för att jag faktiskt ser upp till veganer.

 

Ser upp, därför att man som vegan förmodligen måste ha sitt inprogrammerade försvarsstal, för evigt beredd att förklara, försvara, argumentera för sin sak, närhelst de inskränkta dyker upp. Att stå för sina åsikter, är om möjligt ännu vackrare än att inneha dem.

 

Egentligen ser jag ingen som helst skillnad på konsumerandet av kött kontra mjölk. Båda individerna lever under ett mänskligt förtryck, ett ofritt liv. För mig är förtryck av djur detsamma som tortyr gentemot människor. Jag ser faktiskt ingen skillnad. Ingen människa ska någonsin bestämma över en annan individ. Alla har sitt egenvärde, sin rätt till liv, och sin rätt till att vara en del av kretsloppet. Det är bara det, att människor, olyckligtvis sedan religiösa skrifters publicering, fått för sig att vi är härskare på denna jord. De flesta tycker så. Majoriteten tycker att en människa är mer värd än en katt. Men varför är svaret på den frågan så självklar? Är den ens självklar?

 

Jag har tänkt på det där, rätt mycket. Vill ta steget. Jag känner att min åskådning inte riktigt går fullt ut med mina handlingar. Kanske är det en tidsfråga, kanske inte. Men en sak är dock säker; kött blir det aldrig mer. Aldrigaldrigaldrig.


õns


vars e pelle

Uppsala är en tätort (stad) i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Uppsala är ärkebiskopssäte sedan1164 och stiftsstad för Uppsala stift samt en av Nordens äldsta universitetsstäder. Stadsprivilegier som en uppstad är från 1497, somstapelstad från 1880-talet,[2] men orten är väsentligt äldre, särskilt Gamla Uppsala. Uppsala är Sveriges fjärde största tätort med 128 409 invånare (Statistiska centralbyrån 2005)

 

 


WL

Tänkte att White Lies var det ju längesedan man lyssnade på. Det naturliga händelseförloppet därefter är självfallet ett spofifygottande. Och till min glädje fann jag ett nytt album utlagt! Visste faktiskt ej att de släppte nytt -10; men här äre iaf:

http://open.spotify.com/album/26Bm3PBTkGz1eIMzXsfc6g

Kan ej ge ett personligt utlåtande om albumet nu dock, eftersom att jag inte ens hunnit lyssna klart första låten än.

Meeeeneee den kanske är...kinG?


tuez
Fönar håret i 10 sek. Det är värt

Vill ha uteserveringsdagar, festivallivet, parkölen, skinnjackeväder, solsmek

2011-02-15


beste butler

Det är en Deep Purple och Status Quo-morgon. Alla dagar borde börja med old-school rock/hårdrock/bluesrock; världen skulle då vara en ännu mer heavenly place 2 be innn

Är fan fett pepp på DJskolan, I should check that uppppp


Tjingbing du försummade bloggy / Mvh mätt_frukostchey

"han må vara skallig; men är i alla fall inte fet"

 

Demoncat åt morgondagens lurre. Lolololololololololoololololol

 

 

Folkkök idag ägde! 25 spänn och mättnad för tusen timmar framöver *älska billig veganmat 4-evahhhh*

 

Blcköldscfkdnfklasödäkaw


viva la revolutíon


Åt en vad kan tyckas fattig grötlunch. Men mitt inre kunde inte ha varit gladare ändå; ty revolutionens vingslag ger resultat - och friheten annalkas. Kan blott föreställa mig vilken glädjens dag detta är i mellanöstern. Fantastiskt.

Fast nu kommer dock nya prövningar, en militärregim är inte heller speciellt mycket att hänga i julgranen dirr. Men det ska väl fixa sig helt i sinom tid.
Insup denna dag, det är en stor dag.

Nu ska jag fixa i ordning lite eftermiddagsfika (morotskakey <33345), och plugga lite. Älskar mitt jobby

Chinching?


"Every way that I can"~~~~~~~~

En nattsemla är aldrig fel minsann. Fan så gott! Hemgjord dessutom, chérlek på det


Musiktips i natten: http://open.spotify.com/album/69DPNzkdy799mXiRVoTphu

= Marit Bergmans punkband från 90-talet, tackar ~~Rozziegurrl~~ för tipzet ;;;;;)

Måste även delge min blogglycka efter Monkas bloggkommenterarspam här, 7 inlägg på rad = starkt jobbat!

Mer blogglycka åt folket

Imorgon blir det vinlycka och OSTLYCKA. Med betoning på OSSSST! (L)(L)(L)

Men först a hard work work. Fast först zömn.

~~Molotov cocktail party~~

Tjingybingy


2011-02-10

Saknar min finaste älskling. Hur kan ens 34 h vara jobbigt? Det är jobbigt för att du är du. För att du är den finaste på denna jord. Du gör mig komplett. Hel. Fulländad. Ord är bara ord, det betyder ingenting. Men känslorna, betyder allt.
När vi hittade en "defekt" unicorn på Myrorna. Ville ha!!!!11 </3
(Ledsen Lova, det blev ingen hångelbild den här gången)

Liverpoooool

Älskar min bror för att han är så konstig, men på ett bra sätt.

Han besökte Liverpool förra helgen och redan då blir jag ju avundsjuk pga:

1. Älskar England
2. Älskar Beatles
3. Alltid velat besöka mindre städer i England

Frågar om han besökt classic ställen såsom Penny Lane, Strawberry Fields, John Lennons barndomshus, The Cavern, Beatlesmuséet etc. Han svarar att han inte hunnit med så mycket, men att han i alla fall varit på en Beatlesturistshop och köpt en present åt mig där. Jag svarar: "Åhhhhh, vad fiiiiint <333345" (obs uppriktigt sagt glad) och han svarar:

"haha, ja men det är jävligt meningslöst. jag ville inte köpa nåt egentligen, men nu vart det så. ana insisterade. jag råkade nämna att du var beatlesfanatiker och helt upp och ner."


Hahahhaha, tack för den otroligt ödmjuka välviljan brushaaan. Äger att bli påtvingad vänlighet.


Fan vad jag längtar tills han kommer till Umeå i slutet av feb. Är så taggish på att älsklingsrosse ska få träffa honom. Det kommer att ÄGA

Tjing tjing

2011-02-09

Har numer insett att korridorslevernet förmodligen är rätt nice ändå. Blir jättesugen på att prova någon gång. Det verkar så myzigt.

Boendesituationer att testa:

1. Kollektivt
2. Studenkorridor
3. Ensam
4. I flera andra städer

Fast just nu älskar jag Umeå för mycket för att ens vilja bege mig härifrån på ett tag. Lustigt med tanke på att jag i juli ville spy ner hela staden, bränna upp den än värre än 1888 och dumpa den på något jävligt otrevligt ställe. Tep en ohygglig gränd i en sunkig, farlig stadsdel någonstans lååångt borta.

Men nu är jag återigen tillbaka i Umeåälskargängorna, och hela stadens existens ses med naiva barnögon. Hoppas den känslan håller i sig ett tag. Men våren lär ju inte dirr göra saken sämre precis. Då ska jag ut och smeka alla nyutslagna björklöv och krama alla björkstammar, samt älska mariehemsängarna något fruktansvärt varje gång jag passerar en kväll och ser dimman ligga tät

Och Nydalasjön!

Har glömt lite hur man bloggar. Ledsen bloggy för crapy shit, återkommer när jag kommit i bloggskrivarfas återigen


PS Måste bara nämna att jag fick handla på krita på kafé torten @ uni igår. Ofta man ens kan göra det nuförtiden? Trodde att det var ett utdött fenomen, typ Ohlsson hos byhandlarn 1947; "Och fröken Ohlsson skulle ha det på krita va?". Älskar znela_hestar DS

blablahejhej


Såg en påse högt uppe i ett odefinierbart träd. Hur kom den ens dit

Passet blev förlängt till 16.00 nu ist = 22 h pass. Kallar marslönen för ~~peace'n'lövvv~~lönen för det är precis vad den är. Åh ljuva juni, komsikomsi

Imorse när jag vaknade var jag mer utvilad än jag varit på typ 2 månader. Så jävla sköööön..T. Solen ba hej hej smekte mitt ansikte, och sen en vacker människa bredvid mig. Idag var en bra dag.

Vill egentligen kolla på kvällsöppet där de diskuterar den etiska aspekten i att som västerlänning besöka diktatoriska länder på sin semester. Vill egentligen kolla ty det är ett ämne jag länge gått och grunnat på så där. Fast problemet är att jag ogillar att kolla på tv, så skiter väl i det probby. Ska plugga istället *försöker att vara uppstyrd fastän jag är raka motsatsen*

Detta jobb måste ju vara det bästa för en studentjävel som jag. Plugga på jobbet, det är ju ASMASM *sparar dyrbar tid*

På fredaaaaa blire tacotaco med kingisarna, på lörday blir det ost-vin-sällskapsspelskväll med genuzar. Alltså fan vad jag är sugen på ost. Och vin. ÄLSKAR ATT NJUTA, MAT ÄR DET BÄSTA SOM FINNS.

På tal om mat såg jag Sveriges Mästerkock eller vad fan det heter. Så jävla nice: Gå in i ett rum överfyllt med fantastiska råvorar och man får välja 10 st och göra vad man vill av de under en timme!!! En sak jag ej förstår med sådana där tävlingsprogram är att det alltid är en stor majoritet med asdåligt självfortroende som åker dit, som blir typ helt psykiskt nedbrutna av stress och kritik.

Varför ens delta i skiten om man bara mår dåligt av det? Stupid fools, skulle aldrig delta i sådana onödigheter.

(Varför handlade hela detta inlägg om tvprogram, det var inte min mening)

har du hört va killen e cp

Upptäckte just att internet suger. Eller så är det bara jag som är trött. Eller så är det bara jag som fått ett liv


 

skev = ett bra ord


30 dagar

Första kvällen, när jag satt på min vanliga plats vid köksbordet med utsikt över Mollys hus och snön dalandes där utanför, tänkte jag för mig själv - beskådandes dig som plockade fram fika. Tänkte hur det skulle vara om det var en del av min vardag. Att sitta i en flickväns kök som bereder te och mackor. Sedan blev det strömavbrott, första gången jag upplevde det på säkert 5 år. Därefter såg vi Phantom Of The Opera. Och tanken blev verklighet. För när man träffar rätt är allt bara en självklarhet. Bara skrivet i sten

Idag är det en månad sedan, den dagen. En månad av hundraprocentig lycka, som aldrig tycks gå ur mina blodådror

Och det firar vi med att beskåda Fucking Jävla KukÅmål och knarkviljan och bortlängtan och omöjlig kärlek och 90-talsnostalgin med FILA-tröjor och mittbena och Broder Daniel

Livet är konstigt

ttttake

Imorrn äre fekke Take Queer och det kommer Ä-G-A

 

ville bara säga det


2nd va

Hemkommen från second-hand-shit. Hittade massa schnize tex en stor inramad bild av Umeå Anno 1989, sedd från älven, en jeansskjorta som svar schnügg, 4 st filmer:

1. Ondskan "Har du knullat me kökshoran???"
2. Chocolate (johnny deppfascinationen kommer ej gå i stöpet)
3. FUCKING ÅMÅL!!!!!11 (som jag letat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
4. Mulan (den enda Disneyklassikern vi aldrig köpte innan alla filmerna blev skit)

Obs alla VHS 'cause it's cheap och jag gillar gamla skolan.

Även albumet "Jagged Little Pill" av Alanisgurrrl till min ~skivsamling~. KUL

*älskar att konsumera*

Nu ska jag laga foodie till mig sj, de andra ska äta kaukasisk turkey. Familjemiddag för den fyllande brodern, första gången rozziegurrl deltar på ett sådant evenemang. Blir sköjjjj


PLUS att vi såg en stor gosedjursunicorn som såg exakt ut som i robot-unicor-attack. VILLE HA :,,,,,( men kostade typ 200 = ej värt

Hej då

4/2

Ibland när jag kysser dig blir jag nästintill tårögd när jag inser det vackra, underbara. Hur mycket jag tycker om dig. Jag skulle vilja spendera hela mitt liv i din varma famn. Det är allt som någonsin kommer att behövas.

Vem fan behöver en gitarrspelande boy när man har världens bezta GF instead! (som dessutom spelar ze guitarr)

[plats för vacker/sentimental/djup/estetiskt tilltalande bild som jag ej orkar leta upp nu]


blä

Kan finns roligare göromål/lyckligare omständigheter än att ha sprängande huvudvärk+illamående konstant i 7 h, när man jobbar 24 h pass. Kan. Fast jag vet inte säkert

Helgy hade aldrig suttit mer rätt ändå, och denna är fullproppad med ~~roliga aktiviteter~~, ett uppsving för själN

Och snällaaaaaaaaaaaa ge en förändring i Egypten. Pallar ej att allt bara eskalerar än mer; Mugabe mutar fängelsefångar för att agera motdemonstranter. Såg stenkastning live på dattan igår. Såg ej angenämt ut - om jag behöver tillägga. Igår skadades 600 (vet ej om siffrorna är pålitliga dock). Medan medierna i Sverige ger sken av att USA hjälper till, typ hytter med pekfingret är vad de gör. FU USA

FU jävla världskonflikter och västvärldens rövslickande attityd. Om Sverige hade stått upp någorlunda för sina egna värderingar hade de fan bojkottat alla diktaturer. Skit ska inte stödjas.

Varjör snackar jag politik, jag mår skit och måste sova. Politik är skit. Skitskitskit

Hoppas att morgondagen bju på en flatflanell (~~2nd hand-timey ídd~~)

Herråp

hårzvalleT

(På nåt extremt konstigt vis så gillar jag att betala räkningar. Känner mig vuxen då kanske?)


Biebersvallet är numer historia. 7 mm är gumman nuförtiN, och nu ska jag till att färga mitt hår *Frizören nr 1 denna afton*

Roligast var när vi först klippte en side-cut på rorrogurrl, trodde det skulle vara assvårt men det blev tep otippat schnüggt. Men helrakat var det bestämt och så blev det också.

FÄRGAFÄRGAFÄRGA YEEEYYYYY äntligen bort med äckelutväxt, ~~som jag längtat~~

Tjing tjong bloggyfebrrrr

Fulkultur - Fuldans blev min 10 000:e låt på min LastFM, that's so wroooooooooooooooong. Det var inte ens jag som ville höra på den,. njdajlshdchaschasljcasjdösa

Snart blire demoooo med Amandizzz, kl 13.00. Har inte varit på demonstration sedan sorgedagen efter valet, så  nog är det på tiden alltid! Hoppas den drar en del folk.


vill man roflmaoa e stenmark kingen. hinner inte leta upp fler ~~skatter~~ nu, tiden ruzar. googla!

RSS 2.0