cccrystal

Här har du bandet jag tipsade om i sms:et i fredayz Mollzan:

http://open.spotify.com/album/75olNPlDKi2XQhTD9IPlVC

Har inte lyssnat in mig tillräckligt för att ge en rättvisande recension; varpå jag skippar det. Du får lyssna själv helt enkelt, om intresse finns!
2011-01-31

Den senaste tidens oroligheter i Egypten har väl knappast gått någon obemärkt förbi. Kravaller. Demonstrationer. Polisiära insatser. Uppror. Revolution. Smakar på ordet, revolution. Det är så jävla vackert. På något konstigt sätt önskar jag så innerligt att jag fick vara med om det. Har svårt att föreställa mig något vackrare än ett helt folk, som gemensamt kämpar mot orättvisa. Mot diktatoriska regimer. För upprättelsen. Framtidstro, hopp. Klingar vackert. Jag tänker på oroligheterna i Thailand som eskaledare förra året; då demonstranter kastade blod utanför någon ambassad eller vad det nu var. Blev sjukt berörd av det; tänk att tro på en sådan sak så djupt och innerligt - att en blir beredd att offra lite av sitt blod för en sådan symbolisk aktion, för rätten.

Läste i VK imorse. Intervju med några familjemedlemmar på Arlanda, som fått besked av UD att deras resa till Egypten inte skulle bli av. En risk som ej är värd att ta, kan tänkas. Kommentaren av den sextonåriga dottern gjorde mig aningen sorgesam. Hon sade; "Jag är arg! Jag vill sola och bada och jag hade dessutom tagit ledigt två veckor från skolan från detta!". Självfallet blir man jävligt ledsen och less om en resa man längtat efter inte blir av, det är högst beklagligt. Men just det att uttrycka sig på det viset känns väldigt egoistiskt på ett stereotypt västerländskt vis, som jag känner enorm avsmak gentemot. Okej, så du får inte resa till Egypten, vad tråkigt. Du har det nästan värre än folk som lever i diktatur. Du har det nästan värre än folk som inte ens KAN resa utomlands. Du har det nästan till och med värre än folk som svälter!

Det borde egentligen vara höjden av förnöjsamhet att leva i ett I-land. Men jag har svårt att se glädjen bland all orättvisa och inskränkthet ibland

old timez

 

Förmodligen hur bra som helst


tjötttetjött

Var biljardgumzan idag. Jag sög men jag skall fan bli bättre! Och jag heter EJ Philippa....

Ett tipz: Rökta rostade mandlar från Naturgorrasortimentet (typ tex det ~~välsorterade~~ som finns på ICA MH-centrum) är asjävla gotttttt. Det smakar bacon!!!! Visserligen är jag ej ett fan av kött (tjötttjöttTJÖTT) meneee jag kan ej förneka att rökta saker är gott.


BACON

T.o.m Winstonboy käkare = ett tecken på att det är gott. Katzee käkar nötter, en ding ding världinte sant?


En tidstypisk måltid från tiderna innan min ~~kostkräsenhet påbörjades~~


En tidstypist bild från tiderna då jag poserade med med ~~tjött å fesk~~, som den mördare jag var


En tidstypisk morbid bild att fotografera, från tiden då jag var en ~~sadistisk likätare~~


Men nu är jag hel och ren!

bbbbeatlez

 

Alla drar på Fluxy 2night @ Scharren.

 

Vi fattigmän beger oss till SF istället (älskar presentkort 4-evah), och beskådar Svinalängorna. Noomi Rapace är som bekant med; hoppas på en insats i Millunium-klass från hennes sida. Annars räcker hon rätt gott som ~~ögongodis~~ också.

 

Ska styra biljard också, så jävla längesedan! Sen blire ~~fyllechaffis all night~~,

 

RING mitt nr om ni behöver fyllechaffis efter 12! En hunka för fullsatt bil (obs ej per person!) över stan = AV VÄRDE.

 

Tjing tjing, danza åt mig på roza villan e ni znela


helgy 2.1

Update: Hon hade julmust hemma!!!!!!!!!1 Love life

helgy 2.0

Det doftar svartpeppar och stekt sidfläsk. Tror att min GF vill provocera mig lite. Det är bra!

Lyssnar på nyfunnen elektro och sörjer det faktum att jag förmodligen missar en alldeles awesome kväll på Scharren ikv; med flux pavillion och en garanterat astaggad publik. FUUUUUUCK CSNNNNNNNNN

Men kvällen blir nog fin ändå, rätt löst planerad men planer är för nördyz ändå så va. Bästa igår var:

  1. Att vi kirrade en redig gratisfylla då rorro är ~~slatthoran~~ nr 1 (fjortiz 4 sho men gratis är gott?)
  2. När jag fick smaka öl av världens gosigaste björnbög och han sade: "Men jag har aids!". "Vad bra, jag också!" svarade jag. Men man måste ju älska folk med självdistans och självironi.
  3. Den otänkta porren på storbildsskärmen, no more said....så opassande! Så vulgärt! Så stickande i propra människors ögon!
  4. Gratis fyra fattigmanstequila (dvs no lemon no salty...WHY)
  5. Byteshandel: 1 stycke ciggaz mot 1 snowracer

Äter fett. Så jävla GOTT

Det här låter som Karin Dreijer?

Vill så gärna ha julmust eller trocca. Hatar windows vista

<3 fre

Drömde även att min f.d tyska brevvän som jag skrev med i 5 år kom till Ume'''' och pratade flytande svenska med mig. Fast hon kan tep sveeee IRL också så det kanske inte var helt och hållet galet. Hur fan kan man lära sig ett helt språk bara pga intressets skull. Jag skulle aldrig kunna lära mig tyska helt randomly

Lika bra det, fan vad ovärt.

Sen drömde jag att Amandus och Ville bodde hemma igen. Det ägde. Fattar ej att det var 4 år sedan Amandus flyttade hemifrån (!) Hoppas jag beger mig snart också. Lika braaa deeeet~~

Helgy!!!! Schnise!!!!!! Fast man skulle haft schmig
Hörde på radion att en man blivit dömd till barnpornografibrott för att han innehavit 39 mangabilder (dvs tecknade bilder) föreställandes barn i "utmanande poser". Random att serier kan rubriceras som riktig porr. Isf borde erotisk litteratur (liknande de avsnitten vi läste på Genus A någon gång, skrivna av äckelgubben) likväl klassas som porr. Fast det kanske det gör?

Förespråkar inte porr överhuvudtaget då produktionen alltid går ut över en andra part, oavsett om man "vill" delta eller ej, men vad fan, tecknade serier är väl isf bättre än riktig porr. Blablabalaklaklafjöasjfd
Längtar efter solglajjetider. Så att man kan börja bada i pölar igen

Ett sådant soligt leende kunde vinterhoran aldrig vara upphov till

2011-01-28

Fick ett schnise tipz på spotifys alltjämt pågående uppdateringar:

http://open.spotify.com/album/4kmu4A80ufJ3vsuc6n8BCx


Vill gå på indieklubb

eller nå underground

Dör annars

blondieMin pluggykompis, sötaste gosen, ~~enda mannen i mitt liv~~ (=obligatorisk flatkommentar lol), mesen, mongokisse, mysemyse, gosy pusspuss

Drömde om Storkisse i natt. RIP världens bästa gubbe </3 Drömde om en GIGANTISK princesstårta. Fan vad god den var. Den räckte hur jävla länge som helst. Varför var det en dröm

Behöver en livscoach. Som sliter upp mig ur sängen. Om hen inte lyckas häller denne ett spann isvatten över min odrägliga pluggförhalarschkalle (rätt åt den isf). Om jag inte börjar med pluggy kommer hen  och piskar mig + slår med linjal över fingrarna/handryggen till att jag börjar skriva/läsa.

Förnimmer ej pluggymotti. Var äääär deeeeeeeeeeen???

CSN kirrat iaf, hoppas att få erhava pengarnas ljuva sötma nästa vecka dårå

vackerTTT


QuellN bjöd på piskande av mikalisa och luddeboy i Alias, samt tidernas förmodligen bästa facerappppppé och jag e Nöjd (Jag är glad för jag är nöjd!)

Snart helgy tjing tjing

csnraget


Längtar efter sommar, värme, dankhet utan ände, förslöade dagar som aldrig vände. Synd att det är cirkus 3 mån till av snöhorans befintlighet fndkflsfhsjölkadkfsakäfajkfäas

Chillin' in Bredvik, ett ~~gott sommargöra~~.


Sedan vill jag bara tillägga en grej till:

HAAAAAAAAAAAAAAAAAATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRR CSN

VARFÖR kan jag inte lämna studieförsäkran för? VARFÖR skall skiten krångla HELA tiden?!?!??!?!??!?!!!!!!!

CSN existerar endast av ett skäl; för att gå mig på nerverna. Jag är helt och hållet övertygat om att det påståendet stämmer till fullo.

KSMB va väl nice. Okioki

Ni borde se Trainspotting igen. Den är bra.

1300


http://open.spotify.com/album/3J2TlqRX5s4ljyi7N8D7qd


King.Jag har totalt glömt hur man pluggar. Det går ej. Går ejeee

fmknfnsdfasdlöaslöalrlrlmg
But Doktor Kosmos he's brave and he say
Hey hey hey hey hey hey hey hey hey
Don't touch mördarbruden Eva
Om du vill leva

Doktor Knark he smiles a smile
Then he say I don't like your style
Mr Kosmos I don't like you
I'm gonna kill you to


Fast det enda jag egentligen ville säga är: FU pluggy

this. is. englandddddThis Is England är en film som jag aldrig kan sluta att älska. Den där gemytligheten, samhörigheten och barnsliga lyckan som porträtteras i subkulturens gemenskap är något jag alltid kommer att avsakna. Filmen har en vacker historia om identitet, fördomar, uppväxt och relationer, där skinheadkulturen porträtteras ur olika perspektiv. Kläderna, musiken, livsstilen; allt lika eftersträvansvärt. Men samtidigt det svarta i inskränkthetens problematik.

Skinheadkulturen är helt enkelt bara snygg. Snygg och coooolish.

Hur som helst; till er som precis som jag uppskattade filmen för några år sedan; så kan jag meddela att det gavs ut en följande tv-serie i fyra delar, som kom ut 2010. Det är samma skådespelare, och serien utspelar sig så vitt jag förstår 3 år efter filmens historia. Serien heter This Is England '86.

Man får lära känna karaktärerna på ett djupare plan; och den naiva glädjen som stundtals fanns i filmen är som bortblåst; serien är seriösare och mer problemfylld. Bra skådespelarinsatser, och lika snyggt filmad och klippt som filmen. Den känns lika autentisk som filmen.
Litet minus för att den inte var lika fylld med den underbara musiken som filmen är.

Men i alla fall: Se, se, se! Micke micke braeeh


Blir typ irriterad på Lol som under exakt hela serien har assnygga kläder och perfect hair, STOP IT!!!
Beskåden själva:
Älska England

Herråpppp

älskar ej åke green


Du gör alla dagar så otroligt meningsfyllda. Det finns ingen värdelös dag, med dig vid min sida. Hur mycket eller lite man än tar för sig av tiden spelar mindre roll. Alla av lika stort värde, ändå. Det är vackert.

Sitter och funtar över hur fan man ska klara kommande månad utan tillstymmelse till några givna ören av CSN. "Skyll dig själv som inte skickar in ansökan i tid, idiotjävel" kan tyckas. Vilket jag också delvis kan hålla med om. Men oavsett vem skulden ligga på, eller om den ens existerar, så är det bara att svälja vägg av låtsasångest och fånle av glädje åt lyckan att man åtminstone lever i ett I-land = man ej behöver svälta ihjäl trots att man har 14 öre på kontot.

Tur att jag får en minischminilön iaf. Torsdag? Jag vill fika. Dricka öl. Äta god mat. Äta ost. Köpa en flatflanell (dock än hellre få en flatflannel gratis, aningens mer värt), färga håret, köpa ett nytt nagellack. Sen är jag nöjd. Plan B är väl Pace&Lovebiljett, kamera samt t2's (som de skriver på QX lol). Men det tar vi i mars.

Men pengar är överskattat. Inga sorger hos mig va
Tackar Sofiegurl ödmjukast för hennes vilja att förklara mitt problem med youtubegrejen. Illustrerar ovan att din hjälp gav resultat!

PS Vi lyssnade på delar av åke greens kända predikan. Jag ville spy och dö på samma gång :-) Vidriga människa. Förstår verkligen inte hur man kan vara bokstavstrogen. Då är man helt jävla lurad och inskränkt. Tycker synd om sådana människor. Att inte ens ha sitt eget omdöme att tillförlita sig på. Vad fan har man då liksom. Inget. DS

björkish


Hur kan en enda person vara upphov till sådan euforisk lycka? Hur kan en person göra livet så jävla mycket bättre. Livets oändliga gåta

Bakar och lagar mat åt min bitch, som den kökshora jag är. Är fett taggish på Take Queer den femte, kommer bli ~~skojsigt~~. Ska leta fram ett par jävla skidglajjer, det är ju fan After Skii-tema (random osv). Veeeme har? Har aldrig åkt slalom. Fick bannor i fredags när jag förkastade fenomenet. Men ni fattar inte, jag hatar inte bara slalom. Jag hatar all sporty!

That's just meTjillar med Björk. De e nice

Bra: http://lesmokingimage.blogspot.com/

måndaggggN


Bloggish håller lärge standard än någonsin tidigare. Men egentligen kunde jag ej bry mig mindre. Dumt, skumt? Fast bra. Bättre. Skulle vilja lära mig hur man gör för att ladda upp endast linjen med play/pause/stopgrejschish istället för att alltjämt behöva ladda upp en hel tuberuta om man bara vill visa en låt.

Fett kul att kolla på en video som inte är en video, menar jag. Fast nej

Idag vaknade jag till töljudet. Ljudet av töende snö. Eller egentligen vaknade jag till Rositas mobilväckarklocka, men indirekt av snötöandet! Kan allt bara smälta bort. Barmark. Grusgång. Fågelsång. Solljus? Första tusselussen. Vad fan ska vintern vara så äckligt jävla viderlång för. Vad tjänar det till.
Norrlandshoran, största hatkärleken of alla timez

Jag vill äta indiskt. Gott

Pluggy var det ja.
Fail

1294

 

En vacker låt till en vacker människa

 

Äter ett grönt äpple. Det är gott. Apelsiner är vidriga. Blått hår is not ma thang


bye bye miss american pie


Såg en znygg b-rud idag. Eller jag såg henne egentligen hela helgen. Eller ska man vara riktigt noga har jag nog sett henne i 17 dagar. Hoppas på 109889377353252672 till. Minst. Gånger tio!

Vad fan är vi så jävla sega för. Danksöndag I say. Danksöndag. Varför vet ingen vad dank betyder

Lär er det fu helvede

Oki nu lär jag er, era tröga jävlar som inget vet:

dank
1
smalt ljus, talgljus, ljusstump, ljusbit, talgdank
2 metallkula, spelkula av metall, nickelkula
slå dank lata sig, göra ingenting, gå sysslolös, gå och driva, förspilla tiden
Har inget av intresse att förmedla. Eller jo: ikväll ska jag bli fet av chips. Fan vad det kommer att ägaTjing tjinggggg


English House


Se där, se där. Robyn och Fleet Foxes till Way Out West -11. Är inget hängivet Robynfan dirr men hon är king och dessutom bra live, ändå en artist man gärna ser om. Och Fleet Foxes vore KING att se live! Fan att man ska bli sugen på att dra dit; det är ju för dürt att dra både dit och Peace.

Och tyvärr så är Way Out Wast 2 high up på hipsterskalan för att jag ska prioritera det framför en underbart sunkig camping á la Peace. En festival utan en camping, vad fan är väl det. Som en tårta utan grädde! Te utan honung! Fekke utan öl! Ett liv utan musik! En dag utan kaffe! osv = inte värt

Aja får la glida vidare i ~~cyberrymden~~ och se om fred&kärleken uppdaterat sin släpplista.Igår när jag jobbade hade min arbetskollega med sig hundeeen. Den såg inte ut så här.


Hejdahejda

Eller:

Tjing Tjong

You're gonna bleed 'cause I have a knife

Ett statement: Jag premmar på alldeles för många skitbloggar. Man blir ju alldeles deprimerad. Men jag är för dank för att rensa i bloglovin'. *poor me*

Skrev nyss en dikt som bloggkommentar på en friendios bloggy. Insåg att det var väldigt roligt, så nu har jag bestämt mig för att hädanefter, närhelst jag än kommenterar, vilken blogg det än är, och vad jag än vill säga - så skall det göras via en dikt. Fast eftersom jag är så jävla virrig lär jag ju ha glömt det inom en halvtimme. PÅMINN MIG OM DENNA GENIALA IDÉ


Har typ aldrig älskat helg lika mycket som nu, såtillvida att jag dissar ett dygnspass på jobbet imorgon ( = jättedumt om man vill bli rik, men det vill jag ju inte bli - följaktligen är jag inte jättedum. Bara lite). Ska baaaa insuuuuupa ledigheeeeten! Insupa och supa. Och tjilla! Och förtränga pluggys existens.
Justin Bieber gästade mitt rum häromdagen. Ägde

Hata CSN

PS Hittade ett kopieringskort med 96 kopior = värt när man är fattig sturre och har 0 kr men likväl behöver kopiera studieskit. Är jag en ond människa för att jag bedrev stöld i detta fall? DS

lollipopocoasterland

Alltså; det hårda studentlevernet eller. Som sagt så blev det pluggy 12-16, middagsförtärande med rorroboy, jobb 18-08 och imoooorgon vankas hör och häpna: PLUGGY 9.15-12. SEN ÄR JAG FRI SOM EN FÅGEL.

Skrev precis klart horskiten som ska in till ett förmodat långdraget seminarium imorgon. Men långdraget eller ej; mina genuzar gör alla unidagar så jävla värda.

Funtade på att skriva om vargjakten. Rovdjurspolitik är trots alltid ett alltid lika kärt debattämne för mig. Dessutom aktuellt just i detta nu. Få samhällsrelaterade frågor gör mig lika förbannad. Det skulle isf vara köttindustrin, antifeminismen som råder överallt, heteronormativiteten, främlingsfientlighet eller varför inte den benhårda konservatismen. Oj. Jag hatar visst ganska många rådande fenomen.

Men min hjärna tycks vara i ett alltför förvirrat tillstånd just nu för att kunna bidra med smarta politiska infall. Nöjer mig med att citera Cirkus Miramar istället:
I Lollipopcoasterland där klockorna står still
faller skymmningen som sammet det blir kväll
ett övergivet tivoli som ingen känner till
där rosten kryper på en karusell
ett lyckohjul som stannat i en ensam evighet en
ledsen clown som flagnat av i evig ensamhet

Men när Cordelia kommer så börjar alla lampor blinka
så blinka stjärna blinka som ett järtecken i skyn
cos she's a girl wild lucy in the sky
så kom hit och dansa naken med mig..

I Lollipopcoasterland där Lennon lever kvar
flyter floden fiskar fjärilar och barn
i en tidningspapperskyrka i en stad av marmelad
seglar tankarna som skepp på hav av te
och klockorna har stannat och tidens fördriv
är minet inget annat än minnet av ett liv

Men när Cordelia kommer börjar alla flaggorna vinka
så vinka flagga vinka åt min ängel av parfym
cos she's a girl wild lucy in the sky
så kom hit och dansa naken med mig..
Ägde att jag glömde linsvätskan. Vad är dealen med att jag 2 dagar i rad kommer ihåg etuiet men inte vätskan? Antingen glömmer man inget eller båda. Annars är man ju efterstörd som min käre brusha brukar yttra sig.

Blir minst sagt scheeent att sova med linserna på (glöm att jag slänger ett nytt par månadslinser - Hej fattig sturre)

Saknar min bezta gumma. Som är ett stenkast eller en ciggpromenad eller 100 m ifrån mig.  Men det blir en bra helgy!

welll djeeezeeeeOch vi var så fattiga
inte ens pengar till cigg
Likväl så lyckliga
det enda som räknades

"inget dansbandsluder"

Heiji heiji sorrysorry bloggy för att du alltjämt försummas. Mina internetvanor har totalt krossats nu på senare tid. Vilket förvisso är rätt possy med tanke på att jag spenderade obehagligt mycket tid utanför ~~det verkliga livet~~ förut.

Det kommer nog att förbli så ett tag framöver; jag har nämligen som plan att bli tofflarnas toffel innan nästa kvartal tar vid. Ett mål värt att nå!!!!!!!!1112

Är ej taggish på kommande dygn; pluggy på uni från 10.00- ca 16.00, sedan middag hos Rose/Rozziegurl/Rorroboy/Rozie, jobb 18.00-08.00 på fremorgon. DÄREFTER skola från 09.15-12.00

= Bästa dygnet i mitt liv <333345


MENE sen blire helg va va då e jag nöjd för den blir skoj oki hejdah hejdah
så jävla classic flogging mollybild (man blir sådär när man hörom va)

när livet känns som hezt är det som bezt c=(^_^)=3
poesidelande, kaffelärande, mario-kart-piskande, matlagande, dankande, bildkikande, piprökande, musiklyssnande, bieberälskande, skrattande, pluggförhalande, godisätande,
kittlande :,(  , kisseklappande, internetmobbande, promenixande, tokande, cigglängtande, sommartaggande, youtubekollande, samtalande, fattiga, planmisslyckande, ♫♪ men glaaada ändååå ♫♪♫


pussss

mvh/ den hästälskande, beniga skelettpojken <3

zöndagstjillSitter här i hennes kök med någon jävla rosa (obs jättevacker) kaninmössa på huvudet; och hör och häpna när jag säger det: Det är inte jag som är kökshoran! Kan vara bra för mitt gigantiska ego att inte alltid få glänsa med mina briljanta och excellenta matlagningskonster, så det är ju bara positivt egentligen. Plus att jag får mat serverad utan att behöva anstränga mig!

Rolig konversation på fekken igår:

Dimmglasögat: "Hej, vi har inte setts! Eller jag menar, vi har inte hälsats!!"
Jag, föga intresserad: "Ah jo hej - Filippa"
Dimmglasögat: "Jaha vet du, när du kom in på festen var jag HELT säker på att du var en kille!!!"

Bara aha, okej:

1. Omotiverat
2. Kul om du tyck' det buuuuut Iiiiii doooon't giiiive a shit.

Eftersom att Rozzie är butchiegurl skulle det med andra ord innebära att vi lika gärna kan kalla oss bögar. Kul! :)

Imorgon börjar Genusvetenskap: Makt och Kön B. Zuperflatigt att t.o.m läsa B-kursen, brabra. Jag är feeettaggad på den, kommer bli ASMASMASM

Nu ska jag äta kvinnans mat, tjingtjing


och jag är så jävla glad över att vara en naturvidrig perversion

Hela min själ är en obegränsad massa bestående av de mest fantastiska känslor; en massa som expanderar för varje millisekund som går, oavsett om jag är med dig - eller om jag bara har blotta tanken av dig figurerandes innanför skallbenet. Jag tänker tillbaka på middagen hos min bror ikväll, då jag inte kunde svälja insikten av hur fin du är, över hur glad jag var över att just du satt där bredvid och fick min bror att skratta.
Jag tänker på hur konstigt livet är; hur länge jag vetat vem du är, utan att tidigare ha yttrat ett ord till dig. Hur vi gått på samma skola, suttit i rökis samtidigt, gått på samma demonstrationer, hängt på samma hamnis, varit verksamma i samma jävla rättvisepartietfittskit. Hur många gånger vi egentligen skulle kunna ha mötts tidigare. Men det gör absolut ingenting. Det är nu det är rätt och jag är så lycklig över att chansen gavs, att vi båda blev den erbjuden och tog den. Det är obeskrivligt. Samtidigt så otroligt självklart.

Som en dans på en sommaräng

chillbill

Så underbart att man kan vara 100% lycklig, euforisk, lugn och exalterad på samma gång. Livet är inte alltid en hora helt enkelt, och tur är väl det. Kan faktiskt inte minnas när jag kände mig så här hel sist. Det är skumt; men på ett bra sätt. Possi! Förnimmer även en stor skaparlusta, få se om det blir uppstyrning av att ~~jugar a piano~~, och även med poesiskrivandet. Kanske t.o.m slutför den halvdåliga novellen jag skrev i vintras!


Idag besökte jag Midyard å Rozziegurl's vägnar. Gillar att matzak's (gammal sam.lärare) kommentar på när jag berättade att jag studerade Genusvetenskap nuförtiden var: "Jaha, haha ja det hade man ju nästan kunnat gissa hehe!". Bara woooot ?! Ser jag så feministflatig ut eller VAD HAR JAG GJORT FEL?! Men han har väl sin charm på nå vis, matzakgubben.

Det är verkligen konstigt att besöka Midyard, det känns så sjukt distanserat på ett sätt som inte går att förklara. ~~Living the other life~~ eller vad det nu beror på. Te är gott.

För övrigt hade de inget candy i kaffan, rip lakritsfudgen </3

Nu får det vara nog med mat till dig bloggy, du får överleva på detta till nästa gång helt enkelttttTTTT

Säger som Neo: Tjing Tjong!

nic nic

Cirkus Miramar är awezzzzzome. Kan tacka en fin person för den insikten. Ursäkta bloggy att du försummas all over. Vad fan är felet, jag kan ju inte prioritera livet framför dig? Då har något gått snett! Galeeet snett.

Igår fick jag mitt hår rakat av mina bästa gummor, det blev mycket vackert. Då blir man nöjd. Gratis är dessutom alltid gott. Nyss spelade jag piano för första gången sedan innan jul. Det lät förjävligt. Jag hade dessutom glömt min bästa piano-spelar-låt ( = Imagine, well daaah Lennongurl), det var typ det mest SAD EVER

Men det gör inget. Jag är glad ändå! Dum och glad som det heter. Fast inte jättedum :)

Nu ska jag ~~traska vidare~~

Zeee ya later, äkta alligator på köpet

Tjing tjingznygga_b-rudar kanzke?!!!!!???!!!112

T-R-Ö-T-T-T-T-T-T-T-T

Jag hade fel. Jag blev klar med tenty 20 minuter tidigare än jag trodde - dvs 05.37:) Duktigt, ambitiöst osv.....lrrr

Alltså mitt liv har totalt kretsat till den där jävla uppsatshoran sedan kl 13.00 igår, depressing!!!!! (Obs några timmar pauser här och där, men inte roliga pauser utan mer "Jag är för omotiverad för att skriva"-pauser)

Så nu blir det foodie och nighty nighty sen ska jag njuta av sista lovdagarna som faaaaanSaknarey gubben, du e bezzzt för alltid <3

T-R-Ö-T-T-T-T-T-T-T-T

Jag hade fel. Jag blev klar med tenty 20 minuter tidigare än jag trodde - dvs 05.37:) Duktigt, ambitiöst osv.....lrrr

Alltså mitt liv har totalt kretsat till den där jävla uppsatshoran sedan kl 13.00 igår, depressing!!!!! (Obs några FÅ timmars pauser här och där, men inte roliga pauser utan mer "Jag är för omotiverad för att skriva"-pauser)

Så nu blir det foodie och nighty nighty sen ska jag njuta av sista lovdagarna som faaaaanSaknarey gubben, du e bezzzt för alltid <3

pet grief

Lyssnar igenom Radio Depts album från -06. Ej hört tidigare. Men om det senare är bra borde det tidigare vara bättre, så förväntningarnas ribba ligger tämligen högt. Min helixpiercing gör ont. Jävla onödigt att få infektion typ 8 månader efter man tagit den. Fuck oläkta piercingar, det är så jävla drügTttTTtTtTTtttt

Taggar tentanattN. Detta är typ tentadygnet. Satsar på att bli klar 06.00 imorgon :):):):) Tur att man får leva imorgon åtminstone, hade det varit skola hade jag hoppat i sjön.........GgaghagdkasgdllhlSHAHDHlhsahdfsdgbfhjSKhdhjsahdjdhkahskfhaskjdsasjkdsjk½½½½½!!!!


Eller hur!


classic

Usch vilken hemsk Burger Kingreklam på spottttN. Den med kycklingljud istället för ordet kyckling. Tänker att när man äter kött så gör man det rätt smidigt just för att en bit kött på en tallrik är jävligt distansierat till tanken på att det en gång varit en levande varelse. Om jag åt kött skulle jag faktiskt inte bli sugen på kycklingburgare om jag hörde ljudet av en höna, snarare jävligt äcklad.

Fast det är klart. Jag äter ju inte kött. Hur ska jag då kunna tänka mig in i resonemanget


Just a thought yeeeze. Ska styra upp denna skitsida någon gång med lite vettigare, intressantare, djupare, mer argumentativa, poetiska texter. Men jag saknar inspi. at the moment. Är för glad för att skriva bra texter, tragiskt nog! ~~*~den bästa estetiken är kontentan av psykisk instabilitet~*~~. Så jag får väl helt enkelt vänta på sämre tider!

Jaja, tenty vare ja. Yey. FU jävla öronbrosk

R U blue or WHAAATE

Oki detta är ju förmodligen det bästa jag hört på länge:
http://open.spotify.com/album/5HyIzVed87uFCnyMhB8vfZ

Har som alltid hört namnet Jeff Beck utan att ta reda på mer. Någon gång ska väl vara den första!

Älskar för övrigt soundet på "Love Is Blue" på samma skiva, så underbart 70-talsbluesrockigt med en psykedelisk barocktouch (cembalo äger)! Fast ändå är det 50/60-tal över sången och stråkarna! Plus Becks asniceiga guitarr, fyfan vad rättttttt

Imorgon träffar jag dessa filurer. Feeeettettetete länge zen ju. Har inte träffat någon av dem i år!!! That's crazy man.

Nu ska jag skriva klart tenty som jag hållit på med sedan 13.00 (minus kanske sammanlagt 3-4 h paus utfördelat) :):):):):) Fett QLLL!


Observera sarkasmen

Kommer bättre bloggishskrivartider senare, har haft lite full tupp zenaste tiden. Ska bättra mig <33345 Looooovar

Brukar alltid ha schnuse när jag skriver tentish. Nu när jag ej har det känns det otroligt sorgligt att min tradition övergivits :(((

aja måste gå dattan ropar. hate ittt

annoyed to death

Hade glömt hur bra Britta Persson är. Tänk att jag har kramat henne <3<3<3<3<3<3<3 Typ ett av 2010 års bästa (L)

Aja återkommer med real bloggish efter helgen, tentish existens och eviga påminnelse av sin existens äter upp mig inifrån. Sånt som e guld. Fast tvärtom. Villllll inteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee


hatar tenty
Hittade en gammal classicbild som jag gjorde när jag gick i ettan. Det syns väl rätt väl att bilden är gjord ca första gången jag rörde ett photoshop överhuvudtaget.

Bilden har dock förlorat sin komik nu när ETQ faktiskt joinat koffeinförtäringsklubbN :(


Bra låt: http://open.spotify.com/track/7yi20tcI2tGSzMMbGMOgPQ

PS Skulle typ vilja ha en "Bad Idea Jeans"-tisha som högstadieminne, kommer aldrig glömma den. RIP tishan </3 DS

gåta!!!!!

När jag var 13 år berättade en dåvarande gurllllfrrriend till min brorsa Amandus om denna gåta. Hon berättade att gåtan hade ställts till flera professorer på olika universitet, och till lika många dagisbarn. Två helt olika kategorier med till synes helt olika förutsättningar för att kunna besvara gåtan, kan tyckas.

Det lustiga var att en övervägande majoritet av dagisbarnen kom på det korrekta svaret på gåtan, medan fallet för professorerna var det motsatta. Hon berättade att barnen tänker betydligt mer enkelt och logiskt, medan vuxna och allmänbildade ofta tänker mer komplicerat, försvårar enkla saker helt enkelt.

Hur som helst! Denna gåta har funnits i mitt minne sedan dess, men jag minns fan inte svaret på den, irriterande nog. Och jag är inte lika smart som ett dagisbarn för att kunna tänka ut svaret, heller.

Gåtan publicerades i VK innan jul, utan ett svar (svaret kom senare men glömde att läsa den tidningen).

FÖLJAKTLIGEN: Någon som kan svaret? SNÄLLA vill inte dö av kaffedarren innan jag fått veta svaret!!!!!!!

Gåtan:

Vad är större än Gud,
Elakare än Djävulen?
Den rike saknar det,
Den fattige har det.
Äter du det -
Så dör du.

ALLTSÅ VAD FAN ÄR SVARET ARGHHHHH DÖR!!!!!½!

I'll take you to the coffeeshophar en sådan epic kaffedarrrr nu så att jag nästan håller på att svimma :):):):):):):):) älskar att ta igen allt man missat i ett svep, värdeeee


pluggish går åt helvete

vad gör man då


vad fan gör man då

schtékerN

Alltså serri schwerri hade totally forgot att jag haft delvis rakat hår. Hade jag haft en god kamrat i närheten (rakapparaten har jag redan) at theee moment hade jag INTE dragit mig för att göra om'ett. Nattrakning 4-evah. Fast denna gång som Lova sist; dvs rakat alla sidor, dvs även hela baksidan + spara håret uppepå. SchtekarfrillN alltzå.

Fan, att vara korthårig kan vara ett gissel. Att klippa nya frillz blir ju en drog fur i helvede. Men de e skooooj


Röyksopp äger.
Ingen nyhet men denna äger ju också: http://open.spotify.com/track/7m33tj4djffL0CfsbgUaVn


(minus det fula faceet på mig)


Så som ogräset ser ut nu:


Oki det var typ inte långt men det känns så.....


NEED 2 CUT IT OFF WHO CAN HELP ME???????

Mvh/ Fattig sturre som ej har råd med frisörbesök på ett tag. Speciellt med tanke på att jag typ ej kommer få CSN i janne *glömde ansöka om bidrag för nästa term*

PS Hade 354 olästa blogginlägg på bloglovin' idag. Deppigt värre. Mitt enda nårslöfte är fan att sluta läsa massa skitbloggish som stjäl dyrbar tid av liv. Ska väl inte vara så jävla svårt att hålla. DS

blabla slutsumma om estocolmo


Cha cha bloggish, längesen vi språkades, längesen vi hördes, längesen vi kördes nananaa. Du är försummad! Men nu skall jag ge dig min villkorslösa kärlek återigen. Till 100% ! Målet är ~~no life because of blogging~~ inom loppet av 27 h. Ska väl inte vara så jävla svårt.

Stockholm var fantastico, träffade många gamla kära vänner men även nya. Intensiv och händelserik helg må jag säga. Bästa under veckan var visit @ Hallongrottan med Zandräää, middagen i Rågsved med Eija och hennes mamma, sist men absolut inte minst kvällen på Laughing Duck med Hannzooor. FAN vad roligt allting var!

Höll på att glömma, Harry B James (fast Harry B Gay ska det ju varaaaa) och Stampen. Bra shit det, alltså!

Det var även sjukt kul att träffa pappas flickväns son, 87:a. Sjukt trevlig ~plastbrorsa~ ba. Jag som redan har syskon så att det räcker och blir över, kastrullen rinner fan över, så ska man gå och få ännu fler!!!! Crazy life

Plus att jag såg en hare på 1 m avstånd i Coldhell (Kallhäll)!!!!! Det var bland de bästa naturupplevelserna jag upplevt so far.

Gillade även förortsgangztaungarna på pendeln:

Liten typ 12-årig fett gangztagurl går förbi min plats, säger kaxigt: "Hej"

Jag, ger henne en förvånad och halvt obrydd blick, typ "Lullzzz va vill DU"

Hon: "Snygga ögonbryn!"

Ba, aha. Konstiga människor möta man hela tiden. Det som äger med ~~big-city-life~~.

Men nu är jag alltså hemma bland björkish igen. Hade turen att åka buss hem från Sthlm-Härnösand med old_lady_ Carina från Finland, hon pratade konstant i 3,5 h!!!! Hon var typ en gammal version av jag, därför var samtalet otroligt angenämt som ni förstår.

Dock så sinkade hon mitt plugg som fan. Känner ej hopp för denna tenta, jag har inte ens börjat....ehhhhhhhhhhhh *borde känna ångest men förtränger*

Nu ska jag schtäda och pluggish, och återhämta allt kaffeintag som jag försummat under min Stockholmsvistelse (drack TRE koppar på en vecka. TRE!!!!).

Tjing tjing / Mvh znygga_ögonbrynscheyen unt Sir Winston

PS Bästa på hela resan var att jag tappade ena piercingkulan till läppen på Nyår, och den andra kulan på söndagen. Var helt säker på att piercingen skulle läka igen eller nåt :):):) Note 2 self: ha alltid extrakulor i börsN DS

2011 is the year?!?!?!?!!!!????

Tjing tjing kära förglömda läsare.

Livet leker och steker i alla dessa olika Stockholmsdelar jag hela tiden befinna mig i. Igår Märsta, idag Rågsved, imorgon Kallhäll + Farsta. Jag och Eija kom på att jag endast förtärt en (EN!) kopp kaffe sedan jag kom hit, scandal of the year (eller ja året har ju bara börjat så gränsen för att nå det är det väl inte så hög). Avhjälptes med extra starkt kaffe á la Eijas mamma, fettttt gott. Plus gott rödvin. Dinner @ 23 hör ju inte till vardagligheten men ack så trevligt!

Fan alltså, jag älskar Rågsved. Jag har bara arbetklasshjärtat alltjämt pumpande inom mig, älskar förorter (L)

Nyåret var fint och bra, ett minus för att jag halkade in i min tredje jävla vegetariandiskussion på en jävla vecka, och jag blev fan sååå nära inpå hetsaggression. När idiotcepet började dilla om ~statistik~ insåg jag att hoppet var kört för hen. Och då orkar man inte ens.

Dock kul att flera randoms (eller ja, alla här är ju randoms för mig lol) efteråt kom fram och bara; "Håller med dig, du har ju ändå rätt".

Det vackraste av allt var den 30-åriga machobiffen som kom fram och sade: "Jag äter kött, men jag kan ärligt säga att jag inser att jag är psykopat som gör det. Jag inser att det är vi som gör fel, och jag önskar att jag någon gång kommer ändra på mitt beteende".
Det var typ det vackraste jag någonsin hört!!!! Ödmjuka gubben, lav ya (L)(L)(L)

Men quellN var fin, bortsett från borttappat piercingkula i läppen. Ytterst kul att jag inte kan äta hur jag vill, piercinghoran ramlar ju ur 24/7.

FAN vad jag njuter av varenda jävla levande sekund här. Helt stört hur det kan vara så, men det är så. Får se när jag bemödar mig att återvända till björkish.

Njuter.

RSS 2.0