min padre och jag

Med morgonens aggressioner, speciellt pga irritationsmomentet nr 1 som huserar i min klass till min förtret, begav jag mig med upprördhet uppstigen till halsen mot min far och "hemma Hemma"; dvs mitt föredetta hem. Gott kaffe, gorra och god macka samt det viktigaste: goda diskussioner. Irritation över medias överdrivna 9/11-sympatier, vilken grund naturvetenskapens upphöjning i vårt samhälle har för samhällets utveckling, intressanta kurser, utbildning, kvinnoförtryck genom historien och allmänt om politik. Jag älskar att diskutera och filosofera med min padre. Det är som att han är Platon och jag Aristoteles (fast tack GUD att min pappa ej är Platon, fyfan), och när vi diskuterar kommer vi ett steg närmare världens lösningar i horisonten. Intellektuella samtal ger näring åt sinnet, hjärnstimuli, lättar aggressioner, knyter upp knutar, befriar själen.

Med andra ord sagt; mitt framtida jobb  MÅSTE bestå av diskussioner och tänkande. Annars kommer jag att ruttna inifrån. Sådan är jag.

PS. Det inte sagt att andra jobb är oviktiga, det är bara besserwissrar och fools som anser att akademisk verksamhet är viktigare än annat. DS

Nu blire min bästa ~~Lasanga~~, har taggat att laga den i flera dagar men ej haft tid, nu blir det middag 22 men det skiter jag i!!!! Ska ha min lasagne alltså!!!!

Bra musik ackompanjerat till lasangamakin' :

http://open.spotify.com/track/0wi6q9JoO9KC0doDL4k69y

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0