~~snake bites~~

Man glömmer alltid bort hur drygt det är att ha en oläkt piercing mellan varje gång man piercar sig. Tur är väl det, annars skulle man väl knappast göra om'ett. Typ lite samma som att skaffa ungar, man glömmer hur dryga de är när de är små och 100% uppmärksamhetskrävande, så därför knullar man igen i tron om att "bebisar e så GULLIGA vill ha en till!!!!". Fast en piercing är eventuellt mindre krävande än en liten unge. Eventuellt.

Känns bra i alla fall, hoppas bara tiden går snabbt så att jag kan byta ut labreten mot ring (ser ganska idiotiskt ut att  ha två olika piercingar eh.). Nu har jag checkat av ännu en piercing på min to-do-list, snart finns bara nippeln och tungan kvar, efter alla öronpiercingar. Alltså, kommer dock aldrig våga göra de två förstnämnda, så jävla läskigt. Synd på så snygga tingestar.

Så här ser jag med andra ord ut nuförtin'! :

she said, she said

Beatles är fan det bästa som hänt mänskligheten
det enda som skall spelas på min begravning.

lskar dig, sara hansson


tipz till mina veg.kamrater (och alla andra också, för all del)

visste ej att ica maxi var heavenly heaven vad gäller vegkäk. lova (och emma?) har tipsat om detta veg.pålägg tidigare och jag har varit sugen på att testa aslänge men aldrig hittat skiten. finns tydligen bara på ica maxi. men i helgen var vi förbi maxi och kapet var ett faktum. efter dagens frukost kan konstateras: de höll vad förväntningarna hoppades på! konsistensen var att hurra för, som vegetarian får man ju sällan förtära saker som liknar kött i konsistens, med den sega fiberheten liksom. men smaken var det bästa, en härligt rökt och salt smak. riktigt gott faktiskt! nu återstår problematiken att jag ALDRIG är på maxi. får typ fara dit en gång i månaden för att bunkra upp.

gödarns

sundaychillin'

har haft den bästa jävla helgen på aslänge. nu taggar jag vår, feministiskt forum och umeå open! schéna tider vänta oss


och girl with the dragon tattoo var inte så jävla bra. så jävla skumt att försöka försvenska en amerikansk produktion: ba waaaa'tps älskar ju svärmorsbesök - bortsett från sällskapet så tackar och bockar kylen som inte varit så full sen i november typ

mvh/ sturre som svälter 2 av 4 veckor i månaden

(kanske skriver nåt skoj en annan gång. är ej i en bloggarperiod nu)

kkkklassisk


bara litt' begrepp jag måste kunna till imöra:

laissez-faire, oligarki, aristokrati, utilitarism, mervärde, alieanation, federation, mutualism, decentralisering, geocentrism, androcentrism, antropocentrism, avantgarde, imperialism, holism, dialektik, negativ frihet, positiv frihet, genus, epistemologi, ontologi, patriarkat, artism/speciesism, timokrati, anarki, tyranni, idealism, icke-mekanisk materialism, rationalism, empiricism etc.för att inte tala om alla gubbar! men de får väl va piece of cake. jag gör det till en piece of cake


hej josé!

kort om klass
Hinner inte skriva ett långt, argumentativt , dravelinlägg sjudande av ilska just nu (har som sagt tenty imorgon) men DETTA lilla, visar på hur osmaklig verkligheten faktiskt är. Spelar ingen roll vad alla nyliberaler säger om att "alla har lika rättigheter och lika förutsättningar" eller om tankarna om den minimala staten som på något vis skulle vara rättvisast - "för ingen som inte slitit ihop sina egna pengar skall kunna skörda andras frukter"! Det är alltså mer rättvist, att vissa lever under existensminimum, medan andra kan resa till Thailand 5 ggr/år. För att de har jobbat hårdare.

Därfördärfördärför, bli man så jävla äcklad av vad dessa två tvprogram som omnämns i klippet ovan är - förlöjningstv! Så att medelsvensson skall kunna sitta och gotta sig i sin ikeasoffa med OLW-påsen i ena handen och vinbägaren i den andra, och tänka: "fyfan, en annan kan ju va glad över att inte behöva bo i ett sånt där sunkhål". Samtidigt som nyliberalerna intill skall kunna känna att "ja, fy fan vad rätt. sänk skatten! avveckla all värlfärd! PRIVATISERA!!!". Men vet ni vad: all media, politik, staten, t.o.m kultur, styrs av det system vi lever, kallat ka-pi-ta-lism (om ni hört det någon gång). Och DET, det underliggande ekonomiska systemet, avgör vad som visas i den vidriga tablån. Och folk tror att Juholt avgick pga inkompetens inför sitt åtagande. Det kallas "mediadrev" - och det har en jävligt hatisk underton, till syfte att höja alliansvidret till skyarna (väldigt oförtjänt därtill). Och slutade en gång som alltid - i liknande lynchmobb!

Därför bör man kanske inse, att världen är mer komplex än den fantasivärld som Blondinbella eller vem fan som helst på Solsidan lever i. Och jag tycker inte ett jävla dugg synd om "stackarna på solsidan" som blev uttittade. Man ska väl kunna stå för sina åsikter?

ge mig fredag, rebecka black!!!!!!!!!!!!!!!!!11111

Har varit så jävla optimistisk och lugn och trygg inför tentan. Dels för att jag tjillillillar liknande: "detta är min fjärde unikurs, så nu är jag lagom rutti till att va lugn och tare c_ool" + att ämnet i sig egentligen inte är så svårt som man skulle kunna göra det till. Men det är inte förrän nu, näst sista kvällen innan man sitter där - stressad och ångestladdad i salen, som jag inser hur undermedvetet stressad jag egentligen är. Har drömt konstiga mardrömsliknande saker varje natt i flera nätter nu, det är egentligen inte mardrömmar i den bemärkelsen, men drömmar som skapar obehag och gör att man vaknar med en dålig känsa i kroppen. Jag har varit så lurad: ty ljusets återvändande och sakteliga avskiljande av vintern, har fått mig att vara så jävla euforisk och lycklig som man nästan bara blir när den fullständiga våren slutligen står i blom. Så jag tänkte: "Jag känner mig lycklig! Då är jag också lycklig", för att därefter överbevisas av mig själv. För nu mår jag fysiskt dåligt i kroppen, pga stress. Något som skulle kunna leda till magkatarr eventually. Och jag känner mig så jävla jävla nere. Och nej, det är inga jävla "hormoner", det är bara....tomt. Jag känner mig så ihålig. Det sista motivationen kan räcka till, är att öppna de jävla böckerna. Men likväl, måste man.

Fattar inte hur man orkar vara student, när man skall gå igenom sådan här skit var sjätte vecka, återkommande. Hur fan står man ut egentligen


Tur att Bob Marley och Wailarna är så tröstfyllda.

Brb när jag är bakiz på lörday_

tankar å sånt

Försöker lära mig kännetecken för Edmund Burke och Adam Smith, men tankarna vandrar ständigt till resorresorresor. Tänker att man kanske har tur och får en liten slanty i skatteåterbäring och tänker att man kan göra ett litet inomeuropeiskt äventyr inom ramen för augusti månad. Är väl inte allt för ogenomförbart. Men frågan kvarstår: var skall nya maträtter åtnjutas, nya öler provsmakas, nya marker bestigas, nya människor kommuniceras med? Hoppas att det blir ett land utan euro, så jävla tråkigt.


Vänta: Moskva!!!!1 Bäst att inte ta med flickvännen då i så fall, så man inte blir nerslagen för brott mot mänskligheten eller vad fan det nu kan kallas (själva homosexualitetsfenomenet, menar jag då)

Men alltså fatta: dricka inhemsk vodka i dricksglas på pittoreska, avdankade sovjetsympatiserande klubbar med rysk folkmusik spelandes i bakgrunden!!! Eller Regina Spektor, det går lika bra


Längtar!!!!
Glada cheyer i BerlinBerlin

http://open.spotify.com/track/0nLu3eiFxkTfxelR6yG5AE

k_nula b_rudar

~~det hårda livet~~

Älskar semlor. Det är semmeldagen idag. Så jävla gott.

Men är pank - så blir inga semlor *life being a student*
stupidnessssssss

drömmer som bekant massa strunt hela tiden. på senaste har jag drömt att min ena hörntand var stor som ett rovdjurs huggtand. men det blev något lagg med tanden så den gick av. sen gick fler tänder av. och det enda jag tänkte var "ajaj, tänder kan man aldrig få tillbaka" men orkade inte panika mer än just det. har hört att tanddrömmar subtilt handlar om döden? men jag är inte rädd för döden. SO WHAT DOES IT MEAN!!! drömde alltid tanddrömmar för några år sedan.

drömmer även hela tiden om att jag spiller vatten på min datta. antar att det kommer från att det faktiskt skedde en gång då katze välte blomvasvatten på matbordet en natt när dattan huserade precis där (maskineriet överlevde). fortfarande: mardrömmen att dattan skulle gå sönder när man är sturre och:

1. behöver den dagligen för sina studier
2. pga att man just studerar inte har råd med en ny pga sturrekonomi

senast inatt drömde jag också tokigheter. jag hade axellångt hår. det blonderade jag superblont, nästintill vitt. och jag färgade topparna klarlila. världens jävla emofrisyr!!!!!!!!!! alltså kan konstatera att jag:

1. vill ha långt hår (sparar ut det igen, evighetsprojekt. men har inte rört det sedan december, good ey?)
2. vill prova blondera det till typ silvervitt/dylikt någon gång. eller vill och vill, många säger att jag skulle se förjävlig ut i det men jag kommer ej kunna gå vidare i livet om jag inte provat det åtminstone en gång. har tänkt på det för mycket. så blir det viderfult får jag väl börja använda hatt istället


men jag tror jag skippar de lila topparna

~~all chérlek är bra chérlek~~
tjillar med katzeeeee


gosar med sir winston

min bästa gubbe

classic


heartz day?1

Man vet att man har grov pms om man börjar gråta för att man får en tulpanbukett. Fast alltså: gråtet var fan befogat får jag får ALDRIG blommor av någon, annars!!! När jag fick arton fick jag inga blommor, inte när jag fyllde femton, till studenten fick jag massa bara för att jag tjatade fett mycket på att jag bara ville ha massa buketter. Inte ens när jag fyllde tjugo fick jag en jävla fittbukett!!!

Till saken hör att jag köper blommor säkert minst 5 ggr/år till diverse som fyller år eller kanske har varit xtra snälla. Då kan jag känna att jag åtminstone en enda gång förtjänar en blomjävel!

Ikväll ska vi på det nya ~~Lokal~~ (gamla krogen krogens lokaler) vilket också måste vara världens mest fantasilösa och tråkigaste krognamn. Alltså fattar ej vad syftet är: hade de cpbråttom med namnssättningen; vaknade upp och ba "shit vi måste beställa krogskylten ikväll så att skylten är färdig till invigningen!!!" eller tänkte de "vi kör nåt casual nåt enkelt. nåt catchy. nåt som folk minns.". Eller varför inte: "vi kör på det opersonligaste namnet vi någonsin kan komma på eftersom att klubbens nisch skall vara att den inte har någon nisch" (för nog måste man fan tycka att temat "sportbar" kan tyckas vara det opersonligaste och mest allmängiltiga temavalet för en klubb....).

Hur som helst skall vi dit. Det är något alla hjärtans-dag-tjaffs där. Jag hatar alla hjärtans dag. Jag hatar sportklubbar. Och jag hatar uteställen med 18-årsgräns. Fast iofs, lammkött är ju nice ;););))))

Skämt åsido. Fan är typ opepp. Men jag förtjänar öl. Och en berättigad tripp till Baloo senare framåt natten.

Vi ses på å-hem bitchezzzzzDagens musiktips (som jag fick av public service - tänka sig va, att de 2000 kr man slösar på skiten skulle komma till användning en gång va) :
http://open.spotify.com/album/0M8nGzVxKuM41Wr73dU9ex

Det formella beskedet..

...att man har avklarat halva sin kandidat (90 hp)! Fick även VG i idéhistoria, mitt första akademiska VG på en hel kurs, lite kul. Fast betygshets bör man i mesta mål försöka att undvika.

Har för övrigt undvikit bloggy lite, men har haft så jävla lite fritid på sista tin så vad fan ska man skriva om egentligen: "idag har jag pluggat. idag har jag jobbat. idag har jag tvättat. idag har jag ätit. och klappat winston". Ej kul, va. Skippar detta tills mitt liv blir mer fabulöst, någon gång


Och konsumera inte ihjäl er imorgon, tänk på att varje fjantig alla <3-dagpryl dels:

1. säkerligen har producerats oetiskt (ur flera aspekter)
2. att mervärdet INTE tillfaller den stackare som sytt den där fula björnen

Medan kramar är varma, nussiga, psykiskt och själsligt välgörande, och gratis!

Vi hörs när vi råkas,
osv

tors day najt

Gör goda groggar, lyssnar på femisocialistisk progg och skall strax spela super mario med min ros


Mår ju, alltså. Mår


PS Månen var freakin' awesome ikv! Jättestor och orange?!!!! DS

om skevheter och dylikt

Har suttit hela eftermiddagen med grupparbetet inför det politiska rollspelet vi skall ha på tisdag; min grupp blev tilldelad värdekonservatism. Kan tillägga att kristlig moral och kärnfamilstjaffs kaaanske inte ligger närmast hjärtat på undertecknad. Uppgiften är att man skall lägga upp en plan för hur ett land skall styras osvosv, utifrån ens tilldelade ideologi då. Mitt knep blir att fokusera all negativ energi som ges, pga att tyvärr behöva handskas med inskränkthetens och paradoxens bubbla, på att vända åsikterna till mina; just under seminariet. Skall hålla ett fett bra konservativt brandtal!

Idag hade vi föreläsning om såväl ekologism som djurrätt. Det är få frågor som berör lika mycket som djurrätt (även om miljöfrågan kommer högt upp den med), och jag hoppas att många i klassrummet fick sig en tankeställare. Det sorgliga är att folk som väl sitter där, och lyssnar på lärarens engagerande tal om VARFÖR köttätande alltid är ett förtryck och VAD artism är, bryr sig i ungefär fem min och tänker "fy fan vad hemskt, stackars kor!" för att sedan dra på lurre och käka hamburgare en kvart efter lerren är slut. Och då undrar man, varför budskapet inte når ända fram. Varför innehar vissa, permanent döva öron? Det var några som sade i början av lektionen att skillnaden mellan människor och djur är att människan kan reflektera utifrån sitt intellekt/förnuft. Jag undrar faktisk, var reflektionen verkligen ligger. Om den ens nyttjas. Som läraren sa: med förmågan till att känna moral - kommer också ett ansvar.

Djurrätt, klassfrågor, feminism - får hela mitt inre att storma, blev t.o.m tårögd under föreläsningen idag hehe. Men vad fan kan man annars bli. När allt är för jävla skevt. Man vet liksom inte ens vilken ände man skall börja i

Det är väl något,
som återstår att se


toast to me

Åh, Britta Persson, min vackra gumma - hur kunde jag glömma dig? Nu delar Current Affair Medium Rare plats med 1487 andra låtar på min mpthreeee. Smakligt. Tänk att jag har kramat henne! (Persson alltså, inte mp3N)

Tänker på Genus A när jag hör plattan, those beautiful times <345Tröstar mig i den bitterljuva nostalgin med att läsa Lena Gemzöes bok "Feminism", som lyckligtvis ingår i kurslitten. Gillar kurser som inte är inskränkta, nämligen.


Byeeeeeeeeeeeeeeeeee

irri!1

Vet ej om jag håller bli hjärntvättad av alla samhällsanalyser men har en fett jobbig mobilperiod just nu! Alltså jag blir så JÄVLA irriterad över att få så jävla många samtal varje dag, främst är det då jobbsamtal alla tider på dygnet vilket man är för evigt slav under som tim.vik. Men även andra samtal och bestämmelser, även de trevliga från vänner, känns ibland dryga. Självfallet är det inget personligt mot själva individerna i något avseende, men jag kanske bara är i en antisocial period nu, som en kritik mot det hetsiga informationssamhälle vi lever i - där alla jävlar tamejfan ska bli så jävla nådda HELA TIDEN


Hade jag haft en sjö nära till hands så hade jag slängt mobilfittan där i!!!!!!!!!!!!!!!

SÅ: ring eller sms:a mig inte!!! På ett tag!!!!!! Om det inte är viktigt förstås

Fast hur gör man då, om man faktiskt vill umgås med någon, om ingen kan höra av sig? Antar att man får hoppas på lyckan att stöta på varandra vid lindell som leder till en spontankaffe, eller att man råkar gå in i varandra i kön på coop. Inte fan vet jag, hoppas ej sistnämnda för jag hatar coop också (alltså ej organisationen utan själva specifika butiken som förr kallades Obs!).


Vill fan dra till min stuga. Synd att jag inte har någon

Ps Rosita upptäckte nu att det är pmsspöket som spökar, och det rimligen är därför jag är så anti och har rageat i en halvtimme över telefonerskolastresskitvintern och allt annat hemskt. Hahahhahaaha orkar inte att svaret var alldeles för enkelt för att vara sant *känner mig dum och biologisk* Ds

roli_kvel

världens bästa vecka med marxism, anarkism, ekologism och feminism på schemat. couldn't ask for more, bitches

nyss hemkommen från en asnice klassmiddag på balders + öl på allstar (hatar dock sportbarer, blir stressad av alla plattskärmar). hög uppslutning och god öl så kvällen får 5 av 5 toasters! bästa var för övrigt katten som smög in på fotbollsplanen, under en match med fullsatta läktare: "men, vad gör den där katten där?"

stackars kittykatty, var rädd hen skall ha varit :,(

ps kul att breivik vill ha medalj för sin "insats"...eh ds


politik berör, intimt

Hade slutat röka och snusa sen i höstas; men det är inte så jävla lätt att bibehålla när man hittar oöppnade ciggpaket på marken 2 helger i rad; samtidigt som man läser om fucking nyliberalism.


blir mörkrädd när jag hör vissas åsikter i klassen, men så ser verkligheten ut: mörk. och därför är det fan helt jävla befogat att lugna sig med en jävla cigg


istället för att slå sönder en vägg

http://open.spotify.com/track/1WpkXtqxiNIonamhGtUB0B

the ark är min bästa skämsmusik. för är inte ola salo fuckin' fantastic:


"And you’re totally fogged in your head
If you were serious right now
when you said
That it’s because
they will be bullied in school
cause that means you let the bullies set the rules

And you can legislate and oppress
and you can make my life a mess
But you can't change the way I feel
Or convince me that my wish is unreal
And you can strike me down
and fence me
And you can claim
that there’s opinion against me
But I’ll still win over You, Sir
cause if you fight Love,
you’re always a looser
"


"And I may be gay
But I can tell you straight away
That I'll become a better father than all of you anyway
(So listen!)
One day I will become
The father of a son
Hallelujah Hallelujah Hallelujah!"RSS 2.0