irri!1

Vet ej om jag håller bli hjärntvättad av alla samhällsanalyser men har en fett jobbig mobilperiod just nu! Alltså jag blir så JÄVLA irriterad över att få så jävla många samtal varje dag, främst är det då jobbsamtal alla tider på dygnet vilket man är för evigt slav under som tim.vik. Men även andra samtal och bestämmelser, även de trevliga från vänner, känns ibland dryga. Självfallet är det inget personligt mot själva individerna i något avseende, men jag kanske bara är i en antisocial period nu, som en kritik mot det hetsiga informationssamhälle vi lever i - där alla jävlar tamejfan ska bli så jävla nådda HELA TIDEN


Hade jag haft en sjö nära till hands så hade jag slängt mobilfittan där i!!!!!!!!!!!!!!!

SÅ: ring eller sms:a mig inte!!! På ett tag!!!!!! Om det inte är viktigt förstås

Fast hur gör man då, om man faktiskt vill umgås med någon, om ingen kan höra av sig? Antar att man får hoppas på lyckan att stöta på varandra vid lindell som leder till en spontankaffe, eller att man råkar gå in i varandra i kön på coop. Inte fan vet jag, hoppas ej sistnämnda för jag hatar coop också (alltså ej organisationen utan själva specifika butiken som förr kallades Obs!).


Vill fan dra till min stuga. Synd att jag inte har någon

Ps Rosita upptäckte nu att det är pmsspöket som spökar, och det rimligen är därför jag är så anti och har rageat i en halvtimme över telefonerskolastresskitvintern och allt annat hemskt. Hahahhahaaha orkar inte att svaret var alldeles för enkelt för att vara sant *känner mig dum och biologisk* Ds

Kommentarer
Postat av: MonkannNN

Haha känner igen mig. Jag hatar att alla ska kunna nå mig hela tiden.

Jag får också mycket samtal från jobb och så och ibland får jag nästan en ångestklump i magen när det ringer och jag tänker "shit, det är jobbet. Nu vill de att jag ska jobba, jag vill inte men har inte hjärta att säga nej."



Jag tror också det har att göra med vintern en del. Jag känner mig mycket mer asocial på vintern. Man kan inte ta sig, det är kallt och jävligt och jag vill bara vara ifred typ. Sommaren är helt annorlunda.



Sen tror jag att en del har att göra med att jag har gått och blivit ~in love~ för vissa kvällar vill jag typ försvinna från jordens yta med Lars. Typ, stänga av mobilerna i tre dygn och ba: låt mig va.



Jag tror att man är omedvetet stressad. Fatta vad skönt att bara slippa ha telefonen överallt.

2012-02-09 @ 11:25:37
URL: http://monicaborlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0