qwertyuiopå

Så jävla less på denna lägga och på att vara här, men det finns få anledningar till att spy ut denna galla på eder så jag skippar den. Blir dock ba less på Socialize som alltid verkar ha major köproblematik, efter en halvtimme ensam köandes blir man ju livsless. Synd, när ett fint sällskap väntade innanför spärrarna. Och inte var mp3:n laddad inför hemåtcyklingen heller. Bah
 
Så istället sitter man här i sin jävla föråldrade ensamhet med en begynnande piercinginfektion som enda sällskap, hoppla. Alltså hatar det faktum att de luras, de där jävla pärschingarna. De ba *beter sig läkt i 5 månader* för att sedan helt randomly göra ont igen??? Så himla oschyrre
 
Försöker med andra ord bringa hopp genom att kika på journalistutbildningar, t.ex. i götlaborg. Men inser att jag gärna frivilligt ratar de utbildningar av denna karaktär som ges vid högskola; för vad fan är det för jävla snobberi när de: dels kräver 60 hp men ÄVEN ett högskoleprovsresultat? Kommer ju visserligen ha 120 hp när jag söker, om jag nu söker, men just det där högskoleprovsresultatskravet kändes ju fett förvirrat och obefogat. Jag har liksom fullgod gymnasiekompetens (eller ok har ju inte 2.0 men ändå tillräckligt), inte fan tänker jag göra något jävla högskoleprov endast för detta ändamål i sådanafall, bara för att faila på mattedelen?
Fu
 
Folkis känns ju mycket mer lockande isf, säkert minst lika bra utbildning, om inte bättre. Kan tänka mig att det blir mer praktiskt och mindre teoretiskt, vilket ju hur som helst känns mer lockande när det handlar om journalistik.
 
Ok, nu har jag yttrat klart min för tillfället inneboende pessisism, och kan istället fokusera på morgondagen. Den bjuder på:
 
1. Flyttpackande
2. Skapande av flyttlista på spotten (musiktips på peppande musik mottages!!!)
3. Sova
4. Trästockschill
5. + Jag vill ge alla mina vänner 1 stor kram var. Det tycker jag de förtjänar
 
Nighty night on y'all

Kommentarer
Postat av: Johannizzzz

Journalistutbildningen på Strömbäck är fetbra har jag hört, en snubbe som är nyhetsdude på SVT gick fasen där!

Och min absoluta gladlåt nu är "Jag ska fånga en ängel" med Teddan Gärdestad. Så himla ägig :)

2012-07-22 @ 01:34:52
URL: http://midnightspecial.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0