2012-11-30

Denna bok är för bra för att vara sann. Må den aldrig ta slut. Den brutala ärligheten varvat med den svidande igenkänningsfaktorn. Sylvasst, rätt in. För det är inte en historia som handlar om en. Det är en historia som handlar om så många, så många.
 
"Fattigdom är svårt, dels är det en ickefråga eftersom många inte alls tycks se den, dels blundar man för problematikens omfattning och konsekvenser. Att kunna klass är som att kunna litteratur, eller motorer - man måste som ett minimum på allvar intressera sig för att kunna se, förstå, analysera. Man måste skola sig. Jag kallar mig inte för litteraturvetare för att jag läser böcker. Man kan inte klass bara för att man läser en liberal morgontidning" s.181
 

"Det var himmel eller helvete, det var himmeln i helvetet. Det är väl dags nu, att öppna dörren lite mer på glänt, men jag har långt kvar att gå. Kommer jag någonsin att komma fram? Det tror jag inte, färg läggs till färg medan solen bleker nyanserna. Försöker jag att skriva ikapp mitt liv?" s.89
 
- Susanna Alakoski - Oktober i fattigsverige

http://open.spotify.com/track/5lhBMc2cSXJeO66AWeL4Ie

Jag räds inte ensamheten längre. Jag njuter av den. Den behövs, jag behöver den. Vill ha den nära invid. Det som skapade kaos i säkert fyra och en halv månader av mitt liv är ett minne blott. Det var det: när jag märkte att jag inte kunde gråta över det längre. Jag ville, försökte: för att jag borde? Kanhända har var sak sin egen gråtkvot. Som kan uppnås. När det väl är gjort, så är allt lappat och klart. Inte så enkelt, men kanske bara omvärderat till: dåtid. Tid skapar utrymme, eftertanke, perpektiv. Nog må detta år varit totalt jävla kasst på oh så många plan. Men jag har lärt mig så otroligt mycket, träffat så otroligt många livsinspirerande människor. Börjat omvärdera åter. Och fattat mitt livs viktigaste och stoltaste beslut: att bli vegan.
 
 
Man räds dem, men man behöver kriserna! De gör gott, i slutändan.

ej f3kk3

Dålig stämning idag när jag beställde en falafelrulle i Tornet: och var m-k-t tydlig med att det inte skulle vara någon sås innehållandes mjölk på skiten. (Övertydligheten eftersom att gemen inte vet vad ordet vegan betyder)
 
Fick: en kebabrulle.....
 
 
 
Det är mänskligt att fela, jag blir inte arg eller så. Men vad fan, sådant där skall man vara lite försiktig med, det kan vara så sjukt känsligt och det handlar i slutändan om respekt.
 
 
 
Nu tänker jag på den där rullen som blev tvungen att slängas helt i onödan för att jag hade ätit några tuggor innan jag märkte misstaget (obs hann som tur var inte få i mig lik) och bad att få den utbytt.
 
 
 
Jag hatar när mat slängs,
 
 
det finns få saker som provocerar mig så.
 
 


Imorgon är det helgy!!! Livet!!!
 
 
 
 
 

dagenz tipz~~

Oki detta är mina bästa hiphoplåtar hittills (har ju mitt "börja lyssna på hiphop-projekt" stundandes) :
 
 
 
 
 
 
 
 
Är du stolt över mig Molly???????

2012-11-28

Pär Ströms skrifter får en att bli så JÄÄÄÄVLA förbannad. När jag satt och kodade (kodar texten för att tematisera, för att sedan kunna analysera innehållet) hans tankar om "varför kön inte är en social konstruktion" så tänkte jag bara:
 
1. Vill stressröka. HELA TIDEN
2. Vill sno denna bok, för att kunna elda upp den (att köpa går ej för sig för inte fan vill jag stötta hans försäljning)
3. Hör hans vedervärdiga röst i bakhuvet parallellt med att jag läser.
4. Vill gråta över att en femåring hade kunnat skriva ett bättre verk, både litterärt men även analytiskt.
5. Vill ta sönder något, vet inte vad, men det känns som att det skulle kunna vara tillfredsställande.
 
Men uppsatsen känns fett kul ändå, rolig och provocerande.
 
 

 
Funderar på att skaffa tumblr + en till blogg. Kommer ju aldrig överge den här gamla bettan, som trots allt hängt med sedan 2007 då jag blott var en förvirrad "heterosexuell", ickefeministisk, ickepiercad, köttätande, ickefestande tönt :--) Detta är en blogg med gamla anor. Tänk på det när ni läser!!! Tänk all ångest som smetats mellan denna bloggosfärs transparanta väggar. På all glädje. På alla fåniga kärleksord, på alla fula bilder, på alla inspobilder. Allt plugghatande, allt liberalratande, allt fekketaggande.

 
Hur som helst: en poesiblogg vore kul! Har funderat över det länge. Kanske skall göra något av den idén. En tumblr vore också mycket kul, gillar konceptet. Men fattar fan inte hur det fungerar, kan bli ett problem???
 
I alla fall: Detta är väl ungefär det sämsta jag skulle kunna göra nu, har verkligen inte tid för ÄNNU mer sociala medier, räcker med mitt ohälsosamma facebookberoende. Får vänta med detta till januari hehe
 
 
 
 
besvikelse/lessenhet/frustration/förvirring när man läser skiten jag måste läsa!!!
 
 
 
 

blaha blaha

Har blivit kallad dyke nu. Det kändes bra!
 
 
Alltså mmmmmm utforskar hiphopen vidare, detta är spännande~
 
Fick spontanbesök. De kallade mig utvecklingsstörd för att jag slår på min kropp när jag skrattar (för att jag är ÄKTA ok!!), och gav mig gratis godis som jag svalde med hull å hår. ~~*~True Friendship~*~~ *ni vet vilka ni e*
 
Lova sa igår att nodalpunkten i sexdiskursen är oskuldsförlorandet. Så himla roligt akademiskt/teoretiskt skämt!!! (som är helt meningslöst att skriva här när 1% av de som läser detta har koll på diskursanalys (menar inte att vara översittande nu ty även jag har min skepsis gentemot akademien)). Vad dumt om det hade varit sant, kan typ inte föreställa mig något värdelösare.
 
 
Imorgon är det kodning, tematisering, skrivande, Rost, F! och livet!
 
+ Att jag skall unna mig en skönlitterär bok, pallar inte stå i bibliotekskö med 30+ före. Måste läsa mer, för nöjes skull.
 
På torsdag är det Poetry Slam, be there or be ruty
 
 
Alltså har redan glömt att jag var blond nyss, så konstigt:
 
 
 
 
Hej då!!!!!!!!!!!!!!!! Survival of fittest!!!!

 
 

nåt jag skrev en gång

Släng dina skor!

Släng dina kläder!

Släng alla saker!

Ja, allting du äger!

 

Försök att förstå:

Ditt verkliga värde

Prova att frångå

Det normerna lärde.

Ty det finns mera,

Det vågar jag lova

Du kommer briljera

Finna livets gåva.

 

Men först måste du våga:

Slå dig fri

Finna förmågan:

Till total anarki


Pluggförhalande åde

Drömde massa om Stockholm inatt. Kanske är ett sign. Kanske ska dit. Kanske ska flytta dit?
 
Ska försöka i december (inte flytta då såklart, stupido).
 
 
 
Min livsplan för framtiden:
 
1. Få F! att växa i Umeå
2. Läsa Idéhistoria B i vår ---> bli klar med min kandidat i genusvetenskap
3. Söka journalistutbildningar, helst på folkis
4. INTE jobba i sommar
5. Utan istället: tågluffa med Ville och Amandus, läsa sommarkurs (typ: kreativt skrivande) och dricka folle och kaffe i parker med bra folk
6. Läsa journalistik
7. Byta stad
8. Bli författare
9. Bli en crazy catlady
10. Bo i ett huskollektiv med tillika ekogård
 
 
 
 
 
 
 
Med reservation för eventuella förändringar
 
 
 

-------------

Veganer och vegetarianer 1947:
 
 
Utdrag utdrag ur första utgåvan av Vegan Societys nyhetsbrev, skrivet av karln längst fram i mitten, 1944:
 
"'Non-dairy' has become established as a generally understood colloquialism, but like 'non-lacto' it is too negative. Moreover it does not imply that we are opposed to the use of eggs as food. We need a name that suggests what we do eat, and if possible one that conveys the idea that even with all animal foods taboo, Nature still offers us a bewildering assortment from which to choose. 'Vegetarian' and 'Fruitarian' are already associated with societies that allow the 'fruits'(!) of cows and fowls, therefore it seems we must make a new and appropriate word. As this first issue of our periodical had to be named, I have used the title "The Vegan News". Should we adopt this, our diet will soon become known as a VEGAN diet, and we should aspire to the rank of VEGANS."

ddddd-yke

Upptäcker lite hiphop, detta är ett mycket spännande projekt må jag säga. Lyssnar ju på så himla mycket (hatar när folk frågar vad jag lyssnar på för det innebär ett jävligt tradigt utlägg för att göra min passion rättvisa). Kan väl säga ca:

rock/pop/poprock/indie/indiepop/indierock/bluesrock/psykedelisk rock/swing/electro/electroswing/electropop/drag/shoegaze/gammjazz/chanson/heavy metal/merseybeat/rock and roll/rockabilly/folk/folkrock/folkpop/bluegrass/klassiskt/country/punk/postpunk/synthpop/progg/vispop/singer-songwriter/reggae/new wave/disco/motown/soul/psykedelia/avantgarde/alternativ rock/proggressiv rock/klassisk romantik/grunge/ORKARINTEtänka mer
 
MEN. Trots min, vad jag själv anser vara: ~~breda aptit~~ har jag alltid saknat just koll på hiphop. Så nu tänker jag utforska detta, återkommer kanske om jag blir frälst.


Tänkte för övrigt på detta igår: har aldrig någonsin identifierat mig med begreppet "dyke". Logiskt kanhända med tanke på att det oftast används som skällsord men alltså, likväl, är ju annars mycket för detta med: ta ordet tillbaka åde. Hatar förvisso kategoriseringar, men alltså, om ordet "lesbisk" är något som känns jävligt hemmavid borde annan liknande terminologi rimligen göra detsamma?
 
Kanske skall börja anamma det. Vi kan ju börja med att ni kallar mig dyke när vi ses, så får jag se om jag kan vänja mig vid dykekappan. Bära upp den stolt åde
 
 
 
 
kommer upp när man googlar dyke.
 
 

1789+0

Undrar vad folk gjorde innan webcamen uppfanns??? Och bloggen??? Innan man kunde blogga meningslösa inlägg med meningslösa webcambilder???
 
Anammar meningslösheten till fullo, ty man måste växla teoriläsning med hjärndöda aktiviteter.
 
Kokar quinoa. Det är jättenyttigt!!! Innehåller såväl proteiner, som fibrer, kalcium och även kolhydrater. Mer quinoa åt folket. Man kan t.ex. göra en sallad på det. Mkt bra.
 
Skulle vilja säga att detta är tips på veganinspo men tycker inte ens att begreppet skall finnas: borde mer bara vara: inspo för att äta annat än viderkött. Alla människor kan och borde minska sin köttkonsumtion eller konsumtion av animalier överlag, det är mycket enkelt.

Jaja, åter till lagandet~~
 
 
 
En brusig bild av skepsis, vad säger den egenteligenen?
 
 
 
Medan den rikes barn blir feta,
dör den fattiges barn av svält
och fast dom säger att vi är lika,
så är det alltid dom som har rätt.

vem älskar soln

Mmmmmmmm har en Smithsperiod igen. Så jävla bra:
 
http://open.spotify.com/track/3sNaWTAOWk1IhqePiSyQN7
 
 
 
 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
*********************************************
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
*********************************************
 
 
babababa

such beautiful memories

när jag blev betäckt
 
 

Hej

ja säger: Hej

bababababa

Ehhhh, uuuusch - angående blogg.se:s nya startsidedesign. Förjävla ful.
 
 
Älskar Velvet Underground igen:
 
 
 
 
 
 
Ska försöka få lite plugg gjort så man kanske hinner med en snabbis EPP. Måste handla, är typ på svältgränsen här hemma. Typ krigsransonering av: Allt som e gott. Se så mager man blir! Jag älskar min kropp för mycket för mitt eget bästa men hatar ibland att den fan är liite för späää. Men sånt får man leva med. Nu har ju dock CSN kommit har det ryktats om, så idag ska jag svulla <3
 
 
Dankfilliezz:
 
obs har aldri vart i greky

Drömde att Winston uppträdde för en stor publik. Han var så duktig (men obs djur ska inte uppträda, någonsin för någon människojävel!!!)

2012-11-20

Så jävla klassiskt album, så jävla bra:
 
 
 
 
The Needle And The Damage Done må ju vara en av tidernas vackraste låtar.

http://open.spotify.com/track/1ZYUi9KmsftgZdWbNBcJcr

Ordningen är återställd! Satan vad jag skall skrivaaaa
 
Och träna ikväll, har inte tränat på typ två-tre veckor. Ska bli schént.
 
Tipsar om denna igen å igen å igen:
 
http://varforfeminism.blogspot.se/
 
Lägg till na' på bloglovin' vettja!


 
 inga nyheter men fortfarande lika viktigt:
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

ja, fy faan!

Livet är fan förJÄVLA TRIST
 
Känner mig inte ens deppad länge, tom det är tråkigt och kontraproduktivt, eller vad faan då, det är väl inte mer synd om mig än vad det är för nån annan jävel
 
Det är trist för alla, för alla lever vi i detta trista jävla samhälle, med trista jävla livskrav och förväntningar och bojor och konventioner och fan och hans moster
 
 
Detta är det enda jag vet:
 
1. Jag vill inte arbeta
2. Jag vill inte studera (detta är dock en lögn, innerst inne. tror jag)
3. Jag vill inte tjäna pengar
4. Jag vill men orkar inte skriva denna uppsats
 
5. Jag vill äta
6. Jag vill dricka bärs
7. Jag vill skriva
 
(jag vet att 7:an, 2:an och 4:ans egentliga betydelser borde kunna gå att få att samverka på något vänster. så blir det väl, till slut)
 
Tänker bara på sommar, konserter och tatueringsplaner hela tiden. Och helgen. Det är fan bara helgen som är värt nåt, allt annat är bara: KASS
 
Hahaha säger jag, som igår förkunnade för Emma hur bra jag är på att: ~~njuta av det lilla i livet~~, typ en extra god kopp kaffe, typ en vacker gammal tingest, typ en efterrätt någon gång, typ en extra solig dag, typ en vacker fågel som råkar flyga förbi, typ en asbra låt.
 
Det finns så mycket vackert, så sant, så sant. Det må vara konstigt, att jag njuter och lider samtidigt. Allt är för komplext för att kunna samexistera
 
USCH.
 
Nu skall jag brygga kaffe och få någon jävla skit gjord. Mest av allt vill jag bara sova bort hela livet. Sängen = lösningen på allt
 
(nedanstående bildserie är namngiven: tatueringsinspo+1~~)

hej lilla skaty

Jag drömde att jag blev skjuten

i pannan.

Hur den bedövande känslan spred sig;

Varmt blod pulserandes, rinnandes, försvinnandes

En varm, avdomnande känsla – tills mörkret byttes ut mot ljus.

Jag blev skjuten – och jag lät det också ske med accepterande medvetenhet

 

Tycker att denna dröm beskriver min vecka ganska bra.


Hahaha vad deppigt det lät, och det är det också. Men oroas ej, jag må vara i deppträsket ibland men är trots det inte suicidal (även om mina drömmar tycks vara? hmm) lol.

Men börjar faktiskt känna lite pepp igen, eller lite motivation och sånt. Det är som att hela kroppen förbereder sig mentalt på att denna positiva energi skall omdona och bygga bo inom mig. Ganska fint när en tänker efter.

 

Har haft en bra dag. Det bästa var när jag stod ute efter att ha slängt komposten. Stod blott i tunna jeans och stickad tröja, i fortfarande fuktigt hår sedan duschen, lunchsolen spirandes över den frostbeklädda asfalten. På en fortfarande gräsbeklädd och isig kulle kunde jag skymta tre skator. Jag, inhalerandes giftet som ändå behövs (inbillar man sig), dem - pickandes efter mat. Skator är nog det vackraste djuret jag vet. Jag längtar tills jag skall tatuera in en.

 

Det må vara jobbigt att vara människa, men det är nog inte så lätt att vara stannfågel i mitten av november. Alla har vi våra sorger

 

Som tur var kan man råda bot på dessa med musik! :

 

http://open.spotify.com/user/filippen/playlist/1so5cKjTZeX9uxuJ9Xb5vQ


 


Alltså, imorgon är det friday!!!!!!!!


2012-11-15

tänker väldigt mycket
 
 
men sparar det till sen
 
 
http://open.spotify.com/track/5VJoZDOsHZ69JdqY1yYgoi

the height of summer

Har sagt det förr och säger det därför igen: behöver på rille en livscoach. Jag är nog kanske den mest odisciplinerade person jag känner
 
 
 
Helt obotligt, alltså
Helt obegripligt att jag överhuvudtaget får något gjort någonsin
Men det kanske jag inte får?
Det kanske bara är en illusion
 
 
 
 
 
Motivationsbehov

http://open.spotify.com/track/4jWOrsIKRWCeZ2RVmwxJLl

Försöker förstå det här med livet; dess oövervinnerliga komplexiteter. Hur ena dagen kan vara lättsam, enkel, självklar och fylld av styrka, medan nästa: helt ogreppbar och obegripligt förvirrande. Euforins rus kontra dekadensens bojor. Jag tror att folk tänker på helt fel sätt. Att styrka skulle vara den enda sanna och viktiga känslan; att ha riktlinjer uppsatta och att inneha kraften att fullfölja dessa. Nå alla mål man nu kan tänkas vilja nå. Karriärsmässigt, individmässigt, relationsmässigt, utvecklande.
 
Men det är ju egentligen helt fel! Att styrka skulle vara det enda som vore värdefullt. Tvivel är nog minst lika viktigt. Tvivel får en att ifrågasätta sin levnadssituation, att tänka ett steg längre, att vara mer ödmjuk inför sin omgivning. Att se andra, se sig själv. Det är nog när man känner sig som mest osäker, när man tvivlar som mest på sig själv: som man hittar uppslag till nya förändringar. En dröm/livsplan du hade för ett år sedan, kanske aldrig någonsin kan tillskrivas samma värde idag, som då. Helt enkelt för att livet är en ständig process.
 
Om det är något man absolut aldrig kan veta ett dyft om - blott tro sig veta ett dyft om - är det framtiden. Jag skulle lika gärna kunna bli en avdankad alkoholist som jag skulle kunna bli lektor på någon instutition. Bo på gatan, eller vara en erkänd redaktör för en stor dagstidning. Diagnostiseras med en kronisk psykisk sjukdom. Jobba ideellt på andra sidan jorden. Leva olyckligt i ett snävt kärnfamiljsförhållande. Leva olyckligt i ett familjekollektiv. Leva lyckligt ensam. Leva olyckligt ensam. Med detta vill jag ha sagt: att man inte skall vara rädd för att må dåligt, för utan svackorna skulle man för fan inte ta sig någonstans - bara vara fylld av ignorans och otacksamhet. Man måste vara ödmjuk och förstå: att alla människor lever olika liv, och att det lika gärna hade kunnat vara en själv, som hade levt det livet. Ingen människa är hundra procent stark, det finns inte. Det är bara en myt. Som jag inte ens förstår varför man skulle vilja uppnå? Vad är positivt med att vara osårbar?

Man måste tillåta sig själv att ta kontroll över sitt liv. Acceptera känslorna, acceptera att de går över. Att nya tider alltid vankas. Det vinner man mycket på

vääärt

Ofta Crystal Castles har släppt nytt album i ÅR utan att jag märkt det???? Sämst
 
grejen är att de spelar i Sverige flera ggr våren 2013; i Malmö, Gbg och Sthlm!!!! Borde fara!!!!!! Köper typ bille, undrar vad det kostar
*googlar*
 
 
 

*******

http://open.spotify.com/track/5W1PgJT33BCcWsXFThsxje

mmm japp

Ett litet smakprov från helgens galej:
 
 
 
 
 
 
hahahahahahhahahahah tack förresen för ~~surprise-picsen~~
gjorde VERKLIGEN denna afton!

something in the way

Högst förvånande att jag inte har Nirvana Unplugged In New York på min mpthree, en kan ju blott fråga sig: varför
 
Är ju lätt ett av världshistoriens bästa livealbum. Tur att piratbukten finns
Så himla tillfredsställande när det tar 1 minut att få tag i saker, älskar vårt tekniksamhälle ibland. Allt är precis så tillgängligt som he ska va!

Scharry leverade fett igår, hits på hits på hits, längesedan jag dansade så lyckligt. Det var en HELT perfekt kväll må jag säga.
 
 
Hatar söndagsångest, men det får en väl leva med I guess. Den kanske går över efter 00:00
 
 
 
 
 

'nough said

http://open.spotify.com/track/0OZ35vhZuAtvzvEPYCiWiJ

jaha, då bär det framåt dårå

Tänk ba, om alla födelsedagar kunde vara som denna:
 
 
 
Lycklig vore man då! (måste bara vara den bästa bilden, den är så symbolisk)
 
Men jag är lycklig nu också, helt fantastiskt egentligen. Hur allt som varit så kasst och svart och dåligt bara kan tyna bort, så fort, så fort.
 
Mycket bra.
 
Fick t.o.m en sjujävla födelsedagspresent dagen till ära, se på faan va:
http://debatt.svt.se/2012/11/08/efter-hot-och-nidbilder-tar-jag-nu-farval-av-genusdebatten/

ÅHHHHH

Pär Ström får min hjärna att börja koka och vreden att expandera uti min artärer. Hans föda är hat, hans argument pådrivna som av en femåring. Alltså ge mig en box att lägga all ilska i!!!!!!!!!!!!!!
 
 
 
Ikväll skall Mittan falla på mållinjen. Länge leve mormonkonservatismen, eller
 
 
 

då, minsann

 
Saknar sommaren. Av den enkla anledningen att jag inte varit med om någon på riktigt, på två år. Så nästa sommar, den skall ta mej fan bli helt extraordinärt fantastisk. Inget slaveri och proleterande, bara levandes~

Det är en fin dröm
 

ballad of a politician

 
Mitt hår ser ut som en mössa och mina ögon har fångat en obotlig charm av trötthet. Tror jag råkade sova för mycket, hatar när det händer. Drömde att om någon farbror Birre, han var smått korpulent, hade grå kostym, ett runt huvud och gav mig en rödstickad halsduk. Konstigt, för denne man finns inte ens och han såg inte ens ut som en Norberg. Tur att Regina Spektor kan liva upp lite (hennes nya skiva är fortfarande så klockrent bra!!!); och snart bär det väl av mot kunskapsutvecklingens högborg = UNIIII~~
 
Ska fika med Linda, kulkul! Brabra
 
 
Längtar till imorgon
 

???

Barn av internetgenerationen behöver inte ha koll på ett jävla skit, ty all information som någonsin kan behövas finns redan tillgängligt och utlagt på intranätet~
 
T.ex. så behöver en ju aldrig betvivla över sin ålder, ty det har blogg.se koll på:
 
 
 
Nu blir jag typ psykad, fyller jag 21 eller 22??? Eller har jag redan fyllt år?????? Lever jag???????? Vem är jag???????


Nej, he blir av å träna, kanhända råder det bot på förvirringen som nu uppstått

slutaaaa

Alltså omg, James Hurley är en så skadat störig karaktär, pallar ej ens med detta, eller hans fiktiva existens! När jag uttryckte att "Han som är snäll på ett sjukt jobbigt vis..." så fyllde Amandus i: "Han e dumsnäll!". Vilket är så sant. Alltså har tänkt på detta i 1 år så var bara tvungen att skriva det. Så nu vet ni.

Sjukt nice fekke på Farmen ikväll i alla fall, nice liveband, nice utklädnader, chill stämning. Fantastiskt, va.
 
För övrigt är det guld att se Twin Peaks en andra gång, att se allt från ett annat perspektiv när man vet vad som vankas!


Det som stör mig MEST med James är väl det faktum att jag delar samma frisyr som honom. Tänker på honom när jag ser mig själv i spegeln: IRRI eller??????
 
*sorgsen blick med ledsna ögonbryn*/mvh james

joru

Nån borde ju lätt klä ut sig till Bob på Halloween (för er som inte redan fekkade i helgen som var, eller igår, utan skall görart i helgy)
 
 
 
 
*chillar, dricker vann*


 
In the darkness of future past
The magician longs to see
One chants out between two worlds
Fire, walk with me

gölle

Jag och Hillevi, anno 1993 typ
 
 
 
 
Blev klar med pm:et till slut. Firade med chirre och zeunerts och twin peaks, fastän det blott var förmiddag och vardag. När man är vuxen får man göra som man själv vill!!!
 
Blir väl nedtraskande till stan strax, har väl eh, lite att läsa~~

RSS 2.0