2012-10-31

Har inte ens haft tid att tänka på detta överhuvudtaget men kom på nu att jag fyller år nästa vecka?! Har inte planerat NÅT, vare sig fika eller fekke eller vad fan man nu vill hitta på som ursäkt för att fira att jag för 21 år sedan kom ut ur trygghetens varma vagga och rakt in i den karga, oförutsägbara och ibland otrygga miljön som kallas: Världen.
 
Nästa vecka är typ den stressigaste i mitt liv, så helst av allt skulle jag vilja skjuta upp den 8:e några veckor, men sånt får man väl inte beviljat av den Allsmäktige Auktoriteten. Men kanske kan det bli en möjlighet att glömma bort uppsatsen för några timmar, vilket då säkerligen kan behövas. Tackar man väl inte nej till! Sedan är det  ett allmänt välkänt faktum: att födelsedagar är den alltjämt bästa traditionen av alla fåniga som finns i vår kultur. Så himla fint att fira: Livet~~
Inspo. osv
 
Hojtar om jag styr något, men ni kan ju hålla lördagen den helgen i åtanke (10/11)! Dvs antingen på dagen eller kvällen! Gillar ju å köra på sånt härnt med: spontanitet va. Så skiter fullkomligt i planering nu va
 
 
 
Detta konstverk kallas: Trött och pluggless sturre
(obs är ej ledsen även om bilden ger ~sken av det~)
FINNS DET ETT LIV UTAN SEMINARIER
undrar man ibland~
 
 
Nu skall jag skriva klart mitt jävla PM. Det var då själva fan att det skulle ta sån tid.
 
Förbjuder mig själv att tillfredsställa mitt beroende av sociala medier förrän detta är gjort. Då ska det väl gå fort.

stundande

When they've tortured and scared you for twenty hard years
Then they expect you to pick a career
When you can't really function you're so full of fear
A working class hero is something to be
A working class hero is something to be

Keep you doped with religion and sex and TV
And you think you're so clever and classless and free
But you're still fucking peasants as far as I can see
A working class hero is something to be
A working class hero is something to be

hemma börjar nästa dag

Hahahahahhaha detta är den bild som ligger längstlängstlängst bak i mitt bildarkiv här på blogg.se (denna blogg har ju levt och frodats sen hösten 2007 så det säger ju en del om bildens ålder). Känner nästan inte igen er! :
 
Så himla sötaaaa, dör typ <3<3<3<3<3 R.I.P Bildzebran, btw

vi möts, igen

För trött, med för mycket att göra
fast jag inbillar mig att det bara är en bit av kaka
 
För inställningen gör väl hälften av jobbet?
 
Lånar litt inspo från gymnaziefilliezz, anno 2009-2010:
 
 
~~hamsterposen - en klassiker som aldrig går ur tin~~
 
~~posing hard~~
 
klassiskt älvshäng. hahaha minns att detta var innan en fekke hos en kille som nu under senare dagar blivit douche mcdouche. han skrek till exempel hora/fitta åt mitt sällskap på en nattbuss hem i våras. då blev jag JÄVLIGT FÖRBANNAD (obs sa ifrån såklart, e väl ingen mes). tänk att tidigare bekanta ibland blir så inskränkta, tragiskt.
 
~~~våren spirar~~
 
 
Fina tider, fin person. Jag saknar henne ibland. Fast jag är mycket smartare nu! Men fortfarande lika livskonfunderad emellanåt. Kanske liiite mindre slackig, (dock tveksamt). Betydligt modigare, tråkigare och framförallt mer GAY!!!! Det bästa

inspo~

Hittade bebisbilder på winston:
 
 
 
 
 
Blir alldeles varm uti hjärteroten!

Ett plus för de blå ögonen. Nu har han gyllene brungula.

nörden vaknar till liv

Alltså är så jääävla nördig men just denna vecka börjar allt på riktigt. Tio veckor framöver kommer helt och hållet hänges åt uppsatsskrivande i all dess prakt. 15 högskolepoäng skall inpräntas som bokstäver i ett kompendium innehållandes uppemot 40 sidor analys/vetenskap.

Är så galet stressad och nervös för det känns så stort, som en milstolpe i livet eller något. Men bortsett från allt pirr i magen så känns det så jävla spännande och asroligt. För detta är ta mej fan det roligaste som finns! Jag längtar efter allt jag kommer lära mig, efter slutprodukten och efter glädjen över att ha nått ett steg vidare i min utbildning.
 
Men jag inser också; att kommande veckor kommer fyllas av hat och avsmak, då jag kommer måsta läsa igenom herr Ströms jävla blogg då det är denna jag skall analysera. Alltså haha vad fan har jag gett mig in på. Kommer säkert bli arg minst 1 gång/dag :--)


Kommer säkert blogga extra mycket eller extra lite under kommande veckor, allt  beroende på hur processen går. Håhåhå, den som lever får la se~~
 
 
På återseende!
 
 
 

sönda, va

Rökt tofu är helt fantastiskt, vill bara klargöra detta för folket
 
Alpros' mandelmjölk likaså. Så himla bra att Jessica tipsade om detta mjölkalternativ. Den är lätt krämig och småsöt i smak, och helt ljuvlig <3 Dock lite dyrare än annan växtmjölk men kan ju fungera som lyxgörare emellanåt. Innehåller förstås såväl kalcium som B12 etc. Kalcium som man för övrigt tar upp betydligt bättre genom en vegetabilisk kost jämfört med om man äter blandkost. Intag av animaliskt protein svårgör drastiskt möjligheterna för kroppen att ta upp kalcium på ett bra sätt. Av detta skäl är det försvinnande få veganer som lider av benskörhet, i jämförelse. Blir så sjukt provocerad av all komjölkspropaganda som florerat den senaste halvan av seklet. För he jer ba bluff å båg vettni!
 
 
Hade även återupptäckt detta guldkorn:
 
 
 
 
Alltså, gitarrsolot på "on the turning away", åååååhhhhh
 
God helgavslutning, på eder.

chillchill

 
min kloka pappi, ~~filosofen~~
 
 

http://open.spotify.com/track/4tUnN13lUxJsNFZpp2ihEv

~~~diskar så bra och lyckligt ihop~~~
~~happy family~~
 
som jag snart ska bo med!!! omg, kommer bli den bästa tiden i mitt liv.
Vet inte  varför men jag lever alltid i framtiden, tänker alltid att: "nästa termin kommer bli så mycket bättre än denna jadajada" (tänker i terminer pga att jag är en evig student) samtidigt som livskriserna byter av varandra. Vafaan hände med ~~carpe diem~ alltså. Om jag trodde på nyårslöften skulle jag ha detta: att carpa bättre
 
Men för tillfället är allt bra, peppar peppar för uppsatsen tar ju vid jättestrax. Taggar stress, sömnsvårigheter, ångest, dålig aptit och magkatarr :--) Kanske man klarar sig utan, får väl försöka planera bättre. Längtar tills jag kan ha min planerade C-uppsatsmiddag!!! Då ska jag känna mig stolt nöjd och glad. Och bra.

Vill typ åka ut på landet??? Hoppas tillfälle ges.

heartheart

Har haft en fin helg. Bästa fredagen på kanske hur länge som helst med nya fina människor, punkspelning och dräggiga hattmän (sistnämnda var dock onice men ja, vad kan en vänta sig när man befinner sig ute i pub-etern i en heteronormativ värld), och en snöpromenad i vinternatten. Sett massa Twin Peaks och bjurrat brorsan på veganska supermackor, han var mycket hänförd över min mackkonst. Satan så gott. Gjorde tom ännu godare mackor idag. Har varit så husmorig idag och gjort både hummus, egengjord potatismos och en asgooood smoothie.

Någon gång skall jag dedikera ett inlägg om min kärlek till vår kära rotfrukt: potatis. Alltså, det är så jävla gott så jag ibland vill gråta när jag tänker på det. ALLT med potatis är supergott: chips, gratäng, bakad, klyftad i ugn, pressad, mos, stekt, som fransk sallad, som pommes, i soppa, eller bäst av allt: Som det är, kokad nypären. DÖR!!! Du himmelskt försända tingest, vad jag gläds åt din existens i mitt liv.
 
Har ätit potatismos (obs som sagt: fan heller köpt, blä) två dagar i rad och hade velat äta det igen ikväll men mina pären tog slut :( Måste köpa nya imorgon.


Ps Johanna, nu har även jag beställt New Body :----) Man måste ju ~~stötta laget~~ Ds

Pps Emma, nu har jag skickat över IMÄI-skulden till dig (~springloppet~), hade glömt det tidigare ::::::)  Tror jag iaf???? Aja du får cash imörrn ändå Ds

---

Måste läsa denna:
 
 

How does it feel to be one of the beautiful people?

Jag tror att ältandet kanske snart börjar vara över. Det är en sån känsla bara, i kropp och sinne. Som att allt fattat; att det finns för mycket annat bättre att lägga tid, energi och dagar på, än att tänka på den grejen, det livet. Känner mig ovanligt rofylld, på ett fint och lugnt sätt. Nu kan jag i princip inte ens gråta över det längre, det är som att jag inte minns hur man gör. Man tänker att man borde vara ledsen, illa berörd etc för all framstående framtid, men kroppen har liksom gett upp det. Och det känns förjävla skönt

~*~*~*~*~

Expert textpert choking smokers,
Don't you think the joker laughs at you?
See how they smile like pigs in a sty,
See how they snied.
I'm crying.

2012-10-24

 
 
http://open.spotify.com/track/1aAghqxhXwV3aN6UsTHf9J
 
Följer en kommentatorsdebatt på vk.se med spänning/skräckblandad förtjusning/avsmak. Köttpropagandisterna tar till orda igen! Efter en avslagen motion som givits av MP (http://www.vk.se/726690/nej-till-vegetariskt-i-skolan).

"Våra skolbarn behöver få i sig kött."

"bara för att ett fåtal extremister inte äter kött gör det inte att vegitarianism är normalt. "
 
"(Vet hur kul det är för övriga familjen när ett barn "plötsligt" blir vegan)
Gjorde klart att när man betalar och lagar den mat man äter, då kan man välja, annars äter man det resten av familjen äter."
 
Sistnämnda verkar ju vara en trevlig föräldrafigur, klassisk paternalisk auktoritet. Om jag någon gång får kids skall det sista jag gör vara att utöva makt över dem på detta vedervärdiga sätt
 
 
 

SB

Alltså kan inte koncentrerar mig på plugg1


Vill bara lyssna på Beatles helahelahelahelahela TIN!!!!
 
 
 

För Beatles får mitt hjärta och min själ att sjunga, och vad kan väl vara viktigare än det?

happy to be that way

You keep all your money in a big brown bag inside a zoo.
What a thing to do.
återigen

 
I väntan på att luggn blir längre, eller hur
 
Seg dag, får INGET GJORT!!!

1909, Nordisk Familjebok

 
Männen blir kvinnor och kvinnorna blir män, det bara är så!!!!

natten före dagen efter

En cyniker av rang
 
 
men det var inte så, det var tänkt.
 
 
 
 
 
vill tatuera mig
 
och byta färg
färger

baby you're a rich man

Kan verkligen inte lägga den akademiska hjärnan åt sidan, någonsin. Klassisk arbetsskada = att man analyserar/självreflekterar/ser maktperspektiv överallt, konstant, hela tiden. Jag ser klass överallt, jag ser hur kön görs, jag ser hur etnicitet bemöts, jag ser hur sexualitet synliggörs, ut i det oändliga. Hur normer skapar beteenden. På ett sätt är det väl det finaste som finns; att ha redskapen att tänka kritiskt
 
För hur skall man någonsin kunna förändra något överhuvudtaget, om man inte ifrågasätter exakt allt som tas för givet?
 
 
En särdeles angenäm helg, har jag haft. Sådant skall en ju ha då och då också. Krispigheten i luften sprider sig, frosten breder ut sin onådiga existens överallt. Ingen undkommer. Vintern står och lurar vid dörren. Men det är okej, den måste få bli till och bli överstökad, för att något vackrare skall komma därefter
 
 
 
 

det krävs en muskel

 
Detta konstverk kallar jag: ~Fyllekäk/Nattamat e gött~
 
Fast är ju inte ens full längre, så skönt för då vet jag att morgondagen blir fin. Har i alla fall fått ta igen missad socialiseringstid med lindagmmn, ätit gott, träffat brur, sett styrke och haft en mkt lång och trevlig konversation med en person som högst troligen kommer att bli min klasskamrat till våren. Satan, vad trevligt va!

Folkkökssöndag imorgon, man kunde ju jubla för mindre~~

Haha berättade för linda idag om när jag var i sthlm och blev så influerad av alla konsertaffischer jag såg överallt (med bra artister! skulle jag bo där skulle all min kosing gå till konserTer) att jag drömde att jag såg en konsertaffisch med the knife. Det var en bra dröm! Hoppas den blir verklighet i framtiden! Då skall jag rama in den affischen.
 
Natti

När produktiviteten blomstrar / Till Emma

 
 
Jag rensar bara skrivbordet när jag får dräpande kommentarer om att jag kanske skulle...?

Endast genier behärskar organiserat kaos.
 
 
Jag är nyklippt, så inatt slapp jag drömma en hårdröm (vilket jag annars gjort hela veckan). Igår skrattade jag mer än på länge, och idag skall jag tvätta.
Livet som i en liten ask

ber om ursäkt till alla berörda för de

jag är min sämsta smskompis. lita inte på mig!!!

tack å hej

Sover hos papi inatt, bara för att få filosofera, resonera och reflektera. Winston kattbäddar bredvid mina knän. Sådär trampandes med klorna i underlaget. Kattigt, gulligt. Jag älskar honom! Han är min lilla kanin. Och gris. Och alla andra gölliga djur (för katter är ju inte gulliga så jag måste hitta benämningssubstitut). Idag har jag pluggat i 10 h + varit på möte mer än 2 h. Har typ ont i hjärnan pga för mkt info. Därför mottages förslag på hjärndöda aktiviteter tacksamt (tv gills inte för jag har principer mot sådant) - då jag inser att kommande två månader kommer se ut exakt på detta vis vad gäller tankeverksamhet. Därför måste man byta av med hjärndöd aktivitet emellanåt. Så man inte sprängs. Nu skall jag krama guldgossen; tjing tjing~~ Ps Kom på nu att författandet av detta inlägg var relativt hjärndött, det var nog därför jag skrev det! Tänk så smart, va. Ds

för: ja

å med denna suddiga och ej alltför seriösa fast samtidigt gravallvarliga bild ämnar jag önska allesammen en riktigt: god natt~~
 
 
 
 

2012-10-16

Och där befinner man sig, existerandes
halvliggandes på sängen
En luden ulletuss till kattkropp, värmer
brer ut hela sitt jag över cheap mondaybeklädda lår.
Favoriten på favoriterna.
Inte mer än så.
Samtidigt: Allt
 
Tänker en jobbig tanke,
minns ett tråkigt minne.
Funderar över en av de jobbigaste dagarna
- som funnits hittills, för mig.
Tittar upp; ut genom tonårsrumsfönstret
 
Ser beckmörker lysas upp av kall gatubelysning
Inser, att den första snön dalar ned sakteliga
Känner missmod och ledsamhet.
Bara för att man inpräntats: Att det skall kännas magiskt
Men när man aldrig förnimmer magi, längre
Inte vet: hur man gör?

Så känns det blott
att vingar av vemod breder ut sig.
Ännu ett slag, för likgiltigheten

de här e vår sista låt~

Det är Krunegård och det är måndag. Och jag minns Open i våras
Då hela livet var helt annorlunda.
 
Då fanns andra livsmotiv, andra göromål, annat levnadssätt, andra tankar, andra planer
 
 
Men det gör ingenting att saker och ting förändras. För tråkigt vore väl om man stod och stampade på samma ställe hela livet igenom?

 
 
Kör på det nya modet: osminkat jag. Brukar få sådana perioder ibland och det är bra. Min hud behöver läka + att jag har en jävla infektion under höger öga, som dessutom inte är en vagel? Hoppas att ni uppskattar mitt söndernoppade vänstra ögonbryn också, för det bjuder jag på. Jag menar, om jag ändå väntar på att massa hår skall växa ut gör det ju inget att jag behöver vänta på 1 till grej

Mål med veckan: försöka få tag i en tatueringstid till vår gemensamma tatueringsgrej. Vore qlt om he blev av
 
 
 
Snart skall jag till skoly!!!!!!!!!!!
 
 

söndagstjilll

Eftersom jag är disträare än en dement virrepanna så tänkte jag göra en god gärning (hahaha skrev "göra en god hjärna" först, ännu ett tecken på min obotliga och ständiga förvirring) och påminna alla andra disträa satar där ute om att det är SISTA ansökningsdag imorgon för universitetsstudier VT 2013!

Som vanligt finns det betydligt färre intressanta kurser på vårterminen än vad det är på hösten. Blev lite besviken över att ingen kurs i Etnologi A ges, hade varit så himla peppad på att ha detta som andrahandsval. Men men, måste tänka strategiskt och välja det som kommer passa bäst in i min framtida kandidatexamen; så därmed är det väl ändå ingen störra skada skedd. Detta hopkok blev det i alla fall:
 
 
 
Lyssnar på Makthaverskan för första gången. Varför har jag missat detta guldkorn????? Det lär oss; att det är aldrig för sent. För något.
 
Kålpuddingen idag på Folkkök var himmelsk. Alltså: finns det något bättre än husmanskost översatt till veganism?
 
Är sådär jobbigt bakishungrig i kombo med illamående. Kroppen skriker efter näring men känner skräckblandad förtjusning inför att inmundiga den.


Helgen har för övrigt varit fantastisk! Har hunnit: göra en fittårta, jämföra öron, sova över i borgen, handlat ~~småcitrus~~ för blott 10 kr/kg (!!!!), varit Scharinskas medelpunkt, fått ett gayhalsband, pratat med Nanna (ja, DEN Nanna <3 ), haft någon slags fjortisfylla, druckit gott kaffe - åh så gott kaffe, varit trött, sjungit, och sett ljuset igen.
 
Dessa vackra löv, må ni aldrig försvinna

såsom vinden gångade han

Det var roligt idag när jag trodde att Lova drog en metafor för oskuldhet när hon pratade om båtar. Men jag tänkte att det var logiskt??????
 
 
 
 
 
 
 
 
Alltså, förlåt att jag tjatar om hår hela jävla tiden men håret är ju fan kanske den viktigaste identitetsskaparen, rent visuellt sett. Eller håret är ju alltid ofrånkomligen det en (dvs jag) lägger märke till först av allt. Men på senare tid, inte nog med att jag klagar på att mitt aldrig växer, så börjar jag drömma om långt hårsvall igen. Det var väldigt identitetsskapande, att ha hår till midjan. Det var fint, men samtidigt så otroligt satans jävla tidskrävande. Hela handflatan fylld med schampoo och balsam varje gång. Massa diverse produkter, dyrt som tusan. Planering om en skulle tvätta det innan man skulle ut (med fixande, hårtorkande som tog minst 10 min osv). För tillfället är min frisyr i princip 98% gratis, det tackar en fattig sturre för. Och väldigt snabbtorkad. Eller , böhö, BRIST på frisyr menar jag förstås, för just nu är ju allt vad frisyr heter totalt obefintligt *cry cry*.

Men någon gång i framtiden skall jag kirra långt hår igen, åh så det kommer äga. Brb om 7 år~~
(Fast innerst inne vet jag att jag aldrig kommer palla utan alltid kommer klippa det när det kommer till en vidrig processlängd)


Sista bilden (i livet????) på mig som långhårig, togs ca 10 minuter innan he bidde te å åka av:

 
 
Those lovely side-cut-timez, how I remember you <345

det kanske e feel

Kalla mig ceeeeeeepeeeeeeeeeeeeeeeee
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
kalla mig bög

vars e filmen

 
 
 
Må såväl Excel som SPSS brinna i helvetet, precis där urprungskällan är. Trasas sönder tills inga cyberaktiga beståndsdelar finns tillgängliga mer!
 
 
Detta är en av de ting jag slösat tid av liv på, denna vecka (observera: under tvång. Eller ja, självförvållat tvång för kursen har jag ju likväl valt själv):
 
 
 
Här ser ni tydligt att antalet doktorerande kvinnor (den gröna linjen) i Sverige ökat markant över tid, från 1970-tal till 2000-tal. Och det är ju bra, såklart. Men på riktigt, statiskik som forskningsområde är så himla livlöst och tråkigt. Var är de livsingivande, eldiga analyserna? Var kommer samhällsstrukturerna in? Och vad säger ett dyft om de mänskliga tankarna, när alla individer grupperas och döljs bakom en siffra...
 
Aldrig mer kvant.teori. Matte B-ångesten är inget jag eftersträvar åter, ett avslutat kapitel om man så vill.
 
 
Men idag är det fredag, jag har sovit ca 4 h och pluggat i tusen år. Jag har ingen öl men jag har en kropp och ett sinne och ett hjärta som slår, och vi skall baka en fittårta eller en lebbtårta eller ja, någon form av cheytårta. För att fira att vi kan skaffa kids!!!!!!!!! I vårt alldeles egna Landsting!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! He ba ryck i livmodra min!
 
Och snart är det min födelsedag. Helt värdelöst, varför bli äldre när man kan vara 4 ever yyyyoung ist. Det är ju i själva ungdomsessensen som livskärnan och hoppet förnims~~


Mvh/ fortfarande_blott_de_tjugo
 
 
 

danciiiiiing me tårar i öyorne

Efter en dags jävla statistikarbetande, sifferskrivande, diagramfixande - ska man till och med behöva bli deprimerad när man loggar in på blogg.se DÅ DET FÖRSTA MAN SER ÄR ETT JÄVLA LINJEDIAGRAM!!! (över besöksstatistiken dårå)
 
 
Kommer förvisso hinna begravas i siffror och stapeldiagram och variablar innan dess, men här kommer en frisk fläkt av: helg.
 
 
 
 
 
 
Kan ingen ha årtiondefekke? Längesedan sist. Alla vet ju att det är de bästa fekkezarna~~

2012-10-09

Vi kan somna in i likgiltighetens dofter
eller spilla blod i någon revolution
Vi kan vakna upp till verklighetens monster
eller dränka dom i någon religion

Vi kan göra vad du vill
Jag vill bara va bredvid
Jag vill vara här bredvid
Vi kan, mata duvor om du vill

det där var fina nätter

Körde ett så sattans jävla jobbigt träningspass med hillevi idag, så jobbigt att jag nästan blev arg på slutet! Haha, när jag påpekade detta för henne efteråt (i tron att det bara var en känsla som funnits inom mig och inte märkts utåt) så svarade hon: "Men skojar du, det osade ju bara om hela dig...", heh.... Gissar att jag är lika lättläst som en bok :--) Men inte mig emot, alla känslor är viktiga, även de jobbiga!

Nu vill jag mest av allt bara se på Twin Peaks och dö i sängen, tyvärr måste jag: äta-duscha-plugga. Alltså denna vecka är väl kanske den segaste på pluggfronten; då vi håller på med kvantitativ metod. När bokens titel är: "Från datainsamling till rapport - att göra en statistisk undersökning" vet man att hoppet är totalt obefintligt.
 
Mest av allt vill jag bara dansadansadansa till Håkan i fint sällskap och känna mig ung och fri. För det är väl en fin känsla, tro!
 
 
 
 
När vi spatserade
glada i hågen

is this a sign?

Hamsterreferenserna vet inga gränser; hos de som vet att jag var en riktig hamsternörd för 8 år sedan. Nu har till och med facebook börjat!!! Beskåden själva:
 
 
 
 
 
Känner mig förlöjligad :( Och superstalkad???

punk rock t-shirt, black cap and tattoo

 

dagens tipzy~

Såg första delen av Gardells "Torka aldrig tårar utan handskar" med mina gummor i afton, och blev glatt överraskad. Hade en del förväntningar men den var faktiskt t.o.m otroligt välgjord! Bra rekvisita (kommer aldrig kunna förstå hur man kan återskapa ett årtionde sådär, måste ta så sjuuukt lång tid), snyggt inklippta autentiska klipp, snyggt filmat, bra dramaturgi, relativt naturliga dialoger, och kanske det viktigaste av allt: känsloinbringande.
 
Självfallet slutade hela skiten med värsta cliff-hangern; med en ny, nästan icke funnen kärlek; än. Måste se nästa måndag!!! Suger dock att jag ej har någon tv själv, men tur att Play finns.
 
En annan vet ju hur det är att vara homosexuell i Sverige på 2000-talet, men svårt är att veta hur det var förr, och framförallt att vara homosexuell man under denna aidsepok, som rådde under 80-talet. Inte nog med att behöva tacklas med samhällets motstridighet och tidigare sjukdomssyn på avvikande läggningar; nu skulle man få höra att det var "guds straff" och rätt åt en, att om man blev sjuk, också. I "bögcancer", som det så förfärligt nog kallades. Jag tänker att denna period var väldigt svår, och att det kanhända har behövt gå så pass lång tid - innan berättelsen kan förtäljas? Därför blir det också så äkta, för att han var med. Han var där, i det.
 
Mycket sevärd miniserie, väntar med spänning på nästa avsnitt!
 
 
 
Vackra <3

http://open.spotify.com/track/2pnKQKRyq7qsDxGELyMjZC

Har blommor trängandes över hela golvet. Aint that sweet
 
Börjar få en gedigen samling nu!
 
Hade en så himla fin helg. Åt asgod mat, drack massa goda ölar, drack gott kaffe. Alltså: gott kaffe är kanske det viktigaste på hela dagen, alla dagar! Kaffelösa dagar/ Dagar med blaskigt kaffe är alltid lite mediokra. Men den allra gråaste vardag kan lysas upp med svart guld. Mörkrostat, nymalet, aromrikt, fylligt. <3
 
Helgen bjöd även på fint syskonhäng, massa retande (är för evigt mobbad, men det kan jag leva med), sjungande och spelande, trevliga samtal, höstfärger, förortsharar, tintinbraten, haschtomtar som kammar, och allt sådant där konstigt som verkligen bara händer i större städer.
 
Detta var femte gången jag var i Stockholm på 13 månader, men det var nog en av det finare, för första gången på länge kände jag inte hat gentemot staden. Den har sina fördelar också, precis som alla städer. Och vackert, är det ju alltid.
 
Har för övrigt druckit den allra godaste IPA'n (India Pale Ale) mina smaklökar någonsin haft äran att få vidröra. Alltså, Monks ger mig himmelska upplevelser. Önskar att öl kunde få samma status som vin, ty att sitta i två timmar med ett riktigt gott, fint, bra öl, är inte sluskigt eller sunkigt på något sätt. Gastronomer bör inse detta!!!

Eller som den roliga flashbacktråden jag läste en gång: Om varför det inte är ok med tjejer som dricker öl (för det är sunkigt och äckligt och bara är lesbiska som gör det. flashback = ger en all info en behöver i livet, eller hur var det nu igen).
 
 
Nu ska jag snart se hur Elin bor, ska bli jättemysigt och fint och kul och bra!!!

tack å tack

Min bästa gumma Taken By Trees har släppt nytt i veckan <3<3<3 Älskar hennes vida skiftande tematik på sina olika album. Förra gången var det mellanöstertoner, nu är det lite hawaiivibbar. Fantastisch
 
http://open.spotify.com/album/3KS9iVBDtZ0U7Vdrlp51CY

irriterande och förvirrande inlägg

Lida igenom den naturgivna smärtan som jag belönats med som kvinna / Äta ipren
 
= 0-1
 
 
Alltså det är väl ej svårt att vara post-strukturalistisk feminist som forskare. Det enda en behöver göra är uttala sin situering, vara reflexiv allt igenom samt att referera till Butlers performativitet, heterosexuella matris och heteronormativitet, Bourdieus kapitalformer, Skeggs respektabilitet samt till Foucault i sina analyser så har man allt som I EN LITN ASK
 
 
Hur svårt skall det vara att doktorera i genusvetenskap, hmmpff, knappast en för hög ribba!
 
 
Teori och Metod Teori och Metod Teori och Metod
 

All work and no play makes filliezz a dull boy
 
 
So long :(

Till mina bästa

Så himla fina ni är, Jag älskar er!!!!!!!!

klart man e schletn

Hemma efter 3 h långt möte, äre tänkt att man skall påbörja PM nu????
 
Följande dygn kommer tära enormt :---) Lär bli som varje vecka: en gång per vecka: stressömnen dagen innan seminarium där jag drömmer mardrömmar om att jag glömt göra massa uppgifter/läsa massa texter. Bara det att denna gång har mardrömmarna en förankring i verkligheten, eeeeh
 
Alltså voíne, men ok. Överlever detta
 
 
SEN BLIRE DROGSVED~ krama bror <3
 
 

http://open.spotify.com/track/5fNQeANAj41qp1lWKCnpP5

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
gmmn

wait a minute!

 

håglöshetens inferno

 

jo

Alltså gud, maken till kaotisk dag får man allt leta efter. Som grädde på moset skall jag till veterinären nu, med min tappre Sir. Oroas ej, det kommer gå bra, han behöver nog främst en penicillinkur, om jag får agera gissningsexpert.
 
Min hjärna gör ont av att existera, jag vill byta den + mitt sinne med någon. Den som tackar ja, får en massa överflödig och totalt meningslös allmänbildning på köpet, t.ex om Umeås historia, eller varför inte om olika genrers uppkomst - eller om specifika historiska personer. Eller onödiga minnesfragment, t.ex vilken middag jag åt torsdagen den 5:e december 1997, dylikt. Och en massa konstiga, flummiga, filosofiska tankar.
 
 
Men en får väl försöka leva på ändå. Det basala fungerar åtminstone = äta+sova+dö
 
Alltid något
 
 
 
 
Min vackra prinz <3

RSS 2.0