golden brown

Varför är jag en produkt av mitt biologiska kön? Varför tycker jag att det är så HIMLA roligt med parfymer??? Jag älskar att dofta gott. Jag doftar alltid gott, jag kan inte lukta svett (abnormt, men sant). Nåt ska man väl va bra på!
 
Har fortfarande upp över öronen med plugg, men skall försöka göra bort en del ikväll. Har jag varit igång från 8-15 så blir det per automatik en flera timmar lång paus över middagen, vilket inte resulterar i att jag blir piggare framåt kvällen, utan bara mer stressad och mer trött. Men det fixar sig. Det som skall bli gjort måste bli gjort. Det är tur att det är spännande i alla fall.

I helgen skall jag dricka svingod öl på Monks, skratta åt mina dryga bröder när de drygar, hävda mig mot deras mobbning, gå på Fotografiska, samt förhoppningsvis äta god mat. Skall bli så kuuul!

Jag vill att det skall hända massa spännande saker i mitt liv, typ Nu. Borde inte önska sådant för det har fan varit nog med dramadrama mitt senaste kvartal, men likväl - en känner sig så levande av allt sådant! Trygghet är mesigt och ickeutvecklande.
 
Mitt kroniska chipssug ger sig till känna igen.... jag skall inte ge mig hän!
 
Mvh/hälsogumman
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0