pis

Mitt och Jessicas samtal gav mig inspo till denna bild, och denna bild ger mig inspo~ *circle of life*
 
 
- The Pentagon march, 1967

jippiiiiii

Att skriva uppsats:
 
Äta kaka
äta gorra
äta chips
dricka kopiösa mängder med kaffe
dito, te
 
isolering
avsocialisering
pausbrytare
 
Musik
punk
pop
bluesrock
klassiskt från romantiken
psykedelisk pop/rock
folkmusik från mellanöstern
 
tid som går
böcker överallt
trött i hjärnan
stress
less
 
Öl och dans på helgkvällarna måste en unna sig!!!
 
Jul och nyår,
jobb
 
Sen är det klart:-)
 
Ses i januari folket:--) Om ni minns hur jag ser ut då:S:S:S:/

Soft???

Jag vet inte, jag kan bara känna igen mig i detta fantastiska filosofiska slackerbeteende (men den lilla skillnaden att jag ej lever på 1700-talet, har en kuk, och innehar ett vidrigt maktämbete  på andras bekostnad men, ahh)


 
"Karl XIV Johan sätt att arbeta i och regera från sängkammaren kom att benämnas Sängkammarregementet."
 
 
 
 

<333

Kolla: cute:):):):)

 
Speciellt om man ser till min lilla hårttjoffs som så vackert inramar bildens prick över i! *stolt*
 

2Nite

Ps Emma, kan du hjälpa mig att ändra min bloggdesign??? Skäms litt över denna som jag int riktigt kan stå för så här några år senare:--) Mvh Evigt tacksam Ds
 
 
 
Classic brainfreeze/hjärnblödning som uppstår av VK.se
 

http://open.spotify.com/track/4zsWq7CLgcgGHs4LRajPEG

Vinter ger sig tillkänna, med det följer också sinnesstämningen. Försätter mig mentalt i 1600-talets Sverige för att hitta inspo till projektet. Imorgon börjar skrivprocessen på riktigt.  
 
Dålig på att skriva här pga äger en fysisk dagbok. Men kanske blir jag bättre igen, vem vet!
 
Drömmer om nästa år och allt som skall ske då. Men först måste vi genomleva denna karga vinter åter *depp*
 
 
Tills vidare kan ni njuta:
 
~*poserar så bra*~
 

det, nu

Denna lilla bubbla, som nu har skapats
Där tid får chans, att ömsom stanna,
ömsom eskalera i oändlighet -
fastän inom samma vakuum.
Hur mycket tid kan rymmas, i ett och samma ögonblick?
Vad är en stund värd, i mått mätt?
 
I denna lilla bubbla, kan inget vara som det brukar
Skälen äro oförklarliga, men svaret finns någonstans ändå,
 
i hjärtats värme.

reflektor

Inte visste jag att Carl Bildt skrev historisk litteratur på 1800-talet, men sedär sedär - alltid lär man sig nåt nytt.
Den jäveln.


 

~lajbans~

Min och Annas vänskap ~in a nutshell~
 
 
 
 
 
jag ser ut som 1 litn apa (inget fel i det)
anna är min spejande matros
En spexig matros!!

morgonstund har guld i mund!!!!

 

så här på morgonkvisten

Ok kom hem efter tre och vaknade åtta, det låter ju sunt. Men är väl kanske nice att carpa morgonen en helgdag som denna också, någon gång ska en väl! Har diskuterat könsidentitet och sexualitet så pass mycket nu senaste tiden, jag tror att exakt ALLA längre samtal jag hade igår på fekken vidrörde dessa ämnen, eller feminism. Älskar att befinna mig i miljöer där alla fattar och där diskussioner kan ske på en rimlig och utvecklande nivå. Älskar att befinna mig i en trygg bubbla av solidaritet och systerskap, där det riktiga patriarkala heternormsskitsamhället inte når in. Det är så befriande. Dock blir en mer besviken var gång en kommer ut i den "riktiga" världen.
 
Har inte tänkt på min egen könsidentitet på länge faktiskt, det har som glidit mellan stolarna lite med alla andra tankar som florerar i livet. Förra hösten var jag dock väldigt brydd över detta, det är som att det händer så mycket i ens tankevärld när en läser genuskurser. Förhoppningsvis påbörjar jag master nu i vår, så då kanske jag får ännu en utvecklande identitetskris!! *hoppas*

Idag skall jag luncha med mina kloka, roliga och vackra genusar (eller ah, några av dem, alla är ju så geografiskt utspridda nuförtin) och det skall bli så fint. Sa det till Amanda igår; terminen ht 2010 kommer och förblir vara den allra bästa universitetsterminen i mitt liv, oavsett om jag så studerar tusen terminer till. Är tacksam över det.
 
 
Ikväll kanske jag blir Marilyn Manson, den som lever gatt ju se
 
 
 
 

den skriftliga diskussionens hetta (men den finns egentligen ej?)

Hahaha blir arg av att skriva på mitt Cambroseminarium, så detta blev mitt svar:

"Hmmm, jag är ledsen, men jag håller inte med er gällande RUT. För min del ser jag endast att RUT bidrar till en reproduktion av en redan befintlig bild av kvinnans roll, jag ser inte hur ett sådant göromål skall komma till gagn med de unkna könsroller vi har i samhället, som absolut är passé. Jag ogillar tanken att allt kan köpas för pengar, jag ogillar att folk som har det gott ställt (vilket jag absolut tycker att man kan säga att en medelklass har, för medelklassen är rik i många mått mätt) skall ges subventioner för att få sina hem STÄDADE, något de flesta av oss som ej innehar funktionshinder eller dylikt, faktiskt är kapabla att göra själva. Dessa pengar, som allra helst hade kunnat gå till vård eller omsorg eller skola eller vad som - eller till dem som mest behöver det: folk som är fattiga.

 

Jag ogillar att kvinnor skall finna sig i att ta "skitjobb" för att nå jämsides med männen, när tusentals män i vårt land lika gärna skulle kunna frånsäga sig privilegier imorgon, tusentals män skulle kunna basunera ut: "Vi står inte ut med att vi tjänar mer fastän vi gör samma arbete! Lika lön för lika arbete!". Men få säger det. Därför sker det ingen förändring. Ökad jämlikhet måste vara en växelvärkan mellan könen, inte något som kvinnor skall behöva "roffa åt sig" genom att "ta plats" i bolagsstyrelser eller genom att ta meningslösa yrken vars arbetsinsats är skapade till nyttjande för en lat medelklass som hellre vill spendera sin lördag med att shoppa än att skura sin egen toalett. Ursäkta den arga undertonen (om den råkar märkas..), men jag har bara så himla svårt att se legitimet i denna fråga, eller att en så basal sak som: människovärde kan ges respekt i denna fråga."

 

 


RSS 2.0