~-~-~-~


http://open.spotify.com/track/58hI3gWCcSx3s4nVKnhjYu

 
Bilder från 8:e mars, tagna av frk Lindstedt (även känd för den Lindstedtska glansen)
 
 
 
Nu är det en halvtimme kvar till CSN. Ni vet vad det betyder: jag skall göda min magra kropp i MASSOR. Jag och Lykke konstaterade idag att om jag var ett djur så skulle jag vara något litet och ömtåligt som man bara måste vårda
 
Så drf skall jag vårda mig sj med mat och öl av den bästa kaliber (obs inte nu tyvärr men imorgon kanske). Nu skall jag glo SVTs nya tvserie Flator, lol. Förväntar mig inget, men allt som inte är heteronormativt må väl konsumeras av min svältfödda hbtq-själ *dramatisk*.
 
Detta är främst till dig Lykke, kolla så kul en kan ha med litt ~~inspo~~!!!
http://www.pinterest.com/filliezz/

processer

Drömmer konstiga drömma hela tiden. Om spädbarn, relationer, möten, enkelhet. En enkelhet som inte riktigt verkar finnas i min vardag; inte där - när jag öppnar upp ögonen. Att veta, att jag kommer att leva i en regnbågsfamilj som vuxen. Hur jag än väljer - kommer det att bli så. Jag kommer inte att leva inom kärnfamiljsnormen, någonsin. Har aldrig gjort, kommer aldrig att göra. På ett sätt kan det vara jobbigt att tänka på

Att alla dessa processer med nödvändighet kommer att bli mycket krångligare. Eller kanske lika enkelt som Lova säger: "Du och jag skall skaffa barn snart. Vi går ba på krogen!".
 
Vem vet väl.
 
Men jag är bara 22 år, så det är inte det. Det är inte ens bråttom alls överhuvudtaget. Men det är klart, att tanken slår en.
 
Jag önskar att mitt liv kunde spegla den filosofi jag har i livet. Jag värderar vänskap högst av allt, i hela världen. Det finns INGET, som är viktigare. Därför är jag inte heller van vid den typen av problematik, eller med uppsägande av kontakter. Det finns liksom inte på min karta. Det är aldrig ett val, ifrån min sida. Inte ett alternativ.
 
Folk säger att jag har många vänner, att jag känner många, att jag får hångla ofta, att jag är bjuden på fest ofta. Och visst, det kanske stämmer - jag vet inte och jag bryr mig inte. Jag råkar bara vara socialt kompetent. Kvantitet går inte före kvalitet. Jag vet bara, att så mycket förlorar sin udd och betydelse, när vetskapen finns:
 
att till och med vänskaper går förlorade.
 
En smärtsam insikt: att inget är för evigt.
 
 
Och då känner jag bara:
 
 
 
 
Jag vill sluta drömma

Triss i Trisse

Världens vackraste, finaste Tristan. Du är lycka personiferad.
 
 
 
 

trök

Allt är så segt. Har svinmycket plugg att göra men får inget gjort - det är helt omöjligt att koncentrera sig på att läsa/skriva/prestera. Antar att min hjärna redan ~~tagit sommarlov~~
 
Men det suger för i slutändan innebär det att jag bortprioriterar roliga saker för att stanna hemma och plåga mig med plugg, men sen slutar det ändå med att jag får ca 0.1 promille bortgjort.
 
Vill bara skita i allt sista månaderna innan valet och bara fokusera på det. Framförallt nu när det går så bra för oss, och vi bara växer (halvvägs in i riksdagen!). Vi är med om en social rörelse nu - mitt i den - och vi är de som skriver historian. Och då, när det betänks, känns det ibland riktigt meningslöst att skriva fåniga sjusidiga "papers" på engelska om någon skit jag inte ens orkar bry mig om,
 
wä.
 
Kan även meddela att min fattighjonsperiod påbörjats, men jag unnade mig åtminstone 2 nya piercingar för mina sista rolighetspengar för denna månad:))) *väl prioriterat* Äntligen har jag hål i näsvingen igen!!! Denna gång med labret som läkesmycke (ring förra gången, ej att rekommendera). Skall dock byta till ring när den är läkt. Nåväl, det var det lilla roliga. Nu blir det till att leva på linser/bönor/ris/pasta/gröt resten av månaden. ---Frukt/juice/avve är en borgerlig lyx---
 
Men jag gillar att leva på marginalen. Det är en viktig erfarenhet, att inte ta saker för givet eller att glömma, hur förgängligt alltet är. Det, är något jag fått lära mig om, och om. Men jag tänker att det är ~bra för karaktären~.

 
Skall f.ö. ta upp poesiskrivandet snart igen, det är alltid välbehövligt.
 
Solen, du väntas oss
 
 
Usch vilket meningslöst inlägg, bevisar ba på hur fullkomligt UTTRÅKAD jag är just nu
 
Det måste ske nåt revolutionerande

tankemaning

Liten, bräcklig, svag
hade äntligen bestämt mig för att delta i dagboksuppläsningen på feministfestivalen, fick den spontana ingivelsen idag. Att i år, var det dags. Det hade gått. Väl på bussen, öppnar kånken: dagboken glömdes hemma.
 
Hemma åter. Skriver väl dagbok nu, som för att kompensera. Och för att hinna ikapp, känslan.
 
Jag är lite, just nu. Har inget att ge, knappt till mig själv.Drömmer stressdrömmar som inte är mardrömmar, fastän jag inte ens upplever mig stressad. Drömmen fpr säga sitt, när känslan inte är med.
 
Men nu, skall jag hinna ikapp. Med pennan som tröst och försoning. Rannsakan, till förståelse.
 
Kanske nästa år. När jag är någon annan

RSS 2.0