Midsommar, va!

"Im totally into liqourice, totally!!"

Heeeeej! Nyss hemkommen från mina bröder. Har varit där och chillat, ätit på pizzeria (man blir dock så äcklad av pizza efter, men det är jääävligt gott att ätare när man är sjuuukt hungrig. Och jag var sjuuukt hungrig idag), sett family guy osv, mm, etc. Just nu äter jag förmodligen den godaste yoghurten som mina smaklökar någonsin kommer komma i kontakt med. ASJÄVLAGOD är den, jordgubb/lakrits/vanilj är smaken. Det e nice! Jag, Lova och Emma har vart på picnicnicnic idag, vi kom ju iväg efter många om och men (tog typ 5 timmar men bättre sent än aldrig) och det var N-I-C-E. Plus att dom två är störda. Det är väl jag också, men man blir ju som man umgås! Just nu lyssnar jag på en Iron Maiden låt, och jag och Vilhelm (en av mina bröder) beställde ju som biljetter idag, till Iron Maiden Somewhere Back In Time Tour -08, vilket infaller 16/7-2008, Stockholm Stadion. Det ÄR wonderfuuuul vill jag lova! Men jag tar inte ut segern i förskott, så jag kommer inte jubla på riktigt förrens jag har biljetterna i hand, vilket bör bli nånstan tisdag/onsdag eller liknande. Nej, nu ska jag dra vidare, det här är ju trots allt relativt meningslöst ändå. Men hare nice! Och Treeeevlig Midsommar alltså! (Högtider är överskattat dock)

min kessä

Tisdagmorron 17/6-2008

Teardrop on the fire
Fearless on my breath

Men seriöst, VAD FAN vill dom mig???!!! Eftersom jag är TurMedTeknikFilippa så bör jag snarast skaffa nya hörlurar men det är verkligen lättare sagt än gjort. Jävla helvete. Känner mig sjukt diskriminerad som minoritet av hörlursköpare, pga att jag vill ha slutna, stängda hörlurar med EN (inte två!) sladdutgång plus att hörlurarna ska ha asbra ljud och vara ihopvikbara. MEN neee då, alla elektronikkedjor är störda i deras gemensamma idiothuvud så inget som ens liknar den beskrivningen finns att få tag på. RIP mina gamla hörlurar, dom ska få en jävligt värdig begravning för dom Ä-G-D-E.

Funderar lite på dom här. Men mina gamla är fan bättreeeee :´(

Och HEJ I-landsproblem, jag vet... men du kan ju knappast säga att du aldrig klagat på något meningslöst i hela ditt liv heller, tror jag nog. Så... Dom där uppe är iaf Philips SHL9500/00, kostar 399 kr.


En av alla lyckliga stunder som jag hade med mina föredetta hörlurar, Sergels Torg, 26/1-2008

Gamla Bettan :´( Hon e halvdöd


Inte så vänliga hälsningar // Filippen

Måndag 16/6-2008

Here I am - In the land of the morning staaaaaar....!

Blomköp, födelsedagsfika, solsken & blåst, kaffe, ekorrar i blomaffärer, bilåkning, omega3intagande i form av lax, brännbollsspelande, utebränning, asbra musik, popcorn, mentalkramar, fulla minneskort på kameror. Man kan beskriva min dag så, om man vill. Men det kanske man inte vill??? Jag vill i alla fall säga: HEJ.

Jag är hej. Igår målade jag mina nagggglar, det var asroligt. Jag träffade även min syster (jag skriver så bara för att reta Emma), det var ännu roligare må jag säga! Jag var där till 02.00 för hon var så cool så hon jobbade inte idag (Och jag är jävligt cool för att jag har sommarlov). Muffinsbak, escuchar la musica (SE - lite fastnade, fast det är fan inte dumma Dimmys förjtänst) och allmänt prat. Promenaden blev det ju inte så mycket av dock. Men jag är glad i själen ändå! Även längst inne. Idag for jag hem tidigt (ca halv tio) samtidigt som Linnizz (som for hem pga sommarjobb=uppe med tuppen nästa dag!)... jag kände att jag ville ha en chans att vara hemma för en gångs skull. Mitt rum har typ varit en mellanlandningsplats hela veckan av sommarlovet, men även innan också. Kommer hem på natten, går och lägger mig, och far bort vid 12-13-14 (nånsans där va), kommer hem vid 17.00 för att intaga föda och även kunna yttra ordet hej till mina familjemedlemmar en gång under dagens lopp åtminstone, far igen vid 19.00 och upprepar samma procedur hela tiden. But I like it, nearly as much as I like you!



Fyfan vad jag inte skulle tacka nej till en kycklingsallad á la Hamnmagsinets Kafé Stormen just nu

Sommarlov, FAN vad nice det är! Man förstår ju nästan varför alla taggar det så mkt. Och ett tips: NJUT av sommarlovet som fan nu, för om du inte planerat att bli lärare så kommer du få jävligt booring somrar framöver. Jag måste ju säga det; jag längtar verkligen inte till att bli ca 35 och uppåt. Det verkar suga. Rejält. För vad gör 47-åriga Annika och hennes sambo 53-åriga Hans egentligen? Dom jobbar (på astråkiga, asointressanta jobb) mellan 08.00-16.00/17.00, kommer hem, lagar mat,äter mat, far eventuellt och tränar för att därefter komma hem och se på jävla SKITTV. Och helgerna, dom ska vi inte ens tala om; är man mot förmodan ledig så måste man städa hela huset för att man har en massa dryga ungar som stökar ner som fan, sen ska man skjutsa alla ungar kors och tvärs till en massa ovärda ställen, för att sedan hämta dom igen. NEJ TACK. Eller, jag har ju som inget val, man måste ju bli gammal, men man har däremot valet att göra något bättre av det! Så välj inte Annika och Hans väg, snälla! Jag ska ha ett asroligt liv när jag blir old. Fast när man är 80-90, då är loppet kört (fick min inspiration om gamla hämtad av Elin och Linnizz som sommarjobbar på ålderdomshem)... :( Men då har man förhoppnings ett helt asintressant liv att tänka tillbaka på åtminstone :)

Det är så mysigt, för en av mina grannar (har förövrigt ingen som helst kontakt med mina grannar, och vad är grejen med det egentligen, att hälsa på någon i trapphuset. Hälsa på någon som man inte känner och bara: "Hej, vi har typ EN sak gemensamt och det är att vi bor på samma ställe. Hej då!". Okej om man bott på samma gata i 1000 år, då är det ju bara trevligt att man har lite kompisar omkring sig va. Fast jag måste medge att Desperate Houswifesstilen skulle vara jävligt nice: Man flyttar in på en asflådig gata och 5 astrevliga människor kommer med pajer och bara "Heeeej, välkommen till Fairview, är du med på Bridge på lördag hos Bree Hodge?) Detta var min längsta parentes för övrigt. Åter till saken: En av mina grannars hundar har fått 1000 hundbebisar och dom brukar springa runt på gården råmycket och jaga varann osv. Dom är sjuuuukt söta och eftersom jag bor på första våningen så har jag förstaparkett när jag äter min frukost bestående av gröt, rött te med honung i och rostade mackor. SMÅ HUNDARNAAAA.

PS dom är boxrar och boxrar är asfula men dom här är söta bara för att dom är små. DS

PPS Jag kommer aldrig vilja ha en hund. DS



Fredag 13/6-2008

This is the golden age of grotesque

Jag insåg precis nu, när jag fyllde i datumet däruppe att det är fredag den trettonde idag. Och inte en enda person har nämnt det, det är ganska random. Alla brukar ju alltid snacka så jävla mycket om fredag den trettonde, men inte denna gång. Jag brukar ju dock ofta ha tur på fredag den trettonde, så jag blir inte rädd :) Idag har jag varit på stan med Jessica och chillat, ätit middag plus blåbärspaj hos min mor och även stött på jordgubbssäljande Mikaela utanför Ica Mariehem. Hon mådde ba fint, och vem gör inte med en sådan kundtillströmning? Och dom kostar fan 20 spänn litern, så jag köper nog lite imorrn kanske! Jag märker att jag är fett otaggad på internet just nu, om ni undrar varför jag är inaktiv. Men jag känner att det finns roligare sätt att spendera tiden på, så därmed gör jag också det. Aslite dator och ingen tv överhuvudtaget, så ser mitt liv ut. Och det äger. You should try it someday. Igår var jag hos E&E och Molly och Nils var också där, såg en film. Innan filmen drog jag och Emma till stan för att hyra den, och vi drog även till Kafé Station för att hälsa på Amerikanen Mikael som jag träffade på förra året. För att göra en lång historia kort så gick det till så här:

Jag var ute och cyklade och han cyklade ikapp mig, och började prata. Jag förstod att han var engelskspråkig (kommer från Texas) och började prata tillbaks, sen träffade jag och Linnéa (a.k.a Lninja som han säger) honom ett antal ggr. Han är astrevlig, en kille som reser runt och försöker sprida kristendomens budskap osv. Jag visste dock inte det första gången jag for till Hamnis för att träffa han men... Själv är jag jätteokristen, men jag ville ändå träffa han igen nu när han var i Umeå för att se hur han mår. Det är så jävla nice att vi kan engelska! Sjukt användbart.

Hur som helst så var vi där och pratade och det var astrevligt, lägger eventuellt in bilder här sen. Sen fick jag en överraskning också av E&E och deras mamma : koppen på Gallerix som jag tittat på i 1000 år, den vanliga kommentaren när jag varit där och tittat på den var : "Jag tänker mig att kaffe smakar så jävla gott i den här koppen" och så gav dom mig den helt otippat!!! Assnällt, så jag har druckit kaffe ur den idag och det var så jävla gott! Har för övrigt börjat lyssna på Marilyn Manson, har alltid velat höra hur hans egna musik låter, eftersom jag bara hade hört några covers (såsom Tainted Love och Sweet Dreams m.fl) som han gjort, innan. Och då hittade jag ett album på biblioteket från 2003; "The Golden Age Of Grotesque" och jag har fan lyssnat sönder den. Den är redan försenad men det skiter jag fan i för jag tänker inte vara utan den! Måste fixa fler skivor av honom. Det känns som ett tomrum i mig som jag inte visste fanns har fyllts igen sen jag hittade skivan. SJUKT nice! Och jag bryr mig inte om att Lova är rädd för honom ;) Här är förresten en bild av min brorsa när han blev sminkad av min syrra till MM inför modevisningen på kulturnatta:


plus min andra brorsa till vänster och deras kompis i mitten.

Jag tycker det e nice! Japp, sommarlov känns ju bara underbart och det är så skönt att för en gångs skull få sova, och även om jag brukar tänka "Sova kan man göra i graven" så måste jag ju medge att det är så jävla NICE att sova. Drömde dock en sjuk grej i natt, som jag inte tänker berätta här. Jag har lånat Rocky volym 10 idag, plus en annan bok "En serietecknares dagbok" skriven av Martin Kellerman, askalas att läsa vad han skriver! Men jag blir assur på att min Rockytidning aldrig kommer fast jag premunererar på den, jag måste alltid ringa och fråga var fan den tagit vägen, ASDRYGT! Men jag är lycklig ändå, och jag har mina egenfärgade byxor på mig. Dom var vita, men nuförtiden är dom marinblå, asnice att färga kläder själv. Ett kg hallonmumrikar nu skulle inte sitta speciellt fel, får försöka få tag på det på nåt vis... vilket kan vara lite svårt när man har 1.50 svenska riksdaler som jag har. Men pengar är inte allt, så jag är inte speciellt brydd. Det enda jag längtar efter på riktigt just nu i matrealistisk väg är faktiskt en ny mobiltelefon för min S-U-G-E-R. Och DET mina vänner, det är dryga grejer. Men jag vill även ha akrylfärger och dukar så jag kan börja med min Sweeney Todd målning. Det blir nice. Men nu ska jag dra till Teg för att se "Bowling For Columbine" av Mikael Moore med några vänner. Hare nice och njut av sommarn! Heeejs


Plus att jag saknar min klass så jävla mycket!!!!!! :( Taggar TV-spelslanet då vi alla får ses :) :) :) :) :)

Tisdag 3/6-2008

Vi fryser ihjäl, det är så kallt.

Happ, hej hallå. Jag blir fan inte glad på den här satans tekniken. ASkrångligt har allt varit med den här jävla spanskaskiten men nu har jag äntligen skickat hela broschyren till läraren. Efter det här vill jag knappt ta i den här äckliga datorn! Nej, det enda som är värt är musikmaskiner för dom laggar fan aldrig. På tal om musikmaskiner: jag har nu kammat hem en LPspelare, det är verkligen kalas må jag säga! Nu är nästa steg att fixa skivor att spela på den... Burmans har ju en del så där ska jag titta litegranna. Bortsett från teknikbestyr så har dagen varit astrevlig! Min pianoläxa gick galant, min redovisning gick helt okej och jag fick även veta mitt betyg i Matte A: VG, och det är ju inte alls fel, inte alls!!! Jag hade knappt G i matte i nian, och nu det här! Med tanke på att jag sovit/pratat större delen av lektionerna så är det riktigt förvånande! Men ack så glädjande. MVG i Samhällskunskap A satt fint den med, jag skryter inte men dom få betyg man är stolt över måste man ju få glänsa lie med va! Annars äre ingen vits att få bra betyg, nästan.

Bilden har inte nåt med något att göra. Men du kan låtsas att den symboliserar sommar eller nåt.
Bilden har inte nåt med något att göra, men du kan väl låtsas att den symboliserar sommar eller nåt


Har kommit fram till att spenatsoppa med ägg är sjuuukt underskattad mat! Gjorde det igår till middag (my father är i estocolmo och då får man fixa lite fler grejer alltså) och det är asenkelt, asgott, asnyttigt, asvegetariskt och framförallt asbilligt, asmättande, men även assnabbt tillagat. Alltså: den ideala maträtten! Varför ingen äta den jag undra? Människor vara stupido jag säga! Och MMMM vad jag längtar efter rabarberpaj med vaniljsås, det är sommar, det är gott, det är lycka. Lycka är också att jag hittade en femkrona idag! Då blev jag happy. Och jag blev även happy av att Hanna bjöd mig på kaffe idag, tack för det kära vän :) :) :) Fick även kaffe av Evelina och det tackar jag också för! En kopp kaffe är aldrig fel. Blev lite småsugen på att smaka iskaffe efter Joels redovisning om det på engelskan.... haha. Gladast av allt blir man när man tänker på att det är Desperate Housewifes idag, det är wonderful <333 Jag taggar tvspelslanet som vår klass ska ha, det ska vi styra upp imorrn på klassrådet! Sommaren nalkas och nu när alla skolarbeten är över för min del (jag har slitit som en häst dom här 3 sista dagarna, tyck synd om mig) så vill jag citera Rasmus på Luffen och därmed säga:

JAG ÄR FRI SOM EN FÅGEL!!!

Imorrn sover jag ut. Yeah.

RSS 2.0