Måndag 26/5-2008

Frukt är frihet!

Enligt Thomas Di Leva då. Frågan är ju dock varför det var sjuuukt många människor som var där när han spelade? Men men, det är väl kanske något som måste upplevas. Att ha sett Di Leva. Fast frågan är ju. Årets kulturnatta slog förra årets så jävla mycket, men det beror nog mest på mig själv och hur jag valde att spendera dagen. Jätteintensiv dag, från att jag vaknade vid 08.45 (Lova sov hos mig och vi skulle jobba åt Hillevi, mer om det sen) tills att jag la mig typ 03.30 så chillade jag typ 3 h av hela dagen, sittandes. Resten var det fläng hit och dit och musik överallt och mina öron dog lite efter 6 h konsertlyssnanden asnära högtalarna utan öronproppar. Jag kände seriöst av det! Men än så länge har jag inte fått tinnitus.... men jag bara väntar....

Hur som helst så jobbade vi åt min syrra på dagen. Hon arrangerade en modevisning på torget (21.00, såg du den?) och vi hjälpte till med att assistera modellerna med foodie, såsom mackor, kaffe, frukt osv. Det var trevligt att få träffa så mycket trevliga människor! Sen fick jag se Lovas trumlärare Ludde spela, hans band var otippat nice. Vi såg också både musikettornas (Emma!) och musiktvåornas (Jessica!) framträdanden, Jennys Kung Fu, Wolfman Jacks spelning, Plectors spelning osv. Och Thomas Di Leva såklart..... Sen fikade vi på Station (Och nej Jenny jag bröt inte vår tradition!) och chillade och chillade hos Lova en hög. Och min brorsa var nice som Marilyn Manson, lägger in bilder sen! På bdb alltså. Synd för dig om du inte vet min användare. Just nu taggar jag bara sommarlov exakt hela tiden, för det ska bli så jävla underbart!!!
Så här ser min planering för sommaren ut, hittills:

  • Först och främst CHILLA när sommarn väl börjat, jag behöver sömn. Bara göra saker jag känner för och njuta jävligt mycket av livet! Rabarberpaj!
  • Sommarjobba som gatumusikant 7/7-27/7. Vu ses på Umeås gator!
  • Fara på Iron Maiden på Stadion, Stockholm. 16/7 (Och jag jobbar då men jag tar jävligt gärna ledigt och förlorar dineros på att få se dom.)
  • Fara till Gotland i 2 veckor med hela familjen och fira mormors 75-årsdag :)
  • Nåt annat spontant sker nog! Vill hälsa på Eija t.ex. Sen blir det Lovas stuga ofcourse
  • SOMMAR ÄR LIVET BEHÖVER JAG TILLÄGGA MER?
image12
och ja, det är bara Bruce med på den här bilden men ja tyckte den var lite mäktig så jag brydde mig inte så mycket!

Nu ska jag fika (vad förväntar du dig av mig egentligen?). Bye!

Tisdag 20/5-08

Idag fyller min katt Storkisse 10 år! Inte så pjåkigt för en kattusling. Han har blivit värdigt uppvaktad iaf :)

image11
Gosegubben!

Desperate Houswifes var bra som vanligt men inte sådär jobbigt spännande som det har varit några ggr nu. Det är bra att det är lite lagom sådär. Har gjort maränger för första gången i mitt liv idag, det var ytterst spännande vill jag lova, speciellt när jag skulle skilja äggulan och vitan från varandra. Men det blev gott iaf (om man gillar maränger dvs). Är lite allmänt less på dessa skoldagar också, eftersom man alltid får veta redan när man är på skolan att majoriteten av lektionerna uteblir...men det är väl för att kurserna snart är slut antar jag, vilket också innebär sommarlov!! Wonderful. Nu ska jag pröva på nåt nytt: Lägga mig tidigt! Ja, jag ska vara klar för att sova om... 10 minuter! Yeah jag är så duktig! Hej då på dej då

Måndag 19/5-08

À Tout le Monde!

Låttitel som vanligt. Det funkar finemang som rubriker. Det är jobbigt att skriva inlägg när man har tusen grejer att skriva om och man bara kommer på en typ. Men jag tror att jag överlever det ändå! Vi får se. Idag när jag pratade med Eija i telefon i ca 2 h (det var extremt lite för att vara oss, men jag var tvungen att lägga på när jag fortfarande inte ätit middag vid sjutiden, samt att jag fick besök) (plus att det var korvgryta till middag och då kändes det ännu hemskare att lägga på för en sådan makaber ickefestmåltid.... Uuuuuhhhh....) (dessutom vill jag gärna tillägga att jag älskar parenteser) (bara så du vet det) så kom jag på hur jävla mycket jag saknar Sthlm!!! Måste dit snart, snart snaaart! Har varit där 4 ggr senaste året, men jag vill dit igen och igen och igen. Så jag hoppas jag får fara dit och se Eijas nya lägenhet o bara allmänt trivas i huvudstan! För det är grejer det. Och trivas i en mycket god väns sällskap såklart :-)

För övrigt vill jag tillägga att jag inte vill heta Olsson i efternamn. Kom och tänka på det förrut idag när jag gick förbi en brevlåda med just det namnet. Inget ont till er som faktiskt heter det, för det är inget fult namn! Men Filippa Olsson, njaaaa. Har precis bakat rulltårta med kokos och vaniljsmörkräm. Eftersom jag inte är en sån som fotograferar mina bakelser så snodde jag den här finfina bilden från google iaf, håll till godo:


image10
Fast den ser ju inte alls ut såhär men det skiter jag i.

Att scanna kommer inte bli en framtida hobby för mig, kan jag säga. Ibland blir man smått less på tekniken.... om jag hade levt för 200 år sedan hade jag ju knappast saknat att blogga, eftersom jag ändå inte vetat ett skit om det hur som helst. Teknik kan vara underskattat, speciellt när det laggar utan anledning!!! Men sagan är iaf klar och jag kan pusta ut om jag vill. Så jag kanske gör det sen. Först måste jag bara irritera mig lite över hur otroligt enerverande det faktiskt är att missa tredje tisdagssovmorgonen i rad (det är den långa sovmorronen dessutom, börjar 12.10 i vanliga fall) för att istället va på skolan 8.25. Det är inte hoppet! Imorrn är det pga fågeljäveln som är till formen. Som ska vara gjord i ståltråd dessutom! Alla trådar suger. Nej, nu ska jag duscha och även passa på att njuta av min rulltårta medans den e nybakt o fresh alltså! Hejs

Söndag 18/5-08

Strawberry fields forever

Äntliiigen är jag klar! ÄNTLIGEN! Klar med vad? Jo, vår klass har skrivit sagor på svenskan, som vi senare skulle illustrera (självklart, bara för att vi går bild och form. Alla lärare taggar det hela tiden). Den färdiga sagan med illustrationer skulle bli minst 10 sidor, och jag hade skrivit 3 sidor = jag behövde många illustrationer! JAG ÄR SÅ JÄVLA LESS, höll på från 15.00-23.00 (!!!) (fast jag åt middag emellan, dock inte särskilt länge) och ändå hade man kunnat gjort det 1000 ggr bättre. Men man hinner inte satsa jävel om man bara har en dag på sig. Nu har jag iaf gjort 7 A4 akvarellmålningar. Och jag är jävligt less. Men nu räcker det :)

Igår när jag vaknade var jag så jävla trött, helt sjukt. Trots att jag sovit ut (eller, ungefär, vaknade flera ggr pga mardrömmar. Som jag inte drömmer så ofta förövrigt men då gjorde jag det. Drömde att min bror dog och det var jävligt ostämning minst sagt.) så var jag råtrött hela dagen. Så på själva dagen läste jag bara i Nemi seriealbum nr4 och lyssnade på musik. Sen drog jag till Monica och käkade tacosmiddag med Emma, Lova, Elin och Jessica. Vi chillade, taggade 90-talsmusik (som jag gjort hela veckan i olika situationer med olika människor. Mest med klassen), såg en film som hette Speak (den var ganska bra, sevärd iaf. Handlar om en tjej på ett highschool som har råkat ut för något på en fest, vilket gör att hon ringer polisen. Polisen kommer till festen och alla som är där blir "tillfångatagna". Efter den händelsen börjar alla på hela skolan att hata tjejen och kalla henne för tjallare, och hon blir fett utstött. hej då) sen såg vi Lejonkungen <3 Och jag grät inte när Mufasa dog, men det var hemskt iaf :´( Och alla gillar att Mufasa är extremt manlig. Jag kan tyvärr inte berätta några svindlande historier hämtade från idag, eftersom jag målat hela dagen och jag kan väl erkänna att det inte är så mycket spänning i det. Fick träffa Amandus o Vilhelm iaf, då dom åt middag hos oss. Mycket trevligt alltså! Kom precis att tänka på att jag inte druckit kaffe sen i tisdags! Det är sjukt. Det ska jag göra något åt imorrn, i skolans kaféteria. Det blir en kopp kaffe för 6 kr och en påse salta blåbär (knarket!) för 4 kr. Ingen bild imorrn och det känns ändå okej, skönt att chilla för en gångs skull! Nu bjuder jag på några gamla godingar från förra året som jag hittade på datorn:

image9
skabbild e nice
image8 image4
Vi ba chillar på sofiehem!                                Jag chillar på Obs (gratis kaffe!!!)


Torsdag 15/5-08

stay in the shade

Har inte tänkt på rålänge på hur underbar José González spelning faktiskt var. Den var verkligen U-N-D-E-R-B-A-R. Hoppas han kommer till Umeå snart igen, annars får jag söka upp honom. (Och han har fortfarande tagit på min högra axel, har bildbevis). Idag är det även Lovas födelsedag, så jag passar härmed på att säga:

GRATTIS PÅ 17-ÅRSDAGEN LOVA!!!!!




Repet idag gick förresten förjävligt bra, jag älskar det! Ska bara träna in basgången ihop med sången liiite mer så att det sitter som en schmäck. Och Lova lyckades ragga till sig en apelsinchokladboll + en espressokopp av hon som jobbar i caféet på Hamnis (Kafé Stormen dvs). Det var la trevligt! Jag och Emma blev inte avundsjuka för vi hade ätit glass innan :-) (det roliga är att jag bara tänker oseriöst när jag ser en sån där smiley med näsa. Man kan liksom inte ta dom seriöst på något sätt. Jag älskarom) Jag, Emma och hennes vän Sara chillade på Kicks ett tag också innan repet (såg ej Hillevi där dock, kanske ledig idag?). Jag fick chans att dofta mig igenom ännu en del av parfymsortimentet (är på jakt efter den ultimata parfymen. Hade ju min Versace Bright Crystal som jag älskade, men det faktum att det är Eau de Toilette gör mig inte lika taggad längre. Vill ha Eau de Parfum!) och jag har upptäckt både Jenka- och citrondofter och en massa annat äckel. Men EN parfym var fan jävligt nice! Ska gå dit och sno ett sprut igen imorrn innan repet höll jag på att skriva, när jag kom på att det inte är nåt rep imorrn :( Lova ska nämligen vara bussvärdinna på en bussresa till Tallin (Det kan faktiskt inte bli mer random! Men hon får ju lite dineros så det e nice ;) ). Ja, jag tänkte som sagt sno ett parfymsprut av den parfymen imorrn ändå, busig som jag är. Inte för att jag är busig, men jag kunde ju lika gärna ha varit det. Tänk så mycket man är, när det samtidigt finns så mycket man inte är! Tanken kan vara svindlande. Men ändå inte. Because we are your friends.

BUT THERES NO PLACE LIKE LONDON! Och jag längtar så fruktansvärt efter Sweeney Todd releasen! Men nu blir jag ledsen i ögat; läste på nån randomsida att releasen beräknas vara 2008-07-23, det är fan 2 månader kvar!!!! :( Men den som väntar på något gott... Du som tänker "ladda ner filmjäveln och bränn ner den, din jävla idiotjävel" svarar jag så här på: Den filmen är för bra för att laddas ner! Och jag vill fan jävligt gärna ge pengar till Tim Burton o Johnny Depp för dom är nice! Dessutom vill man INTE ha en fet film/cdsamling med brända alster, det är ostämning. Men jag hatar fildelningslagen för det kan vara det töntigaste : man gör inte en lag på något som är så sjukt vanligt o i princip omöjlig att förhindra. Om jag var medlem i ett askänt band skulle inte ha nåt emot att folk kunde ladda ner vår musik gratis, det är ju bara bra att ens musik sprids! Man köper ju inte en skiva med låtar man aldrig hört, men om man däremot laddar ner några låtar kanske man tänker "Fan vad nice det här lät, jag ska köpa deras skiva!" men det är det här som alla idioter inte förstår. Ja, det finns många människor på denna plats med lika många åsikter. Men det kanske är lika bra. Eller? Idag har jag även spelat schack för första gången. Jag vann jävligt mycket! Inte.... Men vänta bara, jag får min revansch!

Medans du kanske eventuellt funderar på meningen med livet så ska jag duscha, äta, rita och slutligen sova när det finns tid för det. Så bye liksom!

P.S I nyaste numret av GLÖD finns det med en bild på Lova, tagen av mig, checka in! Det är sidan med den återkommande "skicka in en sån här bild till oss" -tävlingen, och detta numrets tema var "en bild på en kompis". Check it out, man! Tidningen finns att hämta på välsorterade bibliotek.... D.S

Onsdag 14/5-08

Tjena tjena!

Vill förövrigt tillägga att jag inte använder uttrycket "tjena". Jag är inte den som är den, helt enkelt. Födelsedagsfika hos Lova var mys och det var trevliga människor! Fast det är inte förrens imorrn som det är den stora dagen; det är då det är 365 dagar kvar till 18. 17 är typ värsta mellanåret egentligen... men jag är ändå glad över att vara 91:a. Något som jag verkligen glad över att det blir rep imorrn, för det känns som att det var ett jävla tag sedan sist. Vi ska börja med en ny låt dessutom, lärde mig basgången igår, och har laddat ner låten till min mp3, så nu gäller det att få in sången bara, men det löser sig imorrn :) JAG TAGGAR!! Eventuellt blir det födelsedagsfika imorrn igen, (för Lova igen, när man väl fyller år så ska man fylla på riktigt!) hos Lovas syster. Det blir trevligt :) Fast jag har fortfarande inte gjort någon av illustrationerna till min sagobok ännu, vilket känns lite frustrerande. Har nämligen ingen lust att sitta till 03.00 på söndag och göra alla bilder.... Men he lös sig me ti'n som vi norrlänningar säger! Usch....

Well well well, how about that? Emma såg morgonsoffan på tv, när det bara var vi o lova kvar ikväll (jag kollar inte på tv så jag satt vid datorn istället. Och Lova diskade, bra fördelning va? :) Men jag hade faktiskt hjälpt till med tårta o omelett innan så ni behöver inte klaga om ni inte vill) och jag måste säga att David Batra inte var så läcker i blont hår.... inte för att han är så läcker i vanliga fall heller, men det är en annan femma. Och vet du inte vem han är så behöver du inte få ångest, för han är inte en person som man bör veta om. Eller så. Jag undrar vem som har värlsdrekordet i Quadropop, och hur högt det är? Fast det skulle vara ganska illa att lägga ner så pass mkt tid på det spelet att man får världsrekordet...så det är inget mål som jag ska uppnå! Nej, nu ska jag nog ta en liten kvällsfika, för det är ju rätt nice om man tänker efter. Förresten så kan du se Braveheart. För det gjorde jag en gång.

Buenas Noches

Måndag 12/5-08

För polkagrisar är ju faktiskt inte så äckligt.

Jag vill bara säga "deliver us", men jag har en känsla av att det blir lite tjatigt snart, så jag skippar det. En fin dag, lite drygt med blåst ute bara, så jag hoppas att jag får kompensation för det under veckans kommande dagar. Igår åt jag en sjuuukt god pizza: Altona hette den, och den bestod av mycket ost, rostbiff, tomatskivor o bearnaisesås, och det var FAN INTE ÄCKLIGGGT! Yummie jag säga. Har även köpt ett nagellack idag, såsom jag gjorde förra måndagen. Det kanske blir en tradition? Nagellack på måndagar. Depends kostar liksom 25 spänn med biceps så det är ingen omöjlighet! Man känner sig relativt less på skolan nu, börja jag märka. Till måndag ska vi ha gjort klart en sagobok med typ 7 illustrationer, och förberett oss för att hålla tal på engelskan om en person som betyder mycket för oss. Sen ska jag göra färdigt en fågeljävel till formen (som förövrigt redan är försenad), läsa ut en randombok på svenskan, skriva ett SOarbete om en pågående konflikt som jag också ska komma på en lösning på, göra en resebroschyr skriven på spanska sen tror jag inte att det var nåt mer. Det är roligt! Jag skrattar hela tiden när jag tänker på det! You mustn't be naughty.

Och jag blir också glad i själen när jag tänker på att jag även denna vecka missar sovmorgonen pga MatteNationella A, del II... Börjar 8.25 istället för 12.10 - det är hoppet! Läraren bara : "Se till att vara utvilade och..." (osv) och då är min tanke : lätt att vara utvilad när ni tar bort min jävla sovmorron?!! Tack så mycket, det hurrar vi för. Hur det än låter så är jag faktiskt glad ändå, jag lovar :) Jag funderar på att baka nåt jävligt gott, det lockar. Kanske kladdkakemuffins? Den som lever får se. Ska även träna på min pianoläxa samt ge mig hän åt låtskrivandets konst, för det är något som jag funderat på ett tag. Och jag fick happyface när jag upptäckte att Quadrapop faktiskt finns med på mobilen som jag tänker köpa, det är inte tråkigt! Jag älskar spelet, det är N-I-C-E :) Det kan också uppfattas som lite småilla att ens bildlärare har örhängen som hon haft i flera år, och som hon inte vet vad det föreställer:
Läraren: "Dom här har jag fått av min son! Det är som små maskar, eller... larver!"
Elev: "Öhhh, det är ju en giraff?"
L: "En giraff? Nej, det är en larv!"
E: "Men den har horn, svans, ben som den ligger på, och giraffläckar ju"
L: "Ja, jag får väl fråga min son"
Fråga typ 5 år senare: "Förresten, dom här örhängena du gav mig för flera år sedan, vad föreställer dom?"

Det kan vara knasigt. Det blir salomon till middag och det är inte äckligt! Jag diggare helt enkelt. Såg min bror spela på Hamnmagasinet i lördags, med sitt band Plector. Det var bara hårdrockare där men jag kände mig inte felplacerad. Det var nice och dom var duktiga! Såg även Tornapart som spelade innan, men dom var jag inte lika taggad i.

Och här är en dedikation till min lilla kisse, bara för att han fyller år snart! :-) Och jag vet förövrigt inte varför det låg en skruvmejsel i sängen, den kanske ville vara där bara. Vem vill inte?

image3

BYE

Torsdag 8/5-08

YEEEEEEEEEES!

Fick just beskedet att jag har fått sommarjobb inom kommunen!!! Aaaaaasvärt! Och vad ska jag göra då? Gatumusikant såklart! Taggad till tusen är jag, för detta innebär att jag kommer kunna köpa antingen en ny bas, eller en laptop. Och det är ju inte så tråkigt. FAN vad glad jag blir!!!! Hoppas Lova också har kommit in, för då kommer vi arbeta tillsammans :] Just nu är jag hemma en liten stund, var på skolan nyss och hade digitalbild, och jag ska vara tillbaka på skolan 14.45, för då ska jag ha National Oral Exercises in English, and thats kind of fun. We're going to talk about if we prefer to stay put or get away. And guess what my opinion is? Move to London, ofcourse! Tralalaaaa

Och självklart lyssnar jag på "Deliver us" just nu, inte så värst otippat. Jag funderar även på att lyssna på Wolfman Jacks nya skiva Gasser Madness som jag fick av Amandus igår, för den e nice. Det blir nudlar till lunch, för det var ett tag sen. Och rostat bröd. Och frukt. Och kaffe. Och kanske något mer? Åhh, min raketblomma har börjat blomma nu :) Fast den står inte på mitt rum, för den var så jävla stor. Blommor äger. Och ibland tror man att det finns något annat än slumpen, för i måndags när jag cyklade till skolan, så sprang det en söt liten ekorre över Gammliavägen, innan jag hunnit köra förbi Sävargården och nerför backen. Den var väl mysig tänkte jag (dock så tänkte jag ju inte så i verkligheten, men det skriver jag för det finns en chans att det eventuellt låter knasigt. Och knasigheter gillar vi), men tänkte inte så mycket mer på det. MEN, det som var ännu knasigare i det hela, var att morgonen efter, EXAKT samma tid, EXAKT samma plats, och EXAKT på samma sätt, så sprang det en ekorre där. Så vad säger du, slumpen? Hmmmm, jag säger ingenting, för jag vet ju inte! Idag när jag lyssnade på en låt (another day in paradise - phil collins) på min mp3, så cyklade jag förbi en bil som hade registreringsskylten CAN precis när han sjöng "can" i låten. Och det var den enda bilen som var där. Så vad säger du, slumpen? Hmmmm, jag säger ingenting, för jag vet ju inte! Det är så jävla mycket jag inte vet. Men jag är ganska smart ändå. Och det är nog du också. Ha en fortsatt astrevlig dag!

Onsdag 7/5-08

Framtiden är här - I robot, I cook och I shave!

 Kom precis hem från Vilhelm och Amandus (mina bröder) och det var lika kul som vanligt. Den dagen som det slutar vara roligt att fara dit, vill jag inte vara med om! ASGOD mat som vanligt, jag älskare! Laxwok, gjord på färsk lax. Så jag har fått min dagliga dos av Omega3 iaf, det kanske är mer än vad du har. Och precis som det stod i mitt horoskop (och förövrigt vill jag tillägga att jag inte är vidskeplig och jag tror inte på horoskop. Men eftersom jag råkade läsa mitt imorse, och även minns vad som stod - så kan jag dra en parallell till det.) så fick jag en oväntad present! En mini cdspelare (jag har en asnice stereo med nice ljud (som jag köpte för egna ihopjobbade pengar), men jag vill ha en minispelare som man kan dra med sig på nydala om man grillar, eller på picnic med kompisar osv. Det är värt!) som han inte längre behövde. Det var verkligen snällt! Thank you! Vi såg även Batman Returns, den som är regisserad av Tim Burton. Jag visste att Tim Burton gjort en Batmanfilm, men jag visste inte vilken, det roliga är att direkt när filmen började så förstod jag att denna var Tims film, det är verkligen en speciell känsla i hans filmer som man genast känner igen. Älskar Tim Burton <3 Jag är inte taggad i action eller superhjältar osv så mkt, men filmen var faktiskt bra!

Idag gjorde vi Matte Nationella Del 1, kurs A. Och min enda kommentar är att jag aldrig kommer att gilla matte, den dagen finns liksom inte. Men jag är glad ändå :) Avsnittet igår med Desperate Houswives var ju inte tråkigt! Jag älskar när dom har såna där asspännande avsnitt ibland! Desperate Housewives är bara underbart på alla vis. Jag hoppas att varken Carlos eller Tom dör, men jag tror inte att det är så stor risk. Men Victor Lang är ju relativt död, men det kanske var lika bra, han drygade för mycket. Såg även premiäravsnittet av Life, en ny serie som startat på 5:an, som går innan DH. Det var helt okej, det är lite svårt att avgöra en hel serie utifrån ett avsnitt. Men jag ska nog inte följa det, det är bara DH som finns plats i mitt hjärta! (I serieväg alltså. Simpsons ska jag inte nämna för jag har redan sett i princip alla avsnitt). Och det är heeelt sjukt hur lite det är kvar till skolavslutningen! Snart är det exakt en månad, och det känns rätt gött må jag säga. Hoppas jag får sommarjobb också,det vore inte helt fel liksom. Nej, nu ska jag göra lite grejer för att sedan göra något underbart, nämligen s-o-v-a. Det är inte okul! Sov gott då va.

Måndagen den 5/5-08

Deliver us
Hear our call
Deliver us
Lord of all
Remember us, here in this burning sand
Deliver us
There's a land you promised us
Deliver us to the promised land...

Och nej jag är inte troende inom någon religion, trots textraderna ovan. Jag har bara äntligen blivit påmind om hur underbar Prinsen Av Egypten är! Min klass är nog ganska less på mig efter att jag spenderade hela svenskalektionen med att vissla Deliver us och My Last Lullaby (vilka är två låtar från filmen). Men jag är lycklig!! Jag MÅSTE se Prinsen Av Egypten iiiiigen snaaart, såg den nyss men den äger och jag är taggad som fan! Har äntligen tvättat min cykel nu också, så nu ser man vilken färg den har, det är ju ett plus (den är koppar/orange/metallic, typ. Monark. The best bike in the world :D :D :D). Jag vet inte om folk brukar tvätta cyklar, men jag gör det iaf. Jag är inte matrealist men den är fan min ögonsten. Och jag älskar att cykla utan händer, det är fan svårt att jämföra den frihetskänslan med något annat. Idag har vi gjort illustrationer till våra sagor som vi haft i uppgift att skriva på svenskan, och det är faktiskt kul. Man ska göra en sagobok med hjälp av bild och text. Jag ska lätt ge ut sagoböcker om några år, för jag älskar att rita och att skriva, så roligare kan man ju inte få det! (nästan).

Efter skolan gick jag och Hanna på stan en schväng. Var bl.a inne på Kicks för att hälsa på min syster, hennes första arbetsdag där :) Så när jag köpte mitt nya nagellack så fick jag betala hos henne ;) OCH DET BÄSTA I UNIVERSUM: Jag har köpt Pettson och Findus i Snickarboden!! Och jag känner allas eran avund på det, för spelet är ju underbart! Jag har inte spelat det sen jag var typ 9 år, så det ska bli extremt kul att spela det igen. Mitt gamla spel är borta, och det här är typ en nyare version som funkar på Windows XP, så det kan ju vara en fördel. Och gissa vad spelet kostade?! 59 riksdaler, otrooooligt värt! På Åhléns. Det fanns även Pettson och Findus i Trädgården, men Snickarbon är roligare. Så nu vankas nostalgi på hög nivå! Och vi ska äta sjuuukt god middag idag dessutom, så jag bryr mig faktiskt inte ett skit om att jag har 3 st prov den här veckan, det är liksom så avlägset jämfört med min lycka. Och dessutom är min pianolektion utebliven och det passar mig bra nu, eftersom jag känner att jag vill lära mig låten som jag har i läxa bättre först. Ska också grilla hos Vilhelm och Amandus (my brothas) i veckan, vilket jag ser fram emot väldigt mycket :) Och jag diggar inte Kocoum (jätteosäker på stavningen, men så stod det på wikipedia iaf) i Pocahontas:
Pocahontas : "Min far vill att jag gifter mig med Kocoum." 
Pocahontas (btw fula o dryga) kompis: "Åh, han är så vacker!"
Pocahontas: "Ja, särskilt hans leende..." Och så får man se Kocoum stå där med händerna i midjan och armbågaarna utåt (sån där ful pose, vet inte om ni är med men) assur med en massa ungar hoppandes på och kring honom. Jag älskar den scenen, för det är så cleant att ungarna är fett taggade men han är suris och ignorerar dom totalt. DISNEY ÄGER. Dreamworks är också nice = Prinsen Av Egypten. Nej, nu ska jag spela Pettson och Findus i Snickarbon! Deliver us

Söndag 4/5-08

Jag vet en vän, som är lika blåögd som jag
Vi borde få det bra


Hej hej och hej. Jag ÄLSKAR det här vädret som veckan har bjudit på, det har varit mer än underbart! Fast när jag tänker efter så orkar jag nog inte blogga nu. Jag går och gör en kopp te istället. Bara lite först: Lova var iaf här på spontanbesök,. vi får styra upp din födelsedagsfest! Annars ett niiice lov, har hunnit med mycket, och chillat. Det är viktigt. Du är viktig. Nu ska jag bege mig bortåt i denna lägenhet och göra lite grejer (te inkluderat). Snart kommer även pappa hem från Sthlm, ska bli kul att träffas igen :) Och vad fan är det med "Frusna Män Söker Kärlek" egentligen? (kollar som sagt aldrig på tv bortsett från Desperate Houswives och LA Ink, och när LA Ink var inställt pga fucking hockey vm blev det.... "Frusna Män Söker Ett Liv" istället). I introt av programmet sa dom typ : "singelmän i Norrland har problem med att hitta en partner" och vad FAN är problemet?! Ofta det är svårare för folk att bli tillsammans med nån för att man bor i Norrland? Jag hatar att alla alltid gör Norrland till en sån jävla stor grej, alla har sjuuukt mkt fördomar om Norrland. Och nu när folk ser det där programmet så förstärks deras fördomar, jag menar, så där ser det ju inte ut i Umeå direkt. Snöigt, skotrigt, renigt och så vidare. Inte i centrala Umeå iaf :-) Och jag hatar programkonceptet.... ett bevis på att TV är överskaaaaattat. Haha jag är så jävla sur. Men jag är ju inte det i verkligheten dock :) Tvärtom så är jag mycket glad!!! Och hyffsat random. Som alltid.




 image2
Och jag vet att du Jenny också har den här bilden på din blogg men JAG har tagit den och har därmed copyright, yeah.

Well bye

Monicas cykel va nice. Solhaga




RSS 2.0