äckelsöndag 28/12 2008

Out of college, money spent
See no future, pay no rent
All the money's gone, nowhere to go
Any jobber got the sack
Monday morning, turning back
Yellow lorry slow, nowhere to go
But oh, that magic feeling, nowhere to go
Oh, that magic feeling
Nowhere to go
Nowhere to go


Jag blir så äckligt less när jag ser hur jävla långa inlägg jag skriver!!!!! Ska lägga ner den här skiten nu, varför ska man blogga för? Fett meningslöst. Blir även less på att en av sex bloggar jag läser har uppdaterat. Uppdatera för fan!!!! Hörde ett asintressant radioprogram på P2 om inspelningsstudion Abbey Road i London, där bl.a Beatles spelat in all sin musik. Det är även vid övergångsstället nedanför studion som den kända bilden på Beatles är tagen, bilden som täcker albumet Abbey Road. Hur som helst, programmet var jävligt intressant som jag nyss sade, och jag undrar om privatpersoner får besöka studion? Övergångsstället kommer jag självklart fara till när jag kommer till London, men det vore jävligt coolt att få se studion också, eftersom den har varit en otroligt stor del av 1900talets västerländska popmusik. Jag ska fan ta mig dit.

I väntan på att gå över övergångsstället

Jag hatar när man inte kan komma på ett ord, så otroligt irriterande. Eller vad sägs om att det tog både mig och pappa typ 17 timmar att komma på ordet narcissism. Jag sökte på "självälskande" och 1000 andra tänkbara synonymer på internet men inte fan fanns det ordet nånstans. Jävla internet. Jävla hjärna som inte kan ta fram den informationen jag vill ha! Jag är inte narcissist. Men jag älskar The Beatles.

Sista söndagen år 2008, känns asbra

P.S Jag såg den där randomversionen av Sweeney Todd ändå, inatt. Den S-Ö-G, och fyfan vad ful Sweeney var!! Tacka vet jag Johnnyyyyyy D.S

Kommentarer
Postat av: Emma The Queen

Heeeej jag är inte ensam om att vara otaggad på nyår!!!! Men vi ska vara med varandra bara så du vet :D :D :D

2008-12-28 @ 19:10:00
URL: http://emmzangurl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0