Söndag 21/12-2008

JAG FÅR FAN DAMPPPP!!!!!

För man får det när LPspelaren  laggar och gör så att skivan vibrerar; och ljudet därmed blir heeeelt fucked up. ASirriterande (eller ska jag säga rå? RÅ RÅ RÅ. Visst ere råcoolt att säga rå, Lova?)

Plus att jag har ont i mina revben, och nu kan jag verkligen förstå hur Molly kunde bryta ett av sina när hon hade hosta, det sliter fan mkt på de. Jag har kommit fram till att hosta i längden är jävligt fysiskt påfrestande för kroppen, det är fan inte bra alltså. Ont i halsen, det brinner i lungorna,ont i  ryggen och revbenen då som sagt. No, it's not nice, no it's NAT.

Men snart är jag frisk så jag ska inte klaga mer :) Det är ju jul mina vänner, och då ska man vara glad.  Och det underbaraste någonsin skulle kunna vara att att att att att pianot finally är at home again! Ahhsweet (Peter Griffin). Det spelar ingen roll hur jävla ostämt det är, eller hur dammigt det blivit, för jag kommer aldrig mer behöva ta i äcklig äckelsynth ("Skulle jag ta i en synth, jävla moderatpiano!" som Millan i filmen Tjenare Kungen så passande uttrycker sig). Feels good to me, indeed.

Snart kommer mina siblings hit och då ska vi börja med julstädningen, och fyfan hur det ser ut i mitt rum just nu! Det är flera saker som jag behövt använda i några dagar, men som jag fått dissa av anledningen att jag inte hittar de! Detta beror delvis på min slarvighet (och slarvigheten i sin tur är fan skolans fel, de stjäl all min tid ibland, när man har 10 prov/arbeten/inlämningar samma vecka) men även på att vi håller på rensa bort gejer här hemma (som jag nämnt några ggr här på bloggen ...) och vissa grejer har mystiskt nog förflyttats in här, temporärt i och för sig, men ändå. Det gör att helhetsintrycket ser ytterst oanständigt ut, om man ska använda ett mildare uttryck.

Bild från Iron Maiden, Sthlm i somras. It was niiice, yes


José José José bor i min skivspelare nu i denna sekund. Kan han inte ge ut en ny skiva och komma tillbaka till Umeå? Hans spelning -07 var myyys.Chill. Det var så jävla längesen jag var på konsert sist!!  Inte en enda riktig konsert (dvs en konsert med ett halvstort/stort band som jag betalat mer än 100 kr för att se)  på ett halvår! Nånting gick snett... Det beror nog förmodligen på att majoriteten av alla band jag vill se är upplösta eller har döda medlemmar. Eller vad sägs om:
Beatles, Nirvana, Bob Marley, Janis Joplin, Nationalteatern osv mm etc... Synd för mig då. Det är fan jävligt synd. Men jag kan tyvärr inte göra så mycket åt det. Hoppas  att det kommer bra artister till Umeå Open -09 iaf. Skulle gärna se Lykke Li igen, och Anebrun och vem som helst som har bra musik och har ett bra uppträdande. Men kanske blire Bob Dylan i Sthlm i mars, om han är värd att se nowadays. Fast det vore fan kul

Nu jag dra ska, tralalalala

Kommentarer
Postat av: Anonym

krya på dig!!!!! man ska alltid bli sjuk på lov

2008-12-22 @ 02:22:20
URL: http://nile.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0