Måndag 22/9-2008

There was a barber and his wife.
And he was beautiful...
A proper artist with a knife,
but they transported him for life.
And he was beautiful...
Barker his name was.
Benjamin Barker.

Det var alltför längesen jag såg Sweeney Todd sist och det är jag väl medveten om! Men det skall göras något åt det snart känner jag.  Jag vill att det ska göras hos mina bröder nu när det är bra filmförhållanden där (jag ska ha hög volym så jag kan njuta av låtarna och Johnny Depps underbara röst). Jag såg förövrigt film där igår, Vi såg Full Metal Jacket, en film av Stanley Kubrick (som gjorde The Shining) och den var sjukt bra! En krigsfilm som utspelar sig under Vietnamkriget, man får följa med några amerikanska soldater när dom utbildas till soldater och när dom är mitt i kriget. Jag brukar vanligen inte kolla på krigsfilmer, men den här var annorlunda, den har verkligen en handling och en tanke, och det är en film som jag gärna ser igen. Bara som ett litet Dagens Filmtips!


Om jag var kille och levde i USA skulle jag 1000 ggr hellre sitta i fängelse än gå med i militären. Bilden är från Full Metal Jacket, visar hur trevligt det är i armén osv!

Idag har jag chillat på skolan, även efter skoltid. Var med på Emmas Trafikantlektion (som var utan lärare idag) fast Emma var väl inte speciellt aktiv - men det gör ju inget egentligen! Vi roade oss med att kolla på tatueringar, Saladfingers, Charlie The Unicorn, Sagan av Ändringen, Kenzas blogg och allt annat som inte har något alls med ämnet att göra. Men det var mys :) Och jag hoppas innerligt att Emma raderar vissa specifika bilder på hennes mobil, även Leon... Hmmm. Får göra det i smyg nån gång eller så. Och vad var grejen med utebliven Top Model idag plus utebliven information om varför Top Model uteblev? Ordet uteblev har aldrig uteblivit så lite någon gång i en icke uteblivande mening.


Har ingenting med något att göra men det Ä-G-E-R ändå.

Nej, nu orkar jag inte med det här, ska fika nåt och måla lite, och sen få lite skönhetssömn. Taggar friluftsliv på gympan imorrn = ingen ansträngning + blåbärssoppa! Inte för att jag inte gillar att träna kroppen, för det är asnice, men gympa är inte mitt favoritämne, har aldrig varit. Men att träna själv, t. ex på Iksu är riktigt trevligt och min plan är att börja göra det någon gång inom en snar framtid :) På fredag ska jag och Emma chilla med Elin Swartling, vilket ska bli jättekul för det var längesen sist! Sen på lördagen ska vi på Tatueringsmässan som är på Scharinska vilket jag taggar MYCKET! Kommer få se när folk blir tatuerade dessutom :) :) :) Det blir treeeevligt.

Hejrådå

Kommentarer
Postat av: Guess whooooo

Eller så kan du köpa träningskort på träna med miiig!? :D haha vi borde ses nån dag tycker jag, cappucino tradition you knöööw ;D I'll call you my friend :)

2008-09-24 @ 12:27:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0