Onsdag 18/2-2009

There was a barber and his wife,
And he was beautiful
A proper artist with a knife,
But they transported him for life.
And he was beautiful...

He sure was beautiful, och det var synd om honom. Har alltså sett Sweeney Todd ikväll med mina bröder, det var väldigt spontant för jag råkade bläddra förbi Sweeneylåtar på mpthreen och det var ett sign tänkte jag och såg filmen. Det är sjukt att den fortfarande är lika jävla bra som första gången jag såg den, på bio med Emma. Jag får rysningar/gåshud och blir fan helt apatisk och tagen. Filmen, musiken, rösterna, skådespelet, scenografin, ALLT är otroligt vackert. Världens. Bästa. Film.

Kill Him, Kill Him, Kill Him!!!

Men nog talat om den, jag har ju nämnt den ca 10 000 ggr så ni kanske e less? Hur som helst; trevlig dag idag med trevlig teater och allmänt chill när man går chillinjen numero uno (dvs bild&form). Vi böjade dagen med en svordomstävling: "Ingen får svära på hela dagen, och den som vinner blir bjuden på en klubba av varje person". Det gick fan inte så helvetes jävla bra kan jag berätta. Jag lyckades dock hålla mig hela engelskan men på lunchen råkade ett 'fuck' sägas av mig, then I was out, totally! Blev iaf Norea som klarade sig längst. Det var svårt! Imorrn ska vi köra på en "Ingen får säga 'typ' på hela dagen" och jag vet inte huruvida det blir svårt eller ej. Använder man typ så ofta nu? Förmodligen gjorde man det mer förr, vill jag hoppas. Ja vi får ju se imorrn hure går va!

Teatern var bra och jag kände igen mycket från filmen (Gökboet), så det var riktigt kul! Det är det som äger med att gå på Midgård, att man få se föreställningar då och då. Just nu taggar jag ettornas projekt efter sportlovet, ska bli kul att se om de överträffar oss eller ej.

Jag har varit fett produktiv/duktig/kalla-det-vad-du-vill för jag tog tag i kragen (hade inte skjorta på mig) och både städade, bakade, spelade piano samt såg film ikväll. Ja, jag får fan cred för filmen också för det är jätteofta som jag tänker "Ikväll ska jag se en asbra film" men det blir verklighet ca 1% av ggrna. Med andra ord har jag inte spenderat tid vid datorn tonight, and it feels great. Ska börja sluta med det mer. Eller hur blir det? Skitsamma, ni förstår poängen, så att säga. ('så att säga'  = på tal om min fotolektion imorrn...taggar inte)

Bli inte lika trött som jag, lägg dig för fan!
Goder natter

Kommentarer
Postat av: J

Du ser jämt på Sweeney Todd! :O Du måste fan ha sett den typ 20 gånger nu!! Och jag som tänkte bjuda hem dig nån gång till mig för att fika och se på Sweeney ;]

2009-02-19 @ 11:31:18
URL: http://Walkingourway.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0