sweet dreams are made of this?

Inatt drömde jag ca 1000 minidrömmar, alla självklart lika konstiga.

Bl.a så bad min pappa mig om att få en cigarett, vilken han rökte i köket med balkongdörren på 1cm glänt (kan tillägga att han ej rökt på 20-30 år).

Senare kom två hatobjekt (gissa vilka) från min högstadieklass  och satte sig bredvid oss i matsalen/vildis av någon outgrundlig anledning, och började prata med oss. De sa inget dumt, men jag fick likväl damp och skrek på dem allt jag förmådde, ägigt och kul <333

 

Därefter var man i Midyard’s kaffa, där en elev åkte runt i någon slags rullstol/permobil med hyllor på sidorna. I hyllorna skulle folk ställa kaffekoppar och fika och dylikt, sen kom denna person rullandes med fikabeställningen man givit, och man slapp röra sig en milli!!!!

 

Det fanns även något om ”Baka med Bamse” (världens starkaste björn alltså), men jag minns desvärre inte var, när, hur, eller varför. Kanske någon återkommande receptserie i någon tidning?

 

En inte speciellt spännande men ack så konstig natt, med andra ord

 

Well well, better be cooking something up for dinner, soon. Åh jag älskar den här låten. Spenatsoppa var längesedan???? Underskattat maträtt 4sho!

 

Söndag=dankdag

 

6 days to go

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0