Sturren!

Okej, måste ju faktiskt nämna något om studenten. Den var precis lika jävla rolig och underbar som jag väntat mig - varenda jävla vakna sekund av dygnet ÄGDE!!! Dagen blev så perfekt som den hade kunnat bli, bortsett från den tråkiga och onödiga olyckan på TC som inte bara skadade stackars studentglada ungdomar, utan som även lät alla besökare få ett försämrat, abrupt slut på denna enda studentkväll i livet.

Just den här euforiska avslut+framtidskänsla är en fantastisk känsla. Som jag sade: "Jag är som gjord för att ta studenten", för att poängtera att mitt taggande (skrek som fan och attention-whorade mig rejält - befogat!) var berättigat.

UNDERBARASTE DAG. UNDERBARASTE MÄNNISKOR. Kommer alltid att minnas denna dag med stor glädje!

Och apropå det som komma skall (dvs hela ens framtid) så känner jag bara tagg. Man vet inte mycket om vad som skall ske, men jag vill gärna uppleva det vad det än blir.

GRATTIS än en gång till alla studenter - FY FAN VAD VI ÄR BRA!!!!



Finns betydligt fler bilder på facebook om ni vill se hur min studentdag tedde sig.

BL3 och Midgård - två underbara ting som jag gläds så enormt mycket över att få ha upplevt. Tack!

Kommentarer
Postat av: Jenny

fan att jag inte såg dig på studenten nått ;/ hade varit kul! aja, tyvärr märker jag nu att vi inte hinner träffas nått innan jag åker till Turkey i två veckor..vilket suger för jag hade sett fram emot det. :(

2010-06-14 @ 04:09:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0