klippte mig igen

Det är så skönt att vara rakad (visserligen på kroppen men nu syftar jag till huvudet). Man känner sig så naken, när man ser sig i spegeln osminkad utan hår. Känslan ingives: Så här ser jag ut. Så här blev jag. Är man ful vid det tillfället, är man obotligt ful. Men det enda jag någonsin kan se, när jag kollar mig själv i spegeln hårlös - är att jag är vacker. Inga kulturella attribut (Om man bortser från de subkulturer som gärna har snagg) bortsett från piercingarna - och ändå, kan man vara vacker.

Om det nu finns någon positivt i att vara vacker, det är subjektingivande och fördömande och normskapande, men ändå älskar vi det. Vi vill påstå att vi bara går på insidan när vi väljer partner eller vänner, men man mår bra av att umgås med vackra människor. Varför vet jag inte, det ger en slags kick inombords, av att låta ögonen vila på något för själen och ögonen: estetiskt tilltalande. Fast skönhet är absolut inte allt, det menar jag inte.

Men nu vet jag. Att jag alltid kommer vara vacker. Hur mycket åldersfetma jag än kommer få eller hur små bröst jag än har.

Och det är befriande.

Kommentarer
Postat av: molly

blev du så missnöjd med frillan vi gjorde :(

2011-12-24 @ 12:21:43
Postat av: /Fillzor

Nej, det är ju min bästa frill'!!!! Som ni dessutom gjorde bra! Men efter att jag rakat rosita skulle hon trimma till mitt hår men så blev det fuckat där bak, det såg dumt ut så då rakade vi av det bara.



Plus att jag är en sådan, jag blir less sjukt fort, och vill bara ändra allt all the time



Fördel med snagg = billigt och man behöver ej bry sig :P

2011-12-25 @ 20:25:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0