alla är rädda för spöken

Lyssnar på bästa progg-vänster-propaganda-barn-skivan som någonsin gjorts; Kåldolmar och Kalsipper av Nationalteatern. Den spelades flitigt på dagis på 70-talet. Med en "subtil" handling om att man bör bekämpa kapitalismen och alla profiterande svin; samtidigt som proletärer bör förena sig, världen över. Äkta marxisminspo <3

Lyssna gärna själva: http://open.spotify.com/album/6pjBwSe65pt6n5UzEgIH0w

Emma och Jessica fick agera frisörer tidigare i afton, då spontannerven sladdrade till igen. Fuck utsparningsprojekt, pallar ej vänta 1223893489402 år på att det skall bli snyggt, samtidigt som jag inte direkt behöver lära mig hur det känns att ha långt hår, kan ju tänka lite "been there done that". Lär väl bli korthårig i tio år till garr. MAN VILL VÄL SE UT SOM ETT HOMO?!?

Men; denna kväll provade jag något nytt. Har haft hipsterfrillzen tidigare (rakat på alla sidor, sparat lite hår längst upp på huvve), men denna gång provade jag att köra på mohawk! Så litt' hår är sparat i nacken, medans sidorna är helrakade (2 mm). Beskåden själva det slutgiltiga resultatet, tackar mina bästa och billigaste frisörsgummor! (behövde bara betala med kaffe. och i natura. SKÄMT ÅSIDO.) :







Bjuder på ett osminkat jag och den underbart dåliga kvallan som bara webcams kan erbjuda.

Nu ska jag gotta ner mig i någon fantastisk svtplay-doku. Lär väl finnas nån tänk ja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0