ljuva sommarlov

Läser
tänker
fixar
ändrar
ordnar
softar
sover
stressar inte
cyklar
äter
socialiserar
 
 
Det är så intressant, vad som händer med en människa som aldrig annars är ledig, och plötsligt blir det. Jag har inte varit ledig under längre perioder på 4-5 år. Nu har jag all tid i världen, att göra vad jag vill. Jag skulle spontant kunna dra till Sthlm på måndag, om jag kände för det. Jag kan spontant hänga med vem jag vill, vilka tider på dygnet som helst. Livet är fyllt - av spontanitet.
 

De första dagarna gick åt att andas ut, släppa allt vad akademiskt analyserande heter. Sova ut. Dagarna därefter, gick åt att skala av alla identitetsmarkörer jag har, alla kategorier. Student, personlig assistent, partimedlem, aktivist, och annat. Jag skalar bort, allt det, som kräver fullständigt engagemang och hundrarprocentig hängivenhet. För att kunna leverera detta, i höst.
 
 
 
Och det är en så spännande känsla. Att vara helt fri, men för den skull, inte tom. Att komma på djupet, verkligen blomma ut, kunna vara exakt den, som en vill vara.
 
Kapitalismens bojor förhindrar människor att utvecklas, att vara fria i sinnet, och framför allt: att njuta av livet. Låt eländet rasera inom vår livstid, så fler människor och djur får känna, som jag gör nu.
 
 
För det är just på detta vis,
som livet innebär att levas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0