2013-03-14

Alltså serr var faan tar veckorna vägen??? Fattar ingenting, i denna takt kommer våren ta slut innan den ens började
 
 
Nåväl, det är ju helgerna en lever för, så inte mig emot! Imorgon får jag finbesök från Stockholm av min idiot till brorsa som jag ändå älskar på något märkligt vis. Det skall bli kul att krama om honom igen, och framförallt att bärsa! Men först blir det familjemiddag till en annan bror (kärt barn har många bröder, eller hur var det?) som fyller hela TJUGOFEM. Var är världen på väg, undrar man.
 
Jag är yngst i syskonskaran, "radikalast" (fast enligt mig borde allt jag gör/tycker vara norm, men det är en helt annan historia) och har flest högskolepoäng. Jag är även den drygaste och mest uppmärksamhetskrävande. Gudars, jag är en sådan jobbig person, förstår int hur ni alla står ut me mä. Men det blir kul, att samlas alla i syskonskaran min. Förbereder mina försvarsargument gentemot min veganska mat och deras köttiga, kan bli kul.
 
Resten av helgen ägnas främst åt F!-häng, såväl socialt som rent aktivistiskt. Missar dock Folkkök IGEN. Skall försöka pallra mig dit den 24:e (he gäll å planera i tid).
 
Jag har även utvecklat mina pluggförhalarskills drastiskt på sistone. Exempel på saker en kan göra istället för att läsa om Romantiken:
  1. Göra evenemang på facebook
  2. Göra playlists på Spotify
  3. Läsa andras post (pga av att andra är i Indien och inte kan läsa den själv)
  4. Diska hela tiden + vara klinisk i onödan
  5. Kolla på riksdagsdebatter (detta är ju dock nyttigt för min politiska karriär vettni, så är väl ett gott argument)
  6. Sova fastän en inte alls är trött
  7. Kolla på konståkning (underskattat!?)
  8. Ta en folle i syfte att folleplugga (= det bästa) vilket bara resulterar i att en sitter och dricker folle med en bok öppen utan att göra mer
  9. Blogga.
 
Kickeeeen var ääääääreen
 
Tjing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0