nu stundar nya tider strax

Oj, denna sida existerade visst. Det känns så himla onaturligt att blogga numer, vad skriver man ens? Vad är intressant, relevant? I helgen har en flytt fältet, en annan tillkommit. Livets ständiga rörelse, förnyelse. Jag har skaffat årskort på gym, musklerna suktar efter att drivas sin totala mättnad. Men låt er icke luras, ölen lämnar jag inte därhän, bara därför. Jag tror på att mycket av olika, ger sundhet och lycka! Varför bryta ett vinnande koncept?

Hösten nalkas, äntligen är det inte bara september i min hjärna utan också i almanackan. Det ger mig ro; vetskapen om den nalkande rutinvardagen vi strax kastas in i. Passerar Campus med längtan, passion och storartade drömmar om nuet och framtiden. Där, mitt andra hem, hamnar jag också rättmätigen åter, i övermorgon. Uppsatsproduktion väntas, nya idéer skall finnas. Kanske väntar stolthet och lärdom i slutet av året, vore det inte fint så säg!
 
Åh, du älskade höst, alltid att du kommer stå mig närmast, om hjärtat. Du utsöndrar bara allt jag känner, inom mig. Så enkelt, simpelt men ändå så storartat. Den friska levnadsluften, de klara färgerna. Allt, det. Just - det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0