http://open.spotify.com/track/7Cf63yXKn2fFfdgihuUdbo

Idag är en bra dag, det var nog ganska längesedan jag kände så helhjärtat. Efter pluggisolering, ångest och kaos måste kappan vändas rätt. Det är mycket som händer just nu, jag är på den enda platsen jag vill vara just nu. Nya studier, nytt jobb (som jag ser fram emot!), nya tag med FI vilket kanske är det roligaste jag vet. Alla dessa underbara människor som berikar mina dagar. Alla dagar skall fyllas med feminism, annars äre int värt det!!!

Imorgon skall vi workshopa och glittra forevsz.
 
Kommer lägga in bilder på lillan här sen!!! Alltså Cleo Solanas Celine, vår nya kollektivmedlem. <3<3<3
 
 
Och ps Belinda igår; "jag vet att några av mina medsystrar kommer bli arg på att jag ger honom mer utrymme i debatten" angående Pär Ström. Svar på detta = Eh, ja????????????????????? Sluta låta honom göra sig själv till martyr, jag har extremt stora svårigheter med att tycka synd om honom, och då är jag en relativt empatisk person. Han har fan inget jävla ting att klaga på, med tanke på det fullkomligt överdrivna utrymme han gavs under bästa sändningstid och i stora tidningar under flera års tid. När FI knappt talas om i medier ibland. Fattar ni någonsin vilken otrolig makt media besitter, det är blott den förlängda handen som ger den nyliberala doktrinen möjligheter att definiera och diktera folks tankar. Det kallas: kapitalistisk och sexistisk indoktrinering. Det som sväljs med hull och hår. Som tur var finns det medier som ger en mer nyanserad bild, som exempelvis Feministiskt Perspektiv eller Fria Tidningar.
 
Det är en spännande tid för den feministiska debatten. En tid av samhälls- och attitydförändring, vågar jag hoppas.

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Jag var på den pubkväll som Pär Ström anordnade och där den feministiska mobben dök upp. Jag kan med gott samvete säga att det inte var trevligt alls. De var mycket aggressiva och delade upp sig runt borden och idiotförklarade oss alla. Teckningar delades ut med en delad penis m m.
I täten var Marias Sveland och Mian Lodalen. Att Maria Sveland sen skrev en bok om det hat hon fick utstå kan väl bara kallas dubbelmoral.

Gudrun S har betydligt fler träffar på Google än Pär Ström så vad klagar du för?

2014-01-31 @ 12:49:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0