Lördag 11/8-07

HEJ och Välkommen hit!

Eller nåt. Just nu sitter jag här på Sockenvägen vid Skogskyrkogården i vår vackra huvudstad. Nu undrar ni varför jag är så dryg att jag sitter vid datorn när jag är i Stockholm, men det har ett skäl! Min syster, som jag bor hos, jobbar, och efter att ha varit på stan (ensam, men det var kul!) i ca 3 h så tog jag T-banan hem hit för jag orkade inte gå runt meeer. Så nu är jag är, och när jag ändå inte hade något bättre för mig så kunde jag väl lika gärna skaffa en blogg, som många andra gjort. Har läst att det skapas 100.000 nya bloggar varje dag i världen, så chansen att just du skulle hitta den här bloggen var väl ganska liten!

Jahopp, kom hit i tisdags och sen dess har jag hunnit med rätt mkt. Brukar alltid bara shoppa osv när jag är här, så därför har jag varit kulturell den här gången och sett massa saker, bl a Vasaskeppet, Riddarholmskyrkan osv osv osv. Och jag har säkert gått 5 mil. Höh. Jag har också kommit på att Sthlm faktiskt är fint! Så idag har jag iaf varit på stan, fick tag på linsvätska (tråkigt, jag vet, men nödvändigt), AAA batterier (till min älskade MP three), och 3 trosor för priset av en, älskar när Åhléns har rea på sina snyggtrosor.

Sen hittade jag en skjorta, ett par jeans, en snusnäsduk och en slips som jag vill köpa, yeah. Ska till stan igen på Tisdag iaf med siz och då får jag kolla in det dära igen. Imorrn blir det Eija hoppas hoppas hoppas jag!!! Och på Måndag blir det Ingvar Kamprad Elmhult AB för hela slanten, älskar <333 Stockholm äger

Nej, nu ser jag  framför mig hur mycket ni gäspar och skumläser det här,  så nu är det dags för mig att korta ned erat lidande och säga hej då:

Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0