sorgendöden

Drar till nördmaling 2 dygn, bloggen får ytterligare tid på is. But I'll be back!!!!!!!!!!!!!!! *den som väntar på nå gott*

För övrigt storgråter jag inombords får att ca 10 kompisar plus ytterligare trevliga bekanta beger sig till Borlänge i detta nu. Anledningen till att jag gråter är att jag HADE en biljett till P&L, men ej längre.


Hur kan jag vara så jävla dum i huvudet att jag missar Bob Dylan? Fattar fan inte mig själv. Tror nog att jag inte sväljer känslorna förrän dagen jag flyttar in i min bästa lägenhet med min bästa Roz <3


Aja, hörs, So long osv


PS Köpte en asm kavaj igår efter tre års sökande efter "Den Rätte". Bild någon annan dag *styr modeblogg*. DS

köm tebax nå annan gång vettja

tänkte blogga men hann inte

en hårig historia

Jag tror att jag har kommit på en ny sjukdom. Jag innehar hårschizofreni. En nostalgiker av rang. Ena sekunden älskar jag att vara korthårig och ser fett fram emot att få jämnlångt hår i min egen hårfärg, nu i sommar. Världens bästa dankfrilla som inte ens behöver styras upp - sparar mig många viktiga minuter var dag. Andra sekunden kollar jag på bilder med långt hår, med side-cut, med nyklippt kort, med salanderluggen, med hipster/bögfrillan, svart hår. Tänker vid alla kort, trots att de är olika varandra, att: "Åhhh så där vill jag ha igen, allt annat är fult :,(". Just exakt i detta nu vill jag både spara ut det långt samtidigt som jag vill snagga det igen (nu är det ju bara igelkott all over.)VARFÖR ÄR DET SÅ SVÅRT?

Nu ska jag sova så jag orkar fortsätta med att slutföra passet imorgon. Happy timez. Ge mig piggelin

loneliness is better when you're not alone

Jobbar dygn och längtar efter min Ros. Hennes kärlek. Sommarkvällar. Festivallevernet. Hår som går att styla till en frisyr. Som går att klippa och färga. Nya gamla skjortor. Ett oläst brev. Några stugdagar med fint sällskap. Beatles på LP på högsta volym. Gräs under bara fötter. Pridens eufori. Sommarnattens mystik. Flyttens glädje. Nystarten.

Längtar

lovely.


DAGENZ TIPZ
http://www.uturkyrkan.se/
Om ni inte vill betala skatt för skit ni inte stödjer, dvs.

you really got me


LördagsquellN pt2

Efter 5iveiveive drog vi till en tequilafest med gratis tequila (livsfarligt). Efter 3 shotar inom loppet av 5 minuter begav vi oss hemåt, jag klappade en igelkott (?) och väl hemma hos Rosita hade jag min värsta snefylla någonsin. Jag spydde som en gris, mådde så jävla dåligt - men det värsta var inte det, utan det värsta var mitt beteende. Jag var så jävla otrevlig, och eftersom att Rosita filmade mig litet så fick jag i efterhand se hur otroligt elak jag var. Jag sade att det var hennes fel att jag druckit (bara: Va? det var jag som föreslagit att vi skulle dricka dessutom), jag sa att hon kunde sova någon annanstans om hon skulle vara så dryg,  och när Rosita blev ledsen och sa till Mikalisa hur odräglig jag var så kom Mikalisa utanför rummet och sa att hon ville prata med mig  varpå jag svarade: "Vad FAN vill du prata med mig för?" (!!!).

 

Alltså på riktigt, hade så sjukt jävla dåligt samvete hela gårdagen, och har fortfarande. Det faktum att man kan bli så personlighetsförändrad av att dricka är otroligt obehagligt. Bortsett från den värsta baksmällan i mannaminne så var det enda jag mindes från natten innan att jag hade mått så jääääävla JÄVLA dåligt. Men jag mindes inte att jag varit så elak. Varför skulle man ens vara så elak och kallhjärtad och empatilös mot den man älskar?

 

Jag har alltid sagt att folk som blir odrägliga eller gör idiotiska saker när de dricker (slåss, vara otrevlig, överfall osv) absolut INTE ska dricka. Märker man att man inte kan hantera alkohol ska man inte heller förtära den. När förtjänsterna täcks över av de negativa konsekvenserna finns det inga alternativ.

 

Eftersom att tanken redan varit i rullning är det inte ett svårt val. Jag ska sluta dricka. Det är bara skit, man mår bara skit, och jag har aldrig lika kul när jag dricker som jag hade tidigare. Det är dyrt, skadligt för kroppen, det är otrevligt att förlora kontrollen över sig själv.

 

Det är helt sinnesjukt att alkohol är så accepterat som det är med tanke på hur hög skadenivån är, för samhället i stort. Hade jag spårat sådär om jag hade rökt på eller värre, så hade folk inte tagit mitt sneande med en nypa salt - hade folk blivit riktigt oroliga.

 

Men alkohol är en drog som alla andra, vilket man bör ha i beaktande. Det är ingen mild form av nöje. Det är ett jävla gissel som bara förstör mer än vad det gör nytta.

 

Jag tänker inte bli nykterist (älskar öl för mycket), men hädanefter tänker jag aldrig supa; sprit, massa starköl och dylikt. Max dricka 3 st 3,5or, eller vin till mat, eller en öl på en pub. Men superiets syndande är så jävla över.

 

 

Och det känns så satans skönt.


LördagsquellN pt1

Till allas förvåning - och även min egen - begav jag mig till mitt bästa hat- och ratställe: 5ive, i lördags. Det var gratis och ölen billig, och det var ett bra sällskap. Jag tänkte att om inte annat så kan jag få argument till varför man skall hata skiten, av att besöka det.

Mina tre första tankar: kön gick cpfort, stället var stort, jag fick öl på en gång! Besvikelsen över mina positiva känslor grusades senare, när 5ive inte bara visade sig vara dräggens hemfäste och de unga drygmänniskornas högborg - utan även också inskränkthetens centrum.

Inte mindre än tre gånger påpekade folk min och R's till synes annorlunda läggning. "Du är tjej? Du är också tjej? Är ni lesbiska???" "Är ni lebb???" "Alltså jag vill bara säga att jag inte har några problem med att ni här lesbiska! Jag tycker att det är helt okej!" "Haha okej så ni är lesbiska, vad tycker ni om min flickvän då? Är hon snygg? Vill ni ha en trekant med henne?" "Kan man få se en kyss?".

Det man skall svara är: "Ja det är vi. Okej, jag accepterar att du är heterosexuell - jag har inga problem med din läggning. Frågar du alla heteropar om de vill ha trekant med din flickvän? Hon är söt men inte min typ."

Alltså på riktigt. Ibland undrar man vilken tid man lever i, jävla hedenhös. Exakt VAD är problemet med människor? Skygglappar likt travhästar. Jag orkar inte ens lägga ner energi på att bli irriterad, vad fan kan man annars vänta sig av ett sådant ställe...

Men överlag var kvällen trevlig, mest för att sällskapet var bra och för att jag dansade med Leon vilket ägde! Älskade hans förvåning när han såg mig i kön, ovärderlig.

En rolig upplevelse men jag betvivlar att jag kommer att besöka skiten fler gånger. Enough is enough

wäää

Lyssnar på arctic monkeys nya och bokstavligen lider av drygaste merrevärken i mannaminne. Kroppen remindar ba Aint I A Woman eller vad. Fuck this shit. Tur att rorrogurrl har Candy.

Imorrn är det sturretider på G för eder som missat denna information av otrolig kaliber. Är taggad som om det gällde mig själv, men istället gäller det folk som Rosita, Lova, Mikalisa och Karin, those happy peepz! Ska äta mig fet på två mottagningar *längtar*

Kan inte skriva mer pga pain, återkommer en annan dagom sexualitet(er)

Tuggar jenka (old-school) och funderar på sexualitet. Eller sexualiteter. Eller självdefinitionen av sin egen sexualitet. Jag kysste min första tjej på peace and love 2009. Detaljer skall vi ej gå in på (även om jag vet att mina kamrater kommer att peka på en viss plats även denna sommar och fälla en glädjesorgens tår för att jag inte är med i år) men därefter var den givna frågan: "höhö är du bi eller var det fyllestrul?!".

Fyllestrul kan vara det självklara svaret sprungen från den osäkre individens heterosköld. Vadå, man kan ju inte bara upptäcka när man är 17 att man är något ANNAT än hetero, eller? Det kan man. Senare därtill. Det tog ett tag av mer experimenterande, tills jag en dag när jag promenerande med Lova vid river Thames accepterade mig själv som bisexuell. Hade inga egentliga problem med det, utan svalde det med hull och hår och kom ut för vänner lite pö om pö.

Minns hjärnspökena när jag promenerade i min ensamhet: "Ok, jag kan acceptera att jag är bi-, men jag är i alla fall inte gay...". Just nu sitter jag och försöker komma underfund med varför JAG tänkte SÅ, trots att jag var trygg i mig själv och trots att jag var otroligt acceptant gentemot hbtq som fenomen. Reaktionen kanske nödvändigtvis blir annorlunda när det kommer en in under skinnet.

Sommaren därefter tänkte jag "Fuck identiteter, jag är queer och så är det med det, vill inte benämna mig och samhället skall därför inte heller tvinga mig att göra det.". Stereotypt nog så var det faktiskt under mitt år som genusstudent som jag ändå kände att; tjejer är min grej. Jag är gay. Men jag är också queer.

Benämningen är inte viktig i sig, och identitet är alltjämt föränderlig. Det finns inte endast ett sätt att vara på, som man nödvändigtvis följer hela livet. Det viktigaste är att man accepterar sig själv för den man är, och tillåter sig leva ut sin personlighet till fullo.

Allt annat är ett liv i en glaskupa. Lyssnar vidare på experimenterarfasens peace and love-musik och tar ett nytt tuggummi. Varför tar smaken slut så fort?

The more I see the less I know for sure.

Note 2 self, se denna:

http://svtplay.se/v/2447428/k_special/klipp__lennon_och_new_york


Tack till alla som tipzade om det! ~~Sweet angelz are U!~~

YEZE

I veckan tar de studenten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111(Är avis)

kamratskaper


Igår var jag och R på två fester, den ena av hårdrockskaraktär (som sig bör när brushan är hemma i Umeåt igen) och den andra av Coco Bahia-karaktär. Däremellan stötte vi på två underbara överförfriskade tyskar, de var nog världens bästa par. "Come sit with us!" säger hon, sittandes på en asfalterad cykelväg samtidigt som hon sträcker fram en rödvinsfärgad hand. Varför är svenskar så tråkiga när alla andra är så inbjudande?

Därefter blev de våra nyblivna kamrater. Kvinnan som var 35+ var forskare inom mikrobiologi. Hon gillade genustjaffset jag berättade om, och sade: "That's why I show my boobs you know, that's what they wan't to see." Och mycket riktigt gjorde hon det, till flertalet förbipasserande bilar, cyklister, ja allt.

Vet ej om den förfärade tanten på cykel, eller den otroligt generade unga kvinnan på väg mot fysikgränd visade roligast reaktion. Svårt att säga.

Men hon var ej bara en frisinnad blottare, utan faktiskt väldigt intressant och klok också. Därför älskar jag Ålidhem - utbytesstudenterna gör livet mer värt att leva! Oh grymma värld, varföööör skall jag inte flytta dit, utan istället till medelsvennarnas jävla Mekka....kommer dock bo nära Godishuset och Kupan, ganska win.

Ska FAN till BerlinBerlin i höst. Blev ännu mer taggad när jag träffade tyskar som berättade om det underbara utelivet där. Får höra det gång på gång. Och konstgallerier i vartenda hörn, livetlivet. Fuck you Ehec, jag kommer ändå

KJÖTTHH

Mina bästa vegetarianlåtar:

1.
2.

http://open.spotify.com/track/5D1dUXkNhdvIy6HLkDy1pn

lovar massa

SATAN så tråkig min bloggeyh är! Nu när jag inte har skola längre = jag har ett liv lovar jag dyrt och heligt att jag skall slösa detta liv på bloggeliciouz igen va


*Den som väntar på nå gott*


Och FUCK cirkus för fan

angreyhhh


Alliansen kan ju gå och hänga sig långsamt; att ge förslag på att omvandla 4500 hyresrätter i Umeå från Bostaden till bostadsrätter är ett jävla hån! Umeå är en studentstad och majoriteten av studenter har INTE råd att KÖPA sin lägenhet. Det är helt vansinnigt; de som har råd med bostadsrätter kan säkerligen få tag i det på något vis, eller i "värsta" fall hyra en lägenhet tills de hittar någon att köpa. Men guess what, flertalet som bor i hyresrätter har inte möjlighet att göra det motsatta. För många barnfamiljer och ensamboende är det en omöjlighet att köpa sin bostad. Så ser verkligheten ut. Den som inte ser det är helt jävla blind. Fast just det; jag glömde - eftersom att det förmodligen är rika människor som lagt upp förslaget så tar de troligen för givet att alla lever under samma standard som de själva. Fast ännu troligare är att de fullkomligt skiter i vem som hamnar i kläm, om förslaget blir allvar.

Så vad ska då hända med bostadsmarknaden i Umeå om så pass många hyreslägenheter köps upp och omvandlas till bostadsrätter? Ska folk bo på gatorna? Lämna staden? Lycka till med ert jävla 200.000-invånaremål till 2050, hoppas att ni INTE lyckas

Umeås politiker är fan ett jävla skämt, speciellt grisen Holmlund (även om han inte hade något med detta att göra men jag hatar honom ändå, tro mig - det är befogat).Men detta älskar jag: http://open.spotify.com/album/7LNSz1Om8FWlFM6WwXasGN

2010-06-07

Ibland känner jag att jag inte känner mig själv längre

så smukt

Världens bästa låt?

 

R.I.P Lovis :,(


sssun


Hej bloggen dog du?
Har varit så jävla sjuk sen i torsdags, tror inte jag har svettats i sömnen så mycket någon gång i hela mitt liv. Har nog fyllt upp svettkvoten for a lifetime nu, pga febersvetten. ÄCKLIGTTTTTTTTTTTT
Plus att jag hatar feberdrömmar.

Har inte lämnat Mariehem sen i torsdags, sorgligt. Istället har dagarna fyllts med Zelda Ocarina Of Time och L-word säsong 5 (slut nu, bara sexan kvarrr). Rosita är fan guld värd som tagit hand om mig när jag inte kunnat göra det själv. Gosegumman. Du får 5 av 5 toasters <3 Du borde även få Allers Guldhjärta????

Vi har för övrigt fått The Master Sword i Zelda = Link har blivit vuxen. Hyrule har blivit läskigare. Plus att man måste hitta massa nya vapen då de gamla inte funkar på vuxna Link. Men det skall bli QQQQLLLLL.
~~Linkgubben och dryg-Navi~~

RSS 2.0