Sön 31/5-09

Sitter här och chillar i väntan på att den goda omeletten skall bli ready to eat. Ska bli gott! Igår hade vi myyys hos E&E at slottet. Blev mycket snack, lekande med VÄRLDENS SÖTASTE KATTUNGAR (!!!!), robinsonfinaltittande (till min förtret..), bärsande på altanen i världens bästa väder, längtande efter hamnen och Whitesnake (men vi hörde de bästa låtarna över älven, hördes asbra), kladdisbakande &  ätande och allmänt CHILLL

Vi beställde även  biljetter till festivalbussen, och nu börjar jag fatta hur lite tid det är kvar tills vi drar; ska bli så sjukt jävla äckligt KUUUL! Som ni kanske vet är det morsdag idag, så jag skall strax bege mig mot familjefika hos mother. Det blir trevligt och jag har hört rykten om nybakad rabarberpaj och det kommer sitta fintttt!!

Men innan dess ska jag ha en ännu mycket positiv gastronomisk upplevelse i form av god omelett. Hejzzz

nattennnn?

Har precis sett en dokumentär, nu i natten, om natten. Eftersom jag älskar natten men hatar tv,så uttnyttjade jag det faktum att SVT lägger ut en stor del (eller kanske alla?) sina program på internet. Det var många intressanta tankar från olika sorters människor, men det var niiice. Så om du har 54 inaktiva minuter framför dig; fill up your time with this: Nattennn

Natten äger. En nattmänniska är och förblir jag.

När jag var hos Molly började hon nynna på en chill låt jag glömt bort totalt; den har därför blivit lite av "veckans låt".  Vet ej varför men den e CHILL; är iaf  "Touch Me" av Weeping Willows (orkar ej länka youtube, bara dåliga eller liveversioner av den. Men jag har den minsann på en gammal skiva som tur e!).

Ska nog pallra mig i säng snart, ska nämligen se mother, father, brother uppträda med la musica, tillsammans  imorrn kl.12.00. Sen blire antingen picknickande i rådhusparken (vet ej med vem, jag spontanringer nån :)))) ) eller kaffe med Hillevi. Den som lever får allt se. Hoppas på 27 grader och sol som alla lovat mig nu.

Trevlig kväll ikväll, älskar att chilla med kamrater kära kamrater (dissade yran med all rätt). Nice. Besökte även hamrinsberget för första gången på cirkus 7-8 år? Granarna vi planterade med Ö-malmsskolan som sjuåringar har vuxit till sig. Fascinerande det där; att se tidens tand i träd som man minns som 12 cm höga minigranar. En var 1,60 m nowadays.

Just nu rullar en låt av Whitesnake och det är fortfarande så skumt att de spelar i Umeå imorrn, av alla jävla städer? Jag vill fara till Sweden Rock Festival.Varför hatar alla jag känner hårdrock? Jag ska på Peace&Love istället. Det blir nog JÄVLIGTTTT kul ändå, och Mötley Crüe spelar ju faktiskt där också så jag får iaf en promille hårdrock, nice.

nightynight

28 maaaaj 09

Loggade in på bloglovin (som alla hatar av nån anledning?)  och döm min fövåning när det var NOLL uppdaterade inlägg. Galet tänkte jag, då jag inte varit inloggad på hela dagen, men när jag trykcte på ~magiska knappen~ = uppdatera, så fanns där hela 30 st. Nice!

Imorrn blir det äntligen helg och jag har längtat efter det så jääävla mkt. Dock så har jag en massa skolskit som jag skjutit upp liiite för länge som MÅSTE göras, och det känns så jävla inte kul. Måste även anmäla mig till omprov i matte b imorrn, eller är det försent nu?

Rolig fotolektion idag! Kanske lägger upp på bdb sen om jag pallar

Jaja skit i skola, det är niiice väder samt att sommarlovet väntar runt hörnet; greeejt. Lyssnar på Master of Puppets, det var fakiskt aslängesen sist. Det äger.
 Hade ont i huvudet tidigare idag och lyssnade således på Unplugged in New York = definitivt ett av världens bästa livealbum. Lyssnar alltid på det när jag är dank/har ont i huvudet/ mår illa eller dylikt. Det hjälper eftersom musiken äger. Älska Kurt's voice, som vissa jävlar tycker är skabbig och sliten på det albumet. Men det är inte skabbigt, det är ärligt. Vackert. Så äre med det va!

Dissar psyk imorrn, orkar verkligen verkligen verkligen INTE träffa äckeltanten. Sorry Emma & Mikaela! Undrar hur det blir med körprovet? Ska fråga om jag kan göra det någon annan, inte så idealiskt att sjunga när halsen är fucked up.

Imorrn blire Sweeney Todd för första gången på äckligt länge hos Hanna The Man m.fl, så jävla rätt!!!!!!!!

Kan även tillägga att jag äntligen varit inne i *hemliga rummet* på Station idag det ägde ashårt hej då

(fast det var aslitet)

ons 27/5 2009

pieces of what
we used to call home

ÅHHH vad jag hatar min hals. HATAR. Hatar smärtan och hatar att hosta, på eng. imorse var jag fan tvungen att springa ut ur klassrummet för att jag fick feta hostattacken. Ledde till att jag missade en del av "Wallace & Gromit åker till månen" (iom att kursen är avslutad så chillar vi istället för att göra "riktiga " saker), lol... Men men , lev iaf nöjd med resultatet på Nationella Eng. B så det är ju bra!

Nu har vi även gjort bort kuhiredovisningarna, känns skönt. Har kommit fram till idag att jag förmodligen inte kommer fara till Gotland i sommar ändå, av flera skäl. Dels för att jag är borta samt jobbar, men också för att alla i min familj ska åka under olika delar av sommarn och det känns inte alls som samma sak om inte alla, eller åtminstone majoriteten av familjen är där samtidigt. Nu fick ni typ enda nackdelen med att vara en stor familj; det är svårt att tajma olika saker eftersom det är sällan som alla kan samtidigt.

Men jag sörjer ej allt för mycket för jag ska till LONDON i höst och det kommer asäga! Sen kan jag dra till Gotland nästa sommar när jag ändå är 18 = kan chilla på flera mysiga krogar i Visby. Ändå chill, nice, värt?



Tog även hem mitt örngottsscreentryck idag, fett nice! Nu kan jag vila mot John Lennon som Hannis sa, fiiint :)
(Uppgiften var inte själva örngottet, utan tavlor. Men jag gjorde andra tryck för skojs skull)



 En annan positiv grej är att min piercing känns läkt nu, ska dock fortsätta rengöra tills det gått 2 mån, dvs om 2 veckor, men jag gillare! Gillar att den läker fint menar jag <333

hejzzz

PS. Nice att träffa Lova idag! DS
PPS Nice med halstabletter nu, tackarrrr! DDS

ebba röd

Ground control to major tom
Ground control to major tom
Take your protein pills and put your helmet on


Jag är ju lite trög ibland men ikväll gick det upp för mig att Ebba Grön bildades i Rågsved, där Eija bor. Varför tänkte jag inte på det när jag var där, det är coolt ju? Jag skulle ha slickat på gatorna, fast det skulle jag iofs inte ha gjort. Men jag skulle typ gjort det i Liverpool (och NEJ Tinika, de är inte hypade - who are you undrar jag?????).

Hur som helst; Jag har varit i Rågsved, jag heter Ebba i mellannamn och Ebba Gröns sista spelning var i Norberg 1982. Sammanträffanden??? Tror inte det!!!


hittade en chill bild på amazing internet; hippies som protesterar (fredligt) emot soldater av vietnamkriget

"Ät inte danskt griskött - deras grisar behandlas grymt" (obs ej ordvits bara det bästa ordvalet) resonerar vissa. Jaha, för det är ju ändå så att ALLA andra djur behandlas hur bra som helst? I don't understand the discussion. Alla ska göra vad helst som känns bäst för en själv utan att bli hatad. Men man ska inte försöka få saker att låta bättre än vad de är, för sanningen är ganska onödig att glorifiera utan anledning?  Vill även tillägga att jag har svårt för folk som inte kan acceptera andras åsikter, vad är vitsen?

Imorrn ska jag ta hem örngottet som jag gjort screentryck på idag, av John Lennons fina ansikte, det kommer ÄGA.

 Tiden är lite för läskig för övrigt, varför sprang den iväg när jag inte hunnit göra en promille ens av allt jag ska göra? AHHH men snart sommarlov iaf chill nice värt hej då

nice att vara en nötkärna

Nyss hemkommen från vårdcentralen, och nästa lektion börjar inte förren 13.30 så jag chillar ett tag tillll. For dit eftersom jag fått lite hypokondriska tankar nu, när jag är sjuk för tredje gången på ett halvår. Brukar aldrig vara sjuk, verkligen aldrig,så det ringde några klockor i min schkallé och jag traskade de 50 metrarna bort till Mariehems vårdcentral. Nu är det iaf konstaterat att jag är frisk (eller jag är ju sjuk men jag har inga dryga streptokockervirus osv), ändå nice!

Och det var en assöt pojke i väntrummet, med värsta simbarösten (alltså inte den vuxna simbas gayröst, utan när han
är lejonunge)

son: "Pappa, det här är inte det stora sjukhuset va??"
pappan: "Nej, det är det inte."
son: "Men varför heter det vårdcentral för, vilket konstigt namn?"
pappan: "Ja, det är nog för att det är att ganska passande namn skulle jag tro"

Även random inne hos sköterskan;

Hon:  "Men vad kul, ett delat gomsegel - det ser man inte så ofta!"
Jag:  tyst, eftersom jag har en jävla spatel i munnen

hon frågar efteråt:  "Visste du att du har ett delat gomsegel?"
Jag: "Jag visste inte att det var något ovanligt?"

När jag kommer till skolan ska jag kolla allas gomsegel.

Men nu ska jag snart käka lunch, tjing tjing!

taize? håkan? sommar?

Varje dag som går är en dag närmare sommarlov, och ännu en dag närmare Peaaace och jag T-A-G-G-A-R lite. Bara lite. Bara JÄVLIGT MYCKET. Sommar = livet. Älskar för övrigt att Linnizz äntligen tagit det mycket goda beslutet att joina med på resan! Nice.

Till the gang: Vi fick hälsningar från France idag, iofs kommer hon hem imorrn men lägger upp bild på vykortet ändå. Ni får se kortet IRL sen, bara hojta.

                 

Ska bli nice att träffa henne igen imorrn, det var ju ändå en stund sen sist menar jag.

 Får jag förresten bara fråga någon exakt varför jag lyssnar på Håkan Hellström just nu? Alla taggade honom lite för mycket på högstadiet, och jag hatade inte direkt, men jag förstod mig inte riktigt på honom. Men "Gårdakvarnar & Skit", "Hurricane Gilbert" och "Bara dårar rusar in" ger mig feta minnen från åttan. (minnena kommer från att jag "tvingats" lyssna på honom och BD oändliga ggr med kära kamrater) Så ere med de va

Bara dårar rusar in

hejz


lady and the tramp

Idag har min röst asägt ännu mer jämfört med igår <333 När jag skulle säga god morgon imorse till Eva (min fars novia, har varit här på besök) så kom det bara luft ur mig. The vocie - was gone! Det suger ganska rejält. Det jobbigaste är ju att man får sömnen förstörd, ligger flera h i sträck och hostar, not very funny nooooo.

Har iaf pallrat mig iväg till Umedalen för att Hanna, Elin,Mikaela och moí skulle slutföra (eller snarare påbörja...Hmmm...) vårat kuhiarbete om Umedalens gamla psykhem. Tog en del bra bilder med MIKAELAS NYVUNNA SYSTEMKAMERA yeah. Stekigt! Vädret var random idag med; sol och regn om vartannat. Men regn med värme i luften är faktiskt nice.

Kom hem till middagen, och när jag såg de andras middagsmat = fläskkotletter blev jag INTE sugen. Trodde jag skulle bli sugen på kött någon gång nu, men det händer bara inte. Don't miss it at all you see. Men pappa var snäll och hade lagat annan mat åt mig, bra eftersom jag var trött och sliten och hade inte orkat göra något själv (sjukis ya know)

 Amandus och Vilhelm var här på middag så då passade vi på att se Lady & Lufsen, och jag har fan inte sett den på minst 10 år, det var så sjukt längesen!!! För övrigt inte konstigt alls att Lady är speedad/har damp i början av filmen eftersom de matar henne med kaffe.....? Hur som helst; när jag hörde siameselåten på engelska så kom jag att tänka på The Knife av någon underlig anledning. Katternas konstiga röster liknar typ Karin Dreijers röst i vissa låtar...knasiiiiiiigt elllllller?????

Här är siameslåten:
Lady and the tramp

Här är en låt med The Knife (kanske inte bästa att jämföra med men den e chillllllll hej då):
Kniven

Now I'll go and have a nice cup of tea yeees indeed I will. Bye then

nnice

det ÄGER att ha en Peace&Lovebild som skrivbordsbakgrund på datorn blir så JÄVLA taggad varje gång jag ser den asnice nu äre exakt 33 dagar kvaaaar men först ska jag gå och döda min hals hej då


kulturnattaaaaaaaaAAAaaaAA

It's on America's tortured brow
That Mickey Mouse has grown up a cow
Now the workers have struck for fame
'Cause Lennon's on sale again
See the mice in their million hordes
From Ibiza to the Norfolk Broads
Rule Britannia is out of bounds
To my mother, my dog, and clowns

But the film is a sadd'ning bore
'Cause I wrote it ten times or more
It's about to be writ again
As I ask you to focus on

Intensiv dag men kul har jag haft! Idag har jag, tillsammans med andra:

 Servat modeller =jobb, köpt ram till min 16åriga födelsedagspresent från Lova, lyssnat på David Bowie och Depeche Mode, sett två regnbågar, stått i ösregn med skinnjackan, sett lite för många fejkade fjortisfyllor, ätit vegetarisk rullpizza på apberget *Äkta Umebo*, blivit attackerad av flygande cdskivor, njutit av cigarill, sett Mikaela ta emot förstapris i K-ung = asbra systemkamera (GRATTIS!!!!), sett ASsnygga sminkningar, knarkat halstabletter, lånat asmånga bra skivor, sett världens konstigaste/speciellaste/annorlundaste band "Jannarna" (alla i bandet hette Janne...) och tusen andra grejer.
Men sist och inte minst: Sett Vilhelm & Amandus i Plector & Kiwi maddog och sett Hillevis modevisning. Funny stuff!

Som tur var drog jag och Jessica från stan i tid, för ni vet ju att kulturnatta inte är världens roligaste...hmmmm. men vi hade trevligt iaf, älskar mariehemsängarnas permanenta kvällsdimma

Dagens plus:
  • Trevliga människor
  • Att vädret trots bl.a regn ändå var nice
  • Värt att vara ute nästan en hel dag i sträck
  •  Att jag äntligen fick se Kiwi maddog live
  •  Fick tag i det sjuuuukt goda teet at last
Dagens minus:
  • Min sjukhet
  • Min röst som är cp på grund av min sjukhet (den e fucked up!!!!)
  •  Att kamerabatterierna tog slut innan Linnéa och Hillevi kom ut på scen på modevisningen.... Löste sig dock, ska sno bilder så...
Nu ska jag inte slösa mer tid på this fucking shit hejraaaa

måla det svart

Mycket angenäm dag, vi har chillat så jävla mycket. Fast då blir följdfrågan: nämn ett tillfälle då jag inte chillar? Tål att tänkas på... tål att tänkas pååå! Imorrn blire uppe med tuppen nästan, jag och Hanna the horse (som röker horse????? skojaaa) ska hjälpa och stjälpa fast minus stjälpa min SYSTER (skriver detta för att reta en viss person) med hennes kommande modevisning imorrn.

 Det blir chill, och extra kul med tanke på att en god vän hör till en av modellerna. Sedan blire middag någonstans och att glida tillbaka till stan och hör mig när jag säger : Kulturnatta är överskattat, ja, men det är kul att se folk man känner uppträda. Sedan är det allmänt nice att steka ute i fint väder samt träffa kompisar.


(hon härmar mig..... jävla häst)

Minns dock en kulturnatta för två år sedan då det bara var massa 93or överallt, då blev vi less. Kulturnatta kan suga, men att chilla vid kajen är ju allid nice så varför inte? Idag har jag kommit på att jag älskar Umeå riktigt mycket. Alla andra som tycker annorlunda can dieee. Eller kanske inte, men de kan tänka om! För det är rätt mysigt här. Dock kommer jag förmodligen hata Umeå som det kommer vara om ca 15 år när det förlorat själen helt och hållet, men det kastet får man ta då alltså

Vill avsluta med ett sista budskap: Älska vegetariskt <333

hej då

Modevisningen är på Rådhustorget imorrn klockan 21:00 be there!!!!!!

"Men jag har ju inte gjort nåt?" "Nej precis!"

Mysig kväll med ½ of the gang och jag har ätit utan överdrift mitt livs godaste tacos. And here's the funny part : den var vegetarisk. "Hoppla Hallå!" tänker du "Hur gick fan det till? Kött som är så gott!!" men jag säger bara som det var. CPgott var det. På måndag har det gått åtminstone tre veckor (kan vara fyra, minns ej) sedan jag åt kött sist. Busigt! Inte jobbigt

Det är sjukt nice när man cyklar/promenerar hem på natten och det är sådär fuktig skogsluft ute, friskt och grönt. På Mariehemsängarna är det ALLTID dimma när man cyklar förbi på natten, det är trevligt tycker jaaag. En grej som i dessa sommarlovsnalkande tider sänker livsglädjen en promille, är att min hals vill mig något av ondo. När jag sväljer, sväljer jag glas inlindat i taggtråd och ett och annat rakblad. Det var även någon som stack en dolk i halsen och skar runt. Det gör lite ont kan jag medge.... ONTTT

Men nu ska jag nog bege mig, ska nämligen upp hyffsat tidigt för att först träffa Jenny och därefter Hanna. Jenny har fan inte sett min piercing IRL ännu så ni förstår att det var lite för länge sedan vi sågs sist. Blir chill på stan *Ber tilll vädergudarna*

Hejdå

PS glömde säga att vi såg Sagan om de två tornen och det var sjukt längesen jag såg nån av filmerna sist. Men varför är alla onda så jävla fula? Och varför tror skäggiga dvärgen att han är rolig? För det är han inte. Kommer fan se Frodos jävla face i mina drömmar. Well I hope not. DS

"det var den där manteln"

The wind of change

Älskar nätter. Älskar dagar också förvisso, men nätter äger. Speciellt i Umeå på sommaren (det mest positiva med att vara bosatt i Norrland helt klart). Vi såg en otippat bra film; Crash. Handlar om folks fördomar genetemot olika raser osv. Sjukt bra verkligen: känsla, oförutsägbar och moralisk. Se den!

Fuck min hals just nu. Känns som att jag varit assjuk i år. Brukar nämligen aldrig vara sjuk, och har redan i år hunnit med 2  ggr, och det är väl på g igen I guess. Men jag tänker ignorera det som fan tills det försvinner. Tror jag gör som Dorothy i Wizard of Oz och säger "Theres nothing like being healthy" och då blir jag plötsligt jääävligt frisk. Ändå värt!

Fuck röda dagar också. I egenskap av hedning blir jag less över att vara ledig pga religiösa skäl. Trevligt att vara ledig självfallet, men still: röda dagar sucks. Man kan fan inte ens gå på ett jävla fik och njuta av livet ty allt är stänget/ stänger äckligt tidigt.

MITT fik ska vara öppet alla dagar och det ska vara som Kafé Gbg, fast even better! Fan vad mkt jag ska fika på det. Ändå värt

Imorrn på dagen ska jag verkligen inte göra ett skit, eller jag ska soooova sjukt nice. Sen ska jag nog måla klart en bild och läsa mer om vegetarianism samt grafologi (=en kanske inte superpålitlig vetenskap som går ut på att bedöma folks personlighet utifrån handstilen). Usch vad äckligt estetisk jag låter...

Fast det är väl det man är så what to do :---)?

Sen blire nice middag med half of the real gang, it's gonna be niiiice

Kom ihåg till mig själv: på nästa fest blire DEPECHE = stämning. Remember!

Men tills nästa inlägg: Hej

solskeeeen!

Idag har varit kanske underbaraste dagen på aslänge; så jävla chill och dessutom underbaaart väder! Studiebesöket på gamla fängeslet på ö-malm var trevligt, och oväntat nog vandrade vi runt i kvarteret och tittade på fler vackra byggnader. Det är inte för inte som öst på stan är mysigaste stadsdelen i Umeå, I will always think that. När vi slutade (astidigt, vi började sent också, älska denna dag <333) så passade jag, Hanna och Linn på att fika på caféet i fängelsebyggnaden; Kafé Göteborg som ingen av oss tidigare besökt.

Blev fan positivt överraskad; det var billigt och hur bra som helst! Det blir många besök dit i sommar, I tell ya'lll. För fattar ni serri : Jag och Hanna skulle dela på en stor chokladboll med cocos, kostade 22 kr. När vi betalat så sa dom "vi kommer ut med fikat sedan" (satt på uteservering) och vi blev konfunderade över varför vi inte fick bollen på en gång. Hur som helst; när dom kom ut blev vi positivt överraskade: Det följde med glass och sås och det var asfint och kostade endast 22 riksdaler (eller t.o.m 11 eftersom vi delade!!!)

Avgör själva på bilden hur VÄRT det var på en skala:



22 KRONOR, 5 av 5 toasters, JAAAA??????

Så dagens eller sommarens tips: Besök Kafé Göteborg!

Nu ska jag chilla vidare och njuta av insikten att det nu vankas långhelg. Även jävligt snart dags för sommarlov. Ikväll blire chill med några men jag har ingen aning om var och hur som vanligt. Men vi vet ju att spontana grejer är roligast så inte mig emot!

Dagens citat á la Häggschtromskij : "Ja, älska våren! Jag ska fan gifta mig med den. Eller nej vänta - sommaren är fan bättre. Jag ska bedra  våren och gifta mig med sommaren!!!"

nighty night yeees?

Det är så JÄVLA svårt att slita sig från internet så jag blir fan rädd. En internetfri vecka är nog på sin plats snart känner jag

Dock kvarstår jag vid min åsikt att det är så mycket bättre att lägga tid på internet än på att glo på TV. TV = skit,
internet = kan vara skit, men även massa annat givande; exempel socialisering eller varför inte kunskapsinhämtande



Ah rullpizza skulle sitta fint imorrn, ska övertala klasskamrater. Fett. Gott.

Sov jääävligt gott nu


Tisdag 19/5-09

Jag och Jenny har pratat litegrann om fördomar nu, och man kanske tror sig vara fördomsfri, men de flesta har nog mer eller mindre några fördomar. Det kan vara om emos, fjortisar, esteter eller vad fan som helst (dock tänker jag mig att fördomar om dessa tre fack oftast stämmer men... haha).

 Jag har nog mest fördomar om amerikaner skulle jag tro. Speciellt amerikaner bosatta i Texas. Min bror ska till Texas i juli och jag har bett honom kolla hur folk är där - ska bli spännande om man har rätt eller ej!
 En typisk Texasbo ♦ = överviktig, jävligt religiös, republikan, medlem i KKK, pratar med ful dialekt, älskar countrymusic och hatar europeer. Jag ska aldrig bli Texasbo, och det kan jag inte heller och jävligt tur är väl det.....

Idag har jag upptäckt att screentryck är kanske huuur kul  som helst och samtidigt så jävla enkelt! Ni som chillar kring eller på Midgård får se de färdiga alstrena när det vankas utställning in the green room ya know. Jag har även varit så jävla dryyyg idag! Typ världens drygaste människa mot asmånga, hade jag varit folk i min närhet under dagen hade jag skjutit skallen av mig! Varför sköt ni mig inte????? I would have deserve it yeees indeed I would

Borde gottgöra mig själv genom att bjuda folk på något... typ baka eller nåt. Olyckligtvis känner jag att jag är på g att bli sjuk, jävligt ostämning - så jag tror ej jag orkar. Ska fortsätta att lyssna på musik och se the very exciting sequel to Desperate Housewives  soon yeah

Imorn blire besök på gamla fängelset på Ö-malm = jättenära där alla bodde förrut, bodde själv en parallellgata därifrån. Älska Ö-malm (L). Dock är det väldigt renoverat därinne så det blir väl inte så spännande som det hade kunnat bli att gå in där (för närvarande ett vandrarhem och fik i lokalerna) men det är skönt att slippa andra drüga lektioner så man tackar ej nej liksom baaa!!!


hejz

♦ Btw så gav Tinika ungefär samma beskrivning om fördomar angående Texasbor TILL en Texasbo på the one and only - omgle - och det var gaaalet

PS Kände en texasbo en gång. Det där stämde ganska bra, men han var ej fet. Jävligt religiös dock... DS

la musica es muy buen

Man ska få ont i öronen när man lyssnar på musik för att volymen är så hög, då lyssnar man på riktigt. En äkta upplevelse menar jag! Måste köpa nya skivor och LPskivor snart, det var ett tag sedan (Ja jag köper skivor för jag samlar = då vill man ha äkta vara. Men jag tycker ändå att ipred kan go fuck itself). Idag har vi bara sett film hela jävla dagen, sjukt uttröttande. Othello och Sjunde Inseglet blev det.

Gillar att Emma hyllar mig på msn, fint vännnnnnen (L)(L)(L) lol. Okej det sög att blogga idag, så nu ska jag istället lägga över bilder från lördagen på el ordenador. Los pantalones es muy amable

hejrå

janis joplinnnnn osv

Kom på att det var onödigt längesen jag lyssnade på LPskivor sist, så kvällen till ära får Janis chansen att skrika ut sin hesa röst. Älskar att det vart så jävla underbart väder flera dagar i rad nu, hoppas det håller i sig hela veckan så att man kan steka utomhus på skolan på lektionerna, yeeey. Söndag är lika med dankdag, men jag har faktiskt promenerat en lång stund samt gjort sweet strawberrypie eftersom det är cpgott. Det ägde. Mina bröder är här nu också, kollade Janis Joplin & Jimi Hendrixvideor med de ett tag men jag lessnade

Det gjorde inte de och de tycker att jag är okultiverad. Man är ändå okultiverad om man älskar musik och går på en estetisk skola!? Nice med no math imorrn = giltig sovmorron. Egentligen borde jag ta tag i några drüga skoluppgifter; men mitt valspråk om jag var regent skulle ju trots allt ha varit: "Gör inget idag som du kan skjuta upp till imorrn" så jag tror jag lever efter den parollen ett tag till, it kind of owns yeeees indeed it does. Jag menar då får jag ju chilla!

Nu ska jag vara niceigt omodern och skriva ett brev till kamraten Eijis, ändå chill nice värt??

Hej da

PS Trevligt igår, fester hos ens närmaste kompisar är alltid roligast. Funderar även starkt på att steka runt i glittriga sjuttiotalsdiscodressar även i fortsättningen, jag menar det är ju ändå sjuuukt schnüggt????? DS


birthdays, chill och jobbbb

Tjatjatja! Den här dagen har vart sjuuukt lång men på ett positivt sätt. Har haft trevligt hela dagen faktiskt, älskar att Midgård består av underbara människor. Var inte hemma mellan 08.00-23.00 men sådant är nice också, nice när man gör massa funny things en hel dag i sträck.

Vi följde alltså med till Lovas syster efter skolan några st, och fikade jordgubbstårta och hade oss (vi fikade utomhus = världens bästa väder!!). Sedan stack Linnizz & Molly medan jag & Karin fixade med ögonbindel och vandrade iväg med en temporärt blind Lova. Sedan kom *hemlig* chaufför a.k.a Monka och vi körde iväg med Lova till hennes överrasknings grill & chillpartey med kamrater kära kamrater på Dödmans Udde. Världens bästa väder hela dagen och kvällen och jag älskar fan i mej Nydala. Hur som helst en mycket trevlig kväll, tackar!

När jag kom hem såg jag att jag fått brev från Landstinget och det första jag sade var "Men vad faaaan vill alla idioter kan de sluta terrorisera mig med en massa jävla brev eller??!!" eftersom jag får äckliga cpbrev från typ biblioteket, drygtandläkaren, Midgårdsskolan eller fan och hans jävla moster hela tiden med innehåll liknande "Hej vi är dryga och nu måsta du göra det här för vi vill jävlas med dig bla bla"

Men i alla fall så fick jag allt svälja mina ord eftersom brevet innehåll ett konstaterande att jag fått jobb inom Landstinget i sommar, CHILL!!! Det känns jävligt orättvist för jag känner flera som sökt asmånga jobb utan att få nåt; och så går jag här och dankar och sökte ETT jobb, och nu har jag dessutom börjat chilla mer än någonsin både med skola och jobbplaner och lik förbannat får just JAG jobb. Orättvist förvisso men jag tackar fan och tar emot

PS Gillade te & deepshittalket med Monka här fram till nyss. Sådant äger. Och John Lennon är underbar.DS

Ses imorrn på FeEeeeEEEeeeEEkkKkkKKkkkKkEeeeeeEEenNn yeah! Skall fota mucho.

Hejz

GRATTIS LOOOVA!!!

Vet att klockan ännu ej är slagen 24:00, men jag gör detta innan för jag ska sova för omväxlings skull. (På så vis blir jag även först med att gratta <333)

GRATTIS ÄLSKADE LOVA, 18 BAST HAR DU ALLT BLIVIT!! Är det inte jävligt chill, nice OCH värt så säg mig!?

Fakta från wikidiki ändå interesting you know (man vet ju detta redan men som refreshing för Lova):

Myndighetsåldern, dvs den åldersgräns då man övergår från att vara omyndig till myndig, är i Sverige 18 år sedan 1974.
Myndiga personer har rätt att...
  • ...köpa alkoholhaltiga drycker i restauranger eller barer (dock är åldersgränsen på Systembolaget 20 år)
  • ...rösta i val.
  • ...ställa upp som kandidat i val.
  • ...ta körkort för personbil, tung lastbil och tung motorcykel
  • ...ingå äktenskap
  • ...köpa tobaksprodukter
Plus gå på afterwork en fredageftermiddag efter en tung skolvecka - lucky bastard....

GRATTIS ÄN EN GÅNG ÄLSKADE VÄN, SES IMOOOOORRN!!!



Tandis vafan!

Idag var jag på mitt livs konstigaste, halvt obehagligaste tandläkarbesök. Kom alltså dit, förnöjd över att slippa äcklig lektion med mentorer och diskussion om elevankätsstatisktik (riktigt tråkigt med andra ord). Men jag hade i efterhand hellre valt lektionen nästan!

Först och främst fick jag sitta i väntrummet ca en halvtimme efter utsatt tid. Och det är en liten dryg situation när ens pappa väntar på en, för att överlämna en grej, jag själv hade stressigt schema, var cppppphungrig och samtidigt kan man inte göra nåt åt det - det är fan 30 rum med lika många tandläkare och vem ska man fråga liksom?

Hur som helst, när tandläkaren (det var inte min egentliga, utan nån som Emma i detta fall skulle kallat käring) äntligen kom så bad hon inte ens om ursäkt. Typiskt auktoriteter att tro att de är förmer än andra och därmed kan göra precis som de vill mot oss dödliga....

Ingen ursäkt som sagt, och när jag väl kom in, stressad och glad över att få bli klar inom det jag trodde skulle bli tio min (har ej tandläkarskräck och skulle bara göra ett litet "ingrepp" så det var helt ok) så vad händer då? Jo; då får man fan värsta biologilektionen ever! Typ: "Så här funkar munnen, salivproduktion, lalalaa din piercing ser inte läkt ut prova denna munskölj, nu ska jag berätta om ALLT som har med tandborstning och tandtrådning att göra!!!" Hon var gaaalen. En lista över galenheten:

1. Min piercing är läkt i munnen, du är tandläkare, inte piercare.
2. Jag har borstat och tandtrådat tänderna i nååågra år, och har dessutom aldrig haft hål, jag behöver ej guidning?
3. Du STJÄÄÄÄL min tid kvinna!
4. Du gör fan illa mig, chilla!

Okej det sög. Men jag hann göra det jag skulle efteråt *hemlighetsfull*. I'm not gonna tell ya what för kanske är det en obehörig kråka som läser detta och i ett sådant fall skall historien ej förtäljas i förtid.

Nu ska jag dra iväg på nya, hemliga äventyr.

Byeeee

pieces of what?

Men seriöst varför har jag big issues alltså??? Lova fick rätt i slutändan med att det var ett skämt att jag skulle kunna lägga mig elva. Men varför är det omöjligt att lägga sig i tid? För det är det. Spelar ingen roll om jag är cptrött flera dagar i rad, jag varken sover på dagar eller lägger mig tidigare för det.

Jag är bara en nattmänniska helt enkelt,och en sådan kan ju inte dissa den tiden på dygnet som man gillar? Min lösning på problemet = sovmorgnar, vilket jag har jääääävligt torka på denna termin. Sommarlov blir därför den enda fungerande lösningen

Jag är trött. Idag blev det fika på Umeås bästa fik med Emma och Monica, mycket trevligt faktiskt. Fika äger. Just nu längtar jag till helg så jävla mycket, brukar inte vara otaggad på skola men nu är jag faktiskt det. Det är bara ovärda lektioner dom två kommande dagarna så det känns lite lame. Men så som jag och Hanna konstaterat tusen ggr: Människorna i skolan/klassen överväger så jävla mycket, det är bara därför man kommer dit

Okej nu ska jag försöka slå ett slag i saken och gå och lägga mig! *Försöker mitt bästa*. En låt för att komma i stämning:

I'm so tired, I haven't slept a wink
I'm so tired, my mind is on the blink
I wonder should I get up and fix myself a drink
No,no,no.

I'm so tired I don't know what to do
I'm so tired my mind is set on you
I wonder should I call you but I know what you would do

You'd say I'm putting you on
But it's no joke, it's doing me harm
You know I can't sleep, I can't stop my brain
You know it's three weeks, I'm going insane
You know I'd give you everything I've got
for a little peace of mind


SOV ASGOTT

N.Y Hotel

Jag kom just på att det kommer hantverkare hit imorgonbitti, på VECKANS ENDA SOVMORRON (av skoldagar dvs). Seriöst, väcker de mig så blir jag jävligt förbannad. JÄVLIGT. Är jag inte utvilad imorgon så vet jag vad jag kan skylla på. Jag hatar fan hantverkare, dom är alltid högljudda och kommer alltid cptidigt (no offence mot er som känner hantverkare eller rent utav ÄR en.)


Så jävla meningslöst...

Ändå nice med sömn nu iaf, tackar och tar emot så länge jag får uppleva det  :):):)

Björkdoft och bilcruisninggg

If I was a bird
I would count my time in pearls
Under my wings you'll find shelter
You'll breed bugs and keep me well fed
And I proclaim the reason why I'll have to fly


The Knife äger verkligen. Trodde inte förrut att jag skulle kunna lära mig att gilla dom, men med lite tid (jag menar lite) så gick det jävligt lätt eftersom det är nice musik. Hahaha; läste även en chill kommentar på youtube som är jävligt sann:
 "Who needs LSD when u have THE KNIFE's music clips?"  N-I-C-E ärom helt enkelt va

Ikväll har jag, även som den förste i världen bortsett från Peter och KuggOla eller vad fan han hette, fått åka som passagerare med Linnizz som chaufför, GRATTIS IGEN VÄNNEN!! Jag satt helt förvånad över hur jävla coolt det var att det var LINNÉA som körde bilen. Det är fan jävligt coolt.


Emma, Elin, Lova och jag fick bevittna Linnizz skicklighet som bilförare yeah

Annars, bortsett från äckelnationella i matte B, så har vi steeekt idag. Ätit gräs, nybakta wienerbröd och känt härliga björkessenser: "Det luktar BJÖRK!!" som Linn uttryckte det lite dampigt.
På tal om björkar så slår vi vad om i min familj om när majoriteten av björkar slår ut i Umeå. Jag gissar på syttende maj, känns ganska rimligt. Well we'll see about that in a few days, yeees indeed we will!

Och HELVETES vad spännande DH var idag!!! Palla vänta en vecka till nästa avsnitt????

Måste även tillägga hur irriterad jag blir på dom återkommande "Första spadtaget för detta nya hus/projekt"spalterna i tidningar, där det är en bild på kommungubbar, som står med kostym och byggnadshjälm och en spade käckt i handen, och leende skövlar en spade jord på stället där något nytt skall byggas.
Som idag: Umeås kommunalråd Anders Ågren och Lennart Holmgren tar första spadtaget för nya skateparken vid hamnen. Irriterande just för att det är en jättetöntig grej som dessutom misstolkas; det är ju inte direkt som att dom där har tagit initiativet till projektet... Visserligen har dom gått med på det i slutändan, men det där är en så typisk "Hej vi bryr oss om unga trots att vi aldrig visar det annars, men vi vill att folk ska gilla oss ändå och rösta på oss"

Detta inlägg blev längre än väntat, men dissa läsningen du om du har bättre saker för dig (vilket jag hoppas att du har, internet & tv = waste of precious time)

Jag uppskattar sovmorron imorrn.

Bye

70's

Alltså seriöst provar kläder inför lördag och jag tror fan i mej att jag skrattar ihjäl mig, det är så JÄVLA FUGLY så det finns verkligen inte!!! Men fortfarande så jääävla kul!!!!! Ojojojoj vet inte var jag ska ta vägen riktigt, nu taggar jag sönder!




Inte likadant som min outfit men ungefär lika snyggt (läs fult)

Hahaha alltså åhhhhh. Nej nu måste jag ta av mig det här det här går ju fan i mig inte....

Charlotta making lasagna

Skrev ju för någon dag sedan att mitt rum var jääävligt stökigt. Och indeed var det jääääävligt stökigt, men idag fick jag  feta städviljan så nu har jag rådit bot på stökigheten = jag njuter av att vara mitt rum. Undanplockning, garderobssortering, dammsugning,sortering av papper, skivor, dammtorkning, spegelputsning och vädring = mitt rum är för nuvarande The Place To Be. Hade det inte redan funnits en plats med benämningen Slottet (E&E's hus) så hade detta varit Slottet alltså. Mitt rum är min  borg.


Umeå är ganska chill. Apropå att vi bor här.

Och mattepluggandet då? Jo jag lånade ju den där jävla dvdskivan men vem fan försöker jag lura? Ofta jag ens skulle försöka plugga? Jag trodde jag kände mig själv, men från och med denna kväll känner jag mig själv jävligt mycket  bättre. Förmodligen bättre än vad du gör. Nej, jag fortsätter med att njuta av livet som ickematematiker, nu ska jag äta en asgod mango, dricka te, duscha och chilla som FAAAN och INTE plugga. Dock njuta av renheten i rummet.

Men först ska jag prova fugly kläder inför lördagens bravader. Yeeees

PS Jenny läser du detta så tycker jag vi ska ses nästa  vecka! Vore nice DS

time to pretend

This is our decision, to live fast and die young.
We've got the vision, now let's have some fun.
Yeah, it's overwhelming, but what else can we do.
Get jobs in offices, and wake up for the morning commute.

Forget about our mothers and our friends
We're fated to pretend
To pretend
We're fated to pretend
To pretend


Bebisrösten (kan alla sluta tycka att hon låter som en bebis, nu har tre-fya st sagt det oberoende av varandra, dryga :( ) sjunger för mig. Men jag skulle egentligen taggat mgmt istället om det vore så att jag hade ljudkort på datorn, men så er ikket fallet. Använde pappas dator nyss iaf så då stekte jag med deras album (L). Det känns mysko att sitta vid en stor skärm nu, man vänjer sig fett fort med den lilla djäveln.

Ändå nice med ny vecka, innehållandes soool och vår och glass och ett steg närmare tionde juni yeeeah. Det faktumet att jag har mattenationella imorrn och att det blir ett ickebetyg på det provet ger jag fan i just nu. I couldn't care less! Nej min och Linns plan äger: Försöka göra provet ca 1 h av egentliga 4 h för att därefter glida till stan och steka i solen med glass


(tänkte inflika att jag till sist fick en sådan här spec-enkrona, så som jag drömt om det! Avis blir du nu va, inte sant???)

Dom andra jävlarna (även kallade "Dom smarta") som redan läst matte B kan steka till 13.30 = nice sovmorron. Hoppas dom njuter av det jäääävligt mycket. Nu har jag inte ätit kött på en vecka och en dag och det går finfint. Exakt i denna sekund så äter jag nudlar med svampsmak :) Har konstigt nog inte varit sugen på kött alls överhuvudtaget. Inte ens igår när övriga delar av familjen åt kyckling, medans jag och Lova åt en asgooo tomatsås osv.

Förlåt Emma för att jag dissade psykologin men märk väl att jag inte dissar dig, utan cpäcklet som kallas för lärare. Hoppas du inte tar åt dig vännen ;) ;) ;)

Nu börjar jag tagga lördag faktiskt och gillar även hur sjukt jävla konstiga/fula kläder jag kommer att ha. Men det blir nice. Man måste kunna bjuda på sig själv, vem ska man annars bjuda på?

Men nu ska jag chilla vidare, gör det du med!

¡Ciao!

söndagsöndagsöndag

Chillar här med Annika Norlin, hon sjunger fina sånger som skall höras i sommar. It will be nice, certainly yeees! Förstår ni hur gött väder det är ute? Idag har jag ätit asgod rabarberpaj hos mor, paj är fan JÄVLIGT gott. Det ägde. Min huvudanledning för besöket var även att kirra kläder till maskeradfesten på lördag. Älska sjuttiotal med utsvängda byxor och glitter (L) (L) (L). Kanske lägger upp bilder från festen på bloggen i efterhand, beror på hur fula alla blir eller inte.

Emma försöker dela mappar på msn, går inget vidare... ska få kallspel och mgmt men seeegt äre. I don't see what the problem is, really. Men den som väntar på något gott....! Snart kommer Lova hit och det är lika stökigt i mitt rum som igår. Det är dock positivt det betyder att jag har bättre saker för mig än städning. Ändå bra? Faste det är jävligt jobbigt när man tappar bort sig själv i massan av saker. Not very good eyyyy?

Oj hon kom nu!!! Men vafaaan jag hann inte duscha innan... jaja skyll dig själv då får du sitta här ensam i mitt mörka rum, inte mitt problem. Nu kan jag ej skriva mer för jag har noll simultanförmåga just för tilfället och Lova babblar på om bärplockning osv

Hoppas ni får en varm söndag iaf, ut och promenera! Fast de svarta molnen utanför mitt fönster bådar ej gott egentligen... ignorerar dom tills vidare

Byeeee

Sun sun sun here we come

Well hello there! Funny funny that you're here, uninvited and all. Men du är jävligt willkommen iaf, för finns det hjärterum finns det stjärterum <33

Sitter och skriver på den söta minidatorn som far min har införskaffat sig; den väger ynka ett kilogram! Längtar till framtiden (typ 5 år) då alla kommer ha sådana här små datorer och då dom kommer vara ännu bättre på något vis. Idag har jag sovit tillräckligt många timmar för en gångs skull, det ägde. Träffade Hillevi en schväng, har även chillat hos Mollsan medMollsan och Lova. It kind of ägde. Synd dock att så få till inte hade möjlighet att närvara

Seriöst jag gillar MGMT skarpt; jag menar lyssna på "Time to pretend", den bara skriker sommar! (Syftar inte så jättemycket på texten direkt, mer bara soundet). Tänker på chill i en varm park, solen skiner, festival, livet leker och steker typ. Exakt en månad kvar nu, en månad kvar till livet börjar.

Okej den här juicen var sjukt god. Tänkte att ni kanske ville ha något intressant att anteckna. Igår chillade jag med Hanna, Elin, Linn och Louise och det var mucho trééévligt. Vi åt ljuvlig jordgubbs/hallonpaj med vipsig vanlijvisp samt såg lejonkungen (första gången sen högstadiet). Jag tror att Hanna & Elin blev less när jag och Linn citerade alla scener i princip. Men ovärt att lära sig replikerna om man inte får glänsa med kunskaperna????

Dock kan man skippa Simbas gayröst men även en riktigt pinsamt dålig tillagd scen i den nya dvdversionen, serri vet ni hur dåligt tecknad Simba var? Det är alltså en ny låt dom lagt till i början av filmen och det vara bara ostämning.... Orka försöka förbättra ett mästerverk, det kallas idioti.

Det kallas att jag går nu, ska chilla vidare i denna oändliga virtuella värld eller något liknande

Hejra

Ida Random

Back at home again, och se där - klockan är spöktimmen redan slagen! Så välkommen hit alla andar och gör mig sällskap. Har varit hos mina bröder once again. Vi tänkte grilla men eftersom det blev kyligt så dissade vi den idén och som tur var hade Vilhelm fattat vinken och gjorde asgóóó vegetarisk wok istället. Men för mkt sambal oelek, man kan inte njuta av mat till 100 % om man måste dricka vatten 24/7, av den anledningen tänker jag dissa Thailand för all evighet.


Kanske inte.
Med fraser som "När man har kaffe, chips, öl och cigg kan man inte klaga!", "Du är inte lugn!", "Du kommer att misslyckas efter studenten", "Jag ska bli kötterian - jag ska BARA äta kött!"
 och två nya ord: efterstörd och värdekass (gissa vad de betyder) så lämnar jag denna kväll bakom mig. Tillägger dock först att vi såg Rainman, och när jag skulle hem regnade det. Blev rädd för min skinnis framtid men med en oversize regnrock så säkrades den


för vem gillar inte bubbelplast?

Mucho trevligt iaf, och nu taggar jag Nationella imorrn <3 Slipper iaf cppsykologiläraren så det gör fan inget. Nice dag i skolan också; many laughs you know. T.ex när Tinika och Isidor skulle bestämma ett tema på deras porträttfoton: "Temat är foto". Även när Hanna sa: "Det smakar som olagad havregrynsgröt", jag svarar : "Du menar havregryn?"

Applådklassen. Nu måste jag styra upp min sömn snart dock, ändå värt

¡Ciao!

skolskit

Haha märker att mitt inlägg om vegetarianism ledde till en liten chatt mellan medlemmar  från The Real Gang (där även jag är "medlem" alltså) och det kan tyckas lite komiskt ibland.

2 h 23 minuter och 42 sek av denna kväll har jag pratat med Eija, bor man mange mil ifrån så är telefon ett sjukt bra kontaktsätt, egentligen. Hade gärna pratat 2 h 23 min och 42 sek till, men eftersom jag har en cpdryyyg redovisning (inte förberedd på något vis) imorrn och eftersom jag är kanske huuur trött som helst så kunde jag inte leva ut den önskan. Vilket sög. Jagärsåjävlacplesspå[email protected] och hade det inte varit för min klass så hade jag hatat skolan så jävla mycket just nu.

Sommar snart, ändå nice, tack! (Gissa vems fötter deee éééé om du kan)

Men men, att klaga leder ingen vart egentligen och snart äre ju sommmmmmarloooov så det blir bra. Idag har jag haft min piercing i 3 veckor = om 1 mån och 1 vecka är den läkt. Det kommer äga! Får dock sitta och uggla utanför bastudörren den 21:a när mina vänner gottar sig i värmen, men jag säger nej tack till infektion så det gör inte så mycket. Inte kan jag grilla kött heller till den middagen tänker dom, men det vill jag ju inte heller so it doesn't matter really!

Plus att jag HATAR alla äckliga röster som alltid skall vara på hörövningar på engelska (även spanska när jag läste det: "Escuuucha y escriiibe" med pedofilröst), det är sjukt annoying att lyssna på äckliga röster. Lovar att min röst är cp också bara för att jag klagar på andras, men i schkall'n låter den helt ok iaf så det är lugge för mig alltså

Nu ska jag äta och gå in i väggen

Hejzzz (PS helg snart, taggaaaaa jordgubbspaj, aladdin och sömn hejrå DS)

Lyckliga Li

Love is the harmony
Desire is the key
Love is the melody
Now sing it with me

Äntligen har jag Lykke Li's Youth Novels i min ägo, åtminstone temporärt. Åh vad underbart det ska bli att se henne live once agian, denna gång på peaaace! Dance dance dance. Idag ahr varit en så jävla bra dag, vet ej exakt varför men det kan bero på att jag omgivs av så underbara människor hela tiden! Taggar klassresa (Färjan, färjan!) nästa år. Även om alla är danka så får vi försöka kirra ihop pengar some way.

KillBill, men bara en lektion kvar innan formarna får dras med han. Stackars satar.... Hanna & Tinika gjorde mig sällskap på biblioteket när jag lånade asbra skivor och asbra vegetariska/veganska böcker. Dom skall plogas (böckerna alltså, inte Hanna & Tinika), even thought I'm not in a läsningsperiod för tillfället. Men hälsan ska man ej leka med så jag måste ta reda på mucho fakta du vet.

Förmodligen sitter väl alla hos Mollsan och chillar med bra musik at the moment, men jag kommer snart. Gjorde Tatiana Häggschtromskij sällskap då hon åt middag på Wayne's osv, så jag kom hem sent. Men jag ska börja bege mig nu mot kära vänner och se DH, om det inte blir hockey dvs. Skulle kanske inte bli förvånad för alla är ju liiite för taggade på att dissa program mot skit.

Haha fick sms nu: "Om du råkar ha en kladdkaka över kan du ju ta med den". Okej, ska se vad jag hittar, hmmm! Kan suprisa er med något annat gott kanske, fika är ju ganska trevligt menar jag

But I better leave soon!

(Don't trust them cakes - they might kill ya' = slagordet för teckningen jag gjorde som en viss person pimpade till det bättre)

PS Apropå dom fina kommentarerna jag fick på förra inlägget, tack för stödet kära kamrater, men jag kan lova er att jag ätit tillräckligt mycket grillat kött, så jag klara mig fint med kidneybönor! DS

yeah verde verde VERDE


Ännu en skolvecka, och varje dag som går leder mot vårt älskade sommarlov! Feels kind of great, indeed it does. Idag, efter diskussion med Emma och Hanna så blev jag ännu mer taggad på det här med att bli vegetarian. Jag har funderat på själva grejen i mer än ett år (äter vegetarisk kost i skolan pga det) och den närmaste tiden har jag tänkt på det sjukt mycket. Det är precis som med piercingen; veckan innan jag frågade pappa om jag fick göra den, så tänkte jag hela dagarna på hur nice det vore. Det är som att grejen är så pass viktig att det genomsyrar hela ens existens.

Hur som helst så gör jag inget förhastat men jag börjar med en vegetarisk månad med start idag. Eller egentligen har jag inte ätit kött sedan i lördags men officiellt sett så är det idag som jag går mot nya, gröna tider på två sätt. Åh det kommer äga att äta god, nyttig, fräsch, nice mat, jag taggar faktiskt!

Efter skolan var jag på stan med Hanna och chillade, och för att göra en kort historia ännu kortare så förhöll det sig som så att Emma fick en gigantisk gosedjurstiger (?) av klasskamraten Sara, de satt på Frasses för att invänta Emmas behövliga skjuts hem, för att kunna få med Tigern. (Den var huge, inget man moppar med direkt...!) Hur som helst, vi joinade på Frasses där jag inte varit på mer än ett år, och fyfan vad äckligt det var där inne... sjukt skabbigt och äckligt. Jag förstår varför alla fjortisar hänger där, det passar sig ganska bra egentligen...

Istället för äcklig pommes åt vi asgóóó vegetarisk rullpizza á la Rådhuskiosken - The One And Only och man känner sig jävligt Umeansk när man gör sådant. Rullpizza på rådhustorget eller apiz. Så äre

Nu ska jag måla mina naglar i nytt naggellack, ändå ägigt och kul! Tjing tjing

PS taggar 16:e WÖÖÖÖ DS

PPS När psykologin suger som alltid så omeglar man med turkishmen som inte vet vad en turkey är DDS

Ännu en söndag, tar dom aldrig slut eller?

"Ska du på House Of Metal, Ska du på Sweden Rock?" är en fråga som ställs av syskon (Hillevi, Vilhelm) ibland. Svaret blir alltid nej, och min följdfråga är varför alla mina kompisar dissar hårdrock? Jag är ingen genomgjuten hårdrockare, inte på långa vägar, men det finns så mycket bra musik, spec inom heavy metal som alla ignorerar. What a pity I say!

Istället får jag lyssna på Mötley Crüe, Scorpions, Skidrow, Marilyn Manson, Helloween, Megadeath osv mm etc i min ensamhet. Eller med syskon; Iron Maidenkonserten (även om jag aldrig lyssnar på de längre, den perioden är över) med Vilhelm i somras var cpbraaaa! Ägigt och kul så att säga



Men jag ska dra med er på Mötley Crüe, ni som ska med på Peace alltså, det får ni vara beredda på. Niceeee nice nice. Men först ska jag dricka en kopp kaffe.

En sak som suger med grupparbeten är att man faktiskt inte kan skita i uppgifterna. Eller kan kan man ju, det är dock inte jättesnällt mot resten av gruppen. Hur som helst; detta leder till att jag, i egenskap av en person som gillar att chilla väldigt mycket, måste göra min beskärda andel av arbetet nu, trots att jag vill chilla..... ändå kul?

Jajaja taggar iaf FREDAGFREDAGFREDAG ELLER VA SÄGERU EMMA??? VILL DU KÄNNA SMÄRTAN I HUDEN???? VILL DU VILL DU VILL DU????

jag joinar.

Lördag 2/5-09

Silent shout. The Knife kanske Ä-G-E-R. Jag kanske gillar att bokstavera. Men bara kanske.

Idag har jag lyckats att få uppleva gott, socialt och trevligt fika tre ggr om. Är inte det en bravad så säg? Nyrenoverade (okej det var ett tag sen men för mig äre nytt) Mekka med Hanna, födelsedagsfika hos mor för mor med familj, och en avrundare på Station med Lova, Linnizz och Sofia. Budapestbakelse, tårta+wienerbröd+gókakor, asgod hallonsmoothie. Värt!

Och kaffe då, how could I ever forget? Får mig att tänka på frasen: "...but I remember these. And how could I ever forget you, Mr. Barker?" som señor Pirelli (aka Davey Collins) yttrar innan han blir brutalt mördad med en kokande tekanna. Därefter halsen av and all that blood. Revenge. Jag. Måste. Se. Sweeney. Todd. NU! Alldeles för längesen.

Med risk för att låta som en läskig psykopat som gillar mord, men jag försäkrar er att jag förespråkar fred. Men filmen är fortfarande ä-c-k-l-i-g-t bra! Tim Burton är ett geni.

Jaja, är inte så taggad på att skriva nu, eftersom jag är trött since this fucking roller blind leaved the wall och solen gör entré lite för tidigt när jag lagt mig lite för sent. Har inte fått sova ut på 2 dygn och AHHHH jag är uttröttad... (Min far är bortrest, fästena till rullgardinen är av = man måste borra nya hål. Jag vill inte och har inga kunskaper i att borra i väggar så jag får vackert vänta ett tag till).

Nu ska jag besöka bloglovin.se och hoppas på många uppdateringarrrrr yeeees

PS kvällens bästa var ju killen utanför SF/Station som var så high on life! Först kommer han, lång, spinkig  och ensam i gul jacka, trallandes ut från Station. Han går ascp mot cykeln (en cykel med en cykelkorg med massa bröd i?). Jag och Linnéa som väntar på Lova och Sofia blir lite suspekta men fortsätter samtalet. Sen vänder han och går in på Station igen. Strax efteråt studsar (ja, studsar!) han ut, fortfarande ensam och trallar, mot cykeln, låser upp. Och det bästa: När han cyklar iväg (fortfarande ensam) så börjar han vissla ljudligt på Harry Potter themesong. Ensam, nykter så vitt vi förstod men bara jävligt glad!! Så skön. Jag ska bli som han. DS

majmajmaj finally!!

Sköna Maj är kommen osv, känns helt ok! Det var trevligt igår med mysgrill vid älven och chill med först Emma, Elin, Hanna, Lova och Jessica, innan alla utom Hannis och jag begav sig mot Campus. Sen kom Louise till stan och vi chillade. Nice väder, smärre fågelkrig, idioter ute vandrandes och de hade inte bara förtärt alkohol kan jag säga, there was more.... aggresivt.

Men vi gick ifrån de iaf som tur var. Skulle ha blivit spelning med antingen Invectives eller Mad Kiwi Dog men de avvaktade eftersom de var riktigt lite folk i SFparken. Synd, hade gärna sett Amandus spela eftersom jag adlrig sett de banden tidigare. Men he köm väl fler tåg gissa ja på!

 Hamnade tillslut på västerslätt där alla var taggade på GuitarHero The Band och jag och Hanna åt upp resterna av väääärldens godaste jordgubbspaj, men även en halv salladsskål (vi fick äta av det, tror jag). Alltså ni fattar inte hur den pajens aromer dansade på mina smaklökar!!!!! Vi undrade även varför vi fick sådana munchies för det får man ju bara när man röker hasch? Vi har inte rökt hasch. Man ska inte röka hasch.

Trots att jag ogillar vår tids religioner starkt, och därmed borde hylla alla hedniska tradtitioner, så kan jag säga att jag aldrig i hela mitt liv någonsin gillat Valborg, en överskattad tradion. Brukar allt som oftast och således också igår ha roligt, men det är liksom inte någon kväll bättre än alla andra. Blev inte ens någon eld igår, well I think I can live with that.

Nu ska jag fixa litegrann innan jag beger mig mot stadens vimmel för att träffa Elin och Hanna för att därefter vandra till Hedlunda; ty ännu en grillmiddag vankas. Jag hatar kött och vet ej vad jag ska äta..... måste komma på nåt bra

hejhejhejeehehjehehjhejhe

RSS 2.0