Jean Genie

Det är en sådan där David Bowiekväll. Det bara är så, och det är så nice.

Har just ånjutit kanske mitt livs godaste tomatsås, skojar nästan inte när jag påstår, att t.o.m tvillingarna Andersson skulle ha uppskattat den (fast det var kanske en lite väl överdriven överdrift. Men maten var go anyways!)

Nu ska jag sörpla i mig kvällskaffet (utan att sörpla), play the piano, göra klart mitt bidrag till modernismutställningen, skriva på någon skoläckeltext, påbörja Jerusalem av Selma Lagerlöf samt bege mig ut i höstkvällen och strosa, spatsera, flanera, spankulera, du vet.

Har för övrigt hittat massa inspirerande bloggar idag, vilket fick mig att inse hur otroligt många intressanta människor det finns i världen som man aldrig kommer att få lära känna. Dock så duger det ju gott och väl med dem fantastiska man redan känner såklart,  så inga klagomål gjorda! Bara en tankeställning som bildades via kemiska signaler i mina hjärnceller, eller nåt...


KOM TILL MIDYARD IMORRN, HANNIS!!!!

(det är inte en önskan, det är ett krav :) )

hejz


The Skelton Rag

Det spelas för lite Ragtime i världen. Det dricks för lite kokkaffe ur fina, gamla kantstötta kaffekoppar med stämpel på undersidan

Nu ska jag möta Hillevi på höstpromenad genom Umeå stad.

Älskar gamla fotografier


Det har bara gått en dag men jag saknar redan mina finaste. Well I hope they have a greatgreat time!

höst

Söndagar är alltid så jävla sega/innehållslösa/tidsförvirrande. Jag både hatar det och älskar det. Men man får ta det för vad det är helt enkelt


Nu ska jag skissa på en grej, duscha, äta och bege mig mot mitt sista möte med Fröet som kurrar som en duva. Deppthe damage done

Nu är tha gang minus Lova och Filippa på väg mot Platanias, I hope they'll have a niiiice week!!! Mycket sol och festande osv! Själv stannar jag i höstiga Umeå, but I dont mind.

Igår blev det massa FGtittande hos Hannis, men dock inget äppelvin, det får vi ta en annan gång :) Vi hade mucho trevligt och hemresan gick för en gångs skulle hyffsat fort. Kändes ej som  40 min iaf.
Nu har jag även köpt en ny mpthree då min gamla gick sönder (eller snarare jag trodde att den var sönder, men den var vattenskadad och hade torkat och fungerar nu visar det sig... Skitsamma Amandus kan få den :) ).

Den nya är hur som helst N-I-C-E. Får se hur länge denna håller, jag är som bekant Tur-Med-Teknik-Filippa så vi får la se.... Snart ska jag ringa och dra bort Monica ur John Blunds fantastiska värld, ty fika och second-hand väntar.

Ikväll blir det surströmming här hemma av någon anledning. Jaja, får iaf träffa Amandus och Vilhelm då så det är ju värt.

Väldigt hemskt och tråkigt att Sesamfröet är sjuk för övrigt... stackars gubben måste avlivas. Tycker så himla synd om honom, och om Hillevi....Men sån här skit ska ju hända med jämna mellanrum,  that's life I guess....

Nu blev det deppigt här, så nu drar jag och fortsätter på min gastronomiskt korrekta och dessutom mycket stora frukost. Bye

PS JÄVLIGT ovärt att de typ tagit bort Bob Dylan från Spotify, lol.... DS
run forrest, run

Beatles är det bästa som hänt mig, ändå nice!

Joggen idag var ägig och kul, och Elin, Norea och jag kände oss lite översatsiga när vi som typ enda bildelever (?) bytt om och taggade att springa de 5 km'arna. Lova hakade också, och vi sprang och sprang och sprang. Älskar att springa, det måste vara den bästa träningsformen. Egentligen. Som sagt, ägigt & kul!

Dock så förstördes resterande tiden av dagen, efter middagen, med pain in my head, or should I say a bit of a headache. HATAAA!!!! Och grejen ÄR, att jag utesutande endast får ont i huvudet när jag är i skolan och inte dricker kaffe. De 2 i kombo = no no no. På Peace & Love drack jag kaffe en gång hela veckan, men där märktes det inte.

Men nu mår jag bättre, efter vilande med iskall handduk över pannan och Unplugged In New York. Lyssnar alltid på den när jag mår fysiskt dåligt, its like medicin ya know. Så nu har jag played the piano for a while. Det ägde.

Hoppas alla jävla artonåringar får askul imorrn på SD (haha kom på att den förkortningen fan inte var så jävla lysande då den kan feltolkas... den får stå kvar ändå), men jag, i egenskap av ickemyndig ska se till ha lika jävla roligt! Hmmphh...!

På tal om myndighet och ickemyndighet - En bild på oss från Eijas 18-årsdag :)

africa

Traveling in a fried-out combie
On a hippie trail, head full of zombie
I met a strange lady, she made me nervous
She took me in and gave me breakfast

Vet inte riktigt varför, men den där meningen i den låten (googla på texten & lyssna på låten, den e chill. Älska 80-tal!) är så...galen! Men eftersom jag, i mitt vidsträckta musikätande, även tilltalas och uppskattas av psykedelisk rock så är ju konstiga texter bara vardag, egentligen. Konstig musik äger

Nu hörde jag någon reklam på spotten, om att MGMT, Lykke Li och någon till artist jag gillllllar (haha mitt närtidsminne suger, minns ej vem) spelar på någon "Propaganda" festival i Sthlm i helgen. Sjukt skumt men jag hittar inga sidor på internet som kan verifiera detta, men det verkar N-I-C-E anyways.

Har jag tur kanske det blir tillväxt i hemmet snart, taggaaaa

Idag när Hanna, Elin och jag besökte MVG, så var det 2 män som bråkade/slogs jävligt laddat vid ingången.  Som vanligt så stod alla dryga människor och stirrade i klungor utan tillstymmelse till fungerande tanke/handlingsverksamhet - t.ex att hämta orningsvakt eller dylikt. Vi ropade på vakt iaf, hoppas det kom någon tillslut

Midgårdsjoggen imorrn och jag vet att alla taggarrrrrrr! Det roliga är att jag typ är taggad på riktigt... :) But what can I say, I just like running ya know. Vi får väl se hur många km man klarar innan man kollapsar, wanna bet?

Och vad fan är felet på mig när jag lyssnar på Modern Talking??????????? Måste sluta!!!!!!!!

Eftersom Im not into falusausage så måste jag kila nu. Better cook something up ya know

Cheri Cheri Lady!

25/8-09

SHIT vad helvetes jävla rädd jag blev, hade verkligen glömt bort "hidden-track"et till Nevermindskivan, den när Kurt & Co är höga medan de spelar.... hade cphög volym dessutom, HJÄLP

Bra låt för övrigt <3

fast det tål iofs att tänkas på... Har iaf städat klart allt nu, och vet ni förresten att ett rum ser betydligt hemtrevligare ut, innehållandes ett piano?
 Har konverserat i cirkus 2 min med Jessica också, hon verkar ha det riktigt nice uppe i Pitééé vilket gläder mig till fullo, ska prata mer med na imöra. TAGGAR när vi drar dit nån helg - thats gonna be a laaat af faaan!Idag har jag förtärt smörstekta kantareller. En makalöst positiv gastronomisk upplevelse, om jag får uttrycka mig så. Ägde.

Well actually, Im outta here now. Byee

PS Exakt vad vill randomet på skolan, frågar vi oss. Känner på mig att vi kommer få behålla den frågeställningen ett bra tag framöver DS

mån 24/8-09

Kom att tänka på den där låten som är med i den kända scenen i filmen American Beauty, den scenen där grannkillen visar en film, där han filmat en plastpåse som virvlar runt i höstblåsten. Det är en fin låt, av någon anledning blir jag nostalgisk när jag hör den, kanske för att det är vackra pianotoner som jag alltid älskat, kanske för att jag minns filmen från när jag var liten. Det är en bra film.Mycket angenäm dag idag på älskade Midyard. Ojojoj vad man ska sakna den underbara skolvardagen när den för evigt är över. Efter detta år väntar jobb och tråk. Fast jag är faktiskt taggad för jag har nämligen massa planer för min framtid minsann, så det blir nog nice ändå. MEN jag kommer sakna BL3, yeees indeed!

Ikväll har jag promenixat med mamma i en timme runt omkring på Nydala/Nydalahöjd, och jag har gått på vägar jag aldrig sett. Det är så mysko att man bott i en stad i 16 år och ändå har mycket osett. (Eller mycket var väl att ta i, men en del åtminstone)

Dagens besvikelse = Att de tagit bort påtårsmöjligheten i kafeterian. Inte alls ok....

Taggar fredag! Taggar trean rent allmänt. Nu ska jag duscha och fika, tjing tjing!

söndagsbak

Nu har jag äntligen ett akustiskt piano in my room, feels great indeed it does! Det behöver dock stämmas och dammas av, men jävlar vad asduktig jag skall komma att bli, eventuellt.

Idag har vi som sagt bakat och lagat massa käk hos Lova. Gott blev det, och effektiviteten hade ingen ände. Eftersom jag skulle göra risotto för första gången i mitt liv, så kikade jag lite i den enda kokboken som tillhandahölls (en hemkunskapsbok för högstadieelever) för att få en närmare inblick på fenomenet, men gudarnas vilken bok! Blev sjukt stressad över de överdrivet detaljrika instruktionerna, liknande:

 "1.
Ta en kastrull.
2.
Ställ den på en platta på en spis.
3.
Sätt på plattan genom att vrida på en manick under plattan framme på spisen.
4.
En gradering visar på hur varm plattan blir, ett system där högre siffra anger högre värme.
5.
Ta fram ett margarinpaket ur kylen, öppna det, skär med en matkniv 15 g som du sedan placerar i kastrullens botten."

unt so weiter. STRESS

Så jag dissade det och gjorde på fri hand (har typ knappt ätit risotto alls i mitt liv, har verkligen ingen relation till den maträtten) och det blev faktiskt gött. Ska nog göra det fler ggr. Sen blev det bullar och lasagner och gratänger och våra smaklökar dansade. Det var partey

Skola imorrn och mitt schema ÄGER hej då

och kallspel uppträdde och du var inte där

Det är faktiskt jävligt ovärt att blogga, tänker jag för jämnan. Får se hur uppdateringen kommer att te sig i framtiden. Jag har ju dock bloggat sedan Hannas 18-årsdag (då vi för övrigt aldrig hade träffats), så man kan ju läsa dessa gamla inlägg i brist på annat om min uppdatering inte är tillfredsställande nog. Där kan man bl.a läsa om hur det var att börja på gymnasiet, jag måste medge att jag nu blir lite sugen på att läsa om detta nu när det känns så längesedan :)

Nu skall jag bege mig för att spendera min tid på viktigare och roligare saker. Som t.ex en suteränglägenhet med ett berg, och en kopp kaffe. Solen skiner och jag är utvilad och mätt

Och Tusen Strålande Solar är en riktigt bra bok!

Storbak och matlagning imorrn @ Lovas place, funny funny!

juste


We've come a long long way together,
Through the hard times and the good,
I have to celebrate you baby,
I have to praise you like I should

Mitt tagg inför skolan var verkligen inte omotiverat, det är så treeeevliiiiigt att vaaaara däräääär även om jaaaan inte gillllllarrrr näääär vi drygaaar. Men arbetsmiljö, vad fan är det för en jävla kurs?

Jan: "Om ni inte lugnar er måste jag sära på er."
Louise: "Jag sitter själv!"

"Han tittade på porrbilder på mobilen samtidigt som han sög på en banan"

Vi fick fina bilder av den nya kopieringsmaskinen, thanksss. Och VAD väljer man mellan Psy B och Sam B är ju frågan? Om frågan är svår är svaret desto lättare, och jag ska utöka min kunskap trefaldigt. Nu äre helg och det vankas traditionell tacomiddag with tha gang, men först måste jag fika och duscha stresssssss hej då

PS om jag har skills i nåt så är det att göra bra spotifylistor. ¿Comprende? hej da DS

lets have a party tonight

jag är väldigt aktiv här har jag märkt. måste sluta med deeeee

Hade världens bästa jävla veckojävel i Sthlm, tack Eija och tacktack! Har undvikit internet i en vecka nu, ser att jag har 223 olästa inlägg på bloglovin, gäsp.

Hanniz, Eliniz och moí har minsann beskådat kung & drottning av vårt fäderneland (inte Hannas men ändå) och man blir alltid lika förvånad över hans röst varje gång man hör den. Vi fick se pang pang och rök och fina uniformer samt bevittna ett uselt tal och irriterande speakers.

Imorrn börjar skolan, JAAAAA

(på riktigt, jag är taggad. ska njuta av varje dag till jag har på finfina midyard med finfina männskor från männskobyn "Men ha du inge mamma elle pappa?")

PS jag ska döda min läkepiercing på riktigt DS

On the turning awaaaay

Jag tänkte blogga men jag hinner inte blogga. Har för mycket roligare saker för mig helt enkelt!

Imorrn blire bl.a ikea kungens kurva, på fredag taggar jag hel shoppingdag på stan och lördag är minsann Eijas myndighetsdag! YEEEEY!

Nu lyssnar jag på Beatles för första gången på 2 dagar, älskar att återförenas efter sådan oändlig tid av åtskiljdhet <333

Nu ska jag tillägga 2 till saker:

1. Fuck internet
2. Älska STOCKHOLM HEJ DÅ

PS berättar om gårkvällen i kungsan en annan dag om jag pallar. kan iaf säga att jag sett en stor idol DS

chillin' @ maersta

¿Hola, qué tal? ¡Muy bien, gracias! ¿Y tú?

Asbraaa. Sitter i Märsta och lyssnar på Janis Joplin. Eija är och hämtar Sandra på sexårs, och snart ska vi nog äta och sysselsätta Sandra lite tills fler kommer hem hit. Ikväll ska vi dra till stan rent allmänt och samtidigt glida förbi Kungsträdgården, för det är nåt shit som heter "Ung08" den här veckan, och det kommer vara band som spelar osv. Vi är mest taggade på att se Bounce's uppträdande, för det tror jag kan vara ASnice

Jag älskar den underbara känslan jag alltid får så fort jag sätter foten på T-Centralen, och när man kommer in i folkvimlet. Den äger!
Igår åt vi middag i Kungshallen (en mathall precis vid hötorget, har aldrig ätit där förrut dock) och jag åt en jävligt god falafeltallrik. Kassören var rätt stressad för jag drack av läsken (man serverade sig själv med läsk och bricka) medan jag betalade, men ändå tog han ej betalt för läsken, ägd.

Sen drack jag Bellmans kaffe som smakade rökt kött till en början (missförstå mig inte, bara för att jag är veg. betyder det ej att jag inte gillar smaken. Men på kaffe var det...strange) och tittade på massa trumspelande folk på plattan. Världen är jävligt liten för en man som pratade med oss visade sig vara gotlänning! "Men varfö er du int på öin ny da?" "Det undrar jag också!"  "De jer ju ny som alle stockholmsjevla dragi därifråen!"

Vi fick även besök av en grupp italienare som ville ha koll, men vi hade ingen koll att ge dem.

Nu kommer det skrikande skrattande sexåring, ´söööt! :):):)

Nu åskar det tydligen, måste ut och höra. Men först ska jag käkaaa

Och nu KRÄVER jag att få veta, vad fan hände på bilresan hem i lördags egentligen??? För alla skriver om det som om det var årets happening och det måste ha varit något väldigt speciellt. SÄG

¡estocolmo once again, eh si si si!

yessss nu är allt kirrat, åker om 7 ½ h!

Nu ska jag packa klart det sista (jamen jag är ju seg, jag säger ju det???). Kul att jag hann träffa Hannis en schväng ikväll, men det suger att jag missar hennes 20-årsdag :(:(:(:( Men jag är ju ändå jävligt omyndig fortfarande, så hade inte kunnat hängt med ut på fredag hur som helst... HATA 17!


kissemissennnn

Hej då Umeå, äntligen får jag slippa dig ett tag

onice helt enkelt

Det finns inget barnprogram som är ger mig missmod i samma utsträckning som Alfons Åberg gör. Figuren Alfons är en ganska tråkig karaktär, och hans far är inte speciellt mycket intressantare. Bästa vännen finns inte ens, och Alfons liv är allmänt trist och händelselöst, utspelat i en värld av fula färger och tråkiga miljöer. Jag hatade Alfons så jävla mycket  när jag var liten!

Det absolut värsta avsnittet (här) var det när julen är slut, och Alfons & pappan sitter i svårmod i sina fula, bruna fotöljer och klagar. Klagar över att ha tråkigt, och resonerar om en briljant idé; att ha julafton varje dag - tänk så kul man skulle ha det! Hmmm... Programmet skall i alla fall ha någon slags vändpunkt när Victor kommer på spontanbesök, men även den delen är deprimerande.

Jag har aldrig hört signaturmelodin och samtidigt känt mig uppfylld av lycka pga av den, och kommer så aldrig ske. Mina barn ska fan aldrig få se Alfons, den skiten klarar man sig utan

inte ägigt och kul


Ful är han också.jhg,mfdjmhd

Sitter här en la kitchen de jessica, och tha gang stack med bil'n nyss. Leon har fått sin försenade 18årspresent och Molly har slingat håret. Hjälpte Lova med flytten hela dagen/kvällen igår och det gick jättebra och lägenheten är fan inte fy skam. Grubbe äger (har bott där förrut so I know what Im talking about you see).

Har lyssnat på 80-tals Madonna här ikväll, för att "hedra" hennes första spelning i Sverige på tusen år. Nostalgiskt!
Rent allmänt är jag sjukt glad över att slippa gå upp 05.30 kommande vecka, och jag taggar även Stockholm sjukt mycketttt just nu. Frasen lyder: ändå chill, ändå nice, ändå värt.

Jag har varit emot badande i alla dess former riktigt länge (bortsett från när jag och Lova hängde på badhuset i 7 h VARJE söndag när vi var 10 bast), så till den milda grad att jag inte badat utomhus sedan sommaren -07. Imorrn kanske jag bryter detta uppehåll, för alla taggar ju nydala imorgon.

Men stranden har jag inte besökt alls i sommar av olika anledningar, så det känns ändå som att man får passa på nu när sommaren snart är slut. Men nu ska vi först ut i sommarnattens värme och dricka te och göra det som alla hatar

God kväll, fast natt

*rubriken komponerad av Jessica Malin Fällgren

aug, vem vet vilket datum?

Trött jag är, jag är trött.

Efter jobbet for jag till Lova för att hjälpa henne med flytten. Min hjälp gick dock mest ut på att slafa i hennes soffa, spela piano och snylta kaffe. Men jag kanske gav henne emotionellt stöd, det låter väl ganska fint? Imorrn ska jag i alla fall hjälpa till på riktigt ! Tagga grubbe!

När vi förtärt pankisar här hemma drog jag sent omsider till Hillevi, skulle nämligen färga hennes hår, men hon var så tvekis så vi dissade det och såg en randomfilm om pokerspelande, skuldbelagda och kanske fingerlösa (det sista vet jag inget om, kom aldrig så långt) fula britter. Den var speciell. Och... annorlunda!

Sista jobbdagen imorgon och jag vet, att när jag vandrar ut från hospitalet så kommer solen smeka mitt ansikte och jag kommer vara free as a fucking bird. It's lovely isn't it?

It's like a taste of honey, as they once said


Är detta magi eller, för LP'n hoppade just över det jävla hacket på skivan!!! Värt


Nu äre slut med klättrande i paternosterhissen på sjukhuset!
Nighty

the golden age of grotesque

Hoppsan, Lova och Mollsan ska visst förära mig ett trevligt besök så här på blåbärskvisten, TAGGA PAJ (ok har inte börjat än jag är seggggg och Lova kommer bli rädd när hon hör Marilyn Manson. Pussy)

jamming, plus trött

Vem är han, manchesterman?

Mina fingrar är blåa av blåa bärs rensing. Men det bästa med det hela är att även min magsäck kommer att få bli blå inom en timme. Jag tror att jag är kär i paj.

Igår råkade jag snubbla över det faktumet att Arctic Monkeys har släppt ett nytt album. När jag gick i åttan och hade en finfin mp3 med hela 128mb's  minneskapacitet, så hade jag deras album "Whatever people say I am, That's what I'm not" plus tio till låtar med Beatles, Nirvana, Bob Marley och Iron Maiden, haha.(Måste inflika att jag aldrig blev less på den mp3'n. Brukar fortfarande använda den i nödfall om min egentliga mp3 går sönder) Så jag blir allt rätt nostalgisk när jag hör det albumet. Köpte även deras andra album 2007 som jag gillade. Så nu är jag taggadddd på att höra det nya!

For old times sake.
 Bara dos días kvar av denna jävla inhumana tortyr i form av utebliven sömn, och jag skojar verkligen inte när jag skriver tortyr. Tortyr är typ en underdrift. Har ni t.ex någonsin känt att ni vill spy av trötthet, svimma av trötthet, somna stående medan ni jobbar och typ pratar med patienter eller ~viktiga~ läkare, eller känt er full för att ni är BARA ÄR SÅ JÄVLA ÄCKLIGT TRÖTT??? GE MIG SÖMN!!!!


Efter fredag blir det no more serving of this crappy shit, I tell yall

Men efter fredag, är fan i mig jobbet 100% finito. Fett värt! Efter det ska jag sova, sova, sova, chilla, sova, steka i solen, hänga med alla nice människor, sova, äta god mat och bege mig mot Hufvudstaden. Chill? Chill? Chill?

Hejda

harvest

Shit pommes (hanna förstår inkonsekvensen av det uttrycket, but I'll keep on using it anyways) vad helgerna går cpfort! It's kind of crazy yes indeed

Har iaf hunnit chilla på umedalen, grilla på teg och glott film på å-hem. Ägigt och kul med andra ord! Imorrn vankas första dagen av sista arbetsveckan för denna sommar, n-i-c-e. Sen ska jag njuta av resterande ledighet av detta konstiga sommarlov.

Pratade nyss med Eija angående nästa vecka och jag hatar min omyndighet lika mycket fortfarande. För vi har ett litet problem som måste lösas den 15:e, har nämligen ingen större lust att sitta ensam i Märsta medan alla andra har fun fun time på krogen ni vet. Men det fixar sig nog ska ni se!

Egentligen borde jag lägga in bilder på bdb men det är så fucking boring så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Vad är dealen med alla communitys? Jag, och fler människor med mig, hatar bdb, apiz, ansiktsbok unt so weiter men ändå fortsätter man besöka skiten. Such a waste of time! Men jag är iaf inte en hängiven tvtittare så den skiten spenderar jag åtminstone ingen tid till.

Upp med tuppen ska jag, men först sömn. Hejraaa


RSS 2.0