Fredag 28/11-2008


The lunatic is on the grass.
The lunatic is on the grass.
Remembering games and daisy chains and laughs.
Got to keep the loonies on the path.

The lunatic is in the hall.
The lunatics are in my hall.
The paper holds their folded faces to the floor
And every day the paper boy brings more.

UNDERBART! Jag är alltså hemma! I managed it. Har spenderat kvällen med Hanna och Elin hos Hanna. Elin for vid 20 över nio pga att hon bor i sävar och därmed har taskiga busstider att passa. Men inte fan trodde jag att jag, som bor i stan, skulle behöva gå från UMEDALEN till MARIEHEM halv 12 på natten ( I mean come on, hade klockan varit halv tre hade jag kunnat förstå, men halv 12 på en fredagkväll?? SKITBUSSTIDER) pga att inga jävla bussar gick!!!!! Det var en överraskning när vi kom till busskuren. Klockan 01:00 kom jag iaf innanför dörren hemma, efter att ha powerwalkat hela vägen. Det ironiska är att jag fick gå hem från stan igårkväll efter pianot också, fast då var det för att bussarna uteblev pga av halkan. Visst har jag tur?

Har man mp3 så är det dock ganska chill, igår fick jag sällskap av Beatles och The Knife, och ikväll blev det  Pink Floyd. Sjuuukt värt. Bortsett från denna oplanerade långrpromenad så var det en riktigt trevlig kväll, har blivit liiite bättre på poker nu, både efter att vi spelade irl och på unibet. It's so fun! Längtar dock tills jag blir tillräckligt bra för att kunna alla regler och termer till 100% så det blir ett riktigt spel av det hela. Då kan vi även börja spela om pengar och utan att behöva veta på förhand att Hanna kommer att vinna :( :) Vi åt även pizza på Tre Kronor och deras pizzor är så jävla goda, ingen nyhet men fortfarande, delicious! Blev oxfilé, bearnaisesås, rödlök och tomat för min del och det var alldeles för längesen sist; SJUKT JÄVLA GOTTTT!!



Och jag är lite förvånad över att mitt lokalsinne aldrig sviker mig när det gäller; har gått vägen från Hanna till kungsänget (från kungsänget hittar jag till stan nämligen, ganska simpelt) EN gång förrut, men det gick bra. Trots att det var en random Centrumskylt som hade kunnat förvirra mig om jag inte vetat vad gatorna heter och därmed såg Backenvägen och dess busskurer; then I knew I actually would come home at last. Sweet. Vi såg även en del av disney pixlarfilmen Cars och den var helt ok. Men fortfarande: mina barn ska se på gamla goda tecknade disneyfilmer när de är små, för datoranimerat är så känslolöst... Det känns som att det ligger så mycket mer arbete och själ bakom de gamla tecknade disneyklassikerna än vad som är med dagens filmer. Det är synd, but that's the way it is.

Älskar för övrigt Midgård så mycket, idag var det mys med glögg, pepparkakor och julgranspyntning! Även jävligt chill dag: först arbeta med linoleumtryck på bilden, sen måla en kubistisk bild på kulturhistorian. Det är liksom det enda jag gjort i skolan idag, sjukt slappt. Vi håller på och rensar bort massa skit och tömma gamla flyttkartonger här hemma och nu har återstående delen av vår VHSsamling kommit fram! Vi har förmodligen flera 100 VHSfilmer; bl.a i princip alla Disneyklassiker fram till år 2000, alla Turtlesfilmer, Asterix & Obelix, Lucky Luke, Landet För Längesedanfilmerna, några Astrid Lindgren plus en massa massa annat. Och det äger att de filmer som jag inte sett på kanske 7 år har kommit fram, så nu ska jag tagga Turtles t.ex! PLUS att vi hittat de andra Dialogtelefonerna, däribland den röda. Jag har en grå Dialogtelefon nu på mitt rum, men eftersom röd är min favoritfärg så har jag längtat efter att den skulle komma fram så jag skulle kunna ha den istället. Så nu ska jag koppla in den :)



Här är en dialogtelefon. Visste inte att det fanns svarta så nu vill jag fan hellre ha en svart än den röda jag nyss hittat... :(

Askönt med lördag imorrn, ska sova ut, städa, eventuellt träffa Linnéa.M på stan, typ träffa Lova/Jessica (eller båda) och sen får vi se vad som sker. Det blir nog trevligt hur det än blir (inget kan ju fan vara tråkigare än förra helgen alltså så...). Men nu ska jag kolla i alla böcker om ryska revolutionen som min far plockat fram åt mig, alltid kan man ju lära sig något (och vem fan vet vem Rasputin är, det är bara Tinika och Hanna som vet att han funnits i verkligheten!). Vill även tillägga att vår klass äger ashårt, har haft riktigt trevligt i skolan den här veckan :) Och att vi hatar Photomic för att de dissat alla Midgårdsklassers slogans till klassfotona, inklusive vår klass....

Bye bye

Onsdag 26/11-2008

Pistol shots ring out in the barroom night
Enter patty valentine from the upper hall.
She sees the bartender in a pool of blood,
Cries out, my god, they killed them all!
Here comes the story of the hurricane,
The man the authorities came to blame
For somethin that he never done.
Put in a prison cell, but one time he could-a been
The champion of the world.

"Hej hej! Här sitter jag och dricker kaffeeee!" Härmar bara BlondinKissie lite, fyfan vad kul det är (det är en parodi på Blondinbella och Kissie), måste ta och se det snart igen. Idag har jag fikat med Jenny på Kafé Station (var annars?) och det var niiice. Det är lite ironiskt att jag taggar det kaféet så mycket med tanke på att det är en kristen organisation som håller i det hela. Och jag är väl lite utav en ateist kan man milt uttrycka det. Men det är ett trevligt fik så varför inte? Det var asnice att träffa Jenny igen, med tanke på att det var 1000 år (på riktigt, 1000 år idag) vi träffades senast. Sen när vi svängde förbi Åhléns efteråt så såg vi Linnéa där, så då chillade vi med henne ett tag. That was fun! Och jag fattar inte att jag har sådan tur: spillde kaffe på min mp3 igår, på den inbyggda högtalaren i hålet där (vilket förmodligen är det sämsta stället att få in vätska på) men ändå hände inget, och samma sak hände idag på Kafé Station då jag skulle hälla över kaffe från Jennys kopp till min och då var det min mobil som var offret. Men båda klarade sig! Jag har haft otur med teknik så det räcker för en hel livstid så det kanske är därför jag skonas från detta nu. :)

Jenny, men hon ser typ inte ut så här längre... hmmm, vad hände med användandet av kameran egentligen? Sist jag tog bilder var typ i juli....Den här bilden är från  mars iaf (inte planeten utan månaden alltså...lol)

Och vad fan finns det inte bollar nånstans för? Behöver en luftfylld gummiboll till min konceptkonstskitgrej och kollade både på Claes Ohlsons och Åhléns leksaksavdelningar men utan resultat. Fick dock tag i en timer som jag också behöver till mitt konstverk... men jag vet inte riktigt hur jag ska lösa min situation som bollös, och det är till imorrn jag behöver den. D-R-Y-G-T (förstår du vad jag menar hanna?). Modevisningen med olika epoker i Midgårds kaféteria idag var för övrigt nice; riktigt bra gjorda kläder, häftiga sminkningar/håruppsättningar och allt var allmänt bra. Kul att det var olika epoker som medeltid, barock, rokoko, 20-, 30-, 40-, 50-, 60-, 70-, 80-, 90-tal  (att jag orkade skriva alla...) plus framtiden. It was really funnyyyyy to watch. Bäst var när de visade upp grunge och vi fick höra ni vet vilken låt av ni vet vilken grupp (om ni inte vet så too bad for you). Då blev jag glad :) Och Kurt i himlen.

Hoppas även att Emma och Elin har det asnice på sitt Kanarieöarna nu, de lär vara framme vid det här laget. Jag känner att jag börjar bli skoltrött och allmänt less på alla arbeten... ska bli så otroligt skönt med jullov när den tiden äntligen befinner sig. Snaaaaart.

Nu ska jag göra bättre saker; som t.ex ladda ner musik till min mpthree (och fuck nedladdningslagen, det måste vara den mest idiotiska lag som någonsin gjort. Orka förbjuda något som en hel befolkning gör dagligen? Lägg ner tid på annat för fan. Hurricane I simply say).

Tisdag 25/11-2008

Into the distance, a ribbon of black
Stretched to the point of no turning back
A flight of fancy on a windswept field
Standing alone my senses reeled
A fatal attraction holding me fast, how
Can I escape this irresistible grasp?

HEJ. Tänkte bara skriva lite snabbt här, innan Desperate Houswives börjar kl 21:00. Idag har Vatikanstaten officiellt förlåtit John Lennon för hans uttalande 1966 som i korta drag handlade om att Beatles vid tillfället var större än Jesus. Och vad fan vill de jävlarna egentligen? Vaddå förlåta? För det första: John Lennon gjorde inget fel i sitt uttalande, visst, han kanske kränkte överreligiösa människor (dvs typ 98% av USA's befolkning...) , som efter uttalandet brände Beatlesskivor på bål etc, men man har väl rätt att säga sin åsikt? Så länge man inte säger att folk är dumma i huvudet eller att vissa människor borde dö osv, så får man säga nästan vad som helst. Min poäng med allt detta är att om man inte gjort något fel bör man inte heller bli förlåten.

För det andra: John Lennon ångrade aldrig det han sa, för han tyckte ju att Beatles var större än Jesus (vilket de faktiskt var, det var ju sanning det han sa) och varför ska han då bli förlåten, som om det var något han ångrat att han sagt och som om han  brydde sig om vad Vatikanstaten  tycker om honom? Visst, han kanske ångrade att han uttryckte sig på ett sätt som upprörde människor, men det kan hända alla; att man råkar säga något på ett lite obetänksamt sätt, men man bör fan inte bli hatad för det. PLUS att vad fan är det för vits att förlåta honom nu när han varit död i 28 år  (den 8 dec) och ändå inte kan kommentera förlåtelsen? Jag orkar inte ens skriva något mer, blir bara irriterad. Irriterad på att de inte fattar ett skit av något...



Men men, nu ska vi inte vara sådana; dagen har varit fin och bortsett från att jag var tvungen att halta i 20 minuter till skolan pga av skavsår i höger hälsena (There was so much blood, you don't wanna know. But actually there wasn't) så var allt niiiice. Och bortsett från en till grej: Vad fan vill linje två (stadsbussar) egentligen? Den bussen är ALLTID, och då menar jag verkligen  A-L-L-T-I-D sen när den skall avgå från Vasaplan till Marieberg. Idag kom den typ 12 min sent, kul kul att stå i kylan och chilla, not (it was chilly you see). Vad fan är probleeeemet? Är ni bara retard eller fick ni aldrig lära er klockan i skolan? Och det dumma är att man som "konsument" (dåligt ordval men jag kom inte på något bättre) av kollektivtrafik inte har ett jävla skit att säga till om, för det är ju inte som att man kan protestera emot hur kollektivtrafik sköts genom att inte åka, eftersom att man måste åka för att kunna transporteras. Det är skillnad på saker som man faktiskt kan bojkotta om man anser att något är fel (typ produkter och dylikt). KOM I TID EN GÅNG, är det för mycket begärt? Och fan att jag måste betala för att ta mig till och från skolan plus att jag måste ge en buss pengar som både är sen och inte har några jävla sittplatser kvar, och att en del av det jag betalar går till en sur busschaufför....

Men reggaebusschauffören är bäst i världen dock! Om alla var som han skulle världen vara en bättre plats att leva på, det är jag övertygad om. All eloge till honom!

Haha förlåt att jag dampar som fan, men man blir ju irriterad på vissa grejer, faktiskt. Som tur var så lägger sig irritationen rätt fort eftersom det är onödigt att slösa tid och enerig på sådant. För tillfället skulle jag inte tacka nej till en glass, Mmmm! Jag skulle kunna gå in i en pakt att aldrig mer äta godis, lätt, men inte glass, det går fan inte! Det är så perfect. Så mjukt, kallt, god smak och underbarttt. Fast iofs, vem vill leva utan lakrits? Hmmm, det tål att tänkas på. Choklad skulle jag kunna skippa, sjukt överskattat och jag är medveten om att alla som läser det här tycker tvärtom. Ska jag göra som Vatikanstaten och Förlåta er för att ni inte tycker som jag? Nej, för ni får fan tycka vad fan ni vill, precis som det ska vara i en normal värd.... men vissa verkar inte tycka att det ska vara så.

But it's a fucked up world, that's the way it isss mate. Fucked up I tell you, fucked up, mate.

Sunday 23/11-2008

Standing by a parking meter,
When I caught a glimpse of Rita,
Filling in a ticket in her little white book.
In a cap she looked much older,
And the bag across her shoulder
Made her look a little like a military man.

Lovely Rita meter maid,
May I inquire discreetly,
When are you free to take some tea with me?
(Rita!)

Mmmm, gjorde kycklinggryta till middag och det blev fan inte äckligt, blev dock cpmätt fast det är bara skönt. :) Kyckling, Dragon och Citron är fan den bästa kombinationen. Igår fixade jag ny musik till mpthreen för första gången på typ 3 månader; blev iaf lite Beatles (har typ 60 beatleslåtar på min mp3 nu, but it's niiice), Megadeath, Bob Marley, Rolling Stones, Sweeney Todd, The Knife, Nirvana, Bob Dylan och sist men inte minst Pink Floyd. Och jag HAR missat något i mitt liv alltså: Pink Floyd är ju hur bra som helst!!! Tidigare har jag hört några få låtar, men nu laddade jag ner typ 12 st, slumpmässigt valda då jag inte känner till låtarna, och ALLA var jättebra. I vanliga fall om man laddar ner musik man inte hört förrut, så brukar de vara sådär till en början, och sen förhoppningsvis lär man sig gilla det. Men det här, det är fan magi eller något för allt var sjukt bra! Så nu ska jag fixa massa massa massa med Pink Floyd och i framtiden förmodligen köpa skivor också, gött. Älskar att upptäcka mer musik, det är som en liten present, fast 1000 ggr bättre eftersom det inte är materiellt utan själsligt. YEAH.




Sjukt nice vare va, det kan jag berätta. Nu ska jag smaka det nya teet jag köpte idag med lakritssmak, seems nice to me. Sen ska jag se Forrest Gump som jag köpte på VHS för 20 spänn på Myrorna. "Orka VHS" kanske du säger om du är dryg, men då svarar jag "Orka inte orka VHS?" : Jag har en VHSspelare hemma, och då köper man ju antagligen bra filmer om de säljs för 20 spänn! Köpte Nyckeln Till Frihet och Rasmus På Luffen med :) Det är det som är drygt, att det alltid kommer nya mediagrejer 24/7, förmodligen kommer det komma massa nya under vår livstid: Om typ 15 år kommer säkert ingen använda DVD eller BlueRay, för då har det kommit någon ny supergrej med en yta av en knappnål och som rymmer 1000 Gb, eller nåt... Jag orkar typ inte framtiden. För om nutiden är fucked up, hur fan kommer det då se ut senare? Nu pratar jag inte om ens personliga liv för vi i västvärlden har det ju bra, men jag menar rent allmänt med konsumtionshysterin samt hur jordens tillstånd ser ut och bla bla. It doesn't seems nice to me. But I'll have to live it anyway.

Jag undrar fortfarande om det är gott med honung i kaffet, men jag törs inte prova för such a waste of coffee om det blev äckligt! Socker i kaffe kan dock vara det obehagligaste - Huuuuuuh! :( :( :´(  Det var mys med födelsedagsfika hos Mollsan iaf, trevligt med astrevliga kompisar. Alla e nice.

Men nu jag gå ska snart, för den tiden snart slut tar. BYE

Fredag 21/11-2008

She said she'd always been a dancer
She worked at 15 clubs a day
And though she thought I knew the answer
Well I knew but I could not say.

And so I quit the police department
And got myself a steady job
And though she tried her best to help me
She could steal but she could not rob.

Didn't anybody tell her?
Didn't anybody see?
Sunday's on the phone to Monday,
Tuesday's on the phone to me
Oh yeah.


Jahopp. här sitter jag, helt jävla ensam och bloggar på en jävla fredagskväll! Må det aldrig ske igen säger jag bara. Men vad gör man när alla är upptagna/bortresta eller på en jävla musikarfest när jag själv går bild & form? Man säger LOL. Hoppas alla andra jävlar har skitkul iaf....JÄVLIGT KUL

Dock så är Abbey Road sida 2 SÅ RÄTT; It's fucking wonderful I tell you, fucking wonderful mate! (Är du för modern för att förstå  vad sida 2 innebär? LP) Och jag fick iaf njuta av kaffe när inget annat bjuds, och det stärkte min annars så deprimerande kväll. Självklart var det bistro, Mmmmm säger jag! De-li-cious I say.


"Cigaretten är en fattig mans utveckling av  cigarren. De första ska ha skapats i Spanien under 1800-talet för att ta vara på de orökta bladen i slängda cigarrfimpar. Populära blev de först sedan brittiska soldater under Krimkriget lärde sig att rulla cigaretter av sina turkiska kollegor vars vattenpipor hade förstörts av fientlig eld. De kom då på att man kunde rulla in tobaken i papperet som de använde till krutet för att sedan sätta eld på det och röka.

Ordet cigarett kommer via franskans cigarette (liten cigarr) från spanskans cigarro; se cigarr."

 

Sådant här kan man sitta och läsa om när man har inget jävla alls för sig. Helvete. Hurricane I simply say, Hurricane (detta är internt skämt för er som tror att jag är störd. Vilket jag förmodligen är ändå). Gillar ni wikipedia förresten? Man vet att man har jävligt tråkigt när man tycker att det är kul att man kan söka på ordet wikipedia på wikipedia och få fram massa fakta om wikipedia. Detta inlägg blir pinsammare och pinsammare för varje sekund så jag drar nog snart.

 

Roligaste idag var iaf när jag sprang i skolan och halkade på min halsduk! Min knäskål är fucked up pga det men jag är cool så jag bryr mig så inte om det. Bjöd ju på ett skratt iaf för alla som såg på (även om de enligt mikaela verkligen försökte hålla inne skrattet när jag var närvarande) och det är väl tur det!  Bästa idag var att jag fick MVG på KuHiarbetet, det var sweet. Och jag har än en gång bevisat att sistaminutenarbeten funkar ack så bra. Varför göra något idag som du kan skjuta upp till imorgon?

 

Hej då, nu ska jag gå och gråta och skrika och dampa och ha en allmänt rolig kväll


Torsdag 20/11-2008

Words are flowing out like endless rain into a paper cup,
They slither while they pass, they slip away across the universe.
Pools of sorrow waves of joy are drifting through my opened mind,
Possessing and caressing me.

Hejsan va. Har precis pratat med Eija en liten stund (2 h, och det är nog rekord i korthet, en gång i somras blev det 4½ h och då la vi bara på för att klockan var 01.00 och jag skulle upp och  jobba nästa dag) och det var mucho trevligt! Bara trevligt att höra hennes röst. Så jag ser fram emot att träffa henne nu på jullovet då hon äntligen kommer till Umeå, det blir askalas så att säga! Idag har varit fett chill; tänkt dig att börja 12.30 och sluta 13.30, det enda jag gjorde var att jag gick på en föreläsning som förövrigt var jättebra! Sjukt värd dag. Sen gick jag och Mikaela på stan en schväng och det var nice, tänkte hitta ett par jeans men som jag redan förutspått innan så hittade jag inte "de perfekta jeansen" som man alltid är ute efter. Så jag får nog vänta ett tag innan jag kan köpa några. Jag har verkligen en "inte hitta några kläder alls" period för tillfället, och det behöver inte nödvändigtvis vara negativt, eftersom jag är rätt inne på "konsumera mindre"spåret nowadays.

Var hungrig och hade fan ingen aning om vad jag skulle laga till middag (pappa har vart i sthlm en vecka nu, han och hans gamla band har återuppstått och spelade på nåt ställe i sthlm igår och bla bla bla = jag lagar middag = kul!) för trots att jag älskar mat så jävla mycket så har jag serious issues med att komma på vad man skall laga. Kraven var: simpelt, få ingredienser, vegetariskt, gott. Så jag gjorde champinjonstuvning och pasta (egen champinjonstuvning alltså, inte nån jävla färdig skit) och det blev otippat gott. Jag blev typ chockad när jag åt av den! Simpelt jag säga. Kryddade med timjan, lite dragon, salt, svartpeppar och ytterst lite allroundkrydda (jag hatar när mat smakar allroundkrydda, det är ingen höjdare precis)

Och jag förstår verkligen inte varför jag inte sett Across The Universe ännu, måste fan ta och göra det i helgen! Blev ju ganska taggad när Tinika berättade hur bra den var (när en ickebeatlesfantast tycker den är bra måste den ju vara skitbra för mig!). Så den är högst upp på min "filmer att se"lista för tillfället. Taggar även att se Tim Burtons filmatisering av Alice I Underlandet som ska börjas spelas in nu. Fatta hur jävla bra och obehaglig den kommer att bli!!! Plus att Johnny Depp ska spela "The Mad Hatter" och Helena Bonham Carter ska spela den onda drottningen. Sjuuuukt nice, synd bara att den har premiär 2010, känns lite hängigt. Vad som inte känns hänget är iaf att jag nu ska se Harry Potter 5, har taggat hela kvällen och nu äre dags! Ska nog duscha först bara. Och lol att jag inte gjort skissserna till kulturhistorian ännu, fan vad D-R-Y-G-T det kändes... Hej då jag säga.


Plus att jag äntligen kommit på vad jag ska tatuera när den ljuva dagen infinner sig! Senast i eftermiddags sa jag till Mikaela att jag störde mig på att jag fortfarande inte kommit på något alls. Men sen när jag satt i bussen var det så jävla självklart att jag faktiskt inte förstår varför jag aldrig tänkt på det innan! Sweet

Tisdag 18/11-2008

...


Jeppjeppjepp, Hanna och Elin var här och äntligen fick man se Anastasia! Mikaela dissade oss för hon gillar inte filmen av nån jävla anledning... too bad for you I say! Men det var trevligt iaf, trots att Bartok drog lama skämt hela tiden. Älskar dock kommunismskämten : "Det dåliga med det här landet är att allting ska vara rött!" (säger tjockisen Vladimir när de upptäcker att de har blå istället för röda tågbiljetter/pass)! Man fattar filmen asbra nu när vi kan så mkt om ryska revolutionen, sovjet och kalla kriget. Asvärt. Och hängigt idag när man fick gå runt hela dagen för att få sig en jävla kopp kaffe (hade 5 kr, lol) men sen räddade Lova mig ur situationen med sitt snabbkaffe :) Thhhhanks! Det här är en ickebloggardag, och det skall förbli en ickebloggardag. Därför beger jag mig relativt snart. Hoppas att allt löser sig, annars pallar jag verkligen inte livet. Dock så får den blåa Ralph Lauren mig att må så bra, för att den ger mig flashbacks från när jag var liten och Hillevi hade den (fick en liten flaska med några droppar kvar av henne, inte för att jag behöver det men jag mottog den gärna pga doftens fina minnen!). För övrigt är boken om hur man är som person beroende på vilken syskonplacering man har i familjen så jävla spännande - och allt stämmer rätt bra!

And when I awoke, I was alone, this bird had flown
So I lit a fire, isn't it good, norwegian wood.

Måndag 17/11-2008


"You know my name
Look up the number
You know my name
Look up the number
You you know you know my name
You you know you know my name

Good evening and welcome to Slaggers
Featuring Denis O'Bell
Come on Ringo, let's hear it for Denis"

Well helloooo here there and everywhere! Märkte på kommentarerna på mitt förra inlägg att det faktiskt finns fler än jag som är taggad på Anastasia, vilket är bra, för filmen är ju NICE (trots att den ger en liten snedvriden verklighetsskildring, tror inte att tsar Nikolaj II  var så jävla go och mysig men...)! Så den ska ses inom en snar framtid! En relativt chill dag (as usual jag chillar ju hela tiden fan) och jag började med bussåkandet också. Och jag är inte agressiv på det som jag brukar, mest lite irriterad på att skolan dissar mig och flertalet andra som bor för "nära" skolan, vilket innebär att vi måste betala för att ta oss till skolan! Jävla skitsystem, men vad ska man göra åt saken? DEMONSTRERA! En annan gång, kanske. Jag sa kanske! Och jag undrar vad niornas åsikt om midgård är, nu när de spenderar veckan med att promenera runt i vår skola. Jag är så jävla glad att det inte är jag som vandrar runt tyst, ensam i en grupp med randommänniskor för att kika på skolan som man kanske ska välja. Fyfan vad hängigt med gymnasieval, egentligen! Det är lite småsynd om de stackarna. Dagen har förövrigt bjudit på många skratt. Åh jag älskar vår klass. På tal om skratt var det väldigt längesen jag kikade på www.tjuvtittat.se sist. Det måste man ju bara göra, ibland är det riktigt kul alltså.

Igår åt jag ju middag hos Vilhelm & Amandus, och efter middagen såg vi  på Landet För Längesedan, eller som den så vackert heter på engelska "The Land Before Time" (fett poetisk titel!) och ÅHHH vad mysig den är!! Var så längesen jag såg den, typ sjuan (Amandus, lustig:  "Jasså, igår alltså?") och den är bäst helt enkelt, alla är så jävla sköna!
Kvacki : "Ja, jag heter Kvacki, Ja så heter jag, Ja Ja Jaaa!" och jag älskar Tagg, han är så jävla dank och slightly retarded (som Tinika uttryckte det)! Jag hade en leksaksTagg när jag var liten, förmodligen valde jag honom för att jag identifierade mig själv med honom typ, haha.

Och det roligaste i filmen är ju när Lillefot vandrar iväg efter att hans mamma dött (för övrigt jättejätteJÄTTEhemskt när hon dör :´( :´( :´( ) och råkar snubbla över en ful fucked up dinosarie:

Fucked up dinosaurie: "Vad gör du?"
Lillefot: "Det var min mammas fel, det var mitt fel. Jag borde inte gått ut så långt i natten"
Fucked up dinosarie ser Lillefot gråta och förstår sammanhanget: "Åhh, på så vis. Men det är ingens fel. Din mamma kommer alltid att finnas med dig, var du än är"
Lillefot (jävla retard) svarar: "Jag har ont i magen!"
HAHAH vafan? Känslokall eller vad, jag kan inte beskriva i ord hur mycket jag, A&V skrattade, jag skrattade seriöst i 5 min. Så jävla randomkommentar från Lillefot!!! Ojojoj



Plus att Cera (den fula, äckliga triceratopsen) är så jävla idiotisk och hur jävla dum i huvudet som helst, fyfan vad jag hatar den lilla hordinosaurien: "JAG kan fixa mat själv, för jag är ett äckligt cp som älskar mig själv och hatar alla andra och alla hatar mig för jag är retard", STICK VA!

Och vad är grejen med filmens moral från början:
Lillefot: "Mamma, vad är långhals?"
Mamman: "Det är såna som vi"
Lillefot: "Varför kan inte vi leka med andra dinosaurier?"
Mamman: "För att de är olik oss. Vi leker inte med de som inte ser som oss"
Lillefot: "Varför?"
Mamman: "För att de är annorlunda. Det har alltid varit så" osv osv

Hahah vad fan, bra argument liksom; vi leker inte med folk som inte ser ut som oss, för att de är annorlunda? Men sen blir de kamrater allihopa iaf i slutändan. FIN FILM!

Och chill med massage imorrn på gympan, nu slipper alla ha träningsverk på onsdag. Jag har kommit på att vi satsar fett mycket på gympan i vår klass, eller så är  vi  otränade? Hur som helst så får vi träning av det och det är nice. Nu ska jag äta Viol tablettask (tablettaskar är så sjukt underskattade, speciellt Salta Katten), mandariner och dricka kaffe och teeeeee. Teatime you know! Bara det är ju ett jävla argument till varför England måste vara det underbaraste landet i världen: Ett land som alltså har ett begrepp för en tidpunkt på tiden som är ämnad att dricka te på måste ju bara äga! Plus att Beatles kommer därifrån. Men Sveriges begrepp Fika är inte onice heller, så jag klagar inte. FIKA TO THE PEOPLE!!!!!!!!


Lördag 15/11-2008

"Sankt Petersburg är dystert
Sankt Petersburg är trist
Här är så kallt så kallsingarna blir till is
För sämre korrusioner, har allting varit grått
Vi tackar nu för skvallret, för det gör livet gott

Har ni hört, vad dom säger i Sankt Petersburg?
Har ni hört, vad dom säger här i stan?

Fast tsaren miste huv'et sitt, så har hans yngsta dotter flytt
Prinsessan Anastasia!
En jättehemlighet..."

Texten ovanför är jätterandom om du inte förstår var den kommer ifrån (vilket du lär göra om du läser de sista raderna) men det är iaf så att jag är jättetaggad på att se Anastasia. Speciellt nu när vi har ett arbete om ryska revolutionen osv. Och filmen är fin, måste ta mig tid och se den snaaart, hoppas jag hinner imorrn. Lite smårdrygt förövrigt när det blir drastiska väderomslag, speciellt om man har cykeln med sig. Det var hängigt men jag tog mig hem iaf (dock med fötter till is på köpet) och ska snart äta och dricka te, yeah. Den här dagen har varit lång (men inte på ett negativt sätt, har haft kul)  och det var mys med överrasknings 18årsfika för Jessica :) Förstår verkligen inte hur jag och Lova hann gå till Konsum och handla, baka bullar och fixa tårta på relativt kort tid.  Vi var väl jävligt skillade helt enkelt! Sen åt vi middag tillsammans, och stack till Linniz mama, det var jävligt längesen jag var där sist så det var mys. Jessica o Monica stack iväg för att sedan dra på krogen (hon fyller år imorrn, så det blev kl 00:00 för hennes del, precis som det kommer bli för mig. OM 51 VECKOR IDAG, L-O-L) så de hängde inte med, och Lova for på födelsedagsfika hos Sofia. Men Emma, Linnéa, Elin och jag chillade iaf. Såg Eva & Adam "Fyra födelsedagar och ett fiasko" och fyfan vad kul den är! Var tusen år sedan man såg den. Adam är så gay, och Petra är cp och Alexander är lite halvt elak. Men filmen är så kul, för den är bara allmänt rolig/töntig. Och sen är Shebang så coola också! Not...


Läste förövrigt på bloggstartsidan att No doubt startat igen? Det var lite otippat. Och nej jag är inget fan men jag tyckte typ att de var bra när jag var liten, och att Gwen Stefani var cool, så så vare. För att återgå till kvällen så var det mucho trevligt, till och med när Elin skrev "jag älskar dig" i ett sms från mig till min bror, men det gjorde inget för jag har överseende med att alla är så fucked up i vårt gäng eftersom att jag är van. Vi borde bete oss, men vi vill fan inte. Nej vi får ta och göra om'et oftare (fast då ska jag gömma min mobil...). Imorrn blir det förhoppningsvis fika på stan (OCH jag lämnar cykeln hemma: "De dagarna är förbi, jag är jakthund nu") med Hanna och Mikaela. Sen ska jag äta middag hos V&A, se film där, läsa i engelskaboken samt skriva i cploggboken, och skriva klart historian. Söndagar är så tråkiga, men ändå chill ibland. Det är typ skönt att det finns en dag som det är en oskriven lag på att den skall vara allmänt chill (och nej jag syftar inte på kristendomens snack om vilodag, utan på att allmänheten bara brukar chilla då.). Det e niiice. Dock så är fredag bästa dagen på veckan, har alltid tyckt, kommer alltid att tycka. För man får ha kul med kompisar i skolan, äta god mat, umgås med kompisar och ha kul på kvällen samtidigt som man vet att det är lördag imorrn och man kan sova ut hur länge man vill. Det är det som är deprimerande med lördagar; att man vet att det är söndag nästa dag, och söndag innebär "snart måndag".


Gojibär som jag skriver om nedan. Sugen?

Igår åt jag middag hos Hillevi och var där hela kvällen. Och när vi var på Hemköp och köpte massa grejer (vi upptäckte för övrigt att vi bara köpte fett/socker: mums mums, godis, vit choklad, frysta hallon, glass, chips... du fattar grejen) så upptäckte vi något mysko i "Naturgodishyllan". Det var några röda, torkade bär som tydligen hette Gojibär. Vadan är detta tänkte vi, och vi köpte skiten, man var ju tvungen att se vad det kunde tänkas vara för något. Nu ska jag beskriva smaken av Gojibär för er kära läsare: så som man tänker sig att hamstermat smakar (och nej jag har aldrig provat), med en blanding av paprikakrydda, fast smaklöst på samma gång, torkade plommon, blyerts, beskt och en touch av random. Blir du sugen? Slösa inte dina slantar på Gojibär, det mår vara hur jävla mycket antioxidanter och vitaminer som helst, I don't give a shit. Dock pluspoäng för att de faktiskt heter wolfberry på engelska, det är fan coolt. Nu ska jag dra, but first:



GRATTIS JESSICAAA; 18 AT LAST!!! (och nej hon läser inte min blogg om ni undrar varför hon inte kommenterar inlägget med ett tack)

 

torsdag 13/11

Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace

Hemma igen från the pianooo. Lol att jag höll på att somna när jag satt och övade på läxan förrut idag. Men den ljuva sömnen kommer vänta ett tag, för innan jag kan få njuta av den måste jag påbörja (eventuellt slutföra om jag lyckas komma in i mitt esse) mitt hemprov i historia om kalla kriget, stalin och ryska revolutionen osv. Känns lite hängigt men det är lika bra att få det gjort. But first, I'd like to ( "...caress this rusty kettle" som saladsfingers skulle ha avslutat meningen) have a nice cup of tea, AND coffe at the same time. But not mixed. I don't think that would be pleasant, if the two of them where mixed togheter. Och OJOJOJ att vintern är  på G alltså, säger bara ett ord; kylan! Men kyla är nice, man blir pigg och levande. Fast obehagligt kan ju mesar tycka att det är.... men inte jag!

Cyklade genom viadukten under E4/Västra Esplanaden och fick flashbacks till tiden då den fina målningen Paint It täckte dess ena vägg. Men någon kommunjävel var självklart tvungen att sanera. Förstår inte resonemanget: "Ja, för det är jävligt värt att betala 10.000 och förstöra miljön lite för att få bort KLOTTER (vilket det inte är ens..), det förstör ju vår vackra tunnel" Hmmmmm? Jag blir fan förbannad: för jag vet att i princip alla tycker att det är kul att ha något att kolla på när man går genom en grå ful äcklig tunnel. Speciellt om det är något snyggt, som i det här fallet. Och varför orkar dom slösa pengar på att sanera, när konsten ändå inte gör någon skada alls? Om en av tusen verkligen hatar att titta på konst när dom går genom tunnlar, kan dom väl gå över tunneln på vägen istället och bli påkörd, eller blunda 5 jävla meter. ORKAR INTE. Så nu ska jag hedra paint it med denna bild:



HEJ DÅ

Onsdag 12/11-2008

Vi är barn av vår tid
Vi är barn av vår tid
Är du rädd för ditt eget barn
Lilla mamma...?
Våra tidsfördriv
Våra tidsfördriv
Är att slå pensionärer på käften
Eller hur
Lilla mamma...?

Nu är det bevisat! Jag kan bli sur. Jag som var så jävla säker på att jag verkligen inte kan bli det, men jag blev det fan idag, utav en riktig skitgrej dessutom, så ovärt. Hade iaf varit på stan med Emma och Lova ett tag och chillat, sen när Emma dragit och vi vandrat runt ett tag så bestämde jag och Lova oss för att dra till biblioteket och kika på skivor mm. Det var aslängesen jag var där sist, och jag blev riktigt glad när jag hittade 5 bra skivor (bla en Nirvana, John Lennon och Marilyn Manson), ett Rockyalbum (har iofs läst alla 100 ggr om men dom kan läsas oändligt många ggr), en Arne Ankabok och en film som heter Parfymen (en film om nåt psyko som tillverkar parfym av människor, i korta drag...). Var helt enkelt nöjd med mina fynd, och när vi begav oss mot lånedisken så kunde jag inte hitta korthelvetet!!! LOL, jag har ju inte lånat nåt på biblioteket på ca ett halvår och har därför inget minne av var kortet sprungit nånstans... så då fick jag helt enkelt skita i att låna allt. Och jag blev så jävla sur!! Stackars Lova.... Men vi skulle precis skiljas åt så hon slapp min vrede, jag stack till Hillevi iaf och täntke att "förhoppningsvis kan hon göra mig glad" och redan en minut efter min ankomst stod vi och skrattade i köket, konstiga som vi är. Men iaf, ofta jag blev SUR för att jag inte fick låna några jävla skivor och skit? Ibland förstår man inte sig själv, och vem fan ska då förstå en?


ungefär så här kände jag mig, för att illustrera lite.

Vi var på H&M också, jag och Emma, innan vi mötte Lova. Och där blev jag inte sur, men lite smått irriterad på att deras utbud till 99,9% just nu består av skitfula äckelkläder. Vad vill dom egentligen? Jag och Emma kom fram till att dom är sjukt elaka som tvingar barn få arbeta på giftfyllda arbetsplatser med att odla/färga/sy material till kläder och som förutom att det är oetiskt dessutom är oekologiskt för att sedan slänga ut kläderna från helvetet i affären; där ingen vill ha dom. Till följd att de reas ut nästa vinter för 100 spänn och fortfarande vill ingen jävel ha kläderna, för att dom är så jävla fula, och till sist slängs dom förmodligen. Så vad är grejen egentligen, anställ en normal människa som designer så vinner alla på det. Men H&M är verkligen sådär, dom har sina perioder då dom bara har en massa skit. Lite synd, eftersom jag har presentkort där som jag hade tänkt utnyttja. Men det gäller i 5 år så jag kanske inte behöver stressa. Köpte iaf hårinpackning och nåt annat stuff...

Så denna H&M incident och biblioteksgrejen  gjorde inte min dag alltså. Att vi åt rullpizza till middag var iaf tummen upp, speciellt när jag fick reda på att middagen hemma hade blivit korv! Rullpizza = N-I-C-E. Plus att jag spillde kaffe över hela mig på skolan (hur gick det till egentligen?) och mina nytvättade byxor blev riktigt pimpade av det. Det är sådant som förgyller vardagen, faktiskt! (men ska jag vara ärlig så gjorde det inte så jävla mycket. Det är ju bara att tvätta dom så äre lugggnt). Hade iaf trevligt hos Hillevi, trots att hon vann över mig i Chicago (jag tror hon fuskar...hon vinner fan jämt.). Nu är jag iaf hemma, och jag ska fortsätta att träna på min pianoläxa. Den är ganska nice och jag försökte hitta den på youtube utan framgång. Det är iaf en låt av Mendelssohn (och det är inte bröllopsmarchen). Men jag önskar att pianot stod här till förfogande, för det är så mycket skönare att spela på ett riktigt piano än en äcklig synth. Så ere va.

Har iaf äntligen läst ut HPserien igen för den här gången, och nu ska jag börja läsa den på engelska. Har hunnit ett kapitel i Philosopher's stone än så länge :----) Och OJ vad jag älskar brittisk engelska, det är fanimej vackert! (och nej det upptäckte jag inte idag).

och visst är dessa omslag otroligt fula? Alvaro Tapias är ca 10.000 ggr snyggare

Kan någon förövrigt svara på exakt VARFÖR jag lyssnade på Moderna Talking alldeles nyss på youtube? Jag fick något  ryck. Efter att ha analyserat 5 av deras låtar kom jag fram till att alla låter exakt likadant. 80'tals musik är rando..... M. Men jag håller fast vid att det hade varit så jävla kul att vara ung då!  För det fanns ju inte bara skitmusik då, beatles och bob marley var ju lika enkelt att lyssna på då som nu.  Fast fortfarande; mobiler är jävligt chill att ha. Plus denna dator! Men nu ska jag dricka te, ska omsorgsfullt välja ut vilken av alla dessa sorter som nu befinner sig i mitt hem (pga presenter från folk) som passar bäst just nu, vilket inte behöver vara så enkelt som det låter. HejDåååå

Söndag 9/11-2008

Living is easy with eyes closed, misunderstanding all you see.
It's getting hard to be someone but it all works out.
It doesn't matter much to me.

Sådärja! Nu är jag klar med minnesbilden, ska bara skriva "uppsatsen" om den vilket inte bör ta allt för lång tid, 'cause I like writing you know. I would'nt have this page if I did'nt you know. En trevlig dag, men vädret var liiite smådrygt. Fast jag brydde mig inte så mycket om det, för man ska vara glad! Jag och Hillevi kirrade iaf en ny kaffebryggare till pappa i farsdagspresent (är man många kids i familjen kan man köpa lite dyrare presenter eftersom det är fler som delar på priset.) och det var asnice. Jag ska berätta varför det var asnice: för att själva behållaren är av termosmaterial = kaffet kallnar inte! Man kan alltså dricka av det en timme efter kokningen och ändå är det varmt, sjukt värt. Kallt kaffe är så jävla vidrigt så det är smart med detta fenomen. Sen fikade vi allihopen och åt middag. Det är sällan jag varit så mätt i hela mitt liv som denna helg, har fikat så jävla mycket och fyfan vad det äger!!! FIKA IS THE SHIT-T-T.

Nej,  nu ska jag inte skriva mer eftersom jag måste ägna min koncentration till texten om minnesbilden. See you around some time, maybe. If you're a lucky bastard.

//MVH 17åringen

Lördagen 8/11-2008

You say it's your birthday
It's my birthday too, yeah
They say it's your birthday
We're gonna have a good time
I'm glad it's your birthday
Happy birthday to you.

Yes we're going to a party party
Yes we're going to a party party
Yes we're going to a party party

I would like you to dance (Birthday)
Take a cha-cha-cha-chance (Birthday)
I would like you to dance (Birthday)
Dance

I would like you to dance (Birthday)
Take a cha-cha-cha-chance (Birthday)
I would like you to dance (Birthday)
Dance

You say it's your birthday
Well it's my birthday too, yeah
You say it's your birthday
We're gonna have a good time
I'm glad it's your birthday
Happy birthday to you.


Ja, eftersom Beatles är fantastiska så har dom även gjort en födelsedagslåt. Som förövrigt under denna dag var dedikerad till mig! Så jag lyssnade på den och det var nice.

Nu är jag 17 som sagt, och nedräkningen till 18årsdagen har börjat. En mycket trevligt födelsedag med astrevliga vänner! Sjukt mycket fika (jag ville spy där ett tag, vet inte om det ska tolkas som positivt eller negativt), skratt, chill, asgod middag på restaurang och tillsist en avrundning med Saw V som hade premiär igår. Tack så mycket allihopen för en astrevlig dag, och tack för presenterna! Och apropå filmen (Saw) så var den asnice, inte så mycket slakt som tidigare filmer (det är dock ganska bra) men man fick däremot veta jättemycket. Känns sjukt skönt att få frågetecknena uträtade (förövrigt ett extremt töntigt uttryck, men någon måste använda det nån gång i nåt sammanhang, varför skulle uttrycket annars finnas?). Så om ni sett alla tidigare 4 filmer rekommenderar jag er att se 5:an. Om ni inte sett någon film rekommenderar jag er att se alla 5. Just do it! (nu stal jag någons slogan, adidas, nike? jag är inte tillräckligt hjärntvättad för att minnas vilket märke.)

Men men, summan av kardemumman (ännu ett ful uttryck, yes!) är att dygnet var N-I-C-E; från emmas och eves sjungande 00.01 till allas kanonsjungande vid 16.00 till min cykelfärd hem från bion, som inte bjöd på kyla. It was kind of nice, yes it was. Nice I tell you, pretty nice mate, pretty nice I tell you. Nu är jag dryg och jag är medveten om det. Imorrn ska jag:
  1. sova ut
  2. måla klart min minnesbild
  3. skriva en grej om minnesbilden
  4. köpa farsdagspresent med hillevi
  5. fira farsdag med familjen
  6. läsa historia
  7. läsa i min engelskabok, skriva i loggboken om den
  8. läsa harry potter 7 förhoppningsvis
  9. promenera
  10. duscha, göra ansiktsmask och hårinpackning
  11. ta bort mitt nuvarande nagellack
  12. Chilla? Hmmm....
  13. Dricka bistrokaffe, Mmmmmm!
Hoppas verkligen det blir gemensam födelsedagsfest med molly, isånnafall helgen 28/29 november. Vore niiice!
Well now it is time to go, I say. Bye

Torsdag 6/11-2008

I look at the world and I notice it's turning
While my guitar gently weeps
With every mistake we must surely be learning
Still my guitar gently weeps

Det var rätt spännande men så underbart att det blev Obama tillslut! Såg vakan mellan 23.20-02.00, sen gick jag och sov ett tag, och satte på tv:n igen 06.00 för att se honom hålla sitt vinnartal, live dessutom. Det var så fint och jag blev typ rörd! Han (Obama alltså) e fin, och snart kickas Bush ut, rätt åt honom. Är ledig idag och har vart och hämtat färger och en tavla på skolan och tavlan ska vara klar imorrn inför redovisning, yeeeah. Ska möta Mikaela på stan och fika och jag upptäckte när jag var på skolan att jag glömt börsen hemma.... lol. Det är något man aldrig får göra; glömma börsen! Så därför är jag här, men nu drar jag ut i kylan igen. Hejs!

Och nu är det bara 367 dagar kvar till jag fyller 18, ASNICE

Tisdag 4/8-2008

I read the news today oh, boy
About a lucky man who made the grade
And though the news was rather sad
Well, I just had to laugh
I saw the photograph
He blew his mind out in a car
He didn't notice that the lights had changed
A crowd of people stood and stared
They'd seen his face before
Nobody was really sure if he was from the house of lords


Men hej, är du här! Gud så trevligt. Idag har jag gjort bokomslag och jag fick fan damp, fatta hur svårt det var. Det är millimetersprecision som gäller och det är fan i mig inte min grej. Assvårt att skära rätt och rakt i den cphårda skitkartongen och jag är fortfarande röd under högra pekfingrets fäste pga att jag höll skärgrejen där och tryckte hårt. Jag blev på riktigt dåligt och stressadne humör, men så fort jag åt mitt fika på pausen blev jag nöjd igen (tröstfika?), trots att kaffet sedan länge var slut. Men jag hade iaf en go macka och två mandariner och saftigt höstäpple till godo. Men nu är fan måttet rågat; högtalarna till datorn funkar inte och när jag precis lyckats rädda situationen med min mp3 så dog den! Nu blir jag skitsur (fast ändå inte för jag blir ju aldrig sur!) så jag drar snart... bara som en förvarning.

DH var iaf fint idag, men jag blev typ ledsen för det var synd om så många. Annars ett bra avsnitt. Imorrn skulle jag egentligen haft omprov i matte B men jag ska inte göra det, har verkligen inte förberett mig något (den dagen jag pluggar på ett lov kommer du aldrig att skåda) och frågan är om jag orkar göra om det överhuvudtaget? Man behöver tydligen inte ha G i det provet för att få G i kursen, så det låter inte så meningsfullt att göra om det.

Och snaaaart vet vi vem som blir USAs nya president, och det är jävligt spännande. Många tror ju att Obama kommer vinna men man ska inte ta ut segern i förskott, jag tror att det kommer bli väldigt jämnt, och även om McCain har sämre chanser så vet man aldrig vad som kan hända. Hoppas bara att det blir den som är bäst för USA och för världen, och inte fel person... Funderar på att se lite av Filip & Fredriks valvaka (dom äger ju) men är nog inte så taggad att man ser hela (23.20-06.30). Men en del kan vara kul!

Who's it gonna be?

Jaja, nu ska jag dra, ska duscha och börja baka lite inför min födelsedag och eventuellt öppna engelskaboken liiite åtminstone. Och framförallt få sömn som jag har lovat mina kamrater att jag ska införskaffa mer av i mitt liv. But first, I must have a nice cup of the new sweet rooibos-tea that I bought yesterday, wich has an excellent touch of peaches and passionfruit, splendid!

She's leaving home after living alone for so many years. She's leaving home bye bye

Söndag 2/11-2008

Jajuste, då är lovet slut om några timmar. Lite synd, men jag har haft en asbra vecka så jag är rätt nöjd ändå. Det går så jävla fort bara så jag förstår inte! Scary...! Har iaf hunnit med massa fikande, sova ut litegrann, se bra filmer, måla lite,  vart på halloweenfester (Och Hanna som Sweeney och Lova som Jesus är dom bästa utklädnaderna!) och haft allmänt trevligt. :) Men det ska samtidigt bli kul att fara till skolan imorrn också, och få chilla på Midgård once again. Det blir fikaaaa! Gårdagen var riktigt trevlig (två halloweenfester) och jag blev så rädd för Hanna när jag såg henne första gången för kvällen, ojojoj! Mr Sweeney Todd, The Demondrinker Fromt Alley Of Promises är inte att leka med. Synd bara att det var så många under kvällen som inte satsat på utklädnad. Fast jag själv kan inte påstå att jag lade ner speciellt mycket tid och energi på min utklädnad (Kurt Cobain), men jag offrade iaf att gå stan i asfula lodisbyxor idag för min utklädnads skull. När jag, Lova, Emma och Elin var i stan och skulle gå in på Gina Tricot protesterade jag "Folk kommer titta ner på mig därinne om jag går in med dom här byxorna!", plus att mitt hår var fucked up. Fyfan vad jag hatar att kamma ut tuperat hår, det suger verkligen på riktigt. Hade jag haft en rakapparat i hand vet man aldrig hur slutscenen sett ut... Men nu är det otovigt och nice, så det känns bra.



Haha, det var så kul igår när vi kom hem och skulle sova jag, Elin, Emma, Lova och Jessica hos Jessica, för Elin pratade asmycket i sömnen! Här är en av dialogerna:

Elin: Jag har inte pluggat
Jag och Emma: Har du prov som du inte pluggat till?
Elin: Jag har inte tränat nåt alls och boken är borta
Jag och Emma: Glömt boken i skolan?
Elin: Jag har inte pluggat till provet
Jag och Emma: Vad har du prov i?
Elin: Jävla Judar!
Jag och Emma: Har du prov om judendomen?
Elin: Jävla Judar!

HAHAHA jag orkar inte, och på morgonen visade det sig att hon ska ha prov om judendomen efter lovet, fyfan vad kul det var! Vill bara påpeka att hon inte är rasistisk på något sätt men när man drömmer är hjärnan fucked up (kan jag intyga som drömmer cpsaker 24/7). Sen när jag och Emma bad henne hålla käften för att vi ville sova och sa god natt, så började hon skrika: "GOD NATT, GOD NATT, GOD NATT!" Åhhhh vad jag önskar att jag pratade i sömnen också, fan vad kul det är!

Det var även kul när Lova sa något till mig igår som jag tyckte var otroligt töntigt, och då gav jag som svar på det: "Vet du vad L-O-L betyder?" (inte för att jag undrade över betydelsen, utan för att jag gav det som svar på det hon sa innan) och då svarade Lova : "Lova!". Hmmmmm?

Ja det var en höjdare. Nu ska jag snart äta middag och sedan bege mig mot stan hem till Linnéa.M och det ska bli mucho trevligt! Det var för längesen sist, så det är på tiden :) Det suger dock att jag är så jävla trött, sov typ 3 h inatt för jag vaknade någon gång på morronen och hade ont i käkarna (?) , detta ledde till att jag inte kunde slappna av och sen somnade jag aldrig om igen. Vilket sög, för natten mellan fre-lör sov jag också lite.... Jag hatar att vara jobbigt trött. Det finns lite olika tröttheter: ibland är man typ mysigt trött som efter man har gjort asmycket roliga saker en hel dag, ända från att man vaknar till sent på natten och då blir man trött som att man bara gjort en massa. Det äger! Men att vara trött pga sömnbrist är ingen höjdare.

Nu är det snart USAval (4 nov) för er som inte visste och det ska bli spännande att se hur det går. Jag vågar inte hoppas för mycket för man vet ju vilka idioter som finns där, och som förmodligen kommer rösta på fel kandidat som inte kommer förbättra något. Men men, hoppet är det sista som lämnar människan så man kan ju hoppas ändå. Man kan ju undra varför det är skrivs så mycket om valet och varför många är intresserade i Sverige, men USA har ju så stor makt så på ett eller annat vis påverkar valet även oss andra länder.  Blir exiting på tisdag! Och på lördag är min birthday, och jag orkar inte att det fr.o.m då är ETT år kvar till min 18-årsdag, det är riktigt hängigt alltså. But that's life you know! And now I got to go.

RSS 2.0