Torsdag 31/1-08

"Jag vet inte."

Är den vanligaste meningen i det svenska språket, påstod dom i alla fall i ett radioprogramm för några dagar sedan. Men jag vet inte om det är sant! Jag vet inte!

Men det har ändå varit chill dag idag, dock lite smådrygt att man kom till skolan 8.30 för att ha svenska för att sedan upptäcka att det visst inte var någon svenska!! Så då gick vi och målade litegrann på diverse bilduppgifter (att arbeta med serien blev det för mig). Sen hade vi matte och jag räknade faktiskt för första gånge på rålänge!!! Flera tal! Jag e cool. Fick också chans att sova lite under genomgången (hans genomgångar är rålänga och handlar om saker som man redan kan, ja som till och med jag kan! Trots att matte är min svagaste sida typ.) det var nice. Men det var en härlig dag! Aubergine och fetaost grejs till lunch också, var helt okej. Efter lunchen så skulle vi egentligen haft den där svenska lektionen som uteblev på morgonen, men eftersom några st inklusive mig var otaggade på att ha svenska när vi faktiskt varit där imorse redan så gick vi till bilden och fortsatte måla. Och sen kom dom, dom som hade gått till svenska lektionen plus min lärare. Och är han inte snäll eller vad: Vi fick fortsätta att arbeta med våra bilder ändå, ha klagade inget alls!!!! Jag blev happy av det. Så nu är jag klar med både självporträttet och serien, känns bra.

Men det var fett skönt att få arbeta med bilderna i lugn och ro under eftermiddagen, en orsak till att det var så nice var att bildlärarna inte var där! Det var så lugnt när dom inte var där, dom suger ju! Så en riktig nice dag (och att studiebidraget kom gör ju inte saken sämre alls..!). Imorrn blir kul, efter skolan ska jag o Emma o Jessica på fikabuffé på Starz, 70 spänn och man får äta hur mycket man vill. Jag och Tinika ska börja med att räkna hur mycket pengar vi gör av på fika under en månad, med start imorgon eftersom det är ny månad. Nice att jag börjar med 70 spänn samt att jag ska betala tillbaka pengar som jag lånat av Sofia under flera tillfällen när vi fikat som sammanlagt är 80 kr. Kul att jag redan efter en dag av månaden som vi ska räkna fikakostnader på kommer att ligga på 150 kr! Säkert mer eftersom jag säkert kommer köpa nåt i kaféterian, man blir så hungrig på fredagar innan lunchen....

En sak som suger lite är att jag håller på att bli förkyld, det taggar jag inte så mycket, JAG HATAR ATT VA SJUK. Lyckligtvis så är jag det mycket sällan. Angående sjukheten så ska jag skriva en dialog mellan mig och pappa (jag hatar honung, eller honing som jag sa förrut idag, omedvetet! Men som sagt så hatar jag honung men brukar ha det i te när jag är förkyld):

F-Köp honung.
P-Men det finns ju redan.
F-Jaha, men jag antog att det var slut för den tar alltid slut just när jag är sjuk. Vi har alltid honung hemma förutom då jag just blivit förkyld och det är bara då jag äter honung!
P-Eller så är det du som blir sjuk när honungen är slut. Alltså så kan vi se till att vi alltid har honung hemma för då kommer du aldrig bli förkyld!

Visa ord från en vis pappa (Han ÄR vis!). Har upptäckt från min syster att bandet Scorpions är nice. Jag älskar att upptäcka fler band som man gillar. Listan blir bara lääängre och läääääääääääääääääääääääääängre. Vilket påminner mig om att det är råmånga skivor jag måste köpa! Just det, jag köper skivorna eftersom jag samlar på dom. Jag laddar ner musik till mpthreen, men skivor vill jag inte bränna ner för det är inte coolt att ha en fet skivsamling med brända skivor. Bara så du vet. Men i alla fall så skulle jag kunna köpa skivor för 5 000 kr nu om jag fick det, det är så mååånga jag vill ha. Synd att det är så dyrt... Men Ginza.se är bäst hur som helst, för dom har bäst priser.

Nu ska jag skriva en bit av en artikel i dagens VK:

"Vi äter allt mer kött och det vore bättre om utvecklingen gick åt andra hållet för köttet är en tung klimatpåverkare. Att odla foder och föda upp djuren kräver mycket energi. Det allra bästa valet är viltkött där utsläppen ligger nära noll. Gris och kyckling är inte fullt så bra men ger inte lika mycket utsläpp som nöt och lamm.
Att producera nötkött orsakar omkring fyra gånger mer utsläpp av växthusgaser jämfört med kyckling. Är köttet importerat tillkommer också utsläpp från transporter.
Den som siktar på att dra ner sin köttkonsumtion kan med gott samvete byta biffen mot bönor eller linser. De ger samma typ av näring men bara en bråkdel så mycket utsläpp."


Detta borde ALLA tänka på, verkligen ALLA. Men människor suger så jorden kommer gå under i alla fall. Grattis. Dock är det lite synd för oss som växt upp i det här levnadssättet, att vi måste känna skuldkänslor för något som inte ens vi startade. Undrar hur det hade varit om industrialismen aldrig hade ägt rum? Fast Sverige skulle säkert varit väldigt fattigt som det var innan den kom, men hmmm. Skit samma, man ska inte prata om sånt som inte är utan istället göra något åt det som faktiskt är.

Nej nu ska jag träna på ideologier till citatprovet imorrn, fixa ansiktsmask samt duscha. Imorrnkväll har Amandus (my brother) band Wolfman Jack spelning på Verket bakom Hamnmagasinet. Dit ska jag och det kommer att äga! Hoppas Lova kommer hem från Bali imorrn också, det vore inte helt tråkigt. HEJ DÅ MIN VÄN

Onsdagen 30/1-08

Hej! Prov i ideologier på fredag. Det är nice..... Men det blir också FIKA, och det taggar jag som FAN! Nu har jag inte ljugit, för jag har lagt upp bilderna från Sthlm på www.bilddagboken.se (filippen) så watch if you like too.  Hej då!

Tisdagen 29/1-08

Du ska va president.

Titeln är också en titel till en Imperietlåt. Imperiet är ett svensk band som fanns på 80-talet som Joakim Thåström startade (från Ebba Grön) mm. Om ni inte visste det  så skriver han sjukt bra texter, han e grym! Idag var första dagen i skolan och det kändes nice, men lite depp att jag inte kunde stanna längre i sthlm. Ännu mer depp är att jag aldrig kommer kunna fara till den lägenheten igen eftersom min syster flyttar hem igen (har jag nämnt det nån gång förresten?...)  och den lägenheten äger verkligen! Den är råmysig med en egen trappa ned till sovrummet, underbar planlösning osv, asbra läge (Skogskyrkogården, innan Farsta, 10-15 min med tunnelbana till T-Centralen) så det blir lite R.I.P när den e borta :( Men det är ändå 1000 ggr bättre att hon flyttar hem igen!!!!! Längtar <3

Att man i 16-års åldern är halvfärdig sa skolsköterskan idag (hälsobesök), och det har man väl hört förrut. Men det känns lite småkonstigt att jag är ett vandrande halvfabrikat, men det gör inte så mycket. Hon trodde till och med att mina 166,5 cm över marken skulle utökas, vilket kan vara trevligt. Den som lever får se som det heter! Men jag är i alla fall längre än dom andra 2 kvinnliga medlemmarna i vår åttamanna familj så jag är redan nu en vinnare! (om du vill se det så). Om du undrar mer över mitt hälsobesök så kan jag berätta att jag är frisk som en nötkärna :) Men frågan är ju vad som är så friskt med nötkärnor, egentligen? Kan man inte säga att man är frisk som en paprika? VARFÖR? Jag har så många varför om allt hela tiden, min hjärna vill bara sluka allt som kan kallas intressant kunskap (frågan är ju dock huruvida nötkärnor och paprikor är intressanta...) tills den blir mätt och... spyr? Hjärnan är ett intressant fenomen, och hur människan agerar och tänker överhuvudaget,  därför vill jag läsa psykologi. Jag ska bli hjärnskrynklare! (kanske inte men)

Idag har jag haft sjukt ful/dålig/tråkig/konstig handstil hela dagen. Jag tänkte att du kanske ville veta det. Om du vill veta ännu en sak så kan jag tala om att Vilse i Pannkakan är asbra och alla borde se det!!!!! Samt att alla borde höra låten "Hand on your heart" av Jossan (dvs José González, han e nice JAG HAR SETT HONOM HAN TOG PÅ MIN AXEL) för den e grym. Haha, idag när jag o Emma kom in på Nannas Kiosk (mitt godissug var fortfarande inte stillat trots att jag köpte 5 st i Midgårds caféteria, jag börjar gå in i god cirkel. Just det, varför ska den vara ond för? Jag älskar ju godis och jag mår bra av att äta det så det är bra att jag äter det då!) så var det en kille som precis skulle gå ut, men butiksinnehavaren hindrade honom : "Du får inte ta godis, det är inte gratis smakprov i Sverige." killen, med öppen hand där man kunde skymta 2 st rosablåa sura godisflaskor med bubbelgumsmak svarar : "Men ursäkta! Jag tog bara två, jag trodde det var smakprov!" HAHAHA så jävla störd kille? Ofta man FÅR gå och ta godis "Fritt fram för smakprov, kom och smaka INNAN du köper så du inte köper en äcklig sort!" Hahah, kunde han inte bara sagt "ursäkta, hej då" och sprungit därifrån? Det skulle jag ha gjort.

Och jag vill bara tillägna några rader åt Emma: Skriv till VK!!! Det är viktigt att man har åsikter och dessutom att man visar dom för andra. Om något är fel ska man inte tolerera det, så skriv skriv skriv! Sen när insändaren kommit in är du varmt välkommen i klubben "Vi som är grymma och coola som har skrivit till VK och kommit med och som fått10 000 tals personer att läsa våra åsikter", du får en kopp kaffe som välkomstpresent (jag ska hälla den i dig, eventuellt kamouflera den i något, får se vad)

JAG SAKNAR LOVA

Jag har sett teater idag och trots Tinikas åsikt (och jag säger inte att hon har fel, för det hade hon inte! But I didn't agree :( ) så tycker jag den va nice! Dom är duktiga. Teater är fan nice ändå, det är synd att man kollar på det så sällan. Men du nu ska jag käka kassler och goda grejer.

(HEJJAGÄLSKARPARENTESER.NU)

we are you're friends and you'll never be alone again?

Lördag 26/1-08

Hello Stockholm!

Har precis kommit hem från en 1 h 10 min lång promenad i rask takt, riktigt skönt! Promenader är som fika, det är grejen liksom! Fast fika kanske är en aaaning mer nice eftersom det är så slappt. Eller först fika, sedan promenad, det är det bästa! I ala fall så skulle jag och Hillevi gå till Ica Globen för att köpa lite godis o frukt men dom har visst skaffat sig cp öppettider (ofta man stänger 17.00?) så det sket sig. Drog till en mack istället, så vi gick inte hem tomhänta :) Måste börja promenera oftare. Nu när jag (äntligen!) har en mp3 igen, så ska jag börja promenera, det är fett nice att promenera med lite musik i öronen. Det känns så emo att gå ensam i tystnad...

Idag har jag träffat Eija, det var riktigt jävla kul alltså! Vi gick på stan en bra stund, och hade mycket trevligt :) Köpte dock inget (förutom batterier till kameran) eftersom jag köpte munkis, jacka, beatles t-shirt, 2 slipsar, almanacka igår (har fan inte köpt nåt på en månad så det va nice!) igår.  Men däremot fikade vi på ett råmysigt fik i Gamla Stan. Hahah, jag vet inte ens vad det var jag åt, men det var nåt cheescake liknande iaf. Och kaffe självklart :) Jag har sagt det 1000 ggr och jag säger det en gång till: Fika äger verkligen ! Det kanske är därför jag är Fika Filippa. PS se bilder från Sthlm på www.bilddaboken.se (filippen). HAHAHAHAAH det roligaste var ju att när vi var på plattan (sergels.) så stod det en jävla hög tjejer på trappan och hade feta Tokio Hotel planschnerna och stod och sjöng "Monsun" och det kan ha varit det mest random, roligaste, patetiska jag någonsin sett!! Haha det var fan jävligt roligt!! Men det var en mycket nice dag :) Allt är nice i Sthlm, you should go there you know. Men nu ska jag dissa det här, ska hjälpa min siz. fixa i ordning grejer för vi ska nämlgen se en film, coola som vi är. Haj då

Fredagen 25/1-08

Dóbraje útra

Nu är jag äntligen i Sthlm, och det är muchas roligt, ja! Anlände till City Terminalen klockan 05.55, tagga! Sov inte så mkt på bussen, men vi drog hem till Hillevi när vi kommit fram hit, och sov några timmar. Nu ska vi göra lite lunch och dra till stan. Hoppas jag finner något trevligt att köpa! Imorrn ska jag träffa Eijis, blir askalas, sen på söndag blir det Ingvar Kamprad Elmhult AB (som alltid dvs :) ) Nu åker tanten i huset nedför en liten stol som sitter fast på ett räcke längs alla trapporna i huset. Det låter. Ändå depp att inte komma nedför trapporna :( Fast hon är iofs typ 100 men ändå..)

Imorse när jag rotade i min necessär så kom jag på varför det heter just necessär. Det kommer från ordet necessary=nödvändig. Alltså logiskt eftersom man har  nödvändiga saker i sin necessär! Allting har en tanke bakom sig. Det känns ganska lustigt med tanke på att jag i vanliga fall skulle suttit och pressat i mig konstig mat på Vildmannen exakt just nu, om jag varit i Umeå alltså. Sen skulle jag sprungit till gympasalen och haft gympa. Men så ser inte mitt liv ut idag, och det är jag ganska nöjd över. Nej, nu ska jag laga god lunch av marinerade räkor i pasta samt sallad mm. Det blir nice! Du är nice! (kanske)

Paká!

Måndag 21/1-08

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

¿Hola, qué tal?  Ja, tro det eller ej, men jag har faktiskt pluggat spanska ikväll! Ja, hur otroligt det än låter så gjorde jag läxan (och ännu mer otroligt är att jag faktiskt förstod den)! Men Dimitris kan fortfarande gå någonstans, jag tänker aldrig bli frökens (dvs Dimmys) lilla smörklick. För han dödade spanskan åt mig! Rått och vilt! :( Men bör man sörja? Jag vet inte, maybe you'll see that in the next episode! Okej, jag ska försöka att tagga ner på utropstecknena framöver, jag lovar!!!!!!!!!!

Idag var det en fin dag, men lite smådrygt att jag vaknade typ halv sex imorse. Hatar att vakna när man ska upp om 1 ½ timme för då känns det så ovärt att somna om pga jobbigheten att bli väckt ännu en gång, men samtidigt pallar man ju inte gå upp klockan sex heller (om man inte heter som en jag känner heter, alltså). Vilket dilemma! (förlåt för ! ) Hade en rätt trevlig Samhällskunskapslektion först på morgonen där vi började med ekonomi (ja, jag vet mycket om aktier, börsar och nationalekonomi nu, fråga på bara! jag vet också vilken liten kris vi är på väg in i, USA har det inte skoj) vilket är rätt intressant faktiskt. Alla SO ämnen är asintressanta  (förutom religion, då...).

Efter eng. och matte så stack jag och Emma och åt på älskade Vildmannen, och jag diggar inte deras väggmålningar, dom får mig bara att hata Vildmannen ännu mer... Sen köpte jag en chokladbiskvi och en kopp kaffe och myste på Bilden. (Jag och mina "klasskamrater" har förövrigt konstaterat att Eva är 1000 ggr bättre än Maud (E=bild M=Form). M kan gå nånstans :( Hon är min mentor dessutom såklart....) Det var en riktigt trevlig bildlektion i alla fall! Hann med mycket på min serie (jättesvårt att rita av sina vänner så jag ber om förlåtelse till Linnéa, Emma och Lova redan nu om ni skulle ta illa upp vid era utseenden på min serie om ni oturligt nog skulle få se den av något (dumt) skäl) och det var jättekul :) Emma joinade ett bra tag också. Och Lova sms:ade mig då: "snorklat vid korallreven, ätit god mat och chillat idag :D allt är väl här på bali. Hör av mig! Saknar er. Älskar er!"

Jag svarade: "Men du det låter inte helt tråkigt! Nice att du får se korallreven innan dom dör ut! Ha det asjävla bra! Vi älskar och saknar dig jävligt mkt :)" Och jag vet att jag är taggad i utropstecken som sagt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

På svenskan ska vi göra en uppsats om en konstnär eller serietecknare såklart, bara för att vi går Bild & Form. Jag valde Martin Kellernan :D :D :D :D  Vet du inte vem han är så tycker jag att du ska springa iväg till närmaste bibliotek och fråga efter hans böcker, låna dom, läsa dom och njuta. Han är kung, helt enkelt!

Hade inget piano ikväll, så jag har bara chillat. Pratat med Linnéa.M litegranna, hon ska praoa på Gina Tricot nästa vecka. Jag vill också ha prao, det är fan ändå jävligt kul! Har ju som sagt fortfarande kvar mina hackskills från min praovecka på Åhléns Caféet.... Och dom visar jag gärna upp! Nej, nu när jag ändå gjort en fantastisk grej (spanskan) så ska jag försöka med ännu en bravad! Den bästa av dom alla dessutom, nämligen att gå och lägga sig tidigt! (ahaha, mina sovvanor är ju....... fråga Emma she knows) Klockan är bara tjugo elva så jag har fortfarande gott om tid på mig. Men först ska jag duscha :)

Ett recept på asgoda grejer när man är assugen på något och inte pallar slösa bort sina stackars kvarvarande slantar på godis och skit:

¤Ett gäng okokta mandlar med skalet kvar (Så många du vill, men typ en näve)
¤Salt (Någon/några matsskedar)
¤Vatten

Aaaaaaaaaand you do like this:

 1. Sätt på ugnen på 225 grader
 2. Lägg mandlarna i ett durkslag, spola vatten på dom så dom blir wet wet wet.
 3. Lägg dom (blöta) i en skål med salt. Rör om så det är salt över hela mandlarna.
 4. Lägg mandlarna på en ugnsplåt med ugnspapper på.
 5. Ställ in i mitten av ugnen
 6. Låt vara inne i ca 7-10 min beroende på ugn. Om du vill kan du ta ut plåten och röra om efter ca 4 minuter. Det är klart när dom börjat få färg och man känner en god doft.
 7. ÄT OCH NJUT FÖR FAN
 8. Hej då :)

Torsdag 17/1-08

Gäsp.

Håller på att rensa ut min garderob nu, lite drygt med jävligt värt. Min garderob har sett ut ungefär som mitt rum ser ut nu, ett bra tag och det är inte roligt.... Hittar typ inte kläderna däri. Men nu äre klart iaf, och rummet får jag se om jag tar nu eller imorgon. Det vore iofs rätt skönt att gå och lägga sig tidigt för en gångs skull, så jag ska fundera på hur jag gör, hihi.

Kändes lite random att vara på skolan på kvällen när man varit ledig hela dagen. Tänk om det skulle vara så istället, att man chillade på dagarna och hade kvällsskola, skulle vilja prova det ett tag. Då skulle man kunna sova hur länge man ville varje dag vilket inte vore helt fel! Dock så skulle man inte kunna göra så mycket på fritiden eftersom dom flesta lektionerna typ dans, musik, vad som helst, är på kvällen. Men man skulle kunna fördriva tiden på annat vis.
Nu är det en dag mindre tills jag far till Stockholm! Haha, egentligen kan man ju säga så om allt : "Nu är det en dag mindre tills jag far till London, en dag mindre tills jag tar studenten, en dag mindre tills jag får mitt första barn, en dag mindre tills jag dör" o.s.v, men ändå :)

Idag har jag chillat, sov ut och det var jävligt nice kan jag berätta. Sen tog jag det lugnt på förmiddagen och efter det drog jag och mamma till Mariedal på olika butiker. Köpte lite kläder på Kupan och godis på Rusta (Rusta är jätteöverskattat har jag kommit på nu, men när jag var liten älskade jag det fett mycket. Funderar på att aldrig fara dit igen...) mm. Sen fikade vi på Café Victoria vilket fortfarande är det bäta caféet i stan, det står jag fast i. En stor räkmacka+en kopp kaffe, det är liksom inte fel! MMmmmMMMmmM. Drog hem och åt pannkakor och självklart skulle Vilhelm och Amandus komma och käka middag hos oss just idag, när jag skulle dra till Midgård astidigt. Jag ser dom aldrig för dom kommer alltid när jag inte är hemma (jag funderar på om dom startat en pakt mot mig, man vet ju inte)!!! Vilhelm har jag inte sett en enda gång i år! Hans band ska spela på House Of Metal (hårdrocksfestival i Umeå) och Amandus band har också en spelning 1 feb. , dom e grymma, typ!

Imorrn kommer Emma hit och vi ska hyra fetaste jävla skräckfilmen! Har dock inte kommit på en film som är tillräckligt fet, så jag får tänka ett tag till... Det är nice att se på film, bara så du vet. Nej nu ska jag äta innan jag avlider, lyssna på musik och städa lite till i mitt rum (Yippie!!). fniss

P.S jag uppskattar att niorna älskar oss och verkligen tog sig tid att kolla på oss när vi ritade så engegerat i 3 JÄVLA TIMMAR. Men jag fick en gratis T-shirt och en mandarin och en fin bild på "Paint It", så jag kanske inte bör klaga ändå. D.S

Onsdag 16/1-08

Heyheyhey!

"Men det är det som är roligt med hundar - dom kan ha vilken färg dom vill."     Jasså?   (citat av jenny)


Idag äre nice. Alla dagar är nice, alltid. Det är nice! Sovmorron,slappt, träffade Jenny dessutom. Drog hem till henne för första gången på jag vet inte när. Ny fin tv hade hon skaffat sig också! Det var trevligt att träffa kvinnan, och hon diggade bilden jag har på henne på bdb  (vad hade hon för val?). Måste erkänna att vädret inte gör mitt humör sämre alls, inte heller att en av mina bästa vänner chillar på Bali rålänge och steker  osv. Jag är nöjd som det är! Och om några dagar blir jag ännu nöjdare (när cashen rullar in och jag blir stolt ägare till en ny mpthree) men jag är inte matrealist för det. Eftersom en mp3=musik, musik=det mest levande som finns, typ! Men det blir fint när jag har den i min hand.

Idag har Sofia hjälpt mig med kameraproblemet som tur var, så nu laggar inte minneskortet längre.Jag fattar inte grejen med teknikprylar, exakt VAD vill dom mig egentligen?! Fuck you alla jävla ofungerande saker! Och jag skulle kanske inte vilja påstå att jag är särskilt oteknisk, det är mest min tur som sviker mig litegranna.. men man kan ju inte ha flyt i allt heter  det ju så jag får väl inte klaga kanske. Imorrn blir det sovmorron för hela slanten, faktum är att det blir ledig dag dessutom! Men ledig kväll blir det bara för en fjärdedels slant, för jag ska nämligen till Midyard och rita med min klass medans alla söta 92:or kommer och checkar in oss. Ska ladda upp med fika så det blir nice! Fika måste vara det bästa som finns i hela universom! Det passar vid alla tillfällen, med nästan alla sällskap på alla ställen. Fika är grejen, helt enkelt!  Fika kommer av dialektordet kafi (=kaffe) där man helt enkelt bytt plats på ändelserna. Förr betydde  fika kaffe o bulle typ, men nu kan det vara lite allt möjligt. FIKA ÄGER! (och nej det är inte wikipedia som äger)

Åkte med reggaebusschauffören i Söndags, det var femte gången. Han är så jävla cool, han är min idol! Alla busschaufförer borde eftersträva honom, då skulle jag älska att åka buss till skillnad från nu då det är tvärtom... Det skulle vara fint med lite vår snart, så att man kunde cykla utan att frysa, bli blöt och behöva vara rädd för att dö jävligt mycket om man halkar. Cykla är bäst i hela världen <3 Jag har kommit på att jag ska börja med matlåda! Det är fett värt, för då kan man se till att få jävligt god mat (ja, den delen behöver jag inte kommentera, ni vet ju vildmannen. Vill poängtera att jag absolut inte är kräsen, vilket bevisas genom att jag faktiskt alltid äter maten, och mycket dessutom), att man får nyttig mat (ibland är det mest bara pasta till lunch på den vegetariska sidan, inte så där jättenäringsrikt och nyttigt. Stadig lunch gäller!), att man får rätt mängd (Har blivit utan mat för att den var slut), och att man får fräsch salladen (vildmannens sallad vill jag inte ens kommentera....). Så det är fett värt ur alla aspekter! Det är inte jobbigt att fixa eftersom jag älskar att laga mat, det tar inte stor plats i väskan, det finns micro att värma i, allt funkar! Så det blir nog en klar förbättring skulle jag tro. Bra luncher  here I come liksom! Och FU vildmannen!

Taggar sthlm som satan! Ska bli skönt att få komma härifrån ett litet tag. Synd bara att jag missar Monicas 18års fest, det suger balle :( Men sånt är livet!

En helt rätt låt av ett ganska helt rätt band! :Allt e så tyst & lugnt,
ingen människa syns till.
Alla sitter nog hemma hos sin familj
och njuter av en stillsam dag.

Mamma, pappa, barn,
den borgerliga drömmen.
Drömmen som aldrig vill dö.
Drömmen som aldrig vill dö.

Jag hatar söndagar,
dom ger mej faktiskt inte ett skit.

Man skulle kunna tro
att det är en idyll,
men det är inget annat än dan före måndan.
Nej det är inget annat än dan före måndan.

Då kommer folkhemmets alla drömmar gå i kras,
då kommer folkhemmets alla våndor tillbaks.
Dom finns bakom knuten,
dom finns här i dag å dom finns här i morron.

Jag hatar söndagar,
dom ger mej faktiskt inte ett skit.Öh hejrå. Nu ska jag lyssna på The Beatles.


Måndag 14/1-08

Hej hej på dej min vän!

"Nästa ... finner du bakom något - som snurrar" Den meningen skulle jag kunnat döda om den varit levande, för så irriterande var den när man var liten. Hahah, Pettson & Findus i Snickarboden var fan grejer alltså! Det var Sims också, minns att jag kunde spendera typ 6 h i sträck med att fixa mina Simars hus och allt, och när man lärde sig rosebud och dom andra lösenen så blev allt genast mycket roligare, och sen när man gick och la sig efter allt spelande så rullade Simslåtarna runt i huvudet om och om igen tills man somnade, helt sjukt vad hjärntvättande ändå!

Många har säkert tänkt tanken att det faktiskt skulle kunna vara så, att vi lever i ett Simsspel. Att någon eller några (jag syftar INTE på gud, eftersom gud inte finns. Inte för att typerna som jag pratar om nu finns heller men. Eller varför inte, vad vet jag?) satt däruppe och lekte med våra liv, styrde allt. Gjorde så att vi trodde att det var vi som gjorde våra egna val, när det i själva verket var dom som styrde oss till det. HEHEHE de var väl en tankeställare?? Well maybe you'll see about that when you're fucking dead, and... dead.


Jasså du, jaharu du säger det? Just det, idag var jag L-E-D-I-G. Det var inte alls pjåkigt må jag säga! Spenderade dagen med att:
 1. Väckas av Emma 11.40
 2. Fixa och dra till stan
 3. Äta en jävligt god kycklingssallad på Hamnis med Emma & Lova
 4. Köpa grejer GRATIS på H&M p.g.a mina pengacheckar som jag belönats med för att jag är en viktig kund (eller tror mig vara, åtminstone)
 5. Dra hem
 6. Chilla, käka
 7. Dra till Midgård för att play the piano, och för att sedan upptäcka att jag var där en TIMME för tidigt, hoppet alltså! Det ironiska var att jag kollade på klockan typ 100 ggr både när jag var hemma, på bussen, på Vasaplan osv för att ändå inte förstå mitt misstag. Men detta gjorde inget för jag hade köpt bgodis på Nanna och ödet hade gjort så att jag tagit med mig ett Rocky album så jag chillade med godis o Rocky. Det var inte tråkigt alls!
 8. Dra hem, lyssna på jävligt bra musik, upptäcka att min mobil är sönder (HURRA, TEKNIKEN ÄLSKAR MIG <3)
 9. Sitta här, och efter det ska jag duscha o sova, yeahyeahyeah.
Men min dag har varit fin iaf, studiedar e nice. Imorrn börjar ettornas projekt. Vet dock inte var, när eller hur eftersom midgård suger på det här med något som kallas information. Jag hoppas bara jag hamnar i en okej grupp.

Imorrn drar Lova till Bali (en ögrupp i Indosien , i Asien) för att chilla i två eller eventuellt fyra veckor. I hope she will have a great time you know! Kommer bli lite tomt bara, men hon har lovat att maila.... får se om hon håller det! Jag längtar jävligt mycket till jag far till London och England. London är seriöst det enda stället jag vill fara till, jag vill inte resa nån annan stans förrens jag varit där. SO TAKE ME THERE PLEASE! Jag ska chilla med John, George, Ringo och Paul på Madame Tussauds då. Chilla som fan.

Snart bär det av mot Sthlm igen, det taggar jag! Blir troligtvis nästa helg (inte den som kommer nu, utan den efter den, om du förstår vad jag menar...) Öh, det blir lite nice eller hur? svar: ja. Jag ska lätt bo vid Skogskyrkogården nån gång i mitt liv, där min siz bor. För det är inte tråkigt där! Och nära stan äre också. Och man kan köpa godis på Ica Globen sent en torsdagkväll om man vill också! Hoppas bara jag hinner ersätta min RIPade mpthree med en ny tills dess så jag har nåt att chilla med på resan dit. Musik e livet som någon sa, det kanske var jag som sa det.

Men eftersom jättemycket spendering av dator (och tv för den delen) är jätteöverskattat så drar jag nu. Hejrå

P.S Se American History X och American Gangster (och svar:nej, jag är inte taggad i USA som kan antydas p.g.a titlarna, filmerna är bara jävligt bra helt enkelt.) D.S

P.P.S Hej Linnéa. D.D.S

RSS 2.0