rakas

Sä olet minulle se tyttö jota rakastan
se ainut tyttö jota palvon
Ja jos en tiedä sinun vieressäni nukkuvan
Mä yksin aamuun asti valvon


Varför, jo kanske för att rakas är världens bästa låt! Bad Hannis sjunga den för mig idag, det uppskattades (haha lovar att det är fel text, vet ej hur den går eller artistens namn så gissa är det enda man kan!)

 

 ASstekigt väder idag och det ägeeeer! Det enda negativa har varit kaffeabstinenshuvudvärkcpäckel, sånt kan man faktist vara utan... Just nu är vi alla så glada över detta minilov för det sitter så fint! Dock vill jag påminna er om att Valborg är överskattat, utifall att ni mot förmodan råkar tagga lite för mkt och på så vis blir besvikna. Har man noll förväntningar får man också oftast jävligt kul. Eller roligare än man trott, eftersom man inte trodde något! It’s as logical as can be you see.

 

På tal om kaffe dvs. Vill tillägga till Emma att denna kopp använts VARJE dag sen jag fick den, I am forever grateful for this gift from your mother you see!

 

 Mys med kära klassisar och årets första mjukglass på apiz idag, det ägde. De förklarade sin kärlek för mig (läs hatkärlek…) och vi chilladeeee som bara BL2are kan. Sen stekte jag vidare med Hillevi och hon bjöd mig på kaffe (as usual…): ”Jag har inga pengar att köpa kaffe för.” ”Ja det är ju tur att du har en storasyster”. Mucho trevligt!

 

 Vill även passa på att säga GRATTIS till min älskade piercing som fyller 2 veckor idag. Hade jag varit Emma hade jag namngett piercingen till typ Klas eller Ella, men jag är inte Emma. Jag är jag.

 

PS Lol VK idag....DS

 


kissekatterrrrr


Den svarta e finast och mysigast  :D:D:D:D (Emmas bild)

Idag efter den aslånga men mycket angenäma skoldagen så följde jag och Lova med Emma till teg för att kika på E&E's kissemiss Signes ungar. Hur söta som helst, älskar kattungarrrrr. Längtar till de öppnar ögonen och börjar springa runt och leka, sisådär 6-8 veckor, för då är de fortfarande mini men så asgulliga. Kattungar äger!!!

Speciell bildlektion idag. Den kändes så där överdrivet Performance-Art-aktig men även lite för äckligt estetisk (som när vi skrek "Varför!" och jag skrek "Lucy In The Sky With Diamonds!") men det var rätt kul ändå. Speciellt Tinikas englishtalk, det var så jävla klockrent! Hoppas dock att jag inte hamnar i bild i VK imorrn/övermorrn då det var fotograf och reporter närvarande, hmmm. Har bara dåliga erfarenheter av bilder i tidningen menar jag.... det är en oskriven lag att man ska vara cpful när man nån gång råkar vara med i tidningen, så äre bara.

Nu ska jag göra lite gott bistrokaffe, samt tagga DH om 1½ h

BYebyebyebyebebyeee

PS taggar även långhelg 'cause its gonna be a laaat af faaaaan! Yeeees indeed it will! DS
PPS Imorrn har jag haft min piercing i 2 veckor. Det ska firas. DDS

Kinderegg och kattungarrrr

Åt nyss ett kinderegg för första gången på tusen år, och fyfan vad gott det var!!!!! Ironiskt är att  jag i vanliga fall hatar choklad. Eller jag kan äta det, men mjölkchoklad är verkligen inte min grej.... det ska vara mörk, med minst 86% om det ska vara något överhuvudtaget. I'm more into salty liquorice you know. Men iaf; kinderegg fyller en med så jävla stora nostalgiska känslor, så det blir gott bara därför.

Men en sak jag aldrig förstod i deras falska marknadsföring var "Tre överraskningar i en" -grejen, för det är ju inte sant! Kinderegg består av:

 1. Ett chokladägg
 2. En plastcylinder med en leksak/plastfigur (eller ännu värre, ett pussel...) inuti
Hur blir det tre??? En av de olösta gåtorna, and that's the only thing I can say about that

Jag och Eliee checkade in nya Monki idag. När jag var där senast i Februari, i Estocolmo, tänkte jag inte ens tanken på huruvida liten chansen att det skulle komma till Umeå var. Men de kom, de såg och de segrade

Nu ska jag försöka börja på den försenade historiauppgiften: "Vad har hänt med BL2?" som H-E uttryckte det. Jag och Hanna vet ju iaf vad det är kodspråk för.
Hur som helst äckligt less på skoluppgifter men man har väl inget val I guess.

Btw; Grattis Signe till kissarna! Jag vill så gärna ha svarten, ska försöka övertala far min.

Kul idag:
Emma i kafeterian: "Filippa, gissa vad som har hänt, det har hänt något roligt!"
Jag: "Vaddå?"
Emma: "Signe har fått ungar!!!"
Jag: "Jaaaaa - vad kul!!! Vad blev det?"
Emma: "Tre stycken, två vita och en svart"

Det roliga med detta är att folk trodde att Signe var en människa, fnizzigt det kan bli ser ni!

Marit Bergman

Ibland måste man göra saker som inte hör till det vanliga att man gör. T ex att gå på en konsert, ensam, med en artist man hört ytterst lite av innan. Jag pratar om Idun, 26 April, med en svart flygel och Marit Bergman. Jag ska inte ens försöka att sätta ord på konserten, för det är fullkomligt omöjligt. Kan dock säga att det höll till 100 % ändå från den första och intill den sista sekunden av konserten. Otroligt Vackert!

Även jättenice att Annika Norlin gästade, det var så länge sedan jag såg henne live sist, och Marit sa att hon bor i Umeå nu? Random. Hur som helst; asbra musik, asbra artist och väldigt trevligt, humoristiskt mellansnack. 5 av 5 toasters helt enkelt!

TACK Lova än en gång för biljetten! (Och det här med att gå ensam: Konserten var så otroligt bra och gripande att jag knappt tänkte på det. Det var ganska chill faktiskt, no problemas liksom)

För att visa litegrann hur stämningen var ska jag citera lite av mellansnacket som Marit hade:

(hon hade ett vinglas på flygeln under konserten): - "Det är lite fuskigt att jag får dricka rödvin nu när ni inte får det. Men det gör inte mig nåt."

"...och då fick jag flott hår, för det får jag alltid när jag blir full. Jag vet inte varför men man får alltid flott hår och en slinga som hänger fram från luggen. Spelar ingen roll vilken frisyr man har. Det är så ni ser att jag inte är full nu: Jag har ingen slinga hängandes. Ni skulle sett mig i fredags i Skellefteå, det var löningshelg. Fett"

Helt jävla underbart helt enkelt, är det sista jag kan tillägga!

Nu ska jag fortsätta med det jag är bäst på. Chilla. Nicenicenice

Hejz

Umeå och chill

Okej, nu har jag i brist på annat (man kan ju inte omegla varje gång man är på internet, menar jag) och för att min kunskapstörst aldrig sinar tagit reda på massa fakta om allas vår stad Umeå.
För det är egentligen lite dumt att man bor och har bott här så länge, jag i 15 år, och ändå vet så pass lite om staden med jävligt mycket björkar och ambitioner. Vissa vet på sin höjd att branden ägde rum 1888 och att det därför finns så få gamla hus bevarade.

Hur som helst synd att det är så, men nu kan åtminsstone jag stoltsera med kunskaper av yttersta vikt; visste ni t.ex att Ersboda från början föreslogs att få heta Eriksboda? Att den gamla cykelbron (den av trä) invigdes 1863? Att Nydalasjön där min kväll spenderades faktiskt hette Tavlesjön (ej att förväxla med Tavelsjön) från början? Att staden faktiskt brann ner två ggr innan 1888, ena gången 1714 och den andra 1720. Båda ggr var branden anlagd av ryssarna. För att citera Carl von Linné himself:

"Umeå, en liten stad som ännu eij wähl reparerat sig efter det skadestånd den led af fiendens eld, då den totaliter blef afbränd."


Ja, umeborna har inte haft det lätt alla ggr. Men ikväll hade vi det ganska lätt med grill och chill runt nydalasjön. Lova trodde hon ägde på att kirra eld och Monkas enda öl forsade ur ett hål på burken (ägd :) ). Ändå nice med marshmallows!
 

 

 

 

 

Fler bilder på bdb

 


Nu avslutar jag med en hyllningsdikt som skrevs till invigningen av gamla cykelbron 1863:

 

Dyrbar gåva är med dig
Oss given, sköna bro!
Dig prisa må min sång!
Länge eftertraktad är du bliven
Nordens gagn och prydnad
på en gång.

 

(Du fattar väl själv att det var nice att kunna GÅ över älven för en gångs skull, istället för att behöva åka nån äcklig båt...)

 


 

 


ett tips

Okej tack än en gång Tinika för omegle, var på så god väg att ta en internetfri vecka eller nåt eftersom jag är så äckligt less på alla sidor. Alla bloggar och bilddagböcker som uppdateras för sällan helt enkelt. Detta leder till att jag ibland läser Blondinbella, Kenza och Kissie (Kissie bara för att hon är så patetisk dock.......) i brist på annat och DÅ mina vänner har det gått lite för långt.

Hur som helst; omegle är den perfekta sidan där man helt enkelt chattar med strangers och ja det låter töntigt och ja det finns pervon men då disconnectar man bara. Simple as it can be. Har du tråkigt någon gång så prova; den första jag chattade med inatt var t.ex en 23årig fotograf från England (!) och det var trevligt, och kolla in hans gorgeous bilder på hemsidan: http://ichatburn.co.uk/index.htm. Sjukt nice bilder!

Hur som helst är omegle en värd sida om man vill döda tid (even though Hanna the man hate it :( jag ska lära dig gilla det!)

PS mysig kväll med underbara vänner. Elins "Leilabakarmuffins" var fan äckligt goda!!!!!! tack för det! DS

fredag med gospel (....) och fikaaaaa

Yellow lorry slow, nowhere to go
But oh, that magic feeling, nowhere to go
Oh, that magic feeling
Nowhere to go

One sweet dream
Pick up the bags and get in the limousine
Soon well be away from here
Step on the gas and wipe that tear away
One sweet dream came true today
Came true today
Came true today (yes it did)

Fredag at last! Ändå chill ändå nice ändå värt! Jag hatar dock fucking gospel, inte ovärd körlektion men det känns lite tradigt i längden att sjunga typ " I love God" osv när ens åsikter går... åt ett litet annat håll so to speak.

Men men, solen skiner och det är 47 dagar kvar till sommarlov so I couldn't care less about those tiiiiny problems! Nice dag även om målbrottskråkebill närvarade på bilden igen. Denna lektion var dock bättre än tisdagens så jag klagar faktiskt inte på det. Måste även tillägga att gammeldags bröllopsfotografier (minst 50 år, de ska vara svartvita också) är så fina. Mycket finare än dagens. Apropå att sådana dyker upp i VK emellanåt och att jag nyss bläddrade igenom dagens.

Men nog med skitsnacket, nu ska jag förtära maten som står på bordet och klaga lite mer på gospeln för min säkert mycket intresserade musikfamilj. Sen ska jag tvätta cykeln shiny like a shiny star sen ska jag glida iväg på den till The Schwing och träffa alla kamrater. Fika at 18åringen vankas du vet


Tjing tjing!

Torsdag 23/4-2009

Oh I get by with a little help from my friends,
I get high with a little help from my friends,
Oh I'm gonna try with a little help from my friends.Åh, jag blev så glad när jag av en slump hittade datorspelet  "Disney's Magiska Målarlåda" som jag älskade när jag var sju år. Som jag misstänkte så går det såklart inte att installera/spela med nyare version av windows än -95, så det suger. Som att hitta en tusenlapp för att sedan upptäcka att den var falsk, not very funny...  Jag som taggat att lära mig rita Musse Pigg och fula Pluto med människotänder once again men det får väl bli en annan gång I guess.

  Falska förhoppningar begravdes tyvärr :(

Hur som helst: Emma har kirrat Peacebiljett nu och det är muy buen jag säga! Vill även glädja Emma med att ditt favvoband ska släppa ett till album (fast du vet du säkert redan) ganska snart.

The National test in English today went quite good actually. Rather splendid I tell you brother! Pity though I couldn't watch Emma's peformance in the cafeteria earlier this day. But what can one do when these important school-stuff takes all your time?

Nu ska jag göra äcklig KuHi.... egentligen har jag så mycket mer att göra i skolväg men jag tror jag skjuter upp det ännu mer, det är trots allt ett vinnande koncept i slutändan hur ironiskt det än kan låta

Hejz

paz&amor 2009

Anna Ternheim, Deportees, Frida Hyvönen, Hello Saferide, Håkan Hellström, Laleh, Lykke Li, Mötley Crüe, Thåström, The Sounds, Timbuktu, Mando Diao, A Camp, Abalone Dots, plus så många många fler, fler, fler!

 

Biljetterna är alltså kirrade, feels kind of niiiiice, yeeees indeed it does! Nu hoppas jag bara på att Linnizz (eller ska jag säga artonååååriiingen?), Emma, Molly och Elin hänger på för det vore kanske hur jävla äckligt kul som helsttttt

 

 

 

 

 


majblommor och allt!

Trevlig dag idag som fått 10 av 10 toasters om det inte vore för dryga Billtypen (”konstnär” som ska hålla i våra kommande bildlektioner för att lära oss konsten att teckna typ). Jag förstår fortfarande itne vad hans problem var, men hur det än var så har han seriösa issues alltså. Arrogant  på något sätt samt jävligt dryg. Jag hatar sådana människor

 

Skulle gärna ge exempel på hans dryghet men hela den 2 h långa lektionen (t.o.m rasten i kaffan!) genomsyrades konstant av hans cppersonlighet så det går ej att välja tilfälle…

 

"Give peace a chance brother" som John Lennon skulle uttryckt det. Tagga juuuni!

 

Dagens plus:

 

 • God mat i skolan (veg. dvs)
 • Nice väder trots lite kyla
 • Alla trevliga människor (klassisar bl a :) )
 • Lova köpte fina majblommor av nuvarande ö-malmelever, vårkänslor!
 • Ska beställa Peace&Lovebiljetter typ snarrrrt? (efter jag skrivit detta) TAGGAAA

 

Dagens minus:


 • Den asdryga lektionen med Bill, som irritationsobjekt nr 1 för övrigt är kär i…
 • Hannis var sjuk :(
 • Att bredbanstelefoni suger = Mitt och Eijas planerade 5 h samtal förkortades drastiskt till 12 min. Hon hörde ca 50 % av samtalet….
Ok det ironiska är att jag lovat mig själv att inte blogga idag... jag kunde helt inte låta bli dryg som jag är... I should stop really!

Vad ere för daggg? Linnizz födelsedag!

 

  Och ännu en artonåring lades till i listan! Nu taggar vi körkort inför sommaren och det kommer gå fiint. För Du e fiin <3 (det sista internt skämt (eller intimt skämt som vissa säger?))

 

 

 GRATTIS ÄLSKADE LINNÉA!!!!

 

P.S du vet vad jag sade om Statoil Ö-malm 00.00?? D.S

 


pppsycho

Var längesen man såg Psycho sist; därav att jag minns dåligt rent allmänt om hur filmen är. Blev positivt överraskad, för den var muy buen alltså! Seren!

Gillar även nostalgin från 90talet som berövar en då thememelodin till låten finns med i Bustha Rhymes 'Gimme Some More'. När man var ett vårtsvinsbarn visste man ej att melodin från början kom från en av världens mer kända gamla skräck- och även Hitchockfilm.Slutligen kan jag inte ta bort tankarna om att filmens Norman Bates är liiiiite lik vår eng.lärare. Det märks mer när man ser alla ansiktsuttryck osv, kommer kanske bli rädd på onsdagmorron....får ju se

ahjuste

Okej Molly nu råkade jag radera mitt senaste inlägg som du skrev kommentar på (LOL).
 Mollys kommentar var i stil med "Lol hoppas du skämtar som tycker han var cool igår för han var pinsam!" men här är svaret iaf:

Du får gissa själv vad jag menar, mer spännande så!

Men han gjorde bort sig en del kan tyckas.... Men det kanske är så han är bara, och det kan nog igen ändra på. Ibland kan det finnas gränser dock....

Och att du får ta det jag skriver med en nypa salt. Programmet var inte ascoolt men jag dömer inte efter en kväll utan efter helheten. Dock så formulerade jag mig lite fel kan jag erkänna, eftersom det misstolkas :)

Jaja, nu blev jag jävligt less att detta inte funkar som jag vill, så nu ska jag se Psycho iafffffff.....
Fattaru?Här är inlägget jag pratar om för övrigt , hann kopiera det som tur var:

"Har en kanna bistro här bredvid som väntar på att pressas, ändå chill ändå nice ändå värt! Även värt att äntligen få fika med Elin & Hanna once again; det är ju trots allt det vi gör 24/7. Har saknat alla fina klassisar så det var kul att träffas igen må jag säga, efter detta otroooooligt aslånga lov. Eftersom H-E dissar deadlinedatum så tror jag att jag chillar med den där historiaskiten ett tag till, orkar inte göra den riktigt än. Måste-samla-kraft!

Marilyn Manson var lika cool som vanligt igår på Söndagsparty. Tänkte bara för er som mot förmodan inte såg programmet. Nu ska jag kila härifrån och läsa bloggar, hoppas att många jävlar uppdaterat, inklusive du! Sen ska jag se Psycho, även svartvita klassiker måste ju kikas på ibland menar jag.

   
Marilyn Manson & ett offer från Psycho (den kända duschscenen ni vet)

Hejraaa
2009-04-20 @ 19:06:00 Allmänt Permalink "

Cricket

Det dröjer nog ett tag innan jag dissar Stimorol Senses Tropical Twist skulle jag tro. Emma sa i veckan. "Du ser ut som en van rökare när du tar fram de där tuggummina" haha och det kanske stämmer. Godááá är de iaf

Typ! Snart kommer syskon hit på middag, funny funny. Jag kanske borde gå ut i det ljusa fina aprilvädret? Av någon anledning är söndagar dankdagen nr ett för mig, brukar faktiskt inte ens gå ut majoriteten av söndagar. Ingen fot utanför lägenhetsdörren här inte.


 Jag undrar vem som är dankast, han eller jag???

 Inatt drömde jag mysko grejer som alla alltid gör, först en massa shit om några konstiga leksaker och bla bla. Men jag drömde även att jag gick till en frisör för att träffa Hanna. Först såg jag Simon, han hade klippt sig askort och jag frågade var Hanna var, sen såg jag henne sitta i frisörstolen. Frisören fixade till det sista och när hon var klar sade hon: "Då blir det 125 000 kr. "

Jag hatar fan drömmar för de är så jävla konstiga! Vem fan skulle betala 125 tusen för att klippa sig, det är ju bara sinnesjukt! Förstår inte heller hur det skulle kunna bli den summan, hon hade bara toppat sig och gjort slingor typ. Kanske om man gör dreads, permanentar håret, slingar/färgar och gör hårförlängning samtidigt, fast det skulle ändå inte bli hundratjugofemtusen...

Hanna ifrågasatte inte priset iaf : ) Hon kanske blev jääävligt nöjd med resultatet, vad vet jag?

Önskar att jag hade någon koll på när historian ska vara klar men ingen vet, och Fronter förtäljer inte heller svaret på historien. Hmmm, kanske påbörjar den ikväll då. Hoppas bara att det inte är deadline 00.00 ikväll?

Glöm ej Filip & Fredriks nya program Söndagsparty ikväll (jag vet jag hatar tv egentligen men de är sköna) 21.00, Marilyn Manson är gäst!

A Clockwork Orange

Okej blev nyss jävligt grundlurad men det kan alltid vara kul det också!


Såg kultfilmen 'A Clockwork Orange' . Den kan beskrivas så här:
Konstig. Speciell. Annorlunda. Brutal. Moralisk. Hemsk. Läskig. Färgglad. Extrem. Random. Verbal. Sinnesjuk. Oskuldsfull. Brittisk. Mysko.

Men slutligen: Den var en film olik alla jag sett, dock inte bara på ett negativt sett. Den var bra. 8,5 på imdb


knas

Okej vädret ÄR fucked up; för en halvtimme sen snöade det cpmycket, och det var asmkt moln. Nu är det sol och molnfritt igen? Vår? Sommar? Vinter? Det är inte höst iaf, det är det enda jag kan avgöra med säkerhet........

Ok tack för sol iaf! Blev ändrat och vi drar till Mollz, får se om vi far förbi erschboddah innan eller ej. Nu är jag äckligt hungrig, tur att middag vankas om ca 40 sek


hyvönen

Frida Hyvönen. Har vart en trevlig schväng på stan med glada Elin idag; chillat, fikat, hittat snygga grejer man vill ha, och lånat skivor på biblioteket. Det var längesen jag lånade skivor sist och det Ä-G-E-R. Jag hittade bl a en skiva av Frida som jag ej hört förrut, ska bli wonderful att se henne och tusen andra asbra artister på Peace i sommar, det kommer bli fruktansvärt nice. Sommar är det enda jag vill ha just nu. Sol, värme och sommarlov

Vi ska nog förbi Monkas fest en schväng, tror dock inte att vi blir jättelångvariga, men alltid kul att dra förbi. Emma ska iaf stödja mig i min 2 veckorsperiod och inte förtära vissa drycker hon heller (nypiercad = no alcohol), så det känns bra, Tack vännennnnn! Sen blire kanske film och chirre och dirre, begärligt.

Nu ska jag dissa er och fortsätta lyssna på Fridddddaaaa, chilllll

on the waterfront

Det var nice hos mina bros, god vegetarisk middag (de hade fan mage att erbjuda falukorv till middag men då sa jag ifrån...!), smärre kafferansoneringsproblem som löste sig med randomgrannen som kom ner med en påse kaffe (vi fyra tackar hjärtligast för att du räddade vår kväll) och en gammal goding film. Filmen var alltså 'On The Waterfront' med ingen mindre än Marlon Brando, och den var fan bra. Det bästa var när prällen kom in i baren: "I want to see you Terry."  och Terry svarar "I'm right in front of you". Stencool!


Edie och Terry

Stencool = fult uttryck. Hur som helst; drog ner på öbacka sen vid elva, för en jättespontan ö-malm reunion som inte blev någon reunion (?) varpå jag och Linnea (M) vandrade hem till henne. Tänkte mest göra henne sällskap så hon slapp gå hem själv (jag kunde nämligen cykla hem med cykeln sen) men jag råkade visst stanna där till 02.00. But it was really funny anyway, älskar te/prat-nätter, det är sjukt värt.

Nu måste jag faktiskt försöka att vända på dygnet lite åtminstone, ska upp hyffsat tidigt (för mig alltså) imorrn och möta Elin på stan, N-I-C-E. Men först ska jag sova jääävligt gottttttttt

Honey pieeeee

Dear Prudence open up your eyes
Dear Prudence see the sunny skies
The wind is low the birds will sing
That you are part of everything
Dear Prudence won't you open up your eyes?

Look around round
Look around round round
Look around

Hemma igen va va va, för dit kommer man alltid i slutändan (om man nu inte dör förstås, men då blir väl graven ens nya hem antar jag). Men vilket väder! Skulle önska att jag kunde säga hur underbart det är, men det tycker jag inte. Därför låter jag bli den meningen.

Chillat med mor idag för en gångs skull. Fikade på Umeås bästa café enligt mig (bästa tills mitt eget öppnar, menar jag ju); Café Victoria. Deras kaffe var gott idag, och jag saknar typ Midgårdsskolans kaffe, för det är mys.

Det var för övrigt nice att vakna imorse med insikten om att piercingen är gjord, sjuk skönt. Nu väntar jag bara på att det ska läka. Längtar först och främst på att de första 2 veckorna ska förbi, för efter de slipper man vara så äckligt petnoga med allt i sin tillvaro, ungefär.


Idag fikade jag för första gången i mitt liv, det var en ganska spännande och trevlig upplevelse. Jag tror jag gör om det någon gång!

Internet suger och att blogga suger. Att läsa bloggar är däremot väldigt kul, men eftersom alla uppdaterar så sällan så bloggar jag själv i brist på andras uppdateringar. Funderar på att ta en internetfri vecka snart, det skulle förmodligen inte vara något problem över huvudtaget.

Emma, gör i tragus det är N-I-C-E du veeeet!

Nu ska jag glida iväg i äckelvädret till mina bros på Å-hem och chilla. De måste ju få se piercingen menar jag!

Hejz

Finally!

Now it's done, like done done like done!

Och ja, det sjuka är att det inte kändes alls! Gjorde inte ont på något sätt, och det känns inget nu heller. Det är mest ovant när man äter/dricker för att något är i vägen. N-I-C-E med andra ord!

Nu ska jag käka rysk folkrätt samt glida iväg till Jessicas temporära hem, beläget Ålidhem och träffa: Emma, Elin, Jessica, Linnizz, Mollsan, Lova (?) samt Monica, det kommer bli ägigt och kul - som ETQ tidigare förklarat frasen.

Här bjussar jag på bilder från dagen:


Tack för stödet, gänget uppe där (de som chillar med kladdis på bibliotekscaféet)

Vill även tillägga, att min ordvits : "Lycka till med stråkandet, och tack för råkandet!" (vi hälsade på Jessica som tillverkar en fiolstråke som PA100) ägde, även om de andra hatade den. De inser inte vitsen i ordvitsar helt enkelt

lava imorrnrå?

Älskar att gå på natten, älskar att cykla på natten. Mötte inte en enda (inte en!) gående person, bil eller cyklist mellan teg-mariehem inatt, kind of strange. Fast folk kanske inte gillar att chilla ute på tisdagskvällar i april, vad vet jag. Nice att träffa alla goingar och extra nice med dubbelavsnitt av DH (ingen hockey med andra ord....). Vi börjar även känna taggen inför Peace&Love och jag hoppas alla drar dit, för det vore jääävligt kul!

Egentligen skriver jag det här bara för att avleda tankarna från en annan grej, som sker om 11 h.... nice eller onice? Vet ej men det är väääärte!"Vi undersöker dagens resande"

Hoppas ni är äckligt glada nu, jävla IMRI AB för att jag gjort erat jävla test, testet sög för övrigt! Jag fick alltså nån randomenkät för 2 veckor sedan: "Hej berätta om dina resvanor bla bla" och jag glömde bort att fylla i den. Sen när det gått nån vecka så tänkte jag att det var försent att göra den, så då dissade jag den.

 Och sen, när man ska få en trevlig start på dagen med att äta frukost och prata med sin pappa som finally kommit hem igen, så får man otrevliga kort: "Enligt våra noteringar har vi inte fått svar från dig ännu. Ditt svar är en viktig pusselbit i arbetet att kartlägga dagens resande och förbereda morgondagens resande. Bla bla gör testet nu det det är viktigt AHHH". Jaha? De klagar på att jag inte svarat men jag har ju inte direkt bett om att få vara med?

Nu har jag gjort skiten och det var fan 30 helt wasteade dyrbara minuter från mitt liv. Plus att alla frågor var asdryga, typ "Vilket färdsätt använder du när du hämtar/lämnar barn från skola/dagis?" ... LOL... Nu ska jag läsa klart VK som jag inte fick chans att göra tidigare


Ut i solen med er!

#9 dream

Say you want a revolution
We better get on right away
Well you get on your feet
And out on the street

Singing power to the people
Power to the people
Power to the people
Power to the people, right on

              


Bra dokumentär faktiskt. Jävligt bra.

Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace

You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Imagine no possessions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
Imagine all the people
Sharing all the worldFru Vår är fan här!

Sell the kids for food
Weather changes moods
Spring is here again
Reproductive glands

He’s the one
Who likes all our pretty songs
And he likes to sing along
And he likes to shoot his gun
But he knows not what it means
Knows not what it means
when I say

Måndagen den trettonde April kom våren till Umeå på riktigt. Jag började cykla, i tiogradig celsius och stark vårsol, utan halsduk och annat vintershit. Chillade med Hillevi på Barista först (vi kom fram till idag att vi suttit på exakt samma platser där ca 7 ggr, av en slump) och sen köpte vi glass i röda kiosken (vårtecken!!!) och stekte i solen på apizzz. It kind of ägde!

Det blev dock ganska stressigt där imorse (okej går man upp sent kallas tvåtiden för "imorse"); för jag hade gjort vääärldens frulle inkluderande en stor tallrik gröt, tre asgoda varma mackor gjorda på god spansk lantbröd och god ost och goda kryddor, rött te, svartvinbärssaft, kiwis och ett hårdkokt ägg. Sen när jag skulle börja inta frullen så ringer Hillevi, och ja jag fick kasta i mig allt. Men jag njöt ändå.Vilket ledde till att jag fick stresscykla till stan eftersom det är röd dag = allt stänger cptidigt (HATAR verkligen röda dagar så jävla mycket!!!) och då upptäckte jag (försent) att det var ungefär noll luft i bakdäcket. Alla som såg mig cykla tänkte: "Haha kolla där är en dum blondin (fast brunett) som är så jävla störd att hon inte fattar att hon inte kan cykla med sådär lite luft. ÄGD hon blir när cykeln går sönder". Men jag var inte dum - bara angelägen om att hinna socialisera mig i vårsolen.

Men nu är cykeln med stort C fixad, magen är tom och jag ska kirra middag nu. Tjingeling!

PS ska se dokumentären om John Lennon ikväll på tv, såvida det inte blir hockey menar jag... vilket det förmodligen blir för de få ggr jag kollar på tv så dissas ju alltid de programmen. Okej, jag hatar:
 1. TV
 2. Röda dagar
 3. Bussar (jävligt bra med andra ord att månadskortet nu är slut = cykling JA) DS

söndag 12/4-09

För att låta töntig med flit säger jag: Tack för stödet! Det ska gå bra och nu tagggarrrjaaaaa! Nu fick jag även sms : "Anna tyckte inte de gjorde nå ont och jag vet att de inte gör de :-) det var trevligt att hänga med dig. Hej!" och det känns ännu bättre. Fett ovärt att oroa sig över nåt som kommer gå bra - ska bli min nya filosofi.

Chill dag, äntliiigen tog jag tag i städningen och det känns skönt i efterhand. Ibland kommer man ju till de tillfällen då man tappar bort allt viktigt, inklusive sig själv, inne på sitt rum pga stökigheten. Men icket längre alltså. Lova kom hit och vi gjrode asgod vegetarisk nyttig mat (som det ska vara!) och det ägde. Hade taggat dokumentär om varför USA hatade John Lennon ikväll, men det visade sig att det var imorrn istället. Fuck. Får passa på att måla lite istället då. Men först ska jag promenixa!


Btw asnice påskmiddag igår med min niceiga familj. Det här är tårtan som Hillevi gjorde kvällen till ära. Kunde dock inte njuta av den så mycket eftersom jag var så jävla mätt sen middagen men så kan det varaaaa....a..a.a.a..a..a.

Och Hanna jävligt oklart, kommer du hem på lördag eller måndag? Och vad kostar det att sms:a? :) Skicka från ditt finska nummer 'cause I've lost it you see!

Påskafton

Stan med syster och det var jävligt nice :) 8 års åldersskillnad men ålder är bara ett begrepp egentligen, för det märks inte. Mysfika på Barista as usual för de har fan jävligt gott bistrokaffe där. Ekologisk, rättvisemärkt och gott = bra på alla punkter! Ikväll kommer kamrater kamrater hit och det ser förjääääävligt ut här. Alltså jag menar verkligen förjäääävligt! Det är det jag menar med att jag är för dank för mitt eget bästa: för när jag väl är hemma och har tid för städning, så kan jag spendera 10 h på att göra absolut ingenting. Not really good eyyy? Nu är jag cpstressad så jag springer in i duschen och springer sedan till mamma och fixar förberedelser inför påskmiddagen. AHhhhhhhHAHHH

PLUS att jag börjar förstå nu att piercningen verkligen ska ske på onsdag, och Hillevi svimmade när hon gjorde naveln = jag är asrädd för att svimma nu. Kommer göra det, och nej det är inte farligt men jag har aldrig svimmat förr och det vill jag helst slippa. Varför måste man genomlida saker för att få ut något cpsnyggt av det? Emma du måste hålla mig i handen :´( Jaja taggar iaf Emmas tattoo på fredag då, det är ju iaf inte jag som måste känna smärtan vid det tillfället!

seriöst jag mår fan dåligt på riktigt när jag tänker på onsdag. DÅLIGTTTTTTTTT

The Shoes

You say you want a revolution
Well you know
we all want to change the world
You tell me that it's evolution
Well you know
We all want to change the world
But when you talk about destruction
Don't you know you can count me out, in
Don't you know it's gonna be alright
Alright Alright

Okej hyllningskonserten till Beatles nionde album (känt som The White Album) var jääävligt bra! Alla trettio låtar från dubbelalbumet framträddes av olika artister/band från Sverige, Norge, Danmark, USA, Grönland osv. Ibland kan jag vara skeptisk till covers, speciellt till Beatlescovers eftersom originalen är så perfekta att det är dumt att försöka göra en bra version av de. Men fel hade jag - för flera och i princip alla var riktigt bra! Det var både hårdrock, elektro, pop, jazz, och hip hopstil på coversen - vilket var nice.Sjukt bra konsert, skulle gärna sett den live i Danmark nov 2008 om jag vetat om att den ens ägde rum, vilket jag faktiskt inte gjorde. Dock så var kvällens värd lite smådryg egentligen, fast han var ganska skön ibland: "If you remember the sixties you weren't there" (syftar på att alla knarkade på 60'talet för er som inte är med i galoppen) osv. Men hans skämt om budgetplatserna tycktes dock inte ha någon ände, men men. Stämning också att majoriteten av publiken var vitklädda kvällen till ära!

Konserten var värdig Beatles, och då är den fan i mig bra.

John: "It means Beatles, doesn't it. But that's just a name, you know, like shoe."

Paul:"The Shoes, you see? We could have been called The Shoes for all you know."


Långfredag

Det här är jävligt mysko och jag trodde inte jag skulle göra det men här sitter jag och lyssnar på Dolly Parton. Hon är fan underskattad märker jag! Jag lyssnar alltså på Dolly och igår hade jag mössa på mig för första gången på tre år, what's happening?

Igår chillade vi igen som vanligt i slottet nr 2 som Emma kallare, och vi var lite småbitchiga mot varann utan anledning men med en underton av kärlek, typ. Hur som helst så jävla skönt med lov, och att faktiskt ha tid att göra absolut igenting. Ikväll ska jag dock inte socialisera mig för en gångs skull, ska hjälpa till med förberedelser inför påskmiddagen imorrn hos mother, sen ska jag måla på lilla tavlan samt se en hyllningskonsert för The Beatles, "The White Concert", ikväll klockan 22.00 på svt2. Skulle förklarat mer ingående om konserten om det inte vore för att jag vet att det bara är jag som är intresserad av att se något sådant. Men det är ju som det är!Haha och Emma, jag förstår dina tankar angående lookbook men sidan är fortfarande jävligt nice. Kan sitta aslänge tittandes på alla snygga människor med assnygga kläder, och snygga fotografier.

Well it's not a bloggingday today I tell ya'll - so I'd better leave now! hejra

P.S Jag är för dank för mitt eget bästa. Jag hade tänkt göra så många saker idag när jag för en gångs skull är hemma - men jag har gjort absolut ingenting! Eller jag har gjort en omelett och sen har jag duschat, men annars inget. Men chilla äger så jag fortsätter med den livsstilen ett tag till va. D.SSkärtorsdagggg

Onsdagen den 15:e April klockan 14.00 känner jag smärtan i min läpp när den penetreras av ett sylvasst piercingredskap. Så jävla värt!!!!!! Jag och Emma var alltså på LAVA idag och bokade tid och det ägde. En annan jävligt rolig grej idag var när vi var inne på The Store och drömmande tittade på alla assnygga, cpdyra kläder. En DJ chillade med musik på hög volym där inne, och plötsigt ringer Elin på Emmas mobil och frågar vad hon gör.

Och Emma lurar Elin att vi är på fest, mitt på dagen, eftersom det var hög musik där inne, lite partymusikaktigt och Elin gick på det! Hon trodde alltså att vi var på fest klockan två en torsdagseftermiddag hos Elin Edin med massa Midgårdare medan hon själv gick i skolan, som det Minervabarn hon är. Ojojoj, det var jävligt kul! Det fick även mig och Emma att bestämma att vi nån gång i sommar ska festa på dagen, sjukt värt.


Hanna beger sig mot fosterlandet och jag kommer sakna kortspel. Ses dock nästa vecka som tur eeee!

Har för övrigt inte sett en enda påskkärring idag. Tråkigt, för jag vill uppfyllas av nostalgiska känslor. Som t.ex när jag och Amandus var påskkärringar på Haga och fick sjunga blinka lilla stjärna för en åttiorig tant, those where the times! Men det är roliga tider nu också, så I'd better go away and live them. ¡Ciaó!

ah piercing!

Vinegar Joe på högsta volym, våren stundar ganska snart utanför dörren, och glädjande nyheter om läppiercing! Jag har alltså velat göra piercingen i snart 2 år, och vet att pappa är sjukt skeptiskt till dessa "moderniteter" med piercing. Men jag behövde inte ens övertala honom (dock så tycker han att det är fult men det spelar ju ingen roll)?? Sjukt värt och jag taggar det så jääävla mycket och det får göra hur ont det vill I don't care! Snart snart snart! Ska kila till LAVA nån dag snart och kolla hur allt är, priser osv.

Och jag ska för övrigt ringa några samtal och anmäla wildman för jag tolererar fan inte matförgiftning. Nej, nu måste jag skynda mig och göra mig i ordning för att träffa Linnizz, Emma och Jessica, lovely!

Lov äger

ogillar vildis skarpt

Ahhh, blir man less eller? Hade ont i huvudet förrut idag, eftersom jag sparade kaffepengarna till kaffe & fika efter skolan. Jobbigt med huvudvärk med andra ord. Sen for vi och fikade (fick mitt kaffe), chillade hade kul, huvudvärken försvann hyffsat.
Men jag började må allmänt dåligt, Hanna föreslog att det var "kaffedarren" =när man dricker för mkt kaffe och inte har ätit på några timmar. Man blir svag och mår dåligt. Åkte buss hem med Louise, Ellie och Linn och den bussresan var outhärdlig eftersom den var seeeg och slingrig och jag mådde sjukt illa.

Så jag åt och drack massa när jag äntligen kom hem och trodde att allt skulle gå över. Men nog fan ska man inviga lovet med att spy (ursäkta om jag är öppen här men jag bryr mig verkligen inte) och vet ni varför jag skriver detta? Jo - för att det är Vildmannens jävla fel!! Jag är inte sjuk eller så, utan det är verkligen jätteuppenbart att deras kyckling var icke tillagad och sådant ska de fan inte servera i ett skolkök. Jag åt dessutom asmycket av den maten (why wouldn't I, det var nämligen gott). Tack för en fin start på lovet Vildis, tackar ödmjukast!

Jag ska aldrig mer äta kyckling....

Hur som helst trevligt fika på Wayne's med Hanna, Elin, Linn, Louise och lilla Ellie. Ellie busade på i trappen vilket hon uppskattade, sötisen! Nu ser jag fram emot ett asskönt lov och jag hoppas vi kirrar lokal till klassfesten för det vore sjukt kul!

Ikväll blire Schmäck för att se några i Jessicas klass uppträda, men först vankas middag (är dock inte så sugen på mat för tilfället....undrar varför?...)

Jaja njut som fan det är påsk nu, det är lov nu!

hockey, lol?

Det här är fan i mig inte ok! Hade hört rykten om dubbelavsnitt av DH ikväll, och vad är det för skit när man sätter på tv'n? Jo, hockey!!!! Så jävla inte ok!!!! Mitt dissande av tvtittande ska härmed aldrig någonsin brytas.... Men det är trots allt nice ändå för våren är snaaart hääär och påsklov nalkas med stormsteg. Ändå chill, ändå nice, ändå värt?!! ¡Ehh siiiii!

Och en snabb fråga till Emma: Var filmen verkligen bra? För jag är fan skeptisk... Hoppas det för er skull :)
Nyss for hela familjen (de delar som ej bor här dvs) hem efter en asgod födelsedagsmiddag samt fikaaaa. Det är så kul med mina syskon (alla fem är i 20årsåldern, med andra ord så är jag den dryga lillasystern som alla halvt hatar...but I like it!) för trots att de är som de precis alltid har varit, och trots att vi alltid har askul osv, så märker jag tydligt att de faktiskt inte är tonåringar längre. När man umgås med folk i sin egen ålder 24/7 så blir det lite annars när man träffar "äldre" (inte för att de är gamla men....). Men som vi sa i skolan idag: Man kan bli 20, sen ska man inte åldras mer. Efter 25 går det utför, tagga...?

Nej, nu ska jag promenera ute i vårvintern (Naturjävel - bestäm EN årstid tack?) och göra nån dryg jävla engelska som ska in imorrn. Jag vet inte ens vad jag ska skriva. Men eftersom engelska B är tämligen omöjligt att få bra betyg i, så chillar jag nog med det lite. Fast inte chilla som i chillandet som sker i samband med matte B, för den sortens chillande leder till problem. "Hoppas att du har förstått?"

Bye


det blev kanske inget Arvika, Lovika?

"Re: Angående affischering‏

Från:

Arvika Festivalen (affisch@galaxen.se)

Skickat:

den 5 april 2009 17:15:22

Till:

Filippa Norberg (ebbafilippa@hotmail.com)

 

Hej,Tyvärr är alla affischeringsplatser redan ordnade för.

 Tack för ditt intresse!

 Hälsningar

Anneli"

 

Jag måste säga att det sved och det tycker nog Molly och Lova med, men vad göra? Orkar inte att jag hade kunnat få tredagarspass PLUS camping om jag fått detta jobb... lol

 

Men jag är glad ändå för Sofia har skickat massa bilder från ettan och det är askul! Just nu lyssnar jag på sköna reggaetoner (Bobban of course) och tanken slog mig precis att vi har prov imorrn, ska nog läsa igenom skiten en gång åtminstone. Här är iaf några bilder från förra året, håll till godo!

 

jag kanske stekte i vårsolen?

 

vi kanske stekte på Vildis?

 

soldaten kanske stekte med BlondinHanna?

 

det kanske var god mat på Wildman vid ett tillfälle?

 

 

 

Jag kanske ska dra nu hejra


hagbard suger

The grabbing hands
Grab all they can
All for themselves
After all

It's a competitive world
Everything counts in large amounts


Blev jag lycklig eller blev jag lycklig imorse, när det stod "Ny serie i VK" på VK's förstasida, för detta kunde kanske innebära att en annan serie dumpats.... Och till min lycka så hade jag rätt - Hagbard is history och fy fan vad underbart att VK äntligen fattat att det är världshistoriens absolut sämsta serie! Den nya verkar dock inte vara en höjdare heller men vafan, den kan inte vara sämre än äckelHagbard. Carpe Diem har också spårat nu dessutom, astråkig....

Ok nördvarning att prata om serier kan tyckas men ni fattar inte hur dålig Hagbard är och hur många (5 säkert) år som jag stört mig cpmycket på den!!! Personen som gör den kan inte ha ens en tusendels av en kubikmillimeter av humor i sin jävla kropp, det är sanningen säger jag.Fick ett nytt bankkort idag, ett sådant där modernt med chip och eftersom designen var tokugly bestämde jag mig för att anta erbjudantet att få designa sitt eget kort, med en bild. Men nu inser jag att det är skitsvårt att komma på en bild som passar på något så tråkigt, vardagligt föremål som ett bankkort....Förslag?

För övrigt jättekul idag när Hanna fick läsa den skummaste dikten av Harry Martinsson på svenskan och jag fick henne att börja skratta, och det gick seriöst inte att sluta! Hade jag hittat nåt på internet hade jag lagt ut en del av dikten för den var fucked up. Men intet kunna jag finna i detta ytterst oändliga medium.


Skärpning Filippa skriv inte så jävla mycket!!!!!!

'Okej hej då

söndag 5/4-08

Nu lyssnar jag på låten som Jessica hatar, 'mad world', fast inte den äckliga 80talsversionen utan gary jules smöriga/ledsna  pianoversion. Det var seriöst ett år sedan sist och den får mig att tänka på när jag gick i nian då Amandus asofta satt i mitt rum på ersboda (när vi var ersboda gansgaz på ö-ers) i ratlägenheten och spelade denna låt och sjöng. Fast den var nog finare när han spelade.

Nyss hemkommen från mor och mat. God mat! Men jobbigt hur otroligt asocial jag måste tvinga mig själv att vara då min röst behöver vila. Lova ringde idag trots att hon inte fick (vill inte att folk ska höra rösten ok) och hon tyckte inte att jag lät som jag. Tur - för hade detta varit min permanenta röst hade jag hängt mig....

Hoppas den bättrar sig till imorrn iaf, för glöm att jag tänker vara tyst en hel skoldag omgiven av trevliga människor. Im-pos-sible I tell ya'll!!


Den nära på misslyckade tårtan vi gjorde åt E&E! Och jag hatar sju sorters kakor för deras cprecept...

Idag har jag varit duktig och rensat bort så jävla mycket ur mina garderober för första gången på tusen år. Så nu har jag packat ner alla högstadiekänslor i form av (fula...) kläder i kassar som ska stödja röda korset. Glöm att jag skänker något alls till äckelmyrorna!! Kupan ska få ALLT med all rätt

NU ska jag ladda upp bilder på bdb hejra hejra hejraaaaaa

slotttettttttt

Kvällen levde upp till våra (höga) förväntningar, och det mest otippade var att allt gick som det skulle vilket vi absolut inte klagar på. Sjukt värd kväll hur som helst, tror att många fler än jag hade jävligt kul! Synd bara att internet dissade oss - ledde till Mollsans asbra musik fick bytas ut i sista sek, men det gick bra ändå som tur var och eighties samt ninties music saved the night.

Har spenderat dagen, efter 3 h sömn med mysko och abstrakta drömmar om turning torso (?), med att hjälpa till med städningen, som mot alla odds var ytterst ojobbig. Sen chilladeeeee vi ganska mycket också (kändes typ ovant att chilla? borde prova det mer eller??) och uppskattade MGMT och Coldplay mucho! .På eftermiddagen vandrade jag hemmåt  från teg/~slottet~ i mina röda converse och jag fattar inte varför alla hatar och ratar promenader när sanningen är att de är underbara! Det är kanske 1000 ggr niceigare att gå än att åka äckelbuss. Jag hatar verkligen bussar, dock inte kollektivtrafikstanken i sig kan tilläggas. Men inget går upp mot en cykeltur, 13 April - jävlar vad jag ska cykla då!


Men först ska jag äta underbar middag och det kommer sitta så jävla fint att du inte kan föreställa dig

PS Ett minus för min röst; jag låter som någon som kedjerökt i 40 år, som skrikit konstant i 10 h och med en trevlig touch av målbrottskråkor. Men känner att sjukdomen e på väg att besegras av mitt immunförsvar så jag slipper nog prata med cpröst inom snar framtid. Well it's kind of annoying - Yes! Men mest jobbigt är det för de som måste lyssna på skiten, oljudet. DS

Till Emma först och främstJag vet att den här bilden är sjukt uttjatad men den är fortfarande lika clean, älskaaareeeen! Orkar dock inte förklara för utomstående vad som är speciellt med den, men det är högstadiet och det är nice. Har kikat på gamla bilder från -07 på Emmas bdb, och jag har några saker att säga om det:

1. Vi (the real gang dvs) är störda, vi är jävligt konstiga, men att se bilderna får mig att tagga morgondagen asmkt
2. Emma ÄGER på att skriva bildtexter, jag sitter och skrattar högt!
3. Emma får aldrig radera sin bdb för det är fan en guldgruva

Okej mitt sista ord: Nu Emma, har du ingen undanflykt till att inte ladda upp bilder för du har en haxig kamera och allt! Så jag väntar mig en massa inom kort

juste

Torsdag 2/4-09

Hello.
Is there anybody in there?
Just nod if you can hear me.
Is there anyone home?
Come on, now.
I hear youre feeling down.
Well I can ease your pain,
Get you on your feet again.

Chillar, lyssnar på Pink Floyd, Depeche Mode, The Knife och Säkert! . För första gången på hela veckan känner jag att sjukheten är på väg åt andra hållet, dvs istället för att jag känner hur jag håller på att bli mer och mer sjuk, så börjar friskhetens vingar sätta sig fast. Wonderful, isn't it? Nu hoppas jag bara att samma gäller för Hanna, Lova och Mikaela.

Kände mig sjukt pigg och utvilad när jag vaknade imorse, ett stort plus! Men jag vill inte trötta ut mig inför imorrn, så därför stannar jag hemma. Tar det säkra före det osäkra. Och en fyratimmars äcklig konstnärsföreläsning känner jag att jag faktiskt KAN vara utan.... Hmmm...

Har iaf nyss sett Bambi (när man är sjuk ska man glo Disney) för första gången på 7 år. Sist jag såg den var med Mollsan i fyran, men då hann vi bara se halva innan hennes mamma kom för att hämta henne. Filmen är söt, eller massa söta figurer medverkar, men samtidigt ganska många irriterande karaktärer. Frågan är ju vad Stampe och Ugglefar vill???? Den enda som är normal och inte läskig är Bambis mamma, men hon blir ju som bekant skjuten... kul kul...


Hur som helst kanske 1000 ggr bättre än alla fula datoranimerade filmer som våra barn kommer växa upp med

Nu ska jag passa på att städa, eventuellt rensa ur garderoben samt tagga partey imorrn, 'cause it's gonna be a laaaat af faaaan!

1 april!!!!

Lucy i himmelen med diamanteeeerrr yeah.


AHHH vaknade imorse med världens träningsvärk (är otränad och därmed känslig ok) plus hur ont i halsen som helst, inte nice kombo skulle jag vilja påstå. Så jag dissade english och somnade om. Men grejen är att jag tycker att det är boring att vara hemma från skolan när alla andra kompisar är just där, på skolan, så jag for till KuHi iaf. Vilket var trevligt för jag fick äntligen veta betyget på musikprovet vi gjorde för tusen år sedan.

Sen efter diverse lektioner, harmonisk eliminering av teateretta i LMS av Mickis, solsken och ingefärste så drog jag till stan med ETQ, senare kom även Linnizz. Var fysiskt ansträngande då jag mår skit (men psyksiskt så e allt på topp!) men det gick bra ändå. Vänta nu, kom jag på att vi på ca 2 h endast var på banken och GinaTricot, men vi köpte allt lite grejer så det var mys. Emma glömde för övrigt sina shutter-shades, sin iPod och alla bankpapper i min väska, inte otippat... du får de nån dag gumman :)


Inte så estetisk tilltalande bild måhända, men jag är sjukt sugen på fika så den får duga som symbol för det.

Om ni undrar varför detta inlägg kanske är det tråkigaste i världshistorien kan det bero på att jag inte orkar skriva egentligen... fördriver bara tiden till Lova kommer hit och käkar middag. Sen ska vi bege oss mot Å-hem vilket känns jääävligt drygt, men what to do?

Hejrå, om du har hälsan med dig så NJUT av friskheten för fan.

RSS 2.0