hej

Lol varför laggar bloggen?

31 oktober (HALLOWEEN)

"Du ska bli nå't, Plast!
Nå't tekniskt, säger morsan.
Bra betalt, säger brorsan.
Farsan säger inte vad..
Han är inte särskilt glad."

Är nyss hemkommen från en lång, blåsande men ändå skön promenad ute i den första snön. Det var härligt kallt och mitt
 hår levde sitt eget liv i blåsten. Det är så underskattat att promenera ensam med mpthreen, det äggger. Marilyn
Manson och Nationalteatern fick äran att göra mig sällskap i mitt huvud i form av deras musik. Har annars inte
gjort så mycket idag, sov till ett och det var grymt skönt. Sen har jag läst Harry P 7 och skissat på en halloweenmålning.
 Hade tänkt se rasmus men nu är det lite nära inpå middagen så det hinns nog inte :( Kanske att det blir
 "Låt den rätte komma in" på bio ikväll, om folk är manade att lägga ut 100 spänn. Förstår verkligen inte varför det ska
 vara så jävla dyrt att gå på bio? Sjukt ovärt egentligen. Men man gör det ju sällan, så det är rätt värt ändå.

Dagen till ära bjuds ni på en fin pumpa. Håll till godo

30 okt (snart november!)

"Maybe he's right. Maybe there is something the matter with me.
I just don't see how a world that makes such wonderful things could be bad."

Ja, ni som läste Emmas kommentar på mitt förra inlägg har förstått att det inte blev nån rasmus :( :( :( Får se den senare, som innehavare av den kan jag ju faktiskt se den precis när jag vill! Förutsatt att jag är hemma, har tid och lust, och att tv'n är ledig. Yeah! Blev iaf Fight Club istället, och den var faktiskt riktigt bra den med. Brad Pitt och Edward Norton (från American History X) hade huvudrollerna. Klart sevärd film! Orkar inte beskriva handlingen när du lika gärna kan googla fram den på 1 sek (förutsatt att du har ett snabbt internet). Trevlig kväll iaf, mina vänner! Nu ska jag dricka te och måla och läsa HP77777 och vad alla skrivit i gästboken :) Får se hur det blir med Pop Up och festen och allt. Hoppas jag får kul vad jag än gör iaf! Egentligen vill jag på båda, hoppas jag kan klämma in det. Men fortfarande; 300 spänn svider. Jaja, stick nu härifrån och gör nåt vettigt. Dissa datorn vettja (att man ska dissa tv'n hoppas jag att alla har förstått vid det här laget). Sweet Dreams.

Vad är bäst :
Rasmus På Luffen.....

   ...eller Fight Club?

Hmmmmm......!

Torsdag 30/10-2008

Polly wants a cracker
Maybe she would like more food
She asks me to untie her
A chase would be nice for a few


¡Hola!¿Qué tal? ¿Muy bien gracias, y tú? Det är ungefär det jag minns från 4 års spanskaläsande. LOLOLOLOLOL. Lol jag hatar LOL. Igår var jag hos A&V (gissa vilka det är)  och åt middag och chillade. Vi skulle se Sweeney Todd men eftersom Vilhelm inte är lika taggad i den som jag (ofta man inte är taggad i den, jag fattar inte....) och Amandus dissade oss (han har inte sett den och vi skulle se den för hans skull) så blev det Edward Scissorhands istället. Inte helt fel eftersom den också är ett Tim Burton/Johnny Depp samarbete för er ovetande. OCH DEN ÄR UNDERBARRRR, varför är Johnny Depp så jävla bra skådespelare för, det är fan sjukt! Haha, Vilhelm blev typ irriterad på mig för jag sa hela tiden "men åhh, stackarn. lilla gubben..." och liknande åt Edward för det är så synd om honom.

Lille Edward... :(

Och en jävligt bra fråga: Vad fan har Tim Burton aldrig varit med och gjort en Harry Potterfilm för? Fatta hur bra den skulle bli, det skulle bli sjuuukt nice. Johnny Depp skulle kunna spela Harry... haha nej förlåt jag skojar bara! Idag skulle jag äta lunch hos mamma 12.00 och satte klockan på 10.17 (jag älskar randomväckartider) men eftersom jag somnade vid 03 (målade as usual) så var jag cptrött när klockan ringde. Detta ledde till att jag vaknade igen 11.37, STRESS. Men jag hann ändå, och åt jävligt god mat. Sen for vi till Myrorna där jag hittade en stickad tröja och tre filmer: Nyckeln Till Frihet, Forrest Gump och det bästa: Rasmus På Luffen! Iofs var alla på VHS men fuck nymodigheter (nu låter jag jättekonservativ och det ska försöka undvika i framtiden), dom kosta fan bara 20 spänn styck. Och OJ vad jag taggar Rasmus, fatta hur bra den filmen är!!!!! Den är asmysig! "Jag är friii som en fågel..". Efter det fikade vi på bästa caféet i stan (Café Victoria) och det  blev en halloweenbakelse (jag var tvungen, det var svart marsipan på den!!) och svart kaffe, MMMMMMmmmmmmMMMM! Sen gled vi förbi jättespontant på Apoteket eftersom det seriöst ligger en meter från mitt hem, iaf 20 meter, och jag köpte duschcremé och ansiktsvatten. Så det var N-I-C-E

Snart kommer folk hit och vi ska se några filmer, vet ej vilka filmer än bara. Skulle vilja ha skräckmaraton (ja, det är ju ändå halloween) men eftersom  vi har några mesar med oss får vi nog dissa det och se RASMUS istället <33333333
Men först ska jag duscha och städa, yeeeeeeeeeees. Och vad fan är dealen med att TV6 dissar Family Guy och har börjat med dubbelavsnitt med Simpsons?? Jag får lite smygdamp när jag tänker på det..... En annan dryg sak är att jag hatar mina grannar som springer ut och in i trapphuset hela tiden, för eftersom mitt rum är vägg i vägg med trapphuset så blir det vibrationer i väggen vilket leder till att Min LPspelare fuckar upp sig och "skivan" skakar. Då blir musiken cp och det låter som att personen som sjunger är störd med vibrerande röst. JÄVLIGT IRRITERANDE. Jag ska flytta ut på landet ensam i en skog där inga människor bor. Då kan man iaf ha sin musik oförstörd...

"Vill du äta mig?"

Och vad är grejen med att jag drömmer att jag hälsade på Hotell o Restauranglinjen på någon skola och dom tillaggar dvärgghamstrar? Det var ett ugnsfat fullt med färdiga dvärghamstrar, tillagade men ändå hade dom päls och ögon kvar. OCH VAD ÄR GREJEN med att jag faktiskt tänkte ta en hel dvärghamster och smaka, bara stoppa in den i munnen och äta?? Och varför i helvete skulle någon göra mat av dvärghamstrar, typ 1 gr kött/hamster.... ÅHHHH jag orkar inte drömmar.

BYE

Onsdag 29/10 - 2008

I'd rather be a sparrow than a snail.
Yes I would.
If I could,
I surely would.
I'd rather be a hammer than a nail.
Yes I would.
If I only could,
I surely would.

Bara för att jag nästan glömt bort Simon & Garfunkel. Lyssnar aldrig på dom längre, men det var rätt mycket i högstadiet... dom är ganska chillllll. Idag är en sån där "göra ingentingdag" av egen vilja. Hela lovet har halvt som halvt varit så, men jag har ändå haft kul. Har hunnit med teater, film, FIKA, stan och en halloweenfest i sista stund. Men halva lovet har gått så man har en del kvar! Igår var nice; först mötte jag hanna, hennes fästman och hans kompis på stan. Gick och åt på tre kronor (och deras pizzor ÄR! (exakt vad dom är får du använda din fantasi till att lista ut, om du har någon dvs)) och det var trevligt och mättande. Sen gick vi och kollade in BlodRöd (ny skräckbutik) och Hanna köpte sprayhårfärg till hennes Sweeneydress inför lördaggg. Sen chillade vi rent allmänt och drack kaffe och påtår på Hedvigs Hörna (namnet?) och kikade på alla fula människor som gick förbi. Nej, alla var inte fula. :)

Det blev tillsist lite spel på Megazone (töntiga som vi är) och det var värt bara för att få höra "you HAVE the magic" och jag är helt övertygad om att dom som gör dessa spel (bifogar bild nedan för jag minns fan inte vad spelen heter! Eftersom jag inte minns, så kan jag inte googla på spelen och lägga upp en bild heller... LOL så mitt ända sätt är paint) är störda i huvudet efter vad jag såg igår. Ett slott som dampar (?) och massa randommusik och röster och ja. Inte riktigt riktigt.

spelet och vad FAN heter det?


Lalalalaaa, iaf så drog jag hem efter stan för att äta middag med mina bröder, men det blev feta missförståndet så dom kom typ assent? Så jag hann inte träffa dom innan jag for iväg till Lova för att sedan fara på en liten halloweenfest som vi blev bjudna på typ en timme innan, stress. Lova var Jesus och det är fan den bästa utklädnaden någonsin! Hahaha det var lol (OCH JAG HATAR ORDET LOL, DET ÄR EN FÖRBANNELSE ÖVER MIG). Men det var trevligt och Lova lär ha blivit lite sliten eftersom hon skulle upp 06.00 till fiskarna i Norum. "Jag ska röka dom så jävla mycket!". Jaja, så var det, och senare idag ska jag till Amandus o Vilhelm och äta middag, och se SWEENEY TODD på storbildstv och surroundljud och det kommer bli för mycket för mig, men så N-I-C-E ändå!

Och fyfan vad jag hatar T9, djävulens påhitt och jag vet att ni alla som läser detta säkerligen är jättekåta på T9, men det hjälps inte. Det suger ändå jag säga! Sen tänkte jag idag (inte en originell tanke iofs, men ändå) att tänk om livet var en musikal? Alltså att alla sjöng titt som tätt istället för att prata. Fan vad fucked upp det skulle vara. Isånnafall skulle mitt liv vara som Sweeney Toddddd! (Det kunde ni aldrig gissa, va?)


Måndag 27/10-2008

Free as a bird,
it's the next best thing to be.
Free as a bird.

Home, home and dry,
like a homing bird I'll fly
as a bird on wings.

Well well well, how about that?? Usch den här låten suger. Måste byta. Sådär, that's better, isn't it? Vad fan är felet med människor egentligen: hur kommer det sig att man, trots att man själv valt låtar till sin mp3, ändå alltid har låtar man inte KAN lyssna på? Det är vissa låtar jag verkligen aldrig lyssnar på, men ändå har jag kvar dom, dom finns där för att bläddras förbi? Det är exakt samma när man köper lösgodis: det är man själv som valt varenda jävla godisbit i påsen, och ändå tycker man att det är äckliga bitar kvar på slutet? Jag menar hur logiskt är det?

Jadu, mycket vet man inte men man behöver inte veta det heller..hihihiihihihi. Bara man har Beatles i öronen så funkar det. Yeah! Idag har jag varit på Expo med Hillevi, trevligt var det. Och jag blev så jättetaggad på att flytta hemifrån (den känslan infinner sig relativt ofta) och bara köpa massa inredningsgrejer, speciellt en assnygg spegel som fanns där :( Den eviga frågan inom införskaffning av inredningsprylar från min syster är för övrigt: "svart eller vitt, svart eller vitt, svart eller vitt? SVART ELLER VITT?" och eftersom båda färgerna (eller dom verkligen färger, hmmmm!) passar lika perfekt i hennes hem är det en klurig fråga. Men det blir alltid bra i slutändan, och tur är väl det!


Livets fråga!

Har även hunnit med att träffa Amandus litegrann då han åt hos oss, och det var trevligt. Och jag vann över han i vändtia 2 av 3 ggr (jag äger ALLA i vändtia, inklusive dig. Jag må suga i poker, men vändtia: watch out!). Sen fick han se hur fint vårt klassfoto blev :) :) :) :) Och det är synd att det inte lär bli (varför skriver jag ens "inte lär bli", det är garanterat säkert att det inte blir. Det är som om jag fortfarande hoppas på en lösning på detta olösliga problem...) någon Halloweenfest med klassen och det S-U-G-E-R ashårt. Jag som taggat! Livet är orättvist. Tyvärr så vill jag inte ha utomhusfest i oktober och därav att det inte blir nånting. Fuck. That. Shit. Säger. Jag. Hej. Då. Inte. Men. Jag. Blev. Deprimerad.

Happ happ happ happ happ lol. Det är så lol att jag säger lol. Måste sluta med det, på riktigt. Hädanefter får ni slå mig varje gång när ni hör mig yttra det där otroligt fula äckliga ordet.... Jessica kom hit ikväll en schväng, det var nice :) Vi gjorde tigerkaka och det blev gött. Baka ägerrrrr, synd att jag sällan gör det nuförtiden. Men när jag fyller år, då jävlar! Bullar, mockarutor, rulltårta, chokladbiskvier, kolakakor, chokladsnitt, havreflarn, kladdkaka, muffins och en äckligt god tårta. FIKAAAAAAAAA AHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag är störd och jag är medveten om det.

Fikabuffé på starz. Inget jag rekommenderar egentligen, om du inte vill uppnå illamående och andra biverkningar dvs.

När Jessica skjutsade mig på min cykel (jag kan inte skjutsa) till vasaplan, så hon kunde ta sin buss hem, så vare lite kyligt va. Och när vi skiljts och jag skulle bege mig hemmåt igen, så blev mina ben så fucked up: det kändes inte alls som mina egna! Det var lite läskigt. Och jag fick kramp i vänster ringfinger och mina lår. Men det var inte synd om mig. Bor man i Norrland måste man härda. Härda eller dö, det är vår slogan så att säga. Plus att Umeå äger, älskar denna stad! Här ska jag så lätt bo i framtiden också, dock vill man göra ett avhopp till London och Stockholm ett tag, men sen tillbaks igennnnn. That's the way it's gonna be.

Nej, nu ska jag fortsätta läsa i HP7, det är ruskigt spännande! (dock så har jag redan läst den once, men ack så spännande ändå!) HEJRÅ

Fredag 24/10-2008

'Twas Pirelli's
Miracle elixir
That's what did the trick, sir,
True, sir, true.
Was it quick, sir?
Did it in a tick, sir,
Just like an elixir
Ought to do!

Hej hej hallå dagboken. SKOJA BA
Var kommer det ifrån egentligen? Bert? Eller nåt annat randomshit. Idag har vi bara haft bild, vilket var jävligt chill. Hann göra en del på min minnesbild också :) :) :) Men den är inte klar än. Dagens drygaste var när jag och Mikaela varit i caféterian och köpt te (ja, jag köpte te idag i kaféterian! Och efter mig i kön var en tjej som köpte kaffe, hon tyckte säkert hon var ascool som köpte kaffe när jag köpte te, but she didnt know that I usually drink a lot of coffeeeee (3 koppar idag)) och då, när jag ställde tekoppen på bordet bredvid min målning/alla färger/penslar/min vattenfyllda kopp till färgerna så sa jag till Sofia: "Jag kommer så lätt doppa min pensel i teet istället för att doppa i den rätta vattenbehållaren!". Och typ 10 sek senare gjorde jag exakt det jag sagt, det sjuka var att jag var medveten om vad jag gjorde men jag fattade typ inte konsekvenserna av det; "NEEEEEEEEEJ MITT TE!!". Som tur var var det ingen färg på pensel, men det var en pensel från skolan som förmodligen har aidsbakterier på sig. Men jag tog risken och drack teet iaf.

"What is this?" "Smells like piss" "This is piss, piss with ink" ÄLSKAR SWEENEY


den bästa filmen i världshistorien någonsin

Efter skolan så for jag, Hanna, Elin och Mikaela och fikade på Station (igen) och det var gött. Sen kom Hannas fästman och vi gick på stan allihopa ett tag. Sen stack jag hem och CHILLA. Taggar halloweenfest med klassen men det är så kul för ALLA i vår klass är så himla handlingsförlamade; ingen orkar någonsin ta tag in nåt, men det är fiiint :) De flesta vill dock ses på fritiden, men ingen orkar styra upp. Så jag och Hanna får försöka fixa nån lokal att va i. He bli no' bra de.
Och nu har "Låt den rätte komma in" premiär, och den fick 5 av 5 i VKs recension idag. Årets bästa svenska film, sa dom. Ska nog se den, har ju läst boken på svenskan, så det kan bli kul. Nej, nu ska jag inte spendera mer tid här för det SUGER. Inte, men det finns roligare ting att spendera tid på. Så gooooodbyeeee

http://www.youtube.com/watch?v=XjfkoIWl-hQ

Torsdag 23 Okt 2008

What would you say if I asked of you
- out of loneliness, out of loneliness
What would you say if I asked of you
- out of loneliness, out of loneliness
Could I be with you
Can I be with you

Blev bara taggad på Hello Saferide, som jag och lova förhoppningsvis kommer se nästnästa lördag. Hoppas hon spelar nån av de gamla låtarna, för de taggade jag så jävla mycket förr i tiden. I ett annat liv egentligen, känns så. Det är det som är så konstigt, man utvecklas och ändrar personlighet hela tiden, men ändå så är man nånstans samma person som man alltid har varit. Det roliga med mig är att jag hade så konstiga saker för mig förrut, som jag totalt ändrat inställning till nu. T.ex var några av mina åsikter förrut:  "Jag skulle vilja ha linser, vem fan vill ha plastbitar i ögonen?!!" , "Jag skulle aldrig någonsin vilja bli vegetarian, jag tycker kött är för gott!!", "Jag ska ALDRIG börja dricka kaffe, inte ens när jag är vuxen" (och den sista är fan den konstigaste, varför inte liksom? Jag ville typ gå mot strömmen eller nåt... haha har fan ingen aning men jag var väl cp).

Åhhh, idag pratade vi lite om musik, när vi satt kvar och målade och några donade med böcker (vi hade bara sve. bokredovisning och slutade astidigt, så vi arbetade några stycken med bild&form efter det), och jag fick så mycket flashbacks till spelningen på Hamnis, och till sommarjobbet. FAN vad kul det var!!! Det är så himla underbart att uppträda med musik, det äger verkligen. Jag hoppas jag får tillfälle till det fler ggr i framtiden, för det äger så  jävla hårt.


Mitt sommarjobb. Visst hade vi fina t-shirtar?? Hmmmm.....

Det enda drya idag var när jag steg upp astrött klockan 07.00, stressade som fan och dissade t.om VK som jag annars alltid läser vid frukosten, för att komma i tid till redovisningen av "Mig äger ingen". Och när jag kom (i tid dessutom, det lyckas jag aldrig med annars) 8.30 var det bara Linn där, och sakta gick det upp för mig att vi började 9.30 istället. FATTA, jag hade kunnat sova en timme till, "skitsamma, en timme är ju noll" tänker du kanske, men när man är cpjävla astrött, så är en timme så otroligt mycket! ÅHHH vad less man blir sådana stunder!!! Tur att Linn var där iaf, hade jag fått vänta en timme ensam hade jag ju avlidit. Men nu är jag iaf i princip klar med mitt Sweeney Todd självporträtt (orkar inte att jag spillde flytande tusch över allt på bilden, är så klantig.... målade över med vit akrylfärg) iaf och det känns skönt. Och sen hade vi en trevlig stund efter redovisningen jag och några classmates som sagt och målade osv,   det ägde :D :D :D Sen drog jag, hanna och elin och fikade på café station efter det, och det var mys och göttttttt.  Fast vi var kanske lite för pinsamma för jag kan inte tagga ner när jag börjar skratta för mycket... jag och hanna kom fram till idag att vi exakt VARJE dag refererar något från family guy, och vi skrattar alltid åt det, den humorn är alldeles för bra. Det är också lite småläskigt att vi kan läsa varandras tankar (vilket också händer varje dag..!), ett exempel från idag:

 Hanna hann bara säga "Åhhh vad..." och jag tänkte ordet Student, och fortsättningen på hennes mening löd:  "...ska man göra när man gått ut skolan???". En annan gång så började jag precis tänka på mina favorittuggummin Stimorol Senses Tropical Twist utan anledning (och jag brukar inte tänka på dom), när Hanna började snacka om dom!  Det är lite för mycket för att vara ett sammanträffande. Its kind of fun!

LOV IMORRN É SÅ SWEEEEEEEEEEEET! Plus att vi inte har varken KuHi, eller Kör, vilket innebär att vi bara har bild mellan 10.00-12.30, underbáááárt. Sen ska vi fika efter skolan (igen :)) och det taggar jag! Hoppas det blir improteater på söndag, har velat se det ett tag nu. Det är gratis dessutom. Gratis är gott.

Nej, nu ska jag sova eller spela piano, sen ska jag äta maten, och cykla iväg mot midgård igen för att ha en trevlig pianolektion. Hoppas jag får en nice läxa. BYEEE

Onsdagen 22/10-2008

Her Majesty's a pretty nice girl,
but she doesn't have a lot to say
Her Majesty's a pretty nice girl
but she changes from day to day

I want to tell her that I love her a lot
But I gotta get a bellyful of wine
Her Majesty's a pretty nice girl
Someday I'm going to make her mine, oh yeh,
someday I'm going to make her mine


Texten har ingenting med någonting att göra egentligen, men jag vill bara illustrera (eller illuminera som det så vackert hette förr) i hur fascinerande det faktiskt är, att Beatles kunde berätta en historia med en låt som är endast ca 30 sek lång. Den berättar ju verkligen något också, fast den är så kort. En av Beatles magier. Det lät förövrigt jättegay men det får väl vara så då. Idag har vi fått lära oss om olika medeltida arkitekturer: romansk stil och gotisk stil. Som jag visste redan innan så gillar jag gotisk mycket mer. Det är fan jävligt snyggt, och häftigt. (JÄTTEläskigt; skulle precis kolla upp en grej på wikipedia och vad är första arikeln där, om inte en artikel om en gotisk kyrka och en bild av den? Hmmmm). Det är därför jag också gillar tim burtons filmer skarpt, det är nice med den speciella gotiska känslan (*host*sweeneytodd*host*).


det som alla lever för (fika alltså). Tycker synd om alla andra språk som inte ens har ordet.

Yeeey! Jag är ashungrig. Varför sitter jag här när jag är ashungrig? Jag skall bege mig mot köket och fixa foodie innan den riktiga foodien (dvs middag (som egentligen betyder lunch)  vars riktiga namn är kvällsmat) innan energin tar slutttt. Jag är väldigt glad att jag börjat läsa i harryp 6 nu, för jag minns fan inget av den! Alla andra fem minns man asbra sen innan, när man läser om dom, men det är roligare att läsa om man inte minns så mycket innan. Igår var det DH = jättenice men jag for och tittade på musiktvåor- och treornas jazzkonsert igår på midgård istället. Det var askul men det var lite osis att gårdagens DHavsnitt (som jag nu alltså missade) tydligen var jättespännande. Får se reprisen istället (som jag så kommer missa).

Nu har jag iaf gjort mitt jävla tal så nu kan ingen klaga. Egentligen är det inte så jobbigt att hålla tal, men, självgoda som vi alla är (och försök inte förneka till det och istället påstå att DU är jättesnäll, för då blir du automatisk självgod ändå eftersom att du antyder att du är bättre än alla andra i och med att du inte är självgod.) så får vi för oss, att alla andra ska analysera just ens eget tal fett mycket, därav nervositeten som så många känner. Men när du tänker efter, hur många av talen ägnade du 100% uppmärksamhet åt, och hur många minns du jättebra efteråt? Förmodligen något av talen, men långt ifrån alla. Så man kan bara chilla och göra det bästa av situationen. Man måste helt enkelt göra jobbiga saker ibland, that's life. Och jag önskar DIG emma lycka till på fredag :D:D:D, det kommer gå ASBRA!

bara för att tim burtons filmer är rätt

SÅ här är det alltid; jag tänker "Nu ska jag skriva kort och koncist för det är det alla vill (och orkar) läsa. KONCENTRERAT" och ändå skriver jag tusenmiljarder ord utan mening. Oftas tänker jag inte ens ut innan vad jag ska skriva längre (som jag gjorde förr) men ändå tycks jag aldrig bli tom på idéer att skriva om? Sjukt drygt för er läsare, vore jag er, skulle jag inte palla. Eller jo, om det var intressant kanske, vilket jag inte är helt säker på att det faktiskt är. Men men, bättre att jag skriver ut skiten här än att jag torterar dom jag umgås med, med massa skitsnack (vilket jag förmodligen gör ändå). TAGGAR HÖSTLOV SÅ JÄVLA MYCKET!!!!!

Plus att min hamster dog i förrgår. Tyck inte synd om mig, för det är henne det är synd om. Fast nu slipper hon lida iaf, vilket gläder mig. Men egentligen ska man fan inte ha djur i bur... det är inte naturligt. Så inga fler smådjur nu

That's my last word.

Måndagen den ?/10-2008

"One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again."

Blev bara lite småtaggad på halloween, trots att det är en 'högtid' som inte firas så mycket. Det är nog mer så att jag är allmänt taggad i skräckfilmer och under halloween passar det som extra bra att se sånt kanske. Men fortfarande, den nya butiken BlodRöd lär inte bli långvarig för hur många köper skräckgrejer? Jag kommer förmodligen kolla där, men inte köpa nåt.  Well well well, det blir nog bra ändå. Taggar iaf klassfest på lovet, och det vore kul om det blev halloweenfest av det hela! Hoppas bara Hillevi har tid att fixa nån rolig sminkning åt mig :)


bara för att det är N-I-C-E (och nej den är inte menad att var seriös om du undrar över fulheten)

Och lovet ligger rätt till just nu alltså, MMMMMM (ja du vet hur det låter Hanna)  vad nice det ska bli! Sova, chilla, umgås med folk och framförallt inte göra något alls som har med skolarbeten att göra. Plus att PopUp blir stämning också, måste bara fixa biljetterrrrrrr. Fast det är lite random för det är bara hello saferide som jag känner till till 100% av banden, men henne har jag velat se ett tag så det räcker med henne :----) Lova var här igår och hjälpte till med middagen (Stekt lax med potatis, hollandaisesås, broccoli, morötter) och då taggade vi hennes nya skiva, More modern shortstories. Det var niiiiice duvet. Helgen i övrigt var också den jättetrevlig; fredagen trodde jag skulle bli relativt händelselös (med viss egen vilja, var jäääävligt trött) och jag trodde att den underbara ananaspajen skulle bli kvällens bästa, men sen kom emma vid tiotiden och det räddade kvällen! Det var nice, vi såg London Ink (dålig kopia av Miami Ink, plus att kunderna var fett oengagerade: "åh vad fin den är jag gillar detaljerna och skuggorna." med viss likgiltighet i sina röster), sen bläddrade vi förbi några kanaler och då fick jag se Johnny Depps vackra ansikte, från filmen Secret Window. Men eftersom den börjat för längesen så såg vi den inte. Iaf så pratade vi och drack te och åt våra egentillverkade muffins till 03.00, sen for Emma hem, med lite oro över bensintankens innehåll. Men det räckte och hon kom hem :)

This is plectorrrrr


Sen på lördagen så åt jag, Elin och Hanna middag (tacopaj) och jag kan inte medge att jag hjälpte till alltför mycket. Det var iaf asgott och trevligt! Fick lära mig poker liiiite bättre iaf (med betoning på lite, jag är trög) osv. Sen såg vi Vilhelm spela med Plector (han är trummis) på Hamnis (när skjortan åkte av blev det liiiite för mycket (med betoning på lite)) och det var trevliggggt. Även om Elin och Hanna förmodligen inte uppskattar Death Metal :D  :D  :D  Och när jag trodde att jag var på väg hem vid 23 så ringde jag Emma och hörde att hon, Linnéa, Molly och Lova var hos Lova, så då drog jag dit och chillade istället. Så det var det.  Kom och tänka på apropå Plectorkonserten; varifrån kom headbangandet ifrån egentligen? Det ser jävligt fult ut och är troligen inte bekvämt för den som gör det. Så: Varför???????? En fråga jag aldrig kommer få svar på....


Fredag 17/10-2008

The phone rings in the middle of the night,
My father yells "What you gonna do with your life?"

Jag vet att ni alla som läser rubriken gillar låten Girls Just Wanna Have Fun, för alla uppskattar 80-tals musik. Den är alltid så jävla glad. Fast den känns lite smått oseriös, men dock kul. Andra favoriter jag vet att alla gillar är "Sweet Dreams" "Tainted Love",  "Walking On Sunshine" osv. :) Jag skulle fan ha velat leva på åttiotalet, så jävla kul med allas stilar och kläder. Jag påstår inte att det var snyggt, men det var ganska originellt iaf, och färggrannt. Min tanke är så här: på åttiotalet fanns det tre stilar: de som klädde sig i de typiska åttiotalskläderna, dvs modet då, hårdrockare och punkare. Man var alltså en av dom, eller kanske en fjärde kategori i minoritet med typ... randoms eller något. Men iaf, undrar vad man själv hade varit? Jag hade nog varit hårdrockare eller punkare eller en blanding av nåt slag. Jag skulle även velat leva på 60-talet, sjukt värt med nice kläder och nice musik. (BEATLES BEATLES BEATLES BEATLES BEATLES) Jag är efter min tid helt enkelt!


taggade beatlesfans nånstans nångång

Men men, hur det än är, så trivs jag rätt bra på 2000talet. För idioter kommer man aldrig ifrån vilken jävla tid man än lever i, så bit ihop! Plus att det är ganska chill att jag kan sitta här vid den här datorn och skriva, samtidigt som jag lyssnar på musik i en manick vars yta inte är större än en tändsticksask när den samtidigt fyller ca 1000 låter, häpnadsväckande! Tid är ett intressant fenomen. Apropå att jag nämnde beatles däruppe, så är det sjukt värt att vi sjunger Maxwell's Silverhammer (beatleslåt för er icke insatta) på kören nu. Inte min favoritlåt, men dock rätt nice. Imorrn ska jag chilla med Hanna och Elin, hoppas att min tjocka skalle får i sig liiite av pokerreglerna och att de stannar där, åtminstone ett tag. Men hoppas inte för mycket! Sen ska vi se vilhelms band (Plector) spela på hamnis. Han spelar även på Scharinska ikväll, men eftersom det är fucking 20årsgräns (inte ens hanna kommer in :) :) :))  så får man dissa det. Det är förmodligen mer stämning på Scharinska också... men what to do? Är man en liten skitunge så får man leva efter det också... Men för varje dag som går, så närman jag mig min sjuttonårsdag med stormsteg, och därav också att tiden till min artonårsdag förkortas.

Nej, nu ska jag ta och spela igenom pianoläxan (Menuett av Bach) och kila iväg till mamma där jag och mina syskon skall lägga grejer i våra magsäckar. Fan vad äckligt det lät!!!! Och kom ihåg: Man skall icke äta organ, för det är fan barbariskt. Bjud mig aldrig på lever, för då får vi se vem som överlever... HEHEHE (förlåt men hela den här dagen har gott i låg/dålig humors tecken. Dålig humor är lätt den Bästa humorn, utan tvekan! Does it make any sense? Well, it doesn't have to, but senses gums from Stimorol is the best shit ever. EVER


och nej jag har inte så tråkigt liv att jag tar bild på tuggummi och lägger upp de datorn. Inte mina naglar och hand nivet. Snodde den :D :D :D :D

Tisdag 14/10-2008

"Maaaanyyyy cheeeeers!"

ÄR det inte underbart när man sätter på mpthreen och det är "With a little help from my friends" som precis är i färd med att börja? WON-DER-FUL jag säga. Såg DH ikväll som vanligt va och Kayla är störd. Hon gör sjuka grejer men bryr sig typ inte om konsekvenserna som andra medmänniskor får av det? She's a kid from hell, I tell you. Men men, Maynard kan väl funka, men det var nog inte så vackert. Det har jag tänkt på, vad man ska döpa (mina barn ska dock inte döpas i kyrka  överhuvudtaget, men säg namngivas då) sina barn till? Det namnet man väljer ska ju ändå hålla hela livet, både som barn, ung, medelålders och gammal. Och det är kul om det är ovanligt, men samtidigt finns med i släkten. Jag är  typ mobbad i min familj för Filippa är det enda namnet av vi syskon som inte kommer från någon, dvs jag är den förste som heter Filippa, både från Norberg och Ahlström släkterna. T.o.m Amandus finns med, dock som andranamn.  Men hur som helst, hur FAN ska man komma på det perfekta namnet? En till synes omöjlig uppgift tycker jag... men man får väl hitta på nåt. Det ska ju gå på något vis. Inte Maynard bara, tack.


jag gillar att vi är jätteseriösa på den här bilden. Plus att det var mörk natt, men vi hade ändå solglasögon för vi stekeeeer. (det är något jag vill uppnå?)




Idag har jag äntligen återupptagit mina försök att lära mig spela munspel. Men det är jävligt svårt alltså, speciellt att ta ut låtar på det. Piano är busenkelt att ta ut låtar på, för allt är ju så logiskt, alla tangenter finns där och man vet hur det låter beroende på var man trycker. Men med munspel så knakar det i hjärncellerna ca 50% av tiden. Har iaf lyssnat på min Bob Dylan skiva (eller min vet jag inte, men nu är den min...) igen, fast nu i syftet att lyssna på munspelandet. jag lärde mig grejer av det! Det var coolt. Men jag vill ha fler munspel än ett stämt i C. Vet dock inte vad man behöver mest... Kanske ska lära mig spela banjo också, för nu har min mamma och hennes sambo 2 st, så då kunde jag få låna den ena och försöka lära mig. Jävligt svårt är det dock, ni fattar inte alltså. Det är inte alls som gitarr eller något annat; det är 5 strängar (inte stämda som gitarrens) och femte strängen sitter lite längre ner på halsen; vilket medför att den strängen inte täcker de två översta banden. Ja, den är random alltså. Men kul!


Mmmmm, det godaste kaffet = bistrokaffe. Try it! Måste utnyttja påtårerbjudandet som skolan har, det blir 3 kr billigare! Haha, egentligen borde vi sneaka med alla mina koppar i mitt skåp, och bara ta en kopp därifrån och köpa påtår?


Haha varför sitter jag här egentligen? Jag har ett jävla KuHiarbete att göra som jag inte ens börjat på...deadline om ca 24 h och 40 min. Men jag hinner, det är luuugnt. Fick IG på matten också, för den som vill veta. Ni ska också veta att det berör mig ytterst lite, det enda jag bekymrar mig litet över är att jag förmodligen inom en relativt snar framtid måste göra omprov, och det ser jag inte fram emot, just pga den anledningen att det kommer gå lika dåligt då också. I just don't get it, and I don't wan't to get it. Why do I have to get it? Good question, I think, if I may say it myself. Men även om jag suger på matte så förstår jag allt om Kalla Kriget, och jag vet fett mycket om USA och Sovjet efter andra världskriget, och om kommunism och kapitalism. Så jag är inte borta bakom flötet till hundra procent ännu.... inte ännu....

HEJ DÅ JAG ÄR STRESSAD. Men först ska jag dricka en kopp te. Med honung i.




Plus att min brorsa är störd (han med långt mörkt hår):

http://www.youtube.com/watch?v=W0cP_gC0Woo


Söndag 12/10 - 2008

"So let me take you by the hand and lead you through the streets of London!"

Jo tack alltså! Helgen var niiiice. Igår fick jag äntligen se älskade Sweeney Todd igen (med Emma, Jessica och Monica) och fyfan vad helvetes jävla cp bra den filmen är!!!!!!! Alla (speciellt mina bröder) ifrågasätter att jag ser den flera ggr men dom fattar ju inte vilket mästerverk den är. Det är helt sjukt att jag fortfarande får rysningar när jag ser filmen, att jag fortfarande tycker allt är precis lika jävla bra som den var första gången jag såg den. Den är underbaaar helt enkelt. Jag kom även på att det faktiskt inte finns någon del av filmen som är dålig! För varje ny scen som kommer tänker man "Ja, den här scenen - fan vad nice!", är inte det sjukt med en film som inte har EN enda dålig scen? Världens bästa film, helt enkelt, my last word inom detta ämne.


Från scenen "Pretty women" (Kill Him, Kill Him, Kill Him!!!)

Ytterst trevligt att umgås med Emma, Jessica och Monica också, J och M träffar jag ju inte alltför ofta tyvärr :( Men det var kul, fast jag blev jävligt trött mot slutet. Så jag sov extremt jättelänge idag men det behövdes. Sömn är så niiiiice! Och det äger på helgen när man kan ligga kvar i sängen hur länge man vill och bara njuta av hur bekvämt och varmt det är där. Det bästa med att vakna upp en sådan här söndag är ju att det bara är en låtsassöndag, eftersom man är ledig på måndag. Så imorrn blire sovmorron igeeen, ljuva tanke, och sedan utvecklingssamtal 12.15. Men det är rätt lugnt, har inget emot utvecklingssamtal egentligen. Inte för att jag tycker att det behövs, men det är ju inte jobbigt egentligen. Man drar dit sen sticker man. Fast det gör man egentligen med alla ställen; man drar dit sen sticker man. Såvida man inte stannar i samma hus och aldrig går ut någonsin, vilket inte händer alltför ofta. Apropå ingenting: smek på svarta converse, det är verkligen schnüggt. På riktigt.



Idag hade vi syskonmiddag med alla syskon och inga föräldrar (pappa är i Sthlm och repar inför spelning med sitt band, mamma jobbar) och det var jävligt kul. Jävligt gott också :) asgod kyckling och potatis och så vidare, Mmmmm! Och glass med kolasås och kaffe på det. Kul att träffa alla samtidigt, för eftersom vi är 6 st så är vi inte allihopa så ofta. Sen följde jag Hillevi hem (vi gick, hurtiga som vi e) och jag cyklade därefter hemmåt och jag älskar ju temperaturen ute, asvarmt och så blåser det härligt. Hade faktiskt inte vantar på mig heller :) Hösten är så lätt den bästa högtiden (men jag menar ju årstiden såklart),  there's no doubt about it. Det är heller ingen tvekan om att jag nu skall bege mig och göra en jävligt god kopp te, och eventuellt läsa klart det sista kapitlet i Harry P (boken tar seriöst aldrig sluuuut. Man ska inte läsa böcker om man aldrig har tid, det blir så ryckigt då)

Goder natter, goder natter, var herre och fru. Vi önskar eder alla en fröjdefull jul!

Fredag 10/10 - 2008

Tja, hola, hej duuu. Vad gööör duuu? Kom nyss hem (03.02), trots att jag och Lova begav oss från E&E typ ett? Vi stannade utomhus där vi skulle skiljas åt och blev fast på den punkten, pratandes i två timmar. Det händer mig rätt ofta har jag märkt. Jag är väl en sån där dryg jävel som pratar jävligt mycket antar jag.  Men det var kul!

Faktum är att hela kvällen ägde! Hela dagen ägde! Utropstecken äger!!! Nej. Förlåt. Men så här var dagen iaf:
Kom försent till Bilden (as usual) och hade den där evighetslektionen. Jag producerade inte alltför mycket kan jag medge. Sen hade vi lunch och det var chill, och efter det kultur och idéhistoria som kursen så vackert heter (hädanefter på denna blogg benämnt KuHi), och där fick vi prova på att skriva kalligrafi med olika gamla typsnitt, bl.a gotisk stil. Det var kul och en annorlunda lektion, med tända ljus och munkmusik. Det ägde (men fan vad fult det man skrev blev). Och jag kom fram till att om jag ska tatuera in någon text så ska den vara av gotisk stil för det e snyyyggt va. Mellan KuHi och Kören så mötte jag först Emma, Linnéa, Lova och Niklas precis utanför Midgård och pratade med dom ett tag (fast jag kände inte alltför stor längtan att visa vänlighet till dom efter att jag fått höra vad dom diskuterade och berättade innan jag kommit dit...), sen gick vi till Formen där Sofia och Mikaela var. Chillade där ett tag , och sen upptäckte vi att tiden rusade iväg och att vi redan hade börjat! Så jag sade, med Arnold Schwarzenegger imitation: "We have to get out of here!" och fyfan vad vi skrattade! Sen pratade vi om att ha honom som farsa, fan vad kul det skulle vara! Vid frukostbordet: "Do you want some breakfast?" " ' You want scrambled eggs?" med hans egna jävla språk vafan. Detta är ytterst okul om man bara läser det och inte hör det sägas på rätt sätt, men i alla fall : SJUKT KUL. Sen drog vi till kören, sjöng "Bridge Over Troubled Waters", "Streets Of London" och började med en ny låt: "Hårgalåten", som är en känd svensk folkvisa. Altstämman var rätt svår på den, men det är kul med utmaningar och låten är vacker så jag inte klaga något på det!

Efter lektionen drog jag till E&E där Lova redan var och jag fick höra ett smakprov på Emmas saxofon. Ascoolt! Men jag blev chockad över att det lät så otroligt högt! Med lite träning kommer du äga alla Emma :D :D :D
Sen kom Molly och Linnéa och vi drog till Ålidhems Centrum och handlade foodie: Lasagne (GNE, GNE, GNE!). Sen mötte vi Leon när vi väl var hemma på Sofiehemsvägen igen. SJälvklart så blev middagen inte klar förrens åtta, men det var jävligt gott så det gjorde inget.  Hade askul iaf, och jag förstår inte varför vi ses så jävla sällan!!! Ändring på det känner jag!! Det lustiga är att vi fortfarande har lika kul, trots att vi inte ses så ofta och trots att vi vart med varann så jävla många gånger. Man tröttnar aldrig på varann. Det Ä-G-E-R. Vi ägerrr. Orkar förresten inte meningarna som finns på vår kylskåpspoesi hemma:

"full, fest, super, avslagen, vin, spy, bakis, orgie, kall middag",         "Är hög, vill fumla, röka dricka",        "Mina gängvänner förtär alkohol privat"       . Vet inte vem som skrivit dessa men jag har mina misstankar....

Här är också klassikern såklart:    "Du kanske har får som sällskap, det är stämning"

Well byeee

Torsdagen den 9/10-2008

"Så håller en tiggare fram
sin dåtid och nutid
i samma hand
Så börjar historien nu
och framtiden är idag, idag!"

Matte suger så mycket så jag tänker inte nämna det inte ens! Fr.o.m nu får ämnet benämningen "Det onämnbara" och jag skall förtränga det och allt som kan kopplas till det. Men jag uppskattar din hjälp Hanna, och så även Jennys erbjudande om hjälp, men det är nog ett hopplöst fall. Pga för hög halt av ointresse i min hjärna. (Märk väl hur jag undvek att använda uttrycket "För stor procent av min hjärna är ointresserad" just för att procent är en matematisk term.) Nu skippar vi det! Läser fortfarande på Harry P 5 (hinner verkligen aaaaldrig läsa) och nu är det bara 70 sidor kvar. Och jag har kommit till delen då Sirius har dött :( Stackars Harryponken (usch, det fick mig att tänka på Kalleponken från Snobben och Snobben = deprimerande) .

Snobben suger...


Att det alltid ska regna. Visst, det är bra för många saker men det är så jävla drygt att förflytta sig mellan olika platser (märk väl hur jag undvek att använda uttrycket    "...det är så jävla drygt att förflytta sig från punkt A till punkt B" just för att det är ett matematisk sätt att uttrycka sig) när det regnar. Det är verkligen D-R-Y-G-T att cykla i regn och gå runt blöt HELA dagen i skolan, för att slutligen, när skolan är slut, ta på sig sin jacka som även den fortfarande är blöt. Och buss suger, så den som ens vågar tänka tanken på att föreslå bussåkande som ett alternativ för mig när det regnar, ber jag vänligen men bestämt att lämna denna blogg nu.  Haha jag orkar inte mig själv, jag är så bitter. Men fan inte lika bitter som äckelgubbmunken i filmen "Rosens Namn" (han som var blind) som typ hatade skratt? Förstår mig inte på sådana där sektliknande religiösa sammanhållningar. Fatta hur hjärntvättade alla är! Man lever bara en gång och då ska man fan inte gå runt och oroa sig för undergången, för det suger ju ut all ens livsglädje! Jag menar, vem som helst kan ju dö precis när som helst, men man kan ju inte gå runt och tänka på det och glömma bort att leva. Så det jag vill ha sagt är: Njut av livet, för det är jävligt underbart! Men filmen (Rosens Namn) som vi för övrigt såg idag, var helt ok. Jävligt många riktigt ugly people i den dock, speciellt Quasimodowannaben, han var verkligen ful. Han såg ut som en apa (det är inte ett uttryck, utan bokstavligt talat; en apa. En ful apa).


Seanan och Killen Med Ett Ansiktsuttryck



Hahaha, kom just att tänka på när jag och Emma cyklade/åkte moped från skolan till stan igår; Det var några småungar (troligen från Prolympia eller nåt) som stod innaför grindarna på Umestan och väntade på bussen. Då, när vi cyklade/åkte moped förbi så sa en av pojkarna (som självklart skall försöka vara cool inför sina kompisar genom att prata med äldre människor): "Brum brum, vad fort det går!" (han syftade på emmas moped), varpå jag skriker (detta var verkligen jätteimpulsivt av mig) : "BRUM BRUM!!!!" så att randomet som cyklade framför oss vände sig bakåt. Och Emma, som åkte bakom mig, berättade även om att lillkillen (som så trotsigt hade tilltalat oss) hade ett uttryck av chock i ansiktet. Vi skrattade förjävla mycket för att till sist glida in på Kafé Station medhavandes sneaky köpta bullar från Hemköp (jag köpte dock en kopp kaffe på kaféet, annars får man inte sitta där antar jag) för att fika och chilla. Det som äger med livet : Fika, Chilla.

FIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILL
FIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILL
FIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILL
FIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILL
FIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILL
FIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILL
FIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILL
FIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILL
FIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILL
FIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILL
FIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILL
FIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILL
FIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILL
FIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILL
FIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILL
FIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILL
FIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILL
FIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILL
FIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILL
FIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILL
FIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILL
FIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILL
FIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILL
FIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILL
FIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILLAFIKACHILL


Nu ska jag kika på "Bowling For Columbine" av och med Mikael Moore. Inget för USAälskare. Hejdå

Måndagmorron 6/9-2008888

"Om vi hade en egen gård, där vi kunde ta hand om varann. Där vi inte slår ut varann ut i kylan, med iskalla regler"

Jag är klar! Och jag förblir en sistaminutenmänniska. Det passar som mig. Och helgens låt är absolut "Hitten" av Those Dancing Days, som jag och Lova såg på Umeå Open i våras för övrigt. Sångerskan är bara 18 år!  Den låten är även verkligen det ultimata soundtracket till en svensk ungdomsfilm, det är typ det ändå jag tänker på när jag hör den! Jag ska fan göra en svensk ungdomsfilm bara för att få ha den som soundtrack. Eller nej, svensk filmindustri = skit och ungdomsfilmer = skit, fast Fucking Åmål är jävligt rolig för den är fan en komedi (egentligen tänkt som drama men fyfan vad man skrattar åt alla fula nittiotalsfrisyrer, dialogerna och allt!).

 Happ, nu ska jag äta lite och sen sova, Mmmm vad det är N-I-C-E. Och jag måste bara tillägga hur otroligt lite oroad jag är inför matteprovet (Matte B) på onsdag, trots att jag förmodlingen får IG, eftersom jag räknat typ 1 % av allt som vi ska ha räknat denna termin. Vaddå PQ-formel? Who gives a shit? Jag orkar verkligen inte ens försöka bry mig. Så ointresserad av det är jag. Som jag sa förrut: "Jag kommer nog aldrig bli mer ointresserad av något än vad jag är av matte" och det stämmer. Men men, allt kan ju inte vara spännande, får då skulle man spendera all tid med att... göra saker och lära sig saker, vilket alla människor iofs redan gör men...öh... nej nu tappade jag tråden och jag tänker fan inte leta upp den igen för nu ska jag FANIMEJ SOVA, för att jag kan det! Mitt svenskabetyg hotas inte av sömnen! Ljuva tanke.

Beatles.

Söndaggg 5/10- 2008

Dig a pony

Jag är en sista minutenmänniska. Det är därför jag sitter här kvällen innan deadline och skall påbörja mitt svenskaarbete, ett reportage om äktenskap. Men det ska nog gå det med! En trevlig helg iaf, trevligt att umgås med klassen i fredags (fast jag suger på poker....hmmm), och trevligt att umgås med mitt gang och äta middag, som på den gamla goda tiden, älskar er! Fredag taggar jag! Synd att det inte blev nåt i lördags. Hoppas du hade kul Mikaela, om du läser det här! :) Skulle kunna ha lagt in massa gamla bilder i detta blogginlägg utan anledning om jag hade velat, men vår gamla hårddisk är fucked up, vilket medför att jag inte kan komma åt NÅN av mina ca 3000 bilder från 2006, 2007, 2008 (hade inte kamera innan dess) längre. Tur att jag har hela sommarens bilder (iron maiden, gotland osv) sparat på USB och på kamerans minneskort, JÄVLIGT tur.  Fuck datorer och teknik, ställer bara till problem. Nu ska jag som sagt påbörja det här satans arbetet så jag hinner bli klar innan 02.00 så jag hinner sova lite och drömma min jävla dröm igen. Plus att jag hatar High School Musical. Vi ses kanskeeee

RSS 2.0